Reviews DELTA

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

30 reviews

5 sterren
(1)
4 sterren
(3)
3 sterren
(3)
2 sterren
(1)
1 ster
(22)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Hoge kosten!
Lollita G 15 december 2016

Super duur, ter vergelijking met de anderen 700 euro verschil op een jaar. Ik ga direct overstappen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht
PJLMB. uit Breda, 9 november 2016

Hoge tarieven en slechte service

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Stug en niet onderhandelbaar
chantal uit belgie, 18 augustus 2016

Ik heb een huis gekocht in Nl nu moet ik verplicht een dure huur ketel overnemen zonder dat ik die oude ketel wil wil ik hem niet moet ik nog 1800 euro betalen terwijl een nieuwe hoogrendementsketel amper 2000 euro kost, proberen bellen of onderhandelen gaat niet je moet iemand oud huur contract overnemen met de duren kosten 48 euro per maand , terwijl een nieuwe huur ketel amper 29 euro per maand kost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Vreselijk slechte klantenservice en website. Ongelooflijk duur
Stefan Wehner uit Robertsfors, 22 juli 2016

Het is een schande dat je je op de website van Delta niet af kunt melden als je naar Zweden emigreert. En als je dat dan via hun email die je nauwelijks kunt vinden op de site toch doet rekenen ze zonder schaamte de extra dagen door met hun vastrecht. Terwijl de nieuwe huurder ook vastrecht mag afdragen. De klantenservice reageert bot zonder gevoel en arrogant. Nooit meer klant bij Delta

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
waardeloos
marco 22 mei 2016

Na een jaar trouw ( teveel) betaald te hebben, verwachte ik een behoorlijke teruggave. Dit was echter buiten Delta om gerekend. Terwijl voor klanten een strak incasso beleid geldt, vind Delta dat dit voor hen niet zo van toepassing is. Na diverse mailtje en telefoontjes werd er eindelijk gezegd welke datum zij tot betaling zouden overgaan. Maar de datum kwam en ging voorbij zonder nieuws van Delta energie. Na weer wat telefoontjes en een mailtje naar de klachten afdeling kwam een verhaal van een niet werkend computer systeem en ik weer TWEE weken moet gaan wachten. Het is toch gestoord dat een bedrijf dat een KERNCENTRALE moet runnen niet instaat is om een computer aan de praat te krijgen.. Ik denk dat deze gang van zaken veel zegt over de instelling van DELTA energie... NOOIT MEER DELTA ENERGIE.....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
administratieve afdeling DELTA dramatisch
Marco 31 maart 2016

Na meerdere malen (wegens 2 verhuizing in de afgelopen 7 jaar) te maken hebben gehad met DELTA en de door hun aangeboden producten kan ik met recht zeggen dat de administratie bij de DELTA één grote chaos is. Een kleine (50 m2), volledig gerenoveerde studio met een goed energielabel wordt vastgesteld op ruim 200 euro per maand aan gas/water/licht. Na tientallen telefoontjes en brieven krijg ik een contactpersoon toegewezen (enkele maanden later) die al vrij snel tot de conclusie komt dat er iets niet klopt... Het maandbedrag wordt aangepast, maar ik krijg vervolgens wel een enorme rekening, terwijl ik al veel te veel betaald had. Na weer een aantal telefoontjes krijg ik weer te horen dat er een fout is gemaakt. Een paar jaar later krijg ik een nieuwe meter geïnstalleerd in de meterkast, waarna ik een aantal weken later te horen krijg dat de administratie weer niet klopt, waardoor het waargenomen verbruik enorm afwijkt van het daadwerkelijke verbruik. Ook hierbij duurt het weer een maand voordat het in orde is gemaakt. Weer 2 jaar later kan ik ineens geen tv meer kijken. Nadat ik zelf het een en ander heb geprobeerd te bekijken op mijn DELTA-account blijkt dat ik volgens het DELTA-account geen tv-abonnement heb, terwijl ik daar al jaren voor betaal. Nogmaals, DELTA inclusief bijbehorende producten: één groot administratief drama!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Wat een drama bedrijf!
M.Riemens 25 maart 2016

Een huis wat al 5 jaar leeg staat en waarvoor 50 euro per maand word betaald, ineens aanslaan in de eindafrekening waardoor ik 1200?! moest bijbetalen. Terugdraaien kan niet, waardoor ik nu 136 euro per maand moet betalen als nieuw voorschot, plus nog eens 200 euro per maand om de eindafrekening af te lossen. Volgend jaar met de nieuwe meterstandopname krijg ik weer geld terug....waarom moet dit zo moeilijk als het ook op de normale manier kan?! Zodra het kan ben ik meteen weg naar een andere leverancier!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Best OK
Foppe de Haan uit Hoorn, 19 januari 2016

Alles prima. Jammer dat het termijnbedrag zoals gewoonlijk veel te hoog wordt vastgesteld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
degelijke goede leverancier
n.m Griekspoor uit Oude-Tonge, 11 december 2015

Delta is een goed en degelijk bedrijf. Jammer dat ze mij geen goed concureren nieuw contract aanboden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
prima
C.R.D. uit Huissen, 30 november 2015

prima service, overstap was goed geregeld, verder contract na 1 jaar prijstechnisch niet interessant

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
dan maar naar de concurrent
g.damen uit clinge, 17 november 2015

Ik ben op zoek naar een energie leverancier voor een zakelijke aansluiting van een bedrijfspand. maar ik heb delta door geschrapt. vooraleer je daar de goeie keuzemenu en eindelijk iemand te spreken krijgt ben je een uur verder. Dan krijg je een ander nummer om te bellen maar dat bestaat helemaal niet. Essent idem dito . Ook doorgeschrapt . als delta geen nieuwe klanten wil werven , moeten ze zo door gaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
niet eerlijk
rojo uit baarland, 29 september 2015

1800 euro in 1x afschrijven omdat ze zelf na het plaatsen van een nieuwe gasmeter de verbruikte kosten niet hebben gerekend, daar zijn ze snel mee!! Maar o wee, nu krijgen we terug maar nee hoor ze halen gewoon het maandelijks bedrag er af en het teveel betaalde is niet gestort. voorheen trokken ze altijd het eerstkomende maandbedrag er gelijk af....ze weten het zelf niet zo goed meer geloof ik daar bij DELTA.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
zeer slecht
H Groeneweg uit Ouddorp , 19 juli 2015

wat een belachelijke zaak als je de meterstanden wil doorgeven via opname kenmerk kan niet meer en aanmelden lukt niet

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Wat een **** allemaal
A 15 juli 2015

Kunnen de energie leveranciers nou hun afspraken eens een keer nakomen. Zie alle onderstaande beoordelingen. Allemaal gezeur en ****.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Wat een starre, onvriendelijke instelling
F. Lodder 17 juni 2015

Ons huis staat te koop. We betalen maandelijks een zogenaamd leegstandstarief, wat nog belachelijk hoog is. Nu hebben we een jaarafrekening gekregen. Ze hebben alle meterstanden geschat en dus geen rekening gehouden met leegstand! Nu moeten we €700 bij betalen. Dit kan niet eerder gewijzigd worden dan bij de volgende jaarafrekening en rentevergoeding doen ze niet aan. We hebben gelukkig de 3 jaar vast er net opzitten en kunnen dus overstappen naar een klantvriendelijker bedrijf. Dan moeten ze wel terugbetalen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nooit klant geweest!
HAJM Vermeulen uit Breda, 4 juni 2015

Gisteren kwam ik erachter dat ik zgn 1 maand klant ben geweest bij Delta. Ik had notabene nog nooit van dat bedrijf gehoord, ik ben al 46 jaar bij Essent en tevreden. Er moet een adresverwisseling zijn geweest. Ik stond geboekt als bouwvereniging Breda, wel ja zeg. Het erge is, dat ik nu uitgeschreven ben bij Essent en Enexis mij een brief stuurde dat ik binnenkort afgesloten zou worden. Essent wilt eerst bewijs dat ik nooit klant bij Delta ben geweest, nou er is geen contract, maar wel een hoop ellende heb ik ervan. Hartkloppingen. Ik ben de dupe van een of andere foutieve handeling. Bij Consuwijzer heb ik een klacht over Delta ingediend en dat kunt u ook doen. Ik hoop dat deze nachtmerrie snel voorbij zal zijn, anders schakel ik de tv in: Kassa, Radar of Kannie waar zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
slechte service
m uit po, 2 juni 2015

ik heb een jaarnota in me bank finbox daar staat dat ik een bedrag terug krijg .staat er al 3 weken.

nu al 7 keer gebeld wanneer dat geld gestort word maar krijg telkens een ander verhaal .

op de nota staat een verval datum van 01-06-2015 maar me geld is nog niet over gemaakt .en als je zelf je voorschot te laat betaalt krijg je een boete .

ik dacht dat ik het zou hebben voor de verval datum dus had ik daar bepaalde dingen op afgesteld .dat had ik dus niet moeten doen nu zit ik in de problemen daarvoor .bedankt hoor delta.hoop dat me geld snel terug is en zal in het vervolg me voorschotten veel lager maken .ik heb 23 jaar bij delta afgenomen maar begin nu toch wel te denken om over te stappen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet op tijd nakomen van afspraken
Jafar uit Rotterdam, 15 mei 2015

Helaas heb ik een vergissing gemaakt bij melden bij DELTA als klant. In mijn contract met DELTA staat dat ik een instapbonus van 250 EUR zou ontvangen als ik 2 maandtermijnen voldaan en uiterlijk na vier maanden. Na de vijfde geinde maandtermijn en dat instapbonus niet ontvangen. Als je belt of mail dat krijg je van de dan pas de instap bonus gaan toekennen en je zult het na een maand ontvangen. Dus het is soort van uitrekken om het bedrag later te betalen. Het viel me op dat de klantenservies die op alles duid behalf servies en kundig. Zij gaan alleen in op de bijzaken van een Email en de hoofdzaak blijkbaar durven ze niet op in te gaan. Belachelijk!! Het gevoel kreeg ik dat dit bedrijf de zaken niet op orde heeft. Gewaarschuwde mens telt voor 2.. Trap er niet in en meld je niet bij dit bedrijf.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geeft een lagere instapbonus dan beloofd op vergelijkingssite van de consumentenbond
markus Sanders uit Amsterdam, 5 mei 2015

Er teleurstellend dat delta de belofte die ze doen op de site van de consumentenbond betreffende een instapbonus van 150 euro niet nakomt. Ik kreeg een lager bedrag dan beloofd

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Opname meterstanden
Mien uit schouwen duiveland, 17 maart 2015

wat opvalt is het volgende, telkens worden de meterstanden een maand later opgenomen, dat betekent dat er over 13 maanden afname wordt berekend en er vervolgens maar 12 maandtermijnen worden verrekend. Is dit oplichting???? Wat kan ik hier aan doen?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
De addertjes...
Melissa 14 januari 2015

Wij stappen ieder jaar via de consumentenbond over. We zouden hetzelfde tarief per maand houden, maar een welkomstbonus krijgen Ik wou dat ik bij Greenchoice was gebleven! Want uiteraard kwamen de problemen pas nadat de 2 weken bedenktermijn over waren.... We betaalden bij Greenchoice 48€ per maand en hoefden aan het eind niet bij te betalen Bij Delta word ons voorschotbedrag op 102€ geschat en het laagste wat ze voor ons konden doen was 57€ (want dit zou het tarief en verbruik zijn van een huis dat leeg staat) Ik baal als een stekker! Gelukkig gaat de consumentenbond er voor me achteraan en als dat niets geeft dan stap ik met mijn verhaal naar kassa.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
GOEIE SERVICE
T.H.P.L. uit Heelsum, 31 december 2014

Wat een vriendelijke klantenservice, heldere brieven, heldere prijzen. En ook nog groen allemaal.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Erg slordig
J. Lameijn uit Middelburg, 24 december 2014

In december 2013 aangemeld bij de Delta, telefonisch mijn meterstanden doorgegeven. Niks aan de hand. Toen kwam er een aanbieding van Essent in maart 2014, overgestapt en vervolgens de meterstanden aan Essent doorgegeven. De eindafrekening van Delta die ik toen kreeg(waar ik al eerder over heb geklaagd) klopte voor geen meter. Ja dit waren geschatte standen en dit werd nog gecorrigeerd. NIET DUS! Er was een wijziging met besturingssystemen en het was dus een rommeltje met gegevens, en dus ook met mijn begin/eindstand. Nu blijkt dat Essent verder is gaan rekenen met de eindstand van Delta! Terwijl ik de opnamekaart heb opgestuurd met andere waarden. Gelukkig heeft Essent mijn opnamekaart kunnen vinden en dat weten te corrigeren. Echter mijn eindstand bij delta/ beginstand Essent is 25872 wat dus eindelijk klopt, maar mijn beginstand staat nogsteeds verkeerd bij de Delta, namelijk 23054. Ik neem aan dat een leek nog kan begrijpen dat je geen 25872-23054= 2818kWH kan verbruiken in 3 maanden tijd als er alleen een koelkast en een vriezer staat. Ik betaal dus voor 3 maanden Delta bijna voor een heel jaar. Delta moet toch gewoon mijn telefonische opname van december 2013 kunnen naluisteren? Of desnoods van de vorige bewoner? Kan er alstublieft iemand contact van Delta opnemen die mij wel wilt helpen met dit probleem, zoals Essent mij ook heeft geholpen. Het gaat hier al gauw om 600 euro ! Please help me Delta! Ik ben nogsteeds klant met water en tv dus een beetje service van jullie kan mag ik wel verwachten?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Jaarafrekening? Drama!
Meriam 21 december 2014

Eind 2013 kreeg ik de jaarafrekening in de bus. Of ik even ruim 500 euro wilde bijbetalen! Nou... nee dus.

Bleek de meteropnemer compleet verkeerde meterstanden te hebben doorgegeven waardoor mijn stroomverbruik zo hoog bleek op papier dat het een kleine hennepkwekerij had kunnen zijn. Was niemand opgevallen, uiteraard.

Daar ben ik, zonder overdrijven, 7 maanden mee bezig geweest om opgelost te krijgen. Bellen, mailen, teruggebeld worden, en alles weer herhalen. 7 maanden lang.

En... eindelijk! In juli 2014 kreeg ik dan de langverwachte, gecorrigeerde jaarfactuur over 2013. Alles was herrekend, alles was verrekend, ik was Delta niets meer schuldig en omgekeerd kreeg ik geen geld terug van Delta. Tot drie keer toe gevraagd of dat echt, helemaal compleet, zonder twijfel, het geval was. Jazeker mevrouw, alles is helemaal in orde nu, alles is afgehandeld, u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken.

Goed... je voelt hem al aankomen... afgelopen vrijdag werd ik mijn bed uit gebeld na een nachtdienst door iemand van Delta. Debiteurenbeheer. Of ik de e-mail al had gezien die ze mij die ochtend (twee uur eerder) gestuurd hadden en of ik daar even per direct op kon reageren. Blijkt uit die e-mail (inclusief de zoveelste nietszeggende excuses uiteraard) dat ik nog een bedrag van 170 euro dien te betalen. En dat ik daar al vijf maanden van op de hoogte ben!

Eh... nou nee, sorry Delta, daar ben ik 1: niet van op de hoogte en 2: alles was afgehandeld, weten jullie nog?

Nee, nu blijkt ineens dat er iets niet helemaal klopte met de transportkosten op de gecorrigeerde jaarfactuur van 2013, dat bedrag hebben ze van een eerder betaalde maandfactuur afgehaald dus uiteindelijk staat er nu nog gedeeltelijk een maandfactuur open.

Ik krijg er een sik van. Ik kan niet meer op Delta vertrouwen en al helemaal niet op wat ze vertellen. Eerst de meterstanden verkeerd opnemen. Vervolgens 7 maanden bezig zijn met het herberekenen waarbij ik totaal geen idee had wat er nou allemaal aan de hand was omdat ze simpelweg geen terugkoppeling geven. En dan nu ineens nog even voor het einde van het jaar aankomen met een bedrag van 170 euro wat nergens vandaan komt? En oh ja... dan mag ik nog enorm blij zijn ook, blijkbaar, dat ze mij 'tegemoet willen komen' door direct een betalingsregeling voor te stellen. En of ik daarom maar even zo snel mogelijk die e-mail wil beantwoorden, anders kunnen ze de terugbetaling van het bedrag dat ik over 2014 terug zou krijgen niet in orde maken.

Met andere woorden: Delta trekt een bedrag uit hun **** en vervolgens moet je direct akkoord gaan met een betalingsregeling -terwijl ze nog niet eens alles hebben nagekeken- omdat ze anders weigeren een bedrag wat jij als klant tegoed hebt van ze, uit te betalen.

Ik ben ZO vreselijk klaar met Delta.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
terugbetaling jaarrekening
W. van de Water uit Kapelle, 4 december 2014

Delta NV neemt op 17-9-14 de meter op. We wonen met 6 bewoners in een rijtje. De ene bewoner krijgt de afrekening 14 dagen eerder als de andere. Vroeger werd met de nota van november het verschil berekend. Nu krijg je 14 dagen later dan de rest de eindafrekening. Daarop staat dat je 3 weken later het teveel betaalde terug krijgt. Dit is pure diefstal en dus geen service. Als je 1 dag te laat betaald krijg je gelijk een herinnering. Waar slaat dit op.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?