Reviews Budget Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

107 reviews

5 sterren
(9)
4 sterren
(10)
3 sterren
(5)
2 sterren
(6)
1 ster
(77)

83 problemen opgepakt

opgelost
(10)
deels opgelost
(3)
niet opgelost
(10)
in behandeling
(6)
onbekend
(54)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
tevreden
E J Duits. uit Barneveld, 8 februari 2015

Heb nog nooit bij een leverancier een deel vooruit moeten betalen van de transportkosten, dit vonden wij vreemd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
avontuur
WL van Duijn uit Katwijk, 6 februari 2015

Inmiddels kleine 2 maanden energie van hen, maar ze hebben al 3 termijnen geincasseerd en de helft van het vastrecht. De 200 euro korting ontvang je pas bij de eindafrekening. Als je direct goedkoper uit wil zijn, moet je niet bij hen zijn. Op de langere termijn hopelijk de goedkoopste.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
waardeloos
WBB. uit Drachten, 6 februari 2015

Ik werd bestempelt als krediet onwaardig, m.a.w. ik moest 800 euro (400 euro voor gas en 400 euro voor elektriciteit) als borgsom betalen en dan kon ik klant worden. Gebeld met budget energie. Als ik het niet eens was met deze veronderstelling van een extern bedrijf dan moest ik dat zelf aan tonen via dat externe bedrijf. Mooi niet, blijkbaar wil budget energie geen nieuwe klanten. Telefonisch contract beëindigd en 1 tip.... Ga nooit in zee met budget energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Review from van Poppel family
JJ van Poppel uit IJmuiden, 6 februari 2015

So far I am happy with BudgetEnergie, but only been with you just under 9 weeks so to comment further I need more time.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
prima
fdg uit Putten, 4 februari 2015

ik kan het je aanraden om daar een contract te sluiten. Het bedrijf is klantvriendelijk en geeft veel informatie. Zelf kan je ook gemakkelijk het voorschotbedrag aanpassen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Soepele digitale overgang.
J.H Van der Vegt uit Markelo, 2 februari 2015

Nieuwe woning dus alles even opnieuw bekeken dus ook de energieleverancier. Bezien welke leverancier op meerdere sites goed scoort. En dat was Budget Energie. Overgang is soepel digitaal geregeld met correcte signalering als er actie nodig was.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Werkt naar behoren
T.WB. uit Groenlo, 31 januari 2015

We hebben het nog niet zo heel lang, maar het overstappen was prima.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slechte voorwaarden, addertjes onder het gras
Sabine 30 januari 2015

Via MKB Collectieven gekozen voor budget energie. Heel veel spijt van. De maandelijkse rekeningen waren torenhoog en van ze afkomen kost me honderden euro's. Ik wil nooit meer iets met hen te maken hebben en raadt iedereen af zaken te doen met Budget Energie!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima
A A Hagendoorn uit Alkmaar, 27 januari 2015

goede service

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
zeer goed
twm verheijen uit Heerlen, 25 januari 2015

graag bij butget gebleven maar geen korting meer na 2jaar

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
zeer slecht
niet doen uit 's-Hertogenbosch, 24 januari 2015

Zeer slecht en onprofessioneel bedrijf. Ik raad iedereen aan om geen klant te worden. Bespaar jezelf een hoop gebel en teleurstelling door voor een ander bedrijf te kiezen. Onterecht waarborgsom en hoog maanbedrag gekregen o.b.v. gegevens van vorige bewoners op mijn nieuwe adres. Ik vind het nogal dom dat budgetenergie gegevens gebruikt van eerdere bewoners waar ik niets mee te maken heb. IK BEN GEEN WANBETALER. IK WOON ALLEEN EN NIET IN EEN GEZIN. Gelukkig ben ik niet dom en niet op m'n mondje gevallen. Na een heleboel telefoontjes en gescheld toch gelijk gekregen. Helaas zit ik nog wel vast aan een jaarcontract.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Erge strenge regels en 3 euro per maand ivm niet automatische afschrijving
a Holkema uit Sneek, 23 januari 2015

Als je naar budget energie over stapt pas op, zeer strenge regels. Ik zit bij de gkb die betalen elke 23e van de maand mijn voorschot, maar dat ik voor budget energie te laat, het moet de 17e binnen zijn zo niet dan meteen pats boem incasso kosten er boven op van 25 euro, ook niks mee te regelen, ja naar een andere leverancier zoeken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mooi cadeau!
tom 21 januari 2015

Begin 2014 overgestapt met een zeer aantrekkelijk (maand)tarief. Ik vond het maandbedrag eigenlijk te aantrekkelijk dus heb ik even gebeld met BudgetEnergie. Er werd mij verzekerd dat het klopte. Nu net de eindafrekening binnen, of ik nog even 600 euro wil betalen. Gelukkig kreeg ik nog een ‘cadeau’ in de vorm van een cashback…..

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
simpel maar duidelijke uitleg over de producten die hun aanbieden
JC. uit 's-Gravenhage, 20 januari 2015

Ik heb voor budget energie gekozen omdat ze goede pakketten hebben

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
overstap ging geluidloos
woutk uit Alphen aan den Rijn, 20 januari 2015

De overstap naar budget energie ging zonder problemen, volgens een strakke planning.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
tot nu toe goed
MJF Voortman uit Deventer, 17 januari 2015

makkelijk, weinig gedoe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goede overstap zonder problemen
M Spaan uit Bovenkarspel, 15 januari 2015

Begin december over gestapt zonder problemen.

Soepel verlopen alles is per email geregeld.

Klasse!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Geen probleem, goed verlopen
WJ Jongkind uit Dalfsen, 11 januari 2015

Ik stap in principe ieder jaar over naar een andere leverancier. Gaat altijd goed.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Perfect geregeld
Elise van Doorn uit Nijmegen, 10 januari 2015

Overstap via Energieleveranciers.nl verliep soepel. Ik was benieuwd of het proces zou verlopen zoals men op de website aangaf. Nu, 2 maanden na de overstap, blijkt alles inderdaad zo verlopen te zijn als aangegeven. Communicatie met Budget Energie verliep soepel. Ik ben tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overzichtelijk
RvR uit Maartensdijk, 7 januari 2015

De website geeft een duidelijk overzicht van alle kosten. Het is heel helder allemaal. Het helpt mij alweer voor de derde keer om over te stappen. De overstap naar een andere energieleverancier verloopt ook soepel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Geen gedoe
SHAB. uit Tilburg, 7 januari 2015

Eigenlijk amper contact gehad. Meterstanden doorgeven was voldoende. Website is erg helder, dus geen poespas.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed
G.D.M Langedijk uit Heiloo, 3 januari 2015

De overgang verliep prima, mede dankzij de consumentenbond.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overgang goed afgehandeld
W.A.T.M. Scholten uit Arnhem, 3 januari 2015

De overgang naar BudgetEnergie ging vloeiend. Omdat wij niet een standaard overgang hadden van één adres, maar twee adressen naar één nieuw contract ging dit even mis, omdat er bij aanvang twee contracten moesten worden gemaakt en die moesten worden samengevoegd ging het helaas even mis. Hierdoor werd het vastrecht drie keer ipv twee keer afgeschreven. Na één telefoontje werd dit verder goed opgelost. Kortom: ik ben zeer tevreden over hoe de overstap is verlopen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Te late aansluitmogelijkheid
F.JB. uit Lathum, 3 januari 2015

Ik kan er verder weinig over zeggen. Ik kwam in de problemen omdat ze mij te laat wilden aansluiten en de netbeheerder een snelle aansluiting wenste. Mijn zoon had dezelfde problemen met Budget. Hij moest zelfs flink extra betalen bij een eerdere aansluiting. Zo jaag je de mensen weg. Mijn zoon en ik zijn dus naar een andere leverancier gegaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
zeer slechte service
Bob van Groot Battavé 2 januari 2015

Overstappen gaat goed, opzeggen ruim 3 maanden voor einde contract dus ruim op tijd ,slecht !! Wordt gewoon voorschotbedrag geincasseerd als contract al is afgelopen,willen graag nieuwe klanten werven maar bij opzeggen wordt gewoon telefoon er op gegooid door klanten-(geen)service.

Reactie van Budget Energie - 8 januari 2015

Beste Mickey,

Het is uiteraard niet de bedoeling dat de verbinding verbroken wordt! Zoals besproken is het voorschotbedrag gecrediteerd en de eindnota opgemaakt. Het tegoed kan je binnen 2 weken tegemoet zien.

Mochten er verder vragen of onduidelijkheden zijn dan horen wij het graag!

Met vriendelijke groet,

Budget Energie

Reactie van Bob van Groot Battavé - 15 januari 2015
probleem is opgelost

Geld van onterecht geïncasseerd voorschot bedrag zelf gestorneerd. Jaarafrekening kwam daarna snel en verrekening ook super snel op mijn rekening gestort gekregen. Van deze snelheid kunnen veel energiebedrijven nog leren,proficiat Budget Energie! Kom zeker nog een keer terug als klant.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?