Reviews Budget Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

112 reviews

5 sterren
(9)
4 sterren
(10)
3 sterren
(6)
2 sterren
(8)
1 ster
(79)

86 problemen opgepakt

opgelost
(10)
deels opgelost
(3)
niet opgelost
(12)
in behandeling
(4)
onbekend
(57)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Tegoeden wprden niet terugbetaald
Pascal van Zoggel uit Esch, 16 oktober 2014

Door een fout van onze nieuwe energie leverancier zijn we voor het aflopen van de overeenkomst vertrokken bij Budgetenergie. De nieuwe leverancier heeft deze kosten voor zijn rekening genomen, echter moet Budgetenergie nog circa 465 Euro terugbetalen. Na eindafrekening schriftelijk een bevestiging gekregen op 4 september 2014 dat dit bedrag binnen 2 weken zou worden overgemaakt. Niets blijkt minder waar. We hebben inmiddels veel te vaak gebeld en gemaild naar deze onbetrouwbare leverancier. Er zijn meerdere toezeggingen gedaan, excuses gemaakt en wat al niet meer. Tot vandaag nog geen cent gezien, waarop ik besloten heb deze nare ervaring op internet te zetten op zo veel mogelijk fora om consumenten te waarschuwen voor dit onbetrouwbare bedrijf.

Reactie van Budget Energie - 17 oktober 2014

Geachte heer van Zoggel,

Zoals telefonisch besproken is het bedrag dat u van ons tegoed heeft vandaag aan u uitbetaald. Graag bied ik ook via deze weg nogmaals excuses aan voor de vertraging en het feit dat u meerdere malen contact met ons op heeft moeten nemen zonder resultaat.

Als u verder vragen heeft dan horen wij dat natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
tussentijdse verhoging maandbedrag
D. Verster uit Zoetermeer, 10 oktober 2014

Ik vind het heel vervelend als ik a'vonds tot 2 x toe word lastiggevallen omdat ze mijn maandpremie omhoog willen doen omdat ze niet geloven dat ik zonnepanelen heb. Wat = dat voor eenonzin. Nog nooit zo'n betutteling meegemaakt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
het duurde veel te lang voordat er werd overgegaan naar de andere leverancier
J.M.K. uit Kamerik, 9 oktober 2014

zeker niet!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Gewoon zoals het hoort
HV. uit Vaassen, 2 oktober 2014

Overstap is mij prima uit handen genomen. Op tijd kreeg ik een vraag voor de meterstanden doorgeven, op tijd een factuur voor de helft van het vastrecht (die brengen ze vooraf in rekening, dus moet je even rekening mee houden). Alles ging gewoon zoals het hoort. Geen problemen (waarom zouden er problemen ontstaan?), dus geen ervaringen met hun klantenservice. Overzichtelijke website met facturen en maandbedragen enz. Gewoon helemaal goed.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ongeduldig
Wevers uit Middelburg, 30 september 2014

Wanneer n betaling 1x 1dag te laat binnen is berekenen ze meteen 15 euro kosten voor t sturen van een herinneringsmailtje.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Probleemloos
FWT BORDEWIN uit Kerkrade, 29 september 2014

Zowel bij de overstap als de automatische incasso is het hele proces rimpelloos verlopen. Een prettige en klantvriendelijk bedrijf, hetwelk ik een ieder van ganser harte kan aanbevelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed het gaat als vanzelf
H.J van Doorn uit Den Helder, 16 september 2014

Ik raad het je aan om over te stappen- naar budget energie Het scheelt je elke maand in je portemonee en op de eindafrekening nog een bonus toe.Als dit geen aanrader is dan weet ik het niet

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Borg voor eigen gebruik?
ACJ van Rijn uit Burgum, 13 september 2014

Ik was overgestapt naar Budget Energie. Mijn vorige leverancier had een fout gemaakt dus moest het contract eerder ingaan. Ik MOEST een borg betalen. Dit heb ik geregeld en wat gebeurt? Foutje gemaakt, WERD ALSNOG AFGESLOTEN!!!!! Bedankt Budget Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima leverancier goede communicatie
louiseamsterdam uit Amsterdam, 8 september 2014

Vorig jaar geheel probleemloos en vloeiend overgestapt.

Ook het verlengen van het huidige contract wordt serieus opgepakt. De medewerkers aan de telefoon zijn allemaal meedenkers en goed op de hoogte van het product.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Eén jaar jaar netjes volgens afspraak geleverd. Klein start probleem met meterstanden.
Paul uit Venlo, 31 augustus 2014

Eén jaar jaar netjes volgens afspraak geleverd. Klein start probleem met meterstanden, door vakantie was ik te laat met doorgeven correctie meterstand. In eerste instantie starre reactie, kan niet meer. Later correct afgehandeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima
Lex uit Apeldoorn, 14 augustus 2014

Vorig jaar overgestapt van Nuon naar BudgetEnergie. Overstap soepel verlopen, zeer klantvriendelijk personeel en een stuk goedkoper.

Na één jaar ben ik overgestapt naar NEM omdat deze 15 euro per maand goedkoper was. Het prijsverschil werd met name veroorzaakt door de 103 euro korting die NEM geeft aan nieuwe klanten. Volgend jaar ga ik weer zoeken naar de goedkoopste leverancier. NEM wil natuurlijk nieuwe klanten binden die het jaar erna geen tijd/zin hebben om over te stappen waardoor ze een jaar/aantal jaar de korting die ze het eerste jaar hebben gegeven kunnen terugverdienen.

Mijn advies: neem ieder jaar de tijd om de leveranciers te vergelijken!

BudgetEnergie: prima service, geen problemen met betalingen, groene stroom, prima keus.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Jong bedrijf
Jos uit Emmen, 6 augustus 2014

Heeft niet de mogelijkheid om voor 1 tarief te gaan indien men een slimme meter heeft met een dubbele meter. In verband met zonnepanelen kan een enkele tarief voordeliger/ gemakkelijker zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
info op persoonlijke inlog is matig
WB uit Arnhem, 2 augustus 2014

Prima leverancier. Nadeel vind ik dat je op je persoonlijke inlogpagina (mijnBudget) alleen betaalinformatie terug ziet. Mocht je je energietarieven, einddatum contract of verbruik willen terug kijken dan staat dat niet binnen mijnBudget. Je moet dus goed alle mails bewaren, want je krijgt niets per post.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima stroom, opdringerige verkopers.
MK. uit Hoorn, 2 augustus 2014

Prijs/kwaliteit van het product waren prima. Alleen die verkopers aan de deur waren behoorlijk opdringerig; de reden waarom ik nu overstap.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
niets op aan te merken
R.Rijnders uit Alkmaar, 29 juli 2014

De klantenservice is voor mij altijd goed bereikbaar geweest, zonder lange wachttijden en op een normaal netnummer dus geen duur 0900 nummer!!

Nadat ik na het formateren van mijn harde schijf mijn outlookbestanden en dus een kopie van mijn contract(voorwaarden) was kwijt geraakt was één telefoontje voldoende om direct weer een mailtje ter vervanging te krijgen.

Misschien één héél klein minpuntje is dat ik twee keer moest bellen voor een op maat gemaakte nieuwe offerte.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
overstap moeizaam
lenny uit 's-Hertogenbosch, 29 juli 2014

toen ik overstapte naar budgetenergie verliep de overgang zeer moeizaam. diverse mails moesten over en weer voordat het goed ging. energie direct waar ik vandaan kwam gaf budget energie de schuld en vice versa. erg onprofessioneel. de eindstandgegevens moest ik tig keer doorgeven. heel vervelend. de instapkorting was dusdanig hoog dat het de moeite uiteindelijk wel waard was.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prijs en service
J.J.M. uit Huissen, 21 juli 2014

Na aanmelding ontvingen wij duidelijke informatie over het gekozen pakket energie. Budgetenergie was goed bereikbaar voor informatie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
komen afspraken niet na!!
bilalli 20 juli 2014

niet bij budgetenergie gaan!

komen afspraken niet na.

ze brengen meteen 70 euro vastrecht kosten inrekening

dan na 2 weken meteen je voorschotbedrag en weer na 2 weken je volgende voorschotbedrag van de volgende maand!!

niet dat je elke maand betaald maar er gaan niet eens 3 weken voorbij en hopp al de volgende rekening!!

ze zijn duur! zodra je klant bent kan het ze niks meer schelen en doen ze uit de hoogte!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
De beste leverancier die ik de afgelopen 5 jaar had
mark 17 juli 2014

Elk jaar stap ik over om zo te besparen op mijn energiekosten. Budgetenergie is een jaar lang mijn leverancier geweest. Voorschotbedrag klopte. Afboekingen klopten. Eindafrekening kwam zeer snel (binnen een week na doorgave meterstanden). Eenmalige bonus werd ook binnen een week uitbetaald nadat de eindafrekening was opgemaakt. Al met al een totaal probleemloze leverancier!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
n.v.t.
R.J.M. Luinge uit Doesburg, 15 juli 2014

geen negatieve ervaring, alleen de marktwerking tussen de verschillende maatschappijen noodzaakt je om jaarlijks over te stappen, i.v.m. de actie tarieven, eerlijk gezegd vindt ik het knap vermoeiend om ieder jaar de maatschappij met de dan voor mij gunstigste tarieven te kiezen, maar als je geen dief van je eigen portemonnaie wilt zijn moet je wel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
inzichtelijk
J. de Graaf uit Kaatsheuvel, 11 juli 2014

Inzichtelijke maandelijkse mailtjes met je voorschot factuur. Duidelijkheid op de site inzake tarieven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
BTW kosten.
P.M.W. uit IJsselstein, 2 juli 2014

Na afsluiting van contract bleek er achteraf nog eens dat er btw moest worden betaald. jaar 2013.

Dus GEEN € 72,00 maar € 92,00 (afgeronde bedragen)

Viel dus wel een beetje tegen.

Verder geen problemen gehad.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Makkelijk en snel
S Pedde uit Ede, 29 juni 2014

- transparant en alle via email gecommuniceerd.

- duidelijkheid van prijzen: alles duidelijk vermeld in de emails. Het was zelf niet nodig om contact met de klantenservice te hebben, zo duidelijk waren de emails!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima prijs kwaliteit
T.J. uit Eindhoven, 26 juni 2014

Geen gedoe...gewoon snel en makkelijk overstappen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer Slecht
Berends uit Apeldoorn, 26 juni 2014

Doen niet wat ze beloven, en zijn nog duurde dan mijn vorige energiemaatschappij.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?