140630-Energieveiling-Sloop-de-Crisis.png

Sloop de Crisis.nl: niet de laagste lasten

“Samen in actie voor de laagste lasten” – dat is de slogan van Sloop de Crisis.nl. Maar de energieveiling van 27 juni jongstleden, zorgt die wel écht voor de laagste lasten? Energieleveranciers.nl concludeert van niet.

Alweer een energieveiling?

Regelmatig organiseert één of andere organisatie een energieveiling. Vorige week was het nog de beurt aan de Consumentenbond, waarin een 1-jarig contract van Vandebron en een 3-jarig contract van Budget Energie aangeboden werden. Ook Sloop de Crisis.nl, dat veel aandacht krijgt via het RTL4-programma Een dubbeltje op zijn kant, is niet nieuw op het gebied van (energie)veilingen. In 2013 organiseerde dit intiatief zijn eerste veiling, waarin naast energiecontracten ook telecomcontracten en zorgverzekeringen werden aangeboden. Ook in 2014 liet Sloop de Crisis.nl van zich horen middels een energieveiling. Net als in maart kwamen ook in de energieveiling van juni NL Energie en Budget Energie als winnaars uit de bus.

Derde energieveiling van Sloop de Crisis.nl

Opnieuw biedt Sloop de Crisis.nl niet de goedkoopst mogelijke energie aan aan zijn klanten. Het verschil tussen de contracten van Sloop de Crisis.nl en het goedkoopste contract op Energieleveranciers.nl is maar liefst € 43 op jaarbasis. Dit geldt voor huishoudens met een gemiddeld verbruik (3.500 kWh en 1.800 m3 gas) in gasregio 4 (postcode 8441 GK). Bij een ander verbruik kunnen jaarprijzen iets hoger of lager uitvallen, maar uit deze vergelijking blijkt wel dat Sloop de Crisis.nl niet zorgt voor de laagst mogelijke vaste lasten voor zijn klanten.

Sloop de Crisis.nl

Wél het goedkoopste energiecontract afsluiten?

Zoals te zien is in de grafiek hierboven, heeft Sloop de Crisis.nl niet het goedkoopste aanbod. Energieleveranciers.nl vergelijkt alle leveranciers. Door onze energievergelijker in te vullen, weet zeker dat je de goedkoopste contracten ziet die op dit moment op de markt zijn. Bovendien is overstappen een fluitje van een cent: het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achter te laten. Wij regelen jouw overstap, zodat jij fors kan besparen op je energierekening!

Reageer