ANBO Collectieve Energie Veiling

ANBO Energiecollectief

ANBO is de grootste belangenorganisatie voor senioren en organiseert regelmatig energieveilingen. In 2014 werd zowel in april als in november een energieveiling georganiseerd. In april deed de Nederlandse Energie Maatschappij het beste bod, dat echter nog wel €80 scheelde met het goedkoopste energiecontract op Energieleveranciers.nl van dat moment (verbruiksprofiel van gemiddeld huishouden, 3.500 kWh en 1.800 m3 gas in gasregio 4). In november 2014 organiseerde ANBO wederom een energieveiling. Toen deed Budget Energie het laagste bod.

Eerdere energieveilingen van het ANBO energiecollectief

Op 5 maart 2012 heeft de energieveiling van het ANBO Energiecollectief plaatsgevonden. De Nederlandse Energie Maatschappij heeft de scherpste tarieven geboden. De gemiddelde besparing is €260,-.Deze gemiddelde besparing is gebaseerd op een gemiddeld verbruik van 3500 kwh en 1850 m3 in regio 4 (Friesland, postcode 8441GK).

Er is op basis van hetzelfde verbruiksprofiel een voordeel van ruim €390,- te behalen. Het is verstandig om het aanbod uit de energieveiling van de ANBO te vergelijken met de andere aanbiedingen in onze energievergelijker.
Er worden meerdere collectieve energie veilingen in Nederland georganiseerd. Kijk hier voor een overzicht en meer informatie over collectieve energie.

Energieprijzen van ANBO Energiecollectief vergelijken

Bent u benieuwd wat de energieprijzen van ANBO Energie collectief zijn ten opzichte van andere energieleveranciers en wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Maak dan snel een vergelijking en stap vandaag nog zorgeloos over!

 

Bekijk uw besparing