Reviews Budget Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

104 reviews

5 sterren
(8)
4 sterren
(6)
3 sterren
(5)
2 sterren
(11)
1 ster
(74)

77 problemen opgepakt

opgelost
(8)
deels opgelost
(5)
niet opgelost
(11)
in behandeling
(3)
onbekend
(50)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet mogelijk na verhuizing, zeer slechte service
bram 16 maart 2015

Drie weken na ons ingeschreven te hebben bij BudgetEnergie kregen we een brief van Stedin dat ze ons gingen afsluiten. Na meerdere telefoontjes met BudgetEnergie kwam de aap uit de mauw; BudgetEnergie heeft meer dan 1 maand nodig om de overstap te regelen. Deze periode is zo lang dat je bij verhuizing e.e.a. niet rond krijgt bij Stedin. Als klap op de vuurpijl kregen we van BudgetEnergie de schuld van het probleem. We zouden eerder een spoedaanvraag hebben moeten doen; maarja hoe moet je dat weten? Ze raden ons aan om naar de Nuon te gaan; die hadden inderdaad alles in 1 dag rond. Wij raden BudgetEnergie aan om hun procedures en klantenservice aan te pakken. En overstappers om niet voor dit bedrijf te gaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goeie service, klantvriendelijke klantenservice
k e VAN Zweden uit Haarlem, 15 maart 2015

Goed geholpen door budget energie. We konden met alle vragen terrecht en er werd echt de tijd genomen om ons uit te leggen hoe alles ging(aansluiting, kosten ed)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede overstap
W.S.G. uit Almere, 11 maart 2015

Overstap probleemloos verlopen.

Je wordt goed op de hoogte gehouden per mail.

Tot op heden, na 3 maanden, geen enkel probleem ondervonden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima !!
JJ. uit Wapserveen, 11 maart 2015

Tot nu toe zeer tevreden, alles vlot verlopen ik was eerst angstig om over te stappen. Zat al jaren bij dezelfde leverancier. En het bevalt me goed zoals het gaat !!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Keurig
Hennie uit Veenendaal, 10 maart 2015

De overstap is keurig gegaan

Eigenlijk merk je er niet zo veel van💐

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
G.C.V. Breed uit Wervershoof, 4 maart 2015

Vreemd is wel dat er al een voorschot moet worden betaald.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed tot op heden.
J.J.M.Z. uit Ter Aar, 28 februari 2015

Ik ben tot nu toe tevreden over Budgetenergie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
budget zelf bepalen
JW. uit Valthe, 26 februari 2015

eerst ingeschatte voorschot later makkelijk zelf te verlagen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goede prijs, matige service
GSR. uit Weert, 22 februari 2015

In november aangevraagd. EAN nummers direct doorgegeven na ontvangst van de aannemer. 2 maanden niks meer vernomen van budget energie. Maar een mail gestuurd in januari, geen enkele reactie. Week later gebeld. EAN nummers zouden niet kloppen. De klantenservice logt in bij netwerk leverancier, blijken ze wel te kloppen. ze gaan het regelen, 18 maart bent u aangesloten, met risico dat we worden afgesloten. Van aanvraag tot levering dus circa 4 maanden de tijd. Ik begrijp dat met nieuwbouw het lastig kan zijn, maar ik vind het zwaar onder de maat. Klantenservice is wel klantvriendelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
slechte communicatie
K.W. uit Grafhorst, 19 februari 2015

Het aanvragen van een aansluiting in een nieuwbouw woning bleek nogal lastig te zijn. Na div. keren te hebben gebeld kwam er eindelijk beweging en reactie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
zeer goed
M.C.M de BRUIJN uit Deurne, 19 februari 2015

geruisloos gebeurd

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Weet het nog niet
CN. uit Bleiswijk, 18 februari 2015

De eerste kennismaking viel niet mee ! a. Ik heb aan de hand van het verbruik wat ik heb OPGEGEVEN( het zelfde als bij de vorige leverancier) mijn keuze gemaakt. Mijn termijnbedrag bleef ongeveer hetzelfde. Alleen moest ik de helft van de transportkosten vooruit betalen. Wat schetst mijn verbazing,dat mijn termijnbedrag met 20 euro is verhoogd ondanks dat mijn verbruik de laatste 2 jaar flink minder is,en ik de helft van de transportkosten al reeds heb voldaan . Dit kan ik niet verklaren,

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed geregeld
Goed geregeld uit Bergen (NH), 18 februari 2015

na telefonisch en mailcontact over en weer, was m'n vertrouwen gewekt en durfde ik het aan, en eerlijk is eerlijk de overstap is goed geregeld. Als de afrekening aan het eind van het verbruikersjaar ook goed en soepel verlopen, ga ik misschien over perfect praten, maar dat wacht ik nog even af. Ook ben ik nieuwsgierig of ze onze groene stroom(zonnepanelen)tegelijk met de jaarafrekening gaan verrekenen. Deze verplichting lijkt niet bij iedere energiemaatschappij bekend te zijn. Ik wacht het af, maar de overstap is goed geregeld!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
TOP overstap
F.A.J. Houtsma uit Hoorn, 18 februari 2015

Makkelijke vergelijkingssite , binnen 3 muisklikken overgestapt zonder enig probleem , alles wordt geregeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
electragas
G.J. Kooi uit Zeewolde, 14 februari 2015

De overstap via energieleveranciers ging gesmeerd. Zelf hoefden we er weinig aan te doen en budget energie heeft er alles aan gedaan om de overstap goed te laten plaats vinden. wij zijn erg tevreden, qua prijs maar ook de behandeling van de overstap. +++.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Probleemloos overstappen
S Dermowidjojo uit Groningen, 14 februari 2015

Is aan te bevelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
prima
lsmK. uit Helmond, 13 februari 2015

betrouwbaar, meedenkend en servicegericht

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Jaarnota budgetenergie 2014
A. de Korte uit Zoetermeer, 12 februari 2015

Tot mijn verbazing blijkt BudgetEnergie de jaarnota over 2014 te factureren t/m november 2014.

De maand december 2014 is echter wel in rekening gebracht en betaald.

BudgetEnergie geeft aan de jaarnota 12 maanden na de eerste levering te sturen hetgeen dus in dit geval niet correct is. Na telefonisch contact beaamt men deze fout en geeft men aan dat hier veel vragen over komen. Dus; vinger aan de pols!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Slechte informatie
SM Westerveen uit Noordwolde, 11 februari 2015

BudgetEnergie gaf aan 1 van de goedkoopste te zijn. Na aanmelding kreeg ik de bevestiging met de vraag om eerst ca €800 te betalen om te kijken of ik kredietwaardig ben. Dit zou na een jaar verrekend worden op de eindafrekening. Ik vind dat echt niet kunnen. Ik heb direct geannuleerd en ben overgestapt naar een andere leverancier. Slechte zaak. Als je dit soort acties doet, dan moet je dat vooraf aangeven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstap zonder problemen
P J H Kappen uit Veendam, 10 februari 2015

Bij deze overstap geen problemen,alles was prima en op tijd geregeld door Budget Energie, ik ben goed op de hoogte gehouden via de mailing.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
snel, praktisch en voordeliger
Sietse uit Leeuwarden, 10 februari 2015

Overstappen is simpel en per saldo bepaald voordeliger dan mijn vorige leverancier van energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
tevreden
E J Duits. uit Barneveld, 8 februari 2015

Heb nog nooit bij een leverancier een deel vooruit moeten betalen van de transportkosten, dit vonden wij vreemd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
avontuur
WL van Duijn uit Katwijk, 6 februari 2015

Inmiddels kleine 2 maanden energie van hen, maar ze hebben al 3 termijnen geincasseerd en de helft van het vastrecht. De 200 euro korting ontvang je pas bij de eindafrekening. Als je direct goedkoper uit wil zijn, moet je niet bij hen zijn. Op de langere termijn hopelijk de goedkoopste.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
waardeloos
WBB. uit Drachten, 6 februari 2015

Ik werd bestempelt als krediet onwaardig, m.a.w. ik moest 800 euro (400 euro voor gas en 400 euro voor elektriciteit) als borgsom betalen en dan kon ik klant worden. Gebeld met budget energie. Als ik het niet eens was met deze veronderstelling van een extern bedrijf dan moest ik dat zelf aan tonen via dat externe bedrijf. Mooi niet, blijkbaar wil budget energie geen nieuwe klanten. Telefonisch contract beëindigd en 1 tip.... Ga nooit in zee met budget energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Review from van Poppel family
JJ van Poppel uit IJmuiden, 6 februari 2015

So far I am happy with BudgetEnergie, but only been with you just under 9 weeks so to comment further I need more time.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?