Reviews Budget Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

109 reviews

5 sterren
(10)
4 sterren
(12)
3 sterren
(5)
2 sterren
(6)
1 ster
(76)

80 problemen opgepakt

opgelost
(8)
deels opgelost
(3)
niet opgelost
(9)
in behandeling
(7)
onbekend
(53)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
n.v.t.
R.J.M. Luinge uit Doesburg, 15 juli 2014

geen negatieve ervaring, alleen de marktwerking tussen de verschillende maatschappijen noodzaakt je om jaarlijks over te stappen, i.v.m. de actie tarieven, eerlijk gezegd vindt ik het knap vermoeiend om ieder jaar de maatschappij met de dan voor mij gunstigste tarieven te kiezen, maar als je geen dief van je eigen portemonnaie wilt zijn moet je wel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
inzichtelijk
J. de Graaf uit Kaatsheuvel, 11 juli 2014

Inzichtelijke maandelijkse mailtjes met je voorschot factuur. Duidelijkheid op de site inzake tarieven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
BTW kosten.
P.M.W. uit IJsselstein, 2 juli 2014

Na afsluiting van contract bleek er achteraf nog eens dat er btw moest worden betaald. jaar 2013.

Dus GEEN € 72,00 maar € 92,00 (afgeronde bedragen)

Viel dus wel een beetje tegen.

Verder geen problemen gehad.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Makkelijk en snel
S Pedde uit Ede, 29 juni 2014

- transparant en alle via email gecommuniceerd.

- duidelijkheid van prijzen: alles duidelijk vermeld in de emails. Het was zelf niet nodig om contact met de klantenservice te hebben, zo duidelijk waren de emails!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima prijs kwaliteit
T.J. uit Eindhoven, 26 juni 2014

Geen gedoe...gewoon snel en makkelijk overstappen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer Slecht
Berends uit Apeldoorn, 26 juni 2014

Doen niet wat ze beloven, en zijn nog duurde dan mijn vorige energiemaatschappij.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstap naar Budgetenergie
Ferry uit Geleen, 19 juni 2014

Overstap is geen enkel probleem, dus zo geregeld en je spaart geld uit is toch mooi meegenomen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Kosten Contractbreuk 150,00 bij overlijden
Leny Wessel 18 juni 2014

Na een ernstige ziekte is mijn zusje overleden, woning opgezegd, gas, licht en water uiteraard ook. Bij de eindafrekening is 150,00 in rekening gebracht voor contractbreuk, denken ze bij budget energie dat je vrijwillig voor een ernstige ziekte en vervolgens de dood kiest? SCHANDE!!!!!!!

Reactie van Budget Energie - 18 juni 2014

Beste Leny,

Allereerst mijn oprechte excuses voor dit voorval. Het is uiteraard nooit de bedoeling om bij het geval van overlijden kosten voor contractbreuk in rekening te brengen. Ik begrijp uw verontwaardiging.

Kunt u ons in een reactie de postcode en huisnummer van het desbetreffende leveringsadres doorgeven? Wij zullen er dan voor zorgen dat deze kosten komen te vervallen.

Met vriendelijke groet,

Eduard

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
duidelijk en snel
kD. uit Hazerswoude-Dorp, 17 juni 2014

na een jaar bij deze energie leverancier te hebben gezeten, ben ik erg tevreden. duidelijkheid door altijd beschikking over je kosten. goedkoop en groen. klantenservice reageert vrijwel direct op vragen.

overgestapt omdat met een nieuwe starters korting ergens anders goedkoper.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
afrekening en voorschotberekening bij zonnepanelen
JCP. uit Zwolle, 16 juni 2014

De premie wordt pas na afloop van een jaar betaald, De voorschotten zijn door teruglevering van zonne-energie veel te hoog vast gesteld en aanpassing na overleg blijkt nu achteraf gezien nog steeds veel te hoog. Al met al een uitstel van de bezuiniging door over te stappen en zelf zonne-ernrgie te leveren.

Wij hadden een actievere hoding verwacht, zeker gelet op de geplaatste slimme meter.

Reactie van Budget Energie - 18 juni 2014

Geachte JCP,

Dank voor dit bericht.

Natuurlijk kunnen wij het maandbedrag voor u aanpassen.

Wilt u wellicht uw klantnummer en/of telefoonnummer + e-mailadres in een reactie zetten? Wij zullen dan contact met u opnemen en dit oplossen.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
1 jaar Budget Energie gehad
LvM, Doetinchem uit Doetinchem, 3 mei 2014

Vorig jaar zijn we overgestapt naar Budget energie en dat is goed bevallen. Ze waren al niet duur en ik kon bij een contract voor een jaar een extra korting krijgen van € 250,--

Alles is prima en netjes gegaan dat jaar.

Nu het jaar om ga ik weer naar een andere aanbieder, scheel me toch weer € 150,-- het komende jaar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
High service, low prices
Lars uit Nijmegen, 23 april 2014

Ja, de titel verwijst naar BCC. Zo was de service van Budget Energie ook: goede service voor weinig geld.

Een jaar geleden wilde ik overstappen en keek op de website van Budget Energie. Voor meer informatie vulde ik mijn telefoonnummer in en binnen een half uur werd ik gebeld door een zeer vriendelijke jongeman. Hij heeft mij meer informatie gegeven en ik vroeg of ik een terugbelafspraak kon maken omdat ik met mijn partner wilde overleggen. Dit was geen probleem.

2 dagen later belde hij terug en toen is het geregeld.

Ik had van tevoren wat horrorverhalen gelezen, maar hier is niets van waar. Als je met vragen zit, moet je die gewoon duidelijk stellen... zo makkelijk is het. Mijn ervaringen met Budget Energie zijn dus gewoon goed!

Maar Nederlander als ik ben, ga ik elk jaar voor de goedkoopste aanbieder met de scherpste welkomstboodschap. Dat is de enige reden om weg te gaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nooit geen problemen gehad.
F.C.B. uit Rotterdam, 6 april 2014

Ben overgestapt van Eneco naar BudgetEnergie dit is allemaal goed verlopen. Heb geen enkele slechte ervaring met BudgetEnergie gehad.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Verbruiksmonitor
Anoniem uit Spijkenisse, 3 april 2014

Een jaar geleden ben ik overgestapt naar BudgetEnergie. Op zich heb ik geen klachten over deze leverancier. Een groot nadeel van BudgetEnergie vind ik het ontbreken van een zogenaamde Verbruiksmonitor. Gedurende het verbruiksjaar is het niet mogelijk om inzicht te krijgen in je verbruik in relatie tot de betaalde voorschotten. Bij navraag bij de leverancier kreeg ik het advies om halverwege het verbruiksjaar de meterstanden te mailen waarna ik dan een tussenstand zou krijgen. Zo gezegd, zo gedaan, echter nooit een reactie gekregen. Dit is niet van deze tijd! Zodoende overgestapt naar Essent waar dit keurig geregeld is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
goedkoop en service!
charlotte uit maastricht, 2 april 2014

erg klantvriendelijk; servicegericht!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Erg goede service
Bert Dijkgraaf 2 april 2014

Nu alweer een jaar jaar klant bij budget energie. Nooit problemen en erg goedkoop

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Frank 13 maart 2014

Budgetenergie is rond uit gewoon ****

niks anders dan hoofdpijn, ik heb 30 keer moeten bellen om de werkelijke cijfers van mijn gas door te geven. Die komen niet door met de netwerkbeherder.

Uit eindelijk denk je dat alles geregeld te hebben komt je een eindafrekening van 3000euro Bellen Bellen E mailen mailen duurt 6 tot 8 weken voor ze het geregeld hebben.

Ik krijg zelfs een e mail dat ik het bedrag nog niet hoef te betalen, tot dat het is uitgezocht.

KIJK IK NET OP ME REKENING 3000 euro weg!!!!!!!

Administratie is niet op orde mijn hemel wat een puinhoop.

Geld terug boeken duurt 3 dagen lang en ik kan nu niet bij mijn geld met dit ****!

BUDGET ENERGIE zeggen ze dan

Als dit achter de rug is NOOOIT meer budgetenergie.

MIJN ADVIES bespaar je zelf hoofdpijn en ga naar een erkend bedrijf die wel weet hoe het werkt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Han 11 maart 2014

vorig jaar overgestapt en net afrekening gehad. ben veel goedkoper uit dan daarvoor, dus komen belofte wel na moet ik toegeven. is volgens mij ook door het warme weer van de laatste tijd dat ik minder verbruikt heb. in ieder geval zeer tevreden tot nu, ga maar eens verlengen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Ger 10 maart 2014

Ik meldde me aan bij Vereniging Eigen Huis om een vergelijkingsaanbod te ontvangen van verschillende energieleveranciers. Budget Energie kwam uiteindelijk naar voren als winnaar voor een 3 jarig contract. Ik heb vervolgens persoonlijk contact opgenomen met het bedrijf om mij een persoonlijke offerte te sturen. Nadat ik mijn verbruiksgegevens had doorgegeven, kreeg ik na tien minuten via de e-mail de offerte toegestuurd. Echter een half uur later kreeg ik van dit bedrijf een nota gestuurd van 71 euro van een eerste betaling van het vastrecht.

In de mail werd mij verzocht om het bedrag zo snel mogelijk te betalen zodat de afhandeling met mijn huidige leverancier in gang gezet kon worden. De andere helft van het vastrecht zou verrekend worden in de eindnota. Dit alles terwijl ik uitsluitend een offerte had aangevraagd!!!

Ik heb direct daarna telefonisch contact gehad met de klantenservice om hierover mijn beklag te doen en tevens te melden dat ik wil afzien van een contract van Budgetenergie.

Behalve het feit dat ik het onbeschoft om een eventuele nieuwe klant te confronteren met een voorschotnota is de prijs van vastrecht in vergelijking met andere maatscappijen ook belachelijk hoog. Ik kreeg wel een schriftelijke bevestiging van de annulering van mijn aanvraag, maar tot mijn stomme verbazing zag ik afgelopen weekend dat het eerste termijnbedrag van vastrecht per incasso was afgeboekt wat ik dan ook meteen heb gestorneerd. Schandalig agressief verkoopbeleid!!! Ik vraag me dan ook af op welke basis Vereniging Eigenhuis dit bedrijf kan uitroepen tot winnaar 3 jarig contract. Als ik de reacties lees op deze website sta ik niet alleen in mijn bizarre ervaring.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
josgerritsen 2 februari 2014

trap er niet in mensen problemen worden niet op gelost stap al jaren over nog nooit geen problemen gehad ma bij hun wel teg ek voor woorden je word gewoon ge ****.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
shqipe 18 december 2013

aan de deur geven ze een mooi verhaal, maar in werkelijkheid is dat heel anders, vastrecht kosten 70 euro gelijk betalen plus gelijk de maandelijkse energieverbruik in eerste v.d, maand

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Marien van Huigenbos 26 november 2013

Vanaf april tot nu niets anders dan ellende

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
22 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Martijn 11 oktober 2013

Contract periode van 1 0kt 2012 tot 1 okt 2013. Je moet vooraf initieel vastrecht betalen. Was in mijn geval 71,40. Vervolgens wordt het voorschot bedrag bepaald wat exorbitant hoog is. Je mag het bedrag aanpassen maar mag max. 10% afwijken. Bij mij dus nu 165 euro per maand! Nog veel te fors maar vooruit. Vervolgens is het contract beeindigd.. is niets over te vinden op je klant pagina op de site van Budgetenergie. Er wordt gewoon op 2 oktober 165 euro voorschot afgeschreven. Navraag gedaan en werd er gezegd dat dit mag en bij wet geregeld is! Als dit wetgeving is??? Geld voor iets betalen waar je niets voor terug krijgt.. Wordt verrekend met de eindnota wordt aangegeven door de dame aan de telefoon. Hoe lang kan het duren voordat ik de eindnota krijg? Daar heeft BudgetEnergie 8 weken de tijd voor werd aangegeven. Dit is toch schandalig!!! Ze kunnen wel op voorhand allerlei bedragen afschrijven en voor een eindnota hebben ze 8 weken nodig en wordt er ook nog ons onterecht 165 euro afgeschreven. Budgetenergie gaf aan dat ze moeten wachten op de meterstanden van de nieuwe partij. Die hebben ze natuurlijk allang binnen maar verwerken ze pas op het laatste moment zodat ze zo lang mogelijk rente kunnen trekken van het bedrag dat ze terug moeten betalen. Dit is toch gewoon pure diefstal!!! Hier moet iets aan gedaan worden dit kan toch niet langer?? Den Haag wordt eens wakker en pak dit aan!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Cor 7 oktober 2013

Betrouwbaar en goede service , een stuk voordeliger dan de grootmachten. Wij hebben dusgenaamd problemen met deze maatschappij

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Roel 5 september 2013

Ik moet toegeven; BudgetEnergie is wel goedkoop, maar ik vermoed dat de administratie intern een puinhoop is!

Ik blijf maar mails krijgen over meterstanden doorgeven, facturen die al lang betaald zijn...

Telkens als ik een dergelijke mail krijg bel ik ze op, en heb dan binnen een minuut een medewerker aan de lijn, die je vriendelijk helpt, gerust steld etc. Echter de week erop krijg ik gewoon vrolijk weer een spookmailtje wat vaak over een onderwerp gaat wat al lang is afgehandeld.

De klantafhandeling en berijkbaarheid zijn erg goed, dat wel!

Budget energie is ook echt niet duur, maar de administratie is behoorlijk slecht!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?