Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M Casemier
    Roden
    goed voor elkaar 7 januari 2016

    Geen problemen met de energie leverancier

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Leuk om te horen dat u tevreden bent over ons. Sorry voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    PW.
    Geverifieerde klant
    Groningen
    Meer dan prima.!! 1 januari 2016

    Energiedirect, een zusje van Essent / RWE heeft het geheel zeer correct afgewikkeld. Wel werd ik na 4 maanden benaderd om een twee jarig contract aan te gaan voor een scherper totaaltarief. Na me te hebben verdiept in dit aanbod en na telefonische controle en bevestiging via e-mail v/d afspraken heb ik dit aanbod aanvaard.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor de postieve reactie en fijn om te horen dat u het contract heeft aangepast naar aanleiding van het aanbod. We hopen u nog lang van energie te voorzien. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    E.D.
    's-Gravenzande
    MATIG 30 december 2015

    Bij de jaarlijkse eindafrekening, kreeg ik een bedrag terug. Ik heb maanden moeten zeuren, waar dat geld bleef, slecht telefonisch contact, afspraken komen ze niet na

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Vervelend om te lezen dat u ongenoegen ervaart. Ik wil u vriendelijk vragen om uw ongenoegen per e-mail kenbaar te maken op antwoordconsument@energiedirect.nl. Dan kunnen wij kijken of we de ongenoegen weg kunnen nemen.

    Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    BB.
    Geverifieerde klant
    Deventer
    super 29 december 2015

    super eenvoudig en goedkoop ! een groot energie bedrijf had mij uitgenodigd om te testen dat zij de goedkoopste waren...was ik met energie direct toch 6 euro per maand goedkoper uit!! lachen toch??

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor de positieve review. Leuk om te horen dat u bij ons toch goedkoper uit bent. Excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    TevredenKlant
    Groningen
    Niet twijfelen maar overstappen 28 december 2015

    Na klant te zijn geweest bij meerdere leveranciers heb ik eindelijk een leverancier gevonden die waarmaakt wat hij belooft. Duidelijk, overzichtelijk, betrouwbaar en geen omkijken naar. Super!

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve feedback. Uiteraard streven we hier naar en daarom ben ik blij om te lezen dat de overstap en afspraken naar tevredenheid verlopen zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    N van Walem
    Geverifieerde klant
    Amsterdam
    Behoorlijk slecht 28 december 2015

    Administratief een zooitje, klantenservice niet bestaand.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over ons. Ik wil u vriendelijk verzoeken uw klacht te sturen naar antwoordconsument@energiedirect.nl. Dan kunnen wij kijken of we de ongenoegen weg kunnen nemen. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijk groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M.W.V.
    Geverifieerde klant
    Hengelo
    Goed gevoel 24 december 2015

    Vlekkeloze overstap, houdt je goed op de hoogte. Vriendelijke klantenservice.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te lezen dat je overstap goed is verlopen.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Iris
    Geverifieerde klant
    Deventer
    tot volle tevredenheid 22 december 2015

    Wij hebben een jaar -tot onze volle tevredenheid- gebruik gemaakt van Energiedirect. Vanwege onze persoonlijke omstandigheden hebben we daarna moeten overstappen naar een andere energiemaatschappij. Maar als ik naar service, overstapservice en betaalgemak van Energiedirect kijk, weet ik zeker dat we binnen afzienbare termijn weer bij hen terug komen.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. We zien je graag terug als klant. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    niet eens over nadenken! 22 december 2015

    Alles prima totdat je een keer een geschil hebt. Mail wordt niet beantwoord, je wordt niet terug gebeld en je krijgt niemand te spreken die echt iets kan of mag. Vervolgens wel op hele agressieve wijze proberen te incasseren (onterecht), sms'en, bellen, mailen. Beter iets meer betalen voor een eerlijke leverancier.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Vervelend dat u in deze situatie zit. Omdat ik geen gegevens kan zien wil ik u vriendelijk vragen om uw klacht te sturen naar webcare@energiedirect.nl Dan kunnen wij kijken of we de ongenoegen weg kunnen nemen.

    Mijn excuses voor het ongemak en de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 5 van de5 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    sharon
    vlijmen
    klacht 21 december 2015

    Ook ik ben er ingetrapt. Werd gebeld energiedirect. Naar een duur jaar wel interesse in voordelen. Kreeg 300€ korting op eindejaars afrekening en me boete bij de oude energieleverancier werd betaald. En lage tarieven. Oke ik doe mee dacht ik. Helaas boete valt op de mat van me oude leverancier of ik dit even over kon maken. Bel ik energie direct op, nee die krijg u terug op u eindejaarsafrekening. Oke maar wie betaald die nu? Mijn spaarrekening is leeg. Ja helaas niets aan te doen, als ik een mailtje zou sturen en dan is er een kleine kans dat ik hem eerder terug krijg. Ik me mailtje gestuurd wachtend op antwoord. Maar over de 300€ is nergens iets bekend. Wat jammer dat mensen zich namens energiedirect zo mogen ****. Jammer zo aan het einde van het jaar. I.p.v een leuke kerstviering geld sparen voor me boete. Hopelijk komt energiedirect met een oplossing. Dat het toch eerder word gestort op mijn rekening om zo te kunnen betalen. En word er nog iets tegemoet gekomen met de 300€ is beloofd is aan de telefoon. En owja overal word gezegd dit gesprek word opgenomen, het kan wel worden opgenomen maar wat heb je eraan als je vragen heb, en niet meer diegene terug kan worden gevonden?

    Reactie van Energiedirect.nl 11 februari 2016

    Beste Sharon,

    Ik vind het erg jammer om te horen dat je aanmelding zo is gelopen, dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Door technische problemen hebben wij tot op heden nog niet kunnen reageren op je bericht. Echter zie ik dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice en het probleem opgelost is. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    G hoeve
    Beek
    Overstappen 21 december 2015

    Ik ben benaderd door energie direct, alleen moest ik meteen kijken op mijn email voor de contracten die hij meteen stuurde. Ik heb zelf nog een contract lopen bij een andere maatschappij en die verloopt pas eind maart.. Ze namen de boete over tot die tijd en ik zelf hoefde daar geen probleem over te maken. Maar is dat ook zo!! Wie heeft hier ervaring in.. Laat me dat even weten.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw review. Mocht u vragen hebben kunt u deze stellen via antwoordconsument@energiedirect.nl. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    J. van Haaften
    Geverifieerde klant
    Papendrecht
    Goed 15 december 2015

    Na enig zoeken en vergelijken gekozen voor energie direct met telefonische hulp en overleg met energieleveranciers.

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je review.

    Fijn om te lezen dat energieleveranciers je naar tevredenheid geholpen heeft met je overstap.. Hopelijk is de overstap zelf ook naar verwachting verlopen voor je.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Talha
    ONBESCHOFT 15 december 2015

    Een ene *** heeft me zeer onbeschoft behandeld over de telefoon. Hij wilde niet zijn achternaam geven. Hij dreigde ook met afsluiten van electra en gas. Betweter die niet in contact moet komen met klanten!

    Reactie van Energiedirect.nl 11 februari 2016

    Beste Talha,

    Ik kijk dit graag voor je na want dit is niet de manier waarop we onze klanten te woord willen staan. Om je verder te kunnen helpen ontvang ik graag in een e-mail je postcode en huisnummer en de datum waarop het gesprek heeft plaatsgevonden. De e-mail kun je sturen naar webcare@energiedirect.nl. Zodra we de e-mail hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Annet
    Slechte voorlichting 12 december 2015

    Had per post een contract verwacht;kwam alleen per mail ..En dan kom je er pas achter wat hun condities zijn ).lees het zaterdag dat het maandag al ingaat! Waarom geef ik dan einddatum van vorige leverancier door??Nu krijg ik €100 boete en zelf een hogere aanslag termijnbetaling dan bij oude leverancier!!. Al 2 keer mail gestuurd (wordt door verschillende personen afgehandeld) maar ze volharden keihard! Ook de korting wordt pas na 12 maanden gestort.! Heel onduidelijk in de voorlichting....Volgens de algemene voorwaarden zullen ze leverancierwisselingen zo goed mogelijk voor de consument afhandelen..NIET dus. Zeer slechte zaak!!

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Beste klant,

    De voorwaarden bij een overstap worden in het contract duidelijk vermeld in verband met de startdatum en het welkomstgeschenk.

    Hierin kan ik helaas niets voor je betekenen.

    Het termijnbedrag kan hoger uitvallen als wij dit berekenen met een hoger jaarverbruik. Hierin zou ik je willen adviseren om over een maand je meterstanden aan ons door te geven, dan kunnen we namelijk een herberekening van het termijnbedrag maken op basis van je verbruik.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Reactie van Annet 19 februari 2016probleem is niet opgelost

    Niet..kreeg telkens andere medewerker..Ze houden hun poot stijf...Heeft mij € 100 boete gekost bij vorige leverancier omdat het tijdstip van aanvang niet duidelijk was. (en dat gaat over 4 dagen!!). Bovendien kun je maandtermijn pas na 3 maanden verlagen! Hun kijken over verbruik afgelopen 5 jaar? Toen woonden er hier een heeeel gezin! Waardeloze klantvriendelijkheid!..

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    R Bennink
    's-Gravenhage
    Ik ben tevreden 12 december 2015

    Ik ben absoluut tevreden over energiedirect.nl. Zij hebben mij probleemloos geleverd en op momenten dat ik vragen had hebben zij mij prima geholpen. Ik ben nu wel overgestapt maar dat heeft alleen te maken met het overstapvoordeel en niets met de kwaliteit van Energiedirect.nl. Ik kom op een later moment graag en zeker weer terug bij EnergieDirect.nl

    Reactie van Energiedirect.nl 11 februari 2016

    Beste meneer Bennink,

    We vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de service van energiedirect.nl. Mocht u in de toekomst interesse hebben om terug te komen als klant of een nieuw aanbod willen ontvangen dan horen wij dat graag.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Sander
    Geverifieerde klant
    Lichtenvoorde
    Eenvoudig 9 december 2015

    Geen gedoe, alles word vanzelf geregeld en als je de klantenservice belt betekenen ze daadwerkelijk ook iets voor jou.

    Reactie van Energiedirect.nl 11 februari 2016

    Beste Sander,

    Fijn om te horen dat je tevreden bent en bedankt voor je positieve review. Mochten we iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    P.A Dunning
    Hoogeveen
    prima 6 december 2015

    na de eerste aanloopmoeilijkheden met 4 telwerken voor ook terug leveren van energie ging het het 2e jaar goed met het invullen van de telwerken. Er wordt keurig gereageerd op vragen via de mail. prima voor elkaar

    Reactie van Energiedirect.nl 7 december 2015

    Beste klant,

    Jammer om te lezen dat het een rommelige start was. Gelukkig is alles goed gekomen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de rest van uw tijd bij ons.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    PCJD Koelman
    Geverifieerde klant
    's-Gravenhage
    niet best 5 december 2015

    commerciel

    Reactie van Energiedirect.nl 7 december 2015

    beste klant,

    Helaas weten we niet wat je hiermee bedoeld. Indien je een vraag hebt kun je deze per e-mail naar ons sturen.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    kvv
    rotterdam
    SPAM 5 december 2015

    Ik heb via email gevraagd hoe dat zit met die veel te hoge maandbedragen. Het antwoord kan zo in de prullenbak. En het zelf wijzigen van de maandbedragen is nep. Dat zou pas over 3 maanden kunnen of zo. Ik heb al zo'n idee waar mijn korting gaat blijven. Inderdaad bij Energiedirect. Ongelofelijk die super positieve reacties. Waar komen die toch vandaan. Personeel? Tijd dat iemand die spam eens gaat uitzoeken.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 december 2015

    Beste klant,

    Op het moment dat we je aanmelden, ontvangen we gegevens van je netbeheerder. Deze stuurt onder andere het historisch verbruik (gemiddelde van de afgelopen 5 jaar). Op basis hiervan stellen we het termijnbedrag in, waardoor het kan afwijken van hetgeen u verwacht.

    Na 3 maanden kunnen wij zien wat je precieze verbruik bij ons is als je je meterstanden doorgeeft, en een herberekening maken van dit bedrag. In de tussentijd kun je het uiteraard zelf met 10% verlagen op je persoonlijke omgeving op onze website.

    Mocht je geen herberekening laten doen en je hebt het termijnbedrag zelf verlaagd, bestaat de kans dat je bijbetaald op je jaarnota. Ik wil je dus adviseren om dit wel te doen. Het termijnbedrag wordt bij een herberekening niet aangepast zonder je toestemming, maar zo kun je wel zien hoe je termijnbedrag staat ten opzichte van je verbruik.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • YMSL.
    Geverifieerde klant
    Vught
    Heeft nog geen probleem gehad. 5 december 2015

    Alles lopen soepel en tot heden heb ik nog geen probleem gehad

    Reactie van Energiedirect.nl 7 december 2015

    Beste klant,

    Fijn om te horen dat alles tot op heden goed verlopen is. Hopelijk blijft deze trend zich zo voortzetten!

    Bedankt voor je reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    RC Mulder
    Utrecht
    Eenvoudig, duidelijk en goedkoop 4 december 2015

    Energiedirect doet wat ze beloofd. Het goedkoopste aanbod zonder poespas. De website en communicatie is duidelijk en eenvoudig. Ik zou Energiedirect 5 sterren geven als zij zelf het initiatief nemen om mij voor het aflopen van mijn contract benaderen om gebruik te maken van de verleng actie. Gelukkig doet www.energieleveranciers.nl dit wel. Zeer tevreden!

    Reactie van Energiedirect.nl 7 december 2015

    Beste Klant,

    Bedankt voor je positieve review. Ik heb ook gelijk een bericht naar onze verkoopafdeling gestuurd. Zij gaan contact met opnemen voor een verlengaanbod.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Patrick
    Zaanstad
    **** 4 december 2015

    Energiedirect is uit om hoge kosten door te berekenen aan klanten. In mijn geval nooit lid willen worden. Nooit meterstanden doorgeven of een rekeningnummer! Alleen op een vergelijksite gekeken. Ze pakken volgens mij gewoon oude gegevens, was een oude klant! Geen zaken doen met dit bedrijf. U bent gewaarschuwd!!!! Agressieve klanten service, duur 06 nummer, email met no replay. Je komt er niet meer vanaf. €100,00 boete + maand bedragen Naar mijn mening een uitgekookt en oneerlijk bedrijf. Ga rechtstreeks zaken doen met een energie bedrijf, niet met deze!

    Reactie van Energiedirect.nl 7 december 2015

    Beste klant,

    Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over ons. Echter kan ik me niet plaatsen in de review. Je geeft aan dat wij een duur 06-nummer hebben en een no reply e-mail adres. Allereerst zijn wij niet bereikbaar op een 06-nummer maar bereikbaar op tel.:0900-3347328. We hebben diverse e-mail adressen. zoals klantenservice@energiedirect.nl. Het klopt inderdaad dat er een no-reply e-mail adres is. Deze word echter gebruikt om automatische gegenereerde berichten uit te sturen.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • KVV
    direct 25% duurder 3 december 2015

    Maandbedragen zijn direct meer dan 25 procent hoger dan alle vorige aanbieders. Van de regen in de drup dus. Mag ik eerst even het verschil proberen terug te halen. Goede start maar niet heus. Gelijk maar weer opzeggen en iedereen waarschuwen.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 december 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je review. Een termijnbedrag word berekend op basis van verbruiken van afgelopen jaren. Helaas komt het voor dat dit op basis van verkeerde gegevens berekend word. We kunnen een herberekening voor je maken op basis van een jaarverbruik van de vorige leverancier. Zo heb je een passend termijnbedrag en betaal je niet teveel.

    met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Eric Groen
    Factuurellende niet opgelost door Energiedirect maar wel arrogantie - Vervolg 3 december 2015

    Zoals je kon lezen in m'n klantreview van 19 november maakt Energiedirect er een potje van en weigert stelselmatig om: 1. Bruikbare informatie op te leveren uit hun administratie; 2. Door hen veroorzaakte en gemaakte fouten te herstellen; 3. Hierover in gesprek te gaan. Dit zie je ook terug in hun reactie van 24 november. Zie hiervoor http://www.energieleveranciers.nl/energiedirect/beoordelingen en scroll door naar m'n review van 19 november 2015. Dus hieronder dan maar - als sluitstuk op deze site - mijn reactie aan het adres van Energiedirect. Verder nieuws over deze zaak publiceer ik (ten dele) mogelijk op andere website(s) en sociale media: ====================== Zoals u kunt lezen in mijn bericht hierboven wordt in deze reactie nauwelijks ingegaan op mijn vragen, bezwaren, suggesties en opdracht tot creditering van onterechte posten. Deze reactie van Energiedirect is dan ook volstrekt onvoldoende. Energiedirect heeft inderdaad wel per e-mail een 'rekeningoverzicht' gestuurd dat voor deze professionele boekhouder meer vragen oproept dan het beantwoord, over een te korte periode is opgemaakt, de in het bericht vermelde 'extra uitleg' niet bevat, niet tot recente datum bijgewerkt is en nog steeds de onterechte extra kosten vermeld. Wel is mij duidelijk dat de extra kosten die Energiedirect in rekening denkt te kunnen brengen, veroorzaakt is door een onverschuldigde terugbetaling van een termijn door henzelf. En dat ik voor het overige bij ben met betalen tot en met eind december van dit jaar. Maar het enige dat Energiedirect doet zodra ze lucht krijgen van mijn review op deze site is onmiddelijk nog twee extra bedragen voor 'achterstanden' onterecht in rekening brengen. Verder niets. Ik laat het op deze website hier verder bij wat betreft het publiceren over deze zaak. Via andere wegen houd ik de energieconsument in Nederland verder op de hoogte van het verloop. Dit doe ik via een zeer bekende andere energievergelijkingssite en binnenkort - indien nog niet opgelost door Energiedirect - ook via sociale media. Uiteraard onderneem ik ook verdere stappen, zoals het spoedig overstappen naar de aardige mensen van Greenchoice. Deze zaak aankaarten bij toezichthoudende instanties, geschillencommissie en de redacties van bepaalde televisieprogramma's hou ik nog even aan, onder meer in afwachting van een goede afhandeling door Energiedirect. ====================== Met groet van een klant die nooit meer Energiedirect-klant zal zijn.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 december 2015

    Beste klant,

    Jammer om te zien dat je ontevreden over ons bent. We willen dit natuurlijk indien mogelijk oplossen.

    Indien je dit wenst te bespreken adviseer ik je om ons te bereiken op telefoon nummer: 0900-3347328. bereikbaar van 09.00 tot 16.00.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • dikkenberg
    Geverifieerde klant
    Woudenberg
    goede leverancier 1 december 2015

    Toen ik een jaar gelden voor energiedirect koos waren zij de goedkoopste. Helaas heb ik voor het komende jaren geen goede aanbieding gehad als ik bij energiedirect zou blijven, en heb daarom besloten om over te stappen naar een andere leverancier.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 december 2015

    Beste klant,

    Jammer dat we je geen aanbod hebben kunnen doen naar je tevredenheid. Als je ooit weer een leverancier zoekt, hebben we wellicht wel een leuk aanbod voor je klaarliggen. Je kan dan altijd contact met ons opnemen hierover.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?