Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?
  • Energieprijzen van NL Energie vergelijken

    Op deze pagina kunt u de beoordelingen / ervaringen lezen over NL energie. Ook kunt u zelf uw beoordeling / ervaring over NL Energie plaatsen. Bent u benieuwd wat de energieprijzen van NL Energie zijn ten opzichte van andere energieleveranciers en wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Maak dan snel een vergelijking en stap vandaag nog zorgeloos over!

     

    • Top 5 goedkoopste actie producten

      Jaarkosten voor een gemiddeld huishouden (3500 kWh en 1800m3)

    • 1 €1525 / jaar
      €127.08 / maand
      Vergelijk
    • 2 €1566 / jaar
      €130.5 / maand
      Vergelijk
    • 3 €1576 / jaar
      €131.33 / maand
      Vergelijk
    • 4 €1582 / jaar
      €131.83 / maand
      Vergelijk
    • 5 €1598 / jaar
      €133.17 / maand
      Vergelijk
  • Ervaringen Nederlandse Energie Maatschappij

  • Meest recente ervaringen

    Meest nuttig eerst | Meest recent eerst
    • 16 van de 16 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Jeroen & Kirsten Vervoord | 19-10-2011

      Lekker bedrijf ... Wij zijn nu net 3 maanden bij N.E.M. en hebben in 1 maand tijd 3 keer de meterstanden moeten doorgeven om een "herberekening" uit te voeren. We begonnen met een maandbedrag van 208 euro, was al vreemd omdat we bij de vorige leverancier 128 betaalden en nog terugkregen ook. Nou, nogmaals bellen, meterstanden etc, maandbedrag van 150 euro afgesproken. Door N.E.M bevestigd en al. 2 weken later... brief van de N.E.M, ze hebben even een nieuw voorschotbedrag berekend, 248 euro ... ***. Nogmaals bellen, jahoor weer meterstanden doorgeven. Nu gaan ze weer even een nieuw maandbedrag berekenen, i.p.v. die 150 euro ! Zie wel weer n brief komen met een voorschotbedrag van 312 euro ofzo ...Wij zeggen, Nederlanse energie maatschappij, *** erop ! wat een ***, begin er niet aan. Wij zijn ook maar vast overgestapt voordat het echt te erg word.

      M.v.g Jeroen & Kirsten
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 26 van de 27 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      houtman | 18-10-2011

      ook wij hebben net als velen problemen met de nem . afrekening die niet online stond om te betalen tig keren gebeld teefoontjes waarvan men nu zegt dar weten wij niets van een regeling getroffen ook telefonich nu hebben ze het aan interim justitia door gesluist want ja ze weten niet van telefoontjes heb dus nu opgezegd zit te wachten op een afrekening en zal zeker iets terug krijgen maar inmiddels mag ik wel betalen aan interim justia ik snap uberhaupt niet dat dit bedrijf in zee gaat met deze *** want zo noem ik ze
      Reactie van Jos | 18-10-2011 Interum justitia zijn net zulke grote criminelen als de nem zelf, dus soort zoekt soort, hopelijk word spoedig tegen deze criminele praktijken de nodige stappen ondernomen, want het is te gek voor woorden dat dit in Nederland mogelijk is.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 10 van de 10 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Eef | 15-10-2011

      Ik ben een alleenstaande man van 68 jaar. Ik woon in een apartement en ben ooit overgestapt naar de nem omdat ze een leuke actie hadden. Na niet al te lange tijd ging mijn maandtermijn al met 50% omhoog. Volgens de nem omdat de energieprijzen ook stijgende waren. Ik had toen nog zoiets van, nou ja, laat maar gaan, ik betaalde toch al weinig. Nu viel laatst de jaarafrekening in de bus wat mij bijna een hartinfarct opleverde. Of ik even 3500 euro wilde betalen. In eerste instantie gebeld voor uitstel om een en ander te laten uitzoeken en de meter te laten controleren. Er werd mij toegezegd dat de betaling uitgesteld zou worden totdat helder was wat er speelde. Ik zou hier ook nog schriftelijk bericht van krijgen. Ben nu nog altijd aan het wachten op die brief. Het bedrag werd mooi binnen twee weken afgeschreven van mijn rekening. Ik heb het direct terug laten storten en een aangetekende brief gestuurd waar ik geen respons op heb gekregen. Er is nog een vervolgbrief de deur uitgegaan omdat ze plots,zonder notificatie 200 euro maandtermijn afschreven. In plaats van een antwoord op mijn vragen en gestuurde brieven krijg ik vandaag een schrijven van de nem dat als ik niet betaal, ik binnen 8 dagen wordt afgesloten.
      Nogmaals: ik ben zelden thuis overdag en leef alleen. Wat hier aan de hand is ga ik tot op de bodem uitzoeken, al moet het voor de rechtbank komen. Ze zullen met deze asociale praktijken niets bereiken.
      Ik wil graag met zoveel mogelijk gedupeerden een front vormen tegen deze ***. Wordt je ook belazerd door de nem, stuur een korte mail met je naam en woonplaats naar nemgedupeerden@gmail.com. Aan deze praktijken dient een einde te komen.
      Reactie van karel | 12-11-2011 Na een actie van Power to thé people informatie en offerte gevraagd bij de Nem.
      Helaas de brutaliteit begon door mij onmiddellijk bij mijn oude leverancier weg te halen en ondanks mijn bezwaar tijdens een soort intake gesprek en de mededeling dat ik niet akkoord kon gaan met hun voorstellen, toch doorgezet heeft de juffrouw van het call centre en al snel werd de eerste, te hoge, rekening ongevraagd van mijn rekening afgeschreven. Ik heb een advocaat ingeschakeld, een aangetekende brief gestuurd en ook de advocaat heeft een brief gestuurd maar helaas geen enkel antwoord alleen dreigementen. Wie neemt het initiatief voor een gemeenschappelijke actie ??
      Reactie van renate | 5-11-2011 Overstappen heeft geen zin, jou netbeheerder blijft jou netbeheerder, ongeacht bij welke maatschappij je zit. En je netbeheerder is verantwoordelijk voor de meterstanden.
      Reactie van Jos | 18-10-2011 Gewoon de juiste meterstanden controleren en op schrijven, daarbij met spoed overstappen naar een andere betrouwbare maatschappij. Want deze criminelen moet men toch echt een slag voor blijven en de kans tot afsluiten zodoende ontnemen, daar alleen de netwerkbeheerder de energie kan afsluiten en als de nem ondeugdelijke zelf uitgedachte meterstanden hanteert, kan men bij de netbeheerder hier zo een klacht over in dienen, daar dit een vorm van pure oplichterij en een poging tot diefstal is. Met deze maatschappij dient men echt niet in zee te gaan, die leveren inplaats van energie alleen maar grote problemen en kost de nietsvermoedende burger handen vol geld.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 72 van de 76 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      tom | 9-10-2011

      het overstappen was een fluitje van een cent. met de eerste nota ging het meteen al fout. die was hoger dan die van de voorgaande leverancier. terwijl wij juist zijn overgestapt om de maandelijkse kosten te drukken. met veel gemor, het was immers voor ons bestwil !
      want, aldus de telefonist; wij willen niet dat u moet bijbetalen bij de jaarlijkse eindafrekening. met enig gemor werd het maandtarief aangepast. nu zeven maanden verder is de maand nota viermaal verhoogt !! tja en ik ben veel weg voor mijn werk en ben dus niet altijd tijdig in staat om het maandtarief aan te passen. op brieven, ook aangetekende, wordt niet gereageerd. na dertig jaar zonder problemen bij dezelfde leverancier heb ik reuze spijt te zijn overgestapt naar dit baggerbedrijf. ik zeg NIET DOEN
      Reactie van stephanie-joy | 11-5-2012 Ik heb hetzelfde meegmaakt. Ik stapte over van nuon naar NEM, ivm belofte: een lager maandbedrag. Dit was ook zo afgesproken, ik zou 100 euro per maand petalen ipv de 120 bij nuon. De eerste factuur kwam binnen en...ik zie een maandbedrag van 138 euro staan.

      Ik ben erin in getrapt door de geweldige actie...eerste jaar 50 euro terug van NEM, tweede jaar 150 en het derde jaar 250! Ik zit dus vast aan een drie jarig contract.

      Afgelopen vijf maanden moeten wachten op mijn jaarafrekening. In die maanden schreef de NEM geen maandbedrag af in afwachting op mijn afrekening. Meteen na de eerste maand hing ik aan de bel. Ja mevrouw...heel vervelend voor u mevrouw...ik betreur de gang van zaken mevrouw.....het komt zo snel mogelijk mevrouw. Ik heb vijf keer gebeld waar jaarafrekening bleef en dat maandbedrag niet wordt afgeschreven. Ja mevrouw..u bent helaas een van de huishoudens bij wie we de jaarafrekening nog niet hebben uitgezocht (ik had de cijfers al vijf maanden geleden geleverd) Geen brief...

      Nu heb ik ein-de-lijk mijn jaarafrekening. Die zogenaamde korting van 50 euro is 42 want er gaat nog btw af of wat voor bull shit ook (Dat beloofd wat voor de derde termijn) De niet gerekende maanden worden meegenomen in mijn nieuwe maandtarief, die nu 184 euro is!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik woon verdorie alleen, en zo''n groot inkomen heb ik niet.

      Ik krijg twee dagen later een kaartje van de NEM dank u voor uw geduld. Als ik deze verwoordeling mag gebruiken van de site:kotsmisselijke actie. Maanden vraag ik een brief over gang van zaken, en nu ze eruit zijn een Hollands kaartje, meteen de dag na hun telefoontje wat eind afrekening is?

      Ik voel me zo vreselijk in de zeik genomen, en weet niet wat ik nu moet doen. Ik mis mijn geliefde oude nuon. Ook ik zeg NIET DOEN
      Reactie van Elisabeth van Oranje | 4-3-2012 Ook ik heb een conflict met de NEM. Vorig jaar december 2011 overgestapt en de eerste maand werd een bedrag van 467 euro afgeschreven terwijl ik bij de vorige energieleverancier 193 euro per maand betaalde. Na stornering van het bedrag en het verzoek het juiste bedrag af te schrijven kreeg ik een incassovordering. Hierna werd mij gevraagd het verkeerd in rekening gebrachte bedrag in drie termijnen te betalen want administratief is het voor de NEM niet mogelijk met terugwerkende kracht hun fout te corrigeren. Nu weer een dreigbrief dat ze de energie gaan afsluiten. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Dus hierbij adviseer ik iedereen die wil overstappen STAP NIET OVER NAAR DE NEM, vreselijke service alleen maar ellende.
      Reactie van resi | 22-11-2011 NIET DOEN is ook mijn motto!
      Nadat we door financiele problemen en vertraagde procedures bij essent werden afgesloten hebben we ons ook bij NEM gemeld. Alles was geregeld totdat we van de netwerkbeheerder te horen kregen dat we nergens geregistreerd stonden en we dus geen stroom meer kregen. Bij de NEM zeiden ze toen dat er 8 weken overheen gingen voordat er ook echt stroom werd geleverd, en dat we ook dan pas in de nationale databank aangemeld werden (andere maatschapijen doen dit al bij aanmelding) om die weken te overbruggen moesten we maar 2 maanden naar eneco of zo gaan voor een variabel contract. Natuurlijk hebben we toen gezegd als we nu voor 2 maanden naar eneco gaan blijven we daar ook. Dat hebben we dus ook gedaan (boete werd overgenomen) Na 8 weken belt eneco met de vraag waarom we weer zijn overgestapt??? Naar NEM !!! Hebben ze gewoon eneco opgezegd. Nu zijn we gewoon bij eneco (hun hebben ons weer terug genomen) maar NEM wil geld zien van die weken dat we even bij hun waren? Wij volgen het niet meer, zij snappen het niet meer en onze schuldhulpverlener kan het ook niet meer volgen. Wij wachten dus ook maar gewoon op de deurwaarder met zijn papieren voor rechtsmaatregelen.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 50 van de 51 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      M.Alders | 28-9-2011

      Ik heb sinds een jaar of 4 een contract met de Nederlandse EnergieMaatschappij. Sterker nog, ik heb 2 contracten van de NEM. Ik bewoon namelijk 2 huizen waarvan ik 1 groot huis gemaakt heb. Wel hebben beide huizen een zelfstandige aansluiting en eigen gas-en stroommeters, ik heb dus voor beide huizen een afzonderlijk contract. Nadat ik de meterstanden doorgaf belde ik de NEM om te vragen of dit binnen de door mij betaalde maandbedragen bleef en ik kreeg te horen dat ik geld terug zou krijgen. Later bleek echter dat ik 250 euro moest bijbetalen voor woning A. De automatische incasso hiervan schreven zij echter af op naam van woning B. Na een aantal aanmaningen en telefonisch contact ontdekte ik met de behulpzame helpdeskmedewerker dat er op woning A een tekort stond van 250 euro terwijl er op woning B een teveel betaald bedrag stond van 250 euro. Probleem opgelost zou je denken. Nee dus. Sindsdien heb ik weer een aantal aanmaningen gekregen en dreigen ze met afsluiting. Sinds een week heb ik zelfs het incassobureau " Vesting Finance Incasso B.V. " op m'n dak gekregen die beschikken over een telefonisch computersysteem waarmee ze mij meerdere keren per dag opbellen met de boodschap (op een bandje) dat één van hun klanten nog zit te wachten op een bedrag van 250 euro. Aan het einde van dit bandje krijg ik dan een telefoonnummer te horen waar ik heen moet bellen. Op dat nummer word ik vervolgens opgewacht door een bijzonder onbeschoft persoon die me te woord staat alsof ik een smerige crimineel ben en die me met een zeker triomfantelijkheid vertelt dat ze me net zo lang blijven bellen tot ik betaal of tot ze worden teruggefloten door de Nederlandse Energiemaatschappij ("je stapt maar lekker op als klant bij de NEM, doe dat vooral") Ik dus voor de zoveelste keer contact opgenomen met de helpdesk, vriendelijke dame, heel behulpzaam maar dat zijn ze allemaal. Ik geloof er niets meer van en zal lijdzaam moeten toezien hoe ik binnenkort afgesloten ga worden. Van zo'n computersysteem kun je niet winnen. De volgende keer moet ik gewoon voor beide adressen verschillende aanbieders kiezen en dan één op mijn naam en de andere op naam van m'n vrouw. Als er nog een bedrijf is dat me wil hebben nu ik misschien wel als wanbetaler te boek sta. Liefst zou ik een energieleverancier hebben die het z'n klanten niet aan doet om ze zo'n godvergeten asociaal incassobureau op hun dak te sturen maar volgens de NEM-helpdeskmedewerkster die ik zojuist sprak zijn tegenwoordig alle incassobureaus zo asociaal....ik wist dat niet, heb nooit contact met incassobureaus.
      Reactie van tom | 19-1-2012 vooral niet ingaan op het stelletje ongeregeld van vestinghouse of welk incasso bureau dan ook.
      bij voorkeur schriftelijk reageren naar de nem. zij doen dat overigens niet. alleen maar goed want dan sta je immers sterk wanneer het voor de kantonrechter komt. jij kunt immers aantonen dat je naar behoren betaald. dat de nem dat vervolgens niet correct afhandelt is dan echt hun probleem. de kantonrechter wijst de vordering en de kosten in dit soort zaken altijd af !!!. laat je dus niet intimideren. ze gaan er van uit dat ze met intimidatie, en waarschijnlijk is dat in veel gevallen zo, je zo gek krijgen dat je aan het incassobureau betaald. nooit doen.
      maar voor je eigen gemoedsrust. laat in één huis de meter(s) door een erkend bedrijf weghalen, trek de leidingen naar één centrale meter. dit verdien snel terug door de kosten van het vastrecht die vervallen.
      overigens die bandjes van vestinghouse niet afluisteren. je merkt het meteen dat het om vestinghouse gaat omdat er in het begin niets wordt gezegd. gelijk wegdrukken. duurt max. een week maar dan ben je er vanaf.
      sterkte.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 87 van de 90 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      A.C. van der Heiden | 8-9-2011

      Ik weet echt niet waar ik moet beginnen. Deze week ontvingen wij een emailtje van Intrum Justitia. De NEM zou nog een vordering hebben van € 1.043,95 en of wij voor 12 september even willen betalen. Dit stond er ook nog bij, Tot op heden hebben wij geen (volledige) betaling van u mogen ontvangen. Cliënte neemt hier geen genoegen mee en wij hebben opdracht gekregen om een gerechtelijke procedure tegen u te starten. Nu moet u weten dat dit over een leveradres gaat waar wij al geruime tijd niet meer wonen. Wij stonden perplex. Maar even bellen met Intrum Justitia, geloof mij, het telefoonverkeer gaat op eenzelfde manier als bij de NEM en dan weet u het wel. In 2009 en 2010 hebben wij een geschil gehad dat op 24 juni opgelost was door een correctie nota, dachten wij tot voor kort. In die twee jaar heel veel gebeld, veel (aangetekende) brieven verstuurd. En dan deze week dit weer.........................ik zal toch mijn rechtsbijstand moeten aanspreken ben ik bang want ze krijgen geen cent.
      Ik hoop dat mensen die er maar over denken om over te stappen op deze site gewezen wordt. Ik moest dit even kwijt en zal het verloop hier ook vertellen.
      Reactie van BR | 2-6-2012 Nederlandse Energie Maatschappij (NEM, NLE), NLEnergie, or whatever names they are known by, this company has no sense of house to deal with customers. In fact it doesn’t give a damn about anyone, once it is able to lure people by way of dubious commercials, which are, sadly enough, also supported by the Dutch celebrities. NLEnergie staffs call you everyday until they can trap you, but after that the charges and bills start coming in like crazy, that too already from the first month.
      In my case, I was paying just under 60 Euro per month for both gas and electricity for two years. As I was free to change my energy provider with just a month’s notice, I stupidly fell prey to this dodgy NLEnergie. They promised that they would be the cheapest let alone cheaper than my previous provider, but when I saw the first month’s bill it was already 78 Euro for my 34 sq. meters flat (where most of the time there is no one home to use excessive gas/electricity). So, I naturally became furious, and I told them it is pure cheating, and I don’t want to honour the contract. First, they just don’t answer at all, but when I sent several letters and emails, they had absolutely no sense of customer care. What was bizarre enough was that they even said my previous energy provider charging 60 euro a month couldn’t be true, while I had sent them the actual bill. So ridiculous they are, the NLEnergie staffs!
      In January 2012, I was moving to another bigger flat, and I told them that the supply has to stop for good, which they did from 20 January. I had paid all the months even when I was arguing with them for their cheating.
      To my shock, I got ‘incasso’ (collection) letters from Flanderijn & van Eck, asking me to pay nearly 500 euro within 3 days (though the letter arrived 10 days after they had put the date on it). As I don’t even know what the charges are for, I demanded to know that details, but so far the only thing I have got is a copy of the email that I was sent to me as an explanation of their charges, which was purely bullsh**, and that’s it. In this letter of Flanderijn & van Eck, one line of text was added: If you fail to pay urgently, we will file a court case against you (AND I am desparetely wondering what I can do!!!!!!).
      It seems businesses, especially the dodgy ones like NLEnergie in this country can play God (and of course the 'incasso' agencies like Flanderijn & van Eck are the actual Gods). There is no rights for an ordinary customer at all, I mean, as I noted, even basic rights to information can be denied. What can be more shocking than this? BUT I am wondering since so may people are complaining about this NLEngergie, is there no way to boycott this company completely. Is there no government agency or newspapers looking into such a anger spreading across Internet like wildfire?
      Reactie van P Jansen | 17-5-2012 Ik ben net overgestapt : ik dacht goedkoop uit te zijn ik woon aleen ik moet van essent nog haast € 500,- bijbetalen Einde jaarsafrekeing Het blijk dat MEN deze
      heeft goorgegeven aan essent ik Heb al mijn vermoedes Maar Nu wel heel
      erg als ik hier de verhaen lees . ik maak me Bost maar nat Per Maant moet ik nu gaan betalen aan NEM € 195,00- ik hoop wel dat ze me rekking kunnen onhouden ik ben toch van plan weer over te stapen ik Heb een inkomen Ver beneden moordaal op bijstand Nivu GOED DAT IK HET WEET IK BEN VOORBERIJD
      Reactie van A.R.D Thijs | 23-11-2011 En ik maar denken dat ik de enigste ben die gedagvaard wordt door de NEM.. Ik heb inmiddels een advocaat en ben de bedreigen van Intrum Justitita meer dan zat.
      Ik als oud klant ben toch niet verantwoordelijk voor de slechte administratie, werkwijze van de NEM!!!!

      Voor alle mensen die dit lezen: VOORAL NIET DOEN, wordt geen klant van de NEM want dan ben je eerder arm dan dat je geld bespaart op je energierekening...
      Deze maatschappij zou verboden moeten worden!!!
      Reactie van Jos | 9-9-2011 Tja niets om zorgen over te maken, de nem verstuurt namelijk alleen maar ondeugdelijke facturen en verliezen de ene rechtzitting na de ander.
      Dus u gewoon late dagvaardigen en in verweer gaan tegen dit asociale bedrijf, dat van geen enkele kant deugt en het is onbegrijpelijk dat deze vorm van bedrijfsvoering in Nederland mogelijk is en geen enkele instantie hier ingrijpt om deze vorm van pure diefstal en criminaliteit te voorkomen.
      Reactie van wim venlo | 8-9-2011 beste van der heiden u bent niet de enigste die problemen heeft met onze prijsvechter laat u maar dagvaarden voor de kantonrechter want de nem staat zeer zwak en bluft alleen ben zelf al vanaf 2007 met hun in de weer de nem heeft bij mij al 3 maal uitstel gevraagd bij de kantonrechter september moet ik weer met mijn verweer komen ik hoop het in 2012 af te kunnen sluiten met onze bluffers en hoop dat alle benadeelde zich eens zamen voegen om deze schapen scheerders een kopje kleiner te maken gr. wim
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 32 van de 35 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      reza nijsse | 7-9-2011

      wat een verademing om te zien dat er meer mensen problemen hebben met de nem.
      het begon bij mij toen ik werd opgebeld over een maandelijkse storting die ik niet had gedaan.
      tot 2 maal toe alle bankafschriften opgestuurd en brieven geschreven.
      toch wordt ik a.s. vrijdag afgesloten omdat ik het verschuldigde bedrag niet betaald zou hebben.
      slapeloze nachten en een hoop elende.
      ben er helemaal klaar mee en hoop dat ze van de markt worden gehaald.
      zo kan ik de geldkas ook wel spekken.
      Reactie van natasja | 28-2-2012 hallo ik ben natasja ,ken je me nog van de vlietberg???
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 7 van de 7 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Hwee-Chong Fong | 3-9-2011

      Na bijna een jaar bij NEM ben ik overgestapt naar een andere maatschappij. Ik heb zelf persoonlijk geen hele slechte ervaringen met ze gehad, maar ik ergerde me groen en geel aan hun TV reclames. De overstap is geregeld door mijn nieuwe maatschappij dus daar heb ik weinig van gemerkt. Nu heb ik de eindnota gekregen, en die is niet helemaal duidelijk. Bij "Door u te ontvangen bedrag" staat namelijk een negatief bedrag, wat normaal gesproken zou betekenen dat ik dat bedrag nog schuldig ben. Alleen, de voorschotten die ik heb betaald zijn hoger dan de energie die ik heb afgenomen en het verschil is precies het bedrag wat ik zou moeten bij betalen.

      Nu hoop ik maar dat het is omdat NEM gewoon een vreemde manier heeft om nota bedragen aan te geven en dat ik het bedrag tegoed heb. Ik wacht af. Of ik krijg een mooi bedrag op mijn bankrekening gestort of ik krijg binnenkort een aanmaning.
      Reactie van wim | 4-9-2011 beste Hwee-Chong Fong deze prijsvechter heeft een heel vreemde manier van het versturen van eindnota,s let wel op dat je al de goeie eindnota hebt want deze maatschappij weet precies hoe ze hun schaapjes moeten wassen en scheren ben zelf al vanaf 2007 met hun bezig in uw geval tel maar zeker op het laatste en dan gaat het feest met incassokosten rechtzaken beginnen .
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 2 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Caroline Minderhoud | 30-8-2011

      NEM goochelt met mijn betalingen.
      Dit jaar de eindnota gekregen, ik moest betalen 1015,90.
      Ik gebeld en gevraagd mag ik in termijnen betalen, 225 euro gaat ervan af dat is de maandelijkse nota.
      Een totaal bedrag van 790 euro zou ik nog moeten betalen, en kon in termijnen betalen.
      Ik heb gelijk 195 euro overgemaakt en toen waren ze niet zo blij bij de NEM omdat ik de eerste termijn bedrag terug had gestort, ja ik heb net 194 euro overgemaakt.Nee mevrouw nu moet u alles in een keer betalen want u houd zich niet aan de regeling.Muggenzifterij dus.
      Oke ik zal kijken wat ik kan zeg ik . Ik heb een overzicht gekregen van hun van een juridische medewerker.
      Zie ik daar niet in het laatste overzicht staan dat ik juli 225 euro heb betaald,maar wel in het overzicht betaald maand juli. Wel 200 euro juni 194 euro juli en juli 39 euro
      In het overzicht staat 10 euro aanmaningskosten.???
      Ik heb meteen alles betaald en opgestuurd en ook maar de afschrift van juli
      ik heb nog betaald 225 en 100 en 200 en 225 euro. Ik toch even uitrekenen hoeveel dat in totaal is.
      Kom ik op een bedrag van 1183.
      Mijn hemel ik heb zelfs 167 euro teveel betaald.
      Waar lag nou de fout? Bij het rekeningoverzicht van de juridische medewerker omdat die maand juli verzuimd heeft om op te schrijven bij de betalingen.
      En ik maar mails sturen met mijn betalingen en maar volhouden dat ik ze nog 295 euro schuldig ben en of ik dat even voor 2 september wil overmaken anders krijg ik een incasso aan me broek.
      Ik ben er helemaal klaar mee met die NEM.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 36 van de 36 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Klunder | 30-8-2011

      Ondanks toezeggingen van de NEM dat het geld ( ruim 5.200 euro) waarop wij al ruim 7 maanden zitten te wachten binnen ca 5 werkdagen zal worden uitbetaald zijn we nu ruim een week verder en heet de NEM nog steeds niets betaald.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 14 van de 14 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Erik Roelink | 25-8-2011

      Na te zijn overgestapt naar de NEM kwamen er andere bewoners in de woning en is het contract beeindigd. (na heel veel gezeur) Als ik belde was iedereen vriendelijk en kon het zonder problemen totdat je e.e.a. in werking zet en kom je in een adminstratieve mangel. Maar oke, uiteindelijk gingen ze akkoord. Nu krijg ik nog 459,02 euro en dat wordt ook bevestigd als ik ze bel. Maar ze hebben een probleem met uitbetalen naar klanten waarvan ze geen rekeningnummer hebben. Maar dit hebben ze al ruim 3 weken en ook dat bevestigen ze doodleuk maar ze weten niet wanneer wordt uitbetaald. klantnummer 2000456835
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 3 van de 3 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Klunder | 23-8-2011

      Naar aanleiding van voorgaande; ik tref in mijn mailbox een mailtje aan dat het bedrag binnen 5 werkdagen wordt uitbetaald. Ik ben benieuwd
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 21 van de 21 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Klunder | 22-8-2011

      Wij hebben jaren teveel vastrecht betaald. De netwerkbeheerder heeft dit gecorrigeerd en het door ons te ontvangen bedrag uitbetaald aan de Nederlandse Energiemaatschappij. Het gaat om een erg groot bedrag. Wij zijn al 7 maanden bezig dit bedrag van de NEM terug te krijgen. We hebben al vele malen gebeld, telkens wordt veel begrip getoond maar het bedrag hebben we nog steeds niet terug ontvangen. Ook vandaag weer contact gehad met als uitkomst, nee alle begrip, dit kan echt niet, we bellen u vandaag terug. Weer niets gehoord.
      Reactie van Jos | 22-8-2011 Dan zou ik maar vast gerechtelijke stappen gaan ondernemen, wegens poging tot diefstal. Anders ziet het er echt naar uit dat u kunt fluiten naar uw centen in deze toch al erg dure tijd. Deze maatschappij is elke fatsoensnorm allang voorbij en draait op list en bedrog. Hopelijk komt hier spoedig een einde aan en lopen ze hun welverdiende straf niet mis.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 12 van de 12 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      andrea eleveld | 20-8-2011

      ben weer bij essent terug, nem zijn vuile ***, stap over, ook al krijg je een boete, is altijd goedkoper dan bij de nem te blijven. door de nem ben ik zo in de problemen geraakt dat ik nu een bewindvoerder nodig heb. moest als alleenstaande 269 euro betalen, en was ook nog nooit thuis. zou een hoop terug krijgen maar hebben ze zogenaamd aan intrum justitia betaald, dus kreeg niks terug.
      hoop telefoontjes gehad met de nem en intrum justitia, al tussendoor maar doen gewoon of hun neus bloed.
      ben nu terug bij essent betaal 75 euro en krijg nog terug.
      niet normaal toch?

      stap nooit over naar deze maatschapij, dan krijg je toch echt problemen.....

      groetjes van Andrea
      Reactie van Henk de Enige | 20-2-2012 Ik heb eerder gewerkt bij een energieleverancier en kan me helemaal in uw verhaal verplaatsen. maar ubent zeker niet de enigste. Het is zelfs zo erg bij de Nem dat ze hun eigen juridische afdeling hebben om alles te behandelen. Elke leverancier heeft dat maar dat zijn meestal 6 of 7 mensen maar bij de nem een hele afdeling. Trap er dus niet in! Niet doen! K*T Nem
      Reactie van caroline | 30-8-2011 Ik ben ook bezig met overstappen ook ik krijg dan een boete, liever dat dan nog 1 dag langer bij die oplichters stroom en gas af te nemen.
      Als ik ze bel kunnen ze mijn betalingen niet zien en elke keer krijg ik weer een niet goed sprekende nederlander en ik versta dan de helft niet. Moedeloos word je ervan
      Reactie van Jos | 21-8-2011 Tja het is onbegrijpelijk dat deze ***met hun handlangers nog niet achter de tralies zitten.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 2 van de 2 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      j.paauw | 12-8-2011

      NEM maar eigenlijk alle energie leveranciers zijn ***. Zolang je een contract bij ze hebt is het goed maar kijk uit als je overstapt dan is het mis. Ze rekenen zichzelf rijk aan opzeg kosten en allerlei opeens bestaande bedragen, zodat je lekker flink moet bij betalen op je eind afrekening.
      Ik vraag me ook af of er geen afspraken zijn tussen leveranciers. Ik meld mij aan bij NUON deze zegt mijn contract op bij NEM(afhankelijk van contractduur geven hun aan) Nu op afrekening is dit contract een maand te vroeg gestopt en moet ik een vergoeding van €50 betalen.
      Iemand moet deze gasten nu eens aan gaan pakken.
      Reactie van Jos | 12-8-2011 Alle energie leveranciers zijn natuurlijk geen *** maar de nem wel degelijk, want die zijn totaal onbereikbaar bij het oplossen van ondeugdelijke rekeningen. Want bij een normaal betrouwbaar energie maatschappij hoeft men maar eenmaal een telefoontje te plegen en een fout word opgelost. En bij de nem word men in de problemen gebracht en als ze de kans krijgen voor duizenden euro's getild.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 12 van de 13 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Bouwe Tichelaar | 7-8-2011

      Ik heb in de antillenflat gewoond in leeuwarden. De gallerij van de flat stort in en we moesten de flat uit. Voor ons niet zo'n groot probleem omdat we het net aan de woningbouw hadden terug verkocht. Nu komt de NEM met een eindnota. U moet zich voorstellen dat wij de meterstanden niet konden controleren omdat er een noodverordering geldt. In de nota staat dat wij notabene even 1500 euro naar hun toe over moesten maken. Op 20 juni jongstleden heeft een enexis controleur de meterstanden opgenomen de meterstanden waren veel minder dan de geschatte standen van de NEM. Door steeds te bellen en bewijzen te leveren willen deze mensen ons niet geloven. Zelfs enexis heeft gezegd tegen ons dat de standen die ze geschat hebben niet kloppen. En dat zij de standen die enexis heeft moeten accepteren, en deze moeten doorbreken in een nieuwe eindnota. Afgelopen zaterdag kregen we weer een brief met een verzoek dat we nu moeten betalen omdat ze nu denken dat we een defecte meter hadden daar is nog nooit over gesproken met hun en enexis weet daar ook niks van zij hebben namelijk zelf de meterstand opgenomen
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 4 van de 4 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Jos | 3-8-2011

      En alweer een nederlaag voor dit zeer ondeuglijke bedrijf: http://www.consumentenautoriteit.nl/sites/default/files/redactie/besluit-op-bezwaar-nederlandse-energie-maatschappij.pdf
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 1 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Frank Janssens | 31-7-2011

      Ik wil iedereen waarschuwen.Ga nooit in zee met deze ***organisatie.Heb een klein bedrijf achter mijn huis.
      Betaalde voor bedrijf en woning zo'n €485,- per maand, en bij de vorige leverancier betaalde ik aan het eind nog een beetje bij.Nu had ik echter per ongeluk de stand van de tussenmeter doorgegeven.Niks aan de hand, dacht ik en liet
      Liander een correctie uitvoeren.Liander heeft deze ingediend bij de NEM.maar die zeggen glashard dat ze die niet
      hebben ontvangen, de ***.Gevolg:effe € 12.750,- bijbetalen.Ik heb wel 20x gebeld, maar dan krijg je een
      onbeschofte ***aan de lijn, die nergens verstand van heeft.Ja meneer ,eigen schuld.Daarna de geschillencommissie
      ingeschakeld, maar omdat het bedrag hoger is dan € 5000,- moet de NEM toestemmen in een bemiddeling, en dat
      doen ze natuurlijk lekker niet.Het is een grote ***.Pas op!
      Reactie van MR jean cole | 24-8-2011 In antwoord op uw e-mail, bieden wij leningen tegen 5000,00
      Min Max 20.000.000,00 2% rente te annuleren. Ontwikkeling lening
      bedrijf een concurrentievoordeel / zakelijke expansie. Wij zijn gecertificeerd,
      betrouwbaar, betrouwbare, efficiënte, snelle en dinamičan.Rada
      financiële activa en financiële bedrijven die op lange termijn leningen aan te bieden
      voor 5-25yrs maximum.contact mrjeancoleloancomany022@gmail.com ons

      Naam: ___________________________
      Naam: ____________________________
      Geslacht: _______________________________
      Leeftijd: _______________________
      Contact: ______________________
      Land: ______________________________
      Geboortedatum: ________________________
      Gevraagde bedrag van de lening: ________________
      Lening Duur: ________________________
      Maandelijks of jaarlijks inkomen: _________
      Beroep: ___________________________
      Doel van de lening :_____________________
      Telefoon: ________________________________

      Hartelijk dank voor uw steun!
      respecteren
      MR jean cole
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 3 van de 3 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Taeke van der Ley | 28-7-2011

      Wat een geluk dat ik mijn aanmelding nog kon annuleren. Het begon al na mijn aanmelding via Internet. Geen ontvangstbevestiging, niets. Na enkele dagen maar gebeld met de klantenservice. Een voice response systeem meldt vervolgens een wachttijd van één minuut. Na ongeveer 10 minuten een dame aan de lijn: "Er zijn wat problemen met onze website, maar daar wordt aan gewerkt". Of ik maar weer wilde bellen als ik geen aanmeldingspakket zou ontvangen. Gelukkig had ik nu even de tijd om wat meer over de NEM aan de weet te komen. Zo kwam ik ook op deze site terecht. Samen met de berichten op de RADAR site, voldoende aanleiding om te annuleren. Let op, aangetekend versturen (en dat kan ook naar een postbus). Een kopie naar mijn huidige leverancier gestuurd met de opmerking dat ze me moeten waarschuwen als de NEM toch nog probeert om mij over te hevelen. Kosten totaal 8 Euro. Overigens kreeg ik van de NEM wel een bevestiging van de annulering. Jammer van de 8 Euro's, maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 3 van de 3 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      breidenbach | 26-7-2011

      Het leek een mooie relatie te worden. De Nem en ik, flink minder betalen voor mijn energie, en van mijn kant trouw alle maandelijkse betalingen. Ik werd wel gewaarschud voor deze verkeerde energieleverancier, maar je volgt je portemonnee.En zo als altijd moet je dat zuur bekopen. De Nem is bij uitstek zo een partij waarbij je later denk, ": Hoe heb ik zo dom kunnen". Natuurlijk zijn ze niet voordeliger, uiteindelijk zijn ze de duurste energie leverancier die er is. Want door je te verleiden met een "laag maandbedrag", lijkt het aantrekklijk. Pas op het moment dat je de relatie verbreekt wordt de Nem boosaaardig en knijpt je financieel de strot dicht. Ineens werd ik van een gematigd energieverbruiker volgens de slecht getrainde dame van een callcentre die de Nem telefoontjes behandeld (let op de ingebouwde stiltes van de dames tijdens het telefoongesprek, allemaal technieken), en zeer groot verbruiker, en dat ook over een maand tijdens mijn vakantie. Omdat de callcentre medewerkers echt te dom zijn om verder te kijken dan hun werkinstructie contact gehad Liander. Natuurlijk ben ik geen groot verbruiker, zit zelfs onder het gemiddelde van 2200 kub. E doch inmiddels heeft de Nem zijn 500 euro geind, en moet ik de strijd aan gaan met een energiedictator. Ik vraag me wel af, heeft iemand daar een soort van moraal?
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 2 van de 2 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Tom S | 22-7-2011

      Deze partij zijn de grootste oplichters van Nederland, proberen het elke keer weer om de boel te belazeren, en als je er zelf niet achter aangaat kost dit je heel veel geld!
      100% afrader!!!

      woon alleen, dit jaar 2000 aan alleen Gas betaalt!

      Schaam je Nederlandse energie maatschapij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 3 van de 3 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      J.B. van Loo | 21-7-2011

      Reeds eerder op deze site een ervaring geplaatst. Heb nu weer een aanmaning gehad(21-7) inzake de termijnbetaling van 22 juni. telefonisch afgesproken op 10 juni met de heer B.K. van NEM dat mijn absurde verhoging van € 250,-- naar € 325,-- per maand, dat is 30%, niet helemaal goed berekend was. Na overleg afgesproken dat ik € 275,-- over kon maken.
      Nu na ruim een maand nu ineens een aanmaning plus kosten van € 15,--.
      Vandaag, 21 juli weer gebeld met de Klantenservice. Uw afspraak met de heer B.K. kan niet waar zijn. U dient alsnog te betalen anders beeindigen wij de energielevering wegens wanbetaling.
      Overigens heb ik na 10 juni nog vele malen gebeld inzake mijn verlaging voorschot. Ook kon ik ineens tot op de dag van vandaag niet meer inloggen op mijn energie. Volgens NEM is mijn voorschot nu wel aangepast naar € 275,--
      Na al deze ellende ben ik bezig om over te stappen naar een andere energie leverancier.
      Ik heb het gevoel niet serieus genomen te worden, je kan totaal geen afspraken maken met deze club, ze verschuilen zich achter zogenaamde regels, kortom boeven!
      Ik heb voor het opzeggen een kopie van mijn kontrakt opgevraagd, echter, u begrijpot het al, NOOIT ontvangen. Diverse klachten gestuurd en ? geen reactie. Alleen een bevestiging dat mijn klacht was ontvangen. Fantastisch.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      willem | 14-7-2011

      mijn ervaring is samen bundelen en een proces beginnen met allen die zijn benadeelt.welmet zoveel mogenlijk want dan pas sta je sterk hier in nederland.ik moet zeggen dat de rechters ook partijdig zijn want geld maakt macht he hier in nederland net de maffia waar je tegen moet vechten.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 1 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Monique Niekus | 29-6-2011

      Ik wilde vorig jaar overstappen van de eon naar de n.e.m. Ze hadden de voetbalactie en belde hen, ik moest een bandje inspreken en dan werdt het verder geregeld zeiden ze.
      Okee dacht ik, echter na zo'n 2 weken belde ze mij nogmaals met het verzoek om dat bandje nogmaals in te spreken, zo gezegd en zo gedaan. Wat gebeurd er echter? ipv overstappen werd ik dus afgesloten.
      Omdat ik weiger uit principe om de electrameter op mijn kosten terug te laten plaatsen en de onherstelbaar extra dure kosten hierdoor ontstaan ook terugwil zit ik nu 1 jaar zonder electra in juli. Ik geef niet op hoor.
      Als ik nu bel en om de opnames verzoek, zeggen ze mevrouw u bent hier niet bekend dus is er ook geen opname...jah duh......Nogmaals ik ga door.

      succes de rest en hoop wat bruikbare info te vergaren hiero
      Reactie van Jos | 2-7-2011 Hoi Monique.

      Dit is een serieuze opmerking ja en natuurlijk is aangifte mogelijk als men ernstig door een bedrijf of een persoon word benadeeld en hierdoor zowel financeel als geestelijke schade van oploopt. En dat is in jou geval wel degelijk aan de orde, want je meld je aan voor energie, maar inplaats van energie word je afgesloten.
      Door ernstige fouten van een ondeugelijk bedrijf, wat er alleen op uit is achteloze nietsvermoedende mensen geld afhandig te maken, met list en bedrog. Met een beetje goede aanpak is hier wel degelijk een ruime schadeloos stelling uit te halen. Als alle benadeelden aangifte zouden doen tegen deze dubieuze praktijken, was het snel gedaan met desbetreffend bedrijf, wat eigenlijk ook wel tijd word, voordat nog meer mensen hier slachtoffer van worden.
      Reactie van Monique Niekus | 1-7-2011 Is dit een serieuze opmerking?.
      Is dat een mogelijke optie in deze?.
      Graag zou ik dat zeker weten voor ik daarnaartoe stap.
      Zou wel mooi zijn dan, als iedereen aangifte gaat doen.

      groet en Dank
      Reactie van Jos | 30-6-2011 Gewoon aangifte doen bij de politie, wegens opzettelijke benadeling van een *** bedrijf.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 2 van de 2 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Paul | 28-6-2011

      Ik herken me alleen maar in de negatieve verhalen die hier staan. De Nederlandse Energiemaatschappij haalt je binnen met valse beloftes en zodra je er aan vastzit, merk je pas hoe duur ze zijn! Verborgen kosten die dan duidelijk worden... Ik ben blij dat ik er weg ben. Hopelijk besteden ze de boete voor 'contractbreuk' aan de klantenservice, want ik ben nog nooit ergens zo onprofessioneel en onvakkundig te woord gestaan. Ik zeg niet doen!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
  • Pagina 10 van 23