Reviews Anode Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

2 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(1)
2 sterren
(1)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nut van deze review?
W.S.M.Fakkeldij uit Biezelinge, 23 augustus 2018

Wat is het nut van review uit b.v; 2007, zijn toch volledig nutteloos. Er is er maar een van uit 2018 de "jongste" daarna is uit 2004. Stop met deze kolder, of pas het aan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Anode: Pas op voor minimaal factuurbedrag van 20 euro per maand.
p123 30 januari 2018

Let goed op bij Anode als je (voorschot)termijnbedrag ver onder de 20 euro zit.

Anode factureert namelijk minimaal een bedrag van 20 euro per maand.

Ik verbruik per jaar 850 kw stroom en geen gas (stadsverwarming)

Ik heb een termijnbedrag van 5 euro. Anode factureert minimaal 20 euro. Ik betaal dus per maand 15 euro te veel. Per jaar is het dus 180 euro teveel aan voorschot. Dit bedrag krijg ik aan het eind van het jaar weer terug. Belachelijk toch!

Bij navraag krijg ik te horen dat Anode minimaal 20 euro factureert omdat in dit bedrag ook de leveringskosten, netbeheerkosten, belastingen, etc zit. Deze kosten moet Anode namelijk ook maandelijks betalen aan de netbeheerder.

Hierdoor is volgens Anode een minimaal factuurbedrag van 20 euro zeker niet te veel.

Ik gaf aan dat de uitleg van Anode beetje misleidend is, want de korting op energiebelasting moet al verrekend worden in het (voorschot)termijnbedrag en niet pas aan het eind van het jaar. Het factuurbedrag van minimaal 20 euro heeft dus weinig te maken met de leveringskosten, netbeheerkosten, belastingen, etc. Het is gewoon puur een manier van Anode om zoveel mogelijk voorschot te innen. Dit is wel mijn mening.

Anode mag natuurlijk minimaal 20 euro per maand facturen niets mis mee, maar hun uitleg is zeer misleidend!

Je bent hierbij gewaarschuwd.

PS. Ik ben gelukkig uiteindelijk geen klant van Anode geworden. Gelukkig heb ik het contract goed lezen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen problemen gehad.
C Smit uit Houten, 19 november 2015

Ik heb al jaren lage energiekosten en geen problemen, maar ik wilde na energie vergelijken nu overstappen op groene energie voor ongeveer de zelfde prijs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Een rechtlijnige leverancier met veel verwarring ?
Jan uit Barendrecht, 9 maart 2015

Zelden, maar ze bestaan echt, een leverancier meegemaakt waar zoveel verwarring is, zo noemen ze dat daar, dat heet in het Nederlands gewoon fouten maken. al leg je het 5 x uit, ze snappen het niet, ze draaien gewoon de rollen om, jij maakt fouten, hun niet. Ik had beter de negatieve berichten op internet moesten opvolgen, maar ik dacht overdreven verhalen, nu beste mensen, ik weet inmiddels beter. succes met uw keuze.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Sjaak 16 december 2012

Prima leverancier. Gelijk iemand aan de lijn met verstand van zaken, Ik ga nooit meer weg. Zeker een aanrader ! Ook een prima prijs

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Jop 27 april 2012

Ben al meer dan 4 jaar klant.

Zeer goed bereikbaar, telefoon, mail.

snelle reacties. hulpzaam en correct.

scherpe prijs voor mij persoonlijk.

Groot gebruiker.

Ik wil niet anders voor een paar tientjes en de vele ellende die men hoort.

Maar blijf wel kijken naar de prijs ontwikkeling tov andere leveranciers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Michel 2 april 2012

Wat een aso's bij Anode... Eerste jaar gaat wel goed , nu gekloot met de jaarafrekening,heel veel bijbetalen,belachelijke belalingsregeling..... Onbeschofte boer aan de telefoon..... Ik ga er zo snel mogelijk weer weg

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
p . lamers 4 februari 2012

Slechte ervaring met Anode,.

Ze reageren niet op e-mails.Ze veranderen ongevraagd de oevreenkomst. Wel blijven ze herinneringen sturen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
richard 20 december 2011

Prima leverancier. Voor overgang tarieven in excel sheet doorgerekend op 4 posities achter komma. Eindafrekening klopte. Keurig voorschotten verlaagd na een jaar verbruik. Was 1 jaar geleden beslist de goedkoopste stroomleverancier voor 3 jaar vast. Overgang van essent naar anode: geen enkel probleem. Tel wachttijd bij vragen, zeer kort.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
RPT 19 december 2011

Moeilijk bereikbaar, als potentiële klant moet je blijkbaar alle tijd inruimen, incl. het laten liggen van eigen werkzaamheden zodat Anode alle tijd heeft jou te bellen wanneer het hen het beste uitkomt laat staan op een tijdstip wat jou uitkomt.

Dat geeft te denken bij evt. calamiteiten.

Geen bedrijf wat uitnodigt daar klant bij te worden, voordeel is dat er inmiddels meer energieleveranciers zijn dan katholieke kerken dus keuze in overvloed.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Mina 13 juli 2011

Anode is een slechte leverancier. De levering opzich is goed, maar ze hebben een achterstand met de jaarrekeningen en de eindnota. Deze krijg je pas maanden binnen en ook vaak met een onwijs hoog bedrag. De berekende voorschotten kloppen niet en daarnaast schuiven ze alle problemen af op de netwerkbeheerder en vinden ze het ook de verantwoordelijkheid van de klant zelf. Betaal liever iets meer voor een service die zijn zaakjes wel op orde heeft!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Willem 20 april 2011

Sinds een artikel in de Sprout overtuigd van deze onopvallende, maar betrouwbare leverancier.

Klachten email werd binnen 15 minuten correct afgehandeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
15 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Schroeder 2 december 2010

Ik ben een jaar geleden overgestapt van Essent naar Anode. Ik had van hun ook nooit eerder gehoord. Toch geprobeerd, en ik ben uiterst tevreden.

De overstap verliep vlekkeloos !!

Alleen contact gehad met de klantenservice via de mail (voorschot aanpassen en vragen wanneer ik de eindafrekening kon verwachten), en binnen 2 dagen een antwoord.

Het jaaroverzicht is duidelijk en overzichtelijk.

Ik kan ze echt aanraden, ik weet echt niets negatiefs te melden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
ROB 5 november 2010

De overstap naar verliep niet geheel vlekkeloos door toedoen van de netwerkleverancier. Hierdoor was het noodzakelijk de klantenservice van Anode te benaderen. Ik kreeg deze direct aan de lijn en hebben het binnen een paar uur geregeld. Ze belden keurig netjes terug om te melden dat alles geregeld was.

Heel plezierig vind ik ook het emailtje wat je gestuurd krijgt voorafgaand aan de aan de automatische incasso in verband met het maandelijkse voorschotbedrag.

Ben tot nu toe zeer tevreden .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
N en M 8 oktober 2010

wij hebben sinds dit jaar Anode, hadden er nog nooit van gehoord maar door de lage prijzen en positieve reacties hebben wij erop gegokt. goede keuze, tarieven zijn laag, de aanmelding ging soepel, kregen zowel met post als per mail de bevestiging binnen. Ook facturatie gaat goed, we krijgen keurig elke maand een elektronische factuur op de mail.

Wij hebben nog geen problemen gehad met Anode dus kunnen de klantenservice en bereikbaarheid niet beoordelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
14 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Jan W 3 juni 2010

Ben pas overgestapt van EnergieDirect naar Anode.

Over mijn maandelijkse voorschot was ik niet te vreden. Het was bijna drie maal hoger dan ik was gewend bij de vorige leverancier. Ik heb een mail verstuurd naar Anode en gevraagd om aanpassing, en het werd direct bijgesteld. klasse!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Peter 2 maart 2010

Voorschot aanpassen kent men niet bij Anode. Netbeheer weet het beter prima maar klantvriendelijk ho maar! Daarnaast ook nog eens met een prijsstijging te maken gekregen terwijl de concurrentie nu 15% gemiddeld goedkoper is. Jammer dat Anode het zo laat afweten bij mij. Ik zit weer bij nuon nu.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Martin 1 februari 2010

Ik heb me 2 jaar geleden aangemeld bij anode. Tot op heden heb ik geen afrekening gekregen. Ik heb dit per email door gegeven, maar ik krijg geen antwoord. Het probleem is dat ik meer dan 300 euro per maand betaal. Dit kan niet kloppen, ik ben nauwelijks thuis?!

Ik ga nu naar een ander omdat ik dan ten minste wel een afrekening krijg, dat hoop ik.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Jan 25 januari 2010

Totaal geen klachten, dus tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
14 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Nierop 30 september 2009

overstap van nuon naar anode ging soepel en snel. bij anode aanvraag ingediend en een opzegbrief gedownload van hun site. gegevens ingevuld, toegefaxt en ongemerkt overgegaan. geen problemen met fakturen. een vriendelijke duidelijke helpdesk. alles naar wens. wel moest ik uiteraard bij nuon in de buidel tasten om het contract wat stilzwijgend net weer een jaar verlengd was af te kopen. dus uit principe nu ook direct mijn gas leverantie bij hun opgezegd. ( niet bij anode ondergebracht want bij de gecombineerde levering van electra en gas is geen een aanbieder goedkoop. wat ze bij de gas als korting geven wordt bij electra terug verdiend of andersom)

wat mij betreft is anode een aanrader. het scheelt mij honderden euro's per jaar en mijn lampen branden even goed als voorheen ;-)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
H.M.plokker 24 augustus 2009

Had problemen met vorige energie leverancier wat betreft opzeg boete, dit is door tussenkomst van de klanten service tot tevredenheid opgelost.

Had dit zelf nooit voor elkaar gekregen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
V.Ploos 12 augustus 2009

Wat een rare energieleverancier. De tarieven zijn erg ondoorzichtig en je een gegronde offerte geven op basis van het aantal kWh wat je verbruikt is er ook al niet bij. Zou gemaakt worden werd mij beloofd. Uiteindeluk nooit gehad. Niemand weet van iets.Service? Ho maar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
Ria 3 mei 2009

Hele goede leverancier. Heeft geen irritante callcenters.

Heeft verstand van zaken en zet geen mes op de keel bj het maken van mijn beslissing.Top leverancier kan de rest wat van leren

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
E.S. Cent 3 april 2009

Goede leverancier. Wordt snel geholpen aan de telefoon. Duidelijk uitleg. Geen kleine letters en loktarieven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Anode Energie
mariette 30 juli 2007

Deze mensen hebben de ellende van E-part perfect voor me opgelost. Vaak moeten bellen, maar dat was logisch gezien het feit dat zij afhankelijk waren van dat E-part. Steeds dezelfde mensen aan de lijn gehad die me welwillend en helder hielpen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›