Reviews Budget Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

107 reviews

5 sterren
(9)
4 sterren
(10)
3 sterren
(5)
2 sterren
(6)
1 ster
(77)

83 problemen opgepakt

opgelost
(10)
deels opgelost
(3)
niet opgelost
(10)
in behandeling
(6)
onbekend
(54)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Redelijk
Familie Jonker uit Zeewolde, 28 december 2014

Inmiddels 2 jaar bij budget energie, als goedkoopste begonnen en nu een van de duurdere.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
duidelijk en eenvoudig
OE. uit Beerta, 24 december 2014

duidelijke website en de overstap ging zoals het was beschreven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Jaarnota
Anja uit Harderwijk, 24 december 2014

Zit sinds 12-12-2014 bij een ander leverancier helaas nog geen bericht gehad van budget energie voor de eindafrekening, ik verwacht namelijk een bedrag terug i.v.m weinig verbruik van het afgelopen jaar. Overstap vorig jaar van Nuon naar budget liep perfect maar eindafhandelijk tot nu toe traag. Ben benieuwd of ik net zoals andere die hier geschreven hebben ook zo lang op mijn terugbetaling moet wachten heb maar een mail gestuurd hopelijk regeageren ze hier op en niet dat ik er zelf steeds achteraan moet. Maar ben bang als ik dit hier zo allemaal lees dat het me nog wat energie gaat kosten en dat ik er zelf steeds achter aan moet

Reactie van Budget Energie - 31 december 2014

Hallo Anja,

Ik heb het even voor je gecontroleerd. De meterstanden van de overstap zijn bij ons binnen gekomen en gecontroleerd. Je kan de eindnota dus snel tegemoet zien. Indien je geld terug krijgt krijg je dit uiterlijk 2 weken na de nota op je rekening gestort. Alvast een fijne jaarwisseling toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Budget Energie

Reactie van Anja - 14 januari 2015
probleem is opgelost

Vlot op mail gereageerd en goed uitgelegd de procedure van uitbetaling en tevens vlot uitbetaald van teruggave . Dus als ik volgend jaar weer overstap wat ik altijd elk jaar doe en de consumenten bond raad mij dan weer aan om bij budgetenergie over te stappen zal ik geen moment aarzelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
W uit Leerdam, 24 december 2014

Makkelijk snel

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Scherpe prijs, bereikbaar en service gericht.
MH Schellekens uit Berghem, 22 december 2014

Scherpe prijs, bereikbaar en service gericht.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Zonder problemen
janvane uit Amersfoort, 22 december 2014

Duidelijke aanbieding via internet. Overgang zonder problemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
overstappen is heel makkelijk
T.T.J.P. uit Heeswijk-Dinther, 13 december 2014

We hebben alleen onze gegevens in moeten vullen. De overstap is verder helemaal geregeld door BudgetEnergie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Terugbetaling
Anja uit harderwijk, 13 december 2014

Nou als ik dit lees allemaal over terugbetaling ben ik benieuwd hoe lang dit bij mij gaat duren ik stap ook ieder jaar over naar een ander energie bedrijf tot nu toe alleen met Oxio problemen gehad die heb ik dus voor de volgende keer ook van mijn lijstje geschrapt. Dus helaas kan ik er nog niet over budget energie oordelen ben pas sinds 12-12-2014 overgestapt. De overstap vorig jaar van Nuon naar Budget Energie was prima verlopen.Ben tot nu toe gewend dat ik mijn teruggave altijd binnen een week op mijn rekening sta van andere energie bedrijven. Maar hou jullie op de hoogte hoe het bij mij gaat verlopen ben heel benieuwd wat Budget Energie doet en als dit positief is zal ik dit uiteraard ook melden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
geen omkijken naar
kritische consument uit Eindhoven, 9 december 2014

Kwam als goedkoopste uit de bus. Geen omkijken naar overstappen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Heel positief
H. K.K. uit Groningen, 9 december 2014

Goede, gebruiksvriendelijke website, snelle reactie bij vragen, overzichtelijke (jaar)rekening.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
zeer goed
E.PH. uit Assen, 25 november 2014

alles is zeer soepel verlopen geen op-of aanmerking

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onbetrouwbaar
J McLean 21 november 2014

Ik ben overgestapt naar andere leverancier begin Oktober. Op 3 Nov krijg ik bevestiging van Bud. Energie dat bedrag van 671.00 zal worden terug betaald naar mij toe, binnen 14 dagen. Heb ik gebeld 18/11 en hoor ik excuus dat hun hadden het dru en dat voor eind van de week zal het binnen zijn. Inmiddels gesproken met nog een klantafd. medewerker. Tot vanmiddag geen bedrag in mijn rekening. Blijf weg van dit bedrijf

Reactie van Budget Energie - 24 november 2014

Hallo Judith,

Zoals vandaag telefonisch besproken is het bedrag vrijdag overgemaakt en staat het morgen op je rekening. Onze excuses dat het even geduurd heeft, mochten er verder vragen zijn dan hoor ik het natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie

Reactie van J McLean - 2 december 2014
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
VERBRUIKSKOSTEN VAN MAANDEN ERVOOR KAN WIJZIGEN PER WEEK
peter Freeke uit maarssen, 12 november 2014

Budget energie kwam er als goedkoopste uit maar dit is schijn. Ik krijg per 2 maanden een digitaal overzicht van mijn verbruik. Ik had mijn standen genoteerd van maanden juli/ aug 2014. Toen ik een paar weken later opnieuw inlogde waren de standen gelijk gebleven over de periode juli en aug 2014 maar de bedragen waren omhoog gegaan met 15 euro. Ik hierover contact opgenomen maar dit was een technisch mankement. De bedragen zijn 7 x gewijzigd in een paar weken tijd. Opnieuw contact opgenomen met Budget energie. Dat ik dit onacceptabel is. Ik vraag me af bij hoeveel klanten dit nog meer gebeurd. Het vervelende is dat de digitale overzichten alleen beschikbaar zijn van de afgelopen twee maanden. Daarna kan je als klant dit niet meer inzien.( zeer slim van Budgetenergie). Als je standen van verbruik hetzelfde zijn maar de bedragen met terugwerkende kracht kunnen veranderen dan ben je voor mij geen betrouwbare energie leverancier. Als ik aangeef dat ik wil dat dit hoger in de organisatie mijn klacht wil neerleggen krijg ik geen enkele reactie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekend
T.A. de Jong uit Paesens, 2 november 2014

Wij hebben eigenlijks niks gemerkt van de overgang naar Budgetenergie. zo nu en dan krijg je een mail over de gang van zaken, maar verder gaat alles achter de schermen zijn gang. geweldig dat het zo kan. wij waren uiterst te vreden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Tegoeden wprden niet terugbetaald
Pascal van Zoggel uit Esch, 16 oktober 2014

Door een fout van onze nieuwe energie leverancier zijn we voor het aflopen van de overeenkomst vertrokken bij Budgetenergie. De nieuwe leverancier heeft deze kosten voor zijn rekening genomen, echter moet Budgetenergie nog circa 465 Euro terugbetalen. Na eindafrekening schriftelijk een bevestiging gekregen op 4 september 2014 dat dit bedrag binnen 2 weken zou worden overgemaakt. Niets blijkt minder waar. We hebben inmiddels veel te vaak gebeld en gemaild naar deze onbetrouwbare leverancier. Er zijn meerdere toezeggingen gedaan, excuses gemaakt en wat al niet meer. Tot vandaag nog geen cent gezien, waarop ik besloten heb deze nare ervaring op internet te zetten op zo veel mogelijk fora om consumenten te waarschuwen voor dit onbetrouwbare bedrijf.

Reactie van Budget Energie - 17 oktober 2014

Geachte heer van Zoggel,

Zoals telefonisch besproken is het bedrag dat u van ons tegoed heeft vandaag aan u uitbetaald. Graag bied ik ook via deze weg nogmaals excuses aan voor de vertraging en het feit dat u meerdere malen contact met ons op heeft moeten nemen zonder resultaat.

Als u verder vragen heeft dan horen wij dat natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
tussentijdse verhoging maandbedrag
D. Verster uit Zoetermeer, 10 oktober 2014

Ik vind het heel vervelend als ik a'vonds tot 2 x toe word lastiggevallen omdat ze mijn maandpremie omhoog willen doen omdat ze niet geloven dat ik zonnepanelen heb. Wat = dat voor eenonzin. Nog nooit zo'n betutteling meegemaakt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
het duurde veel te lang voordat er werd overgegaan naar de andere leverancier
J.M.K. uit Kamerik, 9 oktober 2014

zeker niet!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Gewoon zoals het hoort
HV. uit Vaassen, 2 oktober 2014

Overstap is mij prima uit handen genomen. Op tijd kreeg ik een vraag voor de meterstanden doorgeven, op tijd een factuur voor de helft van het vastrecht (die brengen ze vooraf in rekening, dus moet je even rekening mee houden). Alles ging gewoon zoals het hoort. Geen problemen (waarom zouden er problemen ontstaan?), dus geen ervaringen met hun klantenservice. Overzichtelijke website met facturen en maandbedragen enz. Gewoon helemaal goed.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ongeduldig
Wevers uit Middelburg, 30 september 2014

Wanneer n betaling 1x 1dag te laat binnen is berekenen ze meteen 15 euro kosten voor t sturen van een herinneringsmailtje.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Probleemloos
FWT BORDEWIN uit Kerkrade, 29 september 2014

Zowel bij de overstap als de automatische incasso is het hele proces rimpelloos verlopen. Een prettige en klantvriendelijk bedrijf, hetwelk ik een ieder van ganser harte kan aanbevelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed het gaat als vanzelf
H.J van Doorn uit Den Helder, 16 september 2014

Ik raad het je aan om over te stappen- naar budget energie Het scheelt je elke maand in je portemonee en op de eindafrekening nog een bonus toe.Als dit geen aanrader is dan weet ik het niet

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Borg voor eigen gebruik?
ACJ van Rijn uit Burgum, 13 september 2014

Ik was overgestapt naar Budget Energie. Mijn vorige leverancier had een fout gemaakt dus moest het contract eerder ingaan. Ik MOEST een borg betalen. Dit heb ik geregeld en wat gebeurt? Foutje gemaakt, WERD ALSNOG AFGESLOTEN!!!!! Bedankt Budget Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima leverancier goede communicatie
louiseamsterdam uit Amsterdam, 8 september 2014

Vorig jaar geheel probleemloos en vloeiend overgestapt.

Ook het verlengen van het huidige contract wordt serieus opgepakt. De medewerkers aan de telefoon zijn allemaal meedenkers en goed op de hoogte van het product.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Eén jaar jaar netjes volgens afspraak geleverd. Klein start probleem met meterstanden.
Paul uit Venlo, 31 augustus 2014

Eén jaar jaar netjes volgens afspraak geleverd. Klein start probleem met meterstanden, door vakantie was ik te laat met doorgeven correctie meterstand. In eerste instantie starre reactie, kan niet meer. Later correct afgehandeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima
Lex uit Apeldoorn, 14 augustus 2014

Vorig jaar overgestapt van Nuon naar BudgetEnergie. Overstap soepel verlopen, zeer klantvriendelijk personeel en een stuk goedkoper.

Na één jaar ben ik overgestapt naar NEM omdat deze 15 euro per maand goedkoper was. Het prijsverschil werd met name veroorzaakt door de 103 euro korting die NEM geeft aan nieuwe klanten. Volgend jaar ga ik weer zoeken naar de goedkoopste leverancier. NEM wil natuurlijk nieuwe klanten binden die het jaar erna geen tijd/zin hebben om over te stappen waardoor ze een jaar/aantal jaar de korting die ze het eerste jaar hebben gegeven kunnen terugverdienen.

Mijn advies: neem ieder jaar de tijd om de leveranciers te vergelijken!

BudgetEnergie: prima service, geen problemen met betalingen, groene stroom, prima keus.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?