Reviews DELTA

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

30 reviews

5 sterren
(2)
4 sterren
(5)
3 sterren
(3)
2 sterren
(0)
1 ster
(20)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Grinsven 14 januari 2014

Klachten worden met standaard brieven afgehandeld. Er is geen respect voor de klant die wel op tijd betaald maar door system problemen bij Delta heb ik tot twee maal toe binnen een maand herinnering brief gekregen met de bekende dreigementen van incasso kosten. Dan de klantenservice zeer slecht te bereiken na vier keer bellen en niet via het opgegeven 0800 nummer maar via de receptie Delta heb ik iemand kunnen bereiken

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
C.H. Dirks 24 oktober 2013

Al twee jaren gedonder over meterstanden die zgn. door een meteropnemer gedaan zijn die niet eens geweest is. Jaarrekeningen die niet over een jaar gaan, maar over een paar maanden. Voorschotbedrag dat niet aangepast wordt zodat ik elke maand een paar euro teruggestort kreeg. Minstens 20 keer gebeld. Vorig jaar heeft het 4 maanden geduurd voordat de factuur gecorrigeerd werd. Dit jaar is het nog gaande. Ik moet nu vlg. hun 311,- bijbetalen, twee dagen geleden was het nog 770 euro. Het houdt gewoon niet op. Ik betaal keurig elke maand automatisch. Aan de telefoon zijn ze altijd heel aardig, maar toch gaat het elke keer weer mis. Vorig jaar een stapel post van hun ontvangen van vier cm. hoog. Dat zal nu ook wel weer gebeuren. Ik ga eind dit jaar naar een andere, maar moet hier al een cijfer geven voor het overstapproces. heb 1 ster gegeven want verwacht ook daarin problemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
sgf 13 oktober 2013

Klantenservice is onvriendelijk en heeft geen verstand van zaken, je moet dus altijd iemand anders bellen (die er niet is) of later even terug bellen, bereikbaarheid, de enige die bereikbaar is dat is de telefoniste, alle andere afdelingen kun je zo goed als vergeten, klachten afhandeling? je kan met je klacht zo goed als de BOOM in... je hoort nooit meer iets van de persoon die je klacht in behandeling heeft.

Energierekening, klopt NOOIT, elk jaar weer gedonder je wordt er echt gek van.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
sander 26 augustus 2013

eind afrekening van bijna 1000 euro die van geen kant klopt! bedankt!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
epcs 2 juni 2013

Superarrogant en superonvriendelijk! Verwachten ook dat je een dag thuis blijft als er iets moet gebeuren zoals installatie van een nieuwe watermeter, die naar mijn mening niet nodig is...

De jaarlijkse afrekening sturen ze zelf niet meer op en je kan hem online ook niet terug vinden...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Cas 28 december 2012

Hopeloos incompetente en klantonvriendelijke club. Sluiten te vroeg een contract af - ondanks beloften dat niet te doen - en ben al een maand bezig om gebruik te maken van mijn recht om het contract binnen 10 dagen ongedaan te maken. Afdeling contractbeheer is telefonisch niet bereikbaar ('dat is nu eenmaal onze werkwijze') maar stel me voor dat het een soort bejaardenhuis is met klaverjassende oude mannetjes. Ondertussen is het contract bij mijn oude leverancier wel beeindigd - en ben ik mijn bonus kwijt - dus vraag me af hoe lang het duurt voordat ik zonder stroom zit...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Moeke 22 oktober 2012

ben zeer ontevreden over hoe ze met je omgaan

Ik krijg stroom van de Eneco maar de meterkast t onderste gedeelte is van hun

Nu blijkt dat mijn meterkast is aangetast door vocht en daardoor ook al een keer 2 zekeringen zijn geknapt en al een kabel is doorgebrand

Altijd in t weekend natuurlijk

Nu is er een noodoplossing bedacht en zitten er 2 groepen op 1 kabel

Dan word er bij verteld extra voorzichtig doen niet alles tegelijk aan bla bla

Bij de buren t zelfde verhaal ook een kabel kapot

Ze komen wel saneren maar pas op hun tijd

Als ik dan kwaad op bel en zeg dat t gelijk moet worden opgelost geven ze geen thuis ook niet als je een hoger iemand aan de lijn wilt

Ik ben zeer ontevreden en ja erg bang

Wat als mijn huis snachts in de brand vliegt en ik geen kant op kan?

Vind t ronduit belachelijk

De woningbouw pakt t beter aan en er komt zo snel mogelijk iemand voor de groepen want ook dat is aangetast door vocht problemen

Dus wat iemand hier al zei ze hebben een Monopoly positie en doen waar ze zin in hebben

xxx zijn t

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
14 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Dekker 3 oktober 2012

Delta stuurt zeer snel een dreigende brief met info over schuldsanering, afsluiten ed wanneer je even iets te laat bent met betalen. Wij zijn al jaren klant en betalen altijd keurig. Dit keer waren we buiten onze schuld iets te laat (4 weken). Bij telefonische navraag een zeer klantonvriendelijke afhandeling door de telefoniste. Wij stappen over naar een klantvriendelijkere energieleverancier!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
jachsi 19 juni 2012

Ik heb bij onze energieleverancier (Delta) in december 2011 al verzoek ingediend om GWL van oude woning naar nieuwe woning te leggen. Bij aanvraag al aangegeven dat dit pas na april 2012 zal plaatsvinden.

Eind mei 2012 zijn ze gekomen om GWL om te leggen en hebben ze het uitbesteed (aan H4A).

Omdat wij besloten hebben alles elektrisch te gaan doen hebben we geen gas nodig. Ik vroeg of ze wel gasleiding naar woning wilden leggen maar dat de gasmeter niet aangesloten moest worden omdat we geen gas nodig hebben in nieuwe woning. Dat was geen probleem en zouden ze afstemmen met Delta.

Die gaven aan dat het niet mogelijk was en dat gasmeter aangesloten moest worden omdat ze het anders administratief niet konden verwerken. Ik kon dan paar dagen later bellen om gasmeter weer te laten verwijderen. Daar komen dan wel verwijderingskosten bij.

Vervolgens klacht ingediend dat als hun het administratief niet kunnen verwerken ze hem maar kosteloos moeten komen verwijderen.

Ze hebben het monopolie en kunnen dus doen wat ze willen en vragen wat ze willen. Dit is zeer klantonvriendelijk.

Wat kan je hier tegen doen.

Mag dit wel?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Aad 10 juni 2012

Heb me 2 maanden geleden aangemeld voor stroom bij Delta. Vervolgens kreeg ik een bevestiging van hen voor aanmelding voor stroom én gas. En dat terwijl ik Stadsverwarming heb.....Sindsdien nog minstens 6 fouten aan hun kant. Administratieve afhandeling onduidelijk. Puinhoop op de klantenservice. Veel te hoog maandbedrag, dat pas nadat ik gedreigd had met annuleren verlaagd werd. Pas na zo'n 4 lange telefoongesprekken met tamelijke ondeskundige klantenservice medewerkers en verschillende klacht-e-mails, lijkt de aanmelding in orde te komen. Ze moeten me nog wel 38 euro terugbetalen. Ik wacht daar nog op. Ik ga wel zo snel mogelijk weer naar een andere leverancier overstappen en ik ga nooit meer terug naar Delta.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
maarten 27 januari 2012

Ik heb groene stroom besteld bij Delta (via prizewise.nl). Drie weken later heeft Delta ook mijn gasleverancier opgezegd, een verkeerde termijn en een hoger tarief bevestigd! Met een telefoontje kon ik alles weer opzeggen. Ik hoop dat het goed afloopt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
G.Brouwer 20 januari 2012

Na verhuizing voel ik mij behoorlijk belazerd.

Delta heeft nooit aangegeven , na ontvangst van

mijn verhuisgegevens , dat het contract kon

doorlopen op het nieuwe adres in een andere

provincie. Op hun Website is daar ook niets over te vinden . Nu moet ik wel een boete betalen voor

contracten die voor een jaar zijn afgesloten .

Verhuizen doe je nooit om een energieclub te

pesten ,maar vanwege dringende . persoonlijke

redenen. Verhuizen moet altijd een reden zijn

om een contract op te zeggen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
21 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Middelburg 18 mei 2011

In een paar woorden: Duur! Heb al 4 jaar op een rij een naheffing van door de 600 euro! Maandlasten zijn de pan uitgerezen ik ben hier weg!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
jacco 23 februari 2011

We zijn er sinds juli 2010 komen wonen in het mooie zeeuwse en zijn op een zeer correcte wijze door DELTA geholpen, bij de switch en bij het nieuwe klant worden.

Ook het hebben van 1 rekening waarop alle zaken vermeld staan geeft een goed overzicht. Zowel, TV, Water, Gas, Electriciteit, het Netbeheer e.d.

Prima service en ook nog eens een prima prijs. Wij zijn tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
22 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
simone 4 januari 2011

Na al twee jaar in discussie te zijn met de Delta hebben we eindelijk de beslissing genomen, wij stappen over. Ik kan je vertellen,dat voelt goed. Ik gun dit bedrijf geen enkele rooie rotcent meer , jammer dat het water wel bij hun moet blijven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
15 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Isabelle Salt 21 november 2009

Vanaf vorig jaar September zijn wij van de randstad naar Zeeland verhuisd en Eneco voor Delta ingeruild, hadden we dat maar niet gedaan, niets anders dan problemen van een jaarafrekening van 283 voor 2 maanden en 1 week in 2008 tot het versturen van rekeningen en dreigen met afsluiting, terwijl de termijn nota's netjes op tijd werden betaald en dan maar zwijgen over de laatse jaarafrekeing die vandaag op de mat lag, waarvan de belastingen hoger waren dan het verbruik en aan dit bedrijf zitten wij nog twee jaar aan vast,

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
van waelvelde danny 18 september 2009

Volgende problemen met Delta dwingen me om over te stappen:

In mijn vorige woonst betaalde ik 3 jaar lang 110 p/m net zoveel als de vorige bewoner,3 jaar lang gaf ik geen meterstanden door daar deze in Juli dienen te gebeuren en met vakantie was,groot was mijn verbazing toen ik het daarop volgende jaar mijn meterstanden wel doorgraf en een jaarafrekening kreeg van + 6000 €, telefonisch contact leverde niet veel op waardoor ik van Hulst naar Middelburg moest om verder opheldering te krijgen,uiteindelijk leek het bedrag te kloppen en heb ik die 6000€ afbetaald op een jaar,het volgende maandbedrag dat ik betaalde voor de diensten was 300€ p/m,waarvoor ik eerst 110 p/m betaalde is me nog steeds een raadsel.

probleem nr 2: ik ben onlangs verhuisd en betaalde sinds mei 60€ leegstandstarief voor dit leegstaand huis,ik gaf hier voor geen meterstanden door in de veronderstelling dat deze bleef doorlopen voor een jaar zoals me gezegd was door Delta,voor de afrekening van de laatste 3 maanden wordt ik wel 300€ p/m aangerekend...En het wordt nog beter: op het adres waar ik nu woon betaalde ik het bedrag van de vorige bewoners (4 personen - 175€ p/m ) en heb ik netjes de meterstanden doorgegeven voor 4 maanden en kom ik uit op een bedrag van 90€ p/m verbruik (wel zomerperiode)

Nu woon ik hier alleen en wordt voor de volgende periode en maandbedrag aan gerekend van 225€ p/m,mijn jaarafrekening is bijgevolg weer 1100€.

Delta is heel goed in het zo veel mogelijk vooraf laten betalen en op de klantendienst werken onderbetaalde kneusjes die het woord klantvriendelijkheid niet willen kennen en hun wil is wet,weg ermee...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
E Postma 1 september 2009

Al jaren loopt mijn beste vriendin af en aan gezeik te hebben met de Delta. Eerst vanwege de vorige bewoner, die blijkbaar nog rekeningen had openstaan, toen omdat de vorige bewoner niet bij Delta zat maar bij een ander bedrijf, besloot Delta om haar ook maar af te sluiten. En uiteindelijk besloot de Delta dat ze een enorm gasverbruik had. Geweldig, want ze heeft bijna nooit de kachel aan, en ze kookt elektrisch. Met een uiteindelijke maandafrekening van bijna 700 euro als gevolg! Maar niet denken dat er iets aan gedaan wordt, nee hoor. Sterker nog: op dit moment wordt ze afgesloten tenzij ze vandaag nog 3000 euro ophoest. Wat ze niet heeft, en ondertussen is er al zoveel betaald aan de delta door haar, dat ze geld terug hoort te krijgen. En niet zown beetje ook. Schandalig!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Theresa 25 juli 2009

Als we wat beters vinden zijn we weg. Delta is belachelijk duur en hanteren een service van niets. Per 1 juli zou de prijs voor o.a. gas zakken. Nu gingen wij er al vanuit dat wij daar niets van zouden merken aangezien we een contract hebben. En inderdaad; exact dezelfde prijs voor gas. Maar wat zie ik tot mijn verbazing? Dat het totaal bedrag wel gestegen is! Prijzen zouden zakken, omdat wij een contract hebben visten wij achter het net maar de totaal som kan wel omhoog?! Beetje krom. Om dan nog maar te zwijgen over de vele foutieve facturen omdat ze hun zaken alles behalve op een rij hebben. Een tip: ga vooral niet verhuizen als u klant bij de Delta bent. De kans dat u een forse na-rekening krijgt omdat het facturering-systeem bij de Delta om te huilen is, is erg groot.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
15 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
J. de Rijcke 19 juli 2009

Waardeloos bedrijf.

Ik probeer al meer dan een jaar een teveel aan betaald gas terug te krijgen! De voordrukmeter en gas meter waren kapot en hadden binnen 5 maanden een verbruik geregistreerd van meer dan 1500m3.

Al 5 jaar lang gebruik ik maar 800m3 per jaar en nu 1500 in 5 maanden.

De Delta zegt dat ik me niet zo aan moet stellen want 1500m3 is heel normaal voor een gezin van 4! Alleen is het punt dat ik alleem woon en zelden thuis ben i.v.m. defensiewerk. Ook hebben ze de meter vernieuwd en openlijk toegegeven dat deze kapot waren maar toch weigeren een cent terug te betalen.!

En zo heb ik ook nog klachten over de digitale televiesie en ga zo maar door.!

Waardeloos bedrijf en ik raad iedereen aan om er nooit mee in zee te gaan!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Dwight Schultz 19 mei 2009

Nooit heb ik problemen bij de DELTA gehad. Ook als er vragen waren kreeg ik direct kundig antwoord aan de telefoon. Prima energiemaatschappij en ik zou nooit anders willen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
15 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
janneke 19 mei 2009

Ik ben al 2 jaar bezig met een advocaat tegen delta. Ik kreeg in eens een rekening waar een gas verbruik van 9000m3 gas op stond. Leuk, ik ben 1,5 jaar aan het verbouwen geweest en heb geen CV of gaskachel gehad in die periode. Hier bleken standen van de vorige bewoner bij te staan, erg vreemd als je de begin standen heb doorgegeven. Ik ben al 3x afgesloten voor verhuizing terwijl ik wel goed zat in mijn nieuwe huis en zelf geen verhuizing door had gegeven. Was een foutje in het systeem...

Mensen ik kan zo nog wel even door gaan....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Eveline 24 maart 2009

Zit al jaren bij Delta en nooit problemen gehad!! Prima bedrijf!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
A Janse 11 december 2008

Recent een rekening gehad uit 2006 die niet betaald zou zijn ik kon dit zelf niet nazoeken. Bij mailen direct een brief met spoed betalen anders incasso. Bedrag betaald intern bij delta e.e.a. niet in orden 3e brief je wordt per direkt afgesloten ivm wanbetaling diverse malen telefonisch contact gehad en uiteindelijk is toegegeven via de telefoon dat ze fout zaten maar geen excuus. voor mij is delta een waardeloze club die de aandeelhouders hoog in het vaandel hebben maar sde klanten zeker niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
lader 13 november 2008

geachte, het is toch van de gekke, dat als je digitale tv wilt hebben er maar 2 merken televisies in aanmerking komen, samsung en nog 1. ik heb een sony, toch geen onbekend merk? voor delta wel. ik vraag me af of ze kunnen waarmaken dat ze digitale tv kunnen leveren. ik denk dat delta er nog lang niet klaar voor is, dan merk je weer dat je in zeelandn woont, het erge is dat je nergens anders terecht kan in zeeland, althans dat zeggen ze. ik ga in iedergeval hier melding van maken, zodat ze dat in konsumentenprogramma's kunnen behandelen en de mensen kunnen waarschuwen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?