Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M. O.G.
    Geverifieerde klant
    Lelystad
    Terugbetalingen hun zwakke punt 7 februari 2015

    Na een vorige periode heb ik maanden moeten wachten op het terug ontvangen van het teveel betaalde. Ik heb echter weer voor ze gekozen vanwege de welkomstpremie en de prijs, daarbij het bovenstaande probleem rond Energiedirect maar voor lief nemende.

    Reactie van Energiedirect.nl 9 februari 2015

    Beste klant,

    Fijn dat je weer voor onze lage tarieven hebt gekozen.

    Vervelend dat je de vorige periode niet als prettig hebt ervaren. Ik heb bij de oude gegevens gekeken. Ik zie dat je in januari je eindnota hebt gekregen en de uitbetaling van het tegoed heeft binnen een maand plaats gevonden. We incasseren altijd omstreeks de 25e en de uitbetaling vind altijd voor de 13e van de volgende maand plaats.

    Mocht u hier nog vragen over hebben of hierop willen reageren, dan mag u een e-mail sturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Tamara

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    HMV.
    Hengelo
    Prima, maar weinig mogelijheden voor inzicht in verbruik 5 februari 2015

    Prima leverancier. Een prijsvechter die vooral via internet opereert. Voor de lagere prijs krijg je wat je nodig hebt. Ik was gewend om bij eerdere leverancier inzicht in verbruik te hebben en daar mijn voorschot op aan te kunnen. Dat mis ik nu waardoor ik switch naar een partij die dit wel biedt.

    Reactie van Energiedirect.nl 6 februari 2015

    Beste HMV,

    Bedankt voor je review!

    Inzicht in je verbruik is inderdaad heel handig. Dit is zeker een tip die we meenemen voor het verbeteren van onze systemen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Waarle
    Huizen
    Duidelijke afrekening 4 februari 2015

    Zeer tevreden , scherpe prijs en wat mij zeer bevalt, een zeer duidelijke overzichtelijke jaarafrekening!!! Aanrader!!

    Reactie van Energiedirect.nl 6 februari 2015

    Beste Klant,

    Bedankt voor deze leuke review en natuurlijk de aanbeveling!

    Wist je dat je als bestaande klant ook gebruik kunt maken van onze actie Vriendenvoordeel? Zo kun je zelf profiteren van iedere klant die je bij ons aandraagt. Je kunt deze actie vinden op de beginpagina als je inlogt op Mijn energiedirect.nl.

    Fijn weekend!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    JNRV.
    Eerbeek
    prima jaar met energie direct 4 februari 2015

    goede service. geen overbodige informatie gekregen, scherpe prijzen. Wel het advies om na een jaar opnieuw te kijken welke aanbieder het goedkoopst is. na een jaar is er geen korting meer namelijk.

    Reactie van Energiedirect.nl 6 februari 2015

    Beste Klant,

    Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.

    Fijn weekend!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    karin
    tegelen
    overstappen 3 februari 2015

    ik ben aan het denken om over te stappen naar energie direct maar ik wil voor dat ik teken zekervweten wat mijn maandlasten worden waarom kan dit niet gewoon?

    Reactie van Energiedirect.nl 6 februari 2015

    Beste Karin,

    Graag geef ik je wat meer uitleg over het vaststellen van een maandbedrag bij een overstap.

    Het is helaas niet mogelijk om meteen al het maandbedrag vast te stellen, dit komt omdat we afhankelijk zijn van de verbruiksgegevens die we van het adres ontvangen via de netbeheerder. Deze gegevens zijn net na de aanmelding nog niet bekend. Wanneer je precies je verbruiken weet kunnen we natuurlijk met de tarieven een duidelijke indicatie geven van wat het maandbedrag kan worden.

    Bij het kiezen van een nieuw energiecontract is het vooral belangrijk om goed te kijken naar de tarieven. Wanneer je de keuze maakt voor een vast contract staan de tarieven namelijk vast en niet het maandbedrag. Dit maandbedrag kan namelijk gedurende de periode van het contract nog aangepast worden als bijvoorbeeld de situatie in huis is gewijzigd.

    Ik hoop dat dit wat meer duidelijkheid geeft over waarom dat we een maandbedrag niet meteen kunnen vastzetten.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M Welker
    Grootebroek
    Slecht 3 februari 2015

    Betaald en dubbelbetaald en hebben het bedrag weer teruggestort daardoor een maand misgelopen en toen gedreigd met afsluiten. Wie is er fout.

    Reactie van Energiedirect.nl 6 februari 2015

    Beste M Welker,

    Naar aanleiding van deze review heb ik zojuist geprobeerd je telefonisch te bereiken. Helaas is dit niet gelukt. Ik wil je graag meer uitleg geven over wat er precies gebeurd is.

    Je kunt ook zelf contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer: 0900-3347328. Wanneer je wilt dat wij contact opnemen kun je via een e-mail naar onlineservice@energiedirect.nl aangeven wanneer dit het beste uitkomt.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    r van den hout
    Heerlen
    fout incassobedrag 28 januari 2015

    Enkele maanden geleden ben ik overgestapt naar energiedirect. Dit omdat ik ben gescheiden en nu alleen woon. Ik gebruik daarom veel minder energie. Energiedirect had een mooie aanbieding. Mijn maandlasten zouden €78,00 zijn. Maar energiedirect incasseerde tot 2 keer toe €180,00 Ik heb dit aangekaart en zij hebben opnieuw berekend hoeveel ik zou moeten betalen per maand en toen kwamen zij op een bedrag van €60,00 uit. (ik ben alleen staand en weinig thuis) Dit vond ik prima. Ik heb gevraagd of ze de eerdere incasso's konden corrigeren. Want dat was te veel en ook niet de afspraak. Dit wilden ze niet doen.ik moet naar afwachten tot de jaarafrekening zeiden ze bij energiedirect. Dit vond ik onacceptabel. Daarom heb ik besloten direct over te stappen naar een andere energieleverancier. In dit geval nuon. Ik hoop dat zij hun administratie beter op orde hebben. Energiedirect maakt fouten en wil deze niet oplossen en er is niks bespreekbaar.

    Reactie van Energiedirect.nl 4 februari 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor het prettige gesprek zojuist, ik ben blij dat we het samen hebben kunnen oplossen. Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    AGS.
    Geverifieerde klant
    Groenlo
    Snel en prima afgehandeld 22 januari 2015

    Energiedirect doet haar naam eer aan. De afhandeling en levering van energie zijn duidelijk en direct.

    Reactie van Energiedirect.nl 23 januari 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je leuke review. We zijn blij te horen dat de overstap naar tevredenheid is afgehandeld.

    Ik wens je een prettig weekend toe.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    T.P.M. van den Elsen
    Nunhem
    Star en reageren niet op vragen 19 januari 2015

    Doordat mijn zoon het huis verliet werd mijn verbruik drastisch minder. Toen ik mijn maandelijkse afschrijving wilde aanpassen bleek dit niet mogelijk. Op correspondentie werd in het geheel niet gereageerd.

    Reactie van Energiedirect.nl 19 januari 2015

    Beste klant,

    Ik begrijp dat je niet tevreden bent omdat je geen reactie hebt gekregen op je correspondentie en je het voorschotbedrag online niet kon aanpassen.

    We hebben elkaar zojuist gesproken en ik heb je toelichting gegeven over je situatie. Ik vind het jammer dat het zo is gelopen.

    Een prettige dag nog toegewenst.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 5 van de5 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    john
    Onbeschofte klantenservice 15 januari 2015

    Ik vind het onbeschoft hoe ik door energie direct telefonisch word gestalkt op het moment dat ik voor de eerste keer enkele dagen te laat ben met mijn betaling. Met als kers op de taart een boete van €25,-. Ik ben inmiddels gelukkig overgestapt op Essent, waar ik in het verleden goede ervaring mee heb gehad.

    Reactie van Energiedirect.nl 16 januari 2015

    Beste John,

    Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met ons herinneringsproces.

    We doen er alles aan om klanten te helpen op tijd te kunnen betalen zodat we geen incassokosten in rekening hoeven te brengen. Als dat als onbeschoft overkwam, bied ik je namens energiedirect.nl mijn excuses daarvoor aan.

    Gr. Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    mpaE.
    Geverifieerde klant
    Schijndel
    Goed contact via internet 15 januari 2015

    Omdat ik verhuisd was, en Energiedirect wilde proberen, was er een probleem met de netwerkbeheerder, die zeurde dat ik heel snel een leverancier moest hebben....Omdat ik via internet energie wilde van Energiedirect, krijg je 2 weken bedenktijd(wettelijk geregeld). Dat wilde ik niet, want dan zou ik boete kunnen krijgen van de netwerkbeheerder....Dus contact opgenomen met Energiedirect via e-mail, en het was daarna prima geregeld, contract kon eerder ingaan, en hun zouden de netwerkbeheerder op de hoogte stellen...probleem opgelost...

    Reactie van Energiedirect.nl 15 januari 2015

    Beste klant,

    Het klopt inderdaad dat er bij een verhuizing soms een spoedaanmelding nodig is. Je hebt dit gelukkig tijdig aan ons laten weten.

    Bedankt voor je positieve bericht.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A.C.B.
    Geverifieerde klant
    Nijmegen
    Simpel overgestapt 14 januari 2015

    De overstap ging zoals ik het graag zie, simpel en zonder gedoe :)

    Reactie van Energiedirect.nl 15 januari 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je leuke review. We zijn blij dat je voor energiedirect.nl hebt gekozen.

    Ik wens je nog een prettige dag toe!

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    AJL.
    Geverifieerde klant
    Tilburg
    overstap prima en snel geregeld 14 januari 2015

    De overstap naar Energiedirect was prima en snel geregeld. Het is zeker de aanbeveling waard.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 januari 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je voor ons als energieleverancier heeft gekozen.

    Een prettige dag toegewenst.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.R.B.
    Geverifieerde klant
    Edam
    Duidelijk & Snel 13 januari 2015

    Overstap naar Energiedirect.nl was zeer snel in vergelijking met mijn twee laatste leveranciers. Het toegestuurde contract is duidelijk en overzichtelijk opgesteld. Zat alleen niet te wachten op een opdringerig telefoontje van Energiedirect.nl of ik mijn contract niet meteen konden overzetten naar 2 jaar met het verzoek om het contract dan op te sturen zodat ik er over na kon denken.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 januari 2015

    Beste klant,

    Fijn te horen dat je de overstap als snel en probleemloos hebt ervaren.

    Ik begrijp dat je gebeld bent om van een 1-jarig contract een 2-jarig contract te maken. Het is natuurlijk niet de bedoeling om hiermee opdringerig over te komen. Excuses voor het ongemak wat je hiervan hebt gehad.

    Mocht je hierover nog persoonlijk contact willen hebben, dan kun je dit aangeven via onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • w.g.d. blaas
    Geverifieerde klant
    Elburg
    mijn overstap 12 januari 2015

    Mijn overstap is probleemloos verlopen.Ik heb via energieleveranciers een goede vergelijking kunnen maken van diverse energieleveranciers.Na mijn aanmelding zijn er geen vervelende situaties ontstaan.Energiedirekt heeft via de mail contact opgenomen en dit is naar volle tevredenheid verlopen.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 januari 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je tevreden bent over de hele overstap.

    Ik wens je nog een prettige dag toe.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Mickey
    Geverifieerde klant
    Heenvliet
    Overstap 12 januari 2015

    Alles is goed gelopen en naar een tijdje ben ik gebeld om te vragen of alles was goed behandeld. Prima bedrijf

    Reactie van Energiedirect.nl 12 januari 2015

    Hoi Mickey,

    Bedankt voor deze review, hier zijn we blij mee.

    Als je nog vragen krijgt horen wij deze graag van je.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • E.A.H. Schwitke
    Geverifieerde klant
    Velsen-Noord
    zonder zorgen 9 januari 2015

    overstapen zonder zorgen geregeld in een zucht

    Reactie van Energiedirect.nl 12 januari 2015

    Hallo,

    Bedankt voor jouw positieve bericht.

    Mocht je toch een vraag hebben staan we voor je klaar.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Marianne Raap
    Leeuwarden
    Slecht geholpen, onbeschofte klantenservice 9 januari 2015

    Ik ben erg slecht geholpen bij de klantenservice van energiedirect.nl, ik ga verhuizen naar een pand waar ik inclusief ga huren en krijg nu te maken met een zogenaamde opzegboete. Dit terwijl ik niet in staat ben om mijn huidige energiecontract mee te nemen. Er werd echter op geen enkele manier met mij meegedacht. Daarnaast vind ik het onbeschoft dat ik bij de klantenservice getutoyeerd word, dit vind ik erg ongepast. Gelukkig zijn er meer energieleveranciers met lage tarieven èn een goede klantenservice.

    Reactie van Energiedirect.nl 12 januari 2015

    Hoi Mevrouw Raap,

    Dit is niet de bedoeling inderdaad. Het is mogelijk dat er helemaal geen opzegvergoeding in rekening wordt gebracht. Zeker als er in uw huurcontract staat vermeld dat u inclusief gas en stroom gaat huren.

    Ik help u graag verder. Stuur uw klantgegevens naar onlineservice@energiedirect.nl zodat ik contact met u kan opnemen.

    Groet,

    Hielke

    Reactie van Marianne Raap 20 januari 2015probleem is deels opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Sef
    Weert
    Misleiding bij Energiedirect na contract verlening 9 januari 2015

    Ik heb slechte ervaring met Energiedirect, zij hebben mij misleid bij het aangaan van een nieuwe verlening van mijn contract.

    Ik had namelijk een mooie aanbieding van een ander Energiebedrijf ontvangen maar door Energiedirect zijn truc van verkoop en misleiding van dat zij het zelfde aanbod konden doen om als vaste klant te blijven en te belonen heb ik ingestemd. Nu heel er veel spijt !!!! Want er klopt niks van.

    Mijn klacht bij Energie direct is ook niet serieus genomen. want natuurlijk mij hebben ze al dus waarom veel moeite doen.

    Kort samen gevat mensen :

    Trap er nooit in als Energie direct u een beter aanbod of het zelfde aanbod doet, bij hun klopt er niks van !! U voelt zich later ook niet **** !

    Mijn advies is dan ook :

    - Vind u bij een andere energiemaatschappij een goede aanbod na dat u op internet een vergelijking heeft gemaakt bij het verstrijken van uw contract ? Doe het dan want deze klopt gewoon !!

    - Bij Energiedirect doen ze je **** als vaste klant. Ze doen zich voor dat ze je graag als vaste klant willen behouden maar je krijgt een onaangename verrassing op je rekening !!!

    LET OP DUS MET ENERGIEDIRECT MENSEN !!!!!!

    Reactie van Energiedirect.nl 12 januari 2015

    Beste Sef,

    Jammer om te horen dat het nieuwe aanbod niet naar tevredenheid is. Je weet dat je ook bij een verlenging van het oude contract 14 dagen bedenktijd hebt?

    Ik kijk graag voor je na wat er is gebeurt.

    Wil je jouw postcode en huisnummer sturen naar onlineservice@energiedirect.nl?

    Groet,

    Hielke

    Reactie van Sef 20 januari 2015probleem is deels opgelost

    Mijn klacht heeft middels het plaatsen van mijn reactie op uw site, serieus de aandacht gekregen bij Energiedirect.nl. ik ben door Energiedirect gebeld en er is mij compensatie vergoeding toegekend en excuses aangeboden. Goed van ze dat ze dit fatsoen nog wel hebben. Maar helaas moet het dus tegenwoordig zover komen door tussenkomst van een klachtensite je gelijk zien te halen bij Energiedirect. Ik hoop bijdeze dat zulke praktijken niet meer zullen voorkomen bij Enegiedirect. Kortsamen gevat en advies aan de andere mensen: Laat u niet kennen bij Energiedirect en controleer goed uw (vernieuwde) energiecontract. We moeten elkaar blijven waarschuwen!!! Ik wil ook graag deze site www.energieleveranciers.nl heel erg bedanken!!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M. Versaevel
    Utrecht
    Prima, geen klachten 8 januari 2015

    Geen problemen met Energiedirect.nl gehad, kreeg gewoon mijn gas en elektra geleverd zonder (administratief) gelazer. Prima dus.

    Reactie van Energiedirect.nl 12 januari 2015

    Hoi,

    Bedankt voor deze mooie review.

    Wij horen het uiteraard ook graag als klanten tevreden zijn.

    Als er nog vragen zijn horen wij het graag.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    MVAMS.
    Geverifieerde klant
    Haarlem
    Super snel overstappen 8 januari 2015

    Overstappen van energieleverancier te veel gedoe? Overstappen bleek maar 5 minuten werk. Ik heb me online aangemeld. Daarna op verzoek de meterstanden online doorgegeven. Dat was alles. Contract met andere leverancier werd voor me beëindigd. Voor het overstappen dus eigenlijk 5 sterren! Minder enthousiast over het telefonische aanbod om het contract met een jaar te verlengen.......ik wilde dit wel, maar callcenter medewerkster haalde het bloed onder mijn nagels vandaan. Dus nee dank u. Gemiste kans.

    Reactie van Energiedirect.nl 12 januari 2015

    Hallo,

    Bedankt voor deze review! Een overstap is ook niet zo moeilijk als dat het lijkt.

    Over de verlenging wil ik wel kijken wat er gebeurt is. Je mag altijd jouw gegevens sturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Eventueel kunnen wij je dan een goed aanbod doen op een andere manier.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    KW.
    Geverifieerde klant
    Amsterdam
    Prima 7 januari 2015

    De overstap verliep vlekkeloos en verder geen problemen gehad. Precies hoe energie hoort te zijn: prima prijs en niets te hoeven regelen.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 januari 2015

    Beste Kevin,

    Bedankt voor je positieve review en welkom als klant bij energiedirect.nl!

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Remco
    Stiphout
    Overstappen via AllesOverBesparen naar EnergieDirect is ****? 6 januari 2015

    Via de Website" allesover besparen' ben ik benaderd door dit telemarketing bedrijf inzake mijn energie verbruik. Na het bla bla analyse blijkt Energie direct een 100% dochter te zijn van mijn huidge energie leverancier ESSENT. met een 2 jarig contract van zomer 2014, toch middels een aangeboden jaarlijkse besparing van 300,-- een volgende fase afgesproken ter beoordeling van dit aanbod. Hiertoe heeft de telemarketier ' Allesoverbesparen" mijn gegevens doorgenomen. NAW en Email waren al bekend. Vervolgens vraagt men mijn Bank rek nr.Ik geef niet zomaar via een telefoon een bank rek nr. En trouwens waarom moet je een bank rek nr geven aan een telemarketier . Zij worden geen contract partij ! En dit soort persoonlijke gegevens geef je m.i. niet zomaar per telefoon !! ( Fraude komt voor !) Opvallend is dat vervolgens het gesprek direct !! werd gestopt en de telemarketier die namens ca 20 Energie leveranciers mag optreden zonder dit bank rek nr, totaal geen interesse meer heeft mij als klant binnen te halen en ik wordt afgeserveerd ! Zeer opvallend en ruikt naar een **** praktijken... Kent u vergelijkbare situaties ? Energie Direct en telemarketing " Alles over besparen" zijn mi **** samen actief ? in afwachting van uw ervaringen ! RvdB,Stiphout

    Reactie van Energiedirect.nl 8 januari 2015

    Beste Remco,

    Ik begrijp dat je een telefonisch aanbod hebt gehad van energiedirect.nl met voordelige tarieven. Je geeft aan dat je het rekeningnummer niet wilde doorgeven telefonisch.

    Allesoverbesparen is een betrouwbare partner waar we mee samenwerken. Ze kunnen zonder rekeningnummer de aanmelding niet compleet maken. Dat is de reden dat ze de aanmelding niet verder konden verrichten.

    Mocht je toch interesse hebben in energiedirect.nl, dan kun je te allen tijde onze tarieven online zien en hier kan ook een aanmelding worden gedaan. Bij een online aanmelding zal wederom wel het rekeningnummer worden opgevraagd, omdat we de aanmelding anders niet compleet kunnen maken.

    Ik wil mijn excuses aanbieden omdat je het gevoel hebt gehad dat je afgeserveerd bent, dit is uiteraard niet onze intentie.

    Ik wens je nog een prettige dag toe.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    m p abreu rodrigues
    Geverifieerde klant
    Helmond
    goed 4 januari 2015

    Goed informatie. Goed contact

    Reactie van Energiedirect.nl 5 januari 2015

    Hallo,

    Bedankt voor deze prachtige review!

    Als er nog vragen zijn dan staan we voor je klaar.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    O Haddaoui
    Amsterdam
    top 3 januari 2015

    Alleen jammer dat ik pas later achter kwam dat je vastrecht na contract van 1,2 of 3 jaar automatisch naar variabel 6,50 gaat terwijl hij bij vast tarief op 3,50 staat.

    Reactie van Energiedirect.nl 5 januari 2015

    Hallo,

    Bedankt voor deze mooie review!

    Op dit moment is het inderdaad zo dat er bij een variabel contract een ander vastrecht hoort. Als je echter kiest voor een nieuw contract wanneer het oude verloopt dan zal je altijd zeer scherpe tarieven blijven houden. Wij geven ook aan in je eigen Mijnenergiedirect.nl wanneer het tijd is om te verlengen.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?