Ervaringen Budget Energie

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze bieden we een open platform aan waar klanten ervaringen kunnen delen. Uw ervaring helpt daarbij. Hieronder leest u ervaringen over Budget Energie. U kunt uw ervaring met Budget Energie ook delen.

Deel uw ervaring

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

J. van den Ark, 30 maart 2016

Budgetenergie was vroeger misschien goed. Maar op dit moment zijn ze heel slecht. Zaken afhandelen lukt nooit. Je wordt alsmaar genegeerd. Ook als je klachten opstuurt. Termijn houden ze minimaal 3x zo hoog als je bij een andere energieleverancier zou betalen, omdat het een armzalige bedrijf is.

Helemaal niet aan te raden.

ZEKER NIET DOEN!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Jan Janssen, 25 maart 2016

Slecht. We werden op een aggressieve, onheuse manier aan de deur benaderd door twee "colporteurs". Men had de schoenen al bijna uit, want men moest zo nodig de meterstanden opnemen.

Benadering niet meer van deze tijd. Opmerkingen van " U hebt het zeker druk, u bent nooit thuis, we zijn al een paar keer langs geweest! " Je zou ze bijna de deur voor de neus dicht slaan.

Men vertrok met de opmerking: terug te komen als de heer de huizes thuis was.

Stuur liever een gedetaileerde en duidelijke offerte!

Reactie Jenny Goldschmidt, 13 april 2016

zelfde ervaring: enorm warrig verhaal dat we korting doorberekend zouden moeten hebben gekregen en dat men dat even kwam controleren...en inderdaad; was handiger om dat aan tafel te bekijken dus men deed schoenen even uit: nee dus.

Reactie Bep Sanders, 7 juni 2017

Ook een dergelijk verhaal. Vandaag gewerkt dus niet thuis. Oh daarom was u niet thuis.

Vervolgens, ik wil graag even controleren of de korting is doorberekend want dat doet uw huidige energieleverancier vast niet.

Mag ik uw meterstanden opmeten en uw akkoord om uw gegevens op te vragen bij uw eigen energieleverancier? Beetje vreemde gang van zaken leek me. Werd er een zelfs ongemakkelijk van. En toen ik aangaf geen interesse te hebben werd er ook nog gezegd. Oh nou dan gaan we gauw want er hadden een afspraak en we zijn al te laat.. en toen was het al 10 minuten nadat afspraak had moeten beginnen..

Ik ben gelukkig niet zo vatbaar voor kortingen en betaal zelfs liever wat meer als ik tevreden ben, wat ik ben bij mijn huidige leverancier ben. Dus nee bedankt Budget Energie. Misschien meer geluk bij de volgende deur.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Joan, 2 maart 2016

Mijn ervaringen met BudgetEnergie zijn zeer slecht. Het eerste jaar wou ik mijn termijnbedrag aanpassen naar boven, ze hadden het belachelijk laag ingeschat. Via internet kon dat maar met enkele euro's dus toen gebeld. Toen weigerden ze het bedrag voldoende omhoog te doen onder het motto “ja mevrouwtje, we zijn geen spaarpotje”. Aan het einde van dat jaar moest ik dus 800,- bij betalen. Toen ik belde voor een betalingsregeling daarvoor zeiden ze daar niet aan te doen omdat ik dan mn termijnbedrag niet meer zou kunnen betalen, ik moest dus in 1 keer 800,- bijbetalen.

Na nu 3 jaar lang elke maand op tijd te hebben betaald stond er 1 keer niet voldoende saldo op rekening, dus werd de automatische incasso teruggeboekt. 3 weken later heb ik betaald, daarna krijg ik bericht dat ik nog 15,- euro extra moet betalen en een brief van de gemeente waarin wordt vermeld dat ik een betalingsachterstand heb bij de energieleverancier en dat die mij gaan afsluiten. Voor 15 euro? Zonder 1 brief of mail van die strekking aan mij?

Ik stap over en adviseer iedereen een andere leverancier. Groetjes Joan

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Gam, 4 november 2015

Hele slechte ervaring met dit **** bedrijf. 2 jonge mannen aan de deur, erg leuk gesprek gehad. Heel duidelijk aangegeven dat ik een contract wilde voor 1 jaar (mijn huurovereenkomst liep 1 jaar), door mijn onoplettendheid heeft de beste kerel me een contract bezorgd van 3 jaar! Mooie kortingen zijn me voorgeschoteld die ik nooit heb gekregen! Denk aan de eerste 6 maanden korting, 2x 35 euro retour etc. Nu ik ben gaan samenwonen willen ze me een boete geven van maar liefst 200 euro, belachelijk! Ondertussen heb ik het afgelopen jaar Budgetenergie meerdere malen gebeld. Vandaag een mevrouw van klachtafhandeling ze begon heel vriendelijk maar de voorstellen sloegen werkelijk nergens op. Denk aan: mijn partner een contract laten afsluiten bij budgetenergie voor 1 jaar en dan zou mijn boete gehalveerd worden of een nieuw contract van 3 jaar, in dat geval komt mn boete te vervallen. Mooie commerciële truc! Vervolgens wilde ze me een coulance aanbieden van 50 euro maar dat was om mij de mond te snoeren. Hoe bestaat het dat in deze tijd er kort door de bocht alleen naar zogenaamde feiten wordt gekeken en niet wordt geluisterd naar het verhaal erachter. En erger nog.... Ze deze mensen aan het werk laten om nog meer mensen '****' die ter goede trouw zijn. Daarnaast vind ik het opmerkelijk dat een klacht tav een boete lopende is en deze fijntjes 'alvast' in rekening wordt gebracht en 5 dagen later geïncasseerd zal worden. Niet heel chique!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
gaston coonen, 1 november 2015

Zwaar ***bedrijf, die budget****. Sturen nooit een fatsoenlijke factuur, en willen alles via e-mail doen. Ook e-mail is niet altijd waterdicht. Op een slinkse manier binnen laten halen, s'avonds verkopers aan de deur gekregen, die alles VEEL mooier uitlegden dan het in werkelijk ooit geweest is. Ze vertelden dat als mijn opzegboete hoger was dan 2x 50 euro, het hele verhaal automatisch niet doorging en ik niet meer benaderd zou worden. Het eerste wat ik hoorde, was het welkomstbericht. Ik denk mooi, gelukt. Daarna kwam de factuur, opzegboete was 150 euro duurder, en IK moest het betalen. Na een heel gedoe weer terug bij essent. Nooit meer!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Petra Puister, 25 augustus 2015

Ga absoluut niet in zee met Budget Energie! Ook ik ben op een slinkse manier binnen gehaald en voorgelogen over boetevrij opzeggen. En voor een eenpersoonshuishouden zijn ze bovendien helemaal niet goedkoop. Let op de hoge vastrechten!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
JP, 19 augustus 2015

Ik heb geen ervaring met Budgetenergie maar het zal al gauw beter zijn dan bij Oxxio.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
peter ijtsma, 29 juni 2015

op een slimme doortrapte manier binnen gehaald. sturen nooit een gespeceviseerde factuur,houden zich niet aan de wettelijke 30 dagen die hier voor staan.

binnen 14 dagen betalen anders 15 euro extra betalen. weinig mensen met empathie aan de telefoon als je belt om de betaling anders te regelen.

boetevrij over kunnen stappen word je ook voor gelogen en zo kan ik wel ff doorgaan.

kortom een slecht bedrijf die makkelijk rijk worden wil over ruggen van minder ****** en minder ******* mensen .

mvg,

peter

Reactie Budget Energie Webcare, 1 juli 2015

Geachte meneer IJtsma,

Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. We willen uiteraard graag kijken of we uw ongenoegen kunnen wegnemen. Wanneer u contact wenst, dan ontvangen wij graag bericht van u op klachten@budgetenergie.nl. Wanneer u uw klantgegevens (klantnummer, postcode en huisnummer, telefoonnummer) in uw bericht vermeld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
m. meijer, 15 januari 2015

(15-01-2015) Zojuist kwam er een verkoper van BudgetEnergie bij mij aan de deur in en poging mij een contract te verkopen. Ik had nog niet van deze energieleverancier gehoord en vroeg de verkoper dus om bedenktijd.

Dat kon niet, zei hij. Ik moest ter plekke tekenen voor een 3-jarig contract. Ik antwoordde dat ik daar niet toe genegen was zonder me eerst goed geïnformeerd te hebben over de voorwaarden etc. van deze leverancier.

De verkoper zei dat als ik al mijn gegevens verstrekte en het contract ondertekende, ik 2 weken bedenktijd zou hebben.

Uiteraard antwoordde ik dat ik niets onderteken zonder eerst te weten waar ik in stap.

Ik vroeg of de verkoper een informatiefolder had die ik eerst kon doorlezen. Dat had hij niet, antwoordde hij.

Toen vroeg ik of hij een andere keer kon terugkomen , zodat ik eerst de tijd zou hebben om op internet over BudgetEnergie te lezen. Nee, dat kon niet, antwoordde hij.

Vervolgens vroeg ik hoe BudgetEnergie dan de mensen benaderde, die niet thuis waren als de verkoper langs de deuren ging. "Die hebben pech en moeten dan vier of vijf maanden wachten voor we terugkomen " zei de verkoper.

Inmiddels stond er ook bij de buurvrouw een "verkoper" aan de deur. "Kijk", zei de man met wie ik in gesprek was, "uw buurvrouw doet het ook, die stapt ook over op onze leverancier."

Ik zei dat mijn buren hier niets mee te maken hadden. Daar wist de jongeman geen antwoord op.

Nog wat heen-en-weer gepraat volgde, wat er op neerkwam dat hij me ervan probeerde te overtuigen dat ik ter plekke tekenen moest voor een 3-jarig contract, waarna ik een bonus van 100 euro zou krijgen en 22% korting op mijn energiekosten. Hij had geen verdere informatie over service van BudgetEnergie en er was niets om door te lezen alvorens het contract te tekenen.

Ik vond dit allemaal vreemd. en besloot eerst met BudgetEnergie contact op te nemen alvorens een contract te overwegen. Daarom vroeg ik de 'verkoper' naar zijn naam of zakelijk identificatienummer, zodat ik de energieleverancier kon vermelden met wie ik gesproken had.. De man droeg een kaartje om zjn nek en toen ik hem vroeg naar zijn naam of nummer, verstopte hij het kaartje meteen door zijn map ervoor te houden. Hij zei dat hij Razhid heette en toen ik hem vroeg hoe dat gespeld wordt, liep hij snel weg.

Het was een donkere jongeman met kort haar en een bril, en hij was in gezelschap van twee andere donkere jonge heren die op de stoep rondhingen en er allerminst als verkopers uitzagen.

Het zag er allemaal weinig betrouwbaar noch professioneel uit en het gedrag van deze "verkoper" inclusief de agressief-manipulatieve 'verkoop'techniek was genoeg om mij geen contract van deze energieleverancier te laten aansmeren.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
J.Lenderink, 22 november 2014

Zee slechte ervaringen met BudgetEnergie. Een jaar geleden heb ik me aangemeld via EasySwitch voor een jaarcontract. Berekend maandtarief zou 100 euro zijn gebaseerd om mijn verbruik (gas en elektra) Vier dagen later kreeg ik het contract van BudgetEnergie met een drie-jarig contract voor dezelfde maandlasten. Aan het eind van de drie jaar zou ik 400 euro ontvangen. Voor dat bedrag heb ik me laten verleiden om een drie-jarig contract aan te gaan. Het contract ging in op 15 november 2013, de eerste termijn werd afgeschreven op 1 december 2013. Heel slinks een dag na m'n bedenktijd! Er werd namelijk 119,93 euro geïncasseerd. Nu, precies een jaar jater ontvang ik de jaarafrekening. Ik heb 240 euro teveel betaald, krijg echter maar 136 euro terug!! En nu komt het......op basis van mijn jaaropgave moet ik het komende jaar 130 euro per maand gaan betalen. Zo wordt die 400 euro dus een sigaar uit eigen doos! Bij contact met BudgetEnergie krijg je nul op rekest! Mailtjes worden niet beantwoord en bij telefonische klachten kan de medewerkster maar een paar zinnetjes zeggen: 'Dat bepaalt het systeem' als je vraag woorm het maandtarief omhoog gaat in plaats van omlaag. Als je dan de opmerking maakt dat dit dan aangepast moet worden in het systeem krijg je de dooddoener 'Dat kan het systeem niet aan'

Trap er niet in.....Stap niet over naar BudgetEnergie!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
van oosten, 19 november 2013

zeer slecht, ze beloven maar wat en komen niets na!!! mensen trap er niet in!! ik heb om een aanpassing van mijn maandbedrag gevraagd, krijg nota bene een bevestiging thuis via de mail. Zij zeggen dat dat niet zo is en je kan hoog of laag springen. Je krijgt soms eerst een herinnering en dan na een telefoontje pas de nota! ben je een dag te laat met het betalen van je jaarrekening waar ik ook zelf om moest vragen gaan ze je om 22 uur 's avonds nog bellen. terwijl ik betaald had. ben nu nog steeds met ze aan het onderhandelen. MENSEN LET OP!!!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
P. Langkous, 6 november 2013

Was tevreden klant bij budgetenergie. Totdat ik van leverancier wisselde. Ik wacht al meer dan twee maanden op de eindafrekening. Ze hebben zelf in de mail gezegd dat ze daar 8 weken de tijd voor hebben. Nu die acht weken zijn verstreken hoor ik niets meer.

Jammer en onnodig lijkt me

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
P.Drijvers, 12 april 2013

Niet doen! Absoluut niet doen. Zit al 10 weken te wachten op terugbetaling welkomstpremie en teveel betaald voorschot. In totaal 375,00

Schandalig! Aan dit soort praktijken dient een eind gemaakt te worden.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
C.J.Moons, 17 december 2012

Energie en Gas van 'Budjet Energie' leek mij heel goedkoop, maar was een echte miskoop. Ik ben drie weken bezig geweest om als starter gas en energie te krijgen totdat ik het zo zat was dat ik naar 'Essent' ben over gestapt. Als je jouw gegevens via consumenten bond, via hun mail of zelf drie keer telefonisch doorgeeft en ze kunnen je nog niet eens een email bevestiging terug sturen dat je klant bent, dan ben je dus een energie maatschappij van niets! Echt 0,0. Ook als ze beweren je terug te bellen en dit gewoon niet doen. 'Essent' was daarbij mijn reddende engel, die konden mij gewoon de volgende dag aansluiten als ik afzag van de 7 dagen bedenk tijd, top.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Mariska, 9 oktober 2012

Mensen met een dubbele meter: pas op!!! Ook al heb je bij je netbeheerder aangegeven dat je gebruik wilt maken van een enkeltarief, dan nog brengt BudgetEnergie je gewoon een dag/nachttarief in rekening.

Ik kwam hier bij toeval achter (het is mij nooit verteld dat Budgetenergie zo werkt) en ik kan aan het einde van het jaar een forse rekening verwachten.

Als ik dit had geweten was ik nooit overgestapt.

Reactie Ten Hove, 19 november 2013

Mij is hetzelfde overkomen, als je een piek/dal meter hebt kun je bij Butgetenergie

NIET naar enkel tarief

PAS OP !!!!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer