Reviews Energiedirect.nl

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

200 reviews

5 sterren
(67)
4 sterren
(55)
3 sterren
(15)
2 sterren
(16)
1 ster
(47)

60 problemen opgepakt

opgelost
(5)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(6)
in behandeling
(1)
onbekend
(48)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
geen bijzonderheden
M Van Eijk uit Diemen, 5 april 2016

Energiedirect.nl is een goede leverancier Ik heb geen bijzonderheden vernomen

Reactie van Energiedirect.nl - 6 april 2016

Beste klant,

Bedankt voor je review.

Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met energiedirect.nl.

Met vriendelijke groet,

Ron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Waardeloze service
Larissa 1 april 2016

Plotseling ontvang je een brief thuis met de vraag of je 'even' 1000 euro over wil maken vanwege een betalingsachterstand waar ik niks van wist, en of ik die binnen 2 dagen wil betalen. Vanwege die achterstand zeggen ze het contract ook maar direct vanaf 1 april op, maar als ik zou betalen en het contract door zou willen laten lopen, dan moet ik ook even 600 euro 'borg' betalen!! Met andere woorden; binnen 2 dagen 1600 euro betalen! Volgens EnergieDirect hadden ze vanaf september geen betaling meer ontvangen..? Dus ik heb gestuurd dat ik gewoon elke maand netjes betaald heb en gevraagd om een specificatie van de betalingsachterstand. als die achterstand correct zou zijn heb ik gevraagd om een betalingsregeling want 1000 euro is niet in een keer te missen. Wat schetst mijn verbazing; dat was niet mogelijk! Dus ik heb de betalingsbewijzen opgestuurd dat ik WEL maandelijks betaald heb en vervolgens krijg je geen reactie meer en innen ze de 1000 euro gewoon via de automatische incasso. Uiteraard heb ik die weer gestorneerd want ik wil eerst weten om wat voor een betalingsachterstand gaat! Voor alsnog is het contract per 1 april opgezegd, maar voordat ik die zogenaamde achterstand ga betalen wil ik eerst weten waar dat bedrag van 1000 euro op is gebaseerd. Qua (klanten)service is het echt een waardeloze leverancier! Qua levering van producten heb ik niks te klagen, al vraag ik me wel eens af waarom de jaarafrekening jaarlijks stijgt en daardoor het maandbedrag ook, terwijl ik geen verandering in gebruik heb de afgelopen jaren... De verhalen hieronder bevestigen ook het een en ander wel weer. Maar goed, ik raad EnergieDirect in ieder geval bij iedereen af!

Reactie van Energiedirect.nl - 4 april 2016

Beste Larissa,

Ik wil graag voor je nagaan wat er precies is gebeurd wat betreft de betalingen. Kun je in een e-mail naar webcare@energiedirect.nl je klantgegevens sturen?

Groet,

Renske

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
welkomspremie
Karin van Ostaeyen 31 maart 2016

Zou na 1 jaar welkomspremie krijgen, maar niks gehad. Heb reeds 3 maal een mail gestuurd met de vraag waarom ik mijn welkomspremie niet krijg, maar daar wordt niet op gereageerd. Ook hebben ze zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven mijn 1 jarig contract omgezet naar een 2 jarig contract. Telefonisch ben ik hiervoor benaderd, maar heb duidelijk gezegd dat ik niet akkoord ga. Toch is mijn contract gewijzigd.

Reactie van Energiedirect.nl - 1 april 2016

Beste klant,

Allereerst mijn excuses voor het doorvoeren van het tweejarige contract. Deze heeft mijn collega voor u geannuleerd zodat het besproken éénjarige contract geldig blijft.

De welkomstpremie van uw contract van 2015, € 175,-, wordt normaal gesproken op de jaarnota verwerkt. Omdat dit pas in oktober komt, en u er nu recht op heeft, heb ik dit opgeboekt om uit te betalen.

Dit wordt omstreeks 7-4-2016 aan u uitbetaald.

Met vriendelijke groet,

Ron

Reactie van Karin van Ostaeyen - 9 april 2016
probleem is opgelost

Probleem is opgelost na een melding op deze site. Op eerdere mails aan Energiedirect werd niet gereageerd. Jammer dat het zo moet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Gewoon goed
E. Jansen uit Hellendoorn, 31 maart 2016

Alles correct afgehandeld

Reactie van Energiedirect.nl - 1 april 2016

Beste klant,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen!

Met vriendelijke groet,

Ron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
spookrekeningen, afspraken niet nakomen, incassokosten 25 euro
Albert de la Pierre 29 maart 2016

schandalig bedrijf, ben blij dat ik er weg ben !

Reactie van Energiedirect.nl - 30 maart 2016

Beste klant,

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over ons. Ik wil uiteraard kijken of de ongenoegen weggenomen kan worden. Ik wil u vriendelijk vragen hiervoor de situatie per e-mail aan ons kenbaar te maken in verband met weinig contactgegevens op dit forum.

Met vriendelijke groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Lijk misschien goed in het begin maar spijt zal volgen
Tasja Sobhie 29 maart 2016

Een jaarrekening dat ze maar weigeren tot aflossen. Continue smoesjes en verdraaien. Zit notabene in schuldhulp en bewijs van email dat de schuldhulp contact met ze hebt opgenomen. Toch ontkennen ze het elke keer weer. Je mag in principe niet eens zomaar afgesloten worden als je schuldhulp hebt en sowieso blijft betalen. Gooien snel extra kosten erbovenop. Dan krijg je bericht de jaarnota meteen te voldoen en €600borg, want ze gaan al afsluiten. Dit allemaal als begrip voor je situatie. Een van de wrinig leveranciers die dus zelfs lak hebben dat je in de schuldhulp zit. En helpen je echt niet. Heb zeer veel mailtjes gestuurd voor regelingen en oplossingen maar nee. Willen geld nu. Misschien zolang je nooit financieel wat slechter komt te zitten en nooit een jaarrek krijgt dat afgelost moet worden en het meteen uit je zak kan trekken. Nooit te laat bent, kan je goed zitten ja. Anders zal dit uw grootste fout zijn!! Iedereen die de afgelopen jaren naar hun zijn overgestapt zijn er de afgelopen tijd heel snel weggegaan. Ze lijken in de eerste instantie heel ideaal maar zijn ze absoluut niet. En als je ze mail krijg je op van.alles antwoord behalve waarover je gemaild hebt. Contact daar is zeeer bagger. Ben lekker terug bij Eneco. Ja inderdaad ietjes duurder maar het helemaal waard. Tenminste normale communicatie en jaarrek mag afgelost worden. En met toon word je ook nog eens meer bewuster!!

Reactie van Energiedirect.nl - 30 maart 2016

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u ontevreden bent over ons. Indien u wenst kan ik kijken of de ontevredenheid weggenomen kan worden. Hiervoor wil ik u vriendelijk vragen om de situatie per e-mail aan ons kenbaar te maken omdat er geen gegevens in staan.

Met vriendelijke groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima leverancier!
A.J.R. uit 's-Hertogenbosch, 28 maart 2016

Overstappen naar Energiedirect was zeer eenvoudig en al 2 jaar op rij geven ze de meeste korting bij het afsluiten van een nieuw contract. Geen addertjes onder het gras en alles verloopt vlekkeloos.

Reactie van Energiedirect.nl - 30 maart 2016

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review. Ik hoop dat u lang naar tevredenheid van onze dienstverlening gebruik maakt.

Met vriendelijke groet,

Rick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Soepele overgang naar Energiedirect
E.E. van der Veen uit Oud-Beijerland, 24 maart 2016

Ik werd correct en volledig door Energiedirect ingelicht over de overstap en hoe de procedure verder zou verlopen ik heb ook een mail ontvangen met de tarieven en het maand bedrag verder is de overstap geruisloos verlopen op de aangegeven dag niets dan lof.

Reactie van Energiedirect.nl - 25 maart 2016

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor de positieve review.

Met vriendelijke groet,

Michael

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
overstap kosten niet vergoed.
nieuwenburg uit lisse, 24 maart 2016

Na de overstap heeft energiedirect de overstap kosten niet vergoed.heb wel contact gehad met deze maatschappij maar ze hebben lak aan je,in een woord onbeschoft.

Reactie van Energiedirect.nl - 25 maart 2016

Beste klant,

Als leverancier vergoeden wij een opzegvergoeding als hiervoor aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. In uw geval was hier helaas niet aan voldaan, waardoor het recht op de opzegvergoeding is vervallen. Voorafgaand aan het contract informeren wij klanten over de voorwaarden die van toepassing zijn. Wij kunnen u hier helaas niet verder mee helpen.

Met vriendelijke groet,

Michael

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goede leverancier, duidelijke site
J. de Vries uit Lemmer, 23 maart 2016

Alle gegevens zijn goed te bekijken en wijzigen op de website. Soms is het wel even zoeken naar de informatie die je wilt, maar uiteindelijk is alles wel te vinden. Volgens mij zijn we niet op de hoogte gesteld dat ons variabel tarief hoger is dan wanneer het is vastgezet. Hier was ik mijzelf niet direct bewust van, waardoor we enige tijd 'te veel' hebben betaald. Verder altijd prima service!

Reactie van Energiedirect.nl - 25 maart 2016

Beste meneer de Vries,

Bedankt voor de positieve review! We horen graag dat onze klanten tevreden zijn over onze service.

Een variabel tarief is in de meeste gevallen vaak duurder dan een vast contract. Wij sturen onze klanten wel altijd een bericht dat het contract afloopt, zodat klanten op de hoogte zijn van de wijziging. Als u dan een nieuw contract wilt bespreken, dan kunnen wij u natuurlijk verder helpen met een mooi aanbod. Mijn advies voor de toekomst is om de einddatum van het contract goed in de gaten te houden, zodat u als klant een aanbod kan bespreken dat meteen aansluit op het contract dat afloopt.

Als wij u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij het uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groet,

Michael

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
perfect geregeld
JAZ. uit Warnsveld, 22 maart 2016

Ik ben voor het eerst overgestapt voor energie naar energiedirect. Dit was zo simpel dat ik iedereen aanraadt eens naar zijn rekening te kijken of daar iets te besparen valt, het is zo gedaan en alles verliep volgens afspraak.

Reactie van Energiedirect.nl - 25 maart 2016

Dat horen wij uiteraard graag! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de positieve feedback!

Met vriendelijke groet,

Michael

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Betrouwbaar
R.C.S. uit Oosterhout, 22 maart 2016

Correcte verlenging van het contract.

Reactie van Energiedirect.nl - 22 maart 2016

Beste klant,

We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over de verlenging van je contract en klant blijft. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Denis

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Energiedirect.nl een aanrader
Marja uit Kesteren, 19 maart 2016

Energiedirect.nl is een aanrader. De rekeningen zijn duidelijk en de tarieven voor gas en stroom zijn laag. Ben nu voor tweede jaar bij energiedirect.nl en zeer tevreden

Reactie van Energiedirect.nl - 21 maart 2016

Beste klant,

Bedankt voor je positieve reactie en goed om te horen dat je reeds je contract hebt verlengd!

Met vriendelijke groet,

Ilona

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed
HJ van Strien uit Amsterdam, 19 maart 2016

De overstap per e-mail ging vrij snel evenals het doorgeven van de meterstanden . Geen problemen.

Reactie van Energiedirect.nl - 21 maart 2016

Beste klant,

Goed om te horen. Bedankt voor je reactie!

Met vriendelijke groet,

Ilona

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Always wrong final bill & bad customer service
Hui uit Arnhem, 19 maart 2016

Two extremely bad experience with Energiedirect, but the same issues. They always simply calculated my final bills based on their own figure or even estimation, although I provided the meter readings as they requested. Afterwards it took me enormous time/energy/phone call i.e. money to get my money back. I am completely disappointed with this supplier and persuade all my friends to stay away from this unfriendly company, never ever use their service. 1. 2012 in Eindhoven After one year contract with Energiedirect, they charged ~1300 euro more than I consumed. So I contacted them and they requested me to send a picture of the reading again, it was already 1-2 months later than I moved out. Luckily the landlord had made an inspection when new tenants moved in so the meter readings on the inspection letter were correct and Energiedirect accepted it. Then they said they will recalculate the bill and money will be refunded soon. But after half a month no further update from them so I contacted them again, it seemed they had not proceeded with my bill and would correct in the following weeks. So another two weeks without update I called them and different person picked it up but still no progress. It happened several times as this and I spent a lot of money on the phone bills. Then I had a trip and did not contact them for one month but apparently they did not do anything with my bill. So I called them more frequently until the last time money was refunded. It was already more than half a year after they charged ~1300 euro from me, and I spent ~100 euro phone call to get it back, quite a lot for a student with little money at that time. I almost forgot about it until this nasty thing came to me the second time in 2016 Arnhem. It reminded me of every bad feelings at that time, full of anger. 2. 2016 in Arnhem The one year contract was signed by previous tenant so I had no choice. In Jan. I sent the meter readings as they asked and also took photos for my reference. But when I received the final bills the gas reading was doubled as I sent. So I asked them and they said "officially" that they did not get my reading so just estimated a number and charged the money. This means if I did not check then I lost the money already just because of their estimation. To correct it they needed photo as proof and I sent it to them, they did not accepted it because no date on it and asked for new photo. However I left Arnhem already. So I said this was your fault and cannot request me to do more to get my own money back, but all I got was nonsense response from them for proof. Later the landlord sent me the inspection letter and I forwarded to Energiedirect, and now I got the money in March. Although in the end I received the money for both contracts, but I cannot stop feeling angry and sad about their service. How can a company just make/estimate a number for our gas/electricity consumption? How can they say not receiving my meter readings after I sent as requested? How can they proceed with customer complaints so unimportantly and ignorantly, etc. Anyway, last time to talk/use Energiedirect.

Reactie van Energiedirect.nl - 21 maart 2016

Dear customer,

Thanks for your message. For your final bill in 2016, we send you requests for sending the meter readings. When we receive final meter readings and we are thinking they are not right, we make a note and we call for explanation. In your situation, we have never received any final meter readings. In december you called that you want tot end your contract. In the period from december till february there was no contact at all. After you received your final bill you started calling us.

Can you maybe send an e-mail with the zipcode and house number for the adress in 2012? Then I can figure out what was going wrong on that adress. Maybe we can compensate a part of your telephone cost (at least).

I see that the correct meter readings are used now and you already got the right bill. Sorry to hear that you are so dissatisfied. Hope to receive your adress. You can send them on the webform which you can find online.

Kind regards,

Ilona

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Alles snel geregeld zonder gedoe.
Bram uit Eindhoven, 18 maart 2016

-

Reactie van Energiedirect.nl - 18 maart 2016

Beste Bram,

Fijn om te horen dat het allemaal snel is geregeld voor je. Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Met vriendelijke groet,

Nicole

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht service & Slecht ervaring
M. Idoe uit Den Haag, 17 maart 2016

Ik heb enkele jaren geleden door lieve & goedkope praatjes energie direct afgesloten in een winkel . Ik heb elke jaar gewoon mijn jaarlijkse meterstanden doorgegeven. Na 4 jaar wil ik overstappen omdat ik via me werkgever aan een betere energie leverancier kan komen , die wel hun woorden en mijn wensen nakomen. En dan krijg je te horen dat je opeens een over verbruik heb van 8000 euro +/- . En dan kom ik met bewijs stukken bij de rechter en dan zijn ze heel goed met manipuleren van je cijfers van de meterstanden. Eerlijk waar het zijn ****. Nooit heb ze me bericht van meneer u meterstanden zijn niet goed aangekomen of wij hebben u meterstanden niet gekregen. Aan de telefoon en achter hun computer kunnen ze van alles verdraaien. Helaas maar ik moet het toch betalen want dat heb je nou in Nederland , als jij hun niet betaalt staan ze voor de deur na enkele maanden maar als een bedrijf of een instantie je ****moet je er gewoon voor opdraaien. Maar 1 ding heb ik hieruit geleerd , blijf net als vroeger gewoon lekker bij Eneco , ook al zijn hun bedragen ietsje hoger de service blijft altijd het zelfde of ze verbeteren het voor je . Maar dat is met alles zo , blijft lekker bij de oude leveranciers dan dat wij mensen elke keer overstappen en in de maling genomen worden. Energie direct is zo als je klant wilt worden zijn ze lief en valt alles te regelen & zijn de goedkoopste ter wereld , eenmaal bij hun klant dan ben je de SJAAK . Dan heb jij als klant niks te willen maar dan moet je doen wat energie direct wilt ! Met vriendelijk groet ,

Reactie van Energiedirect.nl - 18 maart 2016

Beste klant,

Het is inderdaad erg vervelend wanneer je dit hoge bedrag ineens dient te voldoen. Helaas kan ik je vraag op dit moment niet volledig voor je nakijken, omdat het bijgevoegde e-mailadres niet bekend is in ons systeem. Verder kan ik geen gegevens vinden in de vermelde informatie. Een andere mogelijkheid is dat je deze vraag nogmaals stelt in het webformulier op onze website, dan wordt je vraag in behandeling genomen en volledig voor je nagekeken.

Met vriendelijke groet,

Nicole

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
jojo uit Barneveld, 17 maart 2016

super

Reactie van Energiedirect.nl - 18 maart 2016

Beste klant,

Erg fijn om te horen! Bedankt voor deze positieve review. Mochten er in de toekomst ooit nog vragen zijn, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Met vriendelijke groet,

Nicole

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
perfect
J.J. van Schaagen uit Leek, 15 maart 2016

klantvriendelijk, overstappen geen probleem, bij opnieuw oversluiten weer een bonus, kortom zeer tevreden.

Reactie van Energiedirect.nl - 17 maart 2016

Goed om te horen dat je bij energiedirect.nl blijft en bedankt voor je feedback

Met vriendelijke groet,

Ilona

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
zeer slecht geregeld
shelly uit Rotterdam, 11 maart 2016

Ik ben de vriendin van de vorige review dat weg is gegaan. Ze verdraaien alles wat je zeggen en idd altijd standaard mail dat ze het vervelend vinden en begrijpen maar kunnen niks doen. Heb ooit 1 regeling gehd in het systeem staat er meer. Hun administratie is heel anders dan de werkelijke feitelijke administratie. En mocht je ooit in problemen komen en ik bedoel niet wanbetalen maar onverwachte stuatie. Verwacht geen begrip van energiedirect. Mn vriendin met 2 kleine krijg gewoon te hore over afsluiting tetwijl ze zelf toevallig mailt en wist er niks over maar dat boeit ze want heb ik ervaren. Heb je een blad voor je mond zijn ze snel op hun tenen getrapt. Nooit meer energiedirect voor mij.

Reactie van Energiedirect.nl - 14 maart 2016

Beste Shelly,

Jammer om te lezen dat je ontevreden bent over energiedirect.nl.

Uit je tekst kan ik helaas niet opmaken wat precies de situatie is. We zullen namelijk nooit een contract van iemand beëindigen zonder reden. Als je mij de situatie zou willen uitleggen per e-mail via webcare@energiedirect.nl, dan kan ik kijken wat er aan onze kant gebeurd is en je hier over informeren en, wie weet, een oplossing bieden.

Ik hoor graag van je.

Met vriendelijke groet,

Ron

Reactie van shelly - 21 maart 2016
probleem is niet opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
zeer slechte communicatie
Natasja uit Rotterdam, 11 maart 2016

Wil je een jaarrek aflossen word je op tig mail afgewezen. De laatste mail zeggen ze dat de reden van afwijzing was omdat ik gezegd zou hebben niet binnen 24 maanden te kunnen betalen. Nooit gezegd of aangeboden gehad. Ze verwijzen naar mailtjes die nooit ontvangen zijn (ook niet spambox). Dreigen ineens met afsluiting (2weken van te voren) in feite vanwege je grote mond want heb alleen maar laten zien dat ik wil betalen want betaal steeds ook en houd hun met alles op de hoogte en probeer altijd tot een oplossing te komen. Ze hebben de afsluiting dus niet eens aangekondigd! Tevens jaren klant. Maar door mijn vele klachten zijn ze het blijkbaar zat en zelfs betalen kon het stopzetten niet tegenhouden wat al genoeg zegt over de redenen Liever een duurdere leverancier die meer begrip tonen dan hun hier. Regeling treffen ze niet zo snel en met uitzondering is het zelfs moeilijk. Altijd begrip voor je situatie maar nooit een oplossing. Schoonzusje en ouders gaan ook overstappen. Een vriendin is recent weggegaan.

Reactie van Energiedirect.nl - 14 maart 2016

Beste Natasja,

Ik vind het jammer om te horen dat je het zo hebt ervaren. In verband met je persoonlijke gegevens heb ik je uitleg per e-mail verstuurd.

Met vriendeijke groet,

Denis

Reactie van Natasja - 21 maart 2016
probleem is niet opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima service
H. K. Kooistra uit Groningen, 9 maart 2016

Ik ben erg tevreden over Energiedirect, duidelijke info op de website, alles is makkelijk te regeleln via je persoonlijke pagina bij Energie direct. De korting werd, zoals beloofd, netjes overgemaakt aan het einde van het eerste contract en ik kon een nieuw contract afsluiten met wederom een bonus. Dit vond ik erg fijn, meestal krijgen bestaande klanten geen bonus of korting maar bij Energie direct dus wel.

Reactie van Energiedirect.nl - 10 maart 2016

Beste klant,

Fijn om te horen dat het je bevallen is en dat je nog even klant blijft. Mochten we iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Denis

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima Energie leverancier
K van Geel uit Eindhoven, 9 maart 2016

Prima leverancier, makkelijk afsluitbaar. Maandelijks goed overzicht van gebruik via website.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Slechte administratie
C. Waleboer uit Spijkenisse, 8 maart 2016

Ik betrek al sinds December 2014 gas en electro van EnergieDirekt en niet sinds 3 maanden.

Reactie van Energiedirect.nl - 9 maart 2016

Beste Klant,

Het klopt inderdaad dat je al vanaf december 2014 klant bij ons bent. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee:) Ik begrijp echter niet goed wat je bedoelt met je review over ons.

Zou je via een e-mail naar webcare@energiedirect.nl meer informatie over je review willen sturen?

Met vriendelijke groet,

Renske

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima service
L. van Wijk uit Haren Gn, 8 maart 2016

Ik heb zeer goede ervaringen met het aanvragen van de levering via Energiedirect.nl Snel en goed geregeld!

Reactie van Energiedirect.nl - 9 maart 2016

Dankjewel voor je compliment!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?