Reviews Electrabel

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

1 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(1)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Smerige manier een contract aan smeren.
Martin 8 maart 2018

Op een smerige manier een contract aansmeren waar ik niet om gevraagd heb.Klanten service is helemaal waarde loos.Eerst bellen ze je op, heb toen al ge zegt geen interessen te hebben maar hij wilde toch een mailtje sturen dan kon ik erover na denken. En dag later terug bellen, mailtje en dat terug bellen moet nog gebeuren.Nu 4 weken verder krijg ik een mail dat ze me nieuwe leverancier zijn geworden? Ik maar bellen naar de klanten service, waarde loos. Ze zouden het even na kijken en over een half uurtje terug bellen, we zijn al enkele uurtjes verder en nog niks gehoord en ze zijn niet te bereiken.Ik raad iedereen deze 'firma' sterk af

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
prima service
E.A. Kort uit Beilen, 15 maart 2017

heb geen problemen onder vonden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima geholpen en vriendelijke medeweker
B.J. Thalen uit Hoogeveen, 8 maart 2017

Kreeg bij de overstap naar Engie een correcte uitleg over mijn contact, en een duidelijke uitleg wat de prijzen voor gas en elektra waren (inclusief alle bijkomende kosten zoals energiebelasting enz.) Dat laten ze namelijke nog wel eens achterwege bij sommige bedrijven. Ook een nette afhandeling naar mijn oude leverancier alles probleemloos verlopen! Dus een tevreden klant.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Review Elektrabel
PGJ Cuijpers uit Posterholt, 5 maart 2017

Elektrabel is een correcte energieleverancier die doet wat het belooft.

Het instappen als ook het overstappen recentelijk naar een nieuwe energieleverancier is vlotjes verlopen. Tijdens het jaarcontract hebben zich ook geen problemen voorgedaan.

Ik kan Elektrabel dan ook alleen maar aanraden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
voordelige overstap
D W. uit Roermond, 2 maart 2017

Was tevreden over de overstap ruim een jaar geleden.Het leverde immers een besparing op van 290 euro.Alleen had ik meer actie verwacht voor de eventuele verlenging.Engie kwam pas in actie na een nieuwe overstap, maar verbeterde aanbieding kwam te laat!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Heel slecht Klantendienst
Bernard uit Anderlecht, 21 februari 2017

Electrabel heeft de slechtste klantendienst die je u kunt voorstellen! We hebben tien keren gebeld, een brief gestuurd, en fax gestuurd... Resultaat: *** krijgt van ons nul op tien voor zijn efficiënte !!! Ik ga niet nog eens alles uitleggen. Ik kan alleen iedereen aanraden: verander zo vlug mogelijk van leverancier!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Welkomstbonus
W Buis uit Zaandam, 17 februari 2017

Ben nu 13 maanden bij Electrabel. Heb nog geen afrekening gekregen en ook de Welkomstbonus laat op zich wachten. We wachten nog even af voordat ik contact ga opnemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed
mj Jansen uit Heijen, 10 februari 2017

No nonsens, eindafrekening wordt geschat dat is mijn enige minpunt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Keurig
Jeroen uit Loon op Zand, 7 februari 2017

Alles is keurig volgens afspraak zonder verrassingen verlopen en volgens afgesproken prijs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima
MS M. uit Etten-Leur, 5 februari 2017

Gewoon vlgs. contract niet meer niet minder

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstap naar Electrabel
PJM S. uit Grubbenvorst, 29 januari 2017

Electrabel nu Engie overstap ging prima zonder problemen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Engie Topleverancier!
V.a van Dam uit Rotterdam, 27 januari 2017

Ik ben supertevreden met mijn overstap naar Engie! Zou het iedereen aanraden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekend
DJ uit Deventer, 2 december 2016

Duidelijk, overzichtelijk en klantvriendelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Electrabel moeilijk om te contacteren
ahmet 26 oktober 2016

moeilijk om te contacteren. Telefoonnummer, email-adressen, het is allemaal niet aanwezig

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Geen problemen gehad
JW. uit Eibergen, 10 augustus 2016

Ben slechts weggegaan voor een "gratis iPad" deze actie loopt nu helaas niet meer

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Makkelijk, snel en goedkoop
Rachel uit Huissen, 6 augustus 2016

Gemakkelijke overstap, alles netjes op een rijtje bij het jaaroverzicht en duidelijk. Overstap zonder problemen en een goede goedkope energie prijs

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
slechte service onkundige medewerkers
p.kreeft uit hoogeveen, 11 juni 2016

De hoge tarieven deden mij overstappen, en na telefonisch contact waarin men zei dat ik geen opzegkosten zou krijgen, wilde ik gaan. Na een geprek besloot ik te blijven, ik zou lagere tarieven krijgen maar in de schriftelijke bevestiging was het toch weer hoger. En dit was al de tweede keer dat dit gebeurde bij engie. Dus binnen 7 dagen de overeenkomst geannuleerd. Maat hoe groot was mijn verbazing, de nota kwam met 150 euro opzegkosten. Er viel niet over te praten met ENGie, ondanks mijn klacht. Gewoon een fout van de medewerker werd gezegd. Voor mij geen ENGIE meer. wat een waardeloze energie leverancier is dat.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
gewoon goed
M.F Breuer uit Naarden, 26 mei 2016

na 4 jaar nooit problemen en alles goed geregeld. nu toch verder gekeken en blijkt dat je dus stukken voordeliger uit kan komen met hetzelfde jaarverbruik.even invullen en kassa. verlengingsaanbod was slecht, scheelt 1 euro p.mnd in vergelijking met contract als nee klant. na bellen kreeg ik ipv 126 nu 120 p.mnd. toch nog 10 euro verschil x 12 = 120 euro.heb nu iets hoger verbruik genomen voor 113 euro en alles groen,betaalde steeds 140 euro.nu Greenchoice proberen voor 1 jaar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
offerte aangevraagd via tussenpersoon, deze niet gekregen maar wel direct een faktuur. Dit vind ik chantage!!
W.R. Domburg uit Enschede, 19 april 2016

prijzen van elektra zijn prima, alleen de gasprijs is erg hoog!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima
a.m bos uit Schijndel, 3 april 2016

ik ben een jaar geleden overgestapt naar electrabel omdat ik mij een beetje gefopt voelde over de zogenaamde gratis toon die je dmv updates elke maand toch zelf betaald elektrabel heeft netjes de boete betaald ,dus prima

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
het licht gaat uit
B Velten uit Aadorp, 30 maart 2016

altijd netjes behandelt, maar de prijs is te hoog en mijn contract loopt af. Niets van de firma gehoord, dan zelf maar gaan zoeken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
bellen elke dag al maanden lang!!!
anja uit Den Ham, 27 maart 2016

Wij waren klant bij Electrabel en erg tevreden. Toen ons contract afliep vonden we een goedkopere aanbieder. Electrabel heeft ons daarna elke dag gebeld om ons als klant terug te krijgen..alleen bellen ze echt ELKE DAG!!!! Dit al maand in maand uit.Heb het nummer al geblokkeerd, maar krijg steeds daarna een sms dat ik een gemiste oproep heb gehad. heb het ook al aangegeven, vervolgens wordt ik nu soms 2 keer op een dag gebeld..onder werktijd, als ik net slaap enz. Ben er echt klaar mee en ga daarom nu zeker niet weer terug voorlopig.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
redelijk
F.E. uit Noord-Scharwoude, 15 maart 2016

Geen klachten tijdens het jaar, maar een ruim onvoldoende nieuwe aanbieding. Kon zeker 15 euro per maand goedkoper.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Betrouwbaar en een van de goedkopere
H.H uit Havelte, 8 maart 2016

De verlening van mijn Electrabel contract via een bemiddelaar verliep correct en zonder enig probleem. Afgesproken condities werden waar gemaakt. De informatie/afrekeningen die ik van Electrabel krijg zijn duidelijk en in vergelijking met vroeger er op vooruit gegaan. Bij mij is goedkoop niet de overheersende factor voor een energieleverancier, service en berouwbaarheid zijn een belangrijke factor. Tot op heden niet teleur gesteld in Electrabel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
zeer goed
wV. uit Andel, 3 maart 2016

Ik ben zeer tevreden over Engie mijn nieuwe energie leverancier. Alles is vlekkeloos verlopen en wij zijn per maand veel minder geld kwijt. Plus het is zeer goede groene stroom

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?