Reviews EnergieFlex

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

32 reviews

5 sterren
(2)
4 sterren
(1)
3 sterren
(5)
2 sterren
(1)
1 ster
(23)

2 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(1)
in behandeling
(0)
onbekend
(1)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
FAILLIET
ineke uit Hoensbroek, 30 april 2019

De firma is failliet en wij kunnen fluiten naar ons voorschot

Het zou fijn zijn als we een reactie zouden krijgen van EnergieFlex om de problemen op te lossen maar ik geef ons geen kans

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Failliet
K B. uit Grootebroek, 29 april 2019

Energieflex is failliet en het heeft me honderden euro's gekost!

Snap ook niet dat ik voor jullie een review moet invullen.....baal er enorm van dat ik in maart vorig jaar bij energieflex ben beland terwijl er al veel problemen bekend waren....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Failliet bedrijf
H.H. Post uit Katwijk, 28 april 2019

Failliet bedrijf zonder dat er kenbaar gemaakt werd dat het al slecht ging. Hierdoor heb ik nu een strop van bijna €400,— die ik nooit vergoed krijg. Dan nog een verplichte ongevraagde en ongewilde dure vervanger gekregen. Dus kijk uit met wie u in zee gaat (dus ook via energieleveranciers.nl want zij helpen je er niet bij) en beter de gerenommeerde bedrijven uitzoeken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Failliet
F.H. Hoogkamp uit Zaandam, 25 april 2019

Ze zijn failliet en ik krijg nog €250. Niet leuk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Verkeerde keuze
K Z. uit Wijchen, 22 april 2019

Energieflex is failliet gegaan door een langere periode wanbeleid. Dit kost mij circa 385 EURO. Hier heb ik natuurlijk nooit aan gedacht om de jaarcijfers van energieleverancier te onderzoeken en eigenlijk verwacht ik va een vergelijkingssite als energieleveranciers.nl dat zij dit huiswerk al voor hun klanten doen...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet zo best
Maud uit Amsterdam, 20 april 2019

...., aangezien ze tijdens mijn contractperiode (1 jaar) failliet gingen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Failliet gaan is niet optimaal voor een energiebedrijf
KE S. uit Gouda, 30 januari 2019

Energieflex ging op de fles. Dat werkt niet zo lekker. Maar goed, als je ze toch wilt: spring in de teletijdmachine en neem een contractje voor stroom uit je stopcontactje.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Nooit problemen, helaas failliet
L uit Oud Zuilen, 8 november 2018

niets meer te melden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
failliet zonder melding
L Rijken uit Nieuwegein, 4 november 2018

Energieflex is failliet en heeft dit niet gecommuniceerd met haar klanten, nu kan ik fluiten naar mijn geld, welkomstpremie en teveel betalen van de maandelijkse lasten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Energie maatschappij failliet
P.R. J. uit Bilthoven, 24 oktober 2018

Helaas gaat de levering van energie bij deze partij niet door ; ze hebben uitstel van betaling aangevraagd!

Reactie van EnergieFlex - 26 oktober 2018

Beste heer/mevrouw,

Helaas zijn we op het punt dat er een faillissement is uitgesproken. Alle klanten worden in de komende tijd op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Mocht u nog specifieke vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch maar ook via de mail bereiken.

Met energieke groet,

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstappen
Spartaan uit Schiedam, 23 oktober 2018

Overstappen naar Energieflex ging probleemloos.Jammer dat deze shirtsponsor in financiële problemen is geraakt.Wacht nu op de mogelijke gevolgen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
failliet
F. fan der V. uit Dordrecht, 21 oktober 2018

failliet

Reactie van EnergieFlex - 22 oktober 2018

Beste F.,

Als er meer duidelijk is over het vervolg voor EnergieFlex en haar klanten, zullen wij je hier verder over informeren, daar is op dit moment nog niets over bekend.

Hopelijk hebben wij je hiermee voor nu voldoende geïnformeerd.

Met energieke groet,

Energieflex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Energieflex
J.v.d.M uit Eindhoven, 24 september 2018

Energieflex was op moment van overstappen voor ons de beste keus. Alles is vlekkeloos verlopen en we hebben géén problemen ondervonden. Voor het nieuwe jaar zijn we weer overgestapt, hoewel Energieflex wel een goed tegenbod gedaan heeft.

Reactie van EnergieFlex - 26 september 2018

Beste heer/ mevrouw,

Hartelijk dank voor je positieve review!

Wij vinden het jammer dat je bent overgestapt, wie weet tot in de toekomst.

Een hele fijne dag gewenst!

Met energieke groet,

Energieflex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede energieleverancier
romans P. uit Oss, 22 september 2018

Het is een goede energieleverancier met goedkope prijzen.

Reactie van EnergieFlex - 25 september 2018

Beste ,

Bedankt voor je review!

Fijn om te lezen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad.

Prettige dag nog toegewenst!

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
slecht
JPA van Oorschot uit Bergen op Zoom, 22 september 2018

ze hebben met een datum smoes van begin en eind van de maand 2 keer een incasso gedaan in maart 2018 en dat niet op de lijst termijnbedragen vermeld ze zijn die betaling nog steeds kwijt zeggen ze dus heb ik een maand gestoneerd , ook de afrekening van een jaar liep raar er is genoeg termijnbedragen betaald maar toch moest ik 70.55 bij betalen wat over was namen ze mee voor het volgende jaar die 70.55 hebben ze ook 2 x keer geincaseerd dus heb ik die 70.55 ook gestoneerd ik heb nu een andere leverancier gelijk toen ik heb opgezegd hebben ze de prijs verhoogd van gas en elektr, ook op de mails krijg je heel laat reactie met andere woorden een slecht bedrijf misschien moet ik er mee naar de ombudsman of radar om daar eens reclame te maken voor dit bedrijf ....ben 14 dagen niet te bereiken op 8 okt ben ik weer terug groet JPA v Oorschot

Reactie van EnergieFlex - 26 september 2018

Beste heer mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat er volgens de administratie een betaling ontbreekt. In uw geval is het verstandig om een betaalbewijs te overleggen met onze klantenservice als het tot op heden niet duidelijk is waar de betaling is gebleven.

Normaliter worden alle betalingen die teveel zijn gedaan direct teruggestort. Dit doen wij omdat er op een jaarafrekening niet meer dan 12 termijnen kunnen worden meegenomen.

Wij hebben begin 2018 een tweemaal een incasso uitgevoerd in 1 maand. Hierdoor lijkt het alsnog er 2 keer voor 1 maand is betaald. Dit is echter niet het geval.

Mocht u hieraan twijfelen kunt u alle betalingen optellen en kijken hoe vaak er is betaald. Uiteraard zullen wij alles wat teveel is betaald aan u terugbetalen.

Wij adviseren u om alsnog contact op te nemen met onze klantenservice wanneer dit probleem nog niet is opgelost.

Met vriendelijke groet,

Alissa van EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
ervaring met energieflex
a valk uit Rotterdam, 20 september 2018

niet doen dreigen gelijk met incasso

Reactie van EnergieFlex - 21 september 2018

Beste heer/mevrouw,

Dank voor de korte review. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er betalingen worden gedaan, anders kunnen wij niet blijven leveren. Mocht u een achterstand hebben, laat het ons dan weten zodat wij u daarbij kunnen helpen.

Reactie van a valk - 28 september 2018
probleem is niet opgelost

niet meer zeuren u maakte een probleem om het laatste termijn in de afrekening op te nemen en moest zo nodig dreigen met incasso dat valt niet in goede aarde. ons contract was al afgelopen dan nog dreigen dus mij niet vragen om een goed review

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
na slechte reviews gelezen te hebben,toch netjes geregeld en goed geholpen
c a J. uit Spijkenisse, 17 september 2018

alles ging soepel, goed geholpen nette prijs.

nadeel is dat het termijn van tevoren geïnd wordt ,zo dat je een maand dubbel zit.en je afrekening een een maand later komt.

verder goede klantendienst hebben me goed geholpen.

Reactie van EnergieFlex - 18 september 2018

Beste c a J.,

Bedankt voor je review!

We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze samenwerking.

Nog een prettige dag toegewenst.

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Gewoon goed
Martijn Janssen uit Oss, 15 september 2018

Aanmelden ging simpel, levering was goed, mails met info over gebruik. Enige minpunt was dat het na een jaar automatisch wordt omgezet in wisselende tarieven. Daarom overgestapt.

Reactie van EnergieFlex - 18 september 2018

Beste Martijn,

Bedankt voor je review!

We vinden het prettig om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad.

Momenteel zijn we druk bezig met manieren vinden om pro-actiever verlengingen aan te bieden, we hopen hiermee het aantal klanten dat automatisch in variabel tarief terecht komt te minimaliseren.

Nogmaals bedankt.

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima leverancier
Gezin, 4 kinderen, vrijstaande woning. uit Zwolle, 15 september 2018

Wij zijn nu 1.5 jaar klant bij EnergieFlex. Wij hebben de beste prijs vergeleken met anderen. We zijn tevreden. De factuur is op tijd. De klanten service medewerker reageert altijd, al kan het wat langer duren. Het contact loopt via de e-mail. Wij zijn tevreden.

Reactie van EnergieFlex - 18 september 2018

Beste ,

Bedankt voor de review!

We vinden het prettig om te lezen dat jullie nog steeds tevreden zijn.

Nog een fijne dag toegewenst.

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Ze zijn hun afspraken nagekomen. Alles keurig afgewikkeld. Welkomstbonus netjes verrekend.
J J E L F. uit Heikant, 6 september 2018

Ze zijn hun afspraken nagekomen. Alles keurig afgewikkeld. Welkomstbonus netjes verrekend.

Reactie van EnergieFlex - 10 september 2018

Beste J J E L F,

Bedankt voor de positieve review!

We vinden het altijd fijn om te lezen dat onze klanten een prettige ervaring hebben gehad.

Ik wens je nog een prettige dag toe!

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Matig
R.J. Holwerda uit Wier, 6 september 2018

Termijmbedrag wordt gewijzigd naar eigen inzicht, zonder overleg met klant.

Ben meerdere keren verkeerd geinformeerd over een eindafrekening. Communicatie verliep over het algemeen wat stroef

Reactie van EnergieFlex - 10 september 2018

Beste R.J. Holwerda,

Bedankt voor je review!

Jammer om te lezen dat de communicatie stroef is verlopen. Ook vreemd om te lezen dat het termijnbedrag zonder overleg is aangepast. Onze excuses daarvoor.

Mocht een van deze kwesties nog lopen dan hoor ik het graag, je kan dan een e-mailtje sturen ter attentie van mij.

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Klacht snel opgelost
J D. uit Hoorn, 23 augustus 2018

Na een jaar overgestapt van Energieflex naar een andere leverancier. Jammer dat in de eindafrekening de welkomstkorting niet was verrekend en je daar zelf achter aan moest. Na contact werd het bedrag na een paar weken toch in mindering gebracht.

Reactie van EnergieFlex - 24 augustus 2018

Dank voor uw bericht en feedback. Wij gaan naar aanleiding hiervan achterhalen of de communicatie betreft de korting verbetert kan worden, zodat klanten hiervan op de hoogte zijn.

Wij wensen u nog veel succes bij de nieuwe leverancier!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
0
y youssef guerrouj uit Rotterdam, 8 augustus 2018

Ik wil nils met jullie te maken hebben

Reactie van EnergieFlex - 8 augustus 2018

Beste heer,

Bedankt voor uw bericht.

Jammer om te horen dat u niets van ons wilt weten.

Wij hebben uw contract per 14 juli beëindigd en de eindafrekening is inmiddels verstuurd.

Voor vragen kunt u alsnog contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Alissa van EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Alles ok
BGT uit Amsterdam, 2 augustus 2018

Oversluiten goed gegaan. Aangevraagd om voortijdig (binnen 6 weken) over te sluiten. Was geen probleem, binnen 5 dagen geregeld!

Reactie van EnergieFlex - 3 augustus 2018

Beste klant,

Hartelijk dank voor het positieve berichtje. Wij streven naar enkel tevreden klanten.

Een hele fijne dag gewenst!

Met energieke groet,

Vernon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima aanmelding en afhandeling
F.J. Klein uit Hoofddorp, 1 augustus 2018

Een van de betere energieleveranciers

Reactie van EnergieFlex - 2 augustus 2018

Beste F.J Klein,

Hartelijk dank voor het invullen van de review.

Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Mocht u verder vragen hebben of ergens tegen aan lopen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met energieke groeten,

Alissa van EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?