Reviews Budget Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

98 reviews

5 sterren
(11)
4 sterren
(12)
3 sterren
(5)
2 sterren
(5)
1 ster
(65)

65 problemen opgepakt

opgelost
(5)
deels opgelost
(2)
niet opgelost
(7)
in behandeling
(5)
onbekend
(46)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

14 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Richard 20 augustus 2013

Overstappen met een te betalen waarborg van 800 euro??? Hiervan kreeg ik geen melding toen ik wilde overstappen. Heb de overstap maar snel geannuleerd, alleen helaas nog geen reactie ontvangen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
sloos 24 juli 2013

zit bij hun maar vind het nu erg slecht worden maken veel fouten

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Erik 31 mei 2013

Ben nu al ruim 2 jaar een zeer tevreden klant bij Budget Energie. Scherpe tarieven en zeer goede klantenservice die snel en duidelijk antwoord geeft.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
18 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Boris 17 mei 2013

Dit bedrijf communiceert helemaal niets bij het aflopen van een contract of bij het oplopen van een betalingsachterstand (gestorneerd omdat ze opeens vreemde bedragen gingen afschrijven), totdat ze een ingebrekestelling versturen. Ze doen geen enkele moeite om hun klant te behouden en slaan een zeer onvriendelijke toon aan. Ik ben werkelijk schofterig behandeld. Nooit meer BudgetEnergie!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
P.Drijvers 12 april 2013

Niet doen! Absoluut niet doen. Zit al 10 weken te wachten op terugbetaling welkomstpremie en teveel betaald voorschot. In totaal 375,00

Schandalig! Dit soort praktijken zouden verboden moeten worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
24 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
dick 10 april 2013

Ook wij zouden na afloop van het contract 260 cashback korting ontvangen. BudgetEnergie ontkent dit. Na overleg van zwart-op-wit bewijs blijft het stil. Ondeugdelijke club en een absolute afrader. Vroeg of laat naaien ze je een oor aan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
17 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Ahmad 10 april 2013

Ik had een jaar contract met BudgetEnergie en ik moest het Welcome bonus van 260 euro ontvangen.

Whiel Budget Energie heeft niet betaald mijn welkomstbonus na afloop van het contract.

Ze zijn fraude. Pas op BudgetEnergie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Faye 23 februari 2013

Overgestapt via ANWB collectief, prima ervaring tot nu toe, gaat heel snel en alles lekker via de mail en internet. zeer scherpe prijzen. nadeel is wel dat je vastrecht voorruit moet betalen, maar goed, uiteindelijk forse korting tov NUON waar ik zat.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
yvonne 21 februari 2013

Ik ga begin maart over naar budget energie maar ik heb half februari al de helft van het vastrecht van het eerste jaar moeten betalen.

Dat heb ik nooit eerder meegemaakt.

Wel iets om rekening mee te houden, ging in mijn geval om ongeveer 72 euro.

Verder kan ik nog niet oordelen dus de verplicht ingevulde beoordeling klopt waarschijnlijk niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Christa 20 februari 2013

Zeer goede ervaring met overstap, heldere communicatie, to the point, zeer vriendelijke en professionele klantenservice, er was in het begin onduidelijkheid over de incasso, maar dit is snel opgelost. Kan dit bedrijf echt aanbevelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
C.J.Moons 17 december 2012

Budjet energie kan niks. Na vier weken bellen en mailen was ik nog niet aan gemeld om gas en elektrisiteit aftenemen. Ze kunnnen daar niet eens een bevestigings email sturen, dat je een nieuwe klant bent.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Charlot 3 december 2012

Prima, no-nonsense club. Lage prijs en geen poespas...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
27 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
alies 30 november 2012

Dit bedrijf heeft - net als Atoomstroom - het vreemde beleid dat je niet kan kiezen voor enkeltarief als je een dubbele meter in huis hebt! Dit wordt NIET vermeld op de website, en blijkt dus pas achteraf, als blijkt uit je meterstanden dat je een dubbele teller hebt. Heel erg raar dat je gedwongen wordt het hogere dagtarief te betalen, ook wanneer je door omstandigheden geen gebruik kunt maken van het nachttarief. Maar vooral vervelend dat ze hier niet duidelijk over zijn van te voren!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
30 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
J. Frijling 16 oktober 2012

Weg blijven bij dit bedrijf!!!! Men heeft de administratie niet op orde. Ook bij mij zijn er facturen dubbel afgeboekt en bij beëindiging wil men ook nog een extra maand hebben! Ik ga er mee voor de geschillencommissie!!!

Mijdt tevens Atoomstroom, want die staat onder dezelfde leiding.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
36 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
kirsten 16 oktober 2012

zeer slechte energie maarschapij!

als eerst hebben zij een rekening dubbel van onze rekening afgeschreven waar we anderhalve maand op hebben moeten wachten na tig keer bellen uiteindelijk toch terug ontvangen.

zitten nu bijna 3 weken in ons eerste huis en er was een energie rekening van €950.- euro af geschreven belachelijk ! ze vertelde ons dat het een maandelijkse voorschot bedrag was wat we elke maand zouden moeten betalen en kregen het geld niet terug pas aan het eind van je contractsduur en moeten dit gewoon volledig betalen , de directeur konden we niet te spreken krijgen hierover ! we wonen er met ze 2e zo heb ik meerdere instanties gebeld en ben per direct overgestapt naar oxxio ! daar werd ik vriendelijk geholpen en zij vielen zelf bijna achterover van het schrikbarende bedrag wat er van onze rekening was gehaald voor 2 personen in een normale 1 gezins woning kortom ga niet voor deze energie maatschappij ! je word hier flink bedonderd en kan fluiten naar je geld !!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
23 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Simon Platel 12 juni 2012

Goed bedrijf. Snel goedkoop en vooral klantvriendelijk!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
29 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Jan van Vaam 10 april 2012

internet is om te klagen maar een compliment mag ook,toch?

helemaal goed niets meer aan doen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
47 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van BudgetEnergie
Yoran Schreuder Peters 23 februari 2012

Zo hoort een bedrijf te zijn. Goed contact, niet teveel poespas en duidelijke afspraken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?