Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?
  • Energieprijzen van NL Energie vergelijken

    Op deze pagina kunt u de beoordelingen / ervaringen lezen over NL energie. Ook kunt u zelf uw beoordeling / ervaring over NL Energie plaatsen. Bent u benieuwd wat de energieprijzen van NL Energie zijn ten opzichte van andere energieleveranciers en wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Maak dan snel een vergelijking en stap vandaag nog zorgeloos over!

     

    • Top 5 goedkoopste actie producten

      Jaarkosten voor een gemiddeld huishouden (3500 kWh en 1800m3)

    • 1 €1726 / jaar
      €143.83 / maand
      Vergelijk
    • 2 €1769 / jaar
      €147.42 / maand
      Vergelijk
    • 3 €1778 / jaar
      €148.17 / maand
      Vergelijk
    • 4 €1785 / jaar
      €148.75 / maand
      Vergelijk
    • 5 €1789 / jaar
      €149.08 / maand
      Vergelijk
  • Ervaringen Nederlandse Energie Maatschappij

  • Meest recente ervaringen

    Meest nuttig eerst | Meest recent eerst
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      D.S. Darmawan | 15-9-2010

      hee he, wat een praktijken die NEM!! Heb ook heel slecht ervaring met hun gehad. Was telefonische benaderd met laagste prijs garantie, ik heb heel duidelijk gezegd dat ik eerst alleen informatie brochure van hun willen ontvangen zodat ik de prijzen kunnen vergelijken met andere levelanciers.

      3 dagen later een brief van NEM ontvangen met daarin (jawel) een contract (en ook nog zonder brochure) In die brief hebben ze ook gezegd dat ze mijn contract met mijn huidige levelancier per directe gaan beeindigen! Ik heb meteen mijn energie levelancier opgebeld en hun gewaarschuwd over die NEM en die zei dat ik niet de enige ben die hun heb gewaarschuwd over NEM!! Tegelijkertijd heb ik meteen een boze brief aan die NEM opgestuurd en gelukkig kreeg ik daarna een heel flauwe standaard excussbrief van hun.

      Wat ben ik blij dat ik niet ben ingetrapt..:)

      Telefoon van NEM = meteen ophangen!
      Reactie van Mario B | 23-2-2011 Beste, lieve mensen,

      Graag wil ik reageren op de vloedstroom van negatieve ervaringen via
      De Nederlandse Energie Maatschappij.Wat men in het algemeen in Nederland blijkt te doen, dus geen verwijt, is, zonder al te veel eigen onderzoek over te stappen naar ,o.a. deze maatschappij.

      Dat begrijp ik uiteraard heel goed gezien het volgende;

      Men speelt (leg mij maar een afrekening van Essent uit!) in op het ondoorzichtige karakter van de energie markt die zich vanaf 2004 in een vrije markt heeft mogen begeven met steeds weer opnieuw falend toezicht om een gestroomlijnde overstap voor de klant, mogelijk te maken.

      Sinds 3 jaar echter is door de toezichthouders en de Energie kamer de mogelijkheden in beroep te gaan en vervelende,afwijkende zaken zoals meterstanden en zaken die ik hier tegen kom, daar voor te leggen.
      Alle energiebedrijven hebben zich inmiddels aangesloten bij de CCP, een soort protocol voor het overstappen, waardoor bijvoorbeeld de oude leverancier, vaak de werkelijke schuldige die jaren geen service hoefde te verlenen, in plaats van de nieuwe aanbieder, geen zand meer in de motor van de nieuwe leverancier kon strooien

      Aangestuurd door de overheid vanwege de gedachte dat de bedrijven NUON, ESSENT, ENECO, INTERGAS (nu DONG), en DELTA, bij uitbreidende concurrentie wel wat aan prijsverlaging zouden kunnen bijdragen en immers daartoe zouden worden gedwongen door deze nieuwe aanbieders!

      Staatsmonopolies en ontbrekende concurrentie was in een verenigd Europa immers niet langer de norm.

      Wat zo vervelend is dat mensen die zich al niet te best hebben laten (willen) voorlichten toch, vaak impulsief over stappen (middels telefoon of deur aan deur) dan,sorry, logischerwijze van een koude kermis thuis komen.

      Waarom zou je immers iemand geloven die jou huishoudelijke- en autoverzekeringen, energie, internet en bellen, Digitale TV, mobiel, uitvaart, overlijdensrisico verzekeringen(!),VERKOOPT waarvan je weet dat die persoon NOOIT objectief KAN zijn wegens zijn positie die immers is gelieerd aan het bedrijf wat het product levert!Hij belt op namens een leverancier en laat je een bandje inspreken wat word opgenomen.Dit is juist uitgevonden voor de bescherming van de klant die dientengevolge weet dat hij een contract aan gaat!

      Dan zie ik nu ook weer aan de emotie en het ontbreken van een verhaal met een kop, midden en een staart.Met alle respect het ligt vaak, als ik het zo doorlees, bij haast eenieder, in essentie aan hun zelf!
      En ja natuurlijk vind ik dat het bedrijf je eerlijk moet voorlichten, zijn afspraken moet nakomen,transparant moet communiceren en zich aan de heersende wetgeving moet houden!Maar ook weet ik hoeveel mensen nog impulsief zelf bellen na weer een reclamespot!

      Wat is er echt belangrijk bij het perfect vergelijken van Energie;

      Het KALE verbruik, dus ALLES wat hier word geschreven over vergelijken van voorschot tussen maatschappijen betekend nu juist dat men nu nog NIETS heeft geleerd van deze ervaringen.Een voorschot is weer een middel je minimaal een jaar in de maling te kunnen nemen door het korte termijn denken te kunnen besparen!."Wat is mijn voorschot?"Ja, zegt U het maar mevrouw!

      Het is immers toch vrij simpel;

      * WAT kost 1 Kwh stroom?
      Bij piek/dal of enkele/dubbele meter heb je twee tarieven te vergelijken
      * Wat kost 1 M3 gas?
      * Wat zijn de abonnementskosten PER product?
      * Hoe lang zit men vast aan deze leverancier voor die prijzen?
      * Is het tarief vast of variabel?
      Stijgt of daalt men dus, op 1-1 en 1-7, mee met de prijzen gedurende de eerdergenoemde contractperiode?

      Al het andere zoals
      Meterkosten (gelijk en blijft bij je huidige netwerkbeheerder)
      Transport/netwerkkosten (gelijk per regio en blijft bij je huidige netwerkbeheerder)
      Energiebelasting (gelijk)
      BTW (gelijk)
      Deze prijzen kun je meteen vergeten dus!

      Blijft over;
      Denk je dat de prijzen gaan dalen of denk je dat de prijzen gaan stijgen?
      Waarom zou je je vast leggen voor een lange periode?

      De energiemaatschappijen weten immers WEL of het gaat stijgen of dalen dus Wat is altijd in hun voordeel;
      Een lang contract,
      inclusief hoge boetes bij overstappen en dus steeds variabele tarieven in rekening kunnen brengen, U sloot het langdurige contract!
      Voor mensen die een vaste prijs hebben, dus voor langere tijd vast is het ook maar de vraag daar de maatschappij zich indekt door natuurlijk iets of fiks hoger te gaan zitten met hun prijzen.

      Daarom is het altijd beter op dit moment om een kort contract met variabele prijzen (scheelt gauw 5 cent per m3) af te sluiten en een goede adviseur die je steeds weer na dat jaar automatisch per mail, adviseert om over te stappen EN DAT VOOR JOU REGELT!.
      De kortingen en acties die je als nieuwe klant steeds ontvangt zijn fantastisch!

      Ik zal, omdat men mij anders verdenkt van reclame of als medewerker van een bedrijf te boek kom te staan, vooralsnog niet vertellen hoe mijn bedrijf, wat klanten bezoekt om AL HUN VASTE LASTEN met gemiddeld 700 per jaar te verlagen,heet.Daarvoor en voor een vrijblijvende afspraak daar ik aan geen enkel bedrijf vast zit, mag je me altijd een DM sturen.

      Met vriendelijke groet

      Mr. M.A.C. Bosters
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Dennis | 12-9-2010

      L.S.,

      Ik heb één duidelijk advies: Doe geen zaken met de Nederlandse Energie Maatschappij! Het kost alleen maar tijd en frustratie en het levert niets op.

      Ik heb zelf een conflict met deze partij over openstaande incassokosten waar ik niks van begrijp en die ze zelf niet kunnen specificeren.

      De ene keer ontvang ik een brief dat ik meer dan 500 euro(!) moet betalen en het contract beëindigd wordt.
      Dan wanneer je contact opneemt met de administratie wordt je onbeleefd te woord gestaan (ik citeer even een medewerker: 'meneertje u moet gewoon uw rekening betalen') en blijkt er 75 euro incassokosten (?) open te staan.
      Per post of per e-mail corresponderen is ook zinloos want ze reageren gewoon niet.

      Ondertussen heb ik bericht van de netbeheerder ontvangen dat ik binnen een week een nieuwe leverancier moet zoeken of anders afgesloten wordt van gas en elektra.
      Ik heb van de NEM ook nog geen officiële contract beëindiging ontvangen.
      Ik ben blij dat ik nu van deze partij verlost ben maar de manier waarop vind ik erg onbeleefd en vervelend.

      Dus nogmaals het advies: ik zeg NIET doen!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      C.A. van 't Hof | 1-9-2010

      Het is nu woensdagavond en nog steeds heb ik niets ontvangen van de NEM! Het is mij afgelopen vrijdag echt toegezegd. Wel heb ik een mail ontvangen van de klantenservice om mijn gegevens toe te sturen met als doel ons een passende oplossing te bieden. Ik ben zeer benieuwd wanneer ik benaderd word.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      C.A. van 't Hof | 27-8-2010

      In 2008 aangemeld bij de NEM met de laagste prijsgarantie voor 3 jaar! De eerste termijn werd afgeschreven en.........bijna 200 euro meer dan de vorige leverancier. We hebben het terug laten storten en het oude bedrag betaald. Gebeld en geschreven of het termijnbedrag wat lager kon. Nee dat kon niet! Na een maand of 4 kon het dan uiteindelijk 360 euro worden. Volgens ons nog veel te hoog, maar ja. Na enige maanden een vordering van de maanden november en december: 629 euro. Dat ik wat bij moest betalen was mij helder, maar dit bedrag is nergens op gebaseerd! Gevraagd om specificatie. Eerst per gewone post. Kreeg geen antwoord, maar wel incasso's. Toen aangetekend. Ik ontving toen geen nadere specificatie, maar wel 2 verschillende bedragen voor november en december. Incassoburo heeft zich teruggetrokken. Bellen lukte niet meer. In februari 2009 ontvingen we een telefoontje met excuses voor de slechte administratie en op onze vraag of we dan nog iets moesten betalen was het antwoord: nee, alles is nu glad. Tot begin 2010 niets erover gehoord. Toen plotseling, zonder aankondiging een incasso met 200 euro extra incassokosten. Ik heb geprobeerd te bellen, maar na een half uur wachten werd de verbinding gebroken. Weer brieven gestuurd. Geen antwoord. Sinds kort 3 keer een brief van Intrum Justitia incassobureau met dreigingen van een rechtszaak. Ik wilde het daar op aan laten komen, maar het bureau heeft zich klaarblijkelijk ook weer teruggetrokken. Ik heb nu een brief van de NEM dat ik afgesloten zal worden. Heb vanmiddag weer gebeld; na enig wachten werd de verbinding verbroken. Opnieuw gebeld en ik kreeg te horen dat ik morgen of maandag een nieuw overzicht zal krijgen. Nou, dit is me al vele malen beloofd; ik ben benieuwd. Wat zal ik blij zijn als ik bij een andere leverancier ben!
      Reactie van angelique | 26-9-2010 geschillencommissie inschakelen, als je al zover bent. ik heb 5 maanden op mn combi jaarpremie zitten wachten a 327 euro, na zeker 15 telefoontjes, meerdere klachten per mail ( waar ze niet op reageren) en een aangetekende brief, waar ze ook amper op reageren, heb ik de geschillencommissie ingeschakeld, kosten 25, ik zweer het je binnen 1 dag stond het geld op mn rekening met een spoedopdracht, met de code van de geschillen commisie erbij opgegeven, wat een vieze oplichters, ik ga nu heel snel weg bij ze, toen ze belde met wat vage excuses vroeg ik hoe lang mn contract nog liep en hoe hoog mn eventuele boete was, het antwoord was, als ik er over dacht om weg te gaan konden ze t.z.t. mij nog wel een leuke aanbieding doen!!!!!!!!!!! die lui zijn echt gestoord, veel zieltjes winnen, maar als je binnen bent doen ze geen ruk meer aan hun beloftes, echt schandalig, geloof me, wegwezen, en als je nog moet beginnen, trap er echt niet in..............
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 31-8-2010 Beste C.A. van 't Hof,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.

      Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Johan | 22-8-2010

      Er bestaat zoiets als maximale incassokosten (Rapport Voorwerk II). NEM en haar incassobureaus doen net alsof dit rapport niet bestaat. Gevolg: incassokosten die gigantisch de pan uitrijzen en niet mogen! Aanmaningskosten zoals NEM die rekent zijn incassokosten en gebonden aan regels! Zo mag bij een openstaand bedrag tot euro 500 niet meer dan euro 75 aan incassokosten worden gerekend, in totaal dus! Als NEM al 25 euro aan aanmaningskosten heeft gerekend, mag het incassobureau bij een achterstand onder de euro 250 niet meer dan euro 12 rekenen! totaal dus euro 37. NEM doet net alsof ze het recht aan haar kant heeft, niets is minder waar!
      Reactie van PM Crama | 23-8-2010 Ook ik een probleem met de incassokosten van de nem, 25€ incassokosten plus wat rente en dan nog eens 37€ van interimjustitia, totaal 62,68€ maar betaald en vandaag gelijkt overgestapt, dus de champagne kan uit de koelkast.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      F.Broekhuijsen | 4-8-2010

      Klacht betreffende de Nederlandse Energie Maatschappij.

      Het betreft de teruggave van de Eenmalige Combi kortingsactie Euro 276,00 terug na eerste jaar. Afgesloten op 17.2.2009
      Ik heb na 3 maal contact te hebben gehad met de telefonische klanten service nog steeds geen geld ontvangen.
      Op 12-5-2010 heb ik telefonisch contact gehad met Mv M . R. Die nadat zij mijn gegevens had gecontroleerd, bevestigde zij dat het klopte dat ik de Euro 276, zou moeten ontvangen nadat zij mijn gironummer had opgenomen ( waarom ik betaal ook per giro dus mijn rekening nummers is bekend) zou zij er voor zorgen dat zij zo snel als mogelijk een betalingsopdracht zou aanvragen en dat het geld zou worden gestort.

      17-6-2010 in ochtend getelefoneerd en gevraagd naar Mv M. R. , zij zou mij terug bellen (moet nu nog gebeuren 4-augustus 2010)
      In de middag weer getelefoneerd nu met M V. met het zelfde verhaal dat het klopt dat ik recht heb op het bedrag van 276 Euro en dat hij meteen een betalings opdracht ging regelen en dat het geld binnen twee weken gestort zou worden.
      U begrijpt het al tot op heden nog geen geld ontvangen.
      Ik lees op de diverse forums op het internet dat heel veel personen het zelfde mee maken, wel steeds beloften maar er gebeurd niets.
      Ik vraag de NEM het geld waar ik recht op heb zo snel mogelijk terug te storten.
      Begin februari werd ik gebeld dat ik 3 jaar kon verlengen met het huidige goedkope tarief
      Dit kon wel even telefonisch in enkele seconden gereld worden.
      U begrijpt dat ik nu wel erg kwaad ben geworden.
      Reactie van angelique | 26-9-2010 beste f broekhuijsen, check mijn antwoord hierboven, aanmelden bij de geschillencommissie, mij is precies hetzelfde overkomen, en ze doen echt niets voor je alleen van alles beloven, geschillencommissie kost je eenmalig 25 euro, ik had het de volgende dag op mn rekening staan, ik was helemaal klaar met die gasten, binnen halen doen ze graag en snel, maar daarna..............
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Eeeef | 23-6-2010

      Hier wel een jaarnota maar wanneer ze de beloofde 366,40 kunnen uitbetalen, dat kunnen of willen ze niet zeggen.
      Jammer dat de jaarnota betaling lager is, anders was ik er zo klaar mee.
      Ik ga hier een geschil van maken als dat geld er niet binnen pakweg 6 weken is. Lijkt me nl een redelijke termijn wettelijk gezien.


      Het mailadres hiervoor genoemd door NEM bestaat niet, ik kan er geen mail naar sturen?! Jammer.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      FMJ Hellenbrand | 10-6-2010

      Ik heb al het hele jaar problemen met de NEM. Ik ben in mei verhuisd en ga emigreren naar Schotland.Ik heb mijn meterstanden online doorgegeven(ik betaal 550 euro per maand!!)Nu beweren ze glashard dat ze de standen niet door hebben gekregen en hebben ze alweer een veel te hoge schatting gemaakt.Ik heb ze verzocht om een snelle afhandeling van de jaarnota met de correcte standen die ik nu via verschillende kanalen heb doorgegeven.Ze houden hun poot stijf en zeggen dat ik tot het einde van de maand juni moet wachten op de eindafrekening en dat ik dan pas de correcties kan doorgeven.
      De meterstanden vorig jaar hebben ze verkeerd ingevuld, mijn eindstand van nachtstroom is lager dan de beginstand van vorig jaar!!! Een zooitje is het, meer kan ik er niet van zeggen.
      Ik hoop dat ze dit bericht lezen en dat ze realiseren dat ik juridische stappen ga ondernemen.

      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 14-6-2010 Beste FMJ Hellenbrand,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.
      Wij zullen binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Ok_Pirke | 7-6-2010

      Bedankt forum!
      Ben eens wat tarieven aan het vergelijken met de intentie eens een overstap te wagen. Ik weet nu dat ik er in elk geval ééntje niet nader hoef te bekijken, ook al zijn de tarieven laag. Beter een iets hoger tarief en goedgeschoold personeel...
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      laurens | 4-6-2010

      heb net een eerste woning als student geregeld. Info gevraagd over nem en direct een brief gekregen dat ik een contract had afgesloten. Keurig netjes binnen de periode afgezegd. Mijn fout dat ik dit niet aangetekend heb gedaan al zou een net bedrijf ook onaangetekende briefen moeten behandelen. Bel je ze op. Vertellen ze je doodleuk dat de brief niet is aangekomen?!! JaJa geloof je het zelf!?!!(gevolg 220euro boete) Wat een slechte service van een bedrijf dat ons land ook nog eens in zijn naam heeft gebruikt. Schande!
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 8-6-2010 Beste Laurens,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.

      Wij zullen binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Stephanie | 21-5-2010

      Nee, nou wordt ie helemaal mooi!

      Op 7 mei heb ik op dit forum de vraag gesteld of het eigenlijk wel zin heeft om aangetekende brieven naar de postbus van de NEM te sturen omdat die van mij nu al een maand "In distributie" blijft steken. Ze halen hem gewoon niet op bij het postkantoor!

      Al op 10 mei kwam het standaardberichtje van de NEM: "U heeft een bericht achtergelaten op dit forum ... Wij zullen binnen 5 dagen contact met u opnemen." Tegen beter weten in op 11 mei toch maar weer al mijn gegevens opgestuurd, inclusief verschillende telefoonnummers en mijn email adres. Op 19 mei, dus na 8 dagen krijg ik van de NEM een mail met "U heeft kort geleden telefonisch contact gehad met onze afdeling Klantenservice" [nee dus] en het verzoek om een enquete in te vullen "Om onze telefonische dienstverlening zo mogelijk te verbeteren".

      Je moet maar lef hebben! De klant negeren, wat die ook doet en vervolgens vragen of het zo goed is.

      Het TV gezicht van de NEM is sinds kort weer de Hond. Toepasselijk!

      Steph.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      RE Snoeks | 10-5-2010

      Na diverse aanmeldpogingen in 2009 bij de Nederlandse Energie Maatschappij, waarna wij telkens geen reactie of bevestiging kregen, kregen we na diverse telefoongesprekken te horen dat de Ned Energie Maatschappij op het aangemelde adres niet kon leveren. Wij hebben ons vervolgens aangemeld bij een andere energie leverancier, waar de aanmeld procedure gemakkelijk verliep. Tot onze enorme verbazing blijkt na maanden, zonder ons medeweten en toestemming, de Nederlandse Energie Mij ons nu opeens te verhuizen en in contract te hebben gezet, zonder dat we dit kunnen annuleren, waarbij een opzegboete onze kant opkomt van de door ons gekozen leverancier.
      We worden niet terug gebeld en kunnen niet annuleren! Schande.
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 11-5-2010 Beste heer/mevrouw,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.
      Wij zullen binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Nick de Jong | 21-4-2010

      Ik heb geen ervaring met producten van dit bedrijf, wel aan de deur. Ze brengen het verhaal zo snel en manipulatief dat je niet eens door hebt dat ze iets willen verkopen. ' Ja goedemiddag... Wij zetten de buurt over van grijze naar groene stroom...'. Ik was dus direct geneigd om te zeggen, prima, prettige dag verder, totdat ik me realiseerde dat ik niet wist waar het eigenlijk om ging. Heb daarna nog vijf vragen moeten stellen waaronder 'Voor wie werk je precies?' en 'Wat zijn mijn keuzemogelijkheden?'. Toen kwam de aap uit de mouw.

      Ik ben dus niet belazerd maar als er een protest komt dan sta ik vooraan!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      L.G. Blaauwgeers | 19-4-2010

      zo lig al 1 maand in conclaaf met NEM. Heb op 15 maart een rekening betaald van februari betaald naar aanleiding van een herinnering. Deze rekening, met als referentie mijn debiteurnummer, aangezien ze bij de NEM geen factuurnummers kennen, hebben ze nu voor maart gerekend waardoor ik nu 25 euro extra moest betalen aan administratie kosten. Ik vervolgens gebeld en de vrouw gaf aan dat dat idd niet klopte en dat ik dan een officiele klacht in moest dienen. ik gedaan en een week later een reactie: klacht is ongegrond. maak geld alsnog over met als referentie uw debiteurennummer! Had ik dit niet in maart ook al gedaan???

      weer gebeld en nu ging ze kijken of ze die 25 euro weg kon halen omdat het idd nog steeds niet klopte.....

      week later brief van de incasso, of ik het bedrag + 25 euro + 37,50 incasso wilde betalen.....
      volgens mij was ik nog op de NEM aan het wachten of ze die 25 euro kon kwijt schelden.....??!!
      Dus weer gebeld en wat blijkt ze hadden de incasso al ingeschakeld voordat er überhaupt geantwoord was.
      Dus ze ging het voor me uit zoeken, zou ook volgens deze vrouw helemaal goed komen want het was idd niet mijn schuld.
      zou 3 tot 5 werkdagen duren..... dag later brief binnen dat de NEM niks voor me kan betekenen en dat ik alles met incasso moet regelen!

      oftewel volgens 3 werknemers van de NEM is het niet mijn schuld maar kom ik bij alle drie uit bij de incasso......

      vorig jaar ook al 600 euro moeten bijbetalen voor een alleenstaande in klein appt en 8 van de 12 maanden maar thuis rara hoe kan dat in vredesnaam zoveel zijn. betaal nu ook al het dubbele als wat ik bij elke andere leverancier ooit betaald heb.

      dus morgen gaan we een aangetekende brief sturen naar de incasso en we gaan maar naar de geschillencomissie.
      Het word veel werk en volgens mij denken veel mensen, ik betaal maar dan ben ik er maar vanaf maar als ze dat bij 100 mensen doen zijn ze snel binnen.
      Reactie van Iweta | 13-5-2010 Welcome,zelfde ervaringen met NEM.Drie maanden gedoe gehad met NEM,incasso,eindelijk gewonnen maar ontzettend moe.
      Sterkte.
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 21-4-2010 De Nederlandse Energie Maatschappij brengt maandelijks een termijnbedrag in rekening voor de levering van energie. In het termijnbedrag zijn zowel de leverings- als transportkosten gerekend. Vanzelfsprekend moet het termijnbedrag binnen de betaaltermijn worden betaald. Wanneer de betaling niet is gedaan binnen de betaaltermijn, sturen wij een herinnering met het verzoek om zo snel mogelijk te betalen. Op iedere nota die de Nederlandse Energie Maatschappij stuurt, wordt zowel het factuurnummer als het debiteurnummer vermeld. Bij een handmatige betaling dient altijd het factuurnummer te worden vermeld zodat er geen verwarring ontstaat voor welke termijn de betaling is bedoeld.

      De Nederlandse Energie Maatschappij rekent voor het versturen van de herinnering geen extra kosten. De herinnering waarschuwt echter wel voor de extra kosten die in rekening worden gebracht wanneer er niet binnen de gestelde termijn betaald wordt .

      Indien er geen betaling heeft plaatsgevonden na het ontvangen van de herinnering stuurt de Nederlandse Energie Maatschappij een aanmaning.

      Hierbij worden extra kosten in rekening gebracht omdat er ook extra kosten gemaakt worden.

      Omdat de betaling van het termijnbedrag iedere maand terugkomt, adviseren wij onze klanten om per automatische incasso te betalen om een betalingsachterstand te voorkomen. Via Mijn Energie (https://mijn.nederlandenergie.nl) kunnen onze klanten eenvoudig de betaalwijze aanpassen naar automatische incasso, of online via iDeal betalen.

      Voor vragen ben ik te bereiken op het e-mailadres internetklantenservice@nlenergie.

      Met vriendelijke groet,

      Sanne
      medewerker NLEnergie
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Nynke | 14-4-2010

      Na ook wij erin getrapt te zijn.. Ging de aanmelding vlotteloos.. (maar natuurlijk zou ik ook doen als ik nieuwe klanten aan de telefoon heb) Maar naar enige tijd zonder stroom te zitten.. Konden ze ons verzekeren dat ze een spoedoplossing hadden., En dat we binnen 2 dagen weer stroom zouden hebben. Nou prima, alles mooi en wel.. Die 2 dagen werd een week.. en die week werden 2 weken.. **** maar met hun.. Na vele discussies en telefoontjes rijker.. Uiteindelijk gebeld met Energie direct.. En warempel nog geen dag of 3 later en de hele overstap is geregeld.. En keurig na elk telefoontje een mailtje waarop bevestigd is na aanstel van de vraag..
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      A van Kasteren | 23-3-2010

      Word er zo moe van!

      Een paar maanden geleden ben ik gaan samenwonen met mijn vriend.
      Ik had en hij had/heeft nogsteeds de Nederlandse Energie Maatschappij.
      Ik had alleen maar goede ervaringen met de N.E.M. Contract opgezegd wegens samenwonen.Ik kreeg bijna 600 € terug tot zover alles oke.
      Toen kwam het... Ik zat in ene met een dubbel contract want ze hadden me omgezet naar een ander adres i.p.v beeindiging.. hoop brieven heen en weer,nog meer telefoontjes.... boetes die nergens opsloegen enzo enzo enzovoort.
      Eerlijk is eerlijk alles is netjes opgelost op 1 ding na.
      De N.E.M zei nog 84 euro voorschot van me tegoed te hebben over de maand december 2009. Terwijl mijn contract in oktober was beeindigd... opgelopen tot intrum justitia.. Ik alles aan I.J uitgelegd en de 84 euro ( Ik had ondertussen een brieF gehad van de N.E.M. dat ik nog geld van hem kreeg en heel netjes een excuus voor alles ) en jahoor de 84€ werden ingetrokken.. opgelost zou je zeggen.. nou niet dus.. ik moet door een fout van de N.E.M 61€ betalen een Intrum terwijl ik nooit een achterstand dus heb gehad...
      (zogenaamde incassokosten) ik heb ze verteld aangezien ik niets verkeerd heb gedaan en de N.E.M hen heeft ingeschakeld ik deze niet betaal.
      Nu dreigen ze al met een rechtzaak.....

      Ben benieuwd hoe dit allemaal verder gaat.
      Reactie van M.H. van Velthuisen | 4-4-2010 bovenstaand verhaal lezende, heb ik ook een kwestie met de Nem
      Na in 2009 na een hoop ellende met de Nem overgestapt naar Essent, eindafrekening gehad, die niet op de juiste manier door Nem berekend was, wel € 98 betaald.
      Verzocht om een correctie, die na lange tijd ook gekregen, bleek dat we nog € 250 v/d Nem moesten terugkrijgen, hiervan hebben we ooit € 115 van gekregen rest nooit ontvangen.
      Later een excuus mededeling met verontschuldigingen voor het onterecht inzetten van een incassobureau en we zouden ook nog eens € 24,88 extra terugkrijgen.
      Ook dit bedrag nooit ontvangen, omdat we blij waren van de Nem af te zijn het erbij laten zitten, maar nu komt het, dit speelde zich af febr. mrt. 2009
      Wat schertst onze grote verbazing, mrt. 2010 ineens een nieuw incassobureau op de lijn, ons adres wisten ze geeneens, dat de Nem opdracht had gegeven om een achterstallige betaling over okt/nov 2008 te innen, met de nodige boetes natuurlijk. Ik heb hen uitgelegd dat wij die mndn gewoon onze voorschotten betaald hadden met via mail de bewijsstukken naar dit bedrijf te hebben opgestuurd, samen met de excuusbrief v/d Nem, hebben zij de zaak teruggegeven aan de Nem.
      Na even niets gehoord te hebben, kregen wij een brief, dat de Nem de vorderingen toch wil doorzetten en inmiddels zijn wij dus op het punt van dreigen met deurwaarders e.d., ik wordt er niet warm noch koud van en heb gezegd, nadat ik contact had gezocht met een advocaat, dat ik het op een rechtzaak laat aankomen.
      Ik heb het dossier met alle gegevens compleet liggen, incl. de eindafrekening + correctie hierop dus waar praat de Nem eigenlijk over na het maken van zoveel fouten in de jaren 2008 en 2009.
      Ik voel mij zeer gesterkt in het feit dat er zoveel medestanders zijn die mijns inziens niet precies weten, waar ze moeten zijn om die Maatschappij juridisch aan te pakken, ik wel, gewoon een advocaat bellen om advies, eerste halfuur is gratis.
      Hij heeft mij het advies gegeven niet meer te reageren en rustig af te wachten, ik houd jullie op de hoogte

      vr.gr. Max v. velthuisen
      Reactie van A van Kasteren | 24-3-2010 Update... al binnen 1 dag

      Gisteren weer een rekening van de N.E.M gehad. Ik zou nu weer 121€ moeten betalen.. dus ik weer in de telefoon,weer het hele verhaal en jahoor ik kreeg mijn gelijk en moet zeggen dat deze jongen die ik nu aan de telefoon had erg zijn best deed.. ik krijg binnen nu en 1 week een brief thuis dat ik hen niets meer verschuldigd ben en de incassokosten worden via hen ook betaald... eind goed al goed???

      Volgende week meer als alles dan mss echt geregeld is.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      L.A. Buchan | 19-3-2010

      aangemeld , diversen keren gecorrigeerd op de tape.
      na post op nog steeds verkeerde huisnummer tot 3 keer toe gebelt om het te corrigeren. Dit lukt niet, ik weet niet wat het niveau is om daar aan de slag te kunnen, maar als een huis nummer na 3 keer toe niet goed komt !
      ook duidelijk op de tape vertelt dat het alleen om electriciteit gaat, krijg nu een voorschot incl. gas. Ik heb GEEN gas. Weer gebelt om het te corrigeren, lukt niet. Krijg brief van netwerk beheerder, ze willen afsluiten omdat ik geen leverings contract zou hebben.
      weer gebeld, ze zouden mij voor woensdag 19 maart schriftelijk bevestigen op goede huisnummer, met voorschot bedrag voor alleen electra en met het juiste meternummer i.v.m. eventuele afsluiting.

      Ik ben klaar met de nederlandse energie maatschappij, ik ga een andere leverancier zoeken, ze zoeken het maar uit.

      Iemand tips voor een goede leverancier ?
      Reactie van William | 11-4-2010 Ik heb prima ervaringen met Vastelastenbond. Je krijgt dan energie van Energie Direct
      Reactie van Herman | 28-3-2010 Ja, hoor! Neem eens contact op met Greenchoice en vraag naar de actie aanbieding van 1 jaar vaste stroopm-en gasprijs. Prima klant behandeling en dito administratie. Geen lange wachttijden en goeie telefonische uitleg, Succes !!!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      willem | 10-3-2010

      zeer slecht. Ze zijn als het fout gaat gewoon onbereikbaar. mails of post worden standaard niet beandwoord je kan eindeloos vaak 20 minuten of langer op een duur 0900 nummer in de wacht staan. daarna doen ze standaard NIET wat er is afgesproken. ze veranderen ongevraagd je rekening nummer, menen een automatische incasso te hebben afgesproken terwijl dit niet zo is en sturen je vervolgens omdat men in hun systeem iets niet kan vinden een deurwaarder op je dak.en boeken tegelijkertijd een te hoog bedrag ongevraagd van je rekening. onfatsoenlijk en respectloos hoe je als klant, dat woord zou ik dit verband ook niet willen gebruiken, wordt behandeld. het lijkt vrijwel onmogelijk op een normale manier met een dergelijke firma te kunnen communiceren hopenlijk komt eea binnenkort ook bv bij Radar op TV
      Reactie van Tjibbe | 19-3-2010 Beste Willem en lotgenoten,
      Ik verbaas mij werkelijk over het feit dat er na zoveel jaren nog altijd veel klachten zijn. De NEM had toch al lang een oplossing moet bieden.
      Blijkbaar hebben ze wel gewerkt aan een standaard antwoord op klachten, waarbij de klant wederom het werk moet doen. Laat ze nu gewoon hun klantenservice eens achter de broek zitten en hier op dit forum alle klachten openbaar behandelen, zodat een ieder kan lezen dat ze met de billen bloot durven te gaan en dat ze werken aan een correcte oplossing i.p.v. Frans en Sophie voor hun karretje te spannen om nog meer mensen het slijk in te trekken.
      Dat zou in ieder geval een stap in de goede richting zijn. Voorlopig zit ik nog steeds lekker bij de NUON en ik denk er dan ook niet aan om een overstap te maken.

      Ik leef met jullie mee en hoop dat de NEM "hun" geld nu eens gaat besteden aan verbetering van de organisatie en klantenservice i.p.v. de reclame.
      Reactie van NLEnergie | 11-3-2010 Beste Willem,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.

      Wij zullen binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      de Deugd | 8-3-2010

      Hebben nog andere klanten van de NEM zich aangemeld onder het GREEN CREDITS programma? Ik zou graag in contact willen treden ivm met een grootschallige zaak tegen die *****.. Ik ben namelijk al ver in de voorbereiding van deze zaak en heb nog enkele lotgenoten nodig om mijn zaak sterker te maken!

      BVD
      Reactie van VO | 30-3-2010 in de begintijd bood de NEM aan:
      een spaarpogramma voor investering in groen/hout..genaamd Greencredits.. je zou daar rendement op krijgen. ook zou je een gratis digitale meter geplaatst krijgen. die meters zijn nooit geleverd..en was niet gratis. Ook die Greencredits zijn nooit uitgevoerd. Mensen zijn er grootschalig ingeluisd, hetgeen ook te zien was in Vara Kassa. Neem daarnaast de onbeschofte pushtelemarketing, waarmee ze hun klantenbestand hebben opgepompt en de ellenlange reclames met BN-ers.
      Overstappers naar NEM zijn geen loyale klanten, ze trappen er in...en gaan binnen een kaar terug vaak naar de netbeheerder,. waar ze daarvoor de levering van hadden. Een kleine partij wil snel geld verdienen en dan alles verkopen..NEM heeft al te koop gestaan.
      Ik geloof niet dat ze Oxxio kunnen overnemen..of ze moeten een zak met geld ergens weer vandaan halen..
      NEM heeft niks gedaan om hun reputatie te verbeteren, het regent klachten mbt de klantenservices, mensen worden gefustreerd erdoor en vernederd tot op het bot..ik zou nooit by deze maatschappij klant willen worden als je al die verhalen leest..
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      C. Jordan | 5-3-2010

      Bar slecht!!!
      Ook mijn moeder (87 jaar) is onder valse voorwensels telefonisch er in getrapt. Zou allemaal goedkoper worden maar het eerste wat NEM deed is het maandvoorschot te verhogen van 146 naar 236Euro. Na 1 jaar een extra aanslag van 1450 Euro omdat zij bijna 12000kwh aan electriciteit zou hebben gebruikt en een verhoging van het maandbedrag naar 330 Euro. Dat had men gemakshalve maar zo ingeschat op basis van historische gegevens die in mijn beheer zijn en niet meer aangeven als 800 kwh/jaar gemiddels. Na ettelijke uren aan de telefoon te hebben gehangen(op emails wordt niet gereageerd door NEM), diverse aanmaningen en Intrum Justitia kwam er wat beweging en zowaar een excuus brief na 4 maanden. Nu het geld nog want het maandbedrag was immers nu 330 Euro en dat voor een alleenstaande vrouw van 87 met alleen AOW.
      Gewoon een waardeloze bende onder leiding van de heren ******* en *******. Massa is kassa! is hun leuze vooral in hun geldknip.
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 8-3-2010 Beste C. Jordan,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen over de energielevering aan uw moeder, om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam en de naam van uw moeder, de adresgegevens van uw moeder en uw telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.

      Wij zullen, zodra wij de gegevens hebben ontvangen, binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      jarl brandt | 12-2-2010

      Zeer slecht, er worden administratiekosten van E 25,- in rekening gebracht die ik niet kan thuisbrengen. Wachttijd aan de telefoon is dramatisch, loopt uiteen van 10 tot 20 minuten. Administratief ook een ramp; ik verhuur een huis en betaal de energierekening daarvan, meerdere malen aangegeven dat de afrekeningen naar mijn woonadres moeten en niet naar het verhuurde adres, dit was in orde na 4 maanden en vele, vele telefoontjes (met lange wachttijden) Ik ga vandaag overstappen, heb er echt genoeg van!
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 15-2-2010 Beste Jarl Brandt,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.

      Wij zullen, zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Conny van Gerven | 9-2-2010

      Ongelooflijk, elke keer als ik de NEM bel, dan moet ik minimaal 20 min wachten!! Terwijl ze aan het begin zeiden "de wachttijd is 4 min" Dat is toch normaal? Ook heb ik in 2009 7 maanden niet voor electriciteit betaald, omdat de overstap nog niet geregeld was. En uiteindelijk omdat IK contact opnam, betaal ik er nu wel voor. Maar nu zit ik wel met een maandbedrag van 110 euro, omdat dat anders de jaarafrekening heel hoog word. Dus ik benieuwd wat het gaat worden... Maar het is schandalig dat ik hun heb moeten vertellen om mij te laten betalen, en daarvoor moest ik ook nog eens 20 min voor aan de telefoon wachten. Dus zit ik en met hoge lasten en een dure telefoonrekening. Ik ga maar uitzoeken hoe ik kan overstappen zonder dat ik een boete moet betalen. Van wat ik hieronder heb gelezen begin ik ook zeer angstig te worden.
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 10-2-2010 Beste mevrouw Van Gerven,

      U heeft een bericht achtergelaten op deze website. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.

      Wij zullen, zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      deborah de wit | 8-2-2010

      Iik had ook een jaarafrekening van 680 euro bijbetalen .Ik had een maandrekening van 120 euro,woon in mijn eentje en ben zuinig met energie,
      Ik ben 54 jaar en dit is mij nog nooit gebeurt alleen bij de Nederlandse energie maatschappij,
      Ik vraag mij af hoe dit mogelijk is,aan hun hoef je het niet te vragen want je krijgt geen antwoord.*****zijn het
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 10-2-2010 Beste mevrouw De Wit,

      U heeft een bericht achtergelaten op deze website. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.

      Wij zullen, zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      ramona djebali | 1-2-2010

      ik ben sinds anderhalf jaar lid van NEM en spijt als haren op mijn hoofd dat ik daar klant ben geworden.
      in het begin had ik een energie nota van 104 euro(ben alleen wonend in een klein appartementje) wat dan nog meevalt,toen kreeg ik een eindafrekening van 560 euro of ik die binnen 2 weken wilde betalen,ik bellen hoe er zo,n hoge rekening kon ontstaan?beginnen ze heel onvriendelijk van alles uit te leggen wat ik niet snap..toe ik dat aangaf zeiden ze tegen mij "ja mevrouw dan moet u maar iemand laten bellen die het wel snapt" gevraagd dat ik dan in termijnen kon betalen"ja dat kon maar wel in 3 x"ik aangegeven dat ik dan wel bereid ben om te betalen maar dat niet in 3 x kon omdat ik maar een minimum inkomen heb,kreeg ik te horen dat wanneer ik niet betaalde dit meteen naar incasso ging...ja hallo hoor je niet wat ik zeg? ik wil betalen in termijnen maar kan niet in 3 x.
      alles goed en wel ik moest maar 150 euro extra gaan betalen bovenop de verhoogde maandnota van 134 euro.
      ik kreeg vervolgens een brief dat ik een maandnota niet betaald zou hebben terwijl die wel van mijn bankrekening was afgeschreven naar hun toe..ik weer bellen en hun zeggen ja mevrouw hebben wij niet binnen gekregen dus u moet die maand gewoon betalen ja dus niet he..
      ik de bankafschriften verstuurd waarop stond dat het betaald is geen reactie maar ondertussen wel aanmaningen met verhogingen en dreigingen met incasso..weer bellen waar je ondertussen meer dan een uur aan de lijn hangt voordat je iemand aan de lijn krijgt met een 0900 nummer.
      verschillende aan de lijn gehad en hun gaven mij aan dat ze er zelf niks van snapte hoe dit allemaal kon.
      intrium justitia gebeld en hun ook de bankafschriften gestuurd nee ik moest gewoon betalen met de kosten van hun er nog bovenop...gek werd ik ervan...ik moest nu gewoon ieder dubbeltje omdraaien om nog maar aan eten te komen om hun te kunnen betalen.
      ik ben al sinds vorig jaar juli bezig om een overzicht te krijgen wat ik allemaal wel niet betaald heb want dat ik veel te veel heb betaald is 1 ding wat zeker is!!!!! ik heb tot nu toe geen obverzicht ontvangen..
      klanten service is slecht bereikbaar,ze weten zelf niet waar ze over praten,je krijgt nergens reactie op terug en je moet de ene rekening na de ander betalen
      ik ben blij dat ik kan overstappen
      Reactie van Jan Jansen | 4-2-2010 Bij dit lucratieve bedrijf moet je gewoon gelijk overstappen naar een betrouwbaar bedrijf en de begin en eindstandenmeterstanden goed bewaren en niet kloppende rekeningen moet je helemaal niet betalen, gewoon voor de rechter laten komen en daar een aanklacht indienen van ***** van nietsvermoedende mensen.
      Ook de automatische afschrijving gelijk laten blokkeren tegen dit waardeloze ********* die hun eigen gemaakte fouten op hun klanten probeerd af te schuiven met zelf uitgedachte eindmeterstanden.
      Knap bedrijf wat met niet deugende nota┬┤s voor de rechter durft te verschijnen.
      Reactie van ramona djebali | 3-2-2010 tsjonge,tsjonge..
      reactie hier op het forum van NEM gekregen zie hieronder..
      moet mijn gegevens door geven zodat ze contact met me kunnen opzoeken.
      ze hebben al honderd keer mijn gegevens gevraagd adres,telefoonnummer en hebben nu ok kijn e/mail..
      jongens doe jullie werk en zoek het gewoon op kunnen jullie contact opzoeken,is tenminste nog een beetje klantvriendelijk want zo blijf ik er weer zelf er achteraan rennen.
      ramona
      Reactie van ineke te pas | 2-2-2010 Ramona,Ook wij hebben al vanaf 2008
      problemen met de NEM.Ga niet betalen!Nem maakt veel fouten.Vandaag justitia nota ontvangen € 1185,53.GAAN WIJ NIET BETALEN!
      NEM geeft geen reactie's op klachten.
      Zend ten onrechte nota's voor adm.kosten.
      Wanneer krijg ik mijn kosten terugbe-taald? sterkte er mee.
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 2-2-2010 Beste Ramona Djebali,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.

      Wij zullen binnen 5 dagen, na ontvangst van uw gegevens, contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Sven Sijbring | 25-1-2010

      Na een paar vergelijkingssites te hebben bekeken zijn wij in aug. 2009 uiteindelijk overgestapt naar NEM. Wij zouden uitkomen op een maanbedrag van 184 euro. Een stuk lager dan de 364 euro van Essent die we eerst betaalden. Prima dus.
      I.v.m. de strenge winter wilde ik begin 2010 ons maandbedrag verhogen naar 200 euro. Ik werd toen een week later opgebeld door NEM met het bericht dat een veilig maandbedrag eigenlijk 250 euro zou zijn. Dat is 66 euro meer.
      Op de vraag hoe zij dan aan die 184 euro zijn gekomen kreeg ik als antwoord dat zij pas later de actuele verbruikgegevens krijgen van de vorige leverancier en dat zij in het begin alleen een paar richtwaarden krijgen?!
      Het vreemde is dat als ik nu op de vergelijkingssites de waarden invul waarop zij die 250 euro basseren nog steeds uitkom rond de 184 euro?!

      Ik begrijp dus nog steeds niet hoe zij aan die 184 euro gekomen zijn en, volgens de vergelijkingssites, nog steeds komen. En dat, zodra je een contract hebt, in 1 keer 66 euro meer moet betalen. En het is allemaal gebasseerd op dezelfde gegevens.

      Wie kan mij een antwoord geven?
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 26-1-2010 Beste Sven Sijbring,

      U heeft een bericht achtergelaten op deze website. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om u antwoord te geven op uw vraag.

      Om u van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen, zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, binnen enkele dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
  • Pagina 10 van 20