Energiecontract bij Eneco opzeggenUw oude energiecontract bij Eneco wordt automatisch opgezegd wanneer u via energieleveranciers.nl een nieuw energiecontract afsluit. U vult uw gegevens in op de calculator onderaan de pagina en u krijgt onmiddellijk de energiecontracten te zien die voor uw situatie het voordeligst zijn. Wanneer u hebt gekozen voor een energiecontract kunt  bij ons de overstap indienen. Wij sturen uw gegevens door naar uw nieuwe leverancier. 


Wanneer de uw oude contract binnen twee maanden afloopt wacht uw nieuwe leverancier met de overstap totdat uw oude contract is afgelopen. Ligt de einddatum van uw oude contract verder dan 2 maanden in de toekomst, dan stapt u onmiddellijk over en kan uw oude leverancier u een boete in rekening brengen. De boetes die leveranciers voor contractbreuk in rekening mogen zijn wettelijk vastgesteld en zijn afhankelijk van de resterende looptijd van uw contract, de boetebedragen vindt u in de tabel hieronder:

Maximale boetes bij voortijdig opzeggen energiecontract

* De bovenstaande opzegvergoedingen gelden per contract. Wanneer u dus een stroom- en een gascontract heeft moet u twee keer de boete betalen. 

Uw contract bij Eneco opzeggen en geen nieuw contract?

Wanneer u verhuist naar het buitenland of er sprake is van overlijden kunt u uw energiecontract opzeggen via een online formulier. Dit formulier kunt hier vinden

Het is slim om de opzegging ook schriftelijk bij Eneco in te dienen. Dit kunt u doen onder vermelding van naam, adres en klantnummer van de contractant naar het volgende adres:

Eneco

Postbus 1014

3000 BA Rotterdam

Energie vergelijken en overstappen naar een andere leverancier

Als de einddatum van uw contract binnen de termijn van twee maanden ligt kunt u veilig overstappen. Wanneer u uw gegevens hiernaast in de calculator invult krijgt u meteen een overzicht met voordelige energiecontracten voor uw situatie. U kunt uw ideale contract uitkiezen en onmiddellijk overstappen. Wanneer u nog vragen heb staat onze klantenservice u graag te woord. 

Bekijk uw besparing

Zojuist overgestapt

  • 17:38 uur Dhr. H uit Deventer is overgestapt
    naar Greenchoice
  • 13:51 uur Dhr. Q uit Sliedrecht is overgestapt
    naar Budget Energie
  • 20:58 uur Dhr. J uit Haarlem is overgestapt
    naar Greenchoice

  • naar en bespaarde