Reviews EnergieFlex

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

76 reviews

5 sterren
(7)
4 sterren
(14)
3 sterren
(11)
2 sterren
(3)
1 ster
(41)

14 problemen opgepakt

opgelost
(2)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(4)
in behandeling
(0)
onbekend
(8)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goede houding van Energieflex
Guno uit Almere, 6 november 2014

Door een fout van mijzelf moest ik €50,- heraansluitkosten betalen. Na onderzoek bleek dat ikzelf niet geheel fout zat, maar wel in gebreke was gebleven. Ondanks dat ik in gebreke was gebleven mede door een klein foutje van Energieflex, is Energieflex mij toch tegemoet gekomen door mij het betaalde bedrag terug te geven. Deze service kan ik natuurlijk niet anders dan als zeer positief beoordelen. Ga zo door Energieflex !!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
De topper onder de energieleveranciers
Miranda Bosch uit 's-Hertogenbosch, 24 oktober 2014

Ik ben nu ongeveer 5 maanden klant bij energieflex, ik vind het stoer omdat je zelf je energieverbruikskosten in eigen hand hebt,zonder de gevreesde jaarafrekening! De eerste 4 maanden betaalde ik nog via voorschotbedragen, dit omdat ik moest wachten op de slimme meter.........En toen kwam de meter ,je hoeft hooguit 5 minuutjes thuis te zijn zo simpel werkt de vervanging! Vanaf nu bepaal ik zelf hoeveel ik per maand opwaardeer.......natuurlijk wel genoeg om in de plus te staan,maar ben je zoals ik vaak 2 weken van huis dan kun je op afstand gewoon zien of je moet opwaarderen,en je krijgt zelfs ook nog een allert! Ik vind dit echt bij deze tijd passen en ben enorm verheugd. Net voor de eerste keer opgewaardeerd en toch even gebeld of ik het juist had gedaan....nou een kind kan de was doen,het is zo simpel hun sturen de link het enigste wat je hoeft te doen is een bedrag kiezen en betalen (dat is dan weer minder hahahaha grapje ) Je kunt kiezen uit: 50-100-150-250 .......wil je nou bv 200 dan doe je eerst 50 en dan nog een keer 150 of andersom! Ik ben net voor de zoveelste keer zeer vriendelijk en vooral menselijk behandelt en ik sta voorlopig goed in de plus dus ja het is inderdaad simpel ! Wat ook heel humanitair is bij energieflex is dat stel er overkomt je iets op financieel vlak dan mag je een maand in het rood staan,je betaald dan wel iets meer wat mij logisch lijkt,maar die service is uniek.........want iedereen heeft het wel is moeilijk.......dus wil je niet wakker liggen omdat je ,je zorgen maakt over je energie en gas levering .....dan zou ik het wel weten ENERGIEFLEX EEN ECHT MODERN SUCCES!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
goed
van den Heuvel 16 oktober 2014

Weet niet ben nog niet zo lang bij energieflex.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
perplex
G.J.J.R. uit Tricht, 14 oktober 2014

Ik ben geen klant geworden want ik was perplex toen ik hoorde dat ik eerst € 1000,00 borg moest betalen.Dan heeft dit bedrijf voor mij al afgedaan.

Reactie van EnergieFlex - 14 oktober 2014

Geachte G.J.J.R.,

De reden dat wij in uw geval een waarborg hebben gevraagd heeft te maken dat het om een zakelijke aanvraag ging met hoog verbruik waarbij een voorschotbedrag van 650 euro van toepassing was.

Uw voorschotberg wordt namelijk bepaald op basis van standaardjaarverbruik die wij van de netbeheerder doorkrijgen.

Mocht u van mening zijn dat het niet om een zakelijke aanvraag ging dan wel foutieve meetgegevens in de meetregister, zullen wij uw aanvraag nogmaals beoordelen.

Indien wij u hierover niet goed hebben geïnformeerd, bieden wij onze excuses aan.

Omdat wij u vandaag telefonisch niet aantroffen, zullen wij morgen nogmaals met u contacteren om de kwestie met u te bespreken.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Roy Velu

Klantenservice EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
ben zeer te vreden
H.J.M van den Heuvel uit schijndel, 9 oktober 2014

Ze staan je netjes te woord. Geven je goed advies .Alleen vindt ik dat er een tussen bedag mag komen tussen de 150,- en 250,-euro

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
uiterst tevreden
philipse uit spijkenisse, 8 oktober 2014

ben nog maar heel kort klant maar in die periode ben ik uiterst goed geholpen. de service is perfect de mensen aan de telefoon heel persoonlijk en heel vriendelijk ,ik raad iedereen over te stappen vriendelijke groet een heel tevreden klant

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Vriendelijk en correct/ Gewoon goed
Bert Schelhaas uit Zwolle, 8 oktober 2014

Ernergieflex is een goede en betrouwbare leverancier. Ben, tot nu toe, altijd vriendelijk en correct behandeld. Hebben een erg overzichtelijke site, waarop alle informatie goed is terug te vinden. Eenvoudig en zonder teveel opsmuck. Energieflex is altijd goed bereikbaar en je wordt snel geholpen, heb nog nooit lang in de wacht gestaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Waardeloos!
Matspontius 7 oktober 2014

Het idee is prima maar de ondoorzichtige voorwaarden, de onvriendelijke klantenservice, de belachelijke hoge borg (ook voor niet wanbetalers) en de misleidende lokkertjes hebben mij doen besluiten om het contract heel snel te annuleren na mijn aanmelding. Informeer je eerst heel goed of je wel met deze maatschappij in zee wil gaan. Laat je niet beinvloeden door de zogenaamde postieve reviews want deze zijn zeker niet altijd betrouwbaar

Reactie van EnergieFlex - 7 oktober 2014

Geachte heer/mevrouw,

Kunt u met ons contact opnemen (030-3030170) dan kunnen wij opnieuw bekijken waar het mis is gegaan?

Met vriendelijke groeten,

Klantenservice EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
redelijk
CT. uit Zwolle, 3 oktober 2014

makkelijk dat je kunt zien wat je verbruikt en welk deel vd dag, alleen klopt dat niet altijd (ik verbruikte namelijk ook wanneer ik niet thuis was, en dan waren er pieken die hoger waren als op tijden dat ik wel thuis was) de afhandeling gaat nogal traag. klantenservice: als jullie zeggen terug te bellen die middag, is het prettig als dat ook gebeurt. qua prijs niks te klagen.

Reactie van EnergieFlex - 7 oktober 2014

Geachte heer/mevrouw CT,

Dank voor uw review.

De dagen dat u weinig verbruik heeft (bijvoorbeeld omdat u niet thuis bent) wordt de schaal van weergave in de grafieken in duizenden euro centen weergegeven. Hierdoor lijkt het alsof u meer verbruik heeft dan wanneer u thuis bent. In werkelijkheid is het verbruik in duizenden euro centen.

Dit kunt u ook controleren met de meterstanden op MijnEnergieFlex en de standen op uw slimme meter.

Verder verbruikt u ook stroom wanneer u niet thuis bent, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een koelkast. In een koelkast zit een thermostaat ingebouwd en als de koelkast de gewenste temperatuur heeft bereikt, stopt hij tijdelijk met koelen, totdat de temp weer hoog wordt. Gedurende koeling wordt meer stroom verbruikt. De pieken in de grafiek kunnen hiermee o.a. worden verklaard.

Dankzij prepaid energie krijgt per uur inzicht in de kosten.

Mocht u nog meer uitleg nodig hebben over uw verbruik en de bijbehorende kosten, neemt u gerust contact op met de klantenservice 030-3040170.

Met vriendelijke groeten,

Klantenservice EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Uitstekende service en zonder problemen overgestapt !
Budgetisolatie.nl uit Oudenbosch, 3 september 2014

Sinds kort klant van energie flex en zeer tevreden! De aansluiting verliep zonder enige problemen en het overzichtelijke schema online zorgt ervoor dat ik veel beter inzicht heb in mijn verbruik. Een aanrader dus!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Erg tevreden met mijn overstap!
Ruben 2 september 2014

Ik ben ruim 2 maanden geleden overgestapt naar EnergieFlex en werd geholpen door een vriendelijke medewerker die mij erg goed heeft uitgelegd over de producten en de voorwaarden. Mijn overstap verliep soepel in tegenstelling tot mijn vorige energieleverancier waar het niet vlekkeloos verliep.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Prima
LG. uit Nieuw-Buinen, 1 september 2014

Geen problemen gehad.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede leverancier, waardeloos klantcontact
C.A. Koole uit Den Hoorn, 31 augustus 2014

Ik denk dat alles wel is na te lezen in de geschiedenis van de afdeling klantenservice. Regelmatig op een dreigende toon lastig gevallen vanwege "achterstallige betalingen", terwijl alles gewoon betaald was. Bijna 50 euro belkosten kwijt, krijg een tientje vergoed als storting op mijn tegoed als compensatie, waarvan 1 euro werd ingehouden als transactiekosten? Nee, de leverantie is goed, maar ik zal EnergieFlex (helaas) bij geen mens aanbevelen...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekend
D D j uit Rotterdam, 26 augustus 2014

Snel geregeld alles , snel te woord gestaan ... Alleen de facturen kunnen wat beter toegelicht worden over het hoe en wat en wanneer er betaald moet worden dat is erg onduidelijk. Maar voor de rest uitstekend .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Nieuwe aanbieder met enkele (verholpen) opstart problemen
PV uit Heerlen, 26 augustus 2014

Energieflex geeft als eerste energie aanbieder de mogelijkheid om per maand je werkelijk energieverbruik te betalen ipv een vooraf vastgesteld maandelijks voorschot. Over deze manier van energie afnemen ben ik zeer te spreken. Flexenergie heeft een zeer duidelijke portaal waar je je werkelijk verbruik per uur kunt inzien en, nog belangrijker, je maand verbruik/bedrag kunt bekijken (Geen verassingen achteraf dus). Bij het aanmelden spoorde de klantendienst van Energieflex meermaals aan op het prepaid abonnement. Achteraf bleek waarom. De interne infrastructuur was nog niet helemaal ingericht om maandelijks je verbruik te betalen via automatische incasso. Meermaals moeten bellen voordat alles goed was ingesteld. Nadat alle gegevens en automatische incasso goed in het systeem zaten ben ik zeer tevreden met energieflex als provider. 2 a 3 keer per maand uit nieuwsgierigheid kijken hoeveel het werkelijk verbruik nu echt is geeft toch meer inzichten dan gedacht en ze zijn tussen kantooruren goed bereikbaar en vriendelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Simpelweg overstappen
C.P.C.H. uit Ulvenhout, 25 augustus 2014

Drie maanden geleden liep mijn contract af bij mijn energie leverancier, ik heb om een nieuw voorstel gevraagd, en mezelf georiënteerd op de markt, waarna bleek dat ik met simpelweg over stappen naar een andere leverancier zomaar 20,-- Euro per maand goedkoper uit zou zijn, voor mij reden genoeg om de overstap te wagen.

Hierbij is alles redelijk vlot verlopen, alhoewel mijn oude leverancier niet de meterstanden hanteerde die ik per Email had doorgegeven, maar hogere, waardoor ik minder geld zou terug ontvangen op mijn eindafrekening, dit heeft mij toch weer de nodige telefoon gesprekken gekost om terug te ontvangen waar ik recht op had.

En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Vlotte aansluiting - service
A.J.H. Oldenmenger 13 augustus 2014

Ik ben zeer tevreden met de levering van gas en electra ik heb vanochtend gebeld13-08-2013 om 8.30 en ben nu om 15.00 aangesloten ik raad u deze leverancier aan A.J.H. Oldenmenger

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Borg te duur
rm morales uit Diemen, 12 augustus 2014

Goede zaak als geen borg is en de bedrijf geeft geen gratis reclame.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
via prizewize bij energieflex
collee uit voorburg, 29 juli 2014

vandaag opgebeld dat ik een waarborgsom moet betalen

De ene wel de andere niet

Dit had eerder gecommuniceerd moeten worden ,daar ik het contract anders niet afgesloten had

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
super maatschappij
Y.H. Bron uit Almere, 28 juli 2014

ik vind het een eindeloos systeem zo het is net als een prepay telefoon kaart alleen nu van de energie. Krijg keurig een mail als ik te weinig op de rekening heb staan en kan het altijd opwaarderen. Je betaald alleen het gene dat je hebt verbruikt en meer niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
super service
KJvdK 23 mei 2014

Telefonisch contract afgesloten. Erg vriendlijk en behulpzaam personeel.

Binnen minuten contract en alles op de mail binnen..

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Klantvriendelijk en deskundig
André 21 april 2014

Klant geworden na het telefonisch inwinnen van informatie. Aan de telefoon werd ik correct en deskundig te woord gestaan. De medewerker van de klantservice heeft mij geholpen met het invullen van het formulier.

Het voordeel vind ik dat je geen voorschotten betaald maar na afloop van de maand alleen het daadwerkelijke verbruik.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?