BlogEL_watdoeteenvergelijkervoorjou.png

Wat doet een energievergelijker voor jou?

Als je overstapt van energieleverancier via een vergelijkingssite word je ‘ontzorgd’ in je overstap. Oké, als je nog geen slimme meter hebt moet je zelf je meterstanden doorgeven maar dat is nog wel te overzien toch?

Energievergelijken is verstandig

Als je niet jarenlang teveel wil betalen voor je energie is het verstandig om eens te beginnen met energievergelijken. Met een vergelijking zie je binnen 5 seconden wie voor jou de voordeligste energiecontracten aanbieden. En vanwege de concurrentie in een energievergelijker zie je hier ook nog goedkopere contracten dan rechtstreeks bij de leverancier. Best fijn om zo snel een goed overzicht van de energiemarkt te hebben toch?

Het goedkope energiecontract waar jij je oog op laat vallen, vraag je direct aan in deze vergelijker.

Wie doet wat bij een overstap van energieleverancier?

Zo’n overstap van energieleverancier is eigenlijk maar een administratieve handeling. Alles gebeurt achter de schermen. Maar wie doet nu precies wat? Wat doen wij voor je? Wat doen de oude en nieuwe leverancier en wat moet je als overstapper zelf nog doen?

In onderstaande overzicht zie je wie welke taken voor zijn rekening neemt:

Wie doet wat bij een overstap van energieleverancier?

*Klik op de afbeelding voor een vergroting

Tegen de tijd dat je contract afloopt sturen we je een berichtje dat het tijd is om weer over te stappen. Zo vergeet je het niet en heb je altijd de goedkoopste energie.

Gaat er iets mis bij je overstap?

Natuurlijk kan het altijd onverhoopt voorkomen dat er iets misgaat bij je overstap (gelukkig is dat maar zelden). Weet dan dat je altijd contact met ons kunt opnemen als je via ons bent overgestapt. We hebben een klantenservice zonder belscripts maar met fijne collega’s die écht gemotiveerd zijn om jou te helpen. Misschien ligt de oorzaak van jouw probleem niet bij ons maar kunnen we je wel uitleggen wat er is gebeurd en wat je nu het beste kunt doen. We staan voor, tijdens én na de overstap voor je klaar.

Op onze klantenservice zitten collega’s die jouw overstapgemak vooropstellen.

Energieplatform Energieleveranciers.nl

Naast het feit dat je bij ons supereenvoudig energieleveranciers vergelijkt en overstapt, bieden we ook informatie over de energiewereld. Wij bieden je een energieplatform. Een vraagbaak waar jij alle antwoorden op jouw energievragen vindt. Heb je bijvoorbeeld een moeilijk woord gespot? Check onze energiebegrippen voor extra uitleg. Wil je weten wie je netbeheerder is? Ook dat staat in een overzicht van netbeheerders. Vragen over verhuizen en je energiecontract? Bekijk onze meestgestelde vragen op dat gebied.

Daarnaast houden we je door middel van onze nieuwsberichten, blogs en vlogs volledig op de hoogte van alle algemene ontwikkelingen in de energiewereld. We dagen je op onze socials uit om mee te denken en te reageren: Wat vind jij ervan dat de gaskraan in Groningen dichtgaat? Hoe werkt een warmtepomp? En heb je al gehoord van het windpark dat gebouwd wordt zonder subsidie?

Zo voorzien wij jou van de meeste en de beste informatie om een goede keuze te maken voor een nieuw energiecontract. Nog niet begonnen met vergelijken? Het is nooit te laat ;).

Energie vergelijken

Reageer