Reviews Energiedirect.nl

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

150 reviews

5 sterren
(51)
4 sterren
(36)
3 sterren
(10)
2 sterren
(12)
1 ster
(41)

46 problemen opgepakt

opgelost
(7)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(5)
in behandeling
(0)
onbekend
(34)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Niet goed
SHTS uit Tiel, 4 juni 2016

Niet goed

Reactie van Energiedirect.nl - 6 juni 2016

Beste SHTS,

Zojuist heb ik je geprobeerd telefonisch te bereiken op het telefoonnummer dat je bij je review hebt doorgegeven. Graag had ik besproken wat er precies niet goed is gegaan. Mocht je hier interesse in hebben dan hoor ik dat graag van je.

Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar webcare@energiedirect.nl.

Met vriendelijke groet,

Renske

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede leverancier nette afhandeling
C.J. Poortvliet uit Middelharnis, 4 juni 2016

Alles is eigenlijk goed gelopen, vanaf start tot aan afrekening. Wel jammer dat je geen echt scherpe aanbieding krijgt na afloop van het contract. Dat zorgt er dan voor dat je toch weer overstapt...

Reactie van Energiedirect.nl - 6 juni 2016

Beste C.J. Poortvliet,

Dankjewel voor het plaatsen van deze review en het mooie cijfer.

Jammer om te horen dat je toch hebt besloten om over te stappen naar een andere energieleverancier. Bedankt voor de periode dat je klant bij ons bent geweest.

In de toekomst ben je altijd welkom!

Groetjes Renske

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
***
anoniem uit Rotterdam, 2 juni 2016

Energie direct weet niet van ophouden. Na het beeindigem vh abonnement hebben ze me zeker elke dag 3 keer gebeld maandenlang tot ik heel boos ben geworden. Slechte aanpak ik ga er noooit meer terug

Reactie van Energiedirect.nl - 3 juni 2016

Beste heer, mevrouw,

Dat is een vervelende situatie. We willen uiteraard graag dat je terug komt, maar zo vaak bellen lijkt me niet de bedoeling.

Is het bellen inmiddels gestopt?

Zo niet, ontvang ik graag je postcode en huisnummer via een e-mail naar webcare@energiedirect.nl.

Ik ga er dan achteraan voor je.

Met vriendelijke groet,

Ron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
Babette uit Eindhoven, 31 mei 2016

Prima en snelle afhandeling

Reactie van Energiedirect.nl - 1 juni 2016

Hoi Babette,

Bedankt voor je review! Het is natuurlijk altijd fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Als je nog vragen hebt, staan wij graag voor je klaar!

Groetjes, Simon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima, alleen met verhuizen ging het moeizaam
G.J.B. uit Harderwijk, 30 mei 2016

Prima energieleverancier. Ook al eerder bij geweest, overstap gaat goed. Alleen toen ik ging verhuizen ging het niet vlekkeloos. Eerst leek het erop dat ik een nieuw jaarcontract zou krijgen op mijn nieuwe adres, met nieuwe tarieven, het contact met de klantenservice hierover verliep traag. Uiteindelijk gied gekomen.

Ik zou wel weer overstappen naar Energiedirect, maar dan zonder verhuizing.

Reactie van Energiedirect.nl - 30 mei 2016

Bedankt voor je feedback. Vervelend dat het verhuisproces niet vlekkeloos is verlopen en dat het langer heeft geduurd.

Mochten we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, dan staan we graag klaar voor je.

Met vriendelijke groet,

Marlon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Conform verwachtingen
J.A.B. uit Apeldoorn, 28 mei 2016

Overgestapt vanwege prijsverschillen. De overstap ging vlekkeloos, zonder problemen. Goed inzage in de rekeningen via de website. Dit jaar weer overgestapt naar een andere leverancier met als motivatie een prijsaanbieding. Dit is ook netjes afgehandeld. Bij een juiste prijsstelling zou ik weer terug kunnen komen.

Reactie van Energiedirect.nl - 30 mei 2016

Bedankt voor je positieve review! Jammer om te vernemen dat je bent overgestapt. Wanneer het weer mogelijk is, staan we graag voor je klaar met een leuk aanbod.

Met vriendelijke groet,

Marlon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
betrouwbare partner
E.D.P. uit Haarlem, 28 mei 2016

ik voel mij goed onder de paraplu van Energiedirect.

Reactie van Energiedirect.nl - 30 mei 2016

Bedankt voor je positieve review! We zorgen er graag voor dat je warm en droog blijft, zeker nu ;). Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar!

Met vriendelijke groet,

Marlon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Perfect!
avatar
HK. uit Amersfoort, 26 mei 2016

Ik wist bar weinig over energie leveranciers. Ik dacht altijd dat het via de maatschappij zelf veel goedkoper was, maar energieleveranciers.nl bewijst dat zij veel goedkoper zijn. Ik ben prettig via WhatsApp geholpen en ook nog is heel snel een reactie! Echt fijn!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Prima leverancier
R.F.M. uit Alkmaar, 26 mei 2016

Prima ervaring met Energiedirect.nl. Handig om elke twee maanden een overzicht te krijgen van je verbruik (slimme meter). Het overzicht is nog niet heel consistent, maar het systeem is ook nog vrij nieuw. Recent had ik een vraag over hogere gasprijzen tijdens het contract. Ik was telefonisch niet bereikbaar, maar men heeft keurig de voicemail ingesproken met het antwoord (bleek energiebelasting). Alleen nog even afwachten of de cashback goed gaat, maar ook daar heb ik alle vertrouwen in. Volgende keer kies ik zo weer voor energiedirect.nl!

Reactie van Energiedirect.nl - 26 mei 2016

Beste R.F.M,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Met vriendelijk groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
EnergieDirect
Dutchy 17 mei 2016

Reactie van Energiedirect.nl 17 mei 2016 Beste Klant, Ik vind het jammer om te horen dat je er u er zo over denkt en wij willen dit graag voor u uitzoeken. Om je hierbij te helpen kunt u de postcode/huisnummer samen met uw vraag sturen naar webcare@energiedirect.nl mailen. Alvast bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Ik vind het jammer om te horen dat je er u er zo over denkt?...... Hoe haal je het in je hoofd om zo te reageren, iemand stalken tijdens een crematie en asverstrooiing? Die zijn echt van de pot gepleurd van Energiedirect en dat in geweldig Nederlands tegen mensen die je grootouders kunnen zijn te tutoyeren, wat een schandalig bedrijf.

Reactie van Energiedirect.nl - 18 mei 2016

Beste klant,

Ik begrijp dat bepaalde woorden of een zin onbedoeld een emotie naar boven heeft gebracht, dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest en wil u dan ook mijn excuses hiervoor aanbieden.

Met vriendelijke groet,

Energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Asociaal bende
Dutchy 15 mei 2016

Na een 2 jarige contract te zijn aangegaan splitsen ze deze op in bijna 14 maanden en ruim 10 maanden, vervolgens laat je weten niet akkoord te gaan en een andere leverancier zoekt doet men nog steeds alsof ze gek zijn. Als het eindelijk doordringt dat je inderdaad overstapt na contract aanpassing want ook de extra energie belasting per 1/1/2016 wordt doorberekend in een vast contract stalken ze je compleet, op mail wordt niet inhoudelijk ingegaan en bellen dat ze kunnen op een crematie en asverstrooiing ondanks dat je hun vertelt van hoe en wat blijven ze gewoon elke 15/20 minuten bellen. Nooit meer deze asociale leverancier, contact hoef ik niet meer ze gaan toch inhoudelijk niet reageren dus heeft reageren ook geen zin temeer omdat ik geen behoefte heb aan bevuilde mailbox waar energie direct in heeft ***.

Reactie van Energiedirect.nl - 17 mei 2016

Beste Klant,

Ik vind het jammer om te horen dat je er u er zo over denkt en wij willen dit graag voor u uitzoeken. Om je hierbij te helpen kunt u de postcode/huisnummer samen met uw vraag sturen naar webcare@energiedirect.nl mailen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Denis

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima geregeld
Overstapper uit Venray, 14 mei 2016

Overstap is prima verlopen. Afrekening vorige leverancier was er snel. We hopen op een goed verloop gedurende 1 jaar en bekijken dan of we wat we verder doen.

Reactie van Energiedirect.nl - 17 mei 2016

Beste klant,

Fijn om te lezen dat de overstap goed verlopen is. Mochten we u ergens mee kunnen helpen dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Denis

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
J.R. de Boer uit Leeuwarden, 12 mei 2016

Geen problemen ondervonden alles ging zoals het hoort.

Reactie van Energiedirect.nl - 13 mei 2016

Beste klant,

Bedankt voor je review.

Fijn om te lezen dat alles goed bevallen is.

Met vriendelijke groet,

Ron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen refund cashback actie.
G.M. van Gemert uit Gorinchem, 12 mei 2016

Bij aankoop van een product bij Foto Klein gebruik gemaakt van de cashback actie om over te stappen naar energiedirect met de belofte om EUR50,- terug te krijgen. Door het tussentijds beeindigen van de overeenkomst is ook de cashback actie vervallen en komt er geen geld terug. Wellicht was ik niet overgestapt als er geen cashback actie was geweest.

Reactie van Energiedirect.nl - 13 mei 2016

Beste heer, mevrouw,

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de verwerking van de cashback.

Aan de cashback zelf zit de voorwaarde dat energiedirect.nl 12 maanden onafgebroken levert. Als er tussentijds een overstap naar een andere leverancier plaats vindt, zoals het geval is, vervalt de cashback.

Met vriendelijke groet,

Ron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Aan de deur ander verhaal
Johanan 11 mei 2016

Man aan de deur was prima aardig, maar niet geheel volledig. Heeft ons een 3-jarig abbo aangesmeerd, met dat dat het goedkoopste was. Ik vervolgens 's avonds vergelijken, blijkt dat ik net zo goed via een andere website voor 1 jaar kan doen, zelfde prijs. Dat vind ik opzich niet zo erg, die man aan de deur moet ook gewoon zijn target halen. Vervolgens wil ik binnen de 14 dagen de overeenkomst herroepen, moet dit perse via telefoon of een brief!! We leven in 2016, maar nee, dit kan niet via een formulier op internet, dit moet via een brief (+postzegel) of telefoon (70ct per minuut). Als je op deze manier ervoor moet zorgen dat klanten klant blijven heb ik er geen zin in. Brief, inclusief postzegel, gaan morgen op de bus.

Reactie van Energiedirect.nl - 12 mei 2016

Beste klant,

Bedankt voor je reactie. Ik wil je mijn excuses aanbieden omdat je niet juist bent ingelicht bij het afsluiten van je contract.

Je kan het contract ook annuleren door een e-mail te sturen naar webcare@energiedirect.nl. Ik wil je wel adviseren om hierin je postcode, huisnummer, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Simon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Schandalig
A.H. Teerenstra uit Leeuwarden, 11 mei 2016

Energiedirect.nl stuurt geen herinneringen en geen jaaroverzichten, maar beweert van wel, en beëindigt dan je contract zonder je de kans te geven na te gaan wat er aan de hand is. Schriftelijke verzoeken tot verduidelijking worden genegeerd. Dit is mijn persoonlijke ervaring, bepaald niet een positieve. Sterke afrader.

Reactie van Energiedirect.nl - 12 mei 2016

Beste klant,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Ik vind het jammer om te lezen dat het een en ander niet naar wens is verlopen. Energiedirect.nl is een online leverancier waarbij de communicatie via de e-mail verloopt. Herinneringen worden via e-mail naar je toegestuurd en ook voor de jaarnota krijg je via de e-mail een melding.

Ik wil je dan ook vragen om je postcode, huisnummer, telefoonnummer en e-mailadres naar webcare@energiedirect.nl op te sturen. Het lijkt alsof je niets ontvangen hebt van ons, dit zou ik graag voor je uit willen zoeken. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Simon

Reactie van A.H. Teerenstra - 19 mei 2016
probleem is niet opgelost

Ik weet nog altijd niet wat mijn verbruik over 2015 is. Er is geen poging gedaan om het probleem op te lossen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Top bij gaan en top bij terugkomst
HMK. uit Eindhoven, 10 mei 2016

Elk jaar stap ik zoals velen over. Blijf toch steeds bij Energiedirect terugkomen. Blijkt voor mij iig toch om het andere jaar de goedkoopste leverancier.

Reactie van Energiedirect.nl - 11 mei 2016

Dat horen we uiteraard graag! Wij doen ons best om onze klant zo voordelig mogelijke tarieven te bieden. Bedankt voor uw positieve review.

Met vriendelijke groet,

Michael

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima site. Prima overstap.
Bolhuis uit Hoofddorp, 6 mei 2016

Werkt vlekkeloos

Reactie van Energiedirect.nl - 9 mei 2016

Beste klant,

Bedankt voor je review.

Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen.

Met vriendelijke groet,

Ron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Contract verlengen zonder toestemming
Rene 4 mei 2016

Stelletje ****, zomaar het contract verlengd zonder toestemming. Vraag je naar de bandopname van het gesprek, o hebben we niet, het is een systeemfout geweest. We draaien het terug.

Reactie van Energiedirect.nl - 6 mei 2016

Hoi Rene,

Ik vind het jammer om te horen dat het zo is gelopen. Om na te gaan hoe dit heeft kunnen gebeuren heb ik je postcode en huisnummer nodig. Kun je in een e-mail je postcode/huisnummer en de bovenstaande vraag sturen naar webcare@energiedirect.nl. Alvast bedankt voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,

Denis

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
overstappen ging prima
J.A. van de Reep uit Egmond-Binnen, 4 mei 2016

verder eigenlijk nog geen ervaring net lid geworden

Reactie van Energiedirect.nl - 4 mei 2016

Beste klant,

Bedankt voor je positieve review.

Ik hoop dat je over een tijdje kan zeggen dat je een goede ervaring hebt met ons. Mocht je ooit vragen hebben, kun je je vraag altijd stellen bij onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Ron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
J.G.M.T. uit Baarlo, 4 mei 2016

alles perfect geregeld

Reactie van Energiedirect.nl - 4 mei 2016

Beste klant,

Bedankt voor je positieve review.

Fijn om te lezen dat alles goed verlopen is voor je!

Met vriendelijke groet,

Ron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
correct gehandeld
A A Witlox uit Son en Breugel, 1 mei 2016

heb nu al een paar keer zaken gedaan met energie direct en geconstateerd dat zei zorgvuldig en direct handelen en dat ligt mij wel.

Reactie van Energiedirect.nl - 2 mei 2016

Beste klant,

Bedankt voor je feedback.

Hopelijk blijft dit in de toekomst ook zo doorgaan.

Met vriendelijke groet,

Ron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
B.m.w.G. uit Lisserbroek, 27 april 2016

Ik ben tevreden over hoe het nu met Energie direct gaat de maandelijkse inhoudingen zijn correct

Reactie van Energiedirect.nl - 29 april 2016

Beste klant,

Fijn om te horen dat de service naar wens is, ik wil u bedanken voor de positieve review.

Met vriendelijke groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goedkoop en betrouwbaar
A.F.H. uit Tilburg, 26 april 2016

Ik ben in februari overgestapt van essent naar energiedirect na vergelijking van beide maatschappijen. Energiedirect levert energie voor een laag tarief in vergelijking met essent. Naast de goedkopere tarieven leverden zij ook een welkomkorting die zeer aantrekkelijk was. Energieprijs nu voor 1 jaar vastgezet tegen een scherpe prijs. Zeker een aanrader!

Reactie van Energiedirect.nl - 29 april 2016

Beste klant,

Fijn om te lezen dat je naar aanleiding van een zeer aantrekkelijk aanbod klant bent geworden. Bedankt voor uw positieve review

Met vriendelijk groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
prima geregeld
MR uit Gouda, 25 april 2016

goede duidelijke informatie, alles digitaal geregeld. Wij kiezen jaarlijks voor de laagste prijs, dit was afgelopen periode Energiedirect.

Reactie van Energiedirect.nl - 29 april 2016

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Met vriendelijke groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?