Reviews Eneco

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

115 reviews

5 sterren
(16)
4 sterren
(9)
3 sterren
(8)
2 sterren
(10)
1 ster
(72)

78 problemen opgepakt

opgelost
(5)
deels opgelost
(4)
niet opgelost
(11)
in behandeling
(1)
onbekend
(57)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Teleurstellend bedrijf
Serge 2 april 2019

Inmiddels is het alweer 4 maanden later en Eneco heeft nog steeds geen oplossing voor mijn probleem.

Heel simpel...per 5 december 2018 overgestapt naar Nuon. Echter de Eneco service afdeling (apart van het bedrijf, wat vaak wordt tegen gesproken , maar nu is bewezen door het geëmmer) moet je blijkbaar apart afzeggen (staat in de hele kleine lettertjes). In januari ben ik er achter gekomen (door de rekening die wel altijd snel en correct wordt geregeld). Meteen heb ik gebeld (meerdere keren minimaal een uur) en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ze zouden het gaan regelen...pas op 5 maart 2019 werd het contract ontbonden. Let wel...we hebben het hier over 1 druk op de knop, en dat duurt maanden!

Wel is er natuurlijk veel geld opgestreken, van een service die ik niet meer gebruikte. In mijn ogen is het pure diefstal.

Eneco is zo'n bedrijf met een leger aan klachtenbehandelaars...die een luisterend oor hebben, en weten dat ze regelmatig begrip moeten tonen voor de situatie, maar niet het probleem voor je oplossen. Belabberde communicatie en je wordt als klant niet serieus genomen. Je kunt WhatsApp'n, Twitteren of mailen wat je wilt....het verdwijnt in het niets. Geen poging om tegemoet te komen aan de klachten of voor een redelijke oplossing.

Kortom ik wacht nog steeds op een antwoord van een mail van 2 weken geleden........

Reactie van Eneco - 3 april 2019

Dag Serge,

Bedankt voor je feedback. Zonde om te lezen dat je klacht al zo'n lange tijd loopt. We helpen je graag om dit sneller opgelost te krijgen. Kan je hiervoor contact met ons opnemen? Online zijn wij te bereiken via Facebook & Twitter.

Alvast bedankt.

Groet,

Eneco Webcare

Reactie van Serge - 11 april 2019
probleem is niet opgelost

Een bedrijf met wel 5 soorten communicatie middelen en niet 1 werkt. Slecht bedrijf met geen respect voor de klanten. Problemen worden niet serieus genomen, en er is altijd wel een verwijzing naar een andere manier van communicatie. Maar ze hebben jou e-mail al! Als er een rekening gestuurd moet worden, dan kunnen ze die direct vinden. Prutsers....klachten behandeling af doen met begrip zonder actie en toewijding stelt niets voor. Zeer teleurgesteld en wacht al 4 weken op een reactie op mijn -mail. En je raadt het al, op verzoek van Eneco. Natuurlijk krijg je een reactie dat ze het vervelend vinden , maar aktie ondernemen en oplossen...ho maar. Ik hoop dat ze failliet gaan, want dat verdienen ze. Menig bedrijf had het niet volgehouden met zo'n slechte werkstatus.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
mishandeling binnen mijn woning door medewerkster eneco
Hanna 31 maart 2019

2keer binnen 1week Eneco aan de deur gehad.

Die eerste keer verliep goed, ik zei dat ik niet geïnteresseerd ben klant te worden en de meneer ging weer verder.

Dan savonds een paar dagen later iets voor 21uur weer iemand. Ik zeg het zelfde, dat ik niet geïnteresseerd ben en het nu ook onprofessioneel vind dat er weer iemand langskomt. De tijdstipp vond ik ook vervelend. Die medewerkster zag dat wij aan het verhuisen waren en ik zei dat ik het niet leuk vind mensen zonder afspraak aan mijn deur te hebben.

Ik weet dat ik duidelijk was met mijn comunicatie. Zij begon uit te leggen dat ze well professioneel werkt en dat Eneco een heel goede bedrijf is en dat ik well maar op de tijd moest kijken, omdat zij voor 21uur belt en dat is professioneel en ik ben nu zelf schuld dat ze aan mijn deur staat omdat ik haar via de Intercom had binnen gelaten.

Ik vertelde dat ik per ongeluk haar had binnen gelaten, maar dat ik nu niet verplicht ben die hele verkoopsverhaal te luisteren en dat ik het mag afbreken.

Ik zei dat het gesprek klaar is en zij weg zal gaan. Maar ze stopte niet met praten over haar professionele werkmanier en zei dat ik niet in orde ben, ze was boos en discuteerde aan de deur. Ik besloot haar worden aftekappen en wilde die deur dicht doen, ik zag er geen andere oplossing. Ze was er niet mee eens en hield de deur tegen en wilde dat ik haar laat uitspreken.

Ik probeerde haar uit de deur te duwen, maar het werkte niet, veel kracht had ik ook niet, want ik ben hoog zwanger.

Haar iPad was dan uit haar handen gevallen en ze keek me boos aan, dan stapte ze die woning in en trok aan mijn haaren een oor en slug mijn hoofd tegen die muur achter me.

Ik riep om hulp en riep dat ik zwanger ben, maar het duurde lang tot zij los liet en de deur uitstapte.

Klacht bij Eneco ingediend, maar geen antwoord erop ontvangen. Echt enge ervaring die ik daar had moeten maken.

Reactie van Eneco - 3 april 2019

Dag Hanna,

We schrikken enorm van dit verhaal, dit is absoluut niet de bedoeling. Om de nodige acties te ondernemen dienen wij te beschikken over jouw adresgegevens. Zo weten wij wie er bij jou aan de deur is geweest. Kan je hiervoor contact met ons opnemen? Je kan je klacht online delen delen via Facebook of Twitter.

Alvast bedankt.

Groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slechte communicatie Eneco
Dr.Robert Kuijf uit Amersfoort, 30 maart 2019

Wij hebben een monteur van Eneco in januari over de vloer gehad met een vraag over de werking van de cv. De monteur wist van toeten nog blazen en na 10 minuten was hij weer weg. Wij hebben een rekening gehad van 157 euro voor 1 uur werk plus diverse kosten. Wij hebben videobeelden gestuurd naar Eneco dat de monteur 10 minuten aanwezig is geweest, eneco reageert na 6 telefoontjes nergens op. Zijn zij betrapt ? Wij adviseren iedereen " laat een zogenaamde monteur altijd tekenen voor de gewerkte tijd. Namens: Motamedinia,

Dr.Robert Kuijf.

Reactie van Eneco - 3 april 2019

Dag Robert,

Bedankt voor je feedback. We zoeken de situatie graag grondig voor je uit om zo tot een passende oplossing te komen. Ondanks de eerdere 6 pogingen wil ik je toch vragen opnieuw contact met ons op te nemen daarvoor. Zo zijn wij online te bereiken via Facebook of Twitter. Spreken wij je snel?

Alvast bedankt.

Groet,

Eneco webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht
Karina Do uit Pdrecht, 29 maart 2019

Al bijna 20 jaar klant bij Eneco. Afgelopen week een zeer slechte ervaring gehad. Ik zat 3 dgn zonder kachel omdat de TOON geen verbinding meer maakte met de ketel. 3 dagen, 10 telefoontjes en gesproken met heel veel medewerkers verder kwam er nog steeds geen monteur. Alle medewerkers adviseerde iets anders. Uiteindelijk werd ik niet terug gebeld door een monteur terwijl dat wel in hun systeem stond. Bleek Eneco mijn telefoon nummer ook nog verkeerd doorgegeven te hebben aan het bedrijf van TOON dus daarom werd ik niet gebeld.

Medewerkers van TOON Instalatie hebben het wel super goed en snel opgepakt! Probleem was binnen 5 minuten verholpen door de monteur.

Reactie van Eneco - 29 maart 2019

Dag Karin,

Bedankt voor je feedback. Zonde om te lezen dat het zoveel voeten in de aarde heeft gehad om de storing te verhelpen. Om hier een les uit te trekken, zoeken we graag uit waarom het zo lang heeft moeten duren. Mocht je hier aan mee willen werken, dan ontvangen we graag je klantnummer. Online kan je ons hiervoor bereiken via Facebook en Twitter.

Vriendelijke groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Foute rekening Eneco
Motamedinia uit Amersfoort, 28 maart 2019

Bedrijf dat niet reageerd op mails en heel veel telefoontjes, iedere keer zegt : U heeft helemaal gelijk . Daarna gebeurd : Niets! Ook bewiismateriaal gestuurd : telefonistes zeiden ook; U heeft helemaal gelijk : daarna : na 2 maanden; Niets . Conclusie : niemand Eneco aan te bevelen. Motamedinia Amersfoort

Reactie van Eneco - 29 maart 2019

Hallo,

Bedankt voor je feedback. We zoeken graag voor je uit hoe wij je zo snel mogelijk kunnen helpen. Het is niet de bedoeling om je ergens maanden op te laten wachten. Hiervoor dienen wij wel te beschikken over je klantgegevens. Kan jij deze doorsturen? Zo zijn wij online te bereiken via Facebook en Twitter.

Groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Valse afspraak
R.E.v Arnhem uit Soest, 25 maart 2019

Ben overgestapt op een vast contract en kreeg als beloning 2 kaartjes Bleidorp die bij verzilvering na 2 maanden verlopen waren

Mij was beloofd ter compensatie 5 e-book die je raadt het al nooit gekomen zijn ook niet na 3 keer navragen. Ik word gewoon aan het lijntje gehouden dus zodra mijn contract afloopt stap ik over naar een wel betrouwbare leverancier

Reactie van Eneco - 29 maart 2019

Hallo,

Bedankt voor je feedback. We zoeken graag voor je uit wanneer je de eBooks kan verwachten. Kan je hiervoor contact met ons opnemen? Zo zijn wij online te bereiken via Facebook en Twitter.

Alvast bedankt!

Groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Een 4 jarige contract wat ze niet op papier kunnen aantonen
Celik uit rotterdam, 22 maart 2019

Telefonisch heb ik al 5 personeel gesproken van de Eneco niemand die me kan helpen een contract wat niet bestaat als ik vraag na kopie van de contract kunnen ze het niet vinden, Ik voel me zelf opgelicht door Eneco.

2016 juli toen we onze sleutels kregen van onze nieuwe woning enthousiast eneco gebeld voor een onbepaalde tijd contract leuk alles afgehandeld en al.

Maand oktober onze Toon ontvangen.

na 1 jaar vonden we het al bizar dat we veel hadden verbruikt en bij moesten betalen.

eindnota van €500 te veel verbruikt, we waren van mening om nog 1 jaar aan te kijken hoe het dan zal zijn.

2018 juli zelfde hoge energyverbruik.

Toen ik belden naar eneco om te vragen wat de reden is voor een hoog verbruik en misschien dat ik in gedachte had om overte stappen, kreeg ik te horen dat we een 3 jaar contract hadden tot 2019 ik verbaasd met me echtgenoot ook er over gehad want we konden ons niet herinneren dat we een 3 jaar contract hadden afgesloten.

Nou vandaag belde ik eindelijk weer om door te geven dat ik opzoek ben na een ander energyleverancier kreeg ik te horen dat we niet een 3 jaar contract hadden maar een 4 jaar toen ik vroeg na de contract konden ze niet aantonen 5 maal doorverbonden eind resultaat ons contract van 2016 juli onbepaalde tijd is wel te vinden maar ons 4 jaar contract niet.

Het zou misschien telefonisch mondeling afgesproken zijn dus ik vroeg is goed ik wil de geluidsopname dat we akkoord gaan met de 4 jaar contract nou ook niet gevonden kreeg ik te horen dat ze alleen geluidsopnamens bewaren van afgelopen 2 jaar ik vind het zelf heel ongeloofwaardig ze kunnen wel een contract maken van 4 jaar maar geluidsopnamen kunnen ze maar van afgelope 2 jaar bewaren.

Als er geen oplossing of mijn vragen met duidelijke antwoorden worden beantwoord zal ik ook juridische stappen nemen.

Celik

Reactie van Eneco - 29 maart 2019

Dag Celik,

Bedank voor je review. We zoeken graag voor je uit hoe je contract tot stand is gekomen en zo ook naar een passende oplossing. Kan je hiervoor contact met ons opnemen? Online zijn wij te bereiken via Facebook en Twitter.

Alvast bedankt.

Groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechte administratie, niet transparant, oplichterij!
Marieke Nieuwdorp uit Goes, 12 maart 2019

Ik kreeg vorig jaar een jaarnota (eindafrekening) van 57 euro die ik terug moest betalen aan eneco, heb ik netjes overgemaakt, kreeg vervolgens een bericht dat dit 615 euro moest zijn. 57 euro tot de dag van vandaag nergens meer terug te vinden waar het heen is gegaan, niet van de eindafrekening af getrokken wat uiteindelijk 615 euro bleek te zijn, meerdere keren contact gehad, werd afgedaan met 'het moet ergens heen zijn gegaan wat u nog had moeten betalen, dat moet gewoon kloppen'. De eerste keer dat ik belde hierover zou ik worden terug gebeld, omdat het voorheen EON was, en daarom de specificaties niet meer terug te vinden waren over dit bedrag, ze hebben nooit meer terug gebeld. Mijn termijnbedragen allemaal netjes betaald, ook het aflossen van de 615 euro, maar die 57 euro is foetsie. Ik ben klant bij eneco geworden omdat er beloofd werd 100 euro cashback te krijgen op je eindafrekening. Op de jaarnota van vorig jaar was die 100 euro aftrek nergens terug te vinden, de medewerker van de klantenservice zei dat dit gewoon was gebeurd, punt. Prima, totdat ik de jaarnota van dit jaar zag. Extra zuinig gedaan met mijn gas en elektra, kreeg een eindafrekening waar ik inderdaad 320 euro zou terugkrijgen. Daar trokken ze dan 118 euro vanaf, dit is mijn nieuwe termijnbedrag per maand wat zij hebben berekend voor het komende jaar, blijft er nog 202 euro over. Onder deze 202 euro stond in kleine letters dat bedragen die nog openstonden hiermee ook worden voldaan, en er nog 9,15 euro over blijft. Ik moest nog 105 euro voldoen voor de betalingsregeling voor de jaarnota van vorig jaar (eigenlijk 48 want die 57 euro is gewoon weg, en niemand weet waarheen), weer contact gehad met eneco en de dame die mij te woord stond wist te vertellen dat zij 4 termijnbedragen van 49 euro ( dus 196 euro) er ook nog eens af hebben getrokken, dit moest 105 zijn (nog niet eens 105 als u begrijpt wat ik bedoel). Zij begreep mijn verhaal eigenlijk niet, en vroeg zich af nadat ik 5 x uit had gelegd hoe de berekening zat, waarom ze eigenlijk een correctie moest in gaan dienen (als ik het begrijp, waarom zij niet!?). Uiteindelijk ging ze nonchalant toch een correctie indienen, maar begreep mijn verhaal helemaal niet. Echt heel erg slecht dit eneco!!!! Jullie maken jaarnota's op die ten eerste niet kloppen, en ten tweede zo transparant als een baksteen zijn. Jullie trekken er even honderden euro's af, schrijven het op de rekening als 'wat er nog openstond' ZONDER specificaties, en tadaa, hier is de jaarnota. Ik raad jullie ten zeerste af, slechte service, en eigenlijk gewoon diefstal! Ik zet absoluut nooit reviews online, maar dit is toch wel de moeite waard, ik heb me nog nooit zo opgelicht gevoeld als bij jullie.

Reactie van Eneco - 13 maart 2019

Dag Marieke,

Bedankt voor je review en zonde om te lezen dat het zo gelopen is. We helpen je graag alsnog verder om meer duidelijkheid te krijgen in de nota en het bedrag wat je eerder betaald hebt. Kan je hiervoor contact met ons opnemen? Zo zijn wij online te bereiken via Facebook, Twitter en de Eneco Community.

Alvast bedankt

Groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Administratief een drama.
D. D. uit IJsselstein, 10 maart 2019

In beginsel geen slechte aanbieder, maar bij onze verhuizing ging het hopeloos mis. Dan bel je en wordt er een oplossing gezocht. Dan denk je dat komt wel goed. Niet dus... tot twee maal toe weer moeten bellen. Bij de eindafrekening was de beloofde bonus niet terug te vinden. Dus kon ik er weer achteraan. Al met al heb ik het idee dat het administratie wel wat beter kan.

Reactie van Eneco - 13 maart 2019

Hallo,

Bedankt voor je review en zonde om te lezen dat het is misgegaan bij je verhuizing. Als er op het moment nog zaken zijn waar je tegenaan loopt, dan helpen we daar graag bij. Zo kan je ons online bereiken via Facebook, Twitter of de Eneco Community.

Groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Betrowbaar
A Rustom uit Veendam, 7 maart 2019

Eneco is heel goed en de app is perfect .

De jaarnoote is duidelijk .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
In contract andere bedragen dan in de aanbieding
C V uit Rotterdam, 26 februari 2019

Via de test kwam Eneco als goedkoopste/beste keuze eruit. Na de contract aanvraag bleek dat de berekening toch anders was en het maandelijkse bedrag veel hoger ligt. Van de eenmalige korting merk ik niets.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
stalkers
slachtoffer uit Buren, 24 februari 2019

Stroom via eneco is op zich geen probleem. Tot het jaar om is en je overstapt naar een andere leverancier.

Na de overstap werd ik in 1 week wel 6x gebeld.

Steeds een ander, steeds een aanbieding, steeds niet luisteren.

Bij de 6de keer heb ik op mijn mobiel de microfoon uitgezet en de telefoon weggelegd. Vrij snel hingen ze op en sindsdien geen belletjes meer.

Reactie van Eneco - 26 februari 2019

Hallo,

Jammer om te lezen dat het mis is gegaan na de overstap. Het is niet onze bedoeling geweest om onnodig meerdere malen te bellen. Mocht dit opnieuw voorkomen, meld het dan gerust.

Vriendelijke groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekend
D S. uit Hoofddorp, 21 februari 2019

Prima service!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
duidelijke verbruiksoverzichten
NN uit Drachten, 20 februari 2019

De site van Eneco geeft inzicht in verbruik, mooie en duidelijke grafieken. Ook zijn veel gegevens on-line aan te passen.

Jammer dat communicatiemogelijkheden niet optimaal zijn. Zou mooi zijn wanneer er een chatfunctie zou zijn icm bereikbaarheid ‘s avonds.

Reactie van Eneco - 22 februari 2019

Hallo,

Bedankt voor je review. Wist je dat we via Facebook en Twitter op werkdagen tussen 08.00 en 21.00 uur en in het weekend tussen 10.00 en 16.00 uur bereikbaar zijn? Je kan dus ook 's avonds en in het weekend contact opnemen.

Vriendelijke groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
opzegging Eneco deel 2
Serge uit Den Haag, 20 februari 2019

Het heeft 3 maanden geduurd voordat Eneco de afdeling Eneco services heeft opgezegd. Dit betreft het contract voor het onderhoud van de CV-ketel. Eerder wordt er beweerd dat dit niet twee afzonderlijke bedrijven zijn, maar gezien de hele toestand blijkt dit wel degelijk het geval. Er is praktisch geen communicatie binnen de twee afdelingen, waardoor ik 3 maanden extra kosten heb ....om nog maar niet te spreken over de talloze telefoontjes.

Afgelopen maandag heb ik dan eindelijk een mailtje ontvangen met de opzegging. En vandaag kreeg ik eindelijk bericht van hun WhatsApp service (een week te laat). Deze vorm van communicatie werkt ook niet....Reeds ben ik nog zaken aan het afwikkelen, maar mijn grootste vraag is nu aan de site....

Hoe komt het dat Eneco nog steeds wordt gewaardeerd met 7,3 ?!!! Gezien alle klachten en zeer slechte beoordelingen zouden ze richting een 2 moeten gaan.

Al met al beschamend om te lezen wat er over Eneco hier wordt gezegd, maar blijkbaar slaapt de directeur goed.

Gr Serge

Reactie van Eneco - 22 februari 2019

Dag Serge,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat het zo lang heeft geduurd voordat je onderhoudscontract kon worden beëindigd. Onze excuses hiervoor. Mochten er momenteel nog zaken zijn waar je onze hulp bij kan gebruiken, dan vernemen we dit graag.

Vriendelijke groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Weggejaagd als klant
Truus 18 februari 2019

Na ruim veertig klant te zijn geweest bij Eneco kreeg ik onlangs te maken met het binnenkort aflopen van mijn huidige contract. Ik kreeg daarover een mail. Ik was verbaasd dat ik geen enkel aanbod voor verlenging had ontvangen. De enige mogelijkheid daarover rechtstreeks contact op te nemen was per telefoon. Na lang wachten kreeg ik een medewerker aan de lijn. Die kon mij niet helpen en zou mij doorverbinden. Na weer lang wachten een nieuwe medewerker, die ik, na een gesprek, vroeg mij per mail een voorstel voor verlenging te sturen. Ik kreeg toen een mail over een gesprek over Toon (geen woord over gesproken) dat plaatsgevonden zou hebben. Toen maar weer het telefoonnummer gebeld dat onderaan die mail stond. Weer wachten. Weer verhaal doen aan andere medewerker. Die gaf na het allemaal aangehoord te hebben aan van plan te zijn mij door te verbinden met weer een andere medewerker. Ik heb gesprek toen beeindigd. Mijn klant zijn bij Eneco ook. Zo jaagt Eneco trouwe klanten weg.

Reactie van Eneco - 19 februari 2019

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor uw melding.

Wat een vreemde gang van zaken! Erg jammer om te vernemen dat dit zo stroef heeft moeten lopen. Mijn welgemeende excuses hiervoor!

Ik zorg er graag voor dat u een passend aanbod krijgt per e-mail.

Wilt u mij hiervoor een bericht sturen via Facebook of Twitter? Graag ontvang ik dan uw klantnummer en e-mailadres.

Met vriendelijke groet,

Vincent

Eneco Webcare

Reactie van Truus - 27 februari 2019
probleem is niet opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Afsluiten: geen probleem, opzeggen moeilijk
Rem uit Rhoon, 17 februari 2019

Ik had een CV onderhoudscontract die ik wilde opzeggen. 25 min aan de telefoon gezeten, een keer doorverwezen, moest ander eneco nummer bellen, medewerker klaagt over trage PC, drie keer uitgelegd dat ik het cv onderhoudscontract wil opzeggen en waarom. Dat moet toch makkelijker kunnen?

Reactie van Eneco - 19 februari 2019

Beste heer, mevrouw,

Wat vervelend dat u niet snel en juiste te woord bent gestaan.

Door drukte kan het op dit moment inderdaad zorgen voor een langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Het opzeggen van een onderhoudscontract kunt u ook doen door per e-mail contact op te nemen, via installatiebedrijven@eneco.com

Zo hoeft u niet nogmaals lang te wachten en weet u zeker dat u gelijk goed zit.

Met vriendelijke groet,

Vincent

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
gemiddeld
een klant uit Rijswijk, 17 februari 2019

Levering, voorschotten en eindafrekening zonder problemen, maar weinig communicatie. Opzegging is niet te controleren tot de dag dat het een feit is. Dan kan je ook per direct je online omgeving niet meer op, ook al heb je de jaarrekening nog niet eens binnen.

Reactie van Eneco - 19 februari 2019

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor uw terugkoppeling!

Ik help u graag verder met uw vragen over de opzegging en de nota's. Hiervoor heb ik uw persoonlijke gegevens nodig. Ziet u kans om contact op te nemen via Facebook of Twitter?

Met vriendelijke groet,

Vincent

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
niet te vertrouwen
Mick Bijkerk uit Den Haag, 16 februari 2019

Slechte communicatie. beloofd van alles komt het niet na. In het verleden niet nakomen van afspraken. Daarna laksheid met het vervangen van brander waardoor een onveilige situatie onstond. Nu weer niet afspraak nagekomen. Heel vervelend meneer we gaan u vandaag terugbellen. Ze moeten nog steeds terugbellen. Slecht bedrijf.

Reactie van Eneco - 19 februari 2019

Beste heer,

Wat zonde om te vernemen dat dit niet goed is gegaan bij u. Mijn excuses voor dit ongemak!

Middels het doorgegeven e-mailadres kan ik helaas geen gegevens van u vinden.

Ik wil u dan ook vriendelijk verzoeken om contact op te nemen via Facebook of Twitter met uw klantnummer. Zo wil ik u hiermee verder helpen.

Ik zie uw bericht graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Vincent

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
klacht
Hakan Bahadir uit Rotterdam, 14 februari 2019

Beste, Vandaag had ik weer een afspraak (voor de 6e keer ) met Eneco voor mijn CV ketel onderhoud. En ja hoor ze zijn weer NIET langs geweest. Afgelopen weken heb ik hierover 3 keer een klachtmail gestuurd zonder tegen reactie en misschien zelf meer als 30 keer gebeld met jullie waarvan gesprekken van 40 tot 50 minuten. Elke keer hadden jullie leuke smoes van sorry we weten niet waar het mis is gegaan, maar we maken gelijk een nieuwe afspraak en ze komen dit keer 100% , dus niet !!! Volgens mij communiceren jullie niet eens met elkaar. En het ergste is dat ik hierover geen manager mag of kan spreken, omdat het per mail moet en dat beantwoorden ze toch niet. Heel raar dat we niemand telefonisch of fysiek kunnen spreken als we klachten hebben over Eneco. ik heb met meerdere mensen contact gehad o.a. met Matthijsse, Monique ,Irma en nog meer, maar jammer genoeg zijn ze hun beloftes niet nagekomen. Ze hebben niks voor mij kunnen betekenen. Ik vraag me af hoe ze zouden reageren als het hun zou overkomen he 6 keer 4 uurtjes snipperen van je werk om thuis te zijn voor je cv ketel onderhoud terwijl niemand is geweest ???????

Reactie van Eneco - 19 februari 2019

Beste heer, mevrouw,

Ik sta te kijken van uw melding! Zo veel aan de telefoon en zoveel afspraken die niet nagekomen zijn. Mijn welgemeende excuses hiervoor!

Op basis van het doorgegeven e-mailadres kan ik uw gegevens niet vinden helaas. Ik kijk graag met u mee naar de oorzaak en een oplossing.

Ziet u kans om contact op te nemen via Facebook of Twitter? Graag zie ik dan uw klantnummer en verdere uitleg tegemoet om u zo van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Vincent

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Opzegging Eneco Services
Serge Dorhout uit Den Haag, 13 februari 2019

Bij het overstappen van leverancier, worden neven contracten niet opgezegd. Dus wees gewaarschuwd. Eneco en Eneco services zijn blijkbaar twee verschillende bedrijven met geen communicatie verbintenis.

Inmiddels ben ik al weken bezig dit te regelen met Eneco Services, zonder resultaat. Het bekende" van het kastje naar de muur gestuurd worden".

Vandaag eindelijk iemand gevonden ,die het gaat oplossen na vele telefoontjes (want mailen werkt helemaal niet). Toch weer een klein lichtpuntje.

Maar als je een klacht hebt, is de ervaring dat je moeilijk door komt in het keuze menu. Je kunt alleen lid worden of verlengen, maar problemen oplossen is een ander verhaal. Zonder boos te worden, wordt er niets gedaan. Van een bedrijf als Eneco mag je wel wat meer verwachten.

De twee punten hebben ze te danken aan de medewerker die actie heeft ondernomen, ondanks dat ik nog geen bericht heb gekregen.

Reactie van Eneco - 14 februari 2019

Hallo Serge,

Bedankt voor je review. Wij maken geen onderscheid tussen Eneco en Eneco services. Eneco services is ook geen aparte onderneming of afdeling van ons. Mocht je nog verdere hulp nodig hebben, dan zijn wij online hiervoor bereikbaar via Facebook, Twitter, de Eneco Community of WhatsApp (06 - 13 22 06 00).

Vriendelijke groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Krijg na geen enkel contactmoment een antwoord op mijn vragen.
Jaap uit Kamperland, 11 februari 2019

Ben al sinds november vorig jaar bezig om de juiste factuur te krijgen van het monteur bezoek. Heb een onderhoudscontract maar toch alles in rekening gebracht. Twee keer telefonisch contact gehad en zou worden opgelost en antwoord krijgen. In januari aanmaning nu schriftelijk gereageerd ook geen antwoord. Nu aanmaning met dreiging incasso. Klantenservice kan mij niet of wil mij niet helpen en ik moet maar een klacht indienen. Gedaan nog steeds geen antwoord.

Ook 3 weken geleden mijn onderhoudscontract, middels juiste formulier van de site van Eneco, opgezegd. Je raadt het al ook nog steeds geen antwoord.

Eneco schuilt zich achter het feit dat dit hun afdeling installatiebedrijven is, maar dit onderdeel staat gewoon ingeschreven onder hun naam in niveau 3 bij de kamer van koophandel dus zijn ze volledig verantwoordelijk voor deze dochter onderneming.

Het hoofdkantoor dient als deze dochteronderneming nergens op antwoord dit probleem op te pakken en op te lossen in plaats van telkens terug te verwijzen !

Problemen oplossen lijkt bij Eneco niet zo belangrijk gezien de toename van de negatieve reviews

Reactie van Eneco - 13 februari 2019

Dag Jaap,

Bedankt voor je review en zonde om te lezen dat je klacht nog steeds niet opgelost. We helpen je hier graag verder bij. Kan je hiervoor contact met ons opnemen? Online zijn wij bereikbaar via Facebook, Twitter de Eneco Community of je kan een bericht sturen via Whatsapp (06 - 13 22 06 00).Alvast bedankt.

Groet,

Eneco Webcare

Reactie van Jaap - 7 maart 2019
probleem is opgelost

probleem is opgelost maar Eneco heeft nooit gereageerd op mijn officieel ingediende klacht. Klachtenafhandeling is dan ook ver beneden de maat

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet na komen afspraken !
Marko uit Boekel, 9 februari 2019

Er waren fouten opgetreden op de facturen van Eneco.

Vervolgens gebeld en ze gingen het aanpassen op hun pc.

Voor dat ik ophing was het weer recht gezet werd gezegd.

Sturen ze weer dezelfde factuur met dezelfde fouten.

Met andere woorden, ze komen hun afspraken niet na je bent maar een nr.

Mijn advies.

Kies niet voor Eneco !!

Reactie van Eneco - 11 februari 2019

Dag Marko,

Bedankt voor je review. We helpen je graag verder zodat jij alsnog de juiste factuur ontvangt. Kan je hiervoor contact met ons opnemen? Online zijn wij bereikbaar via Facebook, Twitter, de Eneco Community of je kan een bericht sturen via WhatsApp (06 - 13 22 06 00). Alvast bedankt!

Groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Eneco, slechte service!
kuijl 8 februari 2019

Zoals de onderstaande reacties van Eneco bieden zij geen passende oplossing, enkel doorverwijzen naar hun klantenservice, nou ja ''service''..? Waarom probeert de klant via deze weg contact met Eneco te krijgen... juist, via de gangbare weg is dit niet mogelijk! Of de klant krijgt geen bevredigend antwoord.

Waarom stuurt Eneco mij geen mail met daarin uitleg over de situatie? Mijn mail adres is in dit geval bij Eneco bekend.

Uiteindelijk ben ik al 2 a 3 maanden aan het wachten op mijn Philips Hue pakket, en niemand bij Eneco kan mij vertellen hoe dit zit of wat er mis gaat.

We wachten het wel weer af..

Reactie van Eneco - 11 februari 2019

Hallo,

Bedankt voor je review. Zo te lezen wacht je nog op je Phillips Hue pakket, waar wij je graag bij verder helpen. Zoals je gelezen hebt is dit niet mogelijk via energieleveranciers.nl. Gelukkig kan je ons online bereiken via Facebook, Twitter, de Eneco Community of een bericht sturen via WhatsApp (06 - 13 22 06 00). Alvast bedankt!

Groet,

Eneco Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Eindafrekening
J. 7 februari 2019

Ook wij hebben eenzelfde ervaring wat betreft de eindafrekening. Na de jaarnota die helder en acceptabel was, nu een eindafrekening ontvangen over een periode van 3 weken. Wij zijn ontzettend geschrokken van de hoogte van het bedrag; we moeten meer als het dubbele betalen en ook nog eens voor 3 weken ipv een maand. We voelen ons behoorlijk belazerd door Eneco.

Reactie van Eneco - 8 februari 2019

Hallo,

Bedankt voor je review. We helpen je graag om meer inzicht te krijgen in de eindnota. Je kan ons hiervoor online bereiken via Facebook, Twitter, de Eneco Community of een bericht sturen via WhatsApp (06 - 13 22 06 00).

Groet,

Eneco Webcare

Reactie van J. - 17 februari 2019
probleem is niet opgelost

Wordt afgedaan met een algemene reactie; de energieprijzen zijn gestegen en in de wintermaand is het ergieverbruik hoger. Ja dat is duidelijk! Waar het om gaat, dat de energieprijs niet met ongeveer 20% maar met 100%! is gestegen en dat we deze stijging onacceptabel vinden, daar wordt niet op ingegaan. Kortom, we voelen ons door Eneco gewoon belazerd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?