Reviews Vandebron

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

43 reviews

5 sterren
(21)
4 sterren
(12)
3 sterren
(2)
2 sterren
(2)
1 ster
(6)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
heel tevreden
JMWC Boss uit Eindhoven, 21 september 2018

dat het aan te aan te raden is alles prima verlopen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima leverancier, website kan beter
A.C. G. uit Dedemsvaart, 17 september 2018

Was opzich wel tevreden alleen niet zo duidelijk hoeveel energie je verbruikt. Ook duurt het lang voordat je je jaarrekening krijgt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
duidelijk
Beeker uit Delft, 17 september 2018

prettig om te zien waar de stroom vandaan komt

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Heel goed
J. J. E. uit Utrecht, 10 september 2018

Goed geholpen in het begin, goed voor het milieu, duidelijke communicatie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Fijne leverancier
mn bel uit Amsterdam, 10 september 2018

Naast het feit dat groene stroom iets belangrijks is, vind ik dat vandebron een hele prettige partij is om klant van te zijn. Ze communiceren op een vlotte en heldere manier, zijn goed bereikbaar en houden de financien transparant. Heel blij mee :)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
nvt uit 's-Gravenhage, 10 september 2018

Prima energieleverancier, de stroom doet het gewoon. Echter ik vond hun telemarketing iets te aggressief. Ik stond op het punt om géén abonnement af te sluiten omdat de telefonische verkoper zo aan het drammen was.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
CLC O. uit Amsterdam, 7 september 2018

Goede duidelijke service en contact

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Afrader!
Joke 6 september 2018

Ik regel voor diverse mensen energiezaken en Van de Bron is een forse negatieve uitschieter. Als iemand 1 keer onvoldoende saldo op de bank heeft staan, doet Van de Bron niet opnieuw een incasso-poging. Van de Bron staat snel klaar met aanmaningen. Als de klant 2 x te laat heeft betaald, wordt de bonus niet uitgekeerd. Het lijkt of nieuwe klanten een hoge bonus krijgen, maar de maandelijkse lasten zijn veel hoger dan elders, dus daadwerkelijk is de bonus niet hoog. Iemand die de eindnota volledig heeft betaald en tevens geen klant meer is, heeft nu een brief van de gerechtsdeurwaarder Hofman, terwijl alle nota's netjes op tijd zijn betaald. Zo kan ik nog wel een poosje doorgaan, maar laat ik het hier maar bij houden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Waardeloze klantenservice & beloften
K H. uit Gouda, 2 september 2018

Na maanden op & neer gemail uiteindelijk nog steeds mijn geld niet terug. Ze maken de belofte niet waar. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Top!
N. van Hooff uit Budel, 29 augustus 2018

Destijds de goedkoopste en nog groen ook! Klantenservice heeft mij bij vragen altijd prima geholpen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima!
MHFJ N. uit Amsterdam, 25 augustus 2018

Altijd goed contact gehad met vandebron

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed hoor!
J Lovink uit Leiden, 24 augustus 2018

Actieve communicatie en goede prijs!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
mooie site
E.L de Koning uit Hoogvliet Rotterdam, 23 augustus 2018

Je wordt op de hoogte gehouden iedere maand.en makkelijk je verbruik te zien helemaal goed nu bij nle volgend jaar misschien van de bron welk aanbod ze komen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima service
Onbekend uit Eindhoven, 21 augustus 2018

Geen problemen gehad met de levering van Vandenbron. Alles is netjes volgens afspraak gegaan.

Alleen het nieuwe voorstel na einde contract was niet interessant daarom overgestapt naar andere leverancier.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima leverancier
JH Ramakers uit 's-Gravenhage, 18 augustus 2018

Ik had een jaarcontract met 250 euro cashback bonus afgesloten. Het verlengaanbod van vandebron was niet zo interessant dus ik ben met een andere leverancier in zee gegaan. Op het laatst kwam vandebron met een steeds hogere bonus waardoor hun aanbod toch weer interessant werd maar toen was het al te laat. Misschien volgend jaar weer vandebron!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Groene energie
M.W. Mouwen uit 's-Hertogenbosch, 16 augustus 2018

Vandebron geeft duidelijke informatie en levert groene, lokale energie. Contact is altijd vriendelijk en open. Daarom vooralsnog geen behoefte over te stappen naar een andere maatschappij, zelfs als deze goedkoper zou zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Amazing customer service, slightly pricey energy
J Driessen uit Amsterdam, 16 augustus 2018

Vandebron, had absolutely solid service. Communication with their service teams was always professional and helpful.

Drawback for me was that the eindafrekening was a bit higher than expected. Vandebron offer 100% renewable energy, definitely worth the extra €'s

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Betrouwbaar
E.H. S. uit Rotterdam, 15 augustus 2018

Alles is soepel verlopen van A tot Z . Zeer tevreden .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleidend!!
Mireille 14 augustus 2018

Stap je via PriceWise over naar Vandebron, met de reden dat je een bonus van €220 krijgt aan het einde van het jaar. En aan het einde van het jaar krijg je geen bonus omdat je een keer te laat betaald hebt. Nou als dit van te voren duidelijk was dat dit de voorwaarde was, was ik nooit overgestapt. Vind het echt schandalig om zo (achteraf blijkbaar via de kleine lettertjes) klanten te werven!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Snel en nette afhandeling
j J. uit Haarlem, 7 augustus 2018

Werkt prima

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed bedoeld, details rammelen
w V. uit 's-Gravenhage, 7 augustus 2018

Qua levering geen op/aanmerking(nooit zonder gas/licht gezeten). Klantenservicemedewerkers communiceren niet goed onderling(onvoldoende), beloften worden niet/te laat nagekomen.

Goede afhandeling en duidelijke info van te voren over betaalcondities is ondermaats,en ronduit slecht. (tevens spreken collega s elkaar tegen)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Perfect
JA F. uit Amsterdam, 6 augustus 2018

Al het contact met Vandebron verliep moeiteloos, ondanks het feit dat energiecontracten afsluiten voor mij nog nieuw is. Ik ben erg tevreden over de mate van persoonlijkheid in de telefoongesprekken die ervoor zorgde dat het gezellig was. Er zijn voor mij geen negatieve punten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Alles loopt als een trein
J C Knulst uit Tholen, 6 juli 2018

Wij hebben niets gemerkt van de overgang dus geen problemen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Van de Bron, top!
A.J.M B. uit Lelystad, 26 mei 2018

Vriendelijke mensen, eerlijke informatie, perfect geregeld. Ik vind ze heel betrouwbaar overkomen en het zijn idealisten. Die hebben we in de commerciële energiemarkt hard nodig.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
prima stroom
m vriethoff uit Amsterdam, 15 mei 2018

Prima hoor al die groene stroom

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?