Reviews DELTA

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

29 reviews

5 sterren
(1)
4 sterren
(3)
3 sterren
(2)
2 sterren
(1)
1 ster
(22)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima overstappen vua Delta
GH W. uit Wijk bij Duurstede, 8 maart 2019

Overstappen verloopt zoals het hoort.Zonder enige problemen dus zeker aan te raden,

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima
A Kok uit Groningen, 2 maart 2019

ik heb weinig contact gehad en kan er niet zoveel over vertellen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Meterstanden doorgeven via Mijn Delta erg lastig
HJ T. uit Middelburg, 19 februari 2019

Gebruiksgemak is laag.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Ruimte voor verbetering - zorgvuldigheid administratie verbeteren
R Smits uit Oostvoorne, 5 februari 2019

Sinds 3 maanden bij DELTA, moeizame opstart doordat DELTA over 2 maanden een bedrag inhoud van 7,5 x maandbedrag inhoud. Moest helaas meerdere keren zelf contact opnemen om deze misstand te corrigeren.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Slechte overstap
overstapper uit Wemeldinge, 28 januari 2019

Alles wat mis kan gaat ging ook mis bij overstap naar Delta, verkeerde info, na ruim een maand weer een ander contract, iedereen die je belt zegt wat anders. onduidelijk en soms omgepast onvriendelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
heel slecht
pr pronk pronk uit Zeerijp, 16 januari 2019

over stappen delta verliep heel slecht.gewoon aan lijntje gehouden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed
wmr vliek uit Bunschoten-Spakenburg, 6 december 2018

hetzelfde goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede en snelle service
Riva uit 's-Hertogenbosch, 10 oktober 2018

Vanwege de koop van mijn nieuwe appartement moest ik een energieleverancier hebben die snel kon schakelen. DELTA heeft mij goed en snel geholpen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Correcte overstap naar Delta
R.A.R. Goossens uit IJzendijke, 8 september 2018

Delta heeft mij bericht dat wij als klant worden verwelkomt voor energie. Internet en TV lopen al via Delta. De eerste energie termijn is afgeschreven zoals afgesproken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
de overstap is probleemloos verlopen
maj A. uit Zegge, 8 september 2018

tot nu toe ben ik tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Snelle en accurate overstapregeling.
A van R. uit Oosterhout, 25 augustus 2018

De overstap naar Delta is gedaan vanwege het feit dat de tarieven plus welkomstbonus een goedkoper beeld toonden dat mijn huidige leverancier.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Administratie niet op orde
E V. uit Groningen, 9 augustus 2018

Voordat mijn contract in ging heb ik tot drie keer zelf moeten bellen naar Delta. Ik had nog geen bevestiging en officieel contract toegestuurd gekregen terwijl mijn contract al wel was ingegaan, ik kreeg verschillende info over de ingangsdatum van het contract. Ook stond ik op automatische incasso en moest ik alsnog de eerste maand per acceptgiro betalen. Tot nu toe dus zeer rommelig en onprofessioneel geregeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima overstap en prijzen kloppen
S den A. uit Nieuwegein, 28 mei 2018

Overstap ging prima, communicatie was niet heel duidelijk maar er ging niks fout.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Behulpzaamheid Delta
C H. uit Hoorn, 11 maart 2018

Ik had tot nu toe twee vragen waarvoor ik Delta heb gebeld. Zonder lang te wachten kreeg ik meteen heel behulpzame medewerkers aan de telefoon. Heel fijn!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima
C. van Veller uit Harmelen, 10 maart 2018

De cash-back van € 300.- was voor mij erg aantrekkelijk. En de overstap snel en probleemloos geregeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
traag
wps B. uit Eindhoven, 2 maart 2018

overstappen duurde bijna 3 maanden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Dik tevreden
M Reinders uit Bocholtz, 26 februari 2018

ik ben enkele maanden geleden overgestapt naar DELTA en tot nu loopt alles prima!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Misleiding
Johan uit Leeuwarden, 22 februari 2018

Ik wilde via Energieleveranciers met een leuke bonus voor gas en niet electriciteit overstappen naar Delta. Toch werd ik tegen de afspraak in overgezet voor gas en electriciteit. Omdat ik mijn electriciteit bij Greenchoice wilde houden moest ik dit terug laten zetten. Greenchoice geeft nl het beste tarief als je met zonnepanelen stroom teruglevert. Toen dit was gebeurd bleek dat mijn bonus opeens aanmerkelijk lager was. Dat was op zich wel logisch omdat het een hoge bonus was maar hij was wel beloofd ook bij overstappen voor alleen gas. Enige sportiviteit had ik van Delta of Energieleveranciers wel verwacht temeer daar men mij een paar weken ten onrechte voor electriciteit had overgezet en dit extra kosten met zich meebracht. Overigens wijzen Energieleveranciers en Delta naar elkaar voor de "foute" gang van zaken. Delta zou er nog eens op terugkomen, maar heeft dit tot nu toe niet gedaan. Ik weet niet of op mijn verzoek de website van Energieleveranciers nu is aangepast voor het foute bonusverhaal. Overigens vindt de levering via Delta zonder onderbreking plaats.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Snelle overgang
J.F. van I. uit Geulle, 15 januari 2018

Snel bericht gekregen over de overstap. Helaas duurde het bijna twee maanden voordat alles geregeld was. Delta is wel duidelijk over de kosten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›