Reviews Energiedirect.nl

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

108 reviews

5 sterren
(42)
4 sterren
(23)
3 sterren
(5)
2 sterren
(7)
1 ster
(31)

30 problemen opgepakt

opgelost
(5)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(3)
in behandeling
(1)
onbekend
(21)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
te hoog maandbedrag
M A Hof uit Puiflijk, 7 juli 2016

geen professionele berekening maandbedrag

Reactie van Energiedirect.nl - 8 juli 2016

Beste M.,

Bedankt voor je review. Ik wil graag voor je uitzoeken wat er precies mis is gegaan. Kun je een e-mail sturen naar webcare@energiedirect.nl met je postcode en huisnummer? Kun je in de e-mail ook aangeven wat er niet naar wens is verlopen? Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Simon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
EnergieDirect goed en betrouwbaar
loek uit Roermond, 5 juli 2016

Energiedirect (ED) is een betrouwbare leverancier. De administratieve afhandeling van de overstap via Energieleverenciers ging aanvankelijk niet geheel correct. Ik kreeg een tweede incorrecte aanbieding van ED. Een mailtje terzake volstond evenwel, waarna ik een bevestiging met de juiste afspraken kreeg.

Reactie van Energiedirect.nl - 6 juli 2016

Beste Loek,

Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je review!

Met vriendelijke groet,

Simon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
jaarnota klopt niet
Bart Sniekers uit Weert, 5 juli 2016

De jaarnota van energiedirect klopt niet. Op 28 mei zijn d standen doorgegeven waarbij het contract doorliep tot 3 juni 2016. Op de afrekennota was geen rekening gehouden met het beloofde energietegoed van € 113. Vorige week ontving ik een nieuwe jaarnota nu over de periode 28 mei tot 3 juni, zonder opgave van meterstanden(!) en alweer geen rekening gehouden met het energietegoed. Oplossing blijft uit... Jammer!

Reactie van Energiedirect.nl - 6 juli 2016

Beste Bart,

Bedankt voor je review. Ik vind het uiteraard vervelend om te lezen dat bepaalde zaken rondom de jaarnota niet naar wens verlopen. Ik wil dit graag voor je uitzoeken. Kun je daarvoor je postcode en huisnummer, samen met bovenstaande review, e-mailen naar webcare@energiedirect.nl?

Met vriendelijke groet,

Simon

Reactie van Bart Sniekers - 13 juli 2016
probleem is opgelost

Energiedirect heeft direct contact gezocht en aangeboden het probleem op te lossen. De gemaakte afspraak is correct nagekomen en daarmee is de gemelde klacht opgelost.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima prijs en soepele overstap
FW. uit Eindhoven, 3 juli 2016

Scherpe prijs via cashback en een soepele overstap met goede informatie via de email.

Reactie van Energiedirect.nl - 4 juli 2016

Dankjewel voor het plaatsen van deze beoordeling! Ik ben blij om te lezen dat alles zo duidelijk was en soepel is verlopen:)

Groetjes Renske

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen klant worden bij energie direct!
N uit Zuid Holland , 30 juni 2016

Ik ben overgestapt naar energie direct. Echt spijt van! Hoe hun met klanten omgaan. Asociaal. Je doet je betaling en vervolgens door hun onoplettendheid krijg je een gelijk een boete. Stuurde het betalingsbewijs meerdere malen via de mail.. Geen reactie erop gekregen.

Weer gebeld. Toen werd er toegeven dat ze mijn betaling over het hoofd hadden gezien.

Je denkt dat het zo is opgelost. Maar nee sturen ze even een dreigbrief dat ze niet zullen gaan leveren en met een extra boete van € 600,=

Ging om 1 maand die ze niet hadden gezien.

Ga zeker overstappen!

Reactie van Energiedirect.nl - 1 juli 2016

Beste N.,

Ik vind het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de service van energiedirect.nl. Ik wil dit graag voor je uitzoeken en proberen om tot een oplossing hiervoor te komen. Kun je een e-mail sturen naar webcare@energiedirect.nl met je postcode en huisnummer en een kopie van deze review. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Simon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen antwoord. Beoordeling: slecht
van den Hurk 29 juni 2016

Recent overgestapt naar Energiedirect. Termijnbedrag viel 100,-- per maand hoger uit dan bij vorige energieleverancier. Hier vele malen op gereclameerd, via klachtenformulier website. Na een aantal weken uiteindelijk telefoontje gehad, met belofte dat het uitgezocht zou worden en we binnen 24 uur teruggebeld zouden worden, maar helaas tot nu toe niks meer gehoord, alleen een mail dat er kosten doorberekend worden als we de termijnen niet betalen. Slechte gang van zaken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Super service
JA van Baal uit Giesbeek, 29 juni 2016

De enige reden is dat de maandlasten verder omlaag kunnen door over te stappen. Alleen door een beter aanbod ben ik overgestapt. Verder was ik zeer tevreden over Energiedirect

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Kan accurater
B. Plomp 29 juni 2016

Ik ben net aan mijn tweede contract bij Energiedirect begonnen. En voor de twee keer spiegelden ze me een aantrekkelijk termijnbedrag voor, wat dan uiteindelijk hoger uitpakte. "Voor de zekerheid", maar de laatste keer moest ik aan het eind van het jaar zelfs toch nog bijbetalen. Het verlaagde termijnbedrag van mijn nieuwe contract is daarom nu alweer naar boven aangepast. (En nee, zoveel is mijn verbruik niet gestegen.) Ze zijn óf niet zo goed in een realistisch aanbod doen, óf het is een lokkertje. De klantenservice is wel erg vriendelijk. Maar ik ga na afloop van dit contract mijn heil elders zoeken.

Reactie van Energiedirect.nl - 29 juni 2016

Beste B.,

Bedankt voor je review en vervelend om te lezen dat het termijnbedrag bij het afsluiten van een contract achteraf niet overeenkomt met je verbruik. Ik wil graag voor je nagaan waardoor het verschil wordt veroorzaakt, om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Kun je hiervoor een e-mail sturen naar webcare@energiedirect.nl met een kopie van bovenstaande review en de postcode en huisnummer?

Met vriendelijke groet,

Marlon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Overstappen
Ingrid uit 's-Hertogenbosch, 22 juni 2016

Dat overstappen, was dus het domste wat wij gedaan hebben. We waren vele honderden euro's duurder uit.... Nooit meer deze onderneming, lees de reviews

Reactie van Energiedirect.nl - 23 juni 2016

Beste klant,

Ten tijde van je aanmelding in 2013 heb je een aanbod gekregen met scherpe tarieven. Momenteel heb je een variabel contract, daarbij heb je de mogelijkheid om te verlengen of om een overstap te maken naar een andere leverancier. In beide situaties zou je goedkoper uit kunnen zijn.

Mocht je hiervan gebruik willen maken, dan kun je dit kenbaar maken bij energiedirect.nl of bij een andere leverancier.

Met vriendelijke groet,

Ron

Reactie van Ingrid - 14 juli 2016
probleem is niet opgelost

Ze zeggen dat ze in hun recht staan en ja, waar blijf je dan als particulier zonder tig mensen achter je.... De volgende keer denken wij 3 keer na voor we overgaan naar een andere energieleverancier. Het contract is verbroken door verhuizing naar elders

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
C. Noordegraaf- Keep ivm overlijden man uit Hoogeveen, 21 juni 2016

Voordelig zoals beloofd.

Reactie van Energiedirect.nl - 22 juni 2016

Dankjewel voor deze positieve beoordeling!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
R J de Vries uit Eindhoven, 20 juni 2016

omdat ik een andere leverancier wilde hebben ben ik opzoek gegaan en ben bij jullie terecht gekomen vanwege de gunstige prijzen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
geen mail gekren
lw van baast uit Tilburg, 14 juni 2016

geen @mail gekregen daarom wist ik niet dat ik moest betalen dus ik moet nu overstappen

Reactie van Energiedirect.nl - 15 juni 2016

Beste L.W.,

Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheden bij je waren, vanwege het niet ontvangen van e-mails. Wij zijn een online leverancier, waarbij alle communicatie per e-mail wordt verstuurd.

Mocht ik nog iets anders voor je kunnen betekenen, dan zie ik je reactie graag tegemoet .

Groetjes Marlon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Communicatie is voor Energie Direct niets laten weten
J. Smeding 13 juni 2016

Energie Direct heeft medio 2015 haar mailsysteem aangepast, zodanig dat ik (en mogelijk nog velen) geen berichten meer ontvangen heb, doodgewoon omdat mijn mailadres niet niet meer door Energie Direct gebruikt kon worden. Advies na de nodige klachten was om een nieuw mailadres te nemen. Voor mij geen denken aan. Ook aangegeven dat ik dat ik gedwongen wordt over te stappen naar een nadere maatschappij heeft geen echte reactie van Energie Direct gegeven. Dus mijn afname beëindigd en in april 2016 overgegaan naar een andere leverancier. Vervolgens krijg ik wel een mail van Energie Direct dat ik opzegvergoeding moet betalen. Schijnbaar hebben zij het probleem met het mailsysteem opgelost, maar mij nooit aangegeven dat zij bezig waren om het probleem op te lossen. Bezwaar tegen de opzegvergoeding accepteert Energie Direct niet. dit kan alleen bij de geschillencommissie Energie onder betaling van meer dan 50 euro. Geen communicatie, niets laten weten, alleen maar precies aan de regels houden mbt omgaan met een klacht. Schande. Jan Smeding

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
prima!
dr van der Velden uit Numansdorp, 13 juni 2016

Gewoon een goede maatschappij

Reactie van Energiedirect.nl - 13 juni 2016

Beste klant,

Fijn om te lezen dat het naar wens is. Bedankt voor de positieve review.

Met vriendelijke groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goede service ,duidelijke site
Schiedam uit Schiedam, 7 juni 2016

Bij Energiedirect regelen ze de afspraken netjes en goed.

Ik ben nu voor de 2e overgestapt,via energieleveranciers en de site is duidelijk en je ziet direct welke leverancier goedkoper is.

Helaas dit jaar kwam er een andere leverancier uit.

In het verleden heb ik jaren bij Erenergiedirect gezeten en altijd goed geinformeerd en alles netjes geregeld.

Misschien tot volgend jaar als jullie er goedkoper uit komen

Reactie van Energiedirect.nl - 7 juni 2016

Beste Klant,

Bedankt voor uw positieve review. Hopelijk tot volgend jaar.

Met vriendelijke groet,

Will

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
klantvriendelijk
A.H.J. Thiel- Diel uit Lelystad, 7 juni 2016

De rekening is overzichtelijk, handelen zaken snel en netjes af, ik ben maar een jaar klant geweest, maar zou zo weer terug komen. M.a.w. een zeer fijne leverancier.

Reactie van Energiedirect.nl - 7 juni 2016

Beste Klant,

Bedankt voor de positieve review. Misschien hebben wij wel een mooi aanbod voor u om weer klant te worden wanneer het huidig contract afloopt.

Met vriendelijke groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Eenvoudig & Overzichtelijk
Konijntje uit Voorburg, 7 juni 2016

Na mijn verhuizing moest ik voor het eerst alles zelf regelen. Ik besloot wat te gaan oriënteren op het internet en zo kwam ik hier terecht. Ik zocht een leverancier die vooral voordelig was. Nu, een jaar later ben ik nog steeds zeer tevreden over alles. Meterstanden doorgeven was doodeenvoudig en ik kan alles makkelijk digitaal terugvinden. Vorig jaar werd mij door Nuon en Eneco zeer opdringerig gevraagd of ik misschien over wilde stappen. Maar nee, dat wil ik niet.. wat ik nu heb is namelijk top!

Reactie van Energiedirect.nl - 7 juni 2016

Beste konijntje,

Fijn om te lezen dat onze service naar wens is. Hartelijk dank voor de positieve review.

Met vriendelijke groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
R F J Sukel uit Soest, 6 juni 2016

ik ben zeer tevreden

Reactie van Energiedirect.nl - 7 juni 2016

Beste Klant,

Bedankt voor de positieve review.

Met vriendelijke groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn reactie op "Reactie van Energiedirect.nl 6 juni 2016"
P.C.J.L. van de Leur uit Schiedam, 6 juni 2016

"Reactie van Energiedirect.nl 6 juni 2016 Beste P.C.J.L. van de Leur, Dankjewel voor het plaatsen van deze review en het prettige telefoongesprek dat we zojuist hebben gekregen. Ik hoop dat je samen met mijn collega een mooi contract hebt besproken:) Groetjes ***" Wat een service!! Na het plaatsen van mijn review, kreeg ik de volgende werkdag een keurig telefoontje van EnergieDirect "***", met een goede uitleg waarom mijn maandelijks bedrag omhoog was gegaan ondanks mijn verminderde verbruik. Direct daarbij kreeg ik van "***" het advies én de mogelijkheid mijn kosten over het komende jaar nóg lager uit te laten komen. Wat een Service! Hier heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt...Dank je wel "***" Het 2e gedeelte van mijn vorige review was dus gebaseerd op mijn onwetendheid. Mijn ervaringen sinds ik bij Energie Direct stroom en gas afneem zijn niet anders als zeer positief, dus een echte aanrader.

Reactie van Energiedirect.nl - 7 juni 2016

Beste Klant,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te lezen dat alle onduidelijkheid verdwenen is. Ik vertrouw erop dat onze dienstverlening naar wens blijft.

Met vriendelijk groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Stroom en Gas zoals het bedoeld is.
P.C.J.L. van de Leur uit Schiedam, 5 juni 2016

Ik heb zelfs geen irritante "verkoper" aan de deur gehad en de site is overzichtelijk met openheid over de door hun gebruikte exacte tarieven. Het overgaan van mijn vorige leverancier naar EnergieDirect was super makkelijk, ik hoefde er niets voor te doen, energie direct regelde álles. Het enigste nadeel is dat ik, ondanks ik het afgelopen jaar minder bent gaan verbruiken door besparende ingrepen(ik kreeg zelfs een aanzienlijk bedrag terug), mijn maandbedrag naar boven is bijgesteld en ik deze niet op het zelfde bedrag terug kon zetten.

Reactie van Energiedirect.nl - 6 juni 2016

Beste P.C.J.L. van de Leur,

Dankjewel voor het plaatsen van deze review en het prettige telefoongesprek dat we zojuist hebben gekregen. Ik hoop dat je samen met mijn collega een mooi contract hebt besproken:)

Groetjes Renske

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet goed
SHTS uit Tiel, 4 juni 2016

Niet goed

Reactie van Energiedirect.nl - 6 juni 2016

Beste SHTS,

Zojuist heb ik je geprobeerd telefonisch te bereiken op het telefoonnummer dat je bij je review hebt doorgegeven. Graag had ik besproken wat er precies niet goed is gegaan. Mocht je hier interesse in hebben dan hoor ik dat graag van je.

Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar webcare@energiedirect.nl.

Met vriendelijke groet,

Renske

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede leverancier nette afhandeling
C.J. Poortvliet uit Middelharnis, 4 juni 2016

Alles is eigenlijk goed gelopen, vanaf start tot aan afrekening. Wel jammer dat je geen echt scherpe aanbieding krijgt na afloop van het contract. Dat zorgt er dan voor dat je toch weer overstapt...

Reactie van Energiedirect.nl - 6 juni 2016

Beste C.J. Poortvliet,

Dankjewel voor het plaatsen van deze review en het mooie cijfer.

Jammer om te horen dat je toch hebt besloten om over te stappen naar een andere energieleverancier. Bedankt voor de periode dat je klant bij ons bent geweest.

In de toekomst ben je altijd welkom!

Groetjes Renske

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
***
anoniem uit Rotterdam, 2 juni 2016

Energie direct weet niet van ophouden. Na het beeindigem vh abonnement hebben ze me zeker elke dag 3 keer gebeld maandenlang tot ik heel boos ben geworden. Slechte aanpak ik ga er noooit meer terug

Reactie van Energiedirect.nl - 3 juni 2016

Beste heer, mevrouw,

Dat is een vervelende situatie. We willen uiteraard graag dat je terug komt, maar zo vaak bellen lijkt me niet de bedoeling.

Is het bellen inmiddels gestopt?

Zo niet, ontvang ik graag je postcode en huisnummer via een e-mail naar webcare@energiedirect.nl.

Ik ga er dan achteraan voor je.

Met vriendelijke groet,

Ron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
Babette uit Eindhoven, 31 mei 2016

Prima en snelle afhandeling

Reactie van Energiedirect.nl - 1 juni 2016

Hoi Babette,

Bedankt voor je review! Het is natuurlijk altijd fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Als je nog vragen hebt, staan wij graag voor je klaar!

Groetjes, Simon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima, alleen met verhuizen ging het moeizaam
G.J.B. uit Harderwijk, 30 mei 2016

Prima energieleverancier. Ook al eerder bij geweest, overstap gaat goed. Alleen toen ik ging verhuizen ging het niet vlekkeloos. Eerst leek het erop dat ik een nieuw jaarcontract zou krijgen op mijn nieuwe adres, met nieuwe tarieven, het contact met de klantenservice hierover verliep traag. Uiteindelijk gied gekomen.

Ik zou wel weer overstappen naar Energiedirect, maar dan zonder verhuizing.

Reactie van Energiedirect.nl - 30 mei 2016

Bedankt voor je feedback. Vervelend dat het verhuisproces niet vlekkeloos is verlopen en dat het langer heeft geduurd.

Mochten we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, dan staan we graag klaar voor je.

Met vriendelijke groet,

Marlon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?