Reviews Energiedirect.nl

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

46 reviews

5 sterren
(22)
4 sterren
(3)
3 sterren
(1)
2 sterren
(4)
1 ster
(16)

12 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(1)
onbekend
(10)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Vast en voordelig geld niet altijd blijkbaar
Jantje Tiesema uit Roden, 11 april 2019

Als je een vast en voordelig contract word aangeboden ga je er toch van uit dat je termijnbedrag vast is voor je contract periode?,, blijkbaar toch niet al na 3 a 4 maanden word verzocht je termijnbedrag omhoog te gooien omdat je anders niet uitkomt met je eindejaar afrekening? Hoezo verhogen 3 jaar vast en voordelig toch??,

Reactie van Energiedirect.nl - 16 april 2019

Hoi Jantje,

Dankjewel voor het plaatsen van je review!

Ik kan me voorstellen dat het vreemd is dat wij adviseren om het termijnbedrag omhoog te zetten. Ik leg je graag uit waarom.

Bij het aangaan van het contract berekenen wij de jaarkosten, deze verdelen wij over de maanden zodat je een termijnbedrag krijgt. Dit is een voorschot per maand en na een jaar weten we het exacte jaarverbruik en de kosten. Het kan zijn dat je verbruik wat hoger is en wij dan vermoeden dat je een bijbetaling krijgt. Dan adviseren wij om het termijnbedrag te verhogen. Deze staat dus nooit vast. Uiteraard staan wel je tarieven vast tijdens het contract!

Heb je nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Groetjes,

Laura

Webcare Energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Overzichtelijk en voordelig
Van der Laan uit Rhenen , 8 april 2019

Benaderd door een adviseur. Goede besparing.

De app is ook handig. Elke maand een goed overzicht hoe ik qua kosten er voor sta.

3 jaar voordelig en vast

Reactie van Energiedirect.nl - 11 april 2019

Welkom bij Energiedirect.nl!

Hartelijk dank voor de positieve review, dit vinden wij erg fijn om te lezen.

Mochten we toch nog iets voor u kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Groeten,

Webcare Energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
oplichters
Ziegenhardt uit Den Haag, 28 maart 2019

Ik heb mijn abonnement opgezegd per 1 Mei omdat ik ga samenwonen, omdat mijn contract nog niet verlopen is ( loopt nog 2 maanden)moet ik € 200 boete betalen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat een stelletje oplichters.

Reactie van Energiedirect.nl - 29 maart 2019

Beste meneer van Ziegenhardt,

Wat leuk dat je gaat samenwonen en ik kan me voorstellend at je dan niet op een boete zit te wachten.

Je bent op 06-07-2018 een contract van 3 jaar aangegaan, dit kun je terugvinden in je contractbevestiging. Omdat je contract dus nog ruim 2 jaar door zou lopen brengen we helaas wel een boete in rekening.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
tevreden
P. Houwers uit Reuver, 19 maart 2019

ben tevreden. alles verloopt correct via email. tot nu toe geen klachten gehad.

Reactie van Energiedirect.nl - 23 maart 2019

Heel fijn om te horen! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Groet,

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Makkelijke overstap
Mario uit Wijk bij Duurstede , 14 maart 2019

Overgestapt naar energiedirect. Een lage prijs voor 3 jaar. Na het eerste jaar meer terug gekregen te hebben dan verwacht ben ik zeer tevreden. De overstap is foutloos gegaan. Eerst was ik huiverig, maar ik ben blij met mijn keus.

Reactie van Energiedirect.nl - 18 maart 2019

Hoi Mario,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat het naar tevredenheid gaat :). Dat horen wij heel graag!

Voor vragen kun je altijd bij ons terecht via 0900-3347328 , facebook en twitter.

Groetjes Melanie

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onjuiste informatie (schuld van "het systeem")
L.A. Plugge uit Roermond, 6 maart 2019

Op mijn.energiedirect.nl staat o.a. informatie over de opbouw van het termijnbedrag. In mijn geval staat daarin bij "Gas levering € -5,16". Een negatief bedrag, alsof ik gas teruglever! Na e-mailen, bellen en e-mailen over de vraag hoe dit kan, waarom er een negatief staat en dat ik een correct overzicht wil, krijg ik de volgende reactie (sic!):

"Allereerst mijn excuses voor de late reactie. Ik stuur u deze mail naar aanleiding van uw bericht.

In de printscreen kan ik inderdaad zien wat u bedoeld en ik heb het ook gelijk uitgezocht voor u.

Dit probleem komt helaas wat vaker voor. Het kan zijn dat u bij uw verbruik een - getal ziet en als dit zo is wordt het verrekend op de jaarrekening. Het - bedrag gaat over uw totale bedrag en het systeem doet dat zo automatisch. Na de 1e jaarrekening ziet u de min niet meer staan."

Ik waardeer de excuses voor de late reactie.

De rest van het bericht is echter zo onbeholpen, dat er nauwelijks chocola van is te maken.

Het komt er feitelijk op neer dat:

1. het klopt dat u een negatief bedrag ziet, wij zien dat ook;

2. dat komt vaker voor (waarom dat zo is, wordt niet verklaard);

3. dat doet het systeem zo automatisch (waarom dat zo is, wordt niet verklaard);

4. na het eerste jaaroverzicht is het weg. (m.a.w. gaat u maar rustig slapen, het komt vanzelf goed).

Ik heb recht op correcte informatie, anders tast ik in het duister over de juistheid van de berekeningen over mijn termijnbedrag.

Nogmaals:

1. hoe kan het dat er een negatief getal staat achter "Gas levering"?

2. Wat is dan het juiste bedrag?

3. Kloppen de overige bedragen op de specificatie? (Wat zijn die bedragen?)

4. Waarom is het negatieve bedrag in de specificatie van het termijnbedrag pas na het eerste jaaroverzicht weg?

Als ik geen duidelijke antwoorden krijg op die vragen, is het wat mij betreft einde oefening voor deze leverancier.

Reactie van Energiedirect.nl - 8 maart 2019

Bedankt voor het gesprek. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vriendelijke groet,

Webcare Energiedirect

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Fijn en eerlijk enerig bedrijf
A. K. uit Terheijden, 15 februari 2019

Ik ben heel tevreden van energie direct, goedkoop prijzen en 100 € in het einde van het.jaar.

Reactie van Energiedirect.nl - 20 februari 2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je positieve review en we hebben volgend jaar weer een goed aanbod voor je om klant te blijven.

Groetjes,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Extreem slecht
Henk 11 februari 2019

Vorig jaar met een prachtig tarief naar binnen gelokt. Eenpersoons huishouden met standaard dingen er in zoals een kleine koelkast een wasmachine en een tv. De eindafrekening van het jaar kwam en ik moest ineens meer dan 400 euro bijbetalen. Ik weet niet waar deze tarieven vandaan komen maar enorm geschrokken en zal zo snel mogelijk een andere maatschappij kiezen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen worden voor
Khadija 10 februari 2019

Ben maanden bezig om die 100 euro terug te krijgen maar tevergeefs. Ze beloven bergen van goud maar nooit wordt er contact opgenomen laat staan dat het geld gestort wordt. Meerdere keren zou ik gebeld worden. Nooit gebeurt. Ik heb echt spijt dat ik ooit overstapt ben op energiedirect.

Reactie van Energiedirect.nl - 11 februari 2019

Beste Khadija,

Mijn excuses dat het zolang duurt voordat je die € 100,- terug krijgt. Een compensatie van de opzegvergoeding wordt altijd na 3 maanden na de start van de levering uitbetaald. In jouw situatie was dit helaas niet zo. Mijn excuses voor het ongemak.

Het systeem waar mijn collega's in keken, bleek foutief te zijn. De uitbetaaldatum werd steeds uitgesteld zonder verklaring. Ik heb zowel onze financiële afdeling als onze IT hiervan op de hoogte gebracht. Jouw aanvraag wordt met spoed uitgepakt. Het bedrag van € 100,- zou je uiterlijk volgende week moeten ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Ron

Energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goede deur aan deur overstap
Pieter uit Veenendaal, 7 februari 2019

Afgelopen maand ben ik via een deur aan deur verkoper overgestapt. Door middel van de berekening vanaf mijn jaarnota was de besparing 108 euro. Na een prettig gesprek, goed advies en duidelijke berekening ben ik na jaren lang eneco overgestapt. Complimenten.

Reactie van Energiedirect.nl - 7 februari 2019

Bedankt voor deze mooie review, Pieter. Fijn om te horen dat de overstap goed verlopen is na een prettig en duidelijk gesprek.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
energie eerste huis
A Plomp uit Woerden, 4 februari 2019

Het ging heel soepel. en vragen werden snel beantwoord via de app

Reactie van Energiedirect.nl - 6 februari 2019

Fijn om te horen dat alles zo soepel verloopt :)

Hartelijk dank voor het delen van jouw review!

Met vriendelijke groet, Tessa

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Meedenken ho maar
Anoniem 4 februari 2019

Contract afgesloten, binnen een maand onverhoopt moeten opzeggen. Boete van €250. Niet meedenkend, bijdehante chat operator. Nooit meer EnergieDirect.

Reactie van Energiedirect.nl - 6 februari 2019

Jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet positief is bevallen.

Ik kan begrijpen dat u erg baalt van de opzegvergoeding. Helaas is deze, zoals opgenomen in onze voorwaarden, wel terecht.

Sorry dat ik het antwoord er niet leuker of beter op kan maken voor u. Uiteraard betreuren wij het wel dat u het contact met onze collega niet als prettig heeft ervaren.

Met vriendelijke groet, Tessa

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Klantvriendelijk
Joop uit Rijswijk, 2 februari 2019

Goede informatie, goede app

Reactie van Energiedirect.nl - 6 februari 2019

Bedankt voor de mooie review, Joop!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Geweldige ondersteuning na failliet energiebedrijf.
Peter uit 's-Hertogenbosch, 1 februari 2019

Ik moest verplicht naar Innova energie omdat EnergieFlex failliet ging. Voor lezers: Blokkeer onmiddellijk je automatische afschrijving en laat je laatste afschrijving terugboeken.

Via Energieleveranciers.nl kon ik uitzonderlijk snel overstappen naar Energiedirect wat ~€ 350 op jaarbasis goedkoper was. Door de snelle actie was ik gelukkig maar 2 dagen bij Innova die toch netjes daarover een bijna € 0 factuur stuurden.

Per telefoon en email heeft Energiedirect mij bijna iedere dag op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Super geweldige ondersteuning.

Reactie van Energiedirect.nl - 6 februari 2019

Wauw! Deze review steken wij toch mooi maar weer in onze zak :)

Super fijn om te horen dat alles zo prettig is verlopen, Peter!

Met vriendelijke groet, Tessa

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Duidelijkheid
K R. uit Scherpenisse, 29 januari 2019

Duidelijk, open en eerlijk naar de consument

Reactie van Energiedirect.nl - 6 februari 2019

Hartelijk dank voor deze mooie review, K.R.!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
fouten en moeilijk te bereiken
Geen naam uit Amsterdam, 27 januari 2019

fouten en moeilijk te bereiken

Reactie van Energiedirect.nl - 29 januari 2019

Bedank voor de review. Wat vervelend dat je er zo over denkt. Graag zou ik hierover met je in gesprek willen gaan. Wat zijn de fouten? En op welke manier wilde je ons bereiken? Wij willen hierin graag verbeteren!

Stuur me je feedback en gegevens naar webcare@energiedirect.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Sharona

Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Eenvoudig overstappen
PMSA Gruijthuijzen uit 's-Hertogenbosch, 17 januari 2019

Elk jaar stap ik over van energieleverancier. Dit jaar ben ik teruggekomen bij EnergieDirect, en niet alleen op basis van laagste prijs.

Reden: Energiedirect communiceert duidelijk via de mail en geeft mij elke maand een overzicht van mijn stroom- en gasgebruik. Da's mooi.

Reactie van Energiedirect.nl - 21 januari 2019

Bedankt voor uw review! Dat vinden wij fijn om te horen :)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Brutaal
Piet 14 januari 2019

Vandaag 14 januari 2019 kwam een verkoopster van energiedirect.nl aan mijn deur met de mededeling dat ik bij deze maatschappij veel goedkoper uit zou zijn dan mijn huidige energieleverancier (Weet zij dan wie mijn huidige leverancier is?). Ik zei dat ik niet gediend ben van deze verkooptechnieken aan de deur, waarop haar antwoord was dat ik dan een stikker op mijn deur moest plakken, hoezo brutaal!!

Ik heb gezegd dat ze maar door moest lopen, daar had ze ook weer commentaar op, ze bleef brutaal. Voor mij geen energiedirect.nl.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zeer tevreden
M M T Peters uit Gemert, 11 januari 2019

Zeer tevreden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed
joh.g P. uit Wierden, 9 januari 2019

Er is niets mis met energiedirect de overstap verliep probleemloos en het energieoverzicht was goed .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleidend
DJ Oostra 3 januari 2019

Onder voorbehoud overgestapt. Door e-mails niet te beantwoorden is bedenktijd verstreken en zitten ik en een vriendin beide aan deze energieleverancier vast. Tegen ongunstiger voorwaarden, want de energiebelastingstijging was natuurlijk niet meegerekend. Ook de cashbackregeling is opeens €50,- minder. Vermijd deze profiteur; uw geld verdwijnt met miljoenen in de voetbalsponsering!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Waardeloos
Jeroen uit Lichtenvoorde, 31 december 2018

Probeer al dagen in contact te komen met EnergieDirect; via de app, facebook of telefoon.... heeel lastig. Ze hanteren ook incorrecte gegevens (hou namelijk alles zelf ook bij) voor het maken van een aanbod. En vergeten de zonnepanelen er bij te berekenen. Dus een SCHERP aanbod voor een bestaande klant is € 1000,- duurder dan als ik mij opnieuw zou aanmelden Of bij een ander.... dat laatste gaat waarschijnlijk gebeuren als men niet snel contact opneemt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Onredelijk
Thedo uit Helmond, 17 december 2018

Ontedelijk bedrijf dat terugvalt op de kleine lettertjes die je als consument niet herkent.Hypocriet!! Jammer maar gelukkig zijn er genoeg anderen waar je dus beter naar toe kunt

Reactie van Energiedirect.nl - 18 december 2018

Beste Thedo,

Ik vind het jammer om te horen dat je er zo over denkt en natuurlijk ben je vrij om je mening kenbaar te maken. We hebben de situatie meerdere malen intern besproken maar ons standpunt is dat wij een opzegvergoeding in rekening mogen brengen in deze situatie.

Ik vind het dan ook erg jammer dat ik je hetzelfde antwoord moet geven als dat je van mijn collega’s hebt gehad.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Klantenservice
Danny uit Roswinkel, 17 december 2018

Contact met ******** over een storing in de regelneef app. ****** bood aan om de meterstanden handmatig door te geven en een berekening terug te sturen. Netjes behandeld en binnen half uur de berekening via de mail terug. Dikke pluim voor de snelle service.

Reactie van Energiedirect.nl - 18 december 2018

Hoi Danny,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het contact dat er is geweest en bedankt voor je review.

Als we je ergens mee kunnen helpen dan staan we voor je klaar.

Groetjes,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Tevreden
Ajh van den B. uit Boxmeer, 14 december 2018

Ben tevreden

Reactie van Energiedirect.nl - 17 december 2018

Fijn om te horen! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Groet, Webcare energiedirect.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?