141217-Gadgets-die-je-warm-houden.png

Met deze gadgets kom je warm de winter door

Koukleumen opgelet! Zit jij altijd te blauwbekken, ook al staat de verwarming op de hoogste stand? Deze gadgets warmen je gegarandeerd weer op!

Verwarm je handen aan je theemok

Koude handen? Een gewone beker met thee is natuurlijk voor de echte koukleumen niet warm genoeg! Met de ToastyMUG hou je je handen pas écht warm.
Prijs: €34,99

Kledingstukken die zichzelf verwarmen

Warmawear is een kledinglijn met o.a. een bodywarmer, sjaal en sokken met keramische verwarmingselementen die werken op een batterij. Met name de sokken zijn een ideale uitkomst. Nooit meer koude voeten – wie wil dat nou niet?
Prijs: €26,99

Een voorverwarmd dekentje met USB-aansluiting

Iedereen met een kantoorbaan kent het fenomeen: als je lang stil zit achter je computer, krijg je het vroeg of laat koud. Dit dekentje met verwarmingselement (aan te sluiten op een USB-poort) zal heel handig van pas komen om weer te ontdooien!
Prijs: $27 (€21,70)

Oorwarmers én koptelefoon in één

Kan jij niet zonder muziek, ook niet als de temperaturen ver onder nul liggen? Dan is deze gadget echt iets voor jou! De Midland Subzero Headphone is namelijk een koptelefoon in de vorm van oorwarmers.
Prijs: £14,99 (€18,90)

Schoenzolen van 44 graden Celsius

De ThermaCELL zolen helpt je voeten verwarmen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je ze op een warmte van maximaal 44 graden Celsius instellen. Je betaalt er een flinke duit voor, maar als je ’t nu niet warm krijgt, weten wij ’t ook niet meer!
Prijs: $134,99 (€108,60)

Computermuis met ingebouwd warmte-element

Altijd koude vingers? Het liefst zou je op kantoor met je handschoenen aan werken, maar dat is natuurlijk niet echt handig. Daarom is de computermuis ontworpen met een ingebouwd warmte-element!
Prijs: $23 (€18,50)

 

Rubberen mat om je voeten warm te houden

Deze rubberen mat bevat een aantal warmte-elementen en is waterproof. Je kan ‘m gebruiken om de sneeuw van je schoenen te smelten, of om ‘m lekker onder je bureau te leggen. Je koukleumende collega’s zullen ongetwijfeld jaloers zijn!
Prijs: $29.50 (€23,75)

Reageer