Reviews Eneco

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

116 reviews

5 sterren
(17)
4 sterren
(8)
3 sterren
(7)
2 sterren
(10)
1 ster
(74)

78 problemen opgepakt

opgelost
(5)
deels opgelost
(3)
niet opgelost
(11)
in behandeling
(5)
onbekend
(54)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Gert 17 oktober 2006

Veel te hoge herinneringskosten. 15 euro voor een tweede herinnering is pure ***** , en gaat de werkelijke kosten ver te boven: Meer dan 30 piek!

Schatten tot ze er schatrijk van worden. Sinds wanneer mag een bedrijf de meter schatten ? Doet de slager dat ook met een onsje ham ?

Overgestapt naar een andere leverancier. Krijg nu opeens 3 maandelijkse nota's , gas, water, licht apart.

Gewoon pesten van overstappers!

Automatische incasso, laat me niet lachen, niet met deze boeven!

Een keer vergeten en ik betaal straks dus 45 euro aanmaningskosten over een totaalnota van 65 euro, waar ik vroeger 15 betaalde.

Eindnata bij overstap wordt de meterstand geschat, in eneco's voordeel, 100 resp 180 euro fout. Is te weinig om te corrigeren zeggen ze. Maar mijn leveringsvoorwaarden zeggen toch echt dat de meterstand bepalend is. Kan ze niets schelen!

Meterstanden doorgegegeven, brief gekregen dat ik die aan mijn nieuwe leverancier moet doorgeven, alsof ik met hen een contract had. Nieuwe leverancier doet dat niet want minder verschil dan 15/25% van de jaaromzet. Moet je eens een tientje te weinig betalen en zeggen dat dat minder dan 15% is van het jaarbedrag !

Het zijn gewoon smerige monopolisten die niet tegen hun verlies kunnen.

Eenmaal had ik geluk, nou jaa... ze kwamen 2x een afspraak niet na om iets te komen nakijken in de meterkast (onderhoud of zo) 2 x een middag vrij genomen, en na afloop toen ze de 2e maal niet kwamen opdagen geklaagd. Tweemaal geklaagd, want op de eerste klacht kwam na 4 weken een brief wat ik vond van de klachtafhandeling; ik had toen nog niets gehoord van klachtafhandeling. Dus op deze enquete overeenkomstig geantwoord.

Luidkeelse mea culpa en een Iris check van 15 euro (echt waar!!!! eenmaal incassokosten terug !!!!) en de belofte om de 2 vrije middagen te vergoeden a raison van 25 euro elk; op papier! Wat stond er 2 weken later op mijn giro ; slechts 25 euro.

Nou ik zou nog wel even door kunnen gaan, maar je bent gewaarschuwd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
saskia 12 oktober 2006

Bijzonder slechten en onvriendelijke klantenservice. Gemiddelde prijzen. Opzeggen verloopt knudde. De rekening klopte na 5 keer nog niet, toevallig allemaal in mijn nadeel. Klachtenafhandeling: geen antwoord, zowel tel. als via de mail als aangetekend verstuurd. Alleen een automatische bevestiging van het ontvangen van de mail. Bereikbaarheid telefonisch heb ik opgegeven na met mijn mobiel 4 keer doorverbonden te zijn naar iemand die de telefoon niet opnam. (na 10 min. nog niet) Moest elke keer opnieuw bellen en mijn gegevens herhalen. Uiteindelijk toen ik er wat van zei, werd ik van de haak gegooid. Wat heb je aan een goede opzegtermijn als het opzeggen zelf niet afgehandeld wordt. zeer slecht.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Bob 11 oktober 2006

Ok waar zal ik beginnen. In 2004 kreeg ik een jaarrekening waarin ik bijna € 5000.-- moest bij betalen. Aangezien wij een gezin hebben die uit 2 personen bestaat had ik zoiets van "dat klopt niet".

Na een telefoontje te hebben gevoerd met eneco zouden zij bij mij een terugkoppeling geven omdat er volgens eneco geen betalingen zouden zijn binnengekomen.

In die zelfde periode is eneco overgestapt op een ander systeem en dat zou wat problemen opleveren.

Enfin na verloop van tijd kreeg ik een terugkoppeling via een deurwaarderskantoor. Hierin werdt ik gesommeerd om het bedrag te betalen. Ik heb uiterraard direct contact gezocht met hun en uitgelegd dat ik al contact met eneco had opgenomen echter nog geen terugkoppeling had gekregen. Er werd mij geadviseerd nog maar eens met eneco te bellen. Zo gezegd zo gedaan, ik eneco bellen en die mochten niet meer met mij spreken omdat het bij de deurwaarder lag.

Ik weer de deurwaarder gebeld en gevraagd of ik aub een overzicht kon krijgen waaruit bleek dat ik zoveel moest bij betalen. Niets ontvangen. Weer gebeld. Mij werd verzocht de betalingsbewijzen op te sturen welke ik had gedaan.

Na opsturen hiervan nog steeds geen bericht terug en ben zelf maar weer gaan bellen.

Men zou het weer uitzoeken.

Maanden gingen er voorbij ( wel contact gehouden)

In die periode hoorde ik van een goede vriend dat hij € 2700,-- had teruggekregen vanuit een huis waar hij nog geen 4 maanden woonde. (dit was ook zijn 1e huis dus kon het niet eerder zijn opgebouwd.)

Ik snapte er geen ruk van maar ja..

Uiteindelijkkreeg ik bericht waarin stond dat de vordering volgens eneco klopte. mijn verbruik zou in 2003 2000m3 electra en 2116m3 gas

2004 17625m3 electra en 4603m3 gas

2005 9600m3 electra en 2840m3 gas

Ik vertelde hun dat ik geen plantage of iets had dus kon dit echt niet. Ik vroeg het deurwaarderskantoor of ze alsublieft een gesprek konden arrangeren om e.e.a. uit te leggen. Ik had uiteindelijk de betalingsoverzichten e.d. echter spraken wij iedere keer op een ander niveua.

Dit zou de deurwaarder regelen en koppelde dit aan mij en inmiddels mijn advocaat terug.

Wij zouden een gesprek krijgen met dhr. Toxopeus.

In de week dat we een uitnodiging zou komen diende inmiddels een kort geding, vandaar dat ik een advocaat had ingeschakeld.

Er was ons toegezegd dat het gesprek zou plaatsvinden en de zitting zou worden opgeschort.

Helaas niets van de beloftes hebben ze nagekomen en hebben ons dus totaal verkeerd geinformeerd.

Hierdoor hebben mijn advocaat en ik de zitting, welke toch is doorgegaan niet bijgewoond en ben ik dus bij verstek veroordeeld tot betalen van de vordering. Toen wij een week later nog geen afspraak hadden heeft mijn advocaat contact opgenomen wanneer wij langs mochten komen en tot zijn stomme verbazing bleek dit niet meer te hoeven . Wat een stelletje Teringlijers. sorry voor mijn taalgebruik.

Omdat ik het er niet mee eens was heeft eneco februari 2006 mijn meterkasten weg laten halen.

Inmiddels liepen voor mij de kosten zo hoog op dat ik mijn advocaat niet meer kon betalen.

Een betalingsregeling om toch stroom en warmte te krijgen kreeg ik niet omdat ik een wanbetaler zou zijn.

Ik kan zo nog wel een half uurtje doortikken wat er nog allemaal is geprobeerd om in ieder geval aangesloten te worden echter eneco was nimmer thuis. Ook niet voor een gesprek achteraf, want dat doen ze niet.

Ik wens eneco dus ook een energieloze toekomst toe.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Familie Bohalis 29 september 2006

Ontving een eerste herinnering -rekening voor niet volledige betaling die onjuist was.,, belde hen, 9 minuten in de wacht en huisnummer en klantnummer doorgegeven en dan verbinding en hoor...dit telefoongesprek wordt opgenomen. En kon ik de medewerker weer mijn huisnummer en klantnummer doorgeven, want ik nam twee dingen bij hun af gas en elektra. Ik zei: DAT IS EEN HEEL andere klantnummer van gas.

Ik vroeg waarom wordt dit gesprek opgenomen ? Hij gaf als antwoordt: ja NATUURLIJK wordt dit opgenomen want dit is voor training. De rekening was fout en ik kreeg geld terug, maar dat het fout ging was mijn eigen schuld, want ik moest 31 per maand betalen en ik deed per perodieke overschrijving 40 euro, ik zei nee, dat is mijn schuld niet ik heb op papier staan, dat ik het al 5 maanden verhoogd heb van 31 naar 40...En wat deed die medewerker: ontkennen !

Dan moest ik automatische het laten afschrijven door hen.Ik zei: nee, want dit is bij jullie 3 keer verkeerd gegaan, door 2 keer per maand af te schrijven. Hij was zo onbeschoft en met slecht luisteren ,klantonvriendelijk en ontkennen dat ik klootzak riep en de hoorn erop gooide en toen ging de telefoon, hij belde terug , VAN DE ENECO, en hij schreewde dat ik geen klootzak mocht zeggen

en hoe ik het in mijn kop haalde dat ik klootzak had gezegd en toen gooide hij de haak erop.

Ongelooflijk dat maak je mee in je veilige huiskamer.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Freewil. 19 augustus 2006

ENECO kan niet beter! Zit nu in de shit met een ander bedrijf ''RWE'' omdat die zogenaamd ''goedkoper'' zouden zijn, nou de afrekening is 10x zo hoog niet normaal.Zat al 31 jaar bij jullie en nooit geen problem gehad dus kom in september weer heel gauw terug!........... freewil Ik raad ook niemand aan om naar ''RWE '' te gaan, de grootste fout die je van jeleven kan maken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Pethke 7 augustus 2006

Voor een gewone eengezins woning, 3500 gas (!) Na een klachten forumulier gezonden te hebben, kreeg ik als verweer dat ze standen/verbruik van eerder erbij hebben genomen.

Toen gebruikte de bewoners gaskachels, nu hangt er een HR ketel + WW...... Dus dan gebruik je natuurlijk 3500m3 gas..... Ik ben weer opzoek naar een andere naaier, zodat ik het minder snel merk...

Maand bedrag van 177 naar 295, nee is goed joh, en schrijf gelijk maar ff die 1200 van mijn rekening af... geen prob ENECO DUS, uw sponsor in de voetbal, zeilen, golf en wat alniet meer zij.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
R. Porro 26 mei 2006

de prijs waar ik en contact voor heb, daar klopt niet veel van.

Bij de afrekening word boven op de prijs een percentage gedaan, voor de calorische waarde en dat noem ik klanten belazeren, want dat moet in de prijs zitten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
westbroek 7 mei 2006

Sinds 2003 hebben we elk jaar problemen met de eindnota, de verbruiken en bedragen kloppen telkens niet en sinds 2003 heeft eneco nog niet een probleem opgelost. Wij hebben al tientallen brieven gestuurd maar telkens gebeurd er niets. We krijgen telkens een nieuw contractnummer, of hebben er geen meer of zijn opeens een ondernemer volgens eneco. We krijgen er een punthoofd van en hebben totaal geen vertrouwen meer in Eneco.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
van den hondel en sipsma 24 april 2006

Heeel slecht! Onze jaarafrekening van het vorige huis ingeleverd bij eneco Bij afrekening wilde eneco dat wij 5000 euro zouden bijbetalen. Na onze controle had men een cijfer over het hoofd gezien.

Nu kregen wij 300 euro terug. Dat klopte beter. later weer een nieuwe rekening gekregen van 1700 euro

We zijn nu bijna in mei en nog is er NIETS afgehandeld. Bij ons nieuwe appartement (3kamer) heeft men een bedrag vastgesteld van 282 euro per maand terwijl wij voorheen 126 euro per maand in ons oude huis betaalden (eensgezinswoning) Men doet maar wat !!! Tijd om over te stappen naar een ander energie bedrijf

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
danielle 6 februari 2006

na 8 jaar afnemer te zijn geweest van deze ***** ,zijn we letterlijk met slaande ruzie uit elkaar gegaan.zoals de meeste mensen hier moesten we boven op ons maandetremijn van 140,- euro,voor een simpel 2 kamerbenedenwoningkje nog eens 1300,- bij betalen!! de reden,geschatte standen,ze waren onze stand kwijt,helaas pech voor u!!1000x bellen met de klantenservice waar nu te boek staan als asosiale mensen,zijn we naar de vestiging in den haag gegaan en zijn we uiteindelijk over de bali gesprongen om die vent bij zijn strot te pakken.hij noemde mij een kutwijf en ik moest u zeggen,jjjjjaaaaaaa dag!!

vle malen gebeld met het hoofdkantoor,een baas hebben ze niet en iemand die je echt kan helpen ook.een in en in slecht niet-georganiseerd zooitje en de mensen die nog geen probleem met hun hebben,wacht maar niet te lang want het komt vanzelf!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Piet van Vliet 14 december 2005

Administratief is het daar nog erger dan een puinhoop. Dan ontvang ik p.mnd. 1fakt, dan 2, dan 3 ! Na maanden bellen naar Eneco en de vele

toezeggingen heb ik de moed opgegeven dat het ooit nog eens goed gaat komen. Als cijfer is een 1

al teveel , dat krijg je zels als je je examen niet eens

mmat

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Remko Remijnse 12 september 2005

Eerst gedonder toen ik destijds overstapte naar Evolta energie voor groene stroom. Nu weer gedonder over de jaarnota. Ik heb laatst per ongeluk een maandbetaling per acceptgiro teveel gestuurd. Deze willen ze vervolgens niet terug betalen. Na enige discussie hierover met de klantenservice gooide de vrouw aan de andere kant van de lijn de hoorn erop. Jammer dat je niet lager dan een 1 kunt geven voor de klantenservice...waar je ook nog eens voor moet betalen en dat terwijl de energie alleen maar duurder wordt. Wat een baggerbedrijf. Ik ga snel uitzoeken of ik kan overstappen naar een andere leverancier! Ik hoop dat velen dit ook zullen doen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Corine Joosten 20 april 2005

Het is een zeer slecht bedrijf.. zeer slechte klantenservice, denken alleen maar aan zichtzelf en niet aan de klant.

Wij waren zomaar weggekaapt bij de NRE zonder onze toestemming.

We kwamen daar toevallig achter dmv een telefoontje naar de NRE over een rekening.

Zie je dan maar weer eens terug te zetten naar de NRE

Eneco heeft ons gelijk gegeven dat ze die switch nooit hadden mogen maken maar ze weigeren ons vrij te geven ondanks dat ze wel zeggen dat dat gebeurt is, we kunnen ons niet aanmelden bij de NRE omdat die swicht niet vrij gegeven is door Eneco.

Mensen bij de klantenservice zeer onvriendelijk en niet behulpzaam.

Niemand die iets weet.

Ze weigeren een schriftelijke bevestiging te sturen van de opzegging.

Van wie heb ik nu energie al 3 maand?

Zelfs als je klachten stuurt naar de klachtenafdeling.. krijg je geen gehoor.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Carla & Grietko 17 maart 2005

*Zeer slechte service: mail wordt niet behandeld omdat volgens een medewerker van Eneco de mail toch nooit op de goed afdeling terecht komt; zeer onvriendelijke medewerkers;

*Zeer late reakties op brieven; geen oplossingen voor problemen; geen antwoord op je vragen;blijven stug dezelfde rekeningen sturen waar helemaal niets van klopt;

*Betalingen die spoorloos verdwijnen

Kortom, één grote bende waar de consument gigantisch de dupe van wordt!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
V/D Boer 11 maart 2005

Super Slechte bedrijf, super hoge rekeningen ook al ga je zuinig om met energie. Serice dat woord hebben ze nooit van gehoord,stuur je ze brieven hebben ze LAK aan jou. Ben je werkloos geraakt door faillietssement en krijg je binnen een maand je faillietssement uitkering dan willen ze je toch afsluiten!!! ik weet niet wie de aandeelhouders zijn maar als ik/U dat was zou ik alles snel VERKOPEN!!!!! Langzaam gaat alle klanten weg dat zullen ze zelf zien. PS er zijn nog zoveel mensen die problemen hebben met dit bedrijf dus het wordt AKTIETIJD!!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Martin Berkel 8 maart 2005

Zit nog op eindafrekening te wachten

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
karin 1 maart 2005

klopt geen hout van dit bedrijf, in 2 jaar tijd 2 keer zoveel kwijt aan zowel elektra en gas terwijl wij toch proberen zuinig met energie om te springen, en akls je dan vraag of de meter kan worden nagekeken, word er gezegd dat je de ijkkossten voor eigen rekening kan krijgen als je ongelijk hebt. (trouwens dit op zeer dreigende toon)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
J.S. Koldenhof 25 februari 2005

We worden geflest bij het leven door dat volk: betalingen verdwijnen simpelweg van de jaarnota`s. We krijgen geld terug van vorig jaar, maar moeten voor volgend jaar wel 35%(!) meer betalen :|. Verder moet je voor de grap eens kijken naar de 'Herleide Jaarverbuiken'; dat is pas echt een lachertje en klopt helemaal geen snars van. Verder vast aardige mensen hoor :)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Rintze 16 februari 2005

tot op heden nog nooit een probleem gehad met Eneco.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
mr 8 februari 2005

Ontvang na een half jaar te zijn overgestapt naar Greenchoice nog steeds spooknota's. Een grote ellendige bureacratische monster die onjuiste, jurisch onhaalbare, illegale nota's stuurt. Nog duur ook!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
r van hulst 5 december 2004

Reageren niet op mails en helpen niet een oplossing te zoeken bij problemen. Telefonisch staan ze je uiterst onvriendelijk te woord, hetgeen je de lust ontneemt een nieuwe poging te ondernemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Lia 13 november 2004

Prima bedrijf, geen problemen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Bart 30 oktober 2004

Nooit problemen met eneco energie gehad het is een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
Frank 9 september 2004

Ben al 9 maanden bezig om te switchen naar een andere leverancier!!!!!!!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Eneco
pieter 5 september 2004

slechte ervaringen, te hoge rekeningen ivm meterstoringen, die niet worden terugbetaald.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?