Reviews Budget Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

107 reviews

5 sterren
(9)
4 sterren
(10)
3 sterren
(5)
2 sterren
(6)
1 ster
(77)

83 problemen opgepakt

opgelost
(10)
deels opgelost
(3)
niet opgelost
(10)
in behandeling
(6)
onbekend
(54)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Han 11 maart 2014

vorig jaar overgestapt en net afrekening gehad. ben veel goedkoper uit dan daarvoor, dus komen belofte wel na moet ik toegeven. is volgens mij ook door het warme weer van de laatste tijd dat ik minder verbruikt heb. in ieder geval zeer tevreden tot nu, ga maar eens verlengen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Ger 10 maart 2014

Ik meldde me aan bij Vereniging Eigen Huis om een vergelijkingsaanbod te ontvangen van verschillende energieleveranciers. Budget Energie kwam uiteindelijk naar voren als winnaar voor een 3 jarig contract. Ik heb vervolgens persoonlijk contact opgenomen met het bedrijf om mij een persoonlijke offerte te sturen. Nadat ik mijn verbruiksgegevens had doorgegeven, kreeg ik na tien minuten via de e-mail de offerte toegestuurd. Echter een half uur later kreeg ik van dit bedrijf een nota gestuurd van 71 euro van een eerste betaling van het vastrecht.

In de mail werd mij verzocht om het bedrag zo snel mogelijk te betalen zodat de afhandeling met mijn huidige leverancier in gang gezet kon worden. De andere helft van het vastrecht zou verrekend worden in de eindnota. Dit alles terwijl ik uitsluitend een offerte had aangevraagd!!!

Ik heb direct daarna telefonisch contact gehad met de klantenservice om hierover mijn beklag te doen en tevens te melden dat ik wil afzien van een contract van Budgetenergie.

Behalve het feit dat ik het onbeschoft om een eventuele nieuwe klant te confronteren met een voorschotnota is de prijs van vastrecht in vergelijking met andere maatscappijen ook belachelijk hoog. Ik kreeg wel een schriftelijke bevestiging van de annulering van mijn aanvraag, maar tot mijn stomme verbazing zag ik afgelopen weekend dat het eerste termijnbedrag van vastrecht per incasso was afgeboekt wat ik dan ook meteen heb gestorneerd. Schandalig agressief verkoopbeleid!!! Ik vraag me dan ook af op welke basis Vereniging Eigenhuis dit bedrijf kan uitroepen tot winnaar 3 jarig contract. Als ik de reacties lees op deze website sta ik niet alleen in mijn bizarre ervaring.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
josgerritsen 2 februari 2014

trap er niet in mensen problemen worden niet op gelost stap al jaren over nog nooit geen problemen gehad ma bij hun wel teg ek voor woorden je word gewoon ge ****.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
shqipe 18 december 2013

aan de deur geven ze een mooi verhaal, maar in werkelijkheid is dat heel anders, vastrecht kosten 70 euro gelijk betalen plus gelijk de maandelijkse energieverbruik in eerste v.d, maand

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Marien van Huigenbos 26 november 2013

Vanaf april tot nu niets anders dan ellende

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
22 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Martijn 11 oktober 2013

Contract periode van 1 0kt 2012 tot 1 okt 2013. Je moet vooraf initieel vastrecht betalen. Was in mijn geval 71,40. Vervolgens wordt het voorschot bedrag bepaald wat exorbitant hoog is. Je mag het bedrag aanpassen maar mag max. 10% afwijken. Bij mij dus nu 165 euro per maand! Nog veel te fors maar vooruit. Vervolgens is het contract beeindigd.. is niets over te vinden op je klant pagina op de site van Budgetenergie. Er wordt gewoon op 2 oktober 165 euro voorschot afgeschreven. Navraag gedaan en werd er gezegd dat dit mag en bij wet geregeld is! Als dit wetgeving is??? Geld voor iets betalen waar je niets voor terug krijgt.. Wordt verrekend met de eindnota wordt aangegeven door de dame aan de telefoon. Hoe lang kan het duren voordat ik de eindnota krijg? Daar heeft BudgetEnergie 8 weken de tijd voor werd aangegeven. Dit is toch schandalig!!! Ze kunnen wel op voorhand allerlei bedragen afschrijven en voor een eindnota hebben ze 8 weken nodig en wordt er ook nog ons onterecht 165 euro afgeschreven. Budgetenergie gaf aan dat ze moeten wachten op de meterstanden van de nieuwe partij. Die hebben ze natuurlijk allang binnen maar verwerken ze pas op het laatste moment zodat ze zo lang mogelijk rente kunnen trekken van het bedrag dat ze terug moeten betalen. Dit is toch gewoon pure diefstal!!! Hier moet iets aan gedaan worden dit kan toch niet langer?? Den Haag wordt eens wakker en pak dit aan!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Cor 7 oktober 2013

Betrouwbaar en goede service , een stuk voordeliger dan de grootmachten. Wij hebben dusgenaamd problemen met deze maatschappij

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Roel 5 september 2013

Ik moet toegeven; BudgetEnergie is wel goedkoop, maar ik vermoed dat de administratie intern een puinhoop is!

Ik blijf maar mails krijgen over meterstanden doorgeven, facturen die al lang betaald zijn...

Telkens als ik een dergelijke mail krijg bel ik ze op, en heb dan binnen een minuut een medewerker aan de lijn, die je vriendelijk helpt, gerust steld etc. Echter de week erop krijg ik gewoon vrolijk weer een spookmailtje wat vaak over een onderwerp gaat wat al lang is afgehandeld.

De klantafhandeling en berijkbaarheid zijn erg goed, dat wel!

Budget energie is ook echt niet duur, maar de administratie is behoorlijk slecht!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
18 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Fabienne 4 september 2013

Budgetenergie heeft haar administratie absoluut niet op orde. Ze blijft spookfacturen sturen (ondanks dat er al lang betaald was) en vermeerderen dit ook nog eens met 40euro incassokosten. Allemaal ONTERECHT, maar je doet er niets aan. Daarnaast is het personeel erg klantonvriendelijk en zijn de mogelijkheden om afspraken te maken ver te zoeken. Trap niet in de overstappremie die ze je beloven, want er zijn heel wat voorwaarden aan verbonden!! Je denkt goedkoper uit te zijn, maar door dit soort gemene streken ben je veel duurder uit. Ik ben na 4 maanden snel weer overgestapt naar een vertrouwde energieleverancier!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
14 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Richard 20 augustus 2013

Overstappen met een te betalen waarborg van 800 euro??? Hiervan kreeg ik geen melding toen ik wilde overstappen. Heb de overstap maar snel geannuleerd, alleen helaas nog geen reactie ontvangen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
sloos 24 juli 2013

zit bij hun maar vind het nu erg slecht worden maken veel fouten

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Erik 31 mei 2013

Ben nu al ruim 2 jaar een zeer tevreden klant bij Budget Energie. Scherpe tarieven en zeer goede klantenservice die snel en duidelijk antwoord geeft.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
18 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Boris 17 mei 2013

Dit bedrijf communiceert helemaal niets bij het aflopen van een contract of bij het oplopen van een betalingsachterstand (gestorneerd omdat ze opeens vreemde bedragen gingen afschrijven), totdat ze een ingebrekestelling versturen. Ze doen geen enkele moeite om hun klant te behouden en slaan een zeer onvriendelijke toon aan. Ik ben werkelijk schofterig behandeld. Nooit meer BudgetEnergie!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
P.Drijvers 12 april 2013

Niet doen! Absoluut niet doen. Zit al 10 weken te wachten op terugbetaling welkomstpremie en teveel betaald voorschot. In totaal 375,00

Schandalig! Dit soort praktijken zouden verboden moeten worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
24 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
dick 10 april 2013

Ook wij zouden na afloop van het contract 260 cashback korting ontvangen. BudgetEnergie ontkent dit. Na overleg van zwart-op-wit bewijs blijft het stil. Ondeugdelijke club en een absolute afrader. Vroeg of laat naaien ze je een oor aan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
17 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Ahmad 10 april 2013

Ik had een jaar contract met BudgetEnergie en ik moest het Welcome bonus van 260 euro ontvangen.

Whiel Budget Energie heeft niet betaald mijn welkomstbonus na afloop van het contract.

Ze zijn fraude. Pas op BudgetEnergie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Faye 23 februari 2013

Overgestapt via ANWB collectief, prima ervaring tot nu toe, gaat heel snel en alles lekker via de mail en internet. zeer scherpe prijzen. nadeel is wel dat je vastrecht voorruit moet betalen, maar goed, uiteindelijk forse korting tov NUON waar ik zat.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
yvonne 21 februari 2013

Ik ga begin maart over naar budget energie maar ik heb half februari al de helft van het vastrecht van het eerste jaar moeten betalen.

Dat heb ik nooit eerder meegemaakt.

Wel iets om rekening mee te houden, ging in mijn geval om ongeveer 72 euro.

Verder kan ik nog niet oordelen dus de verplicht ingevulde beoordeling klopt waarschijnlijk niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Christa 20 februari 2013

Zeer goede ervaring met overstap, heldere communicatie, to the point, zeer vriendelijke en professionele klantenservice, er was in het begin onduidelijkheid over de incasso, maar dit is snel opgelost. Kan dit bedrijf echt aanbevelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
C.J.Moons 17 december 2012

Budjet energie kan niks. Na vier weken bellen en mailen was ik nog niet aan gemeld om gas en elektrisiteit aftenemen. Ze kunnnen daar niet eens een bevestigings email sturen, dat je een nieuwe klant bent.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Charlot 3 december 2012

Prima, no-nonsense club. Lage prijs en geen poespas...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
27 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
alies 30 november 2012

Dit bedrijf heeft - net als Atoomstroom - het vreemde beleid dat je niet kan kiezen voor enkeltarief als je een dubbele meter in huis hebt! Dit wordt NIET vermeld op de website, en blijkt dus pas achteraf, als blijkt uit je meterstanden dat je een dubbele teller hebt. Heel erg raar dat je gedwongen wordt het hogere dagtarief te betalen, ook wanneer je door omstandigheden geen gebruik kunt maken van het nachttarief. Maar vooral vervelend dat ze hier niet duidelijk over zijn van te voren!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
30 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
J. Frijling 16 oktober 2012

Weg blijven bij dit bedrijf!!!! Men heeft de administratie niet op orde. Ook bij mij zijn er facturen dubbel afgeboekt en bij beëindiging wil men ook nog een extra maand hebben! Ik ga er mee voor de geschillencommissie!!!

Mijdt tevens Atoomstroom, want die staat onder dezelfde leiding.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
36 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
kirsten 16 oktober 2012

zeer slechte energie maarschapij!

als eerst hebben zij een rekening dubbel van onze rekening afgeschreven waar we anderhalve maand op hebben moeten wachten na tig keer bellen uiteindelijk toch terug ontvangen.

zitten nu bijna 3 weken in ons eerste huis en er was een energie rekening van €950.- euro af geschreven belachelijk ! ze vertelde ons dat het een maandelijkse voorschot bedrag was wat we elke maand zouden moeten betalen en kregen het geld niet terug pas aan het eind van je contractsduur en moeten dit gewoon volledig betalen , de directeur konden we niet te spreken krijgen hierover ! we wonen er met ze 2e zo heb ik meerdere instanties gebeld en ben per direct overgestapt naar oxxio ! daar werd ik vriendelijk geholpen en zij vielen zelf bijna achterover van het schrikbarende bedrag wat er van onze rekening was gehaald voor 2 personen in een normale 1 gezins woning kortom ga niet voor deze energie maatschappij ! je word hier flink bedonderd en kan fluiten naar je geld !!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
23 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Simon Platel 12 juni 2012

Goed bedrijf. Snel goedkoop en vooral klantvriendelijk!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?