Reviews Vandebron

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

95 reviews

5 sterren
(25)
4 sterren
(19)
3 sterren
(13)
2 sterren
(10)
1 ster
(28)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Rommelig
C H. uit Utrecht, 5 maart 2019

Actuele standen in de app kloppen niet en leiden tot onnodige ongerustheid.Daarnaast werd er een fout, in mijn nadeel, gemaakt met de eindafrekening en was de klantenservice nauwelijks bereikbaar. Vervolgens waren er meerdere contactmomenten voor nodig om de fout te herstellen en de financiële afhandeling duurt lang wanneer in voordeel van de klant.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Matig
C.L.J. P. uit Swalmen, 4 maart 2019

Het verbruikersoverzicht vond ik onoverzichtelijk bij v.d. Bron.

Ik ben naar Nuon terug gegaan omdat zij een overzichtelijke verbruikersoverzicht hebben en ook een goede verbruikersapp.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Eindafrekening klopt niet
Jan v Breeschoten uit Ede, 3 maart 2019

Na vele belletjes en mails heb ik nog steeds geen juiste afrekening van de stroomkosten.

Het is begonnen met de omwisseling van slimmemeters en nu 4 maanden later ben ik nog steeds in contact om een juiste eindafrekening te krijgen.

Volgens mij betaal ik bijna het dubbele.

Ik heb nu gevraagd om alles te vergeten en een nieuwe eindafrekening te maken voor 2684 KWh, dit moet volgens mij ongeveer € 650 euro zijn.

Ik ben geen bank voor van de Bron en vind het echt veel te lang duren.

Heb de indruk dat de personele bezetting te laag is om alle problemen opgelost te krijgen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zeer betrouwbaar en goed
m C. uit Ede, 2 maart 2019

Van de Bron is een kleine groene energieleverancier. Ze zijn goed bereikbaar en klantvriendelijk. Gegevens zijn overzichtelijk toegankelijk online.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima
N.W.-G. uit Utrecht, 1 maart 2019

De afwikkeling is correct verlopen. Afspraken worden nagekomen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Maandbedrag na aflopen contract en eindafrekening
Ernst 28 februari 2019

Op 29 januari heeft vandebron het termijnbedrag voor februari afgeboekt. Op zich niets mis mee ware het niet dat ik in december van vorig jaar mijn overstap per 1-2-2019 doorgegeven heb. Dat er dan toch nog een bedrag afgeschreven wordt voor de maand dat ik niet meer klant ben vind ik dubieus te noemen. Daarnaast wacht ik bijna 5 weken op een afrekening. Ik weet dat het binnen 6 weken mag, maar het duurt wel weer erg lang. Andere leveranciers geven netjes aan op welke datum je de eindafrekening krijgt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Eindafrekening
J.m.g. B. uit Exloo, 26 februari 2019

Werd in december om de standen gevraagd voor de jaarnota deze heb ik doorgegeven en besloot over te stappen per 25 januari.

Heb helaas geen jaarnota ontvangen en wacht nog steeds op de eindafrekening waarvan ik de standen op 25 janari heb doorgegeven

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Toch nog korrekte oplossing
Jos Pauws uit Lelystad, 21 februari 2019

Reden van eerder geschreven negatieve review was de naast de aanmaningmailings, de extra per post gestuurde aanmaning en dreiging incassoburo, dat was de limit.

Kreeg ineens binnen drie dagen een mail (19 febr) over de uiteindelijke oplossing. Een excuus voor verlate reactie en een toegezegde creditering van het februari termijn. En op 21 febr de eindnota afrekening. Vandaar dat ik de eerder geplaatste review iets wil nuanceren. Blijft toch staan dat hun service team aangepast dient te worden en vooral hun administratie handelswijze. Uiteindelijk weten ze het wel keurig op te lossen maar helaas was er al nodeloze ergenis ontstaan. Jammer

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Good service
RR Ortegon Cano uit Amsterdam, 21 februari 2019

Good experience smooth transition and happy to contribute to green projects :) recomended

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onbereikbaar, VandeBron opgedroogd
Jos Pauws uit LELYSTAD, 19 februari 2019

Het is me gelukt op eenmalig telefonisch contact te krijgen en een mailreactie. Maar nu lukt het niet meer, zelfs niet om 9:00 uur 's morgens. Mijn opzegging is bij VandeBron bekend maar toch een rekening sturen voor februari terwijl mijn contract per 31 januari 2019 afgelopen was. Kan dubbel betalen, bij huidige leverancier en voor niet meer contractueel verbonden met VandeBron.

Daar over wil ik juist praten want het lijkt me niet correct om voor niet geleverde diensten te betalen, helaas lukt dat contact niet meer. Komt wellicht door hun manier van vooruitbetalingen en de computer gaat automatisch maar door. Krijg nu aanmaningen en dreigen met incasso, ze doen maar. Kost allemaal veel energie!

Als ik de reviews lees kan ik nog lang wachten op de eindafrekening. Als klant bleef het licht lang branden maar nu dooft het lampje toch echt bij VandeBron. Beslist geen aanrader, niet doen mensen! Kost meer energie dan dat je krijgt. Jammer

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima ervaring met vandebron
Mark uit Amsterdam, 15 februari 2019

Over het algemeen tevreden met Vandebron. Duidelijke communicatie, handige maandelijke inzichten in kosten en reageren snel op vragen. Het enige wat enigszins misleidend was was het verlengaanbod; deze werd op een zodanige manier berekend dat het leek alsof je bespaarde (met referentie aan maandelijks voorschot bedrag) maar waarbij de echte kosten obv jaar verbruik veel hoger zouden uitvallen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Van de bron verhoogd en incasseert zomaar nieuw maandbedrag!
Winterink uit Amsterdam , 12 februari 2019

Nou na 2 incasso's plus 2 uur in 2 dagen aan de lijn te hebben gehangen met zeer irritant muziekje, eindelijk vandaag contact gehad. Mail was wel verstuurd maar de dame aan de telefoon zag een "error" bij mijn emailadres ?? Niks gekregen inderdaad..anders had ik direct gereageerd.

En wat ik al vermoedde, Van de bron heeft zelf het maandbedrag verhoogd

als men niet reageert op die mails!

Das natuurlijk belachelijk. Daarom worden ze ook plat gebeld. Nog even en je hebt niks meer te zeggen over je eigen geld en betalingen 🙄😡

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
slechte bereikbaarheid wachttijd bijna 1 uur
Aalbers uit Beuningen, 11 februari 2019

Beste mensen,Van de Bron geeft al een paar weken geleden aan dat ze iets gaan doen aan hun bereikbaarheid. Je hebt echt als je het wil zo een paar mensen extra zitten via een uitzendbureau om de telefoon aan te nemen. Ik maak hieruit op dat van de Bron wel toezeggingen doet maar deze niet nakomt.We zijn nu al weer een paar weken verder en de bereikbaarheid met meer dan 45 minuten in de wacht staan is helaas nog steeds niet verbeterd. Ik daag van de Bron uit om op deze site eens aan te geven binnen hoeveel dagen ze nu extra mensen aannemen en dat de wachttijd van 1 uur of langer tot het verleden behoort.Met vriendelijke groet.J.A.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima
J. M. uit Groningen, 10 februari 2019

Geen klachten; goeie info. Afrekening prima gespecificeerd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
On-be-reik-baar, maar wel voortijdig geld incasseren zonder aankondiging
J Lodder uit Bilthoven, 6 februari 2019

Onmogelijk om mee in contact te komen. Klantenservice neemt gewoon telefoon niet op. Geen info over lengte wachtrij, alleen bandje met smoes dat ze zó druk zijn met vragen over energiebelasting, right... Twee keer na 30 minuten wachten maar opgehangen.

Geen reactie op gestelde vragen via contactformulier. Twee keer vragen gesteld toen telefonisch contact niks opleverde maar intussen 7 dagen later en nog steeds radiostilte...

Incasso start al ruim voor startdatum contract zonder enige vorm van aankondiging.

Tarieven zijn niet overeenkomstig het overstapformulier (uiteraard hoger).

Geen onderbouwing te krijgen voor voorschotbedrag.

Op al mijn vragen over mijn "verwonderingen" heb ik nog steeds geen reactie kunnen krijgen, laat staan een behulpzaam antwoord

Het aftellen naar het einde van het jaarcontract is al begonnen voordat het start per 16 feb.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Administratief niet op orde
Tom uit Utrecht, 2 februari 2019

Als er iets moet kloppen bij de energieleverancier is het de administratie. Helaas was dat bij mij niet het geval. Tussentijds ben ik verhuisd en werd er een tussentijdse afrekening gemaakt. Ik heb standen doorgegeven. Op de afrekening stonden echter andere standen vermeld. Hier kwam ik zelf achter. Vervolgens heeft het 3 maanden en enkele malen contact geduurd, voordat dit opgelost was. Ik moest er actief achteraan blijven zitten, omdat afspraken m.b.t. de correctie niet nagekomen werden. Jammer.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Back to the USSR
S 28 januari 2019

Ik zou zeggen niet doen. Vervelend bedrijf. Veel beloven weinig waar maken. Instappremie na een jaar wachten niet automatisch verrekend. Gesjoemel met termijnbedragen. geen inzicht in afrekeningen ( zou makkelijk moeten zijn in het digitale tijdperk), een factuur die nergens op lijkt. En mocht je dit willen aankaarten dan wordt je het bos ingestuurd. Zeg maar gerust het grote enge bos. Duurt zeer lang voordat er een reactie komt, laat staan dat het telefonisch lukt. Alle positieve reacties op deze site gaan over mensen zonder problemen met van de bron. Lees gerust de ervaringen van mensen die een probleem ervaren met van de Bron. Vriend ik zou zeggen: niet doen. Ik zit mijn termijn uit en stap over naar een ander.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
geen enkele reactie op vragen
Johan Schoenmaker 27 januari 2019

Omdat ik ben bezig een ander huis te kopen, en wilde weten hoe ik gedurende de overgangsperiode in beide huizen stroom en gas kon krijgen/houden, heb ik meermalen gebeld en ook via de website om advies gevraagd.

Telefonisch laat men je tot Sint-Juttemis wachten, terwijl een bandje beweert dat het enorm druk is vanwege de opgehoogde prijzen. Op de vragen via de contactpagina komt telkens alleen een geautomatiseerd mailtje terug, en wordt al helemaal niet binnen de beloofde drie dagen geantwoord. Helemaal niet, om precies te zijn.

Het lijkt erop dat Vandebron wel geld wil verdienen aan de handel in kWh en m3, maar geen cent uitgeeft aan klantenservice - ook niet als dat extra oplevert.

Al met al heb ik ernstig spijt van mijn overstap... Hel leek zo'n frisse, alerte club.

En ik denk dat mijn nieuwe huis toch door een ander van energie voorzien gaat worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slecht en onbereikbaar
Sander 20 januari 2019

Wij wilden klant worden bij Vandebron, Hier een vast bedrag per maand overeen gekomen. Vervolgens krijg ik het contract in mijn mail en wat blijkt dat ze het bedrag met 75 euro per maand verhoogd hebben, omdat ze naar het verbruik van de laatste 3 jaar hebben gekeken, terwijl ik duidelijk aan heb gegeven dat het hier om een verhuizing gaat van een compleet gezin naar 2 personen.

Vervolgens heb ik Vandebron twee maal proberen te bellen. De eerste keer heb ik 45 minuten in de wacht gestaan om vervolgens helemaal verbroken te worden. De tweede keer heb ik zelf opgehangen na 48 minuten in de wacht te hebben gestaan. Toen besloten om een mail te sturen. Hier kreeg ik als automatische reactie op dat er binnen 3 dagen een reactie zou zijn. Na 5 dagen nog steeds geen reactie, dus was ik genoodzaakt om het contract te annuleren.

Wettelijk heb je 14 dagen bedenktijd, maar het is niet mogelijk om binnen 14 dagen in contact te komen met Vandebron.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Duur
Wybe uit Loosdrecht, 17 januari 2019

Het is een fantastisch en eerlijk initiatief maar ik kwam op een maandprijs die 2,5x zo hoog was als mijn huidige (groenstroom) contract bij Current. De medewerker van Vandebron zei dat de prijs van Current die ik noemde (€130/mnd) niet mogelijk was maar ik betaal dat al ongeveer 3 jaar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Lange wachtijd telefoon
Hwlm hueskes uit Arnhem, 14 januari 2019

Vandaag stap ik over van de nuon naar vandebron voor het gas en licht.Vandebron moet mijn meterstanden doorgeven aan de nuon, zodat de nuon deze met mij kan verekenen.Omdat ik nog niets van vandebron gehoort had, besloot ik zelf maar te bellen om de meterstanden door te geven. Ik heb 55 minuten in de wacht gestaan. Er werd een bandje afgespeelt met de boodschap dat het drukker dan normaal was vanwege de vragen over de energiebelasting. Ja ja. Ik hou mijn hart vast over de verdere dienstverlening van vandebron.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Aangemeld maar geen stroom en geen contact
Rademakers 14 januari 2019

Sinds 10.1.19 hebben wij een contract bij Vandebron. Helaas is er nog steeds geen stroom en kunnen wij ook niemand bereiken. Erg vervelend allemaal, inmiddels hebben wij ruim 2 uur in de wacht gestaan en de aannemer kan niet starten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Snel en duidelijk
R S G. uit Assen, 13 januari 2019

Na aanmelding is alles soepel en zonder problemen verlopen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechte organisatie
Den Blanken 8 januari 2019

(Telefonisch) Contact is ronduit slecht. Je krijgt een bandje met de mededeling dat het momenteel erg druk is en dat de wachttijd kan oplopen. Geen enkele indicatie hoe lang dit zou kunnen duren, en hoeveel wachtenden er nog zijn. Overigens hoor je dat bericht tot vervelens toe elke minuut. Na 30 minuten wachten was ik het zat en heb verbinding verbroken. 2 e-mails gestuurd. Binnen 3 dagen antwoord volgens zeggen van Vandebron. Helemaal geen antwoord gekregen . Contract liep af op 1 januari j.l. maar desondanks werd er via automatische incasso een termijnbedrag geïnd voor de maand januari. Dat bedrag heb ik gestorneerd. maar krijg nu dreigmails dat ik binnen zoveel dagen moet betalen, want anders incassobureau. Wacht ook al ruim 6 weken op de eindafrekening. Kortom, de organisatie is niet op orde.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed
E.T.M. de J. uit 's-Hertogenbosch, 6 januari 2019

ben tevreden over Vandebron.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?