Reviews Budget Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

104 reviews

5 sterren
(8)
4 sterren
(6)
3 sterren
(5)
2 sterren
(11)
1 ster
(74)

77 problemen opgepakt

opgelost
(8)
deels opgelost
(5)
niet opgelost
(11)
in behandeling
(3)
onbekend
(50)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
toppy
ajwP. uit Stokkum, 9 juli 2015

De bereidwilligheid en de geboden diensten // PLUS // de uitvoering ervan was /is / perfect verlopen .. Wij gingen 10MEI op vacantie maar de meterstanden zouden 12mei ingaan In overleg meteen medewerker heb ik deze standen des zondags 10 mei doorgemaild.. men kan spreken van service dus TOPPY //

Reactie van Budget Energie - 10 juli 2015

Beste klant,

Prettig om te vernemen dat u de overstap goed ervaren heeft!

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Budget Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
not woth at all.
Juliana 7 juli 2015

The worse ever... regret badly of trust this company. only headaches and stress....If I could, I give -5 stars... pretty far away of being professional...

Reactie van Budget Energie - 8 juli 2015

Dear customer,

Could you please give us more information, so we can contact you? Please send us your clientnumber or adress.

Kind Regards,

Customer Services Budget Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Spijt
ACMH. uit Oldenzaal, 1 juli 2015

Ik ben sinds mei overgestapt naar budgetenergie. Ik heb er nu al spijt van, omdat zij: punt 1 Geen gemiddeld tarief berekenen. Als je een dag en nachtmeter hebt, worden er ook dag en nachttarieven berekend en niet een gemiddeld tarief. Punt 2: er ging al eerst een bedrag van mijn rekening voor kosten transportbedrijf, en er is nu al 3 keer het maanlijkse voorschotbedrag van mijn rekening gegaan, terwijl zij nog maar vanaf 7 mei leveren, nog geen 2 maanden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
correcte wisseling van leverancier
T.G.P. uit Boskoop, 28 juni 2015

aanrader

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Gemakkelijk en vriendelijk
Remko Iedema uit Deventer, 28 juni 2015

De overstap verliep probleemloos en ik werd als klant attent geholpen. Aanrader!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Wijkt sterk af van offerte
JhbT. uit Amstelveen, 25 juni 2015

De daadwerkelijke maandprijs wijkt zeer sterk af van de geoffreerde prijs. Zoveel zelfs dat ze veel duurder zijn dan vorige energieleverancier (waar ik al 10 jaar zat). Zeker overstappen na 1 jaar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
dik tevreden!
DK. uit Wijchen, 22 juni 2015

Na digitale aanmelding werd ik snel gebeld door een vriendelijke meneer, die alles heeft uitgelegd. Verder is het oversluiten probleemloos gegaan en ik heb er zelf niets voor hoeven doen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Op en top
Anne uit Amsterdam, 20 juni 2015

Jong en dynamisch bedrijf dat zichzelf en de service blijft optimaliseren. Alleen het afgelopen jaar al bijvoorbeeld; lange openingstijden van de klantenservice en meer mogelijkheden op Mijn Budget. Naast gewoon Energie leveren vind ik ze ook erg vriendelijkheid en snelle afhandeling hebben bij de klantenservice . Goedkoop en goed - op en top dus.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
goed
wT. uit Winkel, 9 juni 2015

Geen problemen ondervonden dus gewoon nette club

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slecht
Petra uit Drachten, 6 juni 2015

Problemen worden BUDGET afgehandeld!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goede service.
C.AG. uit Grijpskerk, 26 mei 2015

BudgetEnergie denkt mee en past aan.

Reactie van Budget Energie - 26 mei 2015

Beste klant,

Dankuwel voor uw positieve reactie.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Soms onbegrijpelijk en niet de goedkoopste
OPDK. uit Tegelen, 16 mei 2015

Na een jaar bij Budget-energie via Sloop de crisis bij jaarafrekenening 75,- euro terug. Oké, mooi. Maar waarom dan een verhoging van 12 euro per maand voor mijn voorschot? Via hun website geprobeerd dit uit te vissen. Ontdekking A: mijn klantnummer op de jaarrekening is veranderd en een heel ander nummer dan bij aanvang van m'n contract destijds, dus kon 'k niet met 'oude klantnummer' op die website inloggen. Dat bleek wel te gaan met m'n meest recente klantnummer. Dus deed ik ontdekking B: mijn vorige contract voor gas en stroom is omgezet naar een variabel contract (hogere tarieven). Hier is mij niks over gevraagd, zomaar gebeurd..... In ieder geval wilde ik vandaag, op zaterdag, bellen over dat veranderde klantnummer en eens vragen wat ze dan voor speciale aanbiedingen voor vaste klanten hebben, zoals op die website vermeld. Ja, jammer dan, alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen. Ik ging maar eens kijken naar een andere leverancier en geloof er een gevonden te hebben die alweer een stuk goedkoper is.

Reactie van Budget Energie - 19 mei 2015

Hallo Olga,

Vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Wij zijn in onze correspondentie inderdaad overgestapt van contract- naar relatienummers, hierdoor kan het dus zijn dat er verschillende klantnummers gecommuniceerd zijn. Ik begrijp dat dit verwarrend kan zijn, excuus daarvoor.

Je oude klantnummer zou wel nog moeten werken als login, voor de zekerheid heb ik het zojuist nog even gecontroleerd. Mochten er problemen zijn met inloggen dan horen we dat natuurlijk graag.

Na afloop van je vaste contract ga je inderdaad automatisch over naar een contract met variabele tarieven. Leveranciers mogen je contract niet ongevraagd voor bepaalde tijd verlengen. We proberen klanten altijd vóórdat het contract afloopt een passend verlengingsaanbod te doen.

Ik zie dat er inmiddels contact geweest is en dat er nieuwe aanbiedingen verstuurd zijn. Mocht ik nog iets kunnen betekenen neem dan gerust contact op. Op maandag en donderdag zijn we tot 21:00 telefonisch bereikbaar, overige werkdagen tot 18:00.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie

Reactie van OPDK. - 27 mei 2015
probleem is deels opgelost

Vele excuses en uitleg voor de twee klantnummers die ik bleek te hebben. Nieuw aanbod voor einde jaarcontract was gedaan volgens hen.... ja, dat verscheen 5 maanden voordat dit contract eindigde. Hierover destijds ook al met hen gebeld , omdat ik vond niet in januari te willen beslissen over een aanbod wat per begin mei kon gaan gelden. Voor mij veel te vroeg, gezien de einddatum van lopend contract. Inmiddels excuus voor dit en excuus voor dat, jammer dat het zo gelopen is van vriendelijke, goed geïnstrueerde telefoniste, die me zou doorverbinden met een verkoper die nieuw aanbod kon voorleggen, maar toen niet beschikbaar bleek. Dus dat maar laten zitten verder. Kreeg vervolgens per mail een zogenaamd nieuw aanbod, maar dat bleek precies dezelfde prijzen voor gas en stroom te vermelden als het automatisch ontstane variabele contract. Verder mijn persoonlijke energie sparend ben ik inmiddels aan het overstappen naar een stukken goedkopere aanbieder (Essent), die me ook een reëel voorschotbedrag berekend heeft en een bonus van 160 euro geeft na afloop van dat nieuwe jaarcontract.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima
A Stegeman uit 's-Heerenberg, 14 mei 2015

Probleemloze overstap. Duidelijke informatie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Voorschotbedrag bij BudgetEnergie
Iris Gouweleeuw uit Utrecht, 14 mei 2015

Afgelopen maart via Independer overgestapt naar BudgetEnergie. Het voorschotbedrag werd hoger dan het door mij aangevraagde-. Als ik verzoek het bedrag te laten bij het door mij aangevraagde, wordt mij meedegedeeld dat er bij een verlaging van het voorschotbedrag geen betalingsregeling te treffen valt indien nodig. Vreemd... BudgetEnergie verhoogt mijn aangevraagde voorschotbedrag en bij het verzoek mijn oorspronkelijke bedrag in acht te nemen, wordt dit als een verlaging gezien en worden mijn betalingsvoorwaarden gewijzigd. BudgetEnergie startte ongevraagd later met energie leveren, waardoor ik een maand dubbele kosten zou hebben. Klachtenafhandeling is persoonlijk en staat open voor een oplossing. Al met al brengt deze overstap mij bovenmatig veel geregel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
niks mis mee!
nj de Jong uit Wormer, 3 mei 2015

Vorig jaar bewust naar BudgetEnergie overgestapt. Echt geen spijt van! Maar ..... ik ben een overstapper. De actietarieven gelden voor nieuwe klanten. Het 'verlengaanbod' van BudgetEnergie was mooi, maar een ander aanbod was nog mooier. Ik sluit geenszins uit dat ik volgend jaar, als ik weer een nieuwe klant zal zijn, terugkeer bij BudgetEnergie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Doortrapt
Chris Houthuijsen uit Amsterdam, 22 april 2015

Beste Budget Energie, U heeft €35,88 van mijn rekening af geschreven en daar heb ik een storno gedaan. Dit naar aanleiding van de aanbieding waar ik op heb gereageerd en ben overgestapt naar uw bedrijf. Bijgaand stuur ik u twee screenshots gemaakt van de aanbieding waar ik op heb gereageerd. Zoals u ziet staat in de aanbieding dat ik een maandbedrag van 76,89 ALL IN zou gaan betalen. In het tweede shot staat letterlijk “Het genoemde bedrag is volledig en omvat alle onderdelen van uw rekening. Geen extra’s of bijkomende toeslagen, inclusief BTW.” Als ik dan vervolgens wordt geconfronteerd met een rekening van €35,88 als zijnde vaste leveringskosten en met een veel hoger maandbedrag van €97,- ,wat gelijk staat aan het maandbedrag wat ik bij Nuon zou gaan betalen , zakt mijn broek af en moet ik denken aan een refrein in een liedje van Lily Allen over voormalige President Bush. Ik wil u er op wijzen dat ik deze mail doorstuur naar Kassa, Consumentenbond, en diverse andere belanghebbenden zodat uw bedrijf met zeer misleidende reclameactiviteiten keihard wordt aangepakt. m.v.g.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
zeer gemakkelijk
M P C Dirkx uit Elsloo, 20 april 2015

Gemakkelijke, vlotte overstap met duidelijke informatie over het produkt en het verloop van de overstap.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
geen
RC. uit Oostzaan, 13 april 2015

geen bijzonderheden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
uitstekend
W.E.Tuizenga uit Hoogland, 13 april 2015

luistert naar de klant en is flexibel

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Lekker goedkoop en dikke bonus
dirk 7 april 2015

Net afrekening gehad ;-) Switchen/hoppen loont, zeker net een bonus van 200e bovenop 1 vd laagste prijzen!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Klantenservice goed bereikbaar, wel onduidelijkheid over het nieuwe voorschotnemers
JWJS. uit Moergestel, 4 april 2015

Goede klantenservice heeft BUDGETENERGIE. Wel was er wat onduidelijkheid over het nieuwe voorschotbedrag. Duidelijke website waarop je je verbruik kunt bijhouden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Helder en duidelijk
J Hager uit Brunssum, 25 maart 2015

Mooie aanbieding dus niet laten lopen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Toch meer betalen
G Sterrenburg uit Groot-Ammers, 23 maart 2015

Ik had voor de goedkoopste leverancier gekozen, verschil was 15,- per maand dat ik minder zou gaan betalen, alles keurig opgegeven, maar nu krijg ik een bericht dat ik maar 3,- euro minder ga betalen, als ik dat had geweten was ik niet overgestapt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima
WH Postma uit Leeuwarden, 21 maart 2015

Wij hebben tot dusver prima ervaringen met BudgetEnergie. Het bedrijf heeft de overstap uitstekend geregeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goede aanbieding! Lijkt aantrekkelijk!
JAB. uit Maarssen, 19 maart 2015

Tot nu toe correct behandeld!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?