Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?
  • Energieprijzen van NL Energie vergelijken

    Op deze pagina kunt u de beoordelingen / ervaringen lezen over NL energie. Ook kunt u zelf uw beoordeling / ervaring over NL Energie plaatsen. Bent u benieuwd wat de energieprijzen van NL Energie zijn ten opzichte van andere energieleveranciers en wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Maak dan snel een vergelijking en stap vandaag nog zorgeloos over!

     

    • Top 5 goedkoopste actie producten

      Jaarkosten voor een gemiddeld huishouden (3500 kWh en 1800m3)

    • 1 €1631 / jaar
      €135.92 / maand
      Vergelijk
    • 2 €1633 / jaar
      €136.08 / maand
      Vergelijk
    • 3 €1650 / jaar
      €137.5 / maand
      Vergelijk
    • 4 €1681 / jaar
      €140.08 / maand
      Vergelijk
    • 5 €1685 / jaar
      €140.42 / maand
      Vergelijk
  • Ervaringen Nederlandse Energie Maatschappij

  • Meest recente ervaringen

    Meest nuttig eerst | Meest recent eerst
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      vanhetgoor | 10-5-2011

      Ik was klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij toen ik plotseling een brief kreeg dat ik niet betaald zou hebben. Ik heb het nagekeken en op mijn bankafschrift stond dat er de maand waar het over ging gewoon een bedrag aan de Nederlandse Energie Maatschappij was overgemaakt, net als de maand ervoor en de maand erna. Ik schrijf een aangetekende brief, want als men een brief schrijft dan krijgt men doorgaans ook schriftelijk een reactie terug. Dat is beter met het oog op de bewijslast e.d.

      Ik krijg geen reactie op mijn brief, ik wordt gebeld door Intrum Justitia (een incassobureau) en deze vertellen mij dat ik moet betalen, en ik vertel de jongen die mij te woord staat dat ik al betaald heb, dat ik op mijn bankafschriften kan zien dat ik betaald heb aan de Nederlandse Energie Maatschappij en dat ik dit ook met een aangetekende brief heb laten weten aan de Nederlandse Energie Maatschappij. Die jongen vertelde mij dat het geld wel op tijd was overgemaakt, maar dat het geld niet in die zelfde maand was verwerkt. Daarom had ik niet betaald, en daarom wilde men alsnog die geld hebben. Ik vertelde de jongen dat dit geld er al lang was, omdat ik een bankafschrift heb waarop dat staat. Maar ze wilden het geld toch hebben.

      Inhoudelijk is er nooit gereageerd op mijn brief, nooit heeft iemand van de Nederlandse Energie Maatschappij mij verteld dat ze er maar een beetje met de pet naar gooien, dat hun administratie een zootje is. Het regent SMS-jes en ik ben door Intrum Justitia zeven keer over dit onderwerp gebeld, maar nooit heeft men schriftelijk op papier willen toegeven dat ze geblunderd hebben.

      Ik heb toen besloten om weg te gaan bij NEM. (dit speelt dus eind 2010)

      Maar de druppel die de emmer deed overlopen komt nog, alsof dit niet genoeg was! De eindafrekening was hoger dan bij mijn vorige leverancier. Ik heb de afgelopen jaren geen extra energie-vreters gekocht, en ook was die laatste winter niet extremer dan andere winters de laatste tijd. Ik ben weer bij mijn oude 'dure' leverancier, dat is goedkoper, en als ik iets te zeuren heb over mijn oude leverancier dan kan ik deze bellen en dan krijg ik tenminste een behoorlijk antwoord, op papier! Of van een medewerker van die leverancier, en niet door een incassobureau! Ik heb de pest aan incasso-bureaus, vooral al je gewoon betaald hebt, vooral als het niet jouw fout is. Begin van dit jaar heb ik brieven gekregen van de Nederlandse Energie Maatschappij dat zij niet meer mijn leverancier zijn, maar toch heeft men nog geld afgeschreven van mijn rekening. In Januari nog, en Februari, toen ben ik naar de bank gegaan en heb uitgelegd dat ik niet meer bij de NEM zit en dat de NEM niet meer automatisch mag afschrijven. Elke maand sturen ze me nu een SMS-je met de boodschap dat de betaling is mislukt. Ze weten dat ik geen klant meer ben, ze weten dat ik vooraan bij een ander zit, ze weten dat ik een onberispelijk betalingsverleden heb, toch krijg ik een incasso bureau op mijn nek, en toch heeft de Nederlandse Energie Maatschappij geld van mijn rekening afgeschreven, lang nadat ik er was vertrokken. En nu ze niet meer gemachtigd zijn voor de automatische afschrijving willen ze toch doorgaan.

      De eerst volgende keer dat ik F.B. zie zal ik hem dit eens vertellen!
      Reactie van Annelies | 12-5-2011 Klopt helemaal Jos, al mijn berichten zijn verwijderd en ook nog meerdere zo te zien.
      Heb vandaag wel een mail gehad betreffende tevredenheidsonderzoek van de NEM? heel vreemd, daar ik al vanaf 2009 met hun aan het bakkeleien ben over een zgn eindafrekening, terwijl ik daar helemaal niet weg ben geweest en ze nu dreigen met afsluiting, dus hoezo tevreden?
      Reactie van Jos | 11-5-2011 F.B. is net als de NEM die denken alleen maar aan geld en aan om zoveel mogelijk mensen te benadelen en lastig te vallen. Één ding is zeker bij de Nederlandse Energie Maatschappij daar moet je geen klant willen zijn, daar zijn wij inmiddels allemaal al achter gekomen. En daarom vragen wij de Nederlandse staat om per direct in te grijpen bij deze waardeloze maatschappij.
      Die inmiddels ook al deze site schijnen te hebben gehackt daar er zomaar berichten verdwijnen en bij beoordelingen staat alles door elkaar. Dus schijnen deze lieden overal toe in staat te zijn.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 1 van de 1 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Jannie | 6-5-2011

      Een jaar geleden ben ik klant geworden van de NEM, eigenlijk vanaf het begin al gedoe met ze gehad en was ik niet tevreden.

      Dus ben ik sinds deze maand klant bij een andere maatschappij, waar ik tot nu to zeer tevreden over ben.

      Nu komt het fraaie, ik kreeg even een afrekening van de NEM en kon ruim 900 euro gaan betalen, terwijl ik al een voorschot betaalde van 160 in de maand, gemiddeld komt dit dus uit op zo'n 230 euro in de maand. Met zn tweetjes nog wel!

      Vandaag heb ik mijn voorschot bedrag van de nieuwe leverancier gekregen, gebaseerd op mijn eigen verbruik van afgelopen jaar. Dit bedrag is 120 euro in de maand,

      Hoe kan dit? Het kan dus niet dat ik zoveel heb verbruikt dat ik 900 euro extra moet betalen, anders had ik niet een lager voorschot bedrag bij mijn nieuwe leverancier.

      Weet iemand misschien wat ik hiermee kan doen?
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 1 van de 1 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Esther van Dam | 30-4-2011

      Nou, ik kan er ook een boekje over opendoen.
      Ik heb een tankstation en die zouden ze leveren.
      Dat ging fout dus ik steeds bellen.
      Ze leverden mijn PRIVE adres.

      Na verschillende keren over en weer bellen en mailen en al het geziek nog niet meer heb ik hun gemaild hun zooi maar bij zich te houden.

      Nu 2.5 jaar verder werd ik uitgerekend vandaag gebeld door Intrum Justitia.
      Met de melding dat ik gedagvaard word.
      Nou, kom maar op..
      Ik ga maandag naar de wetswinkel om onderbouwing te krijgen..

      Dus mochten jullie nare ervaringen hebben:
      Mail maar naar mij, dan neem ik het mee naar de rechtbank.

      Wel alles vermelden he?
      Dus o.a met wie je gesproken hebt en mailverkeer en vordringen naar Intrum Jusitia.

      eamvandam@gmail.com
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      marcel | 28-4-2011

      ik heb ook geen goed woord over de nem wij zijn er ook ingetrapt om over te stappen maar was duurder uit dus oktober weer terug gegaan naar eneco worden we 1 december gebeld door eneco waarom we weer terug gaan naar de nem hadden ze zonder ons ons weggehaalt daar? dat dat zomaar kan snap ik niet maar goed wilde toch bij eneco blijven toen kreeg ik de afrekening 1 kreeg 300 euro terug maar afrekening 2 moest van 2 maanden dat ik daar zat 1300 euro betalen had 100 euro aan telefoon kosten wilde het bandje horen maar kreeg het niet werd opgestuurt toen via email want ze beweerde dat ik de 2 de keer via de telefoon werd benaderd en ja had gezegd maar uit eindelijk via incassobureau nou die vond het zo raar dus die trok zich terug erg vreemd en intrum jusstitia trap er in kreeg het bandje te horen maar klopte niet was het eerste bandje datum en al hoorde je maar zit er nog aan vast betaal 50 euro permaand voor iets wat niet klopt maar waarschuw iedereen trap er niet in de grootste oplichters had eigelijk gewoon een rechtzaak moeten aanspannen marcel
      Reactie van Esther van Dam | 30-4-2011 Nou, ik kan er ook een boekje over opendoen.
      Ik heb een tankstation en die zouden ze leveren.
      Dat ging fout dus ik steeds bellen.
      Ze leverden mijn PRIVE adres.

      Na verschillende keren over en weer bellen en mailen en al het geziek nog niet meer heb ik hun gemaild hun zooi maar bij zich te houden.

      Nu 2.5 jaar verder werd ik uitgerekend vandaag gebeld door Intrum Justitia.
      Met de melding dat ik gedagvaard word.
      Nou, kom maar op..
      Ik ga maandag naar de wetswinkel om onderbouwing te krijgen..

      Dus mochten jullie nare ervaringen hebben:
      Mail maar naar mij, dan neem ik het mee naar de rechtbank.

      Wel alles vermelden he?
      Dus o.a met wie je gesproken hebt en mailverkeer en vordringen naar Intrum Jusitia.

      eamvandam@gmail.com
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      leonie | 26-4-2011

      tijdens onze verhuising was er iets mis gegaan bij onze oude leverancier toen heb ik de nem gebeld om info op te vragen
      dit stons mij echter niet aaan en heb me aan gemeld bij de essend
      een paar maanden later kreeg ik een aanmelding binnen .
      ik heb me nooit aan gemeld nu moet ik een flink bedrag betalen en een dikke boeten ik ben dit niet van planen laat dit echter bij de rechter voor kommen ! oplichters
      tevens ben ik op zoek naar meer mensen die dit probleem hebben . zouw u mij dan willen mailen zo dat we samen iets tegen de oplichters kunnen doen ik loop zelf bij schuld hulpverlening en hoor van mijn case maneger dat er veel meer mensen zijn die met hun problemen hebben en dat hun totaal niet willen werken met de nem! dat zegt genoeg toch?

      mvg leonie smurfineke1@hotmail.com
      Reactie van leonie | 26-4-2011 tevens ontvang ik post van incasso van andere mensen die ook problemen hebben met de nem die aan de andere kant van nederland wonen dit is ook erg slordig weer wat voor meneer de rechter
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 2 van de 2 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Jan & Ans Klinkhamer | 22-4-2011

      Tsja, het is een zéér dubieus bedrijf. Gelukkig ben ik er niet ingetrapt, maar eergisteren werd ik gebeld door een "zogenaamd" onafhankelijk bureau die mij tot 50% korting garandeerde wanneer ik lid werd van de NEM-club. Onafhankelijk noemde zij het nog! Toen ik vroeg om de offerte naar me toe te sturen moest ik eerst samen met die "aardige" verkoopster de contractvoorwaarden doornemen! Er werd een opnameband gestart waarna ik mijn akkoord moest geven! Nou dat is lekker natuurlijk. Ik stelde de dame aan aantal vragen waarop ik rare antwoorden kreeg zoals "ik mag u niets toesturen van mijn baas zonder dat ik van u een akkoord hebt via de bandopname". Hahaha.... Ach het kind kan er ook niets aan doen. Ze zal wel provisie krijgen voor iedere sul die zich zo laat oplichten.
      Wij hebben bijna 4 jaar op Bali gewoond en veel nederlanders beweren dat Balinezen allemaal corrupt zijn. Welnu, in de 3 maanden dat wij weer in Nederland zijn is dit al de 3e keer dat men probeert ons op te lichten. Dus beste mensen. U bent gewaarschuwd. Koop nooit aan de telefoon of aan de deur. En zeker niet bij de NEM.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      anoniempje | 13-4-2011

      Mijn vader is een jaar of 2 geleden opgelicht door de nederlandse energie maatschapij, als oudere is hij eringeluisd via de telefoon. Mijn zusje is 2 jaar bezig geweest om de schade te proberen te herstellen die door deze georganiseerde*** is aangericht. Zij is in alles in het gelijk gesteld maar moet zelf opdraaien voor door haar en mijn vader geleden financieele en emotionele schade. Ga nooit in zee met deze ***, ze lichten de mensen bewust op en justitie laat ze gewoon verder hun misdaden bedrijven nadat ze veroordeeld zijn. Dit bedrijf dient te wordden opgeheven en de eigenaars/oprichters opgesloten!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      muiser | 22-3-2011

      mijn ervaring met dit bedrijf is niet te beschrijven zo erg word je daar behandelt.een hond is nog beter af en een leven telt niet bij dit bedrijf.afsluiten zonder in kennis te worden gestelt is ook een gewone zaak voor dit bedrijf.
      nee ik nooit meer bij nederlandse energie maatschappij.
      Reactie van leonie | 26-4-2011 hier het zelfde probleem ik laat het voor kommen ben al bezig met een advocaat en zoek daarom mensen met de selfde problemen zo dat ik dit bij de rechter kan leggen en zodat er is wat tegen gedaan kan worden !!!!! dit zijn oplichters!!!! en dat mag gewoon van de staat
      Reactie van Jos | 24-3-2011 Tja ze dreigden mij destijds ook met afsluiting, nadat ze mij ongevraagd klant hadden gemaakt. Heb mij gelijk weer over laten switchen naar een ander degelijk en betrouwbaar bedrijf en was zodoende deze criminelen ruim een slag voor dat ze mij konden afsluiten. Hopelijk word tegen dit bedrijf spoedig de nodige stappen ondernomen, voordat ze nog meer onschuldige nietsvermoedende mensen in de vernieling trachten te helpen.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Jos | 19-3-2011

      Het mooiste van dit waardeloze bedrijf is, dat ze op: rechtspraak.nl bij uiutspraken, de ene rechtsziting na de ander verliezen. Dus een goede tip heeft u een meningsverschil met dit bedrijf en u meent in uw recht te staan.
      Gewoon wachten tot ze een rechtszaak tegen u beginnen, want een beetje rechter veegt zo de vloer aan met de lucratieve bedrijfsvoering van de NEM.
      Reactie van Jos | 19-3-2011 Moet uiteraard uitspraken zijn, kleine hapering van het toetsenbord.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      wim | 8-3-2011

      na 30 jaar trouwe klant te zijn geweest zonder klachten of problemen bij essent zijn wij door de DE NEDERLANDSE ENERGIE MAATSCHAPPIJ B.V in de val gelokt zonder mijn toestemming hebben ze een nieuwe overeenkomst afgesloten daar mijn vrouw alle betalingen doet kwam ik na 1 jaar bij de eind-afrekening erachter niet meer bij de essent te zitten en toen kwam de afrekennota 1 terug te ontvangen 390 euro periode 2007-2008 ik betaalde toen 321 euro voorschot toen ging de NEM over de periode 2008-2009 een nieuw maand tarief vaststellen van 494 euro terwijl ik geld terug moest krijgen heb toen diverse malen geprobeerd het bedrag terug te zetten op 321 euro maar zij bepaalde dat bedrag ik had niets in te brengen waarna ik aangeven heb met een louisse firma te maken te hebben (afsluiten van een nieuw contract zonder mijn toestemming) en ben toen teruggegaan naar de oude leverancier en heb de NEM gevraagd om een afrekennota te sturen over de laatste 2 maanden die duurde dat ik overgesloten was naar essent toen begonnen de problemen met mijn eindafrekening 2007-2008 klopte niet kreeg afreking 2 €421 bij betalen (foutje) kreeg afrekening 3 €614,- bij betalen welke ga ik terug krijgen of betalen heb na talloze malen telefoneren en aangetekende schrijven waar geen reactie op kwam de moed opgegeven en bureau voor Rechtshulp en consumentenwijzer ingeschakeld deze heeft naar ruim 1 jaar ook de moed opgegeven omdat de NEM ook op schrijven van rechtshulp niet reageerd en niet tot een oplossing wil komen
      inmiddels is de vordering van €600 opgelopen met de deurwaarders kosten tot €1600,-en ben door de NEM gedagvaard wat ik met vertrouwen tegemoed zie hou iedereen van de uitslag op de hoogte en waarschuw iedereen om op tepassen met deze zogenaamde prijsvechter in zee te gaan want voor je het weet zit je er jaren aan vast en niet alleen contractueel deze brutale prijsvechter stuurt ook nog jaren lang incassobureau achter je aan om spooknota,s te innen
      Reactie van schmitz | 8-3-2011 ook incasso gehad van over de 1600euro is met nem niet te praten en met nieuw incasso bureau ook niet heb auto maar verkocht om rekening te kunnen betalen was anders mijn huis kwijt geweest we hebben na das je goed recht en alles geschreven helaas zonder succes nu zijn we er van af weer een ervaring rijker ik stap nooit maar dan ook werkelijk nooit meer over van bedrijf na bedrijf heb mijn lesgeld wel betaald succes en hoop dat t je wel lukt
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      E. Hekkert | 2-3-2011

      Niet een ervaring maar wel een link naar een relevant artikel.

      Nederlandse Energie Maatschappij is nu de duurste (24-12-2010)
      http://www.energieraad.nl/newsitem.asp?pageid=28916
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Arjan | 1-3-2011

      Drama betaal achteraf altijd teveel veel beloven maar aan het eind de rekening.
      Frans kan het natuurlijk wel betalen
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      marjolein | 24-2-2011

      ik heb ook NEM gehad bij mijn vorige woning. Ben daar nu al 1jaar weg en nog steeds een heel gezeur over de rekeningen. Kreeg een eind afrekening van bijna 800 euro op mijn oude adres terwijl ik al door had gegeven daar als een hele lange tijd niet meer te verblijven. Van het jaar dat ik bij hun een overeenkomst had verbleef ik 8 maanden niet in die woning, totaal niemand. En nog willen ze beweren dat ik 800 euro te weinig heb betaald, hele discussies hierover geweest en gevraagd hoe kan ik 800 extra verbruikt hebben terwijl er niemand in de woning verbleef, het was zelfs zomer. Schijnbaar hebben ze daar niet al te veel verstand en bleven ze nogal als een bandje haken met als enige te zeggen: u heeft nog 800 euro openstaan. Van een rekening die ik dus niet eens ontvangen heb, en die is ook nog eens naar de deurwaarder gestuurd ondanks dat hun die fout hebben gemaakt! Ik ben toen naar hun overgestapt omdat je overal hoorde dat het het goedkoopste was, nou goedkope oplichters ja! Volgens mij blijf ik maar gewoon bij essent al dacht ik altijd dat ik daar wat duurde mee was, maar in alle 5 jaar bij essent nooit zoiets belachelijks meegemaakt als dit!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      josie | 23-2-2011

      weet je mij zo erg opvalt is dat we bijna allemaal een torenhoge afrekning kregen of krijgen
      terwijl we al hoge maandlasten hadden
      wij zijn ookal meer als 2jaar aan het vechten met nem
      werden ook gebeld met dat ze goedkoper maandlasten hadden dan essent dus wij overgestapt
      en inplaats van 200 wat we by essent betaalden moesten we 480 per maand betalen en dubbele rekeningin
      met de overstap wat ze gezegd hadden dat dat niet zou gebeuren gebeld en gebeld en gebeld en ze deden niks wij kwamen heel erg in de problemen door de hoge kosten maar een betalingregeling oh nee dat deden ze niet dus toen we terug wilden naar essent kregen we een afrekning van byna 2000euro
      dus alles naar cannock chase incasso en zelfs die zeiden dat ze gek waren met hoeveel ze per maand wilden hebben dus betalingregeling getroffen van 150 per maand en weer terug naar essent waar mijn maand bedrag van 480 naar 150 ging en ik kreeg nog terug zo weinig verbruikte we maar wat gebeurde er ze goide cannock chase eruit omdat ze meer per maand terug wilden en namen een andere incasso
      die ons voor het gerecht sleepte en loonbeslag deed van 405 per maand en we vechten maar door
      maar ik vraag me af hoe het kan dat wij allemaal zo n hoge maand bedragen hebben en nog zo n afrekening is er nou geen een bedryf jurist wat dan ook die hun kan stoppen
      ik heb een mail gestuurd na dasjegoedrecht@endemol.nl gestuurd
      als jullie nu ook je verhalen daarheen sturen is er mischien eindelijk iemand die ze stopt
      gr josie
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 1 van de 1 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Colin Bijnen | 22-2-2011

      Kreeg eind december een excusesmail, waarin stond dat ze post naar mijn oude adres hebben verstuurd.
      Geen probleem op zich, waar het niet dat ze ook aanmaningen van mislukte automatische incasso`s naar mijn oude adres hadden gestuurd.
      Daarom kreeg ik een week later een brief met een openstaand bedrag van €462, van oktober en november.
      Ik meteen gebeld met het bericht dat ik meteen zou betalen, kreeg ik te horen dat oktober al bij het incassobureau lag. Hier ben ik het natuurlijk niet mee eens. Ik heb zeer veel emailcorrespondentie, brieven, dreigingen, en waardeloze telefoongesprekken achter de rug, ook met het incassobureau. Allemaal met sesamstraat-antwoorden. Nu sturen NEM en incassobureau verschillende rekeningen, wat al verwarrend en amateuristisch genoeg is, maar nu vraagt NEM zelfs om een bedrag uit oktober 2009, waar het incassobureau niks van weet. Ik snap goed dat het mijn fout is dat automatische incasso niet mogelijk was. Ik kijk echter nooit naar die rekening, en begreep ook pas tijdens dat eerste telefoongesprek dat er op de 24e van de maand wordt geincasseerd. Niet echt logisch lijkt mij, maar vooruit.
      Nu heb ik in januari 2011 de termijnen van november en december ook betaald, op dezelfde dag.
      Krijg ik van het incassobureau een brief dat ik november en oktober nog moet betalen.
      Mijn betaling van november aan de NEM was bij het incassobureau verrekend met de openstaande rekening van oktober! Was een normale gang van zaken volgens een vrouw van het incassobureau. Maar de betaling van december was weer niet verrekend met de openstaande rekening van november, terwijl deze betalingen op dezelfde dag betaald zijn!
      Nu is het openstaande bedrag bij het incassobureau opeens €512, maar daarbij staat wel vermeld dat ik reeds 256 heb betaald! Nu mogen ze dus ook €150 incassokosten rekenen, omdat de hoofdsom boven de €500 is gekomen.
      Vandaag het incassobureau gebeld na een sms-je van hun zijde. Een arrogante vrouw aan de lijn die nog te dom was om te poepen. Er zou een rechtzaak volgen, en ik kan niet wachten.
      Ben inmiddels al overgestapt naar een andere leverancier, en ik gok dat ik ook een absurde eindafrekening ga krijgen, terwijl ik maandelijks ruim €100 meer betaal dan ik volgens hun eigen site zou moeten betalen.
      Een droevige onderneming, dat NEM, en heb enorm spijt dat ik er ooit lid van ben geworden.
      Ik snap dat een nieuwe onderneming opzetten lastig kan zijn, zeker met het gebrek aan behoorlijk personeel, maar dit slaat alles.
      En ondertussen staat de oprichter met €45.000.000 te lachen in de Quote 500...
      Reactie van Jos | 24-2-2011 Gewoon gelijk overstappen naar een fatsoenlijke maatschappij en de nlenergie een dikke middenvinger geven. Daar gaat geen rechter meer in mee met dit waardeloze bedrijf die de wetgeving in Nederland gewoon aan hun laars proberen te lappen.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 2 van de 2 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Oude Egberink | 10-2-2011

      Mijn zwager zat bij de NEM. wij wouden eerst afwachten of hij echt goedkoper uit zou zijn. na een tijd hem eens gevraagd. nee, het beviel hem wel. geen boetes of wat dan ook bij overstappen gehad. dus wij een jaar later, nu een week geleden maar eens vergeleken. het scheelde ons 30 euro per maand vergeleken mijn leverancier van nu, essent.
      toen maar de stoute schoenen eindelijk aangetrokken en NEM gebeld op donderdag. ik moest het een en ander antwoorden en dit werd op een bandje opgenomen. ik zou de papieren in huis krijgen en had wettelijk 7 dgn de tijd om alsnog te kunnen annuleren. die avond kreeg ik ineens een mail van iemand die wist dat ik bezig was met het overstappen naar de NEM. google eens op NEM werd mij gezegd. ik googlen en ik werd steeds banger. jeetje wat een negatieve beoordelingen had de NEM! het zijn dieven, misdadigers enz. ook al stuurde je aangetekend het annuleringspapier terug, toch zat je aan hun vast. ik werd steeds onrustiger en onzekerder want IK had ook al contact gehad met hun! ik de volgende dat direct de NEM klantenservice gebeld. dat ik de papieren nog niet in huis had maar alsnog nu al wou doorgeven dat ik niet met hun in zee wou! ondertussen had ik mijn zwager weer gebeld en verteld wat mijn bevindingen nu achteraf waren. Jaaaaa hij had net een brief in huis van de NEM en hij moest 1000 euro bijbetalen! nou, toen werd ik helemaal onrustig. de klantenservice raadde mij aan via de website naar contact te gaan en een berichtje moest achterlaten dat ik nu al wist dat ik niet verder wou met hun. je moest hier aanturfen of je al klant was of niet. ik vulde NEE in. het vreemde was, dat ik het bericht dan niet kon versturen. vervolgens JA ingevuld maar nadrukkelijk erbij gezet dat ik geen klant was en geen keus had dan aan te turfen dat ik wel een klant was anders kon ik het bericht niet versturen. alles uitgeprint, voordat ik het opstuurde, voor het geval ik toch problemen kreeg met de annulering. dit als bewijs dat ik al voordat ik de papieren in huis had al had aangegeven dat ik wou annuleren.
      het duurde 6 dagen en toen kreeg ik eindelijk een envelope op de mat. en wat bleek: de onrust was voor niets, ze hadden me direct een briefje gestuurd, dat de annulering goed was aangekomen en dat het hierbij dus definitief was dat ik niet met hun in zee ging. Al die stress voor niets geweest! ik wil hier dus mee zeggen, dat het niet altijd fout hoeft te gaan met de annulering binnen 7 dagen. ze hebben het netjes afgehandeld. Qua klantenservice heb ik dus achteraf totaal verkeerd gedacht over de NEM. door alles wat hier op deze site negatief is neergezet, was ik helemaal in alle staten. Ik kan niet oordelen over de negatieve dingen zoals nota's en achteraf veel meer moeten betalen dan beloofd. laat dat duidelijk zijn. maar ik wou dit toch even kwijt.
      Reactie van Oude Egberink | 16-2-2011 even een reactie voor jos.
      ik snap hoe gefrustreerd je bent. en ik ben met je eens dat er echt iets niet klopt bij de NEM. mijn vorige reactie was ook puur alleen over het gegeven dat je na die 7 dagen bedenktijd alsnog wordt aangesloten terwijl je aangetekend of niet de annuleringspapieren hebt opgestuurd. bij mij is dat dus wel goed gegaan. en dat wil zeggen dat dat niet altijd fout gaat. Ik ga niet met de NEM in zee en heb ook geen goed gevoel bij hun. Het is goed dat je de mensen wil behoeden om met NEM in zee te gaan , maar de boodschap is nu wel duidelijk....
      Reactie van Jos | 16-2-2011 http://www.energieraad.nl/newsitem.asp?pageid=28916
      Reactie van Jos | 11-2-2011 Dan heeft u meer geluk gehad dan wijsheid, denk dat deze waardeloze maatschappij ook niet meer voor de rechter durft te verschijnen met hun flut contracten die verkregen zijn onder valse voorwendsels. Raad iedereen aan gelijk over te stappen naar een andere maatschappij die nog respect hebben voor hun klanten en met normaal kloppende eindmeterstanden en eindafrekeningen komen en als deze niet kloppen men dit ook gelijk in goede orde maakt. En dat hoef je van deze waardeloze maatschappij echt niet verwachten die reageren nergens op als het in hun nadeel is.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 2 van de 2 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Rusch | 10-2-2011

      VERSCHRIKKELIJK!!
      terwijl je al een contract bellen ze op om te waarschuwen dat je de kleine lettertjes niet hebt gelezen en het gas 500 euro per jaar duurder wordt en proberen ze een nieuw wurgcontract te sluiten.
      ze bellen ongeveer 2x per dag op je mobiel
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      schmitz | 9-2-2011

      ik zou t ook zeker niet doen.
      we kregen telefoontje met een hele hoop mooie praatjes waar niks van uit is gekomen. ze waren zo gezegd de goedkoopste na de eerste voorschot wat betaald moest worden was al stuk duurder dan essent. na telefoontje van weet ik hoelang zonder resultaat natuurlijk.volgde de jaarafrekening waar niemand voor is geweest en ze na schating de voorschot weer omhoog gooide en niet zo zuinig omhoog heb rekening van voorschot liggen kwam voor een maand meer dan 400 euro betalen hebben nog paar telefoontjes gepleegd maar waren niet voor reden vatbaar.ben gelukkig al meer dan een jaar terug bij mijn oude leveransier essent waar we nu gelukkig maar een voorschot van 185 hoeve te betalen en ook nog flink bedrag terug hebben gekregen mbt vorige jaar afrekening dus wij zeggen nederlandse energie maatschapij als je dief bent van je eigen portemenee moet je t doen
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      E Bootsma | 7-2-2011

      Verschrikkelijk...WAARDELOOS!
      Is mij aan de deur aangesmeerd, klonk te mooi om waar te zijn (domdomdom, ben erin getrapt).
      De jongen die bij mij aan de deur verscheen had mooie verhalen.
      Eenmaal lid bleek dat het mij 163 euro per maand kost i.p.v. de beloofde 60 euro zoals bij essent het geval was..
      (het cadeautje heb ik nimmer mogen ontvangen maar dat is het ergste nog niet).
      Was reeds een half jaar klant bij essent toen ik overstapte terwijl ik een jaarcontract had, de persoon in kwestie beloofde mij dat ik niet voor overstapkosten zou komen te staan, mocht dit wel het geval zijn zou het zo'n 25 euro kosten en zoden hun dit voor mij betalen.
      Met mijn twijfel heb ik toch op bandje ingesproken toen ik lid werd dat hun voor deze overstapkosten zouden instaan mocht hier toch sprake van zijn (terwijl ik eigenlijk alleen ja en nee mocht zeggen op dit bandje). De jongen bleef herhalen dat zit wel goed, dat is geregeld. dit is ook opgenomen.
      Nu moet ik ook nog eens 100 euro overstapkosten betalen aan essent!
      Na 3x 'telefoontjes' te hebben gepleegd t.w.v. 15 a 20 euro beltegoed per keer', zou het opgelost worden:
      ik betaalde inderdaad teveel ze hebben alles berekend en ik kwam op de 60a 70 per maand, ook zou ik die 100 euro terug krijgen als mij dit was beloofd ookal deden ze dit normaliter nooit, als het mij was beloofd en op band stond. absoluut zou het goed komen. Heb zelfs de naam van de verkoper herhaaldelijk mogen noemen.
      Nu zou ik alledrie keer dat ik eindelijk contact had, de wachttijd duurd namelijk altijd zogenaamd 3 a 5 minuten maar reken er maar op dat je bijna je hele beltegoed wacht, 3 minuten is bij hun minimaal 15 minuten!
      Alledrie keer zou ik terug gebeld worden, de laatste meneer klonk alsof hijer echt wat aan doen zou, maar het was voor de kerst dus met zijn verontschuldigen zou ik uiterlijk de 1e week van januari gebeld worden (het is nu de 1e week februari en ik heb nog niks gehoord). Ook heeft hij na het doorgeven van alle oude essentstanden beloofd dat hij het opnieuw zou berekenen en ik niet weer zoveel zou hoeven betalen. Inmiddels hebben ze weer 163 euro
      af proberen te schrijven maar dit lukte niet ik heb een uitkering en kan niet in de min staan. Nu moet ik voor 11 februari betalen anders komen er kosten bij en straks deurwaarders enz.
      Bel nu iedere dag met de klantenservice en kom niet door de wachttijd heen van zogenaamd 3 minuten.
      Heb het 0900 nummer gebeld waar je klant kan worden, gelijk namen ze op, heb mijn verhaal gedaan maar ik moest bij de klantenservice wezen, heb gevraagd of hun met de bedrijfstelefoon even zouden kunnen bellen met de klantenservice om te zeggen dat men mij nog terug zou bellen. dit kon niet, ze hadden mijn gegevens niet. die wou ik wel geven maar het kon nog niet.
      Ben wel met hangende pootjes weer lid geworden bij essent inmiddels.
      Heb nog nooit zoiets meegemaakt heb spijt als haren op mijn hoofd. trap er niet in:
      als mensen deur aan deur gaan, nooit in trappen. hier krijg je spijt van!
      Geloof me maar, bespaard je heel wat ellende!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Nijenhuis | 5-2-2011

      Na een jaar gooien ze je voorschot met 100% omhoog. Contact is niet mogelijk, afspraken worden niet nagekomen, zeer onprofessioneel personeel zonder enige kennis.
      Reactie van NLEnergie Internet Klantenservice | 9-2-2011 Beste Nijenhuis,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen.

      Om u beter van dienst te zijn vragen wij u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl.

      Wij zullen, zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zo snel mogelijk contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Reactie van Jos | 5-2-2011 Tja en ze schijnen ook nog als duurste energie leverancier uit de bus te komen.

      http://www.energieraad.nl/newsitem.asp?pageid=28916

      Wij zeggen niet doen, ze hebben inmiddels al een boete van een miljoen.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      M Schumm | 2-2-2011

      Trap er maar niet in. Ik heb een zeer slechte ervaring met nlenergie. Typisch een bedrijf dat snel wil groeien overd e ruggen van haar klanten. Zodra je binnen bent houden ze zich niet aan hun eigen voorwaarden en zijn ze, qua administratieve chaos, nog erger dan eneco. (en dat zegt wat)
      Ze hadden mij gedaagd voor de rechter en verloren. Ze kregen van de rechter flink op hun donder ondermeer omdat hun administratie niet op orde is.
      Ook qua goedkoopheid heb ik ernstige twijffels. UIteindelijk (puntje bij paaltje) was ik net zo duur uit als energiedirect of mijn huidige leverancier.
      Kortom mooie woorden, maar slechte daden.

      ps: natuurlijk is mijn ervaring slechts 1 van de.... Maar wat ik gezien heb is een stugge onbuigzame organisatie die niet mee denkt met haar klanten.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      herma | 2-2-2011

      Ik ben blij dat ik op deze site ben gekomen, crisis wat een verhalen. Zo als ik er al over dacht over te stappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij, nu dus in geen geval. Lieve mensen bedankt allemaal dat jullie mij voor een gigantische fout hebben behoed. Is er iemand die misschien wel een maatschappij weet die het goedkoopste is voor een 1 persoonshuishouden?
      Reactie van ouafae | 3-2-2011 ik wilde overstappen naar NEM, Maar dit gaat dus nu niet gebueren en blijf lekker bij Nuon, geen problemen mee gehad al 25 jaar niet
      Reactie van Herma | 2-2-2011 Bedankt Nikki
      Ik ben nu ook afnemer van Nuon, en idd geen problemen. Heb echter nog geen afrekening van ze gehad, al is alles wel opgenomen in november. Dit is ook het eerste jaar hoor dat ik bij Nuon ben. Heb ook geen idee wanneer die mensen de afrekening dan sturen.
      Reactie van nicky | 2-2-2011 Ik weet niet of de nuon goedkoop is maar ze zijn wel goed ik heb nooit problemen met de nuon gehad je wordt snel geholpen .Bij de Nuon betaalde ik elke maand hetzelfde als nu bij Nem . Bij Nem moet ik altijd bij betalen en bij de Nuon kreeg ik altijd geld terug. Begin echt nooit aan NEM. Nooit doen!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 1 van de 1 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Elstar | 30-1-2011

      Met al die duizenden klanten die ze hebben zullen ongetwijfeld een aantal zijn die niet blij zijn of die anders zijn behandeld dan de anderen. Maar mensen klagen nog al snel al ze moeten bijbetalen. En mensen vergeten dat de energie prijzen stijgen en dat je niet je leven lang voor het zelfde bedrag kunt blijven betalen. NLE heeft nu meer dan 550.000 klanten en natuurlijk zullen er wat tussen zitten die niet even netjes zijn behandeld want we zijn ook maar mensen en wij maken ook fouten. Ik zit zelf nu al ruim 3 jaar bij de NLE en ik heb geen enkel klacht te melden. Bij de zelfde verbruik en zelfde energie prijzen kom ik bij de NLE altijd goedkoper uit.


      Overgings vindt ik het wel sneu voor mensen die met NLE problemen hebben en ik hoop voor ze dat ze er snel uit zullen komen.
      Reactie van Jos | 31-1-2011 Als jij geen medewerker van de nederlandse energie maatschappij bent, waarom is mijn reactie dan verwijderd ? En ik speel hier geen rechter die komen van zelf wel bij dit waardeloze bedrijf, bestaande uit nietsnutten.
      Wij trachten hier gewoon eerzame burgers te behoeden, voor deze energie struikrovers en dat heeft niets met de held uit hangen te maken. Want helden die blazen de gehele boel bij de nem op.

      Groetjes van een slachtoffer van een zeer crimineel bedrijf, met uit nietsnutten bestaande arbeidskrachten zonder enige vorm van mentaliteit, want een mens met karakter die zou zich toch diep schamen om daar voor te gaan werken.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Nicky | 21-1-2011

      Ik heb ook een dikke klacht over NEM ik betaal mijn rekening gewoon kreeg ik een brief van incassobureau dat ik een bedrag van 38 euro en 25 euro administratiekosten moest betalen. Heb ik gedaan krijg ik een dag later een brief van NEM dat ik een bedrag van 226 euro moet betalen ik betaal volgens NEM te laat en krijg dan van maanden geleden een rekening aanmaakkosten 12,50 euro? en 25 euro administratiekosten.Ik heb gelijk gebeld maar moet betalen anders sluiten ze af!
      Er klopt gewoon niks van maar ja... ik ken genoeg mensen die willen overstappen naar NEM maar ik ga ze dit dus mooi af raden met de NUON had ik nooit problemen en nu wel rara hoe kan dat? Ze hebben natuurlijk te weinig klanten en daardoor moeten de klanten die ze nu hebben onder lijden.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      BLUE | 30-12-2010

      beste jos , als u dit u overkomen is adviseer ik u om aangifte te doen voor het delict "valsheid in geschriften". ik heb van de meterstanden kaart een kopie gemaakt en heb alles bewaard wat mij belooft en verzekert is , de bandopname die ik heb gemaakt heb ik voor de zekerheid al bij het E.C.H. opgevraagd , en ik adviseer u dat ook te doen. mochten ze zoiets doen dan maak ik er zeker werk van . bedankt voor de tip!!!
      Reactie van Jos | 31-1-2011 Wij zeggen niet doen, ze hebben inmiddels al een boete van een miljoen, voor oneerlijke handelspraktijken en het vervalsen van voice logs.

      Groetjes van een slachtoffer van een zeer crimineel bedrijf.
      Reactie van Elstar | 31-1-2011 Hey Jos probeer je een held uit te hangen of probeer je hier een soort rechter te spelen. En nog iets ik ben maar een tevrede klant van nle en geen werknemer . Maar als het zo is dat nle een groote criminele organisatie is dan was dit al lang stop gezet.....TOCH RECHTER!
      Reactie van Jos | 10-1-2011 Beste Blue.

      Bijgevoegde link zegt meer dan voldoende over dit criminele bedrijf.

      http://www.consumentenautoriteit.nl/sites/default/files/Sanctiebesluit_NEM.pdf

      Groetjes Jos.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
  • Pagina 10 van 22