Reviews Energiedirect.nl

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

65 reviews

5 sterren
(27)
4 sterren
(14)
3 sterren
(4)
2 sterren
(1)
1 ster
(19)

16 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(1)
in behandeling
(0)
onbekend
(14)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
prima
M Z. uit Leiderdorp, 12 oktober 2018

alles is vlekkeloos verlopen tegen een gunstig tarief.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Laks
Pardieck uit Hoofddorp, 11 oktober 2018

Telefonische verkoopster die vertelde dat tarieven lager zouden zijn. Gezegd dat ik drie jaar vast zat ! Kontrakt breuk gedaan bij vorige leverancier met boete van 100 euro die betaald zou worden door Energie Direct. Wat niet verteld werd was dat je aanvraag moet indienen en die gaan ze beoordelen ? Hoezo ? Het was de voorwaarde om over te stappen. Vervolgens gaat het DRIE MAANDEN duren voor je het boetebedrag terug krijgt ! Hoe moeilijk is het ??!?!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
EnergieDirect
patricia uit stadskanaal, 27 augustus 2018

we waren gebeld op 28 juli 2018... met en heel mooi verhaal dat we lager kunnen bla bla bla .. die mooie verkoop praatjes die iedereen wel hoort. mijn vriend heeft hier op geantwoord nog geen ja of nee te zeggen en dat hij graag eerst met mij wouw overleggen . vervolgens krijg hij zondag 13 -08-2018 en sms dat we per 14 augustus zijn aangesloten! pardon???????? wij hebben hier geen akkoord ingegeven en zeker niet gezegt dat we over wouden stappen we zaten prima bij Eneco en wouden ook zeker niet bij hun weg . toen we hier achteraan belde zeiden ze natuurlijk dat de contract niet meer ontbonden kon worden om dat je door je 2 week bedenktijd heen bent ... ja duhh maar wij hadden niks afgesloten bij jullie dus houd ik daar zeker geen rekening mee !! vervolgens zegt ze dat we zelf akkoord zijn gegaan nou echt niet dikke middelvinger 3 bier ! . als je dan aangeeft dat ze de telefoongesprek moeten terug luisteren die ze gebruiken ten doel einde weigert ze ... ja zou ik ook doen want anders horen ze nog dat ze zelf fout zitten achterlijke daar . mee werking ho maar wil ik weg kan ik 250 euro boete betalen nou ze kunnen mij de kont roesten! doe eerst maar wat moeite de telefoon gespreken zijn er luister die eerst maar eens terug . en bovendien hebben we niet eens een contract binnen dus zou onze bedenktijd nog in moeten gaan *** . nooit energie direct wat en ellende heb je er van . wij gaan het via hogere weg laten uitzoeken. laten niet zomaar wat in onze schoenen schuiven . stelletje ***

Reactie van Energiedirect.nl - 28 augustus 2018

Hallo,

Uit jouw woorden voel ik de frustratie die je ervaart vanwege de gang van zaken. Uiteraard wil ik je gegevens ontvangen om de huidige situatie te bezichtigen.

Ik stel het volgende voor. Dat mailadres wat daar staat, is niet bekend bij ons. Na aanleiding van het gesprek zou je een contract moeten ontvangen met daarin een startdatum. Dat mailadres wat ik hier kan zien is niet bekend bij ons. Om die reden wil ik je vragen om je postcode en huisnummer te sturen naar webcare@energiedirect.nl zodat ik de huidige situatie kan bekijken. Licht opnieuw je verhaal toe zodat ik weet dat het hierom gaat. Normaal gesproken zou ik een notitie kunnen achterhalen. Aangezien ik geen gegevens heb, kan ik dat nu niet doen.

Zou je tevens jouw telefoonnummer willen toevoegen? In dit soort gevallen zou ik je graag persoonlijk te woord willen staan. Alvast bedankt.

Groet, Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overschrijving vlot en correct verlopen
J.C.A. Vos uit Eindhoven, 24 augustus 2018

Overschrijving vlot en correct verlopen zonder enig probleem

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
opdringerig
Dennis uit Purmerend, 22 augustus 2018

Ik hou er niet van als mijn vrouw gebeld wordt en even op een link moet sturen omdat het aanbod ZO interessant zou zijn. Er wordt gezegd dat het iemand van ESSENT is die verbonden is met ENERGIEDIRECT en als je mail krijgt omdat je toch akkoord gegaan bent is het opeens van WESTBESPAARCOACH?? Met wie doe ik nou eigenlijk zaken?

Ik heb het geannulleerd omdat het mij allemaal even te 'positief' is en de besparing te hoog is.

Maar onduidelijk is het wel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Opdringer telefoon verkoper
P uit Rotterdam, 20 augustus 2018

Wordt ik gebeld door de verkoper dat hij een aantrekkelijke aanbiedingen heeft dan mijn huidige aanbieder. Heb gezegd dat ik op mijn gemak ernaar zou kijken zou ruim 300 euro besparen en moest direct mail bevestigen. Dat laatste kon ik niet dus daarna heeft hij mij1000 x gebeld dat ik dat MOEST doen. Heb ik al hekel aan als ze dat zeggen. Vervolgens ben ik na gaan kijken dat de berekeningen niet klopte en opgevraagd bij mijn huidige leverancier. Wordt ik weer gebeld en dit aan hem uitgelegd. Nou toen begon het ik Moest mail bevestigen. Ik doe het voor u bla bla en ik krijg gewoon mijn loon etc. Heb ik hem vriendelijk gezegd als ik interesse heb meld ik me wel weer. Maar ga niks bevestigen omdat ik er gelijk aan vast zou zitten en 2 weken bedenktijd die eraan vast zit ga voor mij niet werken om op te zeggen. Nou wat daarna gezegd werd was ik gelijk klaar met energie direct ik bepaal zelf of ik ermee akkoord ga en zoals door de verkoper gezegd zoek ik het zeker zelf maar uit. Ik ben klant en laat mij niet commanderen om mijn mail gelijk te bekijken etc.

Reactie van Energiedirect.nl - 21 augustus 2018

Goedemiddag P,

Ik schrik erg van dit bericht en ik wil graag werk maken van de situatie, want dit is niet wat je van ons mag verwachten. Zou je me in een mailtje naar webcare@energiedirect.nl de adresgegevens en geboortedatum willen sturen? Dan kan ik ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet nog eens gebeurt.

Mijn oprechte excuses voor het ongemak - ik hoor graag van u zodat ik ervoor kan zorgen dat onze verkoopafdeling hiervan leert.

Met vriendelijke groet,

Job

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
EnergieDirect
alex 20 augustus 2018

Opdringerige verkopers die mij een contract aansmeerden en beloofden dat het goedkoper zou zijn dan mijn huidige contract. Het maandbedrag was inderdaad lager, maar dit was blijkbaar gebaseerd op een lager verbruik dan mijn echte verbruik. Ze zeiden dat de vaste kosten lager waren bij hun, maar toen ik dit later checkte bleek dit niet waar, en was ik duurder uit voor mijn huidige verbruik. Ze liegen om je binnen te krijgen!

Toen ik hier over klaagde werdt mijn contract geannuleerd zonder excuses, echt belachelijk.

Reactie van Energiedirect.nl - 21 augustus 2018

Ik zie dat je je klacht op meerdere platformen kenbaar hebt gemaakt, Alex. Dat is natuurlijk alleen maar goed. Zoals ook al eerder vermeld, is er een klacht aangemaakt tegen de medewerker die je heeft aangemeld zodat dit soort zaken niet nog eens gebeuren.

Nogmaals mijn oprechte excuses voor het gedoe dat je gehad hebt. Mocht er ooit iets zijn dat ik verder voor je kan betekenen, dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groet,

Job

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Dramatische overstap naar energiedirect...
Ann Heinen 16 augustus 2018

In juni door een deur aan deur verkoopster omgepraat om over te stappen naar energiedirect [nog nooit eerder aan de deur gedaan!]. Besparingen, geen overstappen kosten want zijn dochterbedrijf van Essent en dat zou toch beetje gek zijn als die dan een hoge rekening zouden sturen..Nu eindafrekening van Essent: 620€ en ik kan mogelijk een opzegvergoeding van 250€ krijgen. Helaas dus de kleine lettertjes niet goed gelezen! Uitleg over de leugens die verteld zijn: helaas de deur aan deur verkopers zijn onderdeel van een extern bedrijf... Jammer dat het zo gespeeld wordt en vooral boos op mezelf. Heb het contract [3 jaar] alvast opgezegd zodat ik terug kan naar Essent!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Klantvriendelijk en betaalbaar
Van der Ven uit Echt, 27 juli 2018

Ze hadden verzuimd mijn gasverbruik uit te lezen en mij hiervan oo de hoogte te stellen. Klacht ingediend . Geweldig geholpen door G***i. Ik voelde me serieus genomen en gehoord. Er kwam erkenning voor hun verzuim en ik werd gecompenseerd bij de eindafrekening. Ga zo door energie direct, geef vooral een schouderklopje aan Gigi, want dat mag ook gezegd worden. Als jullie zo klantgericht blijven, raken jullie mij niet meer kwijt als klant! In tegenstelling tot Oxxio, daar ben ik totaal niet over te spreken!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Moeizame communicatie en foutieve afschrijvingen (na verandering maandbedrag, werd het bedrag verhoogd ipv verlaagd)
Sander 13 juni 2018

Helaas zal ik nooit meer klant zijn bij energiedirect....

Reactie van Energiedirect.nl - 13 juni 2018

Goedenavond Sander,

Dat klinkt niet best. Ik wil graag kijken wat ik kan doen om je onvrede weg te nemen. Zou je me in een e-mail naar webcare@energiedirect.nl willen uitleggen wat er is gebeurd en je gegeven willen meesturen? Dan kijk ik gelijk wat we samen kunnen doen.

Ik hoor graag van je. De deur staat bij ons in ieder geval altijd open.

Vriendelijke groet,

Job

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
vlotte overstap naar energie direct
N van S uit Zeeland, 14 mei 2018

Eerste indruk is heel goed. Vlotte overstap en telefonische heel netjes en snel geholpen met mijn vragen.

Reactie van Energiedirect.nl - 15 mei 2018

Beste N van S,

Ik ben blij om te zien dat de overstap naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor je positieve review!

Met vriendelijke groet,

Simon

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer onbeschofte houding
Claudia uit Marsum, 14 mei 2018

Komt net een verkoper van Energiedirect aan de deur. Ik vertelde gelijk dat ik niet geïnteresseerd was in overstappen omdat ik onlangs nog overgestapt ben. Geen probleem, als ik een glaasje water voor de man had dan zou hij vrijblijvend even vertellen hoe het komt dat de prijzen bij hen lager liggen. Vriendelijk praatje, warme dag, dus ik wil best een glaasje water voor hem pakken. Staat de kerel al bij ons in huis zonder dat ik hem binnen gelaten heb."Je kunt 350 euro per jaar besparen." Maar we betalen al erg weinig in vergelijking met vrienden en familie, dus ik zeg, dat lijkt me erg onwaarschijnlijk en ik heb geen zin bij de eindafrekening bij te betalen."Nee nee nee je begrijpt het verkeerd." Weer een lang verhaal "als u geld van ons krijgt, waarom zou u het dan niet doen?" en ik begon het al zat te worden toen hij ongenodigd ons huis binnenstapte. Dus ik probeer nog vriendelijk te blijven ik zeg: "Als u uw gegevens achterlaat dan kan ik het even beter bekijken en kan ik dan beslissen of ik wil overstappen, maar ik ga niet eerst overstappen en vervolgens moet ik er weer achteraan om het op te zeggen."je weet net zo goed als ik dat je dan toch niet gaat overstappen, maar waarom zou je het niet doen?" Ik zeg, ik ga nu in ieder geval niks veranderen."Het is nu of nooit, maar dat is dan mooi dom als u niet overstapt"Pardon? Ik zeg, nog veel succes verder. Maar hij gaf geen antwoord meer en sloeg de voordeur achter zich dicht.Wat een oprechte vriendelijkheid aan het begin van het gesprek. Aan de andere reviews te lezen heb ik de juiste keus gemaakt niet op het verkooppraatje in te gaan.

Reactie van Energiedirect.nl - 15 mei 2018

Beste Claudia,

Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. Als ik het bericht lees begrijp ik dat je het gesprek met één van onze medewerkers als onbeschoft en als niet prettig hebt ervaren. Ik wil hier dan ook mijn excuses voor aanbieden.

Daarnaast wil ik er een melding van maken zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Kun je hiervoor jouw bericht en je postcode en huisnummer aan mij doorgeven via webcare@energiedirect.nl?

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Simon

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Nog steeds tevreden.
R. Malonda uit Leende, 7 mei 2018

Sinds april dit jaar klant geworden van Energiedirect.Overstap werd door Energiedirect probleemloos overgenomen. Ben zeer te tevreden over de gang van zaken.Hiervoor eerst contact gehad met Energieleverancier.nl waren zeer klantvriendelijk.Alles verliep naar wens.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Satisfied customer
V Cukalevski uit Eindhoven, 23 april 2018

A good and serious company with clear instructions for the client

Reactie van Energiedirect.nl - 23 april 2018

Thank you for this nice compliment!

Regards,

Angelique

Energiedirect.nl Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstappen "Fluitje van een cent"
J KONING uit Enschede, 22 april 2018

Gewoon invullen en alles word simpel en eenvoudig voor je geregeld!!

Reactie van Energiedirect.nl - 23 april 2018

Dat lezen we graag, dat iemand tevreden is over ons. Dank je wel voor je compliment!

Groetjes,

Angelique

Energiedirect Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet tevreden
Koos de Pee uit Zelhem, 4 april 2018

Zolang er geleverd wordt is er weinig wat niet deugt.

Zodra het contract gestopt moet worden ivm verhuizing naar een huurwoning inclusief energie begint de ellende.

Het contract stopt, de meterstanden worden opgenomen en doorgegeven waarna een eindafrekening volgt.

Hier op staan de laatste verbruikskosten berekend en verder niets. Vervolgens blijkt dat er nog een termijn niet betaald zou zijn (wordt in kleine lettertjes vermeld op eindafrekening)

Omdat dit niet heel duidelijk is heb ik daarover gebeld. Contact krijgen is een probleem maar uiteindelijk blijkt dit te kloppen.

Tijdens het telefoongesprek kan men mij vertellen dat er ook nog € 100 betaald dient te worden ivm voortijdige beëindiging van het contract.

Ik vertel dat dit niet op de eindafrekening staat wat zo blijkt te zijn nadat de medewerker dat geverifieerd heeft. Ik geef aan dat na betaling van de eindafrekening en de nog openstaande termijn het voor mij allemaal betaald is. Men begrijpt dit en zegt toe het te gaan uitzoeken waarna men contact zegt op te nemen.

Dat contact is er niet meer gewijzigd mbt net genoemd dispuut. Wel krijg ik nog een laatste aanmaning om te betalen. Ik heb hier op teruggemaild wat niet blijkt te werken. Vervolgens heb ik hierover gebeld maar verteld men mij dat dit is wat het is, niet meer en niet minder.

Daarna is het uit handen gegeven aan Intrum waar niet mee te praten is. Energiedirect heeft gelijk en heeft daarom de vordering uit handen gegeven (leed verkocht aan …)

Ik verzoek vriendelijk en verderop in het gesprek enigszins gefrustreerd om e.e.a. te verifiëren bij energiedirect maar niets blijkt er mogelijk. Een dag later verschijnt de volgende aanmaning; bedrag verhoogd naar €140.

Blijft een bijzonder verhaal waar geen zak van kloot, al zal het vast allemaal in de kleine lettertjes keurig vermeld staan om ingedekt te zijn.

Ik raad vanaf nu iedereen af zaken te doen met energiedirect.

Indien gewenst kan men mij telefonisch benaderen voor nog meer uitleg.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Sluit niet over in de winter
BM uit Monster, 22 maart 2018

Het afsluiten was zeer eenvoudig daarintegen is de informatie vwb overstappen, inzicht en de kosten minder. Je krijgt een afrekening van vorige leverancier en Energiedirect incasseert in de eerste week van de nieuwe maand gelijk de termijn, Je zit dan gelijk met een megarekening aangezien de vorige leverancier ook de eindafrekening incasseert. Als dit , zoals bij mij het geval was, in de winter is heb je een zeer hoge eerste betaling. Begrijp ook niet dat Energiedirect gelijk de eerste week incasseert. Zat gelijk met een rekening van meer dan € 500,00 euro!

Reactie van Energiedirect.nl - 22 maart 2018

Beste BM,

Bedankt voor je review. Ten eerste ben ik blij om te zien dat de aanmelding eenvoudig is verlopen. Daarnaast begrijp ik volledig dat je niet blij bent de extra kosten die de overstap met zich heeft meegebracht. Het eerste termijnbedrag wordt door ons binnen 14 dagen na de start van de overeenkomst gefactureerd. 14 dagen na de factuurdatum incasseren wij het termijnbedrag.

Bij een overstap in de winter is de kans op een bijbetaling op de eindnota groter. Dit is echter wel afhankelijk van je verbruik en het moment van de laatste jaarnota. Als de laatste jaarnota bijvoorbeeld in mei was opgemaakt was de kans op een bijbetaling kleiner geweest.

Ik begrijp dat dit niet het antwoord is waar je op gehoopt had, maar ik hoop dat ik je zo meer duidelijk heb kunnen geven over ons betaalmoment en de reden van de bijbetaling.

Met vriendelijke groet,

Simon

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht opdringerig
Van vliet 21 maart 2018

Ben opdringerig benaderd door verkoper van energie direct toen ik wenste te stoppen met gesprek werd ik voor “ meneer de respectloze “ uitgemaakt .

Reactie van Energiedirect.nl - 22 maart 2018

Beste van Vliet,

Bedankt voor de melding! Ik vind het erg jammer om te zien dat je deze ervaring hebt met energiedirect.nl. Dit is uiteraard niet de manier hoe een bedrijf hoort te communiceren en hier wil ik dan ook mijn excuses voor aanbieden.

Daarnaast wil ik er graag een melding van maken, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Kun je hiervoor de volgende gegevens sturen naar webcare@energiedirect.nl?:

- Bovenstaande review

- Je postcode en huisnummer

- Het telefoonnummer waarop wij jou gebeld hebben

- Het telefoonnummer waarmee wij jou gebeld hebben

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Simon

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zakelijk en efficient
P Vermeer uit Huissen, 8 maart 2018

Energiedirect komt de afspraken netjes na. Goed bereikbaar en prettige klantenservice. Probeert na het eerste jaar een voor hen lucratiever contract af te sluiten. Maar dat doet elke leverancier.

Reactie van Energiedirect.nl - 8 maart 2018

Wat fijn dat je positief over ons bent, Peter! Bedankt voor je compliment!

Met vriendelijke groet,

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Alles is goed geregeld
JJH Smeets uit Belfeld, 7 maart 2018

Alle afspraken zijn goed nagekomen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
correct
C.A.M. Entius - Swart uit Schagen, 28 februari 2018

duidelijk

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed, goedkoop, prima service.
Ewijkenaar uit Ewijk, 25 februari 2018

Prima leverancier is mijn ervaring.Goede prijzen en meedenkende /vriendelijke en deskundige klantenservice die ook waarmaakte wat ze aan de telefoon beloofden en dat per mail bevestigdenEn voor mij geldt dat de mensen die ik telefonisch te spreken kreeg gelukkig geen randstadsaccent hadden, maakte een gesprek meteen al een stuk aangenamer.Ook prettig is dat Energiedirect.nl tijdig waarschuwt dat je contract gaat aflopen, kun je op je gemak rond kijken of je bij hun wil blijven dan wel een andere leverancier nemen.In mijn geval doet de tussenpersoon dat ook al, maar toch stel ik deze service door Energiedirect zelf op prijs.Je wordt door hun niet stiekem in een nieuw contract geluisd.

Reactie van Energiedirect.nl - 26 februari 2018

Beste Ewijkenaar,

Ik vind het fijn om te zien dat je onze service op deze manier waardeert! Als je wilt dat wij met je meekijken naar een nieuwe overeenkomst kun je contact met ons opnemen via 0900-3347328, of door ons via Facebook of Twitter een bericht te sturen.

Bedankt voor je positieve review!

Met vriendelijke groet,

Simon

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Alles loopt perfect.
P.N. B. uit Elst, 22 februari 2018

Energergiedirect was dit jaar de beste om naar over te stappen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Energie direct wil mij schijnbaar niet als klant 😢
Janneke Vahl 19 februari 2018

11 dagen geleden na het energie vergelijken, overgestapt naar energie direct vanwege goede tarieven. Binnen 10 min een bevestigingsmail met contract binnen, hierin worden echter andere tarieven (hoger) genoemd. Ik contact opgenomen met klantenservice ( dit kon pas de maandag erop ) en men gaf mij gelijk. Ik zou een nieuw contract opgestuurd krijgen. Niets gekregen ....woensdag maar weer gebeld. " nu zou het goed komen... Deze dame ging t oplossen door het contract te ontbinden ( is idd gebeurd) en mij gelijk een nieuw contract met de goede tarieven te sturen. Vrijdag nog niets binnen. .. vrijdag maar weer gebeld. " wat vervelend".. " ze waren er nog niet aan toe gekomen.... " melde *** van energie direct. Het is nu maandag , 11 dagen en 4 telefoontjes later en nog heb ik niet m'n nieuwe contract binnen met de juiste tarieven.....dir geeft weinig vertrouwen ....willen jullie mij niet als klant ?????

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Tot zover goed
N van Rijn uit Vinkeveen, 17 februari 2018

Overstappen ging heel vlot en prijs lijkt goed, nu nog afwachten of de praktijk ook goed uitpakt

Reactie van Energiedirect.nl - 19 februari 2018

Beste N van Rijn,

Bedankt voor je positieve review! Ik vertrouw erop dat het in de praktijk ook goed uit pakt ;)

Mochten er ook vragen zijn, mag je ons altijd benaderen.

Met vriendelijke groet,

Ron

Energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?