150218-Energieveiling-Sloop-de-Crisis.png

Energieveiling Sloop de Crisis wederom niet de beste deal

Sloop de Crisis is een bespaarcollectief dat niet alleen bekend is van het RTL-programma Een dubbeltje op z’n kant, maar ook van de vele veilingen die ze organiseren. Op 17 februari werd de uitslag van hun meest recente energieveiling bekendgemaakt en wat blijkt: wederom biedt Sloop de Crisis niet de beste deal.

Vaste lasten verlagen

Sloop de Crisis heeft als doel consumenten bewust te maken van hun vaste lasten en ze te helpen met het besparen op vaste lasten. Dat doen ze door regelmatig veilingen te organiseren, onder andere voor telecom, energie en in december ook voor zorgverzekeringen. Een nobel doel, daar kunnen we het over eens zijn! Helaas blijkt echter dat het -in ieder geval wat betreft energie- vaak ergens anders goedkoper is. De laatste drie energieveilingen van Sloop de Crisis (maart 2014, juni 2014 en oktober 2014) waren namelijk allemaal duurder dan het goedkoopste energiecontract op Energieleveranciers.nl. Op jaarbasis scheelde het soms zelfs enkele tientallen euro’s!

De uitslag van de energieveiling van Sloop de Crisis

De huidige energieveiling van Sloop de Crisis kent twee winnaars: de Nederlandse Energie Maatschappij en Budget Energie. Beide leveranciers bieden een 1-jarig en 3-jarig contract aan. Omdat 1-jarige contracten doorgaans het goedkoopst zijn, hebben we die vergeleken met de goedkoopste 1-jarige contracten op Energieleveranciers.nl. Dit is wat een huishouden met een gemiddeld energieverbruik (3.500 kWh en 1.800 m3) in gasregio 4 betaalt bij Sloop de Crisis ten opzichte van via Energieleveranciers.nl:

Sloop de crisis energie

Niet het goedkoopst & weinig keuze

De energieveiling van Sloop de Crisis blijkt niet alleen duurder te zijn dan het goedkoopste contract op Energieleveranciers.nl, maar brengt ook andere nadelen met zich mee. Zo kan je bijvoorbeeld alleen kiezen tussen de Nederlandse Energie Maatschappij en Budget Energie. In onze energievergelijker vind je de contracten van wel 38 energieleveranciers. De keuze is aan jou!

Naast het uitgebreide aanbod, de vele filtermogelijkheden en de lage prijs biedt Energieleveranciers.nl nog iets extra’s: service. Je kan ons iedere dag telefonisch bereiken via 088-1100800. Omdat we onafhankelijk zijn van welke leverancier dan ook, kunnen wij je uitstekend adviseren over welk energiecontract het beste bij jouw situatie aansluit. Contact met ons is altijd vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Zelf zien?

Uit onze analyse blijkt dat de energieveiling van Sloop de Crisis voor een gemiddeld huishouden niet het goedkoopst is. Wil je zeker weten of je de beste deal te pakken hebt? Maak dan een energievergelijking op Energieleveranciers.nl en ontdek direct welk energiebedrijf voor jou het goedkoopst is!

Energie vergelijken

2 comments

F. Witt - 21 juni 2015 Reageer

Kijk uit voor sloopt de crisis. Het opzeggen van de mails wordt je door de exploitanten van sloop de crisis buitengewoon moeilijk gemaakt. Gevolg, een stroom aan junk mail.

Joke Buijs - 31 augustus 2017 Reageer

Ben niet blij met nieuwe meter, gelukkig he ik gekozen voor het zelf opnemen van de meters, nu ik dit alles gelezen heb blij daarmee, was nog een hele puzzle om dit goed te kunnen aflezen. Achteraf zou ik willen dat ik deze apperatuur niet aanvaard zou hebben, wist niet dat dat kon

Reageer