Reviews DELTA

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geeft een lagere instapbonus dan beloofd op vergelijkingssite van de consumentenbond
markus Sanders uit Amsterdam, 5 mei 2015

Er teleurstellend dat delta de belofte die ze doen op de site van de consumentenbond betreffende een instapbonus van 150 euro niet nakomt. Ik kreeg een lager bedrag dan beloofd

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Opname meterstanden
Mien uit schouwen duiveland, 17 maart 2015

wat opvalt is het volgende, telkens worden de meterstanden een maand later opgenomen, dat betekent dat er over 13 maanden afname wordt berekend en er vervolgens maar 12 maandtermijnen worden verrekend. Is dit oplichting???? Wat kan ik hier aan doen?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
De addertjes...
Melissa 14 januari 2015

Wij stappen ieder jaar via de consumentenbond over. We zouden hetzelfde tarief per maand houden, maar een welkomstbonus krijgen Ik wou dat ik bij Greenchoice was gebleven! Want uiteraard kwamen de problemen pas nadat de 2 weken bedenktermijn over waren.... We betaalden bij Greenchoice 48€ per maand en hoefden aan het eind niet bij te betalen Bij Delta word ons voorschotbedrag op 102€ geschat en het laagste wat ze voor ons konden doen was 57€ (want dit zou het tarief en verbruik zijn van een huis dat leeg staat) Ik baal als een stekker! Gelukkig gaat de consumentenbond er voor me achteraan en als dat niets geeft dan stap ik met mijn verhaal naar kassa.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
GOEIE SERVICE
T.H.P.L. uit Heelsum, 31 december 2014

Wat een vriendelijke klantenservice, heldere brieven, heldere prijzen. En ook nog groen allemaal.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Erg slordig
J. Lameijn uit Middelburg, 24 december 2014

In december 2013 aangemeld bij de Delta, telefonisch mijn meterstanden doorgegeven. Niks aan de hand. Toen kwam er een aanbieding van Essent in maart 2014, overgestapt en vervolgens de meterstanden aan Essent doorgegeven. De eindafrekening van Delta die ik toen kreeg(waar ik al eerder over heb geklaagd) klopte voor geen meter. Ja dit waren geschatte standen en dit werd nog gecorrigeerd. NIET DUS! Er was een wijziging met besturingssystemen en het was dus een rommeltje met gegevens, en dus ook met mijn begin/eindstand. Nu blijkt dat Essent verder is gaan rekenen met de eindstand van Delta! Terwijl ik de opnamekaart heb opgestuurd met andere waarden. Gelukkig heeft Essent mijn opnamekaart kunnen vinden en dat weten te corrigeren. Echter mijn eindstand bij delta/ beginstand Essent is 25872 wat dus eindelijk klopt, maar mijn beginstand staat nogsteeds verkeerd bij de Delta, namelijk 23054. Ik neem aan dat een leek nog kan begrijpen dat je geen 25872-23054= 2818kWH kan verbruiken in 3 maanden tijd als er alleen een koelkast en een vriezer staat. Ik betaal dus voor 3 maanden Delta bijna voor een heel jaar. Delta moet toch gewoon mijn telefonische opname van december 2013 kunnen naluisteren? Of desnoods van de vorige bewoner? Kan er alstublieft iemand contact van Delta opnemen die mij wel wilt helpen met dit probleem, zoals Essent mij ook heeft geholpen. Het gaat hier al gauw om 600 euro ! Please help me Delta! Ik ben nogsteeds klant met water en tv dus een beetje service van jullie kan mag ik wel verwachten?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Jaarafrekening? Drama!
Meriam 21 december 2014

Eind 2013 kreeg ik de jaarafrekening in de bus. Of ik even ruim 500 euro wilde bijbetalen! Nou... nee dus.

Bleek de meteropnemer compleet verkeerde meterstanden te hebben doorgegeven waardoor mijn stroomverbruik zo hoog bleek op papier dat het een kleine hennepkwekerij had kunnen zijn. Was niemand opgevallen, uiteraard.

Daar ben ik, zonder overdrijven, 7 maanden mee bezig geweest om opgelost te krijgen. Bellen, mailen, teruggebeld worden, en alles weer herhalen. 7 maanden lang.

En... eindelijk! In juli 2014 kreeg ik dan de langverwachte, gecorrigeerde jaarfactuur over 2013. Alles was herrekend, alles was verrekend, ik was Delta niets meer schuldig en omgekeerd kreeg ik geen geld terug van Delta. Tot drie keer toe gevraagd of dat echt, helemaal compleet, zonder twijfel, het geval was. Jazeker mevrouw, alles is helemaal in orde nu, alles is afgehandeld, u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken.

Goed... je voelt hem al aankomen... afgelopen vrijdag werd ik mijn bed uit gebeld na een nachtdienst door iemand van Delta. Debiteurenbeheer. Of ik de e-mail al had gezien die ze mij die ochtend (twee uur eerder) gestuurd hadden en of ik daar even per direct op kon reageren. Blijkt uit die e-mail (inclusief de zoveelste nietszeggende excuses uiteraard) dat ik nog een bedrag van 170 euro dien te betalen. En dat ik daar al vijf maanden van op de hoogte ben!

Eh... nou nee, sorry Delta, daar ben ik 1: niet van op de hoogte en 2: alles was afgehandeld, weten jullie nog?

Nee, nu blijkt ineens dat er iets niet helemaal klopte met de transportkosten op de gecorrigeerde jaarfactuur van 2013, dat bedrag hebben ze van een eerder betaalde maandfactuur afgehaald dus uiteindelijk staat er nu nog gedeeltelijk een maandfactuur open.

Ik krijg er een sik van. Ik kan niet meer op Delta vertrouwen en al helemaal niet op wat ze vertellen. Eerst de meterstanden verkeerd opnemen. Vervolgens 7 maanden bezig zijn met het herberekenen waarbij ik totaal geen idee had wat er nou allemaal aan de hand was omdat ze simpelweg geen terugkoppeling geven. En dan nu ineens nog even voor het einde van het jaar aankomen met een bedrag van 170 euro wat nergens vandaan komt? En oh ja... dan mag ik nog enorm blij zijn ook, blijkbaar, dat ze mij 'tegemoet willen komen' door direct een betalingsregeling voor te stellen. En of ik daarom maar even zo snel mogelijk die e-mail wil beantwoorden, anders kunnen ze de terugbetaling van het bedrag dat ik over 2014 terug zou krijgen niet in orde maken.

Met andere woorden: Delta trekt een bedrag uit hun **** en vervolgens moet je direct akkoord gaan met een betalingsregeling -terwijl ze nog niet eens alles hebben nagekeken- omdat ze anders weigeren een bedrag wat jij als klant tegoed hebt van ze, uit te betalen.

Ik ben ZO vreselijk klaar met Delta.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
terugbetaling jaarrekening
W. van de Water uit Kapelle, 4 december 2014

Delta NV neemt op 17-9-14 de meter op. We wonen met 6 bewoners in een rijtje. De ene bewoner krijgt de afrekening 14 dagen eerder als de andere. Vroeger werd met de nota van november het verschil berekend. Nu krijg je 14 dagen later dan de rest de eindafrekening. Daarop staat dat je 3 weken later het teveel betaalde terug krijgt. Dit is pure diefstal en dus geen service. Als je 1 dag te laat betaald krijg je gelijk een herinnering. Waar slaat dit op.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Gaan hard achteruit met de sevice
Lizz uit Rilland, 7 oktober 2014

Normaal gesproken al jaren voorschot tegelijk met afrekening. Nu wel voorschot maar maanden wachten op de teruggaaf van het teveel betaalde. Tel uit hun winst over de rug van hun klanten. Nee ik ga shoppen en overstappen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Afrekening jaar 2013 pas na een half jaar
R. van der Feen 1 september 2014

Na zeer veel telefonisch contact te hebben gehad kreeg ik mijn afrekening pas na meer dan een half jaar wegens "problemen met het computersysteem". Vervolgens het contract op gezegd wegens een verhuizing halverwege juni. Tot op heden kunnen de nieuwe huurders van de garage geen contract krijgen omdat ze steeds te horen krijgen dat ik het contract niet heb opgezegd. Terwijl tegen mij word verteld dat dit wel is gedaan. En schijnbaar is rekenen ook niet hun beste ding aangezien ze correcties niet verrekenen maar liever het volledige bedrag op je rekening te storten en dan de rest weer terug te boeken. Kom op mensen. Een rekenmachine is tegenwoordig niet meer zo duur en de meeste hebben er zelfs eentje op hun smartphone.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Pracht systeem ! Of niet?
Paul van Maurik uit Rotterdam, 19 augustus 2014

Via vergelijk .nl bij delta terecht gekomen. Prachtig , ging in vergelijk met energie direct ruim 50 euro per maand minder betalen en zou als kado na 2 maanden 100 euro op mijn rekening gestort krijgen. Fijn fijn fijn tot dat ik vandaag een giro kaart kreeg .. En jawel: het maand bedrag is gelijk aan mijn vorige leverancier . Even bellen , wat zeg ik even, 2 verschillende muziek nummers op het wacht bandje, ja kan deze nu uit mijn hoofd mee zingen.. De uitleg was dat voor dit bedrag niemand kon leveren en apart de transport kosten van Stedin er dus nog moest worden bij geteld. Wat hebben wij dan aan de vergelijk site..niets dus. Wil niet bij zo'n maatschappij een afnemer zijn. Gelukkig geld ook hier de 14 dagen termijn. ik zeg niet doen. Paul van Maurik Rotterdam.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
slechte bereikbaarheid
LT. uit Sas van Gent, 15 juni 2014

Nooit geen problemen gehad in 37 jaar

Maar als je het wel hebt telefonisch niet bereikbaar en geen antwoord op de emails. Verder als vaste klant geen kortingen en ben je verplicht te gaan "shoppen"voor kortingen en bij terug keer krijg je wel 200 euro bonus

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Delta=Drama
freek 29 mei 2014

Tja waar zal ik beginnen.

Ik ben al een jaar of 25 klant van Delta.

Kan me herinneren dat er ergens in de jaren 90 al eens een periode was dat ik binnen een tijd van 2 maanden 9 correctienota's kreeg. Was geen chocola van te maken. Maar daarna ging het lang goed.

Tot april 2013. Toen overleed mijn moeder en ik heb haar zaken afgehandeld. Waaronder het beëindigen van de afname van stroom en gas bij Delta. Ik heb zelf de meterstanden doorgegeven met zo'n kaart. Komt er 2 weken nadien een afrekening met hogere meterstanden dan ik opgaf. Vervolgens stuurt de dame van de klantenservice je het bos in. Uiteindelijk hebben ze de nota gecorrigeerd.

Later bleek dit nog niets voor te stellen. Ik heb sinds oktober 2012 zonnepanelen en Delta heeft een slimme meter geïnstalleerd om zodoende de teruggeleverde stroom te kunnen salderen.

Ik kreeg in jan. 2014 de jaarrekening van 2013. Wat meteen opviel was dat de teruggeleverde stroom niet in mindering was gebracht

(toch 2000 kwh = € 450,00) Toch niet zo'n slimme meter dus.

Ik heb 9 keer gebeld en gemaild waarbij je werkelijk niet werd geholpen..."we zijn ermee bezig meneer..." . Die 9e keer heb ik meegedeeld dat inmiddels een TV programma geïnteresseerd was in mijn verhaal. Dat werd genoteerd door de klantenservice........voor wat het waard was. Dat leek toch te helpen, want eind van die middag belde Delta terug. Een zeer betrokken medewerker deelde mij op dat het toch wel heel lang ging duren en mij werd toegezegd dat er snel een gecorrigeerde jaarnota zou volgen en dat naar het probleem van de slimme meter zou worden gekeken. Na 3 weken daarna, en dus niets meer te hebben vernomen weer maar eens gebeld. Nu stond mijn jaarnota ergens in een wachtbestand waar ie was blijven steken. De wet van Murphy?

Vandaag dan toch de jaarnota ontvangen. Hé hé. Opgelost!.....

.......zou je denken.

Nu hebben ze, en eigenlijk sta ik er niet eens meer van te kijken, wel de juiste meterstanden vermeld maar uiteindelijk met hogere meterstanden gerekend.

We gaan maar weer eens bellen.

Hoe dan ook: ik mag me met 25 jaar klant best honkvast noemen, maar bij Delta ga ik snel weg en kom er nooit meer terug.

ps.

Een medewerkster van de klantenservice liet zich desgevraagd ontvallen dat er wel erg veel klanten bij Delta weglopen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
professioneel
Steven Vanden Branden uit perk, België, 2 april 2014

Correct, transparant, duidelijk

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Jansen 26 januari 2014

Afgelopen zomer gezinsuitbreiding gehad dus wilde mijn maandelijks bedrag ophogen. Dat was niet mogelijk omdat de jaarafrekening in oktober zou volgen en dan wordt het nieuwe maand bedrag vastgesteld. Ok, die 1,5 maand komen wij wel uit. Vervolgens in okt geen jaarafrekening, nov niet, dec niet en nu januari weer niet. Daarnaast heb ik sinds okt ook geen maandfactuur ontvangen en tot op heden nog geen.

Klantenservice is een groot drama. Elke keer krijg je iemand anders aan de lijn die je niet kan helpen of niks weet. Vervolgs wordt er een berichtje achtergelaten aan degene die dat wel kan en daar hoor je vervolgens weer niks van. Delta geeft aan klachten binnen vijf werkdagen op te volgen. 3 stuks ingediend neegens een reactie op.

Zodra de financiele ellende bij mij is afgewikkeld (jaarafrekening tot okt 2013, vier maandfacturen en de gewenste verhoging van het maandbedrag) zijn ze mij als klant kwijt. Dat er bij een bedrijf iets fout gaat ok maar hoe ik als klant behandeld bent is absoluut niet acceptabel

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
niek 21 januari 2014

Begin november 2013 is een familielid overleden welke alleen woonde. Meteen afgemeld en meterstanden doorgegeven / huurwoning is inmiddels al door iemand anders bewoont. Nog steeds geen eindafrekening ontvangen, telefonisch contact heeft geen zin. Standaard antwoord: Ik maak een notitie maar er gebeurt verder helaas niets tot weinig. Ze stuurde zelfs nog facturen op naam van de overleden persoon. Maar geen eindafrekening op naam van de erven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Grinsven 14 januari 2014

Klachten worden met standaard brieven afgehandeld. Er is geen respect voor de klant die wel op tijd betaald maar door system problemen bij Delta heb ik tot twee maal toe binnen een maand herinnering brief gekregen met de bekende dreigementen van incasso kosten. Dan de klantenservice zeer slecht te bereiken na vier keer bellen en niet via het opgegeven 0800 nummer maar via de receptie Delta heb ik iemand kunnen bereiken

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
C.H. Dirks 24 oktober 2013

Al twee jaren gedonder over meterstanden die zgn. door een meteropnemer gedaan zijn die niet eens geweest is. Jaarrekeningen die niet over een jaar gaan, maar over een paar maanden. Voorschotbedrag dat niet aangepast wordt zodat ik elke maand een paar euro teruggestort kreeg. Minstens 20 keer gebeld. Vorig jaar heeft het 4 maanden geduurd voordat de factuur gecorrigeerd werd. Dit jaar is het nog gaande. Ik moet nu vlg. hun 311,- bijbetalen, twee dagen geleden was het nog 770 euro. Het houdt gewoon niet op. Ik betaal keurig elke maand automatisch. Aan de telefoon zijn ze altijd heel aardig, maar toch gaat het elke keer weer mis. Vorig jaar een stapel post van hun ontvangen van vier cm. hoog. Dat zal nu ook wel weer gebeuren. Ik ga eind dit jaar naar een andere, maar moet hier al een cijfer geven voor het overstapproces. heb 1 ster gegeven want verwacht ook daarin problemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
sgf 13 oktober 2013

Klantenservice is onvriendelijk en heeft geen verstand van zaken, je moet dus altijd iemand anders bellen (die er niet is) of later even terug bellen, bereikbaarheid, de enige die bereikbaar is dat is de telefoniste, alle andere afdelingen kun je zo goed als vergeten, klachten afhandeling? je kan met je klacht zo goed als de BOOM in... je hoort nooit meer iets van de persoon die je klacht in behandeling heeft.

Energierekening, klopt NOOIT, elk jaar weer gedonder je wordt er echt gek van.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
sander 26 augustus 2013

eind afrekening van bijna 1000 euro die van geen kant klopt! bedankt!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
epcs 2 juni 2013

Superarrogant en superonvriendelijk! Verwachten ook dat je een dag thuis blijft als er iets moet gebeuren zoals installatie van een nieuwe watermeter, die naar mijn mening niet nodig is...

De jaarlijkse afrekening sturen ze zelf niet meer op en je kan hem online ook niet terug vinden...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Cas 28 december 2012

Hopeloos incompetente en klantonvriendelijke club. Sluiten te vroeg een contract af - ondanks beloften dat niet te doen - en ben al een maand bezig om gebruik te maken van mijn recht om het contract binnen 10 dagen ongedaan te maken. Afdeling contractbeheer is telefonisch niet bereikbaar ('dat is nu eenmaal onze werkwijze') maar stel me voor dat het een soort bejaardenhuis is met klaverjassende oude mannetjes. Ondertussen is het contract bij mijn oude leverancier wel beeindigd - en ben ik mijn bonus kwijt - dus vraag me af hoe lang het duurt voordat ik zonder stroom zit...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Moeke 22 oktober 2012

ben zeer ontevreden over hoe ze met je omgaan

Ik krijg stroom van de Eneco maar de meterkast t onderste gedeelte is van hun

Nu blijkt dat mijn meterkast is aangetast door vocht en daardoor ook al een keer 2 zekeringen zijn geknapt en al een kabel is doorgebrand

Altijd in t weekend natuurlijk

Nu is er een noodoplossing bedacht en zitten er 2 groepen op 1 kabel

Dan word er bij verteld extra voorzichtig doen niet alles tegelijk aan bla bla

Bij de buren t zelfde verhaal ook een kabel kapot

Ze komen wel saneren maar pas op hun tijd

Als ik dan kwaad op bel en zeg dat t gelijk moet worden opgelost geven ze geen thuis ook niet als je een hoger iemand aan de lijn wilt

Ik ben zeer ontevreden en ja erg bang

Wat als mijn huis snachts in de brand vliegt en ik geen kant op kan?

Vind t ronduit belachelijk

De woningbouw pakt t beter aan en er komt zo snel mogelijk iemand voor de groepen want ook dat is aangetast door vocht problemen

Dus wat iemand hier al zei ze hebben een Monopoly positie en doen waar ze zin in hebben

xxx zijn t

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
14 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Dekker 3 oktober 2012

Delta stuurt zeer snel een dreigende brief met info over schuldsanering, afsluiten ed wanneer je even iets te laat bent met betalen. Wij zijn al jaren klant en betalen altijd keurig. Dit keer waren we buiten onze schuld iets te laat (4 weken). Bij telefonische navraag een zeer klantonvriendelijke afhandeling door de telefoniste. Wij stappen over naar een klantvriendelijkere energieleverancier!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
jachsi 19 juni 2012

Ik heb bij onze energieleverancier (Delta) in december 2011 al verzoek ingediend om GWL van oude woning naar nieuwe woning te leggen. Bij aanvraag al aangegeven dat dit pas na april 2012 zal plaatsvinden.

Eind mei 2012 zijn ze gekomen om GWL om te leggen en hebben ze het uitbesteed (aan H4A).

Omdat wij besloten hebben alles elektrisch te gaan doen hebben we geen gas nodig. Ik vroeg of ze wel gasleiding naar woning wilden leggen maar dat de gasmeter niet aangesloten moest worden omdat we geen gas nodig hebben in nieuwe woning. Dat was geen probleem en zouden ze afstemmen met Delta.

Die gaven aan dat het niet mogelijk was en dat gasmeter aangesloten moest worden omdat ze het anders administratief niet konden verwerken. Ik kon dan paar dagen later bellen om gasmeter weer te laten verwijderen. Daar komen dan wel verwijderingskosten bij.

Vervolgens klacht ingediend dat als hun het administratief niet kunnen verwerken ze hem maar kosteloos moeten komen verwijderen.

Ze hebben het monopolie en kunnen dus doen wat ze willen en vragen wat ze willen. Dit is zeer klantonvriendelijk.

Wat kan je hier tegen doen.

Mag dit wel?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van DELTA
Aad 10 juni 2012

Heb me 2 maanden geleden aangemeld voor stroom bij Delta. Vervolgens kreeg ik een bevestiging van hen voor aanmelding voor stroom én gas. En dat terwijl ik Stadsverwarming heb.....Sindsdien nog minstens 6 fouten aan hun kant. Administratieve afhandeling onduidelijk. Puinhoop op de klantenservice. Veel te hoog maandbedrag, dat pas nadat ik gedreigd had met annuleren verlaagd werd. Pas na zo'n 4 lange telefoongesprekken met tamelijke ondeskundige klantenservice medewerkers en verschillende klacht-e-mails, lijkt de aanmelding in orde te komen. Ze moeten me nog wel 38 euro terugbetalen. Ik wacht daar nog op. Ik ga wel zo snel mogelijk weer naar een andere leverancier overstappen en ik ga nooit meer terug naar Delta.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?