Reviews De Vastelastenbond

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

3 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(2)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(1)

1 problemen opgepakt

opgelost
(1)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›
Geverifieerde klant
Goed
J.G Hovius uit Grootegast, 28 januari 2019

Mijn indruk was erg goed ben tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
J.G Hovius uit Grootegast, 28 januari 2019

Mijn indruk was erg goed ben tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstap van energieleverancier.
R. Looijenga uit Veenendaal, 11 april 2018

De vastenlastenbond heeft uitstekend werk verricht bij mijn overstap van energieleverancier. Alles is zeer vlot en correct verlopen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekend
R Tukker uit Almere, 29 november 2016

Ik zit nu een jaar bij de Vastenlastenbond en het bevalt me uitstekend, goede service en als je een vraag heb wordt die snel beantwoord. Zo wil ik het om als gewoon mens behandeld te willen worden, voorlopig blijf ik nog wel even zitten waar ik zit.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekende behandeling
R Tukker uit Almere, 29 november 2015

Ik was op zoek naar een goed energiebedrijf en die heb ik nu gevonden, het was hard nodig omdat de verhouding met mijn vorige niet goed liep en het gevoel kreeg dat ik bedonderd werd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Beoordeling
Anoniem uit Wageningen, 4 juni 2015

We zijn prima tevreden over De Vastelastenbond.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
overzichtelijk en objectief
D.A.W. Ter Apel uit Ter Apelkanaal, 30 april 2015

Via de Vastelandenbond kun je snel en duidelijk zien hoe je prijs voor energie ligt in verhouding tot andere toeleveringsmaatschappijen. Je kunt heel eenvoudig veranderen als je dat wilt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima service
H.L. Meijer uit Zwolle, 17 april 2015

De afhandeling is zonder probleem verlopen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekend
J Maas uit Nijmegen, 1 maart 2015

Geen enkel probleem ondervonden, dus prima!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed
eD. uit Enschede, 23 april 2014

Goed en snel duidelijk in het vergelijken van de juiste aanbieder en goede prijs

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Erg gemakkelijk
Renetate uit Groningen, 20 april 2014

Makkelijker kan overstappen niet.

Goed op de hoogte gehouden van de stappen.

Alles is geregeld, zonder dat ik iets hoef te doen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Duidelijk, snel en goed!
Dennis uit Assen, 19 april 2014

Vastelastenbond heeft mij goed geholpen met het overstappen van leveranciers. Ik had een paar vragen, en die waren na een telefoontje snel beantwoord.

Ook nog wat tips gekregen over het terugvragen van de overstap boete. Alleen lof tot nu toe!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima
M Peeze uit Amsterdam, 18 april 2014

goed geregeld

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
TOTAAL klantvriendelijk
A VAN KLOOSTER uit Delfzijl, 15 april 2014

Totaal geen problemen gehad en de vastelastenbond heeft verder alles voor ons geregeld, overstap enz, gewoon prima

en na afloop hield men nog kontact, nogmaals onze dank.

Reactie van De Vastelastenbond - 16 april 2014

Geachte heer/mevrouw van Klooster,

Fijn dat we u goed van dienst zijn geweest.

Namens Vereniging de Vastelastenbond bedankt voor uw positieve review!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›