Reviews DELTA

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

30 reviews

5 sterren
(1)
4 sterren
(3)
3 sterren
(3)
2 sterren
(1)
1 ster
(22)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
E Postma 1 september 2009

Al jaren loopt mijn beste vriendin af en aan gezeik te hebben met de Delta. Eerst vanwege de vorige bewoner, die blijkbaar nog rekeningen had openstaan, toen omdat de vorige bewoner niet bij Delta zat maar bij een ander bedrijf, besloot Delta om haar ook maar af te sluiten. En uiteindelijk besloot de Delta dat ze een enorm gasverbruik had. Geweldig, want ze heeft bijna nooit de kachel aan, en ze kookt elektrisch. Met een uiteindelijke maandafrekening van bijna 700 euro als gevolg! Maar niet denken dat er iets aan gedaan wordt, nee hoor. Sterker nog: op dit moment wordt ze afgesloten tenzij ze vandaag nog 3000 euro ophoest. Wat ze niet heeft, en ondertussen is er al zoveel betaald aan de delta door haar, dat ze geld terug hoort te krijgen. En niet zown beetje ook. Schandalig!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Theresa 25 juli 2009

Als we wat beters vinden zijn we weg. Delta is belachelijk duur en hanteren een service van niets. Per 1 juli zou de prijs voor o.a. gas zakken. Nu gingen wij er al vanuit dat wij daar niets van zouden merken aangezien we een contract hebben. En inderdaad; exact dezelfde prijs voor gas. Maar wat zie ik tot mijn verbazing? Dat het totaal bedrag wel gestegen is! Prijzen zouden zakken, omdat wij een contract hebben visten wij achter het net maar de totaal som kan wel omhoog?! Beetje krom. Om dan nog maar te zwijgen over de vele foutieve facturen omdat ze hun zaken alles behalve op een rij hebben. Een tip: ga vooral niet verhuizen als u klant bij de Delta bent. De kans dat u een forse na-rekening krijgt omdat het facturering-systeem bij de Delta om te huilen is, is erg groot.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
15 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
J. de Rijcke 19 juli 2009

Waardeloos bedrijf.

Ik probeer al meer dan een jaar een teveel aan betaald gas terug te krijgen! De voordrukmeter en gas meter waren kapot en hadden binnen 5 maanden een verbruik geregistreerd van meer dan 1500m3.

Al 5 jaar lang gebruik ik maar 800m3 per jaar en nu 1500 in 5 maanden.

De Delta zegt dat ik me niet zo aan moet stellen want 1500m3 is heel normaal voor een gezin van 4! Alleen is het punt dat ik alleem woon en zelden thuis ben i.v.m. defensiewerk. Ook hebben ze de meter vernieuwd en openlijk toegegeven dat deze kapot waren maar toch weigeren een cent terug te betalen.!

En zo heb ik ook nog klachten over de digitale televiesie en ga zo maar door.!

Waardeloos bedrijf en ik raad iedereen aan om er nooit mee in zee te gaan!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Dwight Schultz 19 mei 2009

Nooit heb ik problemen bij de DELTA gehad. Ook als er vragen waren kreeg ik direct kundig antwoord aan de telefoon. Prima energiemaatschappij en ik zou nooit anders willen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
15 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
janneke 19 mei 2009

Ik ben al 2 jaar bezig met een advocaat tegen delta. Ik kreeg in eens een rekening waar een gas verbruik van 9000m3 gas op stond. Leuk, ik ben 1,5 jaar aan het verbouwen geweest en heb geen CV of gaskachel gehad in die periode. Hier bleken standen van de vorige bewoner bij te staan, erg vreemd als je de begin standen heb doorgegeven. Ik ben al 3x afgesloten voor verhuizing terwijl ik wel goed zat in mijn nieuwe huis en zelf geen verhuizing door had gegeven. Was een foutje in het systeem...

Mensen ik kan zo nog wel even door gaan....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Eveline 24 maart 2009

Zit al jaren bij Delta en nooit problemen gehad!! Prima bedrijf!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
A Janse 11 december 2008

Recent een rekening gehad uit 2006 die niet betaald zou zijn ik kon dit zelf niet nazoeken. Bij mailen direct een brief met spoed betalen anders incasso. Bedrag betaald intern bij delta e.e.a. niet in orden 3e brief je wordt per direkt afgesloten ivm wanbetaling diverse malen telefonisch contact gehad en uiteindelijk is toegegeven via de telefoon dat ze fout zaten maar geen excuus. voor mij is delta een waardeloze club die de aandeelhouders hoog in het vaandel hebben maar sde klanten zeker niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
lader 13 november 2008

geachte, het is toch van de gekke, dat als je digitale tv wilt hebben er maar 2 merken televisies in aanmerking komen, samsung en nog 1. ik heb een sony, toch geen onbekend merk? voor delta wel. ik vraag me af of ze kunnen waarmaken dat ze digitale tv kunnen leveren. ik denk dat delta er nog lang niet klaar voor is, dan merk je weer dat je in zeelandn woont, het erge is dat je nergens anders terecht kan in zeeland, althans dat zeggen ze. ik ga in iedergeval hier melding van maken, zodat ze dat in konsumentenprogramma's kunnen behandelen en de mensen kunnen waarschuwen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Paula 6 juni 2008

Het is met geen pen te beschrijven wat een puinhoop het bij de Delta is. Het zou eens tijd worden dat hier de FIOD langs

gaat. Enkele punten:

Dubbele afrekeningen met steeds andere bedragen over dezelfde periode. Antidateren van creditnota's die vervolgens niet meer in overzichten voorkomen. Met pen bijgeschreven bedragen op afrekeningen om het maar kloppend te maken (volgens Delta methode). Er wordt zelfs niet gereageerd op brieven van de advocaat. Wel wordt er regelmatig gedreigd met afsluiten en als ze er helemaal niet meer uitkomen wordt het contract opgezegd terwijl het dispuut er nog steeds ligt en er al jaren na de periode dat ze zelf een chaos hebben gecreëerd netjes wordt betaald.

En dan hebben we het maar niet over de houding van het personeel wat je te woord staat - schandalig gewoon !!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
JvdB 17 december 2007

Zeker een net energiebedrijf. Waar men volgens mijn eigen ervaringen netjes en behulpzaam met hun klanten omgaat(was vroeger wel anders, een tot een jaar geleden). Zijn nog wel een beetje aan de hoge kant kwa kosten(maar hoop dat hier ook snel verandering inkomt).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
17 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
TR 25 november 2007

J Breel van DELTA is compleet geschift, de man heeft de rekencapaciteiten van een baviaan met een hersenschudding. De man is onbekwaam om zijn functie uit te oefenen door zijn

beperkte verstandelijke vermogens. Mijn voorschot was 128 Euro per maand, ik betaalde in augustus 2007 150 Euro.

In sept 2007 weer 150 Euro en mijn ex betaalde per ongeluk de 128 Euro voorschot ook.

Ik had dus al een maand vooruit betaald, nl. over augustus en september 2007 totaal 172 Euro teveel.

Watt denk je dat een geschift figuur als J Breel voor antwoord geeft. U moet over oktober nog 108 Euro betalen. Met tegenzin heb ik die halve gare zijn zin gegeven. Nu had ik dus 192 Euro teveel betaald. Ik was niet van plan om een bij DELTA werkende randidioot als J Breel zijn gang te laten gaan, dus betaalde in novemver 50 Euro. Dan had ik nog

1114 teveel betaald. Nu meldde randidioot Breel dat er desondanks nog 43,46 Euro open stond en dat ik 15 Euro administratiekosten moest betalen als dat niet binnen twee weken betaald was. Daarop heb ik Breel midden in zijn gezicht een randidioot genoemd, wat die man ook is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
J.van Neck 1 februari 2007

Delta schept er een Satanisch genoegen in om zijn klanten zoveel mogelijk te treiteren bij de administratieve afhandeling.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Wesley 21 januari 2007

Veel te hogen prijzen en de prijzen kloppen zeker niet! Zit er nu een half jaar en ben tot nu toe nog steeds aan het regelen maar je krijgt er zeker helemaal niks voor terug! Zeer onklantvriendelijk, ze zeggen maar steeds dat ze het zullen regelen maar er gebeurd helemaal niets! De rest van onze hele straat zit het gas ongeveer op 50 -70 euro maar wij moeten 130 euro betalen terwijl onze kachel snachts en overdag (iv.m. met werk niet thuis) uit staat. We douchen gewoon normaal en koken verder elke dag. Volgens delta is 130 euro noig weinig! Nou ik stap snel over!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
G.W.Tabak 4 november 2006

Delta is de meest incompetente energielevernacier van Nederland. Service is slecht.Boekhouding is zeer slecht en Delta gedraagt zich arrogant vanweg hun alleen vertoningsrecht in Zeeland

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
jaap 1 maart 2006

ROMMEL EN GEKNOEI MET REKENINGEN.

dELTA IS UNIEK. HUN REKENINGEN KLOPPEN NIET EN ALS JE OM EEN DESKUNDIGE VRAAGT, WORDT ER NOOIT TERUGGEBELD.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
john 13 augustus 2005

Energietafieven vanaf 1 januari 2005

Delta bv

In de Faam van woensdag 15 december 2004

Staat bij Tarieven elektriciteit

Leveringstarieven

Vast tariefper maand 3,18 euro incl.btw van 19 %

Waarom vertel U niet wat het werkelijk kost ???

Bedragen zijn exclusief 19 % btw

Netwerk 3,52

Levering 5,84

Meter 1,90

Totaal 11,26

Mepheffing 4,33

4,00 en een heffing van52 euro p jaar

Totaal 19,59

Btw 19 % 3,70

23,29 Dit kost het vastrecht per maand vanaf 1 juli 2005

Dus wat ik in U advertentie lees berust op onwaarheden.

Graag wil ik in de volgende advertentie van U zien wat daadwerkelijk de kosten zijn van het vastrecht .Voor de Levering van stroom /Gas

Ps in 2003

Was het vastrecht van de elektriciteit meter 59,28 euro p jaar

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Lourens 28 november 2004

Prijs een 5 omdat ze niet de goedkoopste zijn, ze hebben de meeste winst gemaakt van alle energieleveranciers dus kunnen de tarieven best omlaag, vroeger was het ten slotte een non profit organisatie. Contract voorwaarden : je krijgt 155 euro korting verspreid over een aantal fakturen, hier merk je als klant niets van, ik betaal maandelijks 235 en als die korting wordt uitgestreken over 12 maanden dan is dat een krappe 13 euro per maand. Betalen ze het in 1 keer uit dan heb je tenminste nog een leuk gevoel erbij...Alleen internet zat er blijkbaar ook bij, en dat vond ik onzinnig, zou me 250 euro kosten om dat af te kopen...Dat was niet duidelijk vermeld. Contractduur kies je zelf voor...Energie rekening is altijd te hoog, en als ze dan ook nog de meeste winst maken...klantenservice beantwoord niet alle vragen die ik stelde, maar met redelijk wat geduld is er via email wel wat te doen. Bellen doe ik niet. Klachtafhandeling, na een aantal mailtjes waarin ik hun ook op hun fouten wees kwamen ze me ten slotte toch tegemoet. Bereikbaarheid per mail, antwoord laat wel even op zich wachten, ze nemen de tijd, maar je krijgt met maximaal een week wel reaktie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
arvid wielders 23 september 2004

ze moeten eerst eens zorgen dat hun rekeningen kloppen want wij hebben nu al bijna een jaar problemen. bellen, schrijven,langs gaan het maakt niet uit, want ze zeggen dat ze het zelf ook niet weten. maar de foute rekeningen blijven wel binnenkomen met allerlei bedragen die niet kloppen zonder uitleg hoe en wat. afz een hele boze delta klant die van plan is om naar een andere energieleverancier toe te gaan als de problemen nu niet snel worden opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?