Reviews Vandebron

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

95 reviews

5 sterren
(25)
4 sterren
(19)
3 sterren
(13)
2 sterren
(10)
1 ster
(28)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

18 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
1 jaar tevreden, maar daar blijft het bij.
Arjen 23 januari 2016

Ik sluit me aan bij eerdere reviews: verlengingsaanbod na 1 jaar was niet concurrerend genoeg. Afgelopen jaar prima verlopen: overstap is goed verlopen. Verder geen contact gehad. Via marketing/mail/reclame weten ze Vandebron als merk goed neer te zetten. Bij verlenging bleek GreenChoice interessanter. En wat me tegenviel: - Vandebron is niet transparant in eigen prijzen. Ene keer prijzen inclusief vaste (overheids)lasten en andere keer zonder. Maakt vergelijken lastig. Is dat bewust? Ik verwacht transparantie. - waarom hoofdkantoor op de Herengracht in Amsterdam. Daar wil ik niet voor betalen. Kortom: 1 jaar tevreden, maar daar blijft het bij.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
bij verlenging minder aantrekkelijk bod
mjlM. uit De Hoeve, 31 december 2015

Via Eigenwong (inmiddels abonnement opgezegd) contract bij Vdbron voor een jaar afgesloten. Alles prima gegaan en mooi dat ze inzetten op groene stroom. Ik had graag nog een jaar willen afsluiten helaas bleken zij 240 duurder per jaar dan anderen. Geen reactie op mail die ik Vdebron gestuurd heb om te vragen of zij beter bod konden bieden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Hele slechte service!!
Henny 30 december 2015

persoonlijk heb ik hele slechte ervaringen met Vandebron. slechte service en alles ging mis wat er zo ongeveer mis kon gaan. ben blij dat ik weer terug ben bij mijn oude leverancier Budget. nog goedkoper ook. verder geloof ik niet zo in dat groene stroom verhaal van ze, want van wie krijgen zij de stroom als het niet waait?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goede energieleverancier
Ellen Davids uit Schijndel, 26 oktober 2015

Vandebron hanteert nette tarieven en is heel milieubewust. Als je belt, ben je geen nummer, maar word je persoonlijk en goed geholpen. Problemen bij overstap keurig opgelost! Heel tevreden!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Heel slecht en onprofessioneel klanten service
Olga de Vries-Daskalova 19 oktober 2015

Na overstappen een paar keer meterstanden doorgegeven. De laatste keer was alles in orde en wij moesten jaarnota binnen 6 weken krijgen. Bijna 2 maanden niks ontvangen. Weer gebeld, van de bron heeft onze meterstanden niet ontvangen. Bij de nieuwe leverancier en ook bij de netbeheerder zijn onze meterstanden al lang vast gesteld. Ze zijn ook 3 dagen na de overstap door nieuwe leverancier doorgegeven. Ook tijdens het contract was de termijnbedrag niet mogelijk om aan te passen. Reden: van de bron heeft onze energie al bij de netbeheerder betaald. Onzin allemaal. Nu moeten wij veel terug ontvangen + cashback. Daarom zijn wij van het kastje naar de muur gestuurd. NOOIT MEER VAN DE BRON!!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Concurerend en betrokken
S.R. Walda uit Oudega(DFM), 23 juni 2015

Omdat mijn zonnepanelen teveel leveren voor eigen gebruik heb ik gezocht naar de vergoeding welke door de verschillende leveranciers wordt gegeven. Vandebron komt verreweg het hoogste uit de vergelijking. Ook de manier waarop ik door de medewerkers ben geholpen is correct en goed. Ik geef Vandebron, als leverancier van stroom en gas, dan ook door aan mijn familie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
19 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Groene energie
David 17 februari 2015

Het is een leuke opzet van Vandebron. Je eigen energiebron kiezen en kijken waar je stroom vandaan komt. Goede klantenservice en fijne warmhartige personen die je te woord staan. Het overstap proces ging super, heb er geen omkijken naar gehad. Ik ben te woord gestaan door een vrouwelijke medewerker en daarna nadat ik nog een vraag had door een mannelijke medewerker. Ze nemen echt de tijd voor je. Kortom samengevat: - Warmhartige personen - Goede persoonlijke service - Goed bereikbaar - Leuk initiatief

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geweldige nieuwe speler in de energiemarkt
Henk uit Amsterdam, 17 februari 2015

Een vriend vertelde mij een aantal maanden geleden over Vandebron als een soort AIRBNB voor groene stroom. Het leek me gaaf, maar het kwam er telkens niet van om het uit te zoeken. Net een kijkje genomen op vandebron.nl Super goede en gebruiksvriendelijke site. Na wat positieve reviews op andere website te hebben gezien heb ik me direct online ingeschreven. Is echt een fluitje van het cent. max 2 min. werk. Verder echt tegek dat ik nu eindelijk weet waar mijn geld naartoe gaat en mijn (duurzame) energie wordt geproduceerd. Dat is eens een keer iets anders dan de zogenaamde groene stroom van energiereuzen als Nuon en Essent die grijze stroom verkopen als groen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?