Elektriciteit vergelijken

 • Duidelijk overzicht
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Bespaar €172,- per jaar

Bekijk uw besparing

Wilt u ook besparen op uw rekening voor elektriciteit? Op Energieleveranciers.nl kunt u prijzen van elektriciteit vergelijken. Als u onderstaande calculator invult krijgt u een betrouwbaar overzicht van de tarieven van een groot aantal elektriciteit leveranciers in Nederland. 

Onze goedkoopste leverancier bovenaan bij elektriciteit vergelijken

Als wij de prijzen van energie vergelijken, houden wij altijd rekening met uw situatie. Daarom vult u vooraf een aantal gegevens in, zoals uw type woning, het aantal gezinsleden en de regio waar u woont.

De totale prijs in het resultatenoverzicht bestaat uit de kosten voor de levering én transport van elektriciteit en eventueel gas.

Energieprijzen vergelijken

U kunt energieprijzen vergelijken voor zowel gas als elektriciteit. Elektriciteit vergelijken op Energieleveranciers.nl is makkelijk en betrouwbaar en kost slechts enkele minuten van uw tijd. Bovendien kunt u veel geld besparen door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Elektriciteit vergelijken loont dus. Hiermee bespaart u gemiddeld €172,- per jaar. Vul uw gegevens in, in onze gele calculator en start direct met het vergelijken van energieprijzen!

Zojuist overgestapt

 • 23:49 uur Dhr. S uit Waalre is overgestapt
  naar FENOR en bespaarde € 72,02
 • 22:56 uur Mevr. J uit Twello is overgestapt
  naar Eneco en bespaarde € 117,33
 • 22:53 uur Mevr. P uit Franeker is overgestapt
  naar Energiedirect.nl en bespaarde € 86,96

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld

Elektriciteit vergelijken: weten wat u kunt besparen?

Elektriciteit vergelijken gebeurt veelal op prijs. U wilt de goedkoopste elektriciteit van de leverancier die het best bij u past uit onze vergelijker. In het resultatenoverzicht van onze energievergelijker staat bovenaan altijd de goedkoopste energieleverancier die wij u aanbieden voor uw situatie en met uw voorkeuren.

 

U kunt hier direct prijzen van energie vergelijken. Na het invullen van uw gegevens krijgt u direct een overzicht met de tarieven van een groot aantal energieleveranciers in Nederland. Zo ziet u direct wat u kunt besparen. Elektriciteit vergelijken doet u jaarlijks als u het meeste wilt besparen. Door jaarlijks een overstap te maken naar een nieuwe leverancier levert voor u de hoogste besparing op. Trouw blijven aan uw huidige leverancier zorgt er uiteindelijk voor dat u teveel gaat betalen. 

 

Overstappen naar een andere leverancier voor elektriciteit

Heeft u een leverancier gevonden die goedkoper is dan uw huidige leverancier of beter past bij uw situatie, dan kunt u via onze website gratis overstappen naar een andere energieleverancier. Dit is 100% betrouwbaar en veilig. Het maakt ons uiteindelijk niet uit op wie uw keuze valt. Een gemiddelde energievergelijking en overstap duurt ongeveer 10 minuten. Zó snel bespaart u €172,- per jaar!

Elektriciteit vergelijken is makkelijk met filters

Na het elektriciteit vergelijken kunt u uw zoekresultaten verfijnen. U kunt dan nog beter de prijzen van elektriciteit vergelijken. Uw zoekresultaten verfijnen doet u door in het resultatenoverzicht het zoekfilter te gebruiken. Zodra u een filter kiest, krijgt u meteen een aangepast overzicht. Ook hier geldt dat de goedkoopste leverancier die wij aanbieden voor uw situatie bovenaan staat.