Toon van Eneco

 

Het Toon-systeem van Eneco bestaat uit een slimme thermostaat die op uw cv-ketel wordt aangesloten en een meterlezer die real-time uw verbruik meet. Deze gegevens worden allemaal via de online omgeving van Toon en de Toon-apps voor Android en iOS voor u inzichtelijk gemaakt. Ook is het mogelijk om via uw smartphone de thermostaat op afstand te bedienen. Hier kunt u kijken of uw apparatuur geschikt is voor Toon van Eneco.

Wanneer u Toon van Eneco in huis hebt, kunt u aan het einde van de contractsperiode nog steeds overstappen naar een goedkoper energiecontract bij een andere leverancier. U kunt dan alleen geen gebruik meer maken van Live-updates, heeft u geen inzicht meer in uw gas en stroomverbruik en krijgt u geen advies meer over uw termijnbedrag. De thermostaat blijft wel op afstand te bedienen en u moet nog steeds de abonnementskosten voldoen.


Bestellen als u al klant van Eneco bent

Klanten van Eneco, met een vierjarig contract, kunnen Toon zonder extra kosten aanschaffen. Heeft u een driejarig contract lopen bij Eneco dan betaalt u € 99. Ook kunt u via Energieleveranciers.nl overstappen naar een goedkoop 1-jarig contract van Eneco en vervolgens Toon los bijbestellen. De kosten voor Toon bedragen dan éénmalig € 199. Let op: wanneer u gebruik wilt maken van extra features van Toon, dan moet u het Toon abonnement afsluiten. Voor het abonnement betaalt u als Eneco klant € 4,50 per maand.


Bestellen als u nog geen klant bent van Eneco

Toon is tegenwoordig ook verkrijgbaar voor consumenten die geen klant zijn bij Eneco. U betaalt dan € 275, inclusief installatie. Om van meer features gebruikt te kunnen maken, moet u een maandelijks abonnement afnemen. Voor dit abonnement betaalt u € 4,50 per maand. 

Bekijk uw besparing