Reviews Budget Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

107 reviews

5 sterren
(9)
4 sterren
(10)
3 sterren
(5)
2 sterren
(6)
1 ster
(77)

78 problemen opgepakt

opgelost
(10)
deels opgelost
(3)
niet opgelost
(10)
in behandeling
(1)
onbekend
(54)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
OPGEPAST
A.M uit Huizen, 5 april 2019

Waarschuwing aan iedereen die overstappen wil naar budget energie ze hebben mooie praatjes ze zeggen dat je na een jaar kosteloos weg kan maar trap er niet in ze smeren je een 3 jarig contract aan en betalen de boete van je overstap allemaal mooi nog een media markt bon prachtig allemaal maar waag het niet na een jaar weg te gaan dan betaal je boete ook niet erg die vergoed je nieuwe leverancier maar nu komt het de boete die budgetenergie het jaar daarvoor voor jou betaald heeft mag je ook terug betalen hetgeen mij nu komt op 150 euro in de put gegooid dus denk heel goed na voor je hier intrapt ik nooit meer weg met budget energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Super goed!
a van de W. uit Putten, 26 maart 2019

Het is zo goed geregeld dat je er niets van merkt. Keurige aanmelding en afronding van het jaarcontract. Keurig binnen een paar weken ons teveel betaalde geld terug.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet nakomen van afspraken
M Stevens uit Bergen op Zoom, 25 maart 2019

Mijn ervaring met Budget Energie is het volgende nl ik kreeg een mailtje dat mijn rekening nog betaald moest worden over de lopende maand. Ik heb meteen gereageerd en met een medewerker de afspraak gemaakt dat die rekening rond de twintigste betaald zou worden en dat ik de volgende rekening begin april zou voldoen. Aangezien ik telebankier heb ik dat zo ingevoerd en alles was oké. De desbetreffende datum stond dat bedrag in behandeling maar werd niet overgemaakt. Ik heb toen alles opnieuw ingevoerd en dat bedrag werd wel overgemaakt. later bleek dat ik dat beide bedragen overgemaakt waren. Heb direct contact opgenomen met BE en deze zouden dat bedrag terug overmaken . 3 dagen later was dit nog niet gebeurd en heb ik weer gebeld naar BE. Ik kreeg daar te horen dat mijn geld, tegen de afspraak in NIET terug gestord werd omdat ze het verrekend hadden met de volgende maand. Er word gewoon tegen de afspraak in door BE over MIJN geld beslist. De reden die ze gaven was dat de betaling van de volgende maand NADAT de afspraak was gemaakt ingevoerd was en dat ze daar door het bedrag hadden verrekend met het bedrag van de volgende maand . HET KOMT DUS HIEROP NEER DAT JE EEN AFSPRAAK HEBT MET BE EN DAT DIE DAN EENZIJDIG WORD GEBROKEN WAAR DOOR JE ALS CLIËNT VAN BE IN DE PROBLEMEN KUNT KOMEN. Hier door kan ik 2 andere betalingen niet doen die mij €60 á €70 meer gaan kosten. oOK IK MOET ROEIEN MET DE RIEMEN DIE IK HEB.Egaal wat ik ook aanvoerde, zij bleven keihard volhouden dat ze daar niet in mee gingen om dat geld terug te storten, wat de afspraak was.

Ik raad dus iedereen aan om eerst goed na te denken voordat je met BE in zee gaat want een foutje word meteen afgestraft bij Budget Energie. En ja, ik ben behoorlijk gefrustreerd n.a.v. deze handelingswijze vAn BE

Reactie van Budget Energie - 8 april 2019

Beste meneer Stevens,

Ik zie dat u inmiddels, via ons chatkanaal, gesproken heeft over uw betalingen en de verwerking hiervan. Ik ga er vanuit dat het duidelijk is hoe uw betalingen verwerkt zijn.

Daarnaast zag ik wel dat mijn collega u heeft aangegeven dat uw betaling van 22 maart 2019 teruggestort zou worden. Dit is niet gebeurd en hier bied ik u excuses voor aan.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, raad ik u aan contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen contract gezien, volgens hun wel afgesloten
Gino Catshoek 23 maart 2019

Volgens Budget Energie hebben we een vijf jarig contract afgesloten. We hebben nog nooit van deze organisatie gehoord. Nu zeggen ze dat we niet onder ons contract uit kunnen.Onbetrouwbare aanpak!

Reactie van Budget Energie - 8 april 2019

Beste heer/mevrouw,

Een 5-jarig contract met een organisatie waar u nog nooit van heeft gehoord, daar klopt iets niet. Ik had graag met u meegekeken maar ik kan op basis van de door u meegestuurd info uw klantkaart niet vinden in ons systeem.

Om uit te vinden wat er nu precies gebeurd is, raad ik u aan contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kijken graag met u na hoe de aanmelding is verlopen en of er mogelijk iets verkeerd is gegaan.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleidende telefoon .
Susanne uit Kampen, 17 maart 2019

Gisteren gebeld door een medewerker..

Erg vervelend hij stuurt me een offerte

Ik zeg meneer er over na te denken en dus de mail zal bekijken in rust.. meneer zegt druk eens op de knop .. ik word klant'...en wat ziet u dan .. ik natuurlijk zo dom op te klikken.. en dan doodleuk zeggen dat ik klant ben terwijl ik duidenlijk benoem na te denken .. ik ben tevreden over de huidige engerie bedrijf. En wil dus beslist niet overstappen!! En al zeker niet na deze bedrijf! Heb meteen een mail gestuurd.. en dus het bewijs dat het gedwongen klant worden is opgezegt!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleiding
Klaas Kok uit Den helder, 5 maart 2019

Kosten zijn hoger dan vermeld bij de collectieve inschrijving via Eigen Huis.

Reactie van Budget Energie - 6 maart 2019

Beste Klaas Kok,

Ik zie dat u een termijnbedrag van € 223,- bevestigt heeft gekregen vanuit Budget Energie gebaseerd op een verbruik van stroom normaal 1497 kWh, stroom dal 1575 kWh en gas 2541 m3. Dit is het gemiddelde historisch verbruik dat de netbeheerder aanhoudt voor uw adres. Nadat u een aanmelding heeft gedaan, houden wij altijd het gemiddelde verbruik van de netbeheerder aan.

U geeft aan dat u vanuit Vereniging Eigen Huis een termijnbedrag van € 209,- bevestigt kreeg. Het verschil kan in dit geval ontstaan omdat Vereniging Eigen Huis altijd uitgaat van het verbruik dat u aan hen opgeeft. Niet het gemiddeld verbruik vanuit de netbeheerder, zoals Budget Energie doet. Ook verrekenen wij de budget korting van € 60,- niet maandelijks, maar aan het eind van de looptijd van het contract.

Ik verlaag het termijnbedrag naar € 209,- voor u. U ontvangt een aparte bevestiging per e-mail. U kunt overigens altijd uw termijnbedrag zelf wijzigen via uw persoonlijke omgeving op onze website 'Mijn Budget'. Hier kunt u ook tussentijdse berekeningen maken om te controleren of uw termijnbedrag nog passend is bij uw verbruik.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechte service en voorlichting
Patricia 27 februari 2019

In juli 2018 mijn contract afgesloten met Budget Energie in de MediaMarkt bij een medewerker van Budget Energie. Het contract was voor 3 jaar vertelde het meisje mij, maar na de vraag of ik er ook 3 jaar aan vast zou zitten werd mij verteld dat ik er maar 1 jaar aan vast zou zitten. Na een maand kreeg ik mijn eerste kostenoverzicht en ook de kosten vielen veel hoger uit dan wat het meisje bij de MediaMarkt mij verteld had. Na telefonisch contact met de klantenservice bleek hier helaas niet veel meer aan te doen natuurlijk. Helaas had de jongenman die ik aan de telefoon had mij niet verteld dat de "wettelijke korting" op stroom hier nog van af moest en dat dit niet meegenomen wordt in het maandelijkse overzicht (op zich al vreemd). Nu recentelijk contact in verband met onderstaand verhaal kwam ik er dus achter dat de kennis van medewerkers van Budget Energie ver te zoeken is. Nu ga ik in april 2019 emigreren en moet ik dus van mijn energiecontract af. Ik netjes geïnformeerd wat te doen en tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat ik de maximale afkoop boete van € 100,- moet betalen die staat voor een resterende looptijd van 2-2,5 jaar van je energiecontract. Toch gek als je verteld wordt dat je maar een jaar aan je contract vast zou zitten. Daarnaast moet ik ook mijn cadeaubon van MediaMarkt van € 75,- terug betalen die ik kreeg bij het afsluiten van mijn contract als ik binnen een jaar mijn abonnement zou opzeggen. Totale boete dus € 175,-. Uiteraard was ik het hier niet mee eens en heb ik me kapot gemaild en gebeld tot aan de CEO aan toe. Nu bleek dat er in mijn contract staat dat er MAXIMAAL € 50,- van de cadeaubon mag worden teruggevorderd. Als ik dit niet had gezien hadden die naaibakken dus gewoon € 25,- extra (teveel) aan boete berekend. Ook gek als je 2/3 deel van een jaar klant bent geweest dat je dan ook 2/3 van zo'n bon moet terugbetalen (wat sowieso al belachelijk is dat je hem überhaubt moet terug betalen). 1/3 van zo'n cadeaubon is wat dat aangaat toch wat reëler. Al met al is Budget Energie dus absoluut niet flexibel en gaat het alleen maar om de cijfertjes en niet om de menselijke kant. Ze berekenen het MAXIMALE door wat ze wettelijk mogen en denken er niet eens over na om wat schappelijker te zijn in hun boetes in uitzonderlijke gevallen. Eindstand: Met tegenzin moet ik nu een boete gaan betalen waarvan ik van mening ben dat ie veel te hoog is naar aanleiding van de aan mij verstrekte informatie en word ik als consument eigenlijk neergezet als leugenaar, want er is niemand bij aanwezig geweest bij het verkoopgesprek in de MediaMarkt. Ik zeg: BudgetEnergie NOOIT DOEN! En 1 tip naar Budget Energie toe: Leidt je mensen op en wees menselijker en schappelijker!

Reactie van Budget Energie - 1 maart 2019

Beste Patricia,

Ik heb zojuist ook geantwoord op uw review via gaslicht.com, hierbij nogmaals mijn reactie. Ik begrijp dat u inmiddels reactie en antwoord op uw klacht heeft ontvangen via onze klantenservice en Caroline Princen. Doordat ik uw contractgegevens niet heb ontvangen, kan ik uw contact helaas niet bekijken.

Budget Energie biedt in vestigingen van MediaMarkt uitsluitend drie jarige contracten aan in combinatie met een cadeaukaart. Ik vind het vervelend om te horen dat u er vanuit ging dat het om een éénjarig contract ging. Echter bevestigt Budget Energie direct de loopduur van het contract in de door u ondertekende leveringsovereenkomst die u ontvangt per e-mail na de aanmelding. Hierin kunt u vinden dat het om een driejarig contract gaat, en welke consequenties het heeft om het vaste contract voortijdig te verbreken. Ook geven wij hierin weer wat voor kosten hieraan verbonden zijn. U heeft na de aanmelding 14 dagen wettelijke bedenktijd waarin u het contract kosteloos (zonder opzegboete) kunt ontbinden als u het niet eens bent met de voorwaarden.

Mocht u buiten deze wettelijke bedenktijd van het contract af willen zien, dan brengt Budget Energie een opzegvergoeding in rekening ook in het geval van een emigratie. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen die zijn opgesteld door de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Doordat u een cadeaukaart heeft ontvangen tijdens de aanmelding, vordert Budget Energie volgens de voorwaarden maximaal € 50,00 per energieproduct terug. Ik begrijp dat u het hier niet mee eens bent, echter zien wij een emigratie niet als uitzondering. De opzegboete en de terugvordering van de cadeaukaart komen hierdoor niet te vervallen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Reactie van Patricia - 8 maart 2019
probleem is niet opgelost

Geen enkele medewerking vanuit Budget Energie. Ik heb wel 5 x hetzelfde verhaal gehoord hoe de vork in de steel zit. Ik ben niet seniel en begreep het verhaal ook al na 1 x. Inmiddels mijn opzegging doorgegeven aan deze gierige energiemaatschappij. Onder protest zal ik de (in mijn ogen) te hoge boete wel moeten betalen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
Johan Aalderink uit Westerhaar, 19 februari 2019

Netjes geregeld tegen voordelige tarieven, klantenservice is ok. Momenteel bij een andere leverancier. Om de cash back acties. Maar kom zeker terug ! Tot nu toe de beste energieleverancier. Dus gewoon doen..

Reactie van Budget Energie - 20 februari 2019

Beste Johan Aalderink,

Het is altijd fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening! Als u weer een overstap kunt maken dan doen wij uiteraard graag een aanbod. Mocht u suggesties, opmerkingen of vragen hebben voor of over onze dienstverlening, dan kunt u altijd contact opnemen via klanten@budgetenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
energie stinkt niet
Richard 14 februari 2019

Ook ik ben sinds oktober vorig jaar overgestapt van Essent naar Budget energie. De reden is niet dat ik ontevreden was over Essent maar ook in mijn woonplaats stond er een medewerker van Budget energie in de Mediamarkt. Aangezien ok ik een waardebon van €175,00 kreeg bij overstappen en de boete vergoed ging krijgen, ben ik overstag gegaan. De bedragen kwamen redelijk overeen met die van Essent. Ook werd mij er duidelijk bij vermeld dat wanneer ik binnen een jaar weer over zou stappen ik €100,00 van de waardebon terug zou moeten betalen. Na de afrekening van Essent te hebben ontvangen (waar €100,00 boete wegens overstap op stond vermeld) heb ik deze door gemaild naar Budget energie, waardoor ik de eerstvolgende maand €100,00 minder heb moeten betalen. Ook daar heb ik dus geen klachten over. En laten we nu eerlijk zijn, natuurlijk betaal je die €175,00 waardebon zelf maar dat snap je toch zelf ook wel. En natuurlijk is het heel normaal dat, wanneer je binnen een jaar weer overstapt, je €100,00 van die waardebon terug moet storten. Het is een bedrijf en geen filantropische instelling. Dat er mensen zijn die een maand niet kunnen betalen o.i.d., steek je kop niet in het zand en wacht op mailtjes, smsjes e.d. maar neem contact met het bedrijf. Ik heb geen betalingsachterstand maar ik kan mij voorstellen dat het bedrijf liever heeft dat je zelf even contact opneemt dan dat zij achter hun geld aan moeten. Volgens mij valt er dan vast wel wat te regelen met de energieleverancier.

Reactie van Budget Energie - 20 februari 2019

Beste Richard,

Energie stinkt inderdaad niet! Bedankt voor de positieve review, het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Daar doen wij in ieder geval ons uiterste best voor. Het is een goed advies om altijd even contact op te nemen en ons op de hoogte stellen als er iets anders verloopt dan normaal. Wij kijken altijd graag naar oplossingen, zo ook in bovenstaande situaties. Mocht u nog suggesties, opmerkingen of vragen hebben voor of over onze dienstverlening, dan zijn wij altijd te bereiken via klanten@budgetenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Twee keer “miscommunicatie”
Manon 13 februari 2019

Ook hier gebruik gemaakt van de mediamarkt aktie. Aangegeven net te zijn overgestapt en of dat geen probleem zou geven. Nee was het antwoord! Wij vergoeden de boete en u hoeft niets te doen. De leverancier waarvan ik in eerste instantie was overgestapt kwam natuurlijk ook met een boete. Maar die betalen we niet mevrouw. Ik heb via de mail alles uitgelegd en kreeg zwart op wit terug dat de boete van essent (mijn eerste leverancier) betaald zou worden door budget energie. De betaling bleef echter uit. Toch maar weer gebeld. Ow mevrouw, ik zie dat mijn collega u fout heeft ingelicht. U krijgt de boete niet vergoed. 🤮🤢 wat heeft mailen dan nog voor zin? Nu mag ik weer wachten op de jaarrekening van Nuon (tweede leverancier) en die boete (veel lagere boete dan essent) betalen wij wel.

Reactie van Budget Energie - 14 februari 2019

Beste Manon,

Ik begrijp dat u twee keer in een periode van 1 á 2 maanden bent overgestapt naar een andere leverancier. U heeft een opzegboete van Essent ontvangen, deze zou Nuon aan u vergoeden. Echter bent u daarna overgestapt naar Budget Energie, waardoor de vergoeding vanuit Nuon vervalt.

Of Essent een boete in rekening brengt, is voor Budget Energie helaas niet te controleren. Of Nuon de vergoedde opzegboete opnieuw in rekening brengt als u een overstapt maakt, hoort een voorwaarde te zijn van uw contract met Nuon. U kunt deze informatie in het contract met Nuon uiteraard vinden.

Een overstap naar Budget Energie is geen probleem, wij kunnen dan ook de boete die u heeft ontvangen van Nuon vergoeden. Budget Energie heeft ten slotte de levering van Nuon overgenomen. Helaas hebben wij van u de eindnota met daarop de opzegboete vanuit Essent ontvangen. Deze opzegboete vergoeden wij niet.

Ik vind het vervelend dat u in een korte periode twee opzegboetes heeft ontvangen, echter is dit geen reden om deze beide te vergoeden.

Zoals u in uw contract kunt vinden vergoeden wij de opzegboete van uw meest recente (huidige) leverancier. Het contract heeft u direct na de aanmelding ontvangen. U kunt deze eindnota van Nuon sturen naar klanten@budgetenergie.nl voor het vergoeden van de opzegboete.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleiding in de MediaMarkt
Stijn Nijenboer uit Enschede, 13 februari 2019

Wij zijn overgestapt naar Budget Energie, omdat zij een berekening gemaakt hadden met hun goedkope tarieven. Daarnaast maakten ze ons lekker door een tegoedbon van de MediaMarkt te geven.

Omdat de berekening er prima uit zag, hebben wij in de overeenkomst niet verder gekeken wat de daadwerkelijke tarieven zijn. Nu blijkt achteraf dat ze in de berekening heel andere tarieven gebruiken, waarmee wij in de praktijk dus niet te maken krijgen. Wij hebben nu dermate hoge tarieven, dat we de tegoedbon van MediaMarkt drie keer zelf betalen!

Ter vergelijking: op de website van Budget Energie betaal je 7,5 cent per kWh Elektriciteit en 32 cent per m³ Gas. En wij hebben een contract ontvangen voor 9,1 cent kWh Elektriciteit en 38 cent p m³ Gas.

Daarnaast zijn de vaste leveringskosten (totaalbedrag per jaar) ook 40 euro duurder. Op de jaarrekening zie je die 40 euro nauwelijks terug, maar toch.

Wij voelen ons nu wel extreem beet genomen.

We hebben Budget Energie gebeld en gevraagd om een toelichting, maar aan de telefoon gaf de Service Medewerker aan dat het jammer was dat wij zo 'genaaid' zijn. Helaas kunnen zij een contract niet na de bedenktijd herzien.

Achteraf hadden we natuurlijk moeten weten dat je cadeautjes altijd zelf betaalt. Maar het verschil (drie jaar contract, 207 euro per jaar) is nu wel erg groot!

Reactie van Budget Energie - 19 februari 2019

Beste Stijn Nijenboer,

Ik heb gekeken naar uw aanmelding en zag dat u in de MediaMarkt, op 23 november 2018, uw contract heeft ondertekend. Op dit energiecontract staat ook uw geschat jaarbedrag, zoals dat voor uw berekend is met alle tarieven die horen bij uw contract. Direct na uw aanmelding hebben wij u een aanmeldbevestiging gestuurd met het door u ondertekende contract en alle voor u geldende tarieven als bijlage toegevoegd. Na ontvangst van deze aanmeldbevestiging heeft u 2 weken bedenktijd. Wanneer wij binnen die twee weken geen reactie ontvangen gaan wij er vanuit dat u geen bedenkingen heeft. Het klopt dat het na de 2 weken bedenktijd niet meer mogelijk is om uw contract te herzien.

U geeft aan dat de voor uw geldende tarieven afwijken van de tarieven die wij op onze website aanbieden. Dat klopt, dit is een andere aanbieding. Wij hebben altijd meerdere aanbiedingen die wij via verschillende manier bij de klant aanbieden. De aanbieding in de MediaMarkt heeft een korting in de vorm van een MediaMarkt-voucher. Andere contract hebben juist weer lagere leveringstarieven of bevatten een korting op bijvoorbeeld de vaste leveringskosten. Zo heeft iedere aanbieding een ander voordeel en is het aan de klant om hier een keuze te maken die het best bij hem of haar past.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Waardeloos en bedrog eerste klas
Bart van beekveld uit Den bosch , 10 februari 2019

Afspreken niet na komen brieven sturen met dreigementen er in mooi verkoop praatje en uiteindelijk genaad waar je zelf bij staat plus niks anders dan liegen geen enkel fatsoen vanaf de telefoon centrale en rechten schenden zijn ze expert in.jullie mogen mij bellen en laat dat maar gebeuren door de hoogste in graat van de klachten commissie anders ben ik genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.Ik sta geregistreerd onder bgm van beekveld

Reactie van Budget Energie - 11 februari 2019

Beste Bart van Beekveld,

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft. Na uw contractgegevens te hebben gecontroleerd is het mij niet geheel duidelijk wat de reden is van uw klacht of wat er is voorgevallen. Ik ontvang graag uw klacht via klanten@budgetenergie.nl, zodat onze klantenservice u zo snel mogelijk verder kan helpen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Reactie van Bart van beekveld - 18 februari 2019
probleem is niet opgelost

Waardeloze service onverzorgd personeel ik ben nu met advocaat het tot een rechtszaak te laten komen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen mogelijkheid om wat te regelen wel van alles beloven
Onbekend uit T harde, 10 februari 2019

Op 4 januari gestart en ook de rekening gelijk gehad ook van mijn oude leverancier ik zeg ik kan wel betalen maar later er is een boete afgeschreven van mijn oude leverancier mevrouw mail die Door die krijgt u van ons oké gedaan maar niks horen 2 weken later gebeld sorry mevrouw een fout van mij collega wij betalen het niet oké nog geen dag later brief afsluiting ik gebeld ik betaal hem een week later ivm mijn oude rekening van mijn oude leverancier maar nee hoor niks mee te maken afsluiting zonder ook maar contact op te nemen of een brief te sturen en alles Door sturen naar de gemeente terwijl wij bezig zijn met het schuldhulp traject volgens de overheid mag dit niet nee mevrouw wij zetten Door heel bizar dit

Reactie van Budget Energie - 11 februari 2019

Beste klant,

Op 25 november 2018 heeft u een aanmelding gedaan bij Budget Energie. U bent het contract via onze website overeengekomen. Een vergoeding van een eventuele opzegboete is geen voorwaarde van dit contract. Omdat de vergoeding van de opzegboete geen voorwaarde is van uw contract, vergoeden wij deze niet.

Op 10 januari 2019 hebben wij geprobeerd uw eerste termijnbedrag te incasseren. Helaas hebben wij dit bedrag niet kunnen afschrijven. Op dit moment staat het termijnbedrag voor januari nog steeds open. Daarom hebben wij de netbeheerder ingelicht over een eventuele beëindiging van het contract als wij geen betaling ontvangen. Als energieleverancier zijn wij wettelijk verplicht dit te melden bij uw gemeente, om verdere achterstanden te voorkomen.

Ik raad aan het openstaande termijnbedrag zo snel mogelijk te voldoen, om een afsluiting te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Rekenkundig niet capabel
Micky 9 februari 2019

Wat een chaos daar. Ik heb correctie op correctie ontvangen en nog klopt het niet. Men berekent mij 2 x boete en berekent zelfs een negatief gasverbruik alsof ik op Slochteren woon. Het geschil is na 3 mnd nog niet opgelost maar de incasso al wel ontvangen. Ook schrijven ze automatisch af terwijl het contract opgezegd is. Radeloos van de onkunde maar ik moet mezelf steeds opnieuw verdedigen!

Reactie van Budget Energie - 11 februari 2019

Beste Micky,

Ik zie inderdaad dat de eindnota meerdere keren is gecorrigeerd. Wij hebben helaas tot tweemaal toe een bericht van uw nieuwe leverancier ontvangen, waarbij zij ons vragen de meterstanden te corrigeren. Naar aanleiding hiervan moet de eindnota ook worden aangepast. De meterstanden dienen namelijk altijd aan elkaar aan te sluiten. De meest recente eindnota is uw definitieve eindnota. Eerdere eindnota's zijn volledig tegengeboekt, zodat deze kosten niet meerdere keren in rekening worden gebracht. Het bedrag van € 150,47 is terecht in rekening gebracht. Ik raad aan dit bedrag zo snel mogelijk te voldoen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleidend
Brocken 7 februari 2019

Bij de Mediamarkt via een infopunt een contract afgesloten. Mijn verbruik van afgelopen jaar precies ingevuld en kwam uit op een maandbedrag dat €20,00 goedkoper zou zijn dan bij mijn huidige provider. Zelf niet goed gekeken bij de bevestiging, waarin het precies hetzelfde bedrag vermeld staat als dat ik bij de huidige provider zou betalen. Helaas, weer lesje geleerd naast “nooit aan de deur kopen”....

Reactie van Budget Energie - 9 februari 2019

Beste Brocken,

Na de aanmelding baseren wij het termijnbedrag altijd op het historisch verbruik dat de netbeheerder aanhoudt voor uw adres. Het gaat hier om een verbruik van stroom normaal 874 kWh, stroom dal 979 kWh en gas 2133 m3. Komt dit verbruik overeen met uw meest recente jaarverbruik? Het is mogelijk om het termijnbedrag her te berekenen en eventueel aan te passen. Onze klantenservice helpt u hier graag mee verder via klanten@budgetenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
genaaid
clucassen uit de bilt, 7 februari 2019

in de media markt kon je als je overstapte naar hun een cadeaubon krijgen van € 150,00 , leek ons leuk daar we wat wilde kopen voor zo.n prijs.

echter men heeft er nooit bij gezegd dat als je binnen een bepaalde tijd weer bij hun weggaat je dit moet terug betalen. valse voorlichting dus !!!!!

naderhand verwijzen ze je naar de voorwaarden!!!!

had mijns inziens gedaan moeten worden bij de verkoop

misleiding !!!!!!!!!!!!!!! noem in zoiets

Reactie van Budget Energie - 9 februari 2019

Beste Clucassen,

Op 12 april 2018 heeft u uw contract direct na de aanmelding per e-mail ontvangen. Bijgevoegd is het bestand 'Kortingsvoorwaarden' waarin u de voorwaarden van de ontvangen korting kunt vinden. Hierin geven wij aan dat als u het contract binnen het eerste jaar beëindigt, dat wij het uitgegeven bedrag van de cadeaukaart met een maximum van € 100,- terugvorderen. Hierover hebben wij u geïnformeerd, daarom adviseer ik deze voorwaarden te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Graaiers.
Jacco Sanders uit Arnhem, 4 februari 2019

Ik heb op 19 dec 2018 een offerte (1e aanvraag) via website Geen Stijl voor een overstap naar Budget Energie gedaan en had niet de indruk dat ik meteen een contract had afgesloten omdat ik niets getekend had en ook geen bevestiging over de aanvraag had gezien. Blijkbaar was dat wel het geval, want op het moment dat ik er van af zag en dit via een mail bekend maakte, bleek ik 5 dagen over de opzegtermijn heen te zitten en werd er zonder mijn toestemming 250 euro van mijn bankrekening geïncasseerd. Dat ik 5 dagen over de termijn zat klopt wel, maar er zaten kerstdagen en jaarwisseling tussen en die vielen ook nog eens midden in de week waardoor veel instanties langdurig gesloten waren. Budget Energie heeft daar geen boodschap aan en graait gewoon, zonder bericht of toestemming 250 euro van mijn bankrekening. Pas dus op met Budget Energie !

Reactie van Budget Energie - 9 februari 2019

Beste Jacco Sanders,

Op 19 december 2018 heeft Budget Energie uw aanmelding ontvangen. Op 19 december 2018 heeft u direct per e-mail uw contract ontvangen en een SMS waarin wij u verwelkomen. In de e-mail en SMS geven wij uw klantnummer weer, zodat er geen twijfel kan ontstaan dat u een aanmelding heeft gedaan. U bent het contract via de website overeengekomen, in dat geval is het niet mogelijk het contract fysiek te ondertekenen. In dat geval geldt de wet ‘Koop op afstand’. U heeft vanaf de aanmelding 14 dagen wettelijke bedenktijd. Na deze wettelijke bedenktijd is het contract bindend, ook zonder handtekening.

Mocht u het contract niet binnen de wettelijke bedenktijd ontbinden, dan brengen wij een opzegvergoeding in rekening. U kunt dit overigens ook vinden in de voorwaarden van het contract dat u op 19 december 2018 heeft ontvangen. Doordat de opzegvergoeding terecht in rekening is gebracht, vervalt dit bedrag niet.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Reactie van Jacco Sanders - 16 februari 2019
probleem is opgelost

Let goed op dat als je reageert op een advertentie en je geeft daarbij je gegevens en verbruik, dat dit géén offerte of voorlopige aanvraag is maar een contract waar je zonder tekenen aan vast zit. Je hebt wel 14 dagen bedenktijd en dat is inclusief weekend en alle feestdagen. Koop op afstand heet dat en als je 1 dag te laat bent met opzeggen kost het je min. 125, 00 euro. Ik vind dat de energiebedrijven dit duidelijker moeten aangeven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima energieleverancier
Renate uit Emmen, 31 januari 2019

Wij zijn al jaren klant bij BudgetEnergje en altijd naar volle tevredenheid. Online kun je makkelijk gegevens zoals de facturen inzien en het maandbedrag wijzigen. Jaarafrekening is altijd vlot. Nooit problemen gehad.

Reactie van Budget Energie - 9 februari 2019

Beste Renate,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Wij doen er uiteraard alles aan om dat zo te houden! Mocht u nog suggesties, vragen of opmerkingen hebben over onze dienstverlening, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via klanten@budgetenergie.nl.

Fijn weekend!

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
WAARDELOOS!
Ender 30 januari 2019

Oplichters! Eerst de cadeaubon aansmeren en vervolgens het geld terug vragen. Waarom? 'Omdat wij de stand niet hebben doorgegeven'. Eerst de €150,- cadeaubon aansmeren, vervolgens zeggen dat ik korting krijg voor de volgdende maanden, en nu is het zo dat ik VOLGENDJAAR een bedrag van €175,- terug krijg? Stelletje leugenaars!!!!! İk zou maar eerst eens even een medewerker check doen. Jullie lullen verhalen en lichten mensen op! Het was de bedoeling volgens JULLİE medewerker dat JULLİE het automatisch met t verandering van het adres de goede stand zouden krijgen. Jullie geven mij een cadeaubon en ik moet uit MİJN ZAK jullie €150,- terug betalen? Belachelijk, ik snap niet waarom ik zo'n keuze heb gemaakt en kan niet wachten om weer over te stappen naar een ander energiemaatschappij!!

İk adviseer niemand de zogenaamde 'budget' energie. Het is een en al een oplichterij! Ze 'geven je €150,- / €200,- en pikken zo meer dan je denkt uit je zak! Waardeloos maatschappij !

Reactie van Budget Energie - 9 februari 2019

Beste Ender,

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft. Helaas heb ik geen contractgegevens ontvangen, hierdoor kan ik niet bekijken wat er is voorgevallen. Ik raad aan om contact op te nemen via klanten@budgetenergie.nl, zodat wij kunnen bekijken of wij hierin iets voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Oplichting via de Mediamarkt
Lisa de Jong 29 januari 2019

Afgelopen weekend kregen wij een aantrekkelijke aanbieden via Budget Energie bij de Mediamarkt. Mochten wij stroom en gas via hen daar afsluiten kregen wij een cadeaubon van €200,-.

Later vergelijkend via hun website kwam ik met exact dezelfde hoeveel stroom en gas maar liefst €14,- per maand lager uit! Hierbij kwam er tevens nog een achteraf korting van €150,-. De meneer van de klantenservices vertelde dat de leveringskosten en dalstroom via de deal van de Mediamarkt een stuk hoger was dan via hun website. Pure oplichterij als je het mij vraagt.

OFTEWEL: Ik ben het schip in gegaan voor maar liefst €318,-!

Direct alles laten annuleren en de meest slechte mond-tot-mond reclame die Budget Energie maar kan bedenken.

Reactie van Budget Energie - 9 februari 2019

Beste Lisa de Jong,

Het klopt dat wij verschillende contracten aanbieden die sommige gevallen anders samengesteld zijn. De energiebranche is een commerciële markt, waarbij energieleveranciers de mogelijkheid hebben om verschillende contracten aan te bieden. Deze contracten bestaan uit verschillende voorwaarden. In MediaMarkt ontvang je direct een cadeaukaart in de winkel, waarbij je deze bij andere contracten na drie jaar achteraf ontvangt. Het is ook mogelijk dat er geen korting aanboden wordt. Bij het aanbod in MediaMarkt vergoeden wij ook de opzegboete (max. €125 per product) van de voorgaande leverancier. Dit bieden wij via het aanbod op onze website niet aan. Het is een keuze om te bekijken welk aanbod het beste bij je past. Daarom is het altijd belangrijk bij een overstap om contracten, voorwaarden en tarieven met elkaar te vergelijken. Jammer om te horen dat het contract is geannuleerd, voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via klanten@budgetenergie.nl.

Fijn weekend!

Budget Energie Webcare

Reactie van Lisa de Jong - 16 februari 2019
probleem is niet opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Omkoperij waardebon mediamarkt
Ralph uit Enschede, 27 januari 2019

Vandaag bij de mediamarkt wezen kijken en gewezen op energie direct met waardebon, na een gesprek dat alles goedkoper kon, liet de verkoper berekeningen zien, dat het juist duurder was. Maar dat was volgens de aggresieve verkopers niet waar. Uiteindelijk heb ik gezegd dat ik niet ga overstappen, was de verkoper kortaf en wist hij niet hoe snel hij weg moest komen. Pure oplichterij!!! Trap er niet in met de omkoperij van de waardebon van de mediamarkt.

Ps. Laat je toch een berekening maken door een verkoper, een tip lees snel mee met de verkoper en let goed op wat hij invoerd en aanklikt het gaat heel snel maar dan kun je zien wat er staat. en zorg dat u weet wat ongeveer uw huidige verbruik is.

Reactie van Budget Energie - 30 januari 2019

Beste Ralph,

Budget Energie biedt op dit moment energiecontracten aan inclusief een cadeaukaart van MediaMarkt. Het is gebruikelijk in de energiebranche dat er een korting wordt aangeboden bij een energiecontract, hierin is Budget Energie geen uitzondering. Ik vind het vervelend dat u het gesprek met de verkoper op deze manier heeft ervaren. Dit is uiteraard niet de bedoeling, zo is een overstap een geheel vrije keuze.

Mocht u een overstap maken, dan is het altijd belangrijk om uw tarieven te vergelijken. Als u uw jaarverbruik opgeeft van uw meest recente jaarnota, dan kan er een passend aanbod worden opgesteld. Anders is het mogelijk dat er wordt uit gegaan van een schatting of het historisch verbruik op het opgegeven adres. Dit wordt vervolgens in het contract weergegeven. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt altijd contact opnemen via onze klantenservice via klanten@budgetenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Omkoping
Ed 26 januari 2019

Als je naar MediaMarkt gaat lopen daar mensen van Budget Energie en proberen je om te kopen met een waardebon van €175,-

In mijn geval kwam ik de dag voor kerst om een soundbar die in de aanbieding was te kopen.

Deze koste €179,-

De medewerker van budget energie vroeg of ik hem mee wilde nemen voor €4,-

In deze dure dagen klonk het als muziek in de oren.

Helaas trapte ik in en liet me een contract aansmeren.

Op het moment dat het contact getekend was bleek dat het product uit de aanbieding niet meer op voorraad was.

Ik was dus genoodzaakt een duurder uit te zoeken.

Deze was 2 x zo duur als waar ik voor kwam.

Helaas had ik me mee laten slepen in hun verhaal en kon niet meer terug.

Nu is de wettelijke bedenktijd 14 dagen.

Hiervan heb ik gebruikt gemaakt omdat bleek dat het vastrecht voor stroom zoveel duurder bleek dat het cadeautje uit eigen zak betaald zou worden.

Nu krijg ik mails van budget energie dat ik de waardebon moet betalen.

Deze sluwe verkooptruc zou bij wet verboden moeten worden

Reactie van Budget Energie - 30 januari 2019

Beste Ed,

Het klopt dat Budget Energie in MediaMarkt energiecontracten aanbiedt met een MediaMarkt cadeaukaart. Ik begrijp dat het een teleurstelling is als MediaMarkt het product dat u voor ogen had, niet op voorraad heeft. U ontvangt de voucher direct in de vestiging van MediaMarkt en per e-mail bijgevoegd aan uw contract. U kunt er in dat geval voor kiezen om de cadeaukaart op een ander moment uit te geven. Ook kon u ervoor kiezen de cadeaukaart niet uit te geven, dan vorderen wij namelijk geen uitgegeven bedrag terug na de annulering. Direct uitgeven aan een ander product is daardoor niet noodzakelijk.

Ik begrijp dat u de cadeaukaart heeft uitgegeven en vervolgens uw contract heeft geannuleerd. Bij een annulering vervalt de cadeaukaart, zoals in onze kortingsvoorwaarden staat aangegeven. Het uitgegeven bedrag wordt daarom teruggevorderd. Voor eventuele betalingsregeling kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klanten@budgetenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Waardeloos!
Anke 24 januari 2019

Meest slechte energie maatschappij ooit !

Wees slim en begin er niet aan !

Reactie van Budget Energie - 28 januari 2019

Hi Anke,

Vervelend om te horen dat u deze ervaring met ons heeft. Ik heb helaas geen gegevens ontvangen waardoor ik kan bekijken wat er is voorgevallen. U kunt uiteraard altijd contact opnemen via klanten@budgetenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slordig,Nalatigheid ,dreigend
Linda 19 januari 2019

2015 klant geweest bij de energiemaatschappij. He toen een jaarafrekening moeten betalen, en uiteindelijk samen tot een besluit voor een betalingsregeling. Dit zouden ze dan afschrijven op een bepaalde data en zou dan zo door lopen tot het betaald zou zijn. Nu in 2018 ,ja ja zoveel jaar verder. Hebben ze de betalingsregeling nog niet afgeschreven en in die tussentijd een vele keren mail contact gehad,dreigmailtjes van de energieleverancier. Over en weer gemaild en telkens weer die betalingsregeling getroffen omdat het hun nalatigheid is ze steeds niet hebben afgeschreven. Nu dus vannacht weer een mail met de dreiging beslaglegging enz enz ! Nu voor de zoveelste keer een mail gestuurd en nu ook met de vraag of dit niet verjaard is.. en dit ga ik uit zoeken. Wie weet dit? Ongelooflijk deze maatschappij, telkens die regeling treffen en vervolgens komen hun het niet na! Ontzettend boos omdat het nu al voor de zoveelste keer is en niet 1 keer!!

Reactie van Budget Energie - 23 januari 2019

Goedemiddag Linda,

Ik zie inderdaad dat u klant bent geweest bij Budget Energie van 2 september 2015 tot 4 december 2016. U heeft verschillende keren een betalingsregeling getroffen over het openstaande bedrag. Deze betalingsregelingen zijn echter komen te vervallen doordat wij geen termijnen kunnen afschrijven. Wij zijn u hierin meerdere keren tegemoet gekomen, door ook meerdere termijnen aan te bieden. Vervolgens hebben wij dit overgedragen aan Syncasso. Op dit moment er is nog geen volledige betaling gedaan, u kunt contact opnemen via onze klantenservice 'klanten@budgetenergie.nl' voor een nieuwe betalingsregeling.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Wil contract opzeggen
Stefan grimberg uit Wierden, 16 januari 2019

Om gepraat via de telefoon maar wil het graag stop zeten daar heb ik 14 dagen de tijd voor

Reactie van Budget Energie - 23 januari 2019

Goedemiddag Stefan,

Jammer dat je wilt annuleren! In het PDF bestand 'Herroepingsformulier' dat is bijgevoegd aan jouw contract kun je precies zien hoe je het contract kunt annuleren. Hiervoor heb je inderdaad 14 dagen de tijd. Ik zie dat het contract inmiddels is geannuleerd, hiervan heb je een bevestiging ontvangen per e-mail.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?