Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • Hui
    Arnhem
    Always wrong final bill & bad customer service 19 maart 2016

    Two extremely bad experience with Energiedirect, but the same issues. They always simply calculated my final bills based on their own figure or even estimation, although I provided the meter readings as they requested. Afterwards it took me enormous time/energy/phone call i.e. money to get my money back. I am completely disappointed with this supplier and persuade all my friends to stay away from this unfriendly company, never ever use their service. 1. 2012 in Eindhoven After one year contract with Energiedirect, they charged ~1300 euro more than I consumed. So I contacted them and they requested me to send a picture of the reading again, it was already 1-2 months later than I moved out. Luckily the landlord had made an inspection when new tenants moved in so the meter readings on the inspection letter were correct and Energiedirect accepted it. Then they said they will recalculate the bill and money will be refunded soon. But after half a month no further update from them so I contacted them again, it seemed they had not proceeded with my bill and would correct in the following weeks. So another two weeks without update I called them and different person picked it up but still no progress. It happened several times as this and I spent a lot of money on the phone bills. Then I had a trip and did not contact them for one month but apparently they did not do anything with my bill. So I called them more frequently until the last time money was refunded. It was already more than half a year after they charged ~1300 euro from me, and I spent ~100 euro phone call to get it back, quite a lot for a student with little money at that time. I almost forgot about it until this nasty thing came to me the second time in 2016 Arnhem. It reminded me of every bad feelings at that time, full of anger. 2. 2016 in Arnhem The one year contract was signed by previous tenant so I had no choice. In Jan. I sent the meter readings as they asked and also took photos for my reference. But when I received the final bills the gas reading was doubled as I sent. So I asked them and they said "officially" that they did not get my reading so just estimated a number and charged the money. This means if I did not check then I lost the money already just because of their estimation. To correct it they needed photo as proof and I sent it to them, they did not accepted it because no date on it and asked for new photo. However I left Arnhem already. So I said this was your fault and cannot request me to do more to get my own money back, but all I got was nonsense response from them for proof. Later the landlord sent me the inspection letter and I forwarded to Energiedirect, and now I got the money in March. Although in the end I received the money for both contracts, but I cannot stop feeling angry and sad about their service. How can a company just make/estimate a number for our gas/electricity consumption? How can they say not receiving my meter readings after I sent as requested? How can they proceed with customer complaints so unimportantly and ignorantly, etc. Anyway, last time to talk/use Energiedirect.

    Reactie van Energiedirect.nl 21 maart 2016

    Dear customer,

    Thanks for your message. For your final bill in 2016, we send you requests for sending the meter readings. When we receive final meter readings and we are thinking they are not right, we make a note and we call for explanation. In your situation, we have never received any final meter readings. In december you called that you want tot end your contract. In the period from december till february there was no contact at all. After you received your final bill you started calling us.

    Can you maybe send an e-mail with the zipcode and house number for the adress in 2012? Then I can figure out what was going wrong on that adress. Maybe we can compensate a part of your telephone cost (at least).

    I see that the correct meter readings are used now and you already got the right bill. Sorry to hear that you are so dissatisfied. Hope to receive your adress. You can send them on the webform which you can find online.

    Kind regards,

    Ilona

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Bram
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    Alles snel geregeld zonder gedoe. 18 maart 2016

    -

    Reactie van Energiedirect.nl 18 maart 2016

    Beste Bram,

    Fijn om te horen dat het allemaal snel is geregeld voor je. Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, dan helpen we je uiteraard graag verder.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M. Idoe
    Den Haag
    Slecht service & Slecht ervaring 17 maart 2016

    Ik heb enkele jaren geleden door lieve & goedkope praatjes energie direct afgesloten in een winkel . Ik heb elke jaar gewoon mijn jaarlijkse meterstanden doorgegeven. Na 4 jaar wil ik overstappen omdat ik via me werkgever aan een betere energie leverancier kan komen , die wel hun woorden en mijn wensen nakomen. En dan krijg je te horen dat je opeens een over verbruik heb van 8000 euro +/- . En dan kom ik met bewijs stukken bij de rechter en dan zijn ze heel goed met manipuleren van je cijfers van de meterstanden. Eerlijk waar het zijn ****. Nooit heb ze me bericht van meneer u meterstanden zijn niet goed aangekomen of wij hebben u meterstanden niet gekregen. Aan de telefoon en achter hun computer kunnen ze van alles verdraaien. Helaas maar ik moet het toch betalen want dat heb je nou in Nederland , als jij hun niet betaalt staan ze voor de deur na enkele maanden maar als een bedrijf of een instantie je ****moet je er gewoon voor opdraaien. Maar 1 ding heb ik hieruit geleerd , blijf net als vroeger gewoon lekker bij Eneco , ook al zijn hun bedragen ietsje hoger de service blijft altijd het zelfde of ze verbeteren het voor je . Maar dat is met alles zo , blijft lekker bij de oude leveranciers dan dat wij mensen elke keer overstappen en in de maling genomen worden. Energie direct is zo als je klant wilt worden zijn ze lief en valt alles te regelen & zijn de goedkoopste ter wereld , eenmaal bij hun klant dan ben je de SJAAK . Dan heb jij als klant niks te willen maar dan moet je doen wat energie direct wilt ! Met vriendelijk groet ,

    Reactie van Energiedirect.nl 18 maart 2016

    Beste klant,

    Het is inderdaad erg vervelend wanneer je dit hoge bedrag ineens dient te voldoen. Helaas kan ik je vraag op dit moment niet volledig voor je nakijken, omdat het bijgevoegde e-mailadres niet bekend is in ons systeem. Verder kan ik geen gegevens vinden in de vermelde informatie. Een andere mogelijkheid is dat je deze vraag nogmaals stelt in het webformulier op onze website, dan wordt je vraag in behandeling genomen en volledig voor je nagekeken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • jojo
    Geverifieerde klant
    Barneveld
    goed 17 maart 2016

    super

    Reactie van Energiedirect.nl 18 maart 2016

    Beste klant,

    Erg fijn om te horen! Bedankt voor deze positieve review. Mochten er in de toekomst ooit nog vragen zijn, dan helpen we je uiteraard graag verder.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J.J. van Schaagen
    Geverifieerde klant
    Leek
    perfect 15 maart 2016

    klantvriendelijk, overstappen geen probleem, bij opnieuw oversluiten weer een bonus, kortom zeer tevreden.

    Reactie van Energiedirect.nl 17 maart 2016

    Goed om te horen dat je bij energiedirect.nl blijft en bedankt voor je feedback

    Met vriendelijke groet,

    Ilona

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    shelly
    Rotterdam
    zeer slecht geregeld 11 maart 2016

    Ik ben de vriendin van de vorige review dat weg is gegaan. Ze verdraaien alles wat je zeggen en idd altijd standaard mail dat ze het vervelend vinden en begrijpen maar kunnen niks doen. Heb ooit 1 regeling gehd in het systeem staat er meer. Hun administratie is heel anders dan de werkelijke feitelijke administratie. En mocht je ooit in problemen komen en ik bedoel niet wanbetalen maar onverwachte stuatie. Verwacht geen begrip van energiedirect. Mn vriendin met 2 kleine krijg gewoon te hore over afsluiting tetwijl ze zelf toevallig mailt en wist er niks over maar dat boeit ze want heb ik ervaren. Heb je een blad voor je mond zijn ze snel op hun tenen getrapt. Nooit meer energiedirect voor mij.

    Reactie van Energiedirect.nl 14 maart 2016

    Beste Shelly,

    Jammer om te lezen dat je ontevreden bent over energiedirect.nl.

    Uit je tekst kan ik helaas niet opmaken wat precies de situatie is. We zullen namelijk nooit een contract van iemand beëindigen zonder reden. Als je mij de situatie zou willen uitleggen per e-mail via webcare@energiedirect.nl, dan kan ik kijken wat er aan onze kant gebeurd is en je hier over informeren en, wie weet, een oplossing bieden.

    Ik hoor graag van je.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Reactie van shelly 21 maart 2016probleem is niet opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Natasja
    Rotterdam
    zeer slechte communicatie 11 maart 2016

    Wil je een jaarrek aflossen word je op tig mail afgewezen. De laatste mail zeggen ze dat de reden van afwijzing was omdat ik gezegd zou hebben niet binnen 24 maanden te kunnen betalen. Nooit gezegd of aangeboden gehad. Ze verwijzen naar mailtjes die nooit ontvangen zijn (ook niet spambox). Dreigen ineens met afsluiting (2weken van te voren) in feite vanwege je grote mond want heb alleen maar laten zien dat ik wil betalen want betaal steeds ook en houd hun met alles op de hoogte en probeer altijd tot een oplossing te komen. Ze hebben de afsluiting dus niet eens aangekondigd! Tevens jaren klant. Maar door mijn vele klachten zijn ze het blijkbaar zat en zelfs betalen kon het stopzetten niet tegenhouden wat al genoeg zegt over de redenen Liever een duurdere leverancier die meer begrip tonen dan hun hier. Regeling treffen ze niet zo snel en met uitzondering is het zelfs moeilijk. Altijd begrip voor je situatie maar nooit een oplossing. Schoonzusje en ouders gaan ook overstappen. Een vriendin is recent weggegaan.

    Reactie van Energiedirect.nl 14 maart 2016

    Beste Natasja,

    Ik vind het jammer om te horen dat je het zo hebt ervaren. In verband met je persoonlijke gegevens heb ik je uitleg per e-mail verstuurd.

    Met vriendeijke groet,

    Denis

    Reactie van Natasja 21 maart 2016probleem is niet opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • H. K. Kooistra
    Geverifieerde klant
    Groningen
    Prima service 9 maart 2016

    Ik ben erg tevreden over Energiedirect, duidelijke info op de website, alles is makkelijk te regeleln via je persoonlijke pagina bij Energie direct. De korting werd, zoals beloofd, netjes overgemaakt aan het einde van het eerste contract en ik kon een nieuw contract afsluiten met wederom een bonus. Dit vond ik erg fijn, meestal krijgen bestaande klanten geen bonus of korting maar bij Energie direct dus wel.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 maart 2016

    Beste klant,

    Fijn om te horen dat het je bevallen is en dat je nog even klant blijft. Mochten we iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • K van Geel
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    Prima Energie leverancier 9 maart 2016

    Prima leverancier, makkelijk afsluitbaar. Maandelijks goed overzicht van gebruik via website.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • C. Waleboer
    Geverifieerde klant
    Spijkenisse
    Slechte administratie 8 maart 2016

    Ik betrek al sinds December 2014 gas en electro van EnergieDirekt en niet sinds 3 maanden.

    Reactie van Energiedirect.nl 9 maart 2016

    Beste Klant,

    Het klopt inderdaad dat je al vanaf december 2014 klant bij ons bent. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee:) Ik begrijp echter niet goed wat je bedoelt met je review over ons.

    Zou je via een e-mail naar webcare@energiedirect.nl meer informatie over je review willen sturen?

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • L. van Wijk
    Geverifieerde klant
    Haren Gn
    Prima service 8 maart 2016

    Ik heb zeer goede ervaringen met het aanvragen van de levering via Energiedirect.nl Snel en goed geregeld!

    Reactie van Energiedirect.nl 9 maart 2016

    Dankjewel voor je compliment!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • h m.m el refaei
    Geverifieerde klant
    Leiden
    heelgoed 6 maart 2016

    heel goed gregelt

    Reactie van Energiedirect.nl 8 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. Ik hoop dat je nog naar tevredenheid klant bent van energiedirect.nl

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • NC.
    Geverifieerde klant
    Ermelo
    Onmacht 6 maart 2016

    Na paar mailtjes dat ik geen energie leverancier had nam ik nogmaals een contract met energie direct. Plots had ik 2 contracten op mijn huis en hun namen het 2 jr contract als "waar" aan. Na 1 jr kreeg ik mailtjes dat mijn contract afliep. Toen ik me erin ging verdiepen kwam ik erachter dat ik 2 contracten had. Ik kon er niet vanaf, moest boete betalen en toen ik vroeg om het bandje dat was opgenomen van het telefoongesprek was de opname apparatuur toevallig kapot en kon niet beluisterd worden. Toen ik vroeg om de berekening zou ik na 6 weken teruggebeld worden , wat niet gebeurd is. Hoezo krijg ik van energiedirect mailtjes dat mijn contract afloopt na 1 jr als ik zogenaamd een 2jr contract heb. Terugbellen kan ik, tegen extra hoog tarief en bij de Klachtencommissie reageerden ze ineens wel, maar bleven op hun standpunt staan dat Ik boete moest betalen.... ONMACHT dat is wat ik hierbij voel... hun tegen mij.... en Nee Bedankt, heb de boete betaald en wil ze Nooit Meer.... (duur lesje)

    Reactie van Energiedirect.nl 8 maart 2016

    Beste NC,

    Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over ons. Ik heb in het klantenbestand gekeken en daaruit blijkt dat de klacht al is behandeld helaas niet naar tevredenheid.

    Ik kan hierin ook helaas niets betekenen om de ongenoegen weg te nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • verschrikkelijk ! in alle opzichten ! *****! 4 maart 2016

    ik ben dus voor 1 jaar lid geweest van energie direct ik kreeg een jaar nota nabij de €400 dus die wou ik ook gewoon betalen en wou dat in termijnen doen dus ik alvast een termijn van 175euro gestort voor dat de betlalings termijn was verstreken ! ( is voor mij een heel hoop geld ! ik leef van een uitkeering en moest natuurlijk ook gewoon me maandelijkste termijn betalen van 76 euro overigens alleen voor de electra want mijn gas meter staat uit ! dus nabij de 250 euro overgeboekt van me uitkeering in 1 maand ! vervolgens wordt ik gebeld door een mevrouwtje van het bedrijf die zij dus dat ik alles in 1 keer MOEST voldoen wat ik dus niet kon want ik heb maar een uitkering dus zij zegt oke ik zal een termijn bedrag voor je aanvragen !(HET WAS EEN HEEEL BRUTAAL VROUWTJE !) dus ik zeg oke en ze zegt ik zal even de gegevens erbij pakken ik wordt in de wacht gezet en half uur later zit in nog in de wacht nouw ik opgehangen ik denk ze zal het wel geregeld hebben dan !

    maar neej volgende dag kreeg ik meteen weer een mail van deze *** praktijk met het bedrag wat er open stond plus 25 euro herinderings kosten en het moest weer in 1 keer betaald worden ! uiteindelijk ik weer contact gezocht met hun en neej ik kreeg met geen enne mogelijkheid op een termijnbedrag of kwijtschelding van me 25 euro herinderings kosten ! toen heb ik dus die zelfdemaand nog een aanbetaling gedaan van 125 euro dus 300 ingelost toen ik dat deed kreeg ik weer een mail dat het bedrag van de herinderring dus nu een 40 euro is geworden ! waar ik het all helemaal niet mee eens was heel vaak gebeld met geen een mogelijkheid met die **** wat af te spreken neej meneer u moet gewoon betalen en heel snell !! alsof je tegen een muur oploopt zo is dat praten met die mensen (heb wel de gesprekken opgenomen ! want dit is egt niet normaal hoe hun dit afhandelen ! voor als eigen bescherming ) ben nu heel blij dat ik van deze maatschapij nu af ben gekomen alles betaald en snell overgestapt want met zulke mensen wil ik nix te maken hebben !

    DUS EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2 ! NOOIT MET DEZE ENERGIE **** MAATSCHAPij IN ZEE GAAN ZE PROBEREN JE ALLEEN MAAR EXTRA KOSTEN IN REKENING TE BRENGEN EN JE KAAL TE PLUKKEN ! ZEKER ALS JE ALS JE OP EEN UITKEERING ZIT EN HET NIET IN 1 KEER KAN AFLOSSEN ZOEK DAN EEN EERLIJKE MAATSCHAPij WANT DEZE BRENGT JE GRAAG IN NOG MEER PROBLEMEN !!

    Reactie van Energiedirect.nl 4 maart 2016

    Beste heer,

    Ik vind het jammer om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met energiedirect.nl. Graag wil ik uitzoeken wat er gebeurd is om zo de juiste acties uit te zetten zodat dit niet meer voorkomt. Ik zie helaas geen gegevens staan, dus zou ik je vriendelijk willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@energiedirect.nl, samen met je vraag/situatie en je postcode en huisnummer.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M.W.B.
    Geverifieerde klant
    Heemskerk
    prima 3 maart 2016

    probleemloos nieuw contract, met bonus, na afloop van vorig contract. Leverantie van zowel electra als gas werd niet onderbroken. Betaling verloopt eveneens zonder problemen(automatisch).

    Reactie van Energiedirect.nl 4 maart 2016

    Beste klant,

    Fijn om te lezen dat de verlenging van het contract goed is verlopen. Bedankt voor je positieve feedback.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • T.J.M. van de Pol
    Geverifieerde klant
    Goirle
    prima 2 maart 2016

    de overstap van essent naar Energiedirect is zonder problemen verlopen

    Reactie van Energiedirect.nl 3 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de overstap zonder problemen is gelukt.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • h Neggers
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    Goed 2 maart 2016

    Een goed contact, word goed en professioneel opgenomen en afgehandeld. Mvg Henry

    Reactie van Energiedirect.nl 3 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. Ik hoop dat u lang naar tevredenheid klant van ons blijft.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Laetitia
    Geverifieerde klant
    Ede
    prima 2 maart 2016

    Ik ben al een paar jaar klant, nooit problemen gehad. Alles kan online geregeld worden, en de jaarlijkse energieafrekening wordt snel afgehandeld, inclusief de terugbetaling. Als mijn verbruik lager is wordt het voorschotbedrag automatisch ook verlaagd, ik hoef er niet om te vragen. Ik kreeg via de site Energieleveranciers zelfs een leuke premie in het vooruitzicht als ik klant zou blijven.

    Reactie van Energiedirect.nl 3 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. We hopen dat u nog lang naar tevredenheid klant van ons blijft.

    Met vriendelijk groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • H.D. Valeton
    Geverifieerde klant
    Oude Pekela
    Uitstekend 2 maart 2016

    Een objectieve onafhankelijke energie vergelijker die een heldere en overzichtelijke weergave van leveranciers aanbiedt. Duidelijke uitleg en zeer gebruiksvriendelijke omgeving.

    Reactie van Energiedirect.nl 3 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u via deze gebruiksvriendelijke vergelijkings website een contract met ons hebt afgesloten.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • S.Y.C. Parr-Riphagen
    Geverifieerde klant
    Best
    tevreden 1 maart 2016

    Goede klantenservice, aanpassen en vernieuwen van contract was met 1 telefoontje geregeld. Duidelijke offerte, goede tarieven. Per 1 januari prijsaanpassing naar beneden op initiatief van EnergieDirect doorgevoerd. Ik ben nu bijna 3 jaar klant en ben erg tevreden; ik kan het je aanbevelen!

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. We hopen u nog lang te mogen voorzien van energie. En mocht u ooit vragen hebben kunt u uiteraard bij ons terecht.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J. de Lange
    Geverifieerde klant
    Harderwijk
    slechte communicatie 29 februari 2016

    Kreeg geen nieuwe contract. Nadat ik zelf een mail gestuurd had werd er door Energiedirect contact gezocht. Na een discussie kreeg ik toch een contract toegezonden. Pas na 6 weken was het bevestigd!

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat u niet direct het contract toegestuurd hebt gekregen. Normaal is dit een automatisch proces. Mijn excuses voor het ongemak.

    Mocht u nog vragen hebben verzoek ik u dit per e-mail te sturen naar antwoordconsumentservice@energiedirect.nl. Dit in verband met geen contactgegevens op de website.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Reactie van J. de Lange 9 maart 2016probleem is opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    A Huizenga
    Geverifieerde klant
    Harlingen
    Goed maar ook minpuntjes 28 februari 2016

    Ik was als klant best tevreden, had ook geen behoefte om na het jaarcontract over te stappen naar een andere leverancier. Ik kreeg veel aanbiedingen en heb toen een mail verzonden naar energiedirect met de vraag wat zij te bieden hadden. Nooit en dan ook nooit antwoord gekregen op mijn mail. Heb toen een mail verzonden dat ze een goede tevreden klant lieten lopen en dat ik ging overstappen omdat ik geen antwoord heb gekregen. Het klantencontact is voor verbetering vatbaar en ver beneden pijl.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 februari 2016

    Beste meneer Huizinga,

    Vervelend om te horen dat u geen aanbod meer van ons hebt ontvangen. Dit is natuurlijk hartstikke zonde, wij willen uiteraard geen klanten verliezen door eigen fouten. Ik zal deze feedback zeker meenemen om dergelijke miscommunicatie te voorkomen. Bedankt voor deze terugkoppeling.

    Met vriendelijke groet,

    Michael

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.J.K.
    Geverifieerde klant
    Breda
    Alles in orde 28 februari 2016

    Na 1 jaar Energiedirect.nl vanwege de beste tarieven verlengd. Ik was benieuwd naar de afrekening van het eerste jaar. Kort na opgave van de meterstanden volgde de afrekening. Snel en foutloos. De keuze om te verlengen was dus terecht vanwege uitsluitend positieve ervaringen.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. We hopen dat wij je nog lang mogen voorzien van energie.

    Groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • HAGD.
    Geverifieerde klant
    Erp
    goed 28 februari 2016

    de overstap ging snel en goed. heb er niets van gemerkt.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. Fijn dat de overstap soepel is verlopen.

    Groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • n.j.H.
    Geverifieerde klant
    Enschede
    Interessante aanbiedingen en probleemloos overstappen 27 februari 2016

    Ik heb wel eens de aanbiedingen van energiecontract deurverkopers vergeleken met mijn voormalige energie aanbieder. Bleek allemaal lood om oud ijzer, minimale verschillen op de maandelijkse factuur. Daarbij zag ik op tegen de mogelijke problemen bij het overstappen en het direct moeten beslissen onder druk van een verkoper. Daarom jarenlang bij dezelfde energieleverancier gebleven, niet wetende hoeveel geld ik jaarlijks liet liggen. Totdat ik via vrienden hoorde dat je via energieleveranciers.nl zonder problemen kan overstappen naar andere energie aanbieders, met daarbij ook nog zeer interessante welkomstbonussen. En uiteraard zonder druk van een verkoper. Alles zeer correct verlopen, maandelijks tarief ongeveer gelijk aan vorige aanbieder maar wel een 200+ euro welkomstbonus :) na een jaar een mail ontvangen van energieleveranciers.nl dat ik mijn contract beter opnieuw kan afsluiten ipv door laten lopen, eind december zal ik mijn 2e bonus ontvangen :D Echt top!

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. leuk om te horen dat je via energieleveranciers.nl een mooi aanbod hebt gekregen.

    Groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?