Reviews Budget Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

99 reviews

5 sterren
(11)
4 sterren
(13)
3 sterren
(5)
2 sterren
(5)
1 ster
(65)

65 problemen opgepakt

opgelost
(5)
deels opgelost
(2)
niet opgelost
(7)
in behandeling
(4)
onbekend
(47)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
oplichters
Amo 28 december 2018

in de winkel hebben ze een pionnetje staan die vanalles bij elkaar lult en je krijgt er heel wat anders voor. dus zeker geen aanrader! ik zit er drie jaar aan vast, maak niet dezelfde fout!

Reactie van Budget Energie - 31 december 2018

Beste Amo,

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. U kunt uw gegevens sturen naar klachten@budgetenergie.nl, zodat ik kan bekijken of ik nog iets voor u kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Afspraken niet nakomen
Anne 27 december 2018

Vandaag via een desk een deal gesloten. Helaas kwam ik er in de mail achter dat daarin andere afspraken zijn opgenomen die ik niet heb afgesproken. Verkeerde prijzen, verkeerde inschatting. Gelukkig is er een bedenktijd van 14 dagen, deze nu per mail opgezegd. Ik raad het niemand aan.

Reactie van Budget Energie - 28 december 2018

Beste Anne,

Vervelend om te horen dat er een verkeerde inschatting en prijzen zijn doorgegeven. Na een aanmelding wordt het termijnbedrag altijd gebaseerd op het historisch verbruik dat de netbeheerder op uw adres bepaald. Vervolgens is het altijd mogelijk om het termijnbedrag aan te passen of opnieuw te berekenen. Het termijnbedrag staat namelijk nooit vast. Ik begrijp dat het contract is geannuleerd, voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klanten@budgetenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
niet tevreden
A.Garnaoui uit Berkel en rodenrijs, 22 december 2018

ik ben vandaag en wel ongeveer een uur geleden een overeenkomst aangegaan met budget energie heb met de medewerker afgesproken dat het contract pas over acht maanden gaat. nu ik thuis ben gearriveerd zag ik via een mail dat het contract vanaf 01-02-2019 gaat . dit is niet conform de afspraak. ik lees nu de reviews en ben geschrokken , zoveel negatiefs. ik ga morgen het cadeaubon dat ik ontving teruggeven. en het contract beëindigen.

Reactie van Budget Energie - 27 december 2018

Beste A. Garnaoui,

Vervelend om te horen dat u in de aanmeldbevestiging een andere startdatum bevestigt heeft gekregen. In uw geval hebben wij de 25 werkdagen aanmeldperiode aangehouden voor het opstellen van de startdatum. Deze datum is na de aanmelding uiteraard altijd te wijzigen. Ik zie dat u inmiddels het contract heeft geannuleerd via onze klantenservice. Wij incasseren het uitgegeven bedrag van de cadeaukaart die u heeft ontvangen automatisch van uw rekening. Het is niet nodig om dit bedrag zelf over te maken.

Ik wens u nog een fijne jaarwisseling.

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Doe het niet!
Michelle uit Leiden, 19 december 2018

Ik heb nav het programma dubbeltje op zn kant een abonnement afgesloten bij Budget energie. Nou ik wilde dat ik het nooit had gedaan. Toen ik na een aantal maanden het abonnement wilde overzetten op mijn huisgenoot omdat ik ging verhuizen kreeg ik te horen dat dat echt niet mogelijk was en dat ik dan maar het abonnement moest meenemen. Het ging alleen om het overzetten op een andere naam verder mocht alles het zelfde blijven, maar nee dit was onmogelijk! Nou ik ga echt niet dit wurgcontract meenemen met een verhuizing en dan mijn vriend hiermee opzadelen. Anders moest ik een flinke boete betalen van 125 euro, wat ik echt teveel vind voor een studentenhuis. Hiervoor had ik greenchoice die heel coulant zijn en waar je makkelijk kunt opzeggen. .. Echt spijt!

Reactie van Budget Energie - 27 december 2018

Beste Michelle,

U bent per 15 januari 2018 een drie jarig vast contract aangegaan met Budget Energie. Per 15 januari 2018 heeft Budget Energie direct het contract met daarin de voorwaarden per e-mail toegestuurd. In deze voorwaarden kunt u vinden dat wij bij het voortijdig verbreken van het vaste contract een opzegboete in rekening brengen. Het contract meeverhuizen naar een ander adres is altijd kosteloos mogelijk. U kiest ervoor dit niet te doen, dit betekent dat Budget Energie een opzegboete in rekening brengt afhankelijk van de resterende looptijd van het contract. De hoogte van een opzegboete sluit aan bij de richtlijnen van de ACM (Autoriteit Consument en Markt).

Een energiecontract is persoonsgebonden, het overzetten op een andere naam is daardoor niet mogelijk. Dat u een opzegboete ontvangt na het verbreken van het contract hangt af van het soort contract dat u afsluit. U kunt contact opnemen met onze klantenservice voor de hoogte van de opzegboete en het opzeggen van het contract.

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Vervelende verassing na verlenging
Martin de Kruijf uit Creil, 7 december 2018

Na 3 jaar tevereden over Budget Energie te zijn geweest bij de mediamarkt mijn contract verlengd.

Ook bij de mediamarkt en een tegoedbon gekrgen van de mediamarkt à 87,50.

Helemaal blij :-)

Maar nu komt het ,heb niet de voorwaarden gelezen omdat ik zo tevreden was en het om een verlenging ging .

En wat blijkt ,de leveringsvoorwaarden voor elektra en gas waren van €0,99 naar €4,99 gegaan.

Dus per maand €8,00 euro duurder.

En dat voor een contract voor 3 jaar.........

Winst voor budget energie €288,00-€87,50=€200,50.............

Kadootje uit eigen zak.

Let hier goed op mensen !!!!!!!!

Reactie van Budget Energie - 18 december 2018

Beste Martin de Kruif,

U heeft uw huidige contract afgesloten via Vereniging Eigen Huis. De tarieven zijn vanwege de veiling van het collectief erg scherp. Natuurlijk heeft niet iedereen een contract via Vereniging Eigen huis en vaste leveringskosten van € 0,99, waardoor deze berekening lang niet voor iedereen op gaat. Vaste leveringskosten van € 4,99 zijn reguliere kosten die wij ook in rekening brengen bij onze andere aanbiedingen.

U kunt uw een verlenging altijd binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen annuleren, mocht u niet tevreden zijn. De tarieven ontvangt u direct na de aanmelding per e-mail. Mocht u het contract buiten de wettelijke bedenktijd opzeggen, dan zijn hier kosten aan verbonden zoals deze in de voorwaarden van het contract staan beschreven.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Reactie van Martin de Kruijf - 28 december 2018
probleem is niet opgelost

Ben niet persoonlijk benaderd.

Ik blijf erbij dat het om een verlenging ging,dit had ik ook aangegeven.

Dit is een ander kontract (helaas)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Betalingsdatum
Marga van weert uit Enschede, 4 december 2018

Sinds 3 december klant bij budget energie. Eerlijk gezegd een beetje spijt van. Helemaal na het lezen van alle revieuws! Contract afgesloten bij media markt we hebben een bon gekregen van 175 euro die we gelijk konden besteden en we zouden geen dubbele kosten hebben, maar helaas is dit wel zo! Eind november nog betaald voor essent. En we moeten 7 december alweer betalen voor budget energie. Heb daar contact over gezocht of dit naar een later tijdstip in de maand kon worden gezet net als bij essent. Dit was niet mogelijk. Ik moest dan kiezen voor een factuur dan kon ik 4 weken later betalen werd mij aan de telefoon gezegd. Dit aangenomen. Net mail ontvangen dat ik de factuur binnen 2 weken moet betalen. Dit was niet de afspraak! Jammer genoeg zitten we er 3 jaar aan vast....

Reactie van Budget Energie - 14 december 2018

Beste Marga van Weert,

Bij een overstap is het altijd mogelijk dat de oude en nieuwe leverancier een termijnbedrag incasseren. Dit komt door het moment van incasseren. Budget Energie incasseert vooraf, uw vorige leverancier achteraf. Hierdoor ligt het moment van incasseren dichtbij elkaar.

Budget Energie hanteert een vast moment voor onze automatische incasso. Wij incasseren altijd rond de eerste/laatste werkdag van de maand. Met uitzondering van het eerste termijnbedrag, deze is afhankelijk van de startdatum. Als de incasso niet lukt, dan ontvangt u een kosteloze herinnering waarbij u 14 dagen heeft om de betaling te voldoen. Het is niet mogelijk deze incassodatum te wijzigen.

Het is wel mogelijk om de betaalwijze aan te passen naar het zelf overmaken van termijnbedragen. Dit heet 'Klant betaald zelf'. Wij sturen vervolgens een factuur waarbij u 14 dagen heeft om te betalen. Is het bedrag binnen deze periode niet betaald, dan volgt er een kosteloze herinnering waarbij u nogmaals 14 dagen heeft om het bedrag zonder sommatiekosten te voldoen. In totaal heeft u hiervoor 4 weken de tijd. Wij brengen hiervoor per factuur € 3,03 in rekening aan administratiekosten.

U heeft op 5 december 2018 contact opgenomen om uw betaalwijze weer aan te passen naar automatische incasso. Hierbij heeft u geen 4 weken om het termijnbedrag te voldoen zonder extra kosten maar 14 dagen. Ik raad aan om dit aan te passen naar 'Klant betaald zelf'. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via klanten@budgetenergie.nl.

Ik wens u alvast een fijn weekend.

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht
Piet 23 november 2018

Slechte ervaring geen begrip voor de situatie alleen maar geld innen maar niet even meedenken voor een oplossing .Is goedkoop maar service is nul kom nul.Word nooit meer klant hier .Zal het ook niemand aanraden .

Reactie van Budget Energie - 14 december 2018

Goedemorgen Piet,

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. U kunt uw gegevens sturen naar klachten@budgetenergie.nl, zodat ik kan bekijken of ik nog iets voor u kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
5
v zeman uit Venray, 9 november 2018

Good

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slimme meter
G. Popma 9 november 2018

Heb sinds kort een slimme meter en wordt nu door Budget energie verplicht stroom af te nemen met piek en daltarief. Budget energie voert aan dat dit is omdat we nu een dubbel telwerk hebben maar onze vorige was ook een dubbele en daar was 1 telwerk van uitgezet. Budget wil ons niet tegemoetkomen door 1 telwerk uit te zetten terwijl wij een contract hebben voor enkeltarief.

Reactie van Budget Energie - 14 december 2018

Beste G. Popma,

Ik zie dat u een aantal keer contact heeft gehad met onze klantenservice over het dubbel- en enkeltarief. Zoals mijn collega in de e-mail van 12 november 2018 aangeeft, houdt Budget Energie een enkeltarief aan. Zie de e-mail die u eerder heeft ontvangen hieronder:

''Enkel tarief

U heeft een contract getekend met een enkel tarief voor elektra. U behoud enkel tarief voor de volledige contractduur van 3 jaar. De meterstanden van normaal en dal tarief zullen bij elkaar opgeteld worden, en met u worden verrekend tegen één tarief.''

U heeft mijn collega ook per e-mail bedankt voor de reactie op 13 november 2018. Ik begrijp hieruit dat het voor u duidelijk is dat wij een enkeltarief aanhouden. U heeft hier ten slotte een schriftelijke bevestiging van ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Reactie van G. Popma - 4 januari 2019
probleem is opgelost

Via chatcontact totaal geen bereidheid iets voor ons te willen betekenen. Na invullen van klachtenformulier al snel reactie van Budget Energie en probleem meteen goed opgelost.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Veel goed
S. Maneva uit Kerkdriel, 4 november 2018

Ik ben tevreden

Reactie van Budget Energie - 14 december 2018

Beste S. Maneva,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het is voor ons fijn om te horen dat u tevreden bent!

Ik wens u alvast een fijn weekend.

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
makkelijk
r rezelman uit Egmond aan Zee, 3 november 2018

Geen gedoe alles in eigen hand

Reactie van Budget Energie - 14 december 2018

Beste R. Rezelman,

Dat horen wij graag. Bedankt voor uw positieve reactie!

Ik wens u alvast een fijn weekend.

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede prijs
Anoniem uit Warnsveld, 2 november 2018

Qua prijs de goedkoopste. Daarintegen geef je aan per 1-9-18 over te willen stappen. Je krijgt akkoord en op 31-8-18 krijg je te horen dat het abonnement pas 15-10-18 in gaat.

Reactie van Budget Energie - 14 december 2018

Goedemorgen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Vervelend om te horen dat er onduidelijkheden zijn over de startdatum. Budget Energie hanteert een aanmeldperiode van 25 werkdagen, uitzonderingen daargelaten. Hierdoor starten wij altijd daadwerkelijk met leveren na deze periode. De startdatum wordt direct bevestigt in de aanmeldbevestiging die u per e-mail ontvangt, zodat u hiervan direct op de hoogte bent. Mocht u vragen hebben over de startdatum, dan raad ik aan om contact op te nemen met onze klantenservice via klanten@budgetenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
kan niet over oordelen
L Wolf uit Eefde, 27 oktober 2018

geen klant meer bij Budged energie

Reactie van Budget Energie - 13 november 2018

Beste meneer Wolf,

Ik kan door het ontbreken van gegevens niet kijken hoe lang u klant bij ons bent geweest.

Ik hoop in ieder geval dat alles tijdens de periode dat u klant bij ons was naar wens is verlopen. Wellicht hebben wij in de toekomst weer een mooi aanbod om u als klant te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slechte klantenservice
Constant uit Apeldoorn, 26 oktober 2018

Zeer onbeschoft personeel, begrijp nu dat het zo goedkoop is enorm spijt van deze overstap.Klantenservice echt een - 2 snotneus lin lin praat gewoon door je heen als je iets uitlegt en totaal geen begrip voor een desbetreffende situatie. Jij komt er wel lin lin! Alleen je naam is al een lacher ga terug naar school. Daar leer je mischien manieren. Jeugd van tegenwoordig.Ga vooral niet naar budget energie mensen.Cg emmert

Reactie van Budget Energie - 13 november 2018

Beste meneer Emmert,

U heeft in eerste instantie van een collega een verkeerd antwoord gekregen m.b.t. een betalingsregeling. Het is bij Budget Energie namelijk niet mogelijk om een regeling te treffen over een termijnbedrag.

Lin-Lin is vanwege de eerder verkeerd gegeven informatie voor u gaan overleggen met de afdeling debiteuren om tot een oplossing te komen en heeft u gebeld met de oplossing die zij heeft gekregen. Dat dit niet de oplossing is die u graag had willen horen, of het feit dat u het niet eens bent met het beleid van Budget Energie, is nog geen reden om iemand om haar naam, of leeftijd belachelijk te maken.

Ik zie dat inmiddels de betalingen weer helemaal bij zijn, en dat uw betaalwijze is aangepast zodat er meer tijd/ruimte is om de betalingen te voldoen.

Ik ga er dan ook vanuit dat dit probleem zich in de toekomst niet meer zal voordoen.

Wanneer u niet overtuigd bent van de telefonische professionaliteit van onze medewerkers stel ik voor dat u, indien nodig, per e-mail contact met ons opneemt.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slechte ervaring
Van Driel uit Sint-Oedenrode, 25 oktober 2018

Vandaag wederom een dreigmail ontvangen met het verzoek om de ontvangen bonus van € 200 plus aanmaningskosten terug te betalen terwijl deze notabene al door budgetenergie zelf is verrekend met de afrekening welke is opgesteld wegens beëindiging overeenkomst van mijn recentelijk overleden vader die een contract had bij budgetenergie. Op eerdere mailwisseling hierover deze maand(en) wordt niet gereageerd.

Reactie van Budget Energie - 13 november 2018

Beste meneer Van Driel,

Ik zie inderdaad dat er het nodige is misgegaan door de aanmelding op een verkeerd adres. Hierdoor zijn een aantal zaken door elkaar gelopen, onze excuses hiervoor.

Ik zie dat u inmiddels van mijn collega een bevestiging heeft ontvangen dat het bedrag is gecrediteerd en dat wij dat niet meer zullen incasseren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Reactie van Van Driel - 20 november 2018
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Wederom geen reactie ontvangen!
Ingrid uit Apeldoorn, 24 oktober 2018

Op de reactie van Budget Energie heb ik betreffende gegevens per mail gestuurd. Hierop zou, lees reactie Budget Energie hieronder, Budget Energie reageren.... Niets meer gehoord, O ja, behalve dan nog maar weer een dreigmail dat er betaald moet worden anders komt de deurwaarder langs.... Ze werken lekker langs elkaar heen zo! Communicatief wederom uitermate slecht en agressief!

Reactie van Budget Energie - 13 november 2018

Beste mevrouw Van den Berg,

Ik zie dat mijn collega van de klachtenafdeling u inmiddels een e-mail heeft gestuurd met de vraag wanneer u telefonisch bereikbaar bent.

Als u zo vriendelijk zou willen zijn om haar een datum en tijdstip te sturen in een reply op haar e-mail, dan neemt zij contact met u op om dit verder af te handelen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Wat een asociale mensen
Ingrid uit Apeldoorn, 17 oktober 2018

Ik ben net zo asociaal te woord gestaan door een medewerker van Budget Energie, dat ik nu sta te koken. Geef je in juni je eindstanden door, krijg je in juli je EINDnota. Nu in oktober maar weer een nieuwe EINDnota gehad, 300,- betalen. Plus dreigen met de deurwaarder, bel je ze op word je wel niet zo geschoffeerd.... : We moeten ons eigen hachje ook redden he?! WTF!! Geldwolven zijn het! Nooit mee in zee gaan!!!

Reactie van Budget Energie - 18 oktober 2018

Beste Ingrid,

Het e-mailadres dat je bij je review hebt gezet komt niet voor in ons systeem. Ik kan je klantgegevens er dus niet bij zoeken om te kijken wat er aan de hand is.

Zou je je contactgegevens willen doorsturen in een reactie onder dit bericht, of naar klachten@budgetenergie.nl ?

Ik laat dan meteen iemand kijken wat de reden is voor je nieuwe eindnota, en met wie je dit onaanvaardbare gesprek hebt gehad.

Met vriendelijke groet

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed
Mart uit Oss, 8 oktober 2018

Soepel geregeld!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Kan nog geen mening geven na 1 maand
Tv te B uit Bovenkarspel, 1 oktober 2018

Kan nog geen mening geven na 1 maand

Reactie van Budget Energie - 3 oktober 2018

Beste klant,

Uiteraard hopen we dat je aanmelding bij ons vlekkeloos is verlopen en dat we je in de toekomst bij eventuele vragen goed van dienst kunnen zijn. Daar doen we in ieder geval ons uiterste best voor. Mocht je suggesties/opmerkingen/vragen hebben voor of over onze dienstverlening, schroom dan niet om ons te mailen op klanten@budgetenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet doen
J. J. Leiwakabessy 27 september 2018

Via de site meterstanden (alleen electra) jaarverbruik ingevuld adhv jaarrekening Essent.

Het aanbod van Budget Energie is vele malen duurder dan Essent. Tevens sluit je bij Budget een 3 jarig contract tov Essent een 2 jarig contract.

Mijn advies is NIET overstappen

Reactie van Budget Energie - 3 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Leiwakabessy,

Bij Budget Energie bieden wij inderdaad geen contracten voor 2 jaar aan. Wij bieden de keuze uit een 1- jarig contract, een 3-jarig contract en een variabel contract dat elk moment opzegbaar is.

De prijswerking in de energiemarkt is heel dynamisch en kan per uur wijzigen. Het kan dus inderdaad zo zijn dat u bij een andere leverancier vandaag goedkoper uit bent dan bij ons, en dat dat een dag later weer anders is, ook als u hetzelfde verbruik hanteert voor de vergelijking. Ook is het belangrijk om dezelfde contracten te vergelijken. Zo kunt u bijvoorbeeld niet een regulier aanbod vergelijken met dat van een vergelijkingssite of een veiling. De verschillende verkoopkanalen van een leverancier hanteren over het algemeen allemaal verschillende proposities.

Wanneer u denkt aan overstappen kan ik u alleen als tip meegeven om te kijken naar de kale leveringstarieven per eenheid, de vaste leveringskosten, en een eventuele welkomstkorting. Het overige (overgrote deel) van uw nota bestaat uit overheidsheffingen (belastingen) en kosten voor netbeheer.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
DOE HET NIET!!!
LN K. uit Groningen, 26 september 2018

Na over en weer bellen en mailen over de meterstanden die BE door zou geven kreeg ik van de vorige leverancier alsnog een geschatte naheffing van maar liefst 850 euro. Reden: BudgetEnergie had ondanks alle correspondentie nog altijd NIETS doorgegeven. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik ben overgestapt, ik zou het iedereen afraden.

Reactie van Budget Energie - 3 oktober 2018

Beste klant,

Omdat u geen gegevens bij uw review heeft gezet kan ik helaas niet voor u nakijken waar het mis is gegaan, of uitleggen waarom dit is. Mocht u willen dat wij dit alsnog voor u nakijken dan verzoek ik u vriendelijk uw postcode/huisnummer door te geven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Fikse Verhoging
Petra uit Bolsward, 22 september 2018

Deze maand een belachelijke verhoging gehad van het maandtarief. Indd hier ook het gevoel dat het niet op zn plaats is, mede omdat de prijzen elders lager liggen. Ik stap binnenkort over op een andere leverancier.

Reactie van Budget Energie - 3 oktober 2018

Beste Petra,

Wij voeren geen verhoging van je maandbedrag door wanneer je contract verloopt of overgaat in een verlenging. Omdat je geen gegevens bij je review hebt vermeld kan ik niet voor je nakijken waar de verhoging dan wel vandaan komt. Ik vermoed zelf dat het is naar aanleiding van een jaarnota.

Mocht je willen dat we dit alsnog voor je nakijken dan willen we je vriendelijk verzoeken om je postcode/huisnummer door te geven zodat we je gegevens erbij kunnen pakken.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed bevallen
Braam uit Stadskanaal, 20 september 2018

Overstap is prima verlopen, géén enkel probleem gehad het afgelopen jaar.

Reactie van Budget Energie - 3 oktober 2018

Beste klant,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Wij doen er uiteraard alles aan om dat zo te houden!

Mocht u nog suggesties/opmerkingen/vragen hebben over onze dienstverlening, schroom dan niet om ons te mailen op klanten@budgetenergie.nl

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Heel goed
A.M. T. uit Baarn, 12 september 2018

🙂🙂👍🏻

Reactie van Budget Energie - 3 oktober 2018

Beste klant,

Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij doen ons uiterste best om dit in de toekomst zo te houden.

Mocht u suggesties/vragen/opmerkingen hebben voor of voer onze dienstverlening, schroom dan niet om te via e-mail door te geven: klanten@budgetenergie.nl

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nieuwe klanten belangrijker dan bestaande klanten
Ron 7 september 2018

Wij zijn sinds twee jaar klant van Budget Energie. Geen reden tot klagen gehad. Echter kregen wij gisteren ons verlengingsvoorstel (het derde jaar zou binnenkort ingaan). Dit voorstel impliceert een waanzinnige verhoging per jaar voor alleen stroom (wij hebben stadsverwarming). Voor de zekerheid prijzen bij andere leveranciers vergeleken (ook via deze site) en ons gevoel van onredelijke prijsstijging wordt daardoor bevestigd. Contact gezocht per chat en telefoon met Budget Energie. Antwoord is dat de prijzen nogal gestegen zijn. Op de vraag waarom anderen dan nog steeds aanzienlijk goedkoper zijn , is het enige antwoord dat die waarschijnlijk welkomstkortingen geven. Dat kan kloppen. Echter een analyse laat zien dat nog steeds niet het prijsverschil verklaart.

Wij zullen binnenkort dus zeker overstappen naar een andere leverancier en een absoluut slecht gevoel over houden aan Budget Energie.

Wij kunnen anderen adviseren om vooral bij verlengingen te gaan kijken naar de aanbiedingen van andere aanbieders.

Reactie van Budget Energie - 3 oktober 2018

Beste Ron,

Ik zie dat er inderdaad meerdere malen contact is geweest met de vraag om een beter verlengaanbod.

Er zijn verschillende oorzaken voor een prijsverschil met andere leveranciers. Het kan zijn dat een welkomstkorting verwerkt zit in het aanbod of dat een leverancier groter ( en dus goedkoper) heeft kunnen inkopen. Daarnaast is het in de energiemarkt gebruikelijk om nieuwe klanten aan te trekken met een aantrekkelijk tarief dat lager ligt dan een verlengaanbod.

Wanneer wij een verlengaanbod versturen naar onze klanten is dat het beste aanbod wat we op dat moment hebben. Het zou namelijk echt niet okè zijn als we je pas een goed aanbod doen als je contact opneemt.

Ik snap dat je graag een beter aanbod van ons had willen ontvangen, en ik ben ook blij om te horen dat je 2 jaar tevreden klant bij ons bent geweest. Wij kiezen er echter wel voor om eerlijk te zijn over dit soort dingen: Als prijs je belangrijkste drijfveer is, dan is het inderdaad vaak aantrekkelijker om ieder jaar over te stappen. Dat is niet alleen bij ons, maar bij alle leveranciers zo.

We vinden het uiteraard jammer dat je weggaat, maar we snappen natuurlijk wel je keuze. Ik hoop alleen wel dat we met deze uitleg, en onze eerlijkheid, je ontevredenheid een beetje hebben kunnen wegnemen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Reactie van Ron - 12 oktober 2018
probleem is niet opgelost

In het geheel niet. De reactie heeft voor mij geen nieuwswaarde. Alleen maar een herhaling van zetten. Het blijft voor mij onbegrijpelijk dat ze aanzienlijk duurder zijn dan andere aanbieders, ook als ik geheel opnieuw sluit. Vervelend genoeg ben ik sindsdien een aantal keren benaderd of ik wilde verlengen, zonder met een voorstel\oplossing te komen. De laatste keer (afgelopen dinsdag) heb ik gevraagd mij niet meer te benaderen zonder met een oplossing te komen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?