Reviews De Vastelastenbond

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

3 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(2)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(1)

1 problemen opgepakt

opgelost
(1)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
P.R. Meijer 3 mei 2012

Er zouden meer mensen via de Vastelastenbond een energieleverancier moeten gaan kiezen, hoe meer (gratis) leden, des te meer collectieve korting afgedwongen kan worden!!!

Lijkt me niet onbelangrijk is deze barre tijden, waarbij de prijzen alleen maar stijgen, en inkomsten niet of nauwelijks stijgen, of juist dalen.

Dus mensen, stap over naar de Vastelastenbond, gratis en erg goed!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
r.polman 3 mei 2012

via de Vastelastenbond ben ik destijds bij Energie direkt terecht gekomen hierover ben ik

zeer tevreden met een 5 jarig kontrakt tevens hoop ik bij het einde kontrakt eind 2013 met dezelfde tarieven door te kunnen gaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Dirk de Vries 3 mei 2012

Hoewel niet de allergoedkoopste wel een die niet na 1e jaar reclame duurder word want jaarlijks een aanbieding zoeken wil ik niet.

Dus eerlijke vaste prijzen en geen tijdelijke eerste jaar lokkers.

Verder is ook de bemiddeling van hun met de leverancier beter dan zelf alles moeten regelen.

Goedkoper, ja maar ook betrouwbaarder als er wat is dus de aller goedkoopste met misleiding en gratis hoofdpijn hoeft voor mijn niet meer.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Cosmas Fonville 3 mei 2012

Bij het aanvragen voor stroom voor mijn garagebox ben ik heel goed geholpen met het vinden van een passend product (lage vaste kosten). De klantenservice was vriendelijk en had de juiste kennis. Ik heb nog geen klachten gehad en ik ben ook niet overgestapt (nieuwe aanvraag).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Maickel 3 mei 2012

Ik ben in januari 2011 overgestapt van Oxxio naar de VLB en heb gekozen voor een 3 jarig contract bij EnergieDirect. De overstap verliep in eerste aanleg niet goed, doch dit werd direct opgelost door de VLB. Inmiddels een tevreden klant. Goede en duidelijke prijs voor energie. De contacten met de VLB verlopen telkens zeer prettig en snel (zowel telefonisch als via de mail).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Manon van Rooijen 3 mei 2012

Ik ben sinds November 2011 Klant bij de vastelanstenbond.

Ik ben via hen overgestapt naar een andere energie leverancier (Energiedirect.nl) en was aangenaam verrast.

Alles is makkelijk zelf aan te vragen, en bij eventuele gemaakte fouten worden deze binnen 2 werkdagen opgepakt en na gebeld.De prijs kwaliteit verhouding is uitmuntend.

Super, niets over te klagen en een verademing na de "klantenservice" van de Nederlandse Energie Maatschappij

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
M.KOELMA 3 mei 2012

Op de juiste momeneten netjes geholpen met de juiste informatie door nette mensen, gelijk aan de telefoon,zonder keuze menu,niet alleen ben ik beter af met mijn energie,maar ook met mijn ziekenfonds ,waar ik ook nog eens 25 euro per maand mee bespaar,makkelijker kan je ze niet verdien,echt een aanraader

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
14 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
M van Drie 3 mei 2012

Ik ben onlangs voor de 2e keer overgestapt via de vastelastenbond. De eerste maal kreeg ik een leuke aanbieding net een cashback aan het eind van het jaar en de 2e keer kreeg ik wederom een soortgelijke aanbieding en ben dus nogmaals overstapt hierdoor. Het is heel simpel overstappen, geen gedoe enkel de meterstanden aan de nieuwe leverancier doorgeven.

Ik vond de vastelastenbond ook actief met het doen van een nieuw aanbod.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Thijs Boevink 23 april 2012

ben zeer tevreden met de overstap naar de vastelastenbond.

qua prijs en qua service erop vooruit gegaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Ingmar 18 april 2012

Ik ben al jarenlang lid. Ik vertrouw op het advies van de vereniging. Zo ben ik al meerdere keren op hun advies overgestapt van energieleverancier. Telkens zonder problemen en met een beter contract. Daarnaast is de service ouderwets goed met zeer bekwame mensen en wordt er echt moeite voor je gedaan. ik voel mij hier geen nummertje maar een gewaardeerd lid. echt een verademing in dit commerciële landschap. ik beveel deze club dan ook van harte aan iedereen aan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Carolien 18 april 2012

Ik ben een twijfelkont wat betreft de keuze voor mijn vaste lasten. Het is zo lastig om te kiezen! de vaste lasten bond heeft mij heel goed geholpen en geadvisseerd via de klantenservice. Ik heb hiervoor vooral slechte ervaringen opgedaan met klantenservices van reguliere energiebedrijven. Dit was echt een verademing. Ook is het is fijn om te weten dat de klant niet betaald voor de inkomsten van de vereniging maar dat het energiebedrijf waar ze inkopen dat betaald. Een heel anders en slim systeem als je het mij vraagt!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
P Hensen 12 april 2012

Ik vind het fantastisch dat ze aanbiedingen welke ik krijg van andere aanbieders eerlijk beoordelen. Ze weten waar de valkuilen zitten, en iedere keer blijkt het toch niet voordeliger te zijn om over te stappen.

Ook hebben ze mij op het juiste moment geadviseert om de prijs vast te zetten, het blijkt nu dat dit me veel geld heeft opgeleverd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
RF Kregting 9 maart 2012

Een paar jaar geleden lid geworden en nog steeds zeer lovend over de service en kwaliteit.

Ga zo door en blijf scherp!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Sjef Schoorl 28 oktober 2011

Heb met hulp van de Vastelastenbond de overstap naar een andere energieleverancier gemaakt, en heb daarbij dankbaar gebruik gemaakt van hun perfecte, oplettende, geduldige en slimme hulp! Ouderwetse degelijkheid en klantvriendelijkheid via een nieuwerwets (internet) medium. AANBEVELENSWAARDIG!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
52 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Tom 29 juni 2011

Ik ben sinds maart van dit jaar klant bij De Vastelastenbond. Dit is mijn eerste woning waarbij ik zelf de energierekening moet betalen. Toen ik contact met ze opnam voor meer informatie kreeg ik gelukkig geen irritant bandje met keuzemenu, maar meteen een echt persoon aan de telefoon en dit was nota bene de oprichter zelf. Omdat ik de afgelopen jaren in het buitenland heb gewoon heb ik weinig verstand van de energiemarkt in Nederland. Na een heldere uitleg heb ik gekozen voor Energiedirect via De Vastelastenbond en de tarieven voor 3 jaar vast laten zetten omdat - zo werd mij verteld - de energietarieven vanwege tumult in de wereld deze zomer zouden gaan stijgen. Hier blijkt niets van gelogen. Ik had mijn vader getipt en ook mijn ouders zijn nog net op tijd zonder problemen overgestapt. Mijn vader heeft 't zelfs voor 5 jaar vast laten zetten als ik me niet vergis.

In de afgelopen maanden heb ik toch zeker een stuk of 5 keer met ze gebeld (ook i.v.m. andere diensten, waaronder Internet) en slechts één keer kort in de wacht gestaan. Telkens werd er tijd voor me genomen. Ook op mijn mails wordt snel gereageerd.

Ik beveel De Vastelastenbond regelmatig aan bij vrienden en kennissen. Al kijken de meesten de kat uit de boom omdat ze denken dat 't allemaal te mooi is om waar te zijn... maar dat is 't niet.

Dit soort bedrijven met een dergelijke service in combinatie met scherpe prijzen zijn gewoon zeldzaam!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Emile Reuvers 15 mei 2011

Prijs product: één van de laagste van NL, in mijn geval sowieso.

Klantenservice: Persoonlijk en vlot contact

Bereikbaarheid: 2 van de 3 keer tot nu toe contact gehad: na contactformulier te hebben ingevuld ben ik binnen 1 uur teruggebeld!

Klachtafhandeling: (nog) N.V.T.

Overstappen: alles online geregeld binnen een paar minuten.

Energierekening: prima prijs/kwaliteit!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
M. Breukel 12 mei 2011

Voor Energie:Direct werd alles prima geregeld via De Vastelastenbond.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
P. Geelen 7 mei 2011

Al vanaf 2008 lid van VLB en geen moment spijt gehad. Heeft me toch maar mooi veel geld bespaard. De klantenservice was in die tijd al top als je nog met vragen zat. Zowel aan de telefoon als per mail direct een duidelijk antwoord van Dennis van Druten persoonlijk. Omdat alles vlekkeloos loopt heb ik de laatste jaren niet meer hoeven te bellen. Ik hoop dan ook dat de Vastelastenbond ondanks de groei dicht bij zijn kernwaarden blijft, dan blijf ik zeker lid.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Wim Tulfer 4 mei 2011

mijn energierekening is lager dan voorheen, doordat de vastelastenbond me opmerkzaam heeft gemaakt op de collectiviteit. Ik ben goed geholpen en hoef niet meer te denken aan vergelijken van tarieven e.d. Een gerust gevoel !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
ruud polman 3 mei 2011

Ben tevreden over energiedirekt m b t service ,

helderheid en prijs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
A. Govaart 3 mei 2011

In juni 2009 heb ik mij aangemeld bij de VLB , ik heb toen aangegeven dat ik voor 2010 over wilde stappen van Dong naar Energie Direct. De overstap is probleemloos verlopen en de rekening van Energie Direct over 2010 was duidelijk en ruim 200 euro lager dan daarvoor bij Dong.

Ik heb enkele keren gebeld met de VLB en werd er steeds goed voorgelicht door mensen die wisten waar ze het over hadden.

Het is beslist de moeite waard om je aan te sluiten bij de Vastelastenbond.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
de Haan 2 mei 2011

Het is heel plezierig als er voor jou "gewaakt" wordt m.b.t. de energie prijzen.

Aanpassingen zijn snel en correct geregeld.

Alleen de zinnige en gewenste informatie wordt toegezonden.

Klachten: geen enkele in twee jaar.

Betiteling zou kunnen zijn: rustgevend.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
h van bragt 1 mei 2011

mag ook wel es een keertje gezegd worden!

alleen maar profiteren is het gemakkelijkst.

bedankt vaste lasten-bond!

vrgr hans van bragt

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
benne veldman 1 mei 2011

relatie vaste lastenbond met overstap naar andere energieleverancier

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
C. van Loon 30 april 2011

altijd goed bereikbaar en behulpzaam bij vragen of onduidelijke situaties met uiteindelijk goede oplossing.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?