De beste energieleverancier? Wij helpen u hierbij.

 • Duidelijk overzicht van energieprijzen
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Exclusieve actie aanbiedingen

Klant worden bij de beste energieleverancier, dat wil iedereen. Maar iedereen is verschillend, ook de energieleveranciers. Dus wat voor u de beste energieleverancier is hangt af van uw situatie en wensen. Wij helpen graag bij het maken van een keuze. Vul uw postcode en energieverbruik in en op basis daarvan toont onze vergelijker u een advies op maat. Specifieke wensen geeft u eenvoudig aan met onze filters, zoals 100% groene stroom. Begin vandaag nog met energie vergelijken en vind de beste energieleverancier die wij aanbieden voor u!  

 

Bekijk uw besparing

Vind de beste energieleverancier met energie vergelijken

Verschillende factoren bepalen wat voor u de beste energieleverancier is. Dit is afhankelijk van de prijs en ook wat u verder belangrijk vindt aan uw energieleverancier. Door onze filters te gebruiken tijdens het energie vergelijken, komt u eenvoudig tot de beste energieleverancier. U kunt onder andere filteren op:

 

 • Groene of grijze energie
 • Looptijd van het energiecontract
 • Vast of variabel energietarief

Zojuist overgestapt

 • 19:48 uur Dhr. J uit Haaksbergen is overgestapt
  naar Mega Energie
 • 12:10 uur Dhr. R uit Bleiswijk is overgestapt
  naar Budget Energie
 • 10:21 uur Dhr. T uit Etten-Leur is overgestapt
  naar Budget Energie

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld

De beste energieleverancier & duurzaamheid

Steeds meer mensen willen naast lage energiekosten ook duurzame stroom en/of gas. Geldt dit ook voor u? Sommige energieleveranciers bieden groene stroom aan die is opgewekt met Nederlandse wind of zon. Er zijn ook energieleveranciers met groene stroom opgewekt door bijvoorbeeld buitenlandse waterkrachtcentrales. Bepaal wat u zelf belangrijk vindt: geldt voor u 'groen is groen' of heeft u liever dat groene stroom in eigen land geproduceerd is? Groen gas bestaat ook, vaak in de vorm van CO2-gecompenseerd gas. 

Beste energieleverancier & waarderingen

Reviews zijn een goed hulpmiddel om te bepalen wat voor jou de beste energieleverancier is. Door de ervaringen en waardering van andere klanten te lezen, kom je veel te weten over de werkwijze van de energieleverancier.


Bij de vergelijking tonen we de waardering en daarnaast heeft iedere energieleverancier op onze website een eigen pagina waarop u de beoordelingen kunt lezen. Deze vindt u op de pagina over alle energieleveranciers. U kunt hier ook zelf een beoordeling achterlaten. 

De beste energieleverancier én de goedkoopste energieleverancier

Er is niet één energieleverancier standaard de beste voor iedereen en het verschilt ook per klant wat de beste prijs is. Dit is onder andere afhankelijk van in welke regio u woont en hoeveel gas en stroom u verbruikt. Daarnaast verschilt het van dag tot dag, omdat energieleveranciers regelmatig hun aanbiedingen op onze website aanpassen.

 

Door bij online te vergelijken bij Energieleveranciers.nl vindt u de goedkoopste energieleverancier met de voordeligste energieprijzen die wij aanbieden voor uw situatie. Wij vergelijken een groot aantal energieleveranciers en tonen onze beste aanbieding voor uw verbruik staat bovenaan. Het enige wat u nog hoeft te doen is een keuze maken uit het aanbod.    

 

Ieder jaar weer de beste energieleverancier kiezen

Per jaar verschilt het wat voor u de beste energieleverancier is voor de beste prijs. Daarom is ons advies om jaarlijks, tegen het einde van uw lopende energiecontract, weer een online vergelijking te maken en een nieuwe energieleverancier kiezen. Zo betaalt u altijd voordelige actietarieven. U gaat namelijk over op duurdere, variabele energietarieven wanneer uw huidige energiecontract afloopt en u geen nieuwe aanvraagt. Besteed daarom jaarlijks een paar minuten aan uw energiecontract en zorg dat u een nieuwe afsluit. Bovendien profiteert u zo iedere keer van een hoge welkomstkorting.