Elektriciteit vergelijken

 • Volledig onafhankelijk
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Exclusieve actie aanbiedingen

Wilt u ook besparen op uw rekening voor elektriciteit? Op Energieleveranciers.nl kunt u alle prijzen van elektriciteit vergelijken. Als u onderstaande rekenmodule invult krijgt u een betrouwbaar overzicht van de tarieven van alle elektriciteit leveranciers in Nederland. 

Bekijk uw besparing

Goedkoopste leverancier bovenaan bij elektriciteit vergelijken

Elektriciteit vergelijken doet u op prijs. U wilt de goedkoopste elektriciteit van de beste leverancier. In het resultatenoverzicht van onze energievergelijker staat bovenaan altijd de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie. Als wij de prijzen van energie vergelijken houden wij altijd rekening met uw situatie. Daarom vult u vooraf een aantal gegevens in, zoals uw type woning, het aantal gezinsleden en de regio waar u woont.

De totale prijs in het resultatenoverzicht bestaat uit de kosten voor de levering én transport van elektriciteit en eventueel gas.

Zojuist overgestapt

 • 23:40 uur Dhr. S. uit Zwijndrecht is overgestapt
  naar Greenchoice en bespaarde € 145,32
 • 23:24 uur Dhr. T. uit Grave is overgestapt
  naar UnitedConsumers en bespaarde € 224,52
 • 23:14 uur Dhr. B. uit Deventer is overgestapt
  naar Essent en bespaarde € 168,12

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

Tijdens de overstap blijft u gewoon stroom & gas ontvangen.
1
Vergelijk en stap over
2
U heeft 14 dagen bedenktijd
3
Uw oude contract wordt opgezegd
4
U geeft uw meterstanden door
5
U bent overgestapt

Energieprijzen vergelijken

U kunt energieprijzen vergelijken voor zowel gas als elektriciteit. Elektriciteit vergelijken op Energieleveranciers.nl is makkelijk en betrouwbaar en kost slechts enkele minuten van uw tijd. Bovendien kunt u veel geld besparen door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Elektriciteit vergelijken loont dus. Vul onderstaande calculator en in start direct met het vergelijken van energieprijzen!

Met zoekfilters beter elektriciteit vergelijken

Na het elektriciteit vergelijken kunt u uw zoekresultaten verfijnen. U kunt dan nog beter de prijzen van elektriciteit vergelijken. Uw zoekresultaten verfijnen doet u door in het resultatenoverzicht het zoekfilter te gebruiken. Zodra u een filter kiest, krijgt u meteen een aangepast overzicht. Ook hier geldt dat de goedkoopste leverancier voor uw situatie bovenaan staat.

Elektriciteit vergelijken: weten wat u kunt besparen?

U kunt hier direct alle prijzen van energie vergelijken. Na het invullen van uw gegevens krijgt u direct een overzicht met de tarieven van alle energieleveranciers in Nederland. Zo ziet u direct wat u kunt besparen

Overstappen naar een andere leverancier voor elektriciteit

Heeft een leverancier gevonden die goedkoper is dan uw huidige leverancier of beter past bij uw situatie, dan kunt u via onze website gratis overstappen naar een andere energieleverancier. Dit is 100% betrouwbaar en veilig.