Reviews De Vastelastenbond

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

3 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(2)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(1)

1 problemen opgepakt

opgelost
(1)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

15 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Tom 27 september 2012

Super service!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
17 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Bram van Amelsvoort 13 september 2012

Erg tevreden over de service van de Vastelastenbond, dat in combinatie met de prijzen maakt dit de ideale energie partij. Dat mag ook wel eens gezegd worden!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
18 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Anke Koks 27 augustus 2012

ik heb bij alle maatschappijen wel een keer een contract gehad, heb twee huizen dus ik kon ook vaak vergelijken. Op werkelijk alle onderdelen kan ik mij geen betere organisatie voorstellen. Werkelijk super!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
ASA 23 mei 2012

Goede service alles is goed gegaan. Tot nu toe geen problemen gehad.

Echt een aanrader!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
32 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Jan Akkermans 10 mei 2012

Vastenlastenbond geeft goed advies met het overstappen alleen mis ik nu, na een contract van bijna 3 jaar en einde periode, de alertheid om mij met raad en daad bij te staan voor een volgende termijn bij vastenlastenbond. dit dwingt mij om op internet te kijken naar andere aanbieders.

Kost tijd en (energie)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
15 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
E.Cassee 9 mei 2012

Positieve en adequate behandeling van vragen en adviezen.

Korte en directe lijnen met de verschillende energie aanbieders.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
21 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Erik 9 mei 2012

De VLB is mijn steun en toeverlaat geweest om vanuit een bijna netelige positie bij mijn oude leverancier met een goed en zeer goed betaalbaar voorstel te komen. Geduldig behandelt door de medewerker, geen dwang om snel tot een keuze over te gaan. Deskundig onderbouwd advies op elk gebied met betrekking tot energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
17 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
van duin 8 mei 2012

voor dat we bij de vastenlastenbond zaten waren we bij oxxio altijd slecht bereikbaar en en slechte tot zeer slechte afhandelingen nu zitten we bij de vastenlastenbond en alles gaat perfect en heel goed bereikbaar en betrouwbaar

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
19 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Bram Litjens 8 mei 2012

Ik ben sinds medio 2008 lid van de vastelastenbond en neem via hen mijn gas en electriciteit af. Dit tot grote tevredenheid, er wordt je een hoop gedoe uit handen genomen bij het switchen van leverncier, de tarieven zijn gunstig en eventuele problemen worden altijd snel en adequaat opgelost.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
19 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Frits van de Paal 7 mei 2012

Ik ben per ongeluk terecht gekomen bij de Vastenlastenbond. Waarom? Bij Oxxio - waar ik mijn energie van betrok - had men geen commercieel gevoel. Bij de Vastenlastenbond goed ontvangen, prima geadviseerd en geholpen. Per omgaande reacties, maar ook via de telefoon vriendelijke en deskundige hulp. Kortom ik ben blij en kan het iedereen aanraden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Verant 6 mei 2012

Sinds enkele jaren lid van de VLB. Tot nu toe zeer tevreden.

Bij vragen of opmerkingen wordt de klant snel, goed en vriendelijk te woord gestaan.

(ipv oneindig lang 'in de wacht' en uiteindelijk geholpen door een medewerker met minimale kennis van zaken.)

Chapeau !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Wesley 5 mei 2012

Goede service, heldere website en geen kleine letters. Zorgen voor een goede overstap van leverancier en hanteren scherpe tarieven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Paula 4 mei 2012

Deze jongens weten waar ze over praten!

Heb heel veel moeite gehad met energie aansluiten (dit kwam doordat de vorige huurder zijn energielevering niet beeindigd had) en de Vastelastenbond heeft alles voor me opgelost en regegeld.

Toppie!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Aad 4 mei 2012

Prijs product: niet de allerlaagste maar met een 5 jarig contract toch een redelijke concurrerende prijs met 5 jaar zekerheid zowel electriciteit als gas..

Klantenservice: Persoonlijk en vlot contact

Bereikbaarheid: vrijwel direct via gewoon telefoon nummer. geen dure 0900 nummers

Klachtafhandeling: ?? nvt

Overstappen: alles online geregeld binnen een paar minuten.

Energierekening: prima prijs/kwaliteit voor langere tijd!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Lurings C. 4 mei 2012

N.B. Klachtafhandeling 5 sterren ingevuld, maar nog geen klacht gehad.

Ben 1 april overgestapt hetgeen vlekkeloos is verlopen zowel de voorbereiding, de afwikkeling als de overgang zelf. Ook de gegevensoverdracht incl. de financiële afhandeling is snel en prima verlopen, hetgeen overigens ook een compliment voor mijn vorige leverancier (Mainenergie) inhoudt.

Ben ook zeer tevreden over de kontakten (schriftelijk en telefonisch) die klantvriendelijk en ter zake doende zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
R. Boorsma 4 mei 2012

Een prima no nonsense organisatie. Ik kreeg een zeer deskundig overstapadvies bij onze verhuizing van Hilversum naar Putten. Volgens de Nuon moest ik de energietarieven niet vastzetten voor meerdere jaren. Volgens De Vastelastenbond wel.

Ik ben blij dat ik het advies van De Vastenlastenbond heb opgevolgd.

Geen wonder dat deze bond op de eerste plaats staan van de klantwaarderingen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Gijs 3 mei 2012

Enkele jaren geleden overgestapt. Is handig dat er mensen zijn die dit soort zaken voor je uitzoeken en er ook zelf achter staan en je helpen als er problemen zouden zijn. Ken veel mensen die eenmalig overstappen en na afloop van de aanbieding bij die leverancier blijven en de hoofdprijs betalen. Inmiddels een paar keer overgestapt zonder enig probleem en heb nu misschien niet de allerlaagste prijs maar wel een scherpe prijs. Gewoon doen dus

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Spackler 3 mei 2012

Zijn nauwkeurig ,behulpzaam en lossen eventuele onvolkomenheden direct op.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
marleen boesveld 3 mei 2012

Sinds de verhuizing vorig jaar lid van de Vastelastenbond.

De hulp bij het overstappen naar andere energie -en verzekeringsmaatschappijen was prima.

De uitleg en advies heel helder en correct.

De klantenservice was zeer snel bereikbaar en ter zake kundig.

Kortom: had dit veel eerder moeten doen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Rick P. 3 mei 2012

Zeer tevreden, zelf op aanraden van mijn pa mee in contact getreden en het is voor mij de eerste keer dat ik zelf hiermee aan de slag moest. Zeer open en geduldige persoon aan de lijn gekregen die me uitstekend heeft geholpen.

Absoluut een aanrader!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Cathy van Trigt 3 mei 2012

Ik ben al jarenlang lid en vertrouw deze vereniging. Via internet heb ik de ze ontdekt. De service is erg goed. Ik ben zeer tevreden en beveel deze club dan ook bij gelegenheid aan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
E Niels 3 mei 2012

Prima medewerking, altijd goed en adequaat geholpen. kan ik aanbevelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
J. Brouwr 3 mei 2012

Je wordt direct vriendelijk en correct geholpen, iets wat een ontzettend groot voordeel is t.o.v. andere leveranciers!!

Niet zo'n irritant keuzemenu, en daarna 10 min. in de wacht te moeten.

Daarnaast zijn ze ook nog heel gunstig in de prijs.

Alleen maar lof!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
Schuurbiers 3 mei 2012

Alhoewel stroom sowieso veel te duur is en dadelijk met het verhoogd BTW tarief zullen de kosten verder stijgen ben ik in juni overgestapt naar de Vastelastenbond.

Snel contact, snel zaken geregeld. Nu ook maar hopen dat de eindafrekening gaat kloppen.

Tot nu toe, chapeau!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van De Vastelastenbond
M de Wilde 3 mei 2012

Ben een aantal jaren geleden overgestapt van Eneco naar de Vastenlastenbond. Via hen een goedkope leverancier gevonden die ook een goede service verleende. Het scheelde me dat jaar ruim E1000,00!! Ook toen er zich een beter deal voordeed werd ik er door de Vastenlastenbond direct op geattendeerd zonder verplichtingen en gedram uiteraard heel prettig.

Zij regelen alles voor je en kijken of dit voor jou ook echt voordeliger is.

Ook de klantenservice is erg goed. Niet onbelangrijk!! Vrijwel altijd krijg je direct iemand aan de lijn die je vraag kan beantwoorden, kan degeen dit niet, wordt je vlug teruggebeld! Deze mensen zeggen dus niet alleen dat ze terugbellen maar doen het ook en met relevante informatie!!

Ik ben indertijd door vrienden getipt over de Vastenlastenbond en heb ondertussen al heel wat mensen getipt en er zijn er ook al veel lid van jullie geworden!! Ga zo door!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?