Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?
  • Energieprijzen van NL Energie vergelijken

    Op deze pagina kunt u de beoordelingen / ervaringen lezen over NL energie. Ook kunt u zelf uw beoordeling / ervaring over NL Energie plaatsen. Bent u benieuwd wat de energieprijzen van NL Energie zijn ten opzichte van andere energieleveranciers en wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Maak dan snel een vergelijking en stap vandaag nog zorgeloos over!

     

    • Top 5 goedkoopste actie producten

      Jaarkosten voor een gemiddeld huishouden (3500 kWh en 1800m3)

    • 1 €1798 / jaar
      €149.83 / maand
      Vergelijk
    • 2 €1800 / jaar
      €150 / maand
      Vergelijk
    • 3 €1811 / jaar
      €150.92 / maand
      Vergelijk
    • 4 €1811 / jaar
      €150.92 / maand
      Vergelijk
    • 5 €1812 / jaar
      €151 / maand
      Vergelijk
  • Ervaringen Nederlandse Energie Maatschappij

  • Meest recente ervaringen

    Meest nuttig eerst | Meest recent eerst
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      kentie | 24-12-2009

      Wij hadden in begin December een man over de vloer gehad van de NEM.

      Na dat gesprek heb ik getekend voor een overeenkomst.
      Met het feit dat ik die met de afkoel periode van 7 dagen kon annuleren Echter hebben we 2 dagen later het groene strookje van de bon geknipt en die terug gestuurd.

      En nou begint het gedonder die fijne mensen van de NEM beweren dat het nooit is aangekomen,Gevolg: een contract doorgezet. Meteen contact opgenomen en op hun eigen advies een klacht ingediend.

      Vandaag een brief terug gehad waarin staat dat na onderzoek van onze klacht dat onze annulering is ontvangen op 17 december maar de afkoelperiode eindigde echter op 11 december. Met andere woorden ik ben te laat(dus niet) kortom eind van het verhaal een flinke boete (250 euro) als we niet toch in zee gaan met NEM.
      Zo hou je een welles nietes verhaal. Wij hebben de kaart voor annulering ruim binnen die 7 dagen terug gestuurd, zij beweren de kaart niet ontvangen te hebben. In de brief zeilen ze daar ook mooi omheen, van een kaart wordt niet gesproken, alleen van het telefoontje (op 17 dec) wat is gepleegd op het moment dat wij er achter zijn gekomen dat er toch een contract werd door gezet. Nu beweren ze dat we toen pas reageerden en dus ruim na 11 dec.
      Lekker makkelijk om de post de schuld te geven. Weet iemand of hier iets tegen te doen is? Het is toch van de gekke om op deze manier aan klanten zien te komen.
      Reactie van Kentie | 1-1-2010 De N.E.M.

      heeft ons een passende oplossing geboden.

      mvg paul
      Reactie van NLEnergie | 28-12-2009 Beste Kentie,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      mevr Kanters | 19-12-2009

      Hierbij mijn ervaring. Deze is eigenijk hetzelfde als bij velen anderen. We zijn vorig jaar overgestapt naar de NEM, door de geweldigde marketing strategie (veel reclame). Toen wisten we natuurlijk niet dat zaken als aftersales en service, niet echt belangrijk zijn! Door de dalende prijzen hebben we medio 2009 een poging gedaan het vaste contrac te wijzigen in een flexibele overeenkomst. Na velen gesprekken, emails en brieven, waarbij de mening van de NEM iedere keer veranderde, is dit helaas nooit tot stand gekomen. Eerst konden we volgens de telefoniste gewoon veranderen, de telefoniste zou wel even de formulieren sturen. Na 3 weken, weer contact opgenomen. Veranderen kon alleen tegen een boetebetaling, informatie zouden we ontvangen. Weer na een paar weken kontakt opgenomen. Nee veranderen kon echt niet, uw heeft een 3 jarig vast contract mevrouw. Als ik het hiermee niet eens was konden we een klacht sturen. Na een aantal maanden wil ik eigenlijk weer een poging proberen het contract te veranderen. Naar als ik alle ervaringen lees op deze pagina wordt het waarschijnlijk weer een lange leidingsweg. Ik begrijp niet dat enkele BN's zich ter beschikking stellen voor zulke reclame acties, doen mensen nu alles voor geld?

      gegroet,

      Mevr Kanters
      Reactie van NLEnergie | 24-12-2009 Beste mevrouw Kanters,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Hilda Akkerman | 14-12-2009

      hallo allemaal
      hier een bericht van mij
      door dat ik bij nuon was wou ik wel eff minder betalen .dus was over gestapt naar nederlandse energie maatschappij .maar kwam er gauw achter dat ik op deze mannier toch duurder was ,dus nuon gebeld dat ik toch weer graag terug wilden,na zes maanden dan.
      nou dat was dus gelukt ,alles zou netjes geregeld worden zonder problemen ,dus kreeg van nuon een brief alles was goed geen probleem.
      maar nu komt het ,ik krijg een brief van die energie maatschappij of ik eff 646.58 administratiekoste wil betalen ,nu zijn er aanmanings kosten bij gekomen van 25 euro ,en zit nu aan een bedrag van 800 en nog wat.
      nou ik betaal geen stuiver dus ,
      ik ben zelf gaan uit zoeken of je met een overstap administratie kosten moet betalen NOU MOOI NIET DUS
      wat heb ik een hekel aan ***** reclame van de tv VOORAL DOEN
      NOU MOOI NIET DUS ,
      maar ja tot slot ben weer terug bij nuon ,en zoek dit uit tot op de bodem ,al zou ik een advocaat in handen moeten nemen ,wand ik ga niet voor die administratie kosten betalen
      MVG H.Akkerman
      Reactie van NLEnergie | 24-12-2009 Beste Hilda Akkerman,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 5 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantenservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Sabrina27 | 19-11-2009

      Niet te geloven dat dit soort instanties door mogen/kunne gaan met hun idiote gedrag.
      Vorig jaar ineens hadden wij de NEM, als leverancier.
      Ik dacht als het niet werkt stap ik over we kregen een voorschotbedrag dat vel te laag was, heb dus talloze brieven gestuurd om te vragen of ze het maandelijkse termijnbedrag wilde opschroeven!
      6 brieven geen een reactie(niet gekregen zeggen ze)probeer je ze te bellen geen respons of ze weten het niet en hangen op !
      Ik wilde een automatische incasso nemen voor het voorschotbedrag moest ik een brief downloaden,uitprinten en opsturen(6 keer gedaan en geen reactie er kwam geen automatische incasso)
      Kreeg ik natuurlijk de jaarafrekening of ik even 1500 euro wilde bijbetalen(stelletje idioten) en toen kon er ineens wel een automatische incasso gedaan worden.
      het was er de volgende dag al afgeschreven, ik terug laten boeken want zo ga je niet met mensen om.
      Ten eerste een verkeerde afrekening de meterstanden kloppen niet en ten tweede ik kan dat bedrag niet in een keer ophoesten.
      En waarom nu ineens wel een automatische incasso.
      Ik vraag al tijden om een betalingsregeling (weer 5 brieven, niet gekregen natuurlijk)en toen uiteindelijk gemaild .
      nog geen reactie uiteindelijk een mailadres van het RADARforum afgeplukt en daarheen gemaild.
      Eindelijk antwoord van iemand.
      Kreeg ik na 3 weken een brief binnen of ik even 300 euro per maand als aflossing wil betalen, ja daaag vind je dat niet een beetje erg veel geld.
      Heb ook een gezin met 2 kinderen enz. dit gaat nergens over en een andere regelingwillen ze niet treffen .
      Wat een zootje daar.... wat moet ik hier nu mee?

      Ben blij dat ik ondertussen ben overgestapt...
      Reactie van Internetklantenservice@nlenergie.nl | 11-12-2009 Beste Cok Volgering,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Reactie van Cok Volgering | 26-11-2009 De NEM is overduidelijk een maatschappij waar alle effort gestoken wordt in de werving van klanten en niet in de klachtafhandeling die ontstaan door administratieve fouten. Zeer lange wachttijden, geen oplossingen, foutieve eindnota's, verkeerde meterstanden. De call centre medewerkers zijn onvoldiende getraind en weten niet welke activiteiten ze moeten uitvoeren om zaken op te lossen. Een medewerker van de incassoafdeling komt niet verder dan "ik kan niets voor u doen, belt u het klantenservicenummer maar. Een medewerker van de klantenservice kan niet anders doen dan zeggen "ik kan niets voor u betekenen, belt u onze incasso afdeling maar".

      Het wordt nog erger als je van deze levercier overstapt naar een andere levernacier. Men maakt een veel te hoge slotnota op met verkeerde standen en stuurt deze naar een incassoburo. Als dit eenmaal in het systeem zit kun je hemel en aarde bewegen, maar je krijgt dit niet gecorrigeerd. De NEM heeft natuurlijk ook geen baat bij het oplossen van administratieve fouten van reeds weggelopen klanten.

      Wellicht de goedkoopste op papier. In de werkelijkheid een drama, die veel van je kostbare tijd gaat kosten.
      Reactie van Internetklantenservice NLEnergie | 20-11-2009 Beste Sabrina27,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      VNU | 18-11-2009

      het zegt al genoeg dat ze 7 dagen nodig hebben om contact op te nemen. jullie kunnen wel op iedere negatief bericht een medewerker een reaktie laten plaatsen voor een zgn. oplossing, Feit is dat jullie de mensen belazeren, de klant niet serieus nemen, dik geld verdienen aan het hoge vastrecht en de tel klantenservice, die niks snappen je ene half uur min,. in de wacht laten staan, IPV alleen willen graaien over onze ruggen, ga dan de bedrijfsvoering eens optimaliseren en daar geld insteken en kwaliteitsmensen aannnemen. Maar dat doen jullie niet, want die wsillen teveel loon, dus zit er een pak LBO;ers, met alle respect achter de tel, die nog niet eens weten wat een Kilowattuur stroom is. Doe eens minder aan TV reclame en ionvesteer in deskundig personeel. Maar goed, NEM wil alleen snel geld verdienen en mensen lastig vallen, Prachtige bedrijfsfilosofie vd directie. Straks lekker de tent verkopen voor veel geld. Slim hoor..
      het gaat niet om 1 kalcht maar om 10-000-en klachten, dat moet toch eens aan het denken gaan zetten..zou je denken, maar ik geloof niet dat NEM er iets mee doet ooit.
      Reactie van Internetklantenservice NLEnergie | 18-11-2009 Beste VNU,


      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      balado | 6-11-2009

      overgestapt werd gezegd wij regelen alles.Nou mooi niet dus!
      mag gewoon 2 maanden lang dubbel betalen en aan nederlandse energie en aan neneco. Gebeld met NEM vind je dat normaal dan dat een gezin ff 4oo euro mag dokken omdat het 2x betaald moet antwoord nee mevrouw maar zo werkt t, dan zeg ik nu op telefonisch, kan alleen schriftelijk nou ik heb de incasso geblokkeerd en geld is teruggeboekt ik wacht wel af ik ga weer terug naar eneco waar ik nog nooit last heb gehad, Denk goed na als je dus over wil stappen,
      Blijf waar je ben je weet wat je heb wat je krijg weet je dus niet ik tot nu toe enkel en alleen ellende
      Reactie van Internetklantenservice NLEnergie | 11-11-2009 Beste Balado,


      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Harry op den Camp | 28-10-2009

      Afgelopen juni verhuist en contract opgezegd bij de NEM. Ik ontving een tijdelijke
      eindafrekening en zag dat ik een boete opgelegd had gekregen wegens contractbreuk.

      Nu heeft de NEM al in een vroeg stadium erkent dat deze boete onterecht was en terug betaald zou worden. Het is nu eind oktober en ik heb nog geen terug betaling ontvangen.Ik stuur ze om de 2 weken een brief ter herinnering met daarin opgeteld mijn administratiekosten(net zoals zij dat doen). Ik heb ook een zaak.
      Het oorspronkelijke bedrag van 80 euro en centen is inmiddels opgelopen tot boven de 200 euro.
      Ik ben zo benieuwd hoe dit gaat aflopen.
      Waarschijnlijk krijg ik ook zo'n omkaderde uitnodiging en een bloemetje toe.
      Reactie van Harry op den Camp | 13-11-2009 Nu de NEM heeft het bedrag begin november overgemaakt, waarvan akte.
      Reactie van Internetklantenservice NLEnergie | 11-11-2009 Beste Harry op den Camp,


      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Reactie van I.Bunskoek | 1-11-2009 Ik las je verhaal, en ja hoor, het is gelijk aan de mijne. Alleen was er bij geen sprake van verhuizing, er was sprake van het niet opzeggen van het contract met een andere leverancier. Ik kreeg ook een onterrechte boete opgelegd. Door navraag wanneer ik weer wordt aangesloten, blijkt dat ik het pas teruggestort krijg als ik weer door hun wordt overgenomen. Ik geloof hier dus niets van. Telkens als je belt krijg je iemand anders aan de telefoon en krijg je het antwoord: kan ik niets aan doen, u zult moeten wachten.
      Klanten binnenhalen vinden ze blijkbaar een sport, levert goed wat geld op, maar als door hun toedoen fouten zijn ontstaan dan is het ten onrechte in rekening gebrachte een gevecht om het terug te krijgen.
      Ik heb mijn aansluiting per direct op gezegd. En mijn rekening voor hun laten blokkeren. Ben benieuwd wat ze nu gaan doen. Ik zal ook wel net als al de anderen die met hun klachten richting de NEM zitten, wel overladen worden met herrinneringen,aanmaningen en dergelijke.
      Moet je maar eens kijken, de NEM wordt behoorlijkt overstelpt met klachten. En geen is er in tevredenheid opgelost.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      G van Vemde | 20-10-2009

      Een ongeloofelijk onbetrouwbaar bedrijf met een niets ontziend beleid met hun compaan Interum Justitia om via intimidatie (aanmanings- en incasso beleid) geld te genereren zonder ook maar inhoudelijk in te gaan op klachten en zelfs te reageren
      op aangetekende verstuurde bezwaarschrift.

      Het is diep treurig dat dit ongestraft in Nederland mag zonder
      ingrijpen van de overheid of verantwoordelijke toezichthouders.

      Ik hoop dat er een consumenten beweging op gang kan komen die
      er voor kan zorgen dat deze speler van de markt (zoals de DSB bank)
      verdwijnt en genadeloos afgestraft wordt voor de elende die zij bij veel consumenten veroorzaakt heeft.

      Ik daag hier bij de Nederlandse Energie Maatschappij uit kontakt
      met mij op te nemen om nu eindelijk is verlost te worden van
      hun tereur en dat mijn 86 jarige moeder niet meer lastig gevallen
      wordt met de vraag of haar man die reeds 4 jaar geleden overleden
      aanwezig is.
      Reactie van Jan | 24-2-2010 Nou de consumentenbond staat achter NEM!! Dus daar hebbenw e niets aan. Het zijn en stelletje oplichters eerste klas. Dan gaan ze via een incassobureau zodat Interim weer een hoede winst over mensen kan maken en dat vindt Interim zo lekker. Het zijnd e meest smerigste oplichters. Die mensen die daar zo aardig zijn; is een bedrijf die alleen maar de contracten afsluiten, maar bij NEM zelf? Daar zijn ze de mensen aan het oplichten.

      Groet
      Reactie van Internetklantenservice NLEnergie | 21-10-2009 Beste G van Vemde,


      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum.

      Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      marrit | 6-10-2009

      Leuke telefonische reclamen not!!, werd gebeld in Maart door iemand van het Callcenter dat ze me goedkopere Stroom enz konden geven, nou vooral in deze tijden is hoe goedkoper hoe beter, waarop ik zij maar hoe weet ik zo zeker dat dat zo is, nou als antwoord denkt u echt dat mev Froger haar naam wil schaden als het niet klopt, waarop ik zij nou als jullie echt de goedkoopste zijn ben ik benieuwd!!, een maand later was er opeens 156 euro van mijn rekening geschreven, ik gaan kijken van wat het was bleek het de NM te zijn (geen contract niets gehad, ook geen aankondiging hoeveel ze per maand zouden incasseren, had notabenen helemaal geen ja gezecht!!, Ik heb hun een mail gesteurd naar hun "klachten mail" met de aankondiging dat dit niet klopt omdat ze toch goedkoper zouden zijn en betaal nu juist meer :van 134 naar 156 euro!!, met de mededeling dat ze dit moesten oplossen en dat ik dit ging storneren, heb niet voor niets een opmerking gemaakt als jullie echt goedkoper zijn.... Kreeg een automatisch mail terug dat de klacht zo snel mogelijk in behandeling genomen zou woorden, heb een week gewacht en in 3 weken tijd nog een 4 keer een mail gesteurd, nou tot vandaag wacht ik op reactie!!, maar ze hebben wel die 156 euro naar Intrum Justitia verstuurd en kreeg een brief of ik per direct ff 220,93 wou betalen. Ik naar Intrum gebeld en het verhaal uitgelecht met als antwoord het is inderdaad niet netjes maar je moet "gewoon"betalen van de NEM, dus daar heb je dan pech mee....Ben nu nog bezig met betalen moet nog 81,93 betalen. Nou heb ik dat gedeelte maar naast me neer gelecht, werd er gewoon ziek van, is er weer een volgend probleem": in Augustus was er een storing bij de Rabobank waardoor er niets bij of afgeschreven kon worden en dus ook niet de NEM. Ze hebben mij geen herinnering gesteurd, maar 4 weken daarna een brief met de dik gedrukte letters EINDE ENERGIELEVERING met een totaal bedrag van 398,00 euro... Ik bellen met de NEM en vragen wat dit is, krijg als andw: 98 euro van Maart (Toen was ik nog geen eens klant, of bedoelen ze april die ik bij de Intrum Justitia betaal), augustus 125 met 25 administratie kosten, en September met 25 euro administratiekosten....SEPTEMBER?? hoe kan dat was mijn eerste vraag, hebben jullie geen automatische incasso gedaan,?, nee was het antwoord omdat het in Augustus ook niet was gelukt,, dan krijg je toch altijd een herinnering?, antwoord": heeft u gehad,,,,dan heeft de postbode die zeker opgegeten ent zoals mijn zogeheten welkomspaket.....dus of ik die 398 euro ff wou betalen anderszouden ze na de 7e dag me afsluiten!!!, 4 dagen later krijg ik een herinnering van September of ik die binnen 10 dagen wil betalen anders woorden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht.... nou wat is dit ik had de herinnering toch al gehad, ik weer bellen met de NEM over hoe dat zit, antwoord: we hebben hem er voor de zekerheid maar bij gedaan en de 25 euro is voor de maand Maart (TOE WAS IK NOG GEEN KLANT!!), of bedoelt u April die bij Intrum Justitia ligt??, ja die was het simpele antwoord....nou alles ligt daar dus hoe kan dat, nou weet ik niet dit niet dus u moet dat gewoon betalen!!!, ik wil van dit gehele amateuristische zootje af, maar dan krijg je een boete, en dat niet alleen misschien ook nog een spookrekening......en zoals ieder die 3 kinderen hebben heb ik ook geen geldboom,
      Reactie van Internetklantenservice NLEnergie | 16-10-2009 Beste Marrit,


      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum.

      Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      weesie | 2-10-2009

      in november 2008 verhuisde mijn vader naar een verzorgingstehuis en januari 2009 zou hij zijn aangemeld voor NEM en telefonisch zijn benaderd, heb gevraagd op wat voor telefoon nummer hun hem benaderd hadden dat nummer was al 2 maanden afgesloten dus !!! na maanden rekeningen te krijgen en incasso buro wordt ik er nu helemaal gek van blijf maar bellen maar helpt niks met deze maatschappij inmiddels is mijn vader al een half jaar overleden en heb dus nooit geen stroom of aanvraag gedaan woonde niet eens meer op dat adres alle gegevens van verhuizen telefoon afsluiting dat dat nummer niet meer aangesloten was pfff nu haast jaar later nog meer incasso brieven en justitie dit is toch te gek voor woorden!!!!!!!
      Reactie van Internetklantenservice NLEnergie | 16-10-2009 Beste Weesie,


      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Pieter Slabbekoorrn | 1-10-2009

      Al meerdere malen hier een bericht geplaatst.
      Nog steeds is het nog niet geregeld met die gasten.

      Vorig jaar november ben ik verhuist.
      Heb daarvan een eindnota gehad die totaal niet klopte.
      Er was een periode van 3 maanden teveel aan mij doorberekend.
      Waardoor ik eventjes 402 euries kon gaan betalen.
      Dit heb ik niet gedaan.

      Toen kreeg ik een incasso aan me broek.
      Na een bezwaarschrift geschreven te hebben met daarbij behorende bewijsstukken hoorde ik niets meer.

      Toen ik besloot om zelf maar weer te bellen om nu eens eindelijk te horen wanneer ik de juiste eindnota zou krijgen werd er mij verteld dat ik in het gelijk werd gesteld. Toen ik vroeg van ja maar waar blijft die eindnota dan ? Werd er vaag en onduidelijk op gereageerd.

      Kortom inmiddels zijn we bijna een jaar verder en ik heb nog steeds me eindnota niet. Wel weer een incasso aan me broek sturen voor een maandbedrag waar een afspraak over gemaakt was.

      Hiervoor komen ze binnenkort aan de deur met een deurwaarder die dan een dagvaarding komt brengen :-)

      Nou laat maar komen dan ga graag die uitdaging aan.
      Ik wil gewoon eerst die eindnota voordat ik ga betalen.

      Heb eind september toch maar besloten om over te stappen naar een andere leverancier. Dat gaat 10-10-09 in dus dan ben ik weg bij de NEM.

      Ben zéér benieuwd wat voor afrekening ik dan ga krijgen van ze voor me huidige woning.

      Kortom om een lang verhaal kort te maken:

      IK ZEG NIET DOEN !!!!
      Reactie van Pieter Slabbekoorn | 28-10-2009 Nou we zijn inmiddels weer 12 dagen verder na de automatische standaard reactie die op mijn klacht hier is neergezet.

      "Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen."

      Tot op heden heb ik nog geen telefoontje gehad hoor !
      Wel heb ik weer zo'n mooie brief gehad van hun kompaan Interum Justitia.

      Na 2 keer gebeld te hebben dat ik de rekening NIET ga betalen, heb ik nu dan een bericht dat er binnenkort een deurwaarder langskomt om een dagvaarding te overhandigen.

      Nou ik zal de koffie vast klaar zetten en wens ze veel sterkte toe !

      Aangezien ik EERST mijn eindafrekening van mijn vorige woning wil hebben, waar ik al sinds 07-10-2008 niet meer woonachtig ben !

      We zijn al ruim een jaar verder en nog steeds is dit niet geregeld !

      Dus ze zorgen eerst maar eens dat dit nu afgerond word.
      Aangezien ik inmiddels ook bij de NEM weg ben zal ik ook nog wel weer een leuke afrekening krijgen van de NEM voor mijn huidige woning waar geen kant van zal kloppen.

      DUS NOGMAALS:

      IK ZEG NIET DOEN !!!

      Groet,
      Pieter Slabbekoorn
      06-53189124 (mochten jullie dit niet kunnen vinden)
      Reactie van Internetklantenservice NLEnergie | 16-10-2009 Beste Pieter Slabbekoorn,


      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum.

      Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Reactie van Patricia Rutting | 1-10-2009 Heb ook de grootste problemen met de NEM. Tot april van dit jaar woonde ik in een HATwoning (badkamer en keuken delen met 1 ander). Ik werd op een gegeven moment gebeld door de NEM met de vraag of ik een informatiepakket wilde ontvangen. Er werd wel bij gezegd dat ik een contract aan zou gaan op het moment dat ik het niet terug zou sturen. Dag 5 had ik nog steeds geen pakket in de bus en heb via de site een e-mail verzonden dat ik geen interesse heb om over te stappen. Ik kreeg wel een bevestiging van een verzonden e-mail maar geen reactie. Na nog een aantal e-mails en een telefoontje naar hun 0900 nr, ging ik ervan uit dat de boodschap wel overgekomen moest zijn.

      Een paar maanden later kreeg ik een brief van de Eneco dat we overgestapt zouden zijn. Dus ik de Eneco bellen wat er aan de hand was. En uiteraard kreeg ik een boete voor contractbreuk. Ik zou vanaf maart overgestapt zijn. Vervolgens is er een enorm gevecht geweest met de NEM, zowel per mail als telefonisch. Ik zou overgestapt zijn volgens hun... En dat terwijl ik nooit en ten nimmer post van hun heb ontvangen.

      Inmiddels ben ik verhuisd en ben ik onlangs gebeld door Interum Justitia voor een betalingsregeling van ruim 1100 euro (voor hun 2 maanden voor een 2 kamer woning). Ik zit nu een beetje omhoog en weet niet zo goed wat ik hieraan moet doen... dus alle tips zijn welkom. Heb wel in gedachte om mijn rechtsbijstandverzekering te raadplegen over hoe nu verder.

      IK ZEG ABSOLUUT NOOIT DOEN!!! VELE MALEN DUURDER!! TIPS ZIJN ALTIJD WELKOM!!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Berend | 1-10-2009

      Beste mensen,

      Ik kan alleen maar zeggen dat het wel een van de goedkoopste maatschappijen is. Wij als gezin van 5 verbruiken 4500Kwh en 3000m3 gas, en zijn ongeveer 60!!! euro goedkoper uit dan bij onze vorige leverancier. (nou was dit niet de goedkoopste)

      Hopelijk gaat de NEM snel zijn problemen oplossen en krijgt het meer tevreden klanten zoals wij.

      Vriendelijke groet,

      Berend Oosterhout
      Reactie van Pieter Slabbekoorn | 1-10-2009 Ja wacht maar totdat je gaat verhuizen en/of een eindafrekening moet krijgen.

      Dan spreken we elkaar wel weer hier let maar op !!!

      Want dan begint de ellende pas hoor !
      Tot die tijd zul je er nog weinig van merken.
      Had ik ook namelijk en daarna is het pas begonnen.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Opgelicht! | 28-9-2009

      Energiemaatschappij stuurt "vrijblijvend" een infomatiepakket op met daarin dus een contract waar je geen toestemming voor hebt gegeven of getekend. zeggen het contract bij huidige leverancier op. dit contract is niet op te zeggen, je zit er dus een jaar aan vast. na overstappen naar een andere "wel goedkope" leverancier, vinden ze het leuk om een eindnota met meterstanden in de toekomst toe te sturen. na contact zoeken ze naar een oplossing, ja voor zichzelf! een incassobureau is volgens hun de oplossing. ben nu inmiddels 1,5 jaar verder en ben nog steeds bezig.
      Reactie van Jan Prins | 10-3-2010 Ik ben nooit benaderd geweest van deze NEM. Mijn oude bewoonster van de flat was lid nde NEM vond het een goed idee mijn gegevens te ontfutselen en dan vervolgens buiten mij om als klant aan te nemen. Een bandje is zo gemaakt. Immers die bandopname doen ze gewoon zelf. Wanneer je daar tegenin gaat, dan zeggen ze dood leuk, dat die stem wel erg op die van mij lijkt. Buiten het feit, dat je daar een discussie van kan maken en dat je vervolgens dat de NEM zo op die wijze zo de discussie bij de klant kan leggen, dat de klant dan dat bandje zelf heeft ingesproken. Nu wanneer je dan vervolgens op een terechte wijze niet betaalt, dan komt een incassobureau, namelijk Interim Justitia, die wel even de boel komt incasseren. Wetende dat een incassobureau net zoveel macht heeft als de buurvrouw die haar was aan het strijken is. Dus ben ik door hen belaagd geweest met telefoontjes, maar voet bij stuk gehouden, dat ik niets te maken heb met de NEM en dat ik graag van ze af wil, wanneer ik op een onterechte wijze lid van die club geworden zou zijn. Doch ze hioelden voet bij stuk; immers ik had wel van ze afgenomen. Jammer dan. Ik heb niet gevraagd om bij hun lid te worden. Ik heb dat opnamebandje gehoord en daar valt heel duidelijk uit op te maklen, dat die persoon die "Ja" zei dat het mijn stem is. Ik heb weleens een test gedaan, maar deze telefonische vorm van contracteren is helemaal niet betrouwbaar. Iedereen kan door iedereen beduveld worden en ik kan ook voor Pietje inspreken dat Pietje klant wilt worden en een telefonisch contract kan aangaan. Wanneer dit zo lucratief blijft, dan krijgen we hier heel veel problemen in Nederland. Ik wil op schrift een overeenkomst hebben, zodat ik daar een handtekening onder kan zetten en terug kan sturen. Dit gebeurt nu met mijn huidige maatschappij. Dn zit het dus goed. Je weet dat je dan een overeenkomst aangaat.

      Nu wilt de NEM de 285,= van me hebben, terwijl ik ongevraagd lid ben geworden en pas van mijn lidschap afwist, op het moment dat ze de contractbeëindiging afgelopen vrijdag 5 maart 2010 aan me duidelijk maakte end at ze per 12 maart 2010 me af willen gaan sluiten.

      Wat nu gebeurd is; ben ik op een onterechte wijze lid geworden was vanuit mijn vorige bewoonster van de flat en dat de medewerkers zelf dat bandje hebben opgenomen. Dat bleek ook het geval. Goed, dan zien we dus, dat het een valse overeenkomst is en dat er dus door mij niet betaald hoeft te worden.

      NEM? Nooit, maar dan ook NOOIT doen!!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Peter Peters | 26-9-2009

      Voor alle gedupeerden op deze site , de 22000 klachten op andere sites
      KIJK vanavond naar 18.55 uur naar KASSA op nederland 1.

      Niet alleen de Nederlandse Energie Maatschappij komt in de BELbus,
      maar ook HET BELMENIET register wat 1 october ingaat.

      Laten we nu eens als consumenten alle klachten verzamelen:
      Stuur uw reakties naar niettegeloven@hotmail.com.

      Attendeer, mail of bel gedupeerden in uw omgeving en bekijk de uitzending via Uitzending gemist of de Vara-site.

      SAMEN STAAN WE STERK
      Reactie van jeanette | 4-10-2009 in november 2008 verhuisde mijn vader naar een verzorgingstehuis en januari 2009 zou hij zijn aangemeld voor NEM en telefonisch zijn benaderd, heb gevraagd op wat voor telefoon nummer hun hem benaderd hadden dat nummer was al 2 maanden afgesloten dus !!! na maanden rekeningen te krijgen en incasso buro wordt ik er nu helemaal gek van blijf maar bellen maar helpt niks met deze maatschappij inmiddels is mijn vader al een half jaar overleden en heb dus nooit geen stroom of aanvraag gedaan woonde niet eens meer op dat adres alle gegevens van verhuizen telefoon afsluiting dat dat nummer niet meer aangesloten was pfff nu haast jaar later nog meer incasso brieven en justitie dit is toch te gek voor woorden
      Reactie van Sitestekoop | 4-10-2009 Leuke site opzetten klagers.nl ofzo
      Reactie van Peter peters | 29-9-2009 M.b.t eerdere reakties op deze site :
      Schikking geaccepteerd,probleem voor mij opgelost
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Henk | 24-9-2009

      In en in trieste club, leugenaars, alles behalve klant gericht. Hoe kan het dat een bedrijf met zo`n bedrijfsvoering nog bestaat?
      Ze hadden mij toegezegd dat ze de opzegvergoeding bij de energieleverancier die ik op dat moment had zouden betalen - leugen nr 1. bleek niet waar te zijn.
      De tarieven lijken goedkoper maar ga eens aan het rekenen met de vastrechtprijzen. dan zijn ze helemaal niet goedkoper of de goedkoopste zoals ze zeggen - leugen nr. 2. Telefonisch contract aangaan kan wel maar telefonisch annuleren binnen de afkoelperiode kan niet. Helaas kwam mijn schriftelijke annulering net buiten de afkoelperiode aan, gevolg opzegvergoedig.
      Maar zelfs toen bleek het nog goedkoper om terug te gaan naar m`n huidige leverancier.
      I.p.v. de opzegging netjes binnen een maand af te handelen zetten ze de levering van energie gewoon in werking en beginnen ze met incasseren.
      Zonder opzegbevestiging kon mijn huidge leverancier de switch niet doorvoeren. voor gas kreeg ik die in november 08, voor stroom in jan 09, allebei opgezegd begin sept 08
      Na het intrekken van de machtiging bleven ze gewoon incasseren, heb ze uiteindelijk geblokkeerd. Als je ze belt krijg je iemand uit een bel team aan de lijn die niks voor je wil doen, kan niks , mag niks, weet niks, leidinggevend o.i.d. krijg je gewoon niet aan de lijn. Als je ze aan schrijft krijg je heel laat reactie.
      krijg een brief dat de levering van gas stopt op 7 nov maar mag wel over de helemaand betalen. Gezien mijn ervaring met hun heb ik dit dus nog niet betaald. wil dat eerst terug zien komen op de eindafrekening.
      Die kreeg ik pas in dec 08 en bleek niet te kloppen.
      Nu willen ze dat ik voor het product betaal over een periode waarin ze niet eens geleverd hebben.
      Zelfs het incasso bureau wat ze inschakkelde liet het afweten om dat ze er niks mee konden (bemoediging voor degene die hier ook mee te maken hebben).
      Nu dreigen ze met een gerechtsdeurwaarder, inmiddels mijn rechtsbijstand verzekering ingeschakeld. als het moet ga ik tot aan de hoogste rechter om deze criminelen te stoppen. Ik heb een klacht ingediend bij de toezichthouder voor energie leveranciers(Nma) en Consuwijzer, Moedig iedereen,die dedupeerd is door hen, aan om dat massaal te doen zodat iemand hier een eind aan kan maken. Van mij zijn ze nog niet af, THIS MEANS WAR!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Wiljan van Werkhoven | 23-9-2009

      Wordt stapelgek van de NEM. Ik probeer al een half jaar de aktiekorting van 279,- op mijn girorekening te ontvangen. Durf te zeggen dat ik elke call center medewerker inmiddels al een keer heb gesproken.... Elke keer wordt de belofte gebroken. Een aantal opmerkingen;

      - wordt uitbetaald in juli
      - wordt uitbetaald in aug
      - wordt uitbetaald in sep
      - is inmiddels uitbetaald ??
      - girorekening nummer ontbreekt
      - staat op u rekening??
      - de financiele afdeling is met pauze
      - de financiele man is ziek
      - de financiele afdeling is in vergadering
      etc etc

      Call center medewerkers bellen keer op keer niet terug. Ik heb inmiddels 25 keer gebeld, echter zonder enig resultaat.

      Pak het nu als volgt aan; de komende drie maanden storneer ik de betaling.

      Ik zeg NIET DOEN!!!! ( de overstap naar de NEM....)

      Wie heeft vergelijkbare ervaringen?

      Wiljan van Werkhoven
      Reactie van Internet Klantservice Team | 16-10-2009 Beste Wiljan van Werkhoven,

      U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

      Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

      Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

      Met vriendelijke groet,

      Het Internet Klantservice Team
      Nederlandse Energie Maatschappij
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 1 van de 1 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Monique | 18-9-2009

      Slapeloze nachten heb ik ervan. sinds overstap naar NEM torenhoog maandbedrag, extrem hoge jaarnota met nabetaling. Hierdoor zit ik nu in de schulden. Gasstand werd geschat na beeindiging contract ,de stand van 3 mei had ik pas eind augustus bereikt Prima schatting!!!! ze innen geld voor iets wat je nog niet hebt verbruikt. Klantenservice is vreselijk, telefonisch word er iets beloofd maar je krijgt nooit wat schriftelijk. heb een intrekking machtigingskaart verstuurd ze boeken vrolijk verder van mijn rekening af. ga nu naar advocaat want ben aan het einde van mijn krachten als ik de reclame zie raak ik al in de stress. mensen ga nooit met dit bedrijf in zee want ze zijn niet de goedkoopste. Een bron van ergenis!!!!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      A.B. Steenbergen | 17-9-2009

      Slechte klachtenafhandeling. Slechte klantenservice, onbeschoft gedrag aan de telefoon, plegen fraude met jaarafrekening, plegen contractbreuk, moet ik doorgaan?????
      Reactie van A.B. Steenbergen | 9-2-2010 Jaarafrekening ontvangen...... blijkt de electrastand ineens 1000 KwH hoger te zijn, of ik maar effe wil bijbetalen..... Typisch geval van frauderen want de netwerkbeheerder heeft dezelfde stand doorgekregen en die geven het ook nog eens door aan deze ********** . Contact gehad met de NEM en ze willen geen medewerking geven aan een onderzoek of iets dergelijks. Dus nu heb ik het alsvolgt opgelost:
      Voor 2010 heb ik al 1000 KwH betaald voordat ze gebruikt zijn. Kan ik mooi wat extra stroom verbruiken zonder dat het mij wat extra kost.

      Willens en wetens is de NEM niets meer dan een ordinair bedrijf gevuld met ******* en ********.
      Reactie van wil | 9-2-2010 Ik heb nog nooit zon zootje geboefte bij elkaar gezien.
      Ze worden aangenomen om te liegen bedriegen frauderen en verschrikelijk ombeschoft gedrag.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Riedewald | 17-9-2009

      Nederlandse Energie Maatschappij??? NIET DOEN!!!

      Ik heb zoveel slechte ervaringen met de NEM dat ik iedereen zou afraden een contract bij hun af te sluiten.

      Teveel voor woorden:
      - Slechte helpdesk
      - Veels te hoge voorschotbedragen die men weigert aan te passen en als je de helpdesk belt kom je toch niet verder
      - Ik wacht nog steeds op terugbetaling van mijn teveel betaalde voorschotten
      - Goedkoper blijkt het niet te zijn. Het waren alleen maar verkooppraatjes
      - Slechts één persoon bij NEM werkzaam die initiatief toont, werk van maakt om de klanten te binden en energie in haar werkzaamheden stopt. Ik noem haar naam omdat ik klaag als er te klagen valt maar ook toegeef als iemand iets goeds doet. Jammer genoeg is datgene wat **** doet een druppel op een gloeiende plaat.

      Wat kan er aan dit soort praktijken gedaan worden?????
      Het is om gefrustreerd van te raken.

      EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE......
      ------------------------------------------------------
      Noot van de redactie:
      In verband met de privacy is de naam van de medewerker bij de NEM verwijderd.
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      RG Rossin | 15-9-2009

      ABSOLUUT NIET DOEN!!!

      Ik heb in februari telefonisch toegezegd dat NEM mijn energieleverancier zou worden. Ik zou hier op papier nog een bevestiging van krijgen, waarna ik nog 7 dagen op kon zeggen. Papieren nooit gekregen, dus proberen op te zeggen. Opzeggen is onmogelijk bij de NEM! Ik loop nu al bijna een jaar en nog steeds dreigen ze en krijg ik rekeningen. Ik moet electra betalen van perioden dat ik nog niet eens huiseigenaar was en het huis leegstond. Ik heb de geschillencommissie ingeschakeld, maar nu dreigt de NEM terug met een incassobureau...en dat dus voor energie die ik nooit gebruikt kan hebben. Aangetekende brieven, mails, telefoontjes, niets helpt. Ik weet nu niet meer wat ik moet doen en ik denk dat mijn laatste stap nu zal zijn dat ik een advocaat ga inschakelen...dus voor mensen die twijfelen...ABSOLUUT NOOIT DE NEM!!! Ze kunnen veel beloven, maar je komt er NOOIT meer vanaf!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Marcel | 13-9-2009

      Een klein half jaar geleden kreeg ik een brief van de Nederland Energie in huis, zij heette mij welkom als nieuwe klant. Wij waren sinds kort net lid geworden van de E-ON.
      Ik heb heen gebeld dat wij ons helemaal niet hadden aangemeld en lid waren van een andere energiemaatschappij.
      Een maand later weer dergelijke brieven etc. Weer gebeld en gevraagd hoe ze daar in godsnaam bij kwamen, het was een telefonische aanmelding en ze zouden mij de zogenaamde "voice-log" (opname van het gevoerde telefoongesprek) via de mail sturen.
      De voice-log sloeg daadwerkelijk alles, het nummer klopte niet wat in het scherm stond (niet van mij), de stem niet, de geboortedatum niet en zelfs het bankrekeningnummer niet..
      Hierop heb ik gereageerd dat niet 1 enkel feit klopte en ook zeker niet van plan was enige vorm van betaling te doen, de Nederlandse Energie Maatschappij stuurde mij namelijk al allerlei aanmaningen..
      Een poosje daarna kreeg ik een brief van deurwaarderskantoor Vesting Finance dat ik hun cliënt, Nederland Energie, €276,68 moest betalen. Ik heb Vesting Finance gebeld en schriftelijk mede gedeeld dat er niets van klopte, ik tevens in het bezit van de voice-log was en iedere rechtszaak dan ook met vol vertrouwen tegemoet zou zien.
      2 weken later weer een brief van Vesting Finance, ik moest een spoedoverboeking doen anders zou een (loon)- beslag het gevolg zijn.. Weer gebeld met dezelfde mededeling..
      Een week later kreeg ik bericht van hun dat het dossier gesloten werd en ik voor verdere informatie kontakt moest opnemen met de Nederlandse Energie Maatschappij.
      Van beide partijen, Vesting Finance èn Nederland Energie niet één enkel excuus!

      Nederland Energie? Ik zeg, Niet Doen!
      Reactie van Peters | 19-9-2009 Heeft u op een of andere manier nog compensatie ontvangen van de NEM ?

      ook mijn voicelog is valselijk opgemaakt en heb aangifte gedaan van oplichting. Ik ga ze zeker aanpakken..
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      Peter Peters | 9-9-2009

      De NEM heeft bij mij kans gezien met een getrukkeerde zogenaamde bandopname mij zogenaamd vast te leggen aan een juridisch kontrakt voor energielevering.

      Iedere poging om een leiddinggevende, klachtenfunctionaris of juridische afdeling te bereiken falen. Op aangetekende brieven van mij of mijn rechtkundige adviseur wordt niet gereageerd.

      Ze beweren zelfs dat een vrouw mijn persoonsgegevens heeft overgenomen, terwijl mijn vrouw en ik op die datum in de Dominicaanse republiek op vakantie waren......!!

      Advies : BESLIST NIET DOEN
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      l. nijenkamp | 3-9-2009

      Overgestapt van Nuon..en Greenchoice..naar alles bij NEM...wat een ellende..
      afspraken die gemaakt worden, komen ze niet na...je wacht op een bevestiging van een tel. afspraak, krijg je toch nog Vesting Finance op je dak.. weer de situatie uitgelegd..en weer gebeld met NEM.. 'o .ja zie het staan in het scherm..dat er een afspraak is gemaakt...wij gaan het terug koppelen met Vesting Finance"
      Resultaat...weer een brief van NEM dat hun versie de juiste is en dat we gewoon Vesting Finance moeten betalen..(dus weer extra kosten !!)
      Wat een rommelig en zeker niet klantvriendelijk gedrag!! bij mij is het nog altijd zo..afspraak is afspraak...
      Hulde aan de bekende nederlanders die zo mooi reclame maken!!!


      Kunnen we dit bedrijf niet AFSLUITEN!! ..Gewoon doen...!!!!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      peter crama | 1-9-2009

      Leugenaars zijn het, wacht al vanaf maart op de terug gave van 2008, bellen en bellen hoge telefoon kosten, blijven faxen, 3 maanden geleden belden ze mij zo maar terug, dat was schrikken, ze gingen het overmaken, nu 1 september nog niets weer gebeld ga het nu terug krijgen, kan nog wel even 2 tot 6 weken duren. toen ik zei dat ik zou gaan opzeggen om dat zij hun afspraken niet na komen, wouden ze gelijk al de boete verrekenen
      IK BEN ZE ZAT..
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
    • 0 van de 0 mensen vonden de volgende ervaring nuttig:

      d. chayoung | 18-8-2009

      Im mand mei werd ik gebeld door een callcenter van de Nederladse energie maatschapij ( NEM), en een offerte wou bieden tegen het prijs dat ik betaalde aan mijn oude leverancier (Nuon) (112.00 euro).Ik had tegen de mevrouw geinformeerd dat ik al pas nieuw bent bij mijn leverancier en als er geen problemen zal veroorzaken als ik naar hun wisseld
      er wordt aan mijn gezegt dat het geen probleem zal worden ....
      Dus de procedure ging door en tenslote kreeg ik een afrekening van Nuon van (942.00 euros) had ik in termijn gaan betallen (50.00 euros)per maand, en bij de (NEM) is het energie bedrag per maand (148.00 euros) dus wordt het een totaal van (198.00 euros) aan energie dat is meer dan wat ze me hadden belooft. ik moest met spoed aan een grijze energy verhuizen (RWE)om de kosten te verminderen maar toch ben ik duur gekomen nu betaal ik (178.00 euros per maand ). maar de (NEM) wil nu dat ik een maand bedrag betaald van (196.60 euros ) en nu ben ik in rood omdat mijn vaste kosten ga ik niet in problemen zetten omdat (NEM)me in dit situatie heeft gebracht . Door mis informatie door te geven .
      wat kan ik doen om zulke malafide bedrijf te stoppen ?
      wie kan me helpen ?
      Reactie van RG Rossin | 15-9-2009 Misschien moeten al deze mensen samenpakken en kunnen we samen iets ondernemen, want ik heb dezelfde ervaring dat alleen je echt niets bereikt krijgt!
      Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige ervaringen
      Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
  • Pagina 10 van 19