Reviews Powerpeers

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

47 reviews

5 sterren
(9)
4 sterren
(3)
3 sterren
(4)
2 sterren
(3)
1 ster
(28)

21 problemen opgepakt

opgelost
(4)
deels opgelost
(3)
niet opgelost
(2)
in behandeling
(0)
onbekend
(12)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
nooit doen!
nico 30 januari 2019

Nooit een contract of iets dergelijks toegestuurd gekregen, gewoon niets gehoord.

Overstap ging wel dus.

Probeer ze te bellen , maar niet te bereiken, ze nemen gewoon niet op!

Wat een slecht gevoel kun je hebben na een overstap, mijn vraag is wat nu te doen? ik weet het niet meer. :-(((

Reactie van Powerpeers - 11 februari 2019

Goedemiddag Nico,

We hebben je direct op de dag van aanmelding drie e-mails gestuurd en gingen er dan ook vanuit dat je op de hoogte was, ook omdat je de vier maanden erna niets hebt laten horen. Ik zie dat je ondertussen contact met ons hebt gehad via e-mail en dat we je het contract nogmaals hebben toegestuurd.

Natuurlijk is het erg irritant dat we nu door drukte zo slecht te bereiken waren. Ik kan me goed voorstellen dat je nog vragen voor ons had! Mijn excuses dat je ons niet kon bereiken.

Met vriendelijke groet,

Marlies

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
niet bereikbaar
lucia 30 januari 2019

Powerpeers is niet bereikbaar. Telefonisch is geen contact mogelijk. Via de mail beloven ze binnen 5 dagen te reageren en dat is na meer dan twee weken nog niet gebeurt. Ik ben benieuwd of ik stroom en gas krijg bij de overstapdatum. Ik heb nu al spijt dat ik ben overgestapt! Doe het niet, ga niet naar Powerpeers. Voor een paar euro meer per jaar krijg je je energie via een bedrijf dat wel service levert. En nu zit ik een jaar vast aan een bedrijf dat er met de pet naar gooit.

Reactie van Powerpeers - 11 februari 2019

Hallo Lucia,

Ik zie dat we inmiddels contact met je hebben gehad. Erg vervelend dat we je zo lang hebben laten wachten. Natuurlijk is dat ook niet onze gewenste gang van zaken. Mijn excuses dan ook hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Marlies

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
15 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Waardeloze club
mischa van lieshout uit Aarle-Rixtel, 18 januari 2019

Wat een drama met PowerPeers, was heel enthousiast over de site en de tarieven. Ik had een mooi voorstel ontvangen en daarmee akkoord gegaan. Had ze in de tussentijd nog een vraag gesteld via de mail. Hierop kreeg ik geen antwoord, maar wel een mail dat de tarieven omhoog waren gegaan (ik was net 3 dagen klant!!) met 75,- per maand!! Ik ga een contract aan per 1 januari, dan verwacht ik ook dat ik een aanbieding krijg met prijzen die vanaf die dag gelden!! Te belachelijk voor woorden natuurlijk om dat niet te doen maar je nieuwe klant wel direct een mega verhoging voorschotelen. Gelukkig gekozen voor variabel dus heb weer een andere leverancier kunnen kiezen. Boeven zijn het!! Ik heb deze ervaring geschreven omdat me op 9 januari is aangegeven dat ze alles zullen terugdraaien en dat ik het eventueel afgeschreven maandbedrag kan laten storneren, maar ik toch via hetzelfde emailadres notabene een mail krijg waarom de factuur niet betaald is!!! Ze hebben een aantal zaken daar echt NIET goed op orde.

Reactie van Powerpeers - 30 januari 2019

Hallo Mischa,

Ik heb net je e-mails beantwoord en gereageerd op je google-review. Ik hoop dat het zo duidelijk is. Nogmaals mijn excuses voor onze slechte bereikbaarheid en de onterechte herinnering die we je hebben gestuurd.

Groeten,

Marlies

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Administratie puinhoop.
Bart van Geldere uit Gorinchem, 18 januari 2019

Telefonisch niet bereikbaar. Beantwoording van emailtjes duurt erg lang.

Energie delen, waarom moet dit gevraagd worden?

Als iets goed is voor jou en het milieu dan hoeft dat toch niet gevraagd te worden?

VEEL POEHA!!

Reactie van Powerpeers - 30 januari 2019

Hallo Bart,

Wat jammer om te vernemen dat je niet blij met ons bent.

Ik heb je gegevens erbij gezocht en zie na oktober geen e-mails meer van je. Ik ben dan ook bang dat we deze niet ontvangen hebben. Helaas is het inderdaad erg druk, waardoor er soms een langere wachttijd is aan de telefoon. Daarvoor mijn excuses.

Je deelt als sinds november je energie, daar hoef je verder niets meer voor te regelen.

Met vriendelijke groet,

Marlies

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nemen gewoon de telefoon niet op!
Tara uit Groningen, 16 januari 2019

Altijd zonder problemen overgestapt. Nu bij Powerpeers voor het eerst en meteen zijn ze al onbereikbaar. Heb mijn tarief verlaagd en dit is gewoon niet doorgevoerd! Ben nu al teleurgesteld en dit heb ik niet vaak.

Reactie van Powerpeers - 30 januari 2019

Hallo Tara,

We maken inderdaad een slechte start zo. Ik vind het erg vervelend dat je ons niet hebt kunnen bereiken. Mijn excuses hiervoor.

De aanpassing van je maandbedrag is gedaan. Deze heeft echter de factuur van januari gekruist, waardoor er nog eenmaal het oude bedrag is afgeschreven. Vanaf februari brengen we het nieuwe bedrag bij je in rekening.

Met vriendelijke groet,

Marlies

van Powerpeers

Reactie van Tara - 6 februari 2019
probleem is opgelost

Powerpeers heeft het netjes afgehandeld.Was een fijn gesprek!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Was ik maar niet overgestapt....
Joost 15 januari 2019

Adhv goede reviews en een goede aanbieding via Gaslicht.com een contract aangegaan met Powerpeers. De acceptatie verliep vlekkeloos. Nu ik ze nodig heb voor een wijziging in mijn geschatte verbruik, geven ze niet thuis. Email is na een week nog niet beantwoord. Telefonisch is het een absoluut drama, er wordt gewoon niet opgenomen. Wijzigingen zijn ook nog steeds niet te zijn in de Powerpeers app.

Normaal erg tevreden met overstappen via Gaslicht.com, maar dit bedrijf mag wel eens wat kritischer bekeken worden!!

Ik vraag me af waar dit heen gaat als ik de klachten zo lees🙁

Reactie van Powerpeers - 30 januari 2019

Hallo Joost,

Zonde dat we zo'n slechte start maken. Het is de afgelopen periode erg druk, waardoor we helaas telefonisch niet altijd goed te bereiken zijn en ook het beantwoord van de e-mails te lang duurt. Hiervoor mijn excuses.

Ik zie bij jouw gegevens dat je e-mails in de tussentijd wel zijn beantwoord. Zover ik kan zien zijn alle door jou gevraagde wijzigingen uitgevoerd.

Met vriendelijke groet,

Marlies

van Powerpeers

Reactie van Joost - 6 februari 2019
probleem is deels opgelost

Mijn oorspronkelijke probleem (doorvoeren aanpassing geschatte jaarverbruik en bijbehorende aanpassing termijnbedrag) is uiteindelijk opgelost. Maar daar kwam een nieuw probleem bij, omdat ik maar geen eindafrekening kreeg van de oude leverancier. Bleek dat Powerpeers was "vergeten" de automatisch uitgelezen meterstanden binnen de daarvoor geldende termijn aan mijn oude leverancier door te melden. Op mijn verzoek hebben ze dit alsnog gedaan, maar het is nog steeds wachten op de eindafrekening. Pas als die er is, kan ik enigszins tevreden zijn. Jammer dat de klant keer op keer zélf het initiatief moet nemen om dingen gedaan te krijgen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht, nooit bereikbaar
Hoeben 15 januari 2019

Zeer slecht

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet bereikbaar
S. B uit Assen, 14 januari 2019

Ben al een aantal weken in afwachting van mijn jaarafrekening, deze komt maar niet, andere bewoners hebben deze op de datum einde contract al ontvangen. Kan Powerpeers telefonisch niet bereiken, op de diverse mails, krijg ik vanaf half december een automatisch antwoord dat ze het drukker als normaal hebben, en dat het langer als 5 dagen kan duren voor ze antwworden. Ik wacht nu al 30 dagen na mijn eerste mail.

Reactie van Powerpeers - 16 januari 2019

Goedemiddag S. B,

Wat vervelend dat je nog niet op de hoogte bent over wanneer we je eindnota toesturen.

Ik zie dat je ons op 19 en 20 december hebt gemaild hierover en hoewel we het inderdaad druk hebben, zouden we je nooit zo lang laten wachten op een reactie. We hebben op 20 december dan ook gereageerd op je e-mails. Ik vermoed dat je onze reply over het hoofd hebt gezien.

Helaas is je eindnota nog niet gemaakt. Dat kan 6 weken duren na de afmelddatum. Mochten we bij het maken van de eindnota ergens tegenaan lopen, kan dit zelfs uitlopen tot 8 weken.

Op de derde e-mail die je ons eergisteren hebt gestuurd, zal ik zo direct reageren. Misschien dat ik je namelijk wel al op een andere manier kan helpen voordat je de eindnota krijgt!

Met vriendelijke groet,

Marlies

van Powerpeers

Reactie van S. B - 23 januari 2019
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Waardeloze service bij Powerpeers
Rick uit Noord Holland, 12 januari 2019

Ik had voor Powerpeers gekozen i.v.m. het groene karakter, het innovatieve marktconcept en een interessante terugleververgoeding. Nu een jaar verder is de ervaring slecht. Met mijn zonnepanelen lever ik op jaarbasis meer stroom terug dan dat ik afneem, maar ik heb nog nooit een juist overzicht ontvangen van de terugleververgoeding. Ook de jaarrekening is na meerdere verzoeken nog steeds niet opgemaakt. En ondertussen heb ik wel bericht van Powerpeers ontvangen dat ze maandelijks meer van mijn rekening gaan afschrijven i.v.m. gestegen kosten. Kortom, het idee van Powerpeers is leuk, de uitwerking is slecht. Men is niet op orde met de techniek en administratieve processen.

Reactie van Powerpeers - 16 januari 2019

Goedemiddag Rick,

Wat ontzettend jammer dat je zo teleurgesteld bent! Dat lezen we niet graag.

Over je jaarrekening kan ik je zeggen dat je deze meestal zo’n vier weken nadat het jaar om is ontvangt. Mochten we bij het maken van de factuur ergens tegenaan lopen, kan dit langer duren.

Helaas heb je geen gegevens vermeld bij je review. Hierdoor kan ik niet nagaan of ik een oorzaak kan vinden voor het niet juist vermelden van de teruggeleverde stroom. Daarbij ga ik er even vanuit dat je hiermee de gegevens in je energiedashboard bedoelt. Het zou kunnen dat we bijvoorbeeld geen meterstanden ontvangen, waardoor we hier schattingen voor maken en dat in het dashboard laten zien. Mocht je ons deze kwestie nog niet hebben voorgelegd, wil je dit dan alsnog doen? Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar service@powerpeers.com.

Met vriendelijke groet,

Marlies

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
dure energie leverancier
C.M. S. uit Castricum, 22 december 2018

Powerpeers is een dure energie leverancier, service niet noemenswaardig

Reactie van Powerpeers - 3 januari 2019

Goedemorgen,

Bedankt voor je review. Wat jammer dat je zo ontevreden bent over Powerpeers.

Mochten we je ergens mee van dienst kunnen zijn, laat ons dat dan weten. Je kunt ons bereiken via service@powerpeers.com of via telefoonnummer 020 220 2300.

Met vriendelijke groet,

Marlies

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Matig
D.E. H. uit Delft, 21 december 2018

De app is vergeleken met die van Oxxio niet gebruiksvriendelijk. Ik heb een slimme meter, maar volgens Powerpeers niet en op een melding daarvan wordt niet gereageerd..

Reactie van Powerpeers - 3 januari 2019

Goedemorgen,

Bedankt voor je review.

Wat onhandig dat wij niet de juiste gegevens over je meter hebben staan. Normaal gesproken ontvangen we deze goed van de netbeheerder, maar wellicht is er een storing waardoor het uitlezen niet lukt op dit moment.

Bij het plaatsen van je review heb je geen gegevens vermeld. Zou je daarom telefonisch contact met ons willen opnemen? Dat kan op telefoonnummer 020 220 2300. Dan kijken we graag na wat er aan de hand is en wat we kunnen doen om dit op te lossen.

Met vriendelijke groet,

Marlies

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed gelopen de switch
W M. uit Capelle aan den IJssel, 20 december 2018

Termijnbedrag keurig aangepast op mijn verzoek, vind de app maar matig, zouden dievan Oxxio moeten bekijken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Telefonisch niet bereikbaar
P.de Wit uit Delft, 20 december 2018

Helaas al dagen telefonisch niet bereikbaar. Verwarring over de getoonde informatie op de app.

Reactie van Powerpeers - 3 januari 2019

Goedemorgen,

Mijn excuses dat het niet is gelukt om ons te bereiken en dat er nog steeds verwarring is over de informatie die je op de app ziet. Ik zie dat we hier op 20 december contact met je over hebben gehad, wat jammer dat dit niet voldoende is geweest om je vragen te beantwoorden.

Zou je via service@powerpeers.com contact met ons op willen nemen? We horen namelijk graag wat er nu nog onduidelijk is! Dan leggen we dit voor aan de betreffende afdeling en nemen daarna contact met jou op.

Met vriendelijke groet,

Marlies

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Na overstap meteen een prijsverhoging
D Mulder uit Weert, 17 december 2018

Ik ben in oktober overgestapt omdat het de goedkoopste leverancier zou zijn met groene stroom.

Nog geen 2 maanden erna worden de kosten verhoogd.

Wat ik wel leuk vind is dat je zelf uit kan kiezen van wie je stroom afneemt

Reactie van Powerpeers - 20 december 2018

Hallo,

Bedankt voor je bericht.

Heb je gekozen voor een vaste prijs contract? Dan staat het deel dat je daadwerkelijk aan ons betaalt vast. Heb je een variabel contract, dan kunnen de leveringskosten van Powerpeers ook wijzigen. Het kan dan verstandig zijn te bekijken of je die tarieven alsnog wil vastzetten.

Als leverancier zijn wij wel verplicht de wijzigingen in de energiebelasting en netbeheerskosten aan jou door te berekenen. Dat geldt voor alle aansluitingen en alle leveranciers in Nederland.

Is hiermee duidelijk wat voor verhoging we per 1 januari gaan doorvoeren? Als ik hier nog iets aan kan toevoegen, hoor ik het graag!

Groeten,

Mieneke

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekende klantenservice
Stefan C uit Arnhem, 13 december 2018

Had ivm verhuizing een spoedaanvraag gedaan. De klantenservice was binnen 30 seconden bereikbaar. Meerdere werknemers gesproken met allen kennis van zaken. Bovendien werd er onderling goed gecommuniceerd. Spoedaanvraag was binnen een uur voltooid.

Reactie van Powerpeers - 20 december 2018

Hallo Stefan,

Hartelijk bedankt voor het mooie compliment! We staan graag voor je klaar :)

Groeten,

Mieneke

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
App is waardeloos
Johan 5 december 2018

De overstap naar Powerpeers verliep prima. Het concept spreekt mij zeer aan, maar de uitwerking in de praktijk kan en moet beter. Vooral de app is een doorn in mijn oog:

- de meterstanden worden niet dagelijks bijgewerkt (laatste keer 19-11 en vandaag 5 december nog geen update)

- de aansluiting tussen app en slimme meter klopt niet

- een heldere uitleg van de data ontbreekt, zodat je geen idee hebt waar je als gebruiker naar kijkt.

Op mijn klacht hierover aan de klantenservice wordt niet gereageerd. Lijkt wel of de club in de problemen zit??!!

Reactie van Powerpeers - 20 december 2018

Hallo Johan,

Ik heb zojuist gereageerd op de mail die je ons hebt gestuurd, omdat daar iets specifiekere vragen in stonden. Ik heb daarin gevraagd om wat extra informatie over de versie van de app, en een aantal mogelijkheden gegeven om de gegevens bij te werken.

Ik hoor graag van je.

Groeten,

Mieneke van Powerpeers

Reactie van Johan - 27 december 2018
probleem is deels opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Probleemloos overstappen.
H E FRIELE uit Hardinxveld-Giessendam, 4 november 2018

Snelle overstap en alles goed geregeld. Probleemloos over kunnen stappen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed
R.A Grovell uit Rotterdam, 4 november 2018

Ik vind het leuk dat ik op computer kan controleren hoeveel heb ik gebruik.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Waardeloze telefonische bereikbaarheid
Pk 18 oktober 2018

Als ik Powerpeers bel, word ik gelijk doorgeschakeld naar een irritant muziekbandje en sta ik minutenlang in de wacht en je hoort niets anders dan muziek. Na 10 minuten zonder resultaat opgehangen...en mail gestuurd...kijken of dat sneller afgehandeld wordt....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Onduidelijk en verschillende antwoorden
G.F. Elias uit Deventer, 17 oktober 2018

Ik heb een aantal keren met powerpeers gebeld en ik kreeg elke keer verschillende antwoorden te horen waar het meeste niet van klopte. Er werd mij bijvoorbeeld verteld dat ik niet meer aan nuon zou hoeven te betalen nu ik klant was bij hun maar dit was niet zo. Ik heb het uiteindelijk zelf uitgezocht waarom ik nou die maand bij hun en bij nuon moest betalen want bij powerpeers konden ze mij dit niet duidelijk uitleggen en ook werd er elke keer iets anders verteld. Er werd mij ook verteld dat ik deze maand betaalde maar dat ik dan de maand daarop niet hoefde te betalen en dan zou het kloppen maar er werd de maand daarop gewoon weer ingecasseerd. Uiteindelijk was er niks aan de hand want ik moest nog bij nuon betalen omdat ik toen nog klant bij hun was en later in die maand ook bij powerpeers omdat zij van te voren incasseren en niet achteraf. Dit heeft alleen wel voor veel frustratie gezorgd omdat ik dacht dat ik 2 energierekeningen in 1 maand moest betalen en omdat er elke keer dingen verteld werden die niet waar waren. Ik vind dat de klantenservice zichzelf wat beter mag informeren en dat ze geen dingen moeten zeggen als ze het niet weten. Als mijn contract afgelopen is stap ik zeker over.

Reactie van Powerpeers - 23 oktober 2018

Hallo mevrouw Elias, wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Ik heb het klantdossier van je nagekeken en zie dat we twee keer telefonisch contact hebben gehad en uitleg gegeven hebben over de overstap, de incassoprocedure en termijnen die daarbij komen kijken van zowel Powerpeers als een andere leverancier. Ik zal proberen het hier te verduidelijken aangezien wij daarbij blijkbaar toch steken hebben laten vallen.

Powerpeers meldt jouw overgang één dag van tevoren aan. Dan is ook jouw oude leverancier op de hoogte. Na ingang van het contract incasseert Powerpeers rond de 10 dagen na ingangsdatum het bedrag van jouw rekening. Het kan voorkomen dat jouw oude leverancier de incasso-opdracht naar de bank heeft gestuurd vlak voordat zij op de hoogte zijn gesteld over de overgang. Hierdoor kan je die maand met dubbele kosten zitten. Deze worden altijd weer netjes verrekend op de eindafrekening van jouw vorige leverancier.

Ik hoop dat zo alles duidelijk is maar mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat heel graag en zouden graag met je in gesprek gaan om jouw onvrede weg te nemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
een flexibele leverancier
JAA Venmans uit Utrecht, 7 oktober 2018

Het mooiste van Powerpeers is dat je zelf je maandbedrag kunt instellen. Verder verliep de overgang van onze oude leverancier zeer soepel, met goede informatie voor elke stap.

Reactie van Powerpeers - 9 oktober 2018

Hallo,

Hartelijk dank voor je leuke reactie!

Mocht je toch op een gegeven moment vragen krijgen, laat je het ons dan weten?

Groeten,

Mieneke

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Facturen
N Hannachi uit Enschede, 22 september 2018

Tot nu toe geen echte problemen met powerpeers alleen vind ik jammer dat de facturen en nog openstaande bedragen jammer dat je ze niet terug kan vinden op mijnpowerpeers.

Reactie van Powerpeers - 26 september 2018

Hallo,

Bedankt voor je reactie. Het tonen van de facturen en betalingen staat hoog op ons verlanglijstje! In de toekomst is dit dus wel mogelijk, maar we weten nog niet wanneer. Zodra dit zichtbaar wordt, zie je dit terug in je dashboard.

Groeten,

Mieneke

van Powerpeers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Overstappen ging goed verbruiksgegevens app is bar slecht......
Frank Steevens 8 september 2018

Overstap ging goed en duidelijk. Vanwege aanschaf zonnepanelen deze overstap gemaakt omdat het concept mij erg aansprak. Bij overstap nog geen slimme meter maar wel een afspraak om deze te installeren. Deze gegevens gemaild naar Powerpeers maar geen enkele reactie terug gekregen..... wel kwam er verbruik op mijn dashboard te zien maar klopt van geen kanten. Iedere dag hetzelfde gebruik. Op mijn slimme meter staat netjes de teruggeleverde stroom van mijn zonnepanelen maar in de app staat het na weken nog stijf op 0. Nu weet ik dat de standen van de meter gelden maar het beloofde inzicht is er absoluut niet. Ga dit ook per mail bekend maken maar heb daar weinig vertrouwen in. Als het hebben van inzicht belangrijk voor je is dan beveel ik vooralsnog powerpeers niet aan. Is het belangrijk om gemakkelijk over te stappen voor een goede prijs zeg ik doen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima leverancier
J Fijn uit Molenhoek, 13 augustus 2018

Makkelijke overstap, communicatie kort en bondig en maandbedrag juist afgeschreven. Mogelijkheid om eigen energiebronnen te kiezen maar dat is niet noodzakelijk. Ik heb voor no nonsens en de laagste prijs gekozen, daardoor bij Powerpeers uit gekomen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechte inzage gebruik klopt niets van
Anton uit Tiel, 4 augustus 2018

Sinds november aangemeld en de app is waardeloos. Gebruik dagelijks 3 kw als de woning niet bewoond is. Wek gemiddeld 30 kw op per dag en PP noteert maar 6 a 7 terwijl alles uit staat. Ben energieneutraal en lever meer terug. Gelukkig maar 1 jaar. Ligt aan de meter ligt aan je installatie maar ligt aan Powerpeers en ik vermoed de onbetrouwbare App. Voor powerpeers bij Greenchoice geen enkel probleem. En mijn buurman heeft exact hetzelfde. Geen reactie op mail met bewijzen over opwekken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?