Elektriciteit vergelijken

 • Duidelijk overzicht
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Profiteer van cashbacks tot € 300,-

Bekijk uw besparing

Elektriciteit

Van elektriciteit, ook wel stroom genoemd, maken we dagelijks gebruik. De maandelijkse kosten voor energie worden bepaald door uw gas- en elektriciteitsverbruik. Uw verbruik voor elektriciteit wordt uitgedrukt in kWh (kilowattuur). De elektraprijzen en prijs per kWh zijn afhankelijk van een vast of variabel contract, de duur van uw contract en de aanbieding van de energieleverancier.

 

Wilt u ook besparen op uw rekening voor elektriciteit? Op Energieleveranciers.nl kunt u prijzen van elektriciteit vergelijken. Als u onderstaande calculator invult krijgt u een betrouwbaar overzicht van de tarieven van een groot aantal elektriciteitleveranciers in Nederland.

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld

Onze goedkoopste leverancier bovenaan bij elektriciteit vergelijken

Als wij de prijzen van energie vergelijken, houden wij altijd rekening met uw situatie. Daarom vult u vooraf een aantal gegevens in, zoals uw type woning, het aantal gezinsleden en de regio waar u woont. De totale prijs in het resultatenoverzicht bestaat uit de kosten voor de levering én transport van elektriciteit en eventueel gas.

Gas en elektriciteit vergelijken

Gas en elektriciteit vergelijken op Energieleveranciers.nl is makkelijk en betrouwbaar en kost slechts enkele minuten van uw tijd. U kunt energieprijzen vergelijken voor zowel gas als elektriciteit. Bovendien kunt u veel geld besparen door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Elektriciteit vergelijken loont dus. Vul uw gegevens in en vergelijk elektriciteit. Wij laten u zien wat u kunt besparen.

Zojuist overgestapt

 • 17:38 uur Dhr. H uit Deventer is overgestapt
  naar Greenchoice
 • 13:51 uur Dhr. Q uit Sliedrecht is overgestapt
  naar Budget Energie
 • 20:58 uur Dhr. J uit Haarlem is overgestapt
  naar Greenchoice

 • naar en bespaarde

Overstappen naar een andere leverancier voor elektriciteit

Heeft u een leverancier gevonden die goedkoper is dan uw huidige leverancier of beter past bij uw situatie, dan kunt u via onze website gratis overstappen naar een andere elektraleverancier. Dit is 100% betrouwbaar en veilig. Het maakt ons uiteindelijk niet uit op wie uw keuze valt. Een gemiddelde energievergelijking en overstap duurt ongeveer 10 minuten.Elektriciteit vergelijken bij Energieleveranciers.nl

Elektriciteit vergelijken is makkelijk met filters

Na het stroom en gas vergelijken kunt u uw zoekresultaten nog meer verfijnen. U kunt dan nog beter de prijzen van elektriciteit vergelijken. Uw zoekresultaten verfijnen doet u door in het resultatenoverzicht het zoekfilter te gebruiken. Zodra u een filter kiest, krijgt u meteen een aangepast overzicht. Ook hier geldt dat de goedkoopste leverancier die wij aanbieden voor uw situatie bovenaan staat.