Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • MHWA.
    Geverifieerde klant
    Someren
    alles top geregeld, je merkt het niet eens. 27 maart 2015

    goed geregeld met handige persoonlijke online pagina.

    Reactie van Energiedirect.nl 28 maart 2015

    Bedankt voor je mooie review!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • LJ Muszynski
    Geverifieerde klant
    Rotterdam
    super :) 23 maart 2015

    Ik ben erg blij, het kan niet beter provider.

    Reactie van Energiedirect.nl 23 maart 2015

    Beste Muszynski,

    Altijd fijn om te lezen dat onze klanten blij zijn. Dank u wel voor de reactie.

    Groet Tamara

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    N.J. de Gier
    's-Gravenhage
    mijn ervaring 20 maart 2015

    het is een goed bedrijf,

    alles gaat via het internet,

    ben alleen weggegaan omdat met hun gasprijzen meer kosten,

    ten opzichte van Green Choice.

    als dat veranderd ga ik weer weg.

    Hopelijk is de service ook goed bij Green Choice.

    buiten de overheid die pakt eigenlijk veel te veel geld.

    Reactie van Energiedirect.nl 21 maart 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je review! Jammer dat je bij ons weg bent gegaan. Onze gasprijzen zijn in het nieuwe jaar weer gedaald.

    Wanneer je dus interesse hebt in een nieuw aanbod kun je dit laten weten via onlineservice@energiedirect.nl. Aan de overheidsprijzen kunnen we helaas niets voor je betekenen.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    HHGFS.
    Geverifieerde klant
    Weert
    Normaal 18 maart 2015

    Zoals ik had verwacht en op had gerekend.

    Reactie van Energiedirect.nl 19 maart 2015

    Beste HHGFS,

    Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Inge
    Geverifieerde klant
    Deurne
    goed 16 maart 2015

    Wij waren sceptisch mbt overstappen, maar financieel gezien toch de keus gemaakt. 100% meegevallen! Alles goed geregeld, en een flinke besparing per maand!

    Reactie van Energiedirect.nl 17 maart 2015

    Bedankt voor je bericht! Heel fijn om te horen dat de overstap goed is bevallen. We doen ons best om een overstap zo makkelijk mogelijk te maken voor een klant. Mocht je tussentijds nieuwschierig zijn of je voorschotbedrag past bij je werkelijk verbruik dan kan je na 3 maanden nogmaals je meterstanden doorgeven. Groetjes Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • reviewer
    Riska Orpa Sari
    Geverifieerde klant
    Schiedam
    Snel en duidelijk 12 maart 2015

    Aangeraden! Snel en niet te veel poespas. Ze hebben direct voor me geregeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 13 maart 2015

    Beste Riska,

    Bedankt voor je leuke review! We zijn blij dat je voor energiedirect.nl hebt gekozen :-)

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Geen
    Geverifieerde klant
    Dronryp
    Bedonderd. 10 maart 2015

    Denk om de kleine lettertjes. Je wordt bedrogen waar je bijstaat.

    Reactie van Energiedirect.nl 11 maart 2015

    Beste klant,

    Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de overstap. Zojuist heb ik je geprobeerd telefonisch te bereiken, helaas is dit niet gelukt. Ik heb je een e-mail met daarin meer uitleg gestuurd en hoor graag van je.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    B N
    wat een rot bedrijf 8 maart 2015

    als je per ongeluk hun mail beantwoordt met een noreply mail zonder dat je het ziet, sturen ze gelijk 25 euro boete, en ze zijn heel blij om die boete te sturen. kortom niet overstappen naar energiedirect, je zult het betreuren. wat een rot bedrijf. Nouredine.

    Reactie van Energiedirect.nl 9 maart 2015

    Geachte heer/mevrouw,

    Vervelend dat je extra kosten moet betalen. Deze worden door ons echter niet zomaar in rekening gebracht. Waarschijnlijk komt dit doordat je een maandelijks voorschotbedrag te laat hebt betaald. Als je wilt kan ik voor je uitzoeken waar de exacte kosten vandaan komen. Stuur hiervoor je klantgegevens en in het kort je vraag naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Rogier

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Heijman
    Terug betaling 7 maart 2015

    U schrijft vaak dat het in ieders belang is dat wij als klant op tijd betalen! Klink normaal. Maar waarom moeten wij als klant dan zo lang wachten op terug gaven van jullie? nadat wij de jaarrekening hebben ontvangen waarin staat dat wij geld terug krijgen. Voor de rest alles prima in orden. Mvg

    Reactie van Energiedirect.nl 9 maart 2015

    Geachte heer/mevrouw,

    Tegoeden worden altijd vóór de 13e van de eerstvolgende maand uitbetaald, gerekend vanaf het moment dat u de jaar- of eindnota ontvangt. Het kan dus voorkomen dat de jaar- of eindnota aan het begin van een maand wordt opgesteld, u vervolgens 6 weken moet wachten voordat u dit tegoed ontvangt. Helaas kunnen we dit niet veranderen, omdat we standaard datums hanteren voor de uitbetalingen van de tegoeden.

    Fijn om te horen dat u de rest bij energiedirect.nl wel als prettig heeft ervaren. We hopen op uw begrip.

    Met vriendelijke groet,

    Rogier

    Reactie van Heijman 16 maart 2015probleem is opgelost

    is prima opgelost met het antwoord wat ik gekregen hebt.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Wilma
    Prima en slechts één minpuntje. 7 maart 2015

    Ik ben twee jaar lang klant geweest van Energiedirect.nl en het is me prima bevallen. Ze hebben een duidelijke site waarop ik goed inzage had in mijn verbruik, het gemiddelde, de kosten ... enz. Open en transparant, ik wist waar ik aan toe was. Eén minpuntje is dat ik na de jaarafrekening zo lang op terugbetaling moest wachten. Weliswaar geven ze dat duidelijk aan, maar toch. Ik stap nu over omdat ik door de overstap bij een andere leverancier kan bezuinigen, maar ik kom vast weer terug.

    Reactie van Energiedirect.nl 9 maart 2015

    Beste Wilma,

    Goed om te horen dat u de periode bij energiedirect.nl als prettig heeft ervaren. We hopen u in de toekomst graag opnieuw als klant te mogen verwelkomen bij energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Rogier

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Bart
    Verkoop truc!! 6 maart 2015

    Hoe kan dit!!?? Vraag je een vergelijking aan van je energie, word ik gebeld door energiedirect. Hij stuurt tijdens het gesprek een offerte. Zegt de man van energiedirect tijdens het gesprek druk even op de oranje knop aanmelden. Niets bewust doe ik dat en heb vervolgens een contract. Hij geeft aan er is nu een contract en u heeft 14 dagen op zeg tijd. Ik wil dit helemaal niet!! Het formulier op de website ingevuld met een afmelding van het contract (wat binnen 14 dagen moet). Dan denk je nu is het klaar. Krijg ik enkele dagen later een sms dat het contract ingaat en mijn energieleverancier is opgezegd. Direct gebeld, zeggen zij dat ze mijn opzegging/afmelding niet hebben gekregen. Ja zo kom je wel aan contracten. Dit verhaal is voor mij nog niet af!!

    Reactie van Energiedirect.nl 6 maart 2015

    Beste Bart,

    Ik vind het jammer dat het zo gelopen is en ik wil dit graag verder voor je uitzoeken. Kun jij in een e-mail je gegevens sturen en je klacht naar onlineservice@energiedirect.nl, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

    Groetjes Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Dochter
    Overeenkomst ouders terugdraaien telefonisch niet mogelijk! 4 maart 2015

    Vorige week is er bij mijn ouders van 80+ een 'aardige' mevrouw aan de deur geweest die ze een onduidelijk contract heeft aangesmeerd. Alles wordt voor ze geregeld, afkopen vorig contract, lager maandbedrag. Ze hebben getekend zonder dat er bedragen op papier staan. Gelukkig dat ze dat gisteren tegen mij zeiden. Vervolgens bel ik energiedirect om de overeenkomst terug te draaien. Ondanks dat ik al hun gegevens heb gegeven zoals geboortedatum, email ed mag alleen mijn vader het contract telefonisch beëindigen. Maar een ouder stel dat per ongeluk zoiets heeft afgesloten zonder de consequenties te realiseren kan dit dus ook niet zelf afzeggen. Nu moet ik een email gaan sturen want zoals de man van de klantenservice zei: 'ik wordt er op afgerekend als ik nu telefonisch het contract ga terugdraaien.' Mooi, de klanten worden er dus op afgerekend! En energiedirect heeft er geen problemen mee kwetsbaren groepen in de samenleving contracten aan te smeren aan de deur. Fijn dat het bedrijf zo maatschappelijk bewust is.

    Reactie van Energiedirect.nl 5 maart 2015

    Beste meneer/mevrouw,

    Ik vind het jammer om te horen dat de wijze van het aan en afmelden niet bevallen is. Het is niet onze bedoeling om iemand iets aan te smeren maar een voordeligere energiecontract aan te bieden. Uiteraard hoor je hierbij de tarieven en voorwaarden te communiceren voordat je het contract afsluit en dit wordt nogmaals per e-mail gestuurd. Het aan en af melden van contract kan uitsluitend met de contractant zelf om misbruik te voorkomen. Ik begrijp dat in dit geval het vervelend uitkomt maar wij hebben als leverancier ook bepaalde wetten waaraan wij ons moeten houden. Mijn excuses voor het ongemak.

    Reactie van Dochter 12 maart 2015probleem is niet opgelost

    Energiedirect betreurt de gang van zaken maar heeft geen oplossing!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Anoniem
    Geverifieerde klant
    Rotterdam
    Teleurstellend 3 maart 2015

    Het negatieve beeld omtrent overstappen en regelen van energie wordt door zo wel energieleveranciers.nl als energiedirect helemaal waar gemaakt. Ik ben ondertussen 3 maanden verder en er nog steeds mee bezig. De medewerkers zijn betweterig en vaker niet dan wel klantgericht. Blijft wen enorme kwestie energie regelen. Het feit dat die **** van ACN nu ook nog eens samen werken met Energie zegt eigenlijk alles over beide partijen.

    Reactie van Energiedirect.nl 6 maart 2015

    Beste Anoniem,

    Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met de gang van zaken wat betreft de overstap. Het is natuurlijk nooit onze bedoeling om niet klantgericht te zijn.

    Ik wil je mijn oprechte excuses aanbieden als dit wel zo is overgekomen.

    Met vriendelijk groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    nicole
    Kerkrade
    gruwelijk slecht 2 maart 2015

    Zeer zeer slecht!! Ik had een contract aanvraagt. Allemaal netjes gebeurd. Een en al gedoe en En denken dat alles geregeld is nadat ik hun contract had ontvangen, 3 maanden later blijkt dat niets is doorgegeven wegens dat ze 1000€ borg nodig hebben. Van enexis. wat een gruwelijke onzin! 2 jaar geleden ben ik ook bij energie direct geweest en dat ging toen allemaal zonder problemen. Door energie direct word ik over een paar dagen afgesloten qua gas en stroom.. Dit is geen gang van zaken! Hals over kop alles opnieuw aanvragen bij een nieuwe leverancier en maar hopen en duimen dat ik niet word afgesloten. Zeer slecht om dan met alleen een stomme excuses aan te komen!

    Reactie van Energiedirect.nl 4 maart 2015

    Beste klant,

    Naar aanleiding van ons telefonisch gesprek zojuist hoop ik dat de situatie wat duidelijker is geworden. Ik wens je succes met het uitzoeken van een energieleverancier.

    Groetjes Denis

    Reactie van nicole 12 maart 2015probleem is deels opgelost

    Behalve dat ik op de hoogte ben gesteld over wat er precies aan de hand was en de excuses zijn aangeboden is/kon dit bijna niet opgelost worden.. zo'n grote fout is bijna niet te herstellen. Ik had eigenlijk gehoopt dat door de fout van energie direct wegens het niet doorsturen van de mail die zij hadden ontvangen over enexis dat de stroom niet geleverd kon worden wegens dat enexis niet aan borg doet! Helaas geen kwijtschelding of een vergoeding voor de afgelopen 4 maanden waar geen stroom kon worden betaald. Nieuwe energie leverancier is geregeld maar alle energie en gaskosten?? . Dus dat word flink afwachten op hoe hoog de rekening zal zijn vanaf november. X dit kan ik echt niet betalen! Energie direct! Laat dit nooit meer gebeuren en Let voortaan goed op de binnenkomende mail en stuur deze dan ook daadwerkelijk door om verdere problemen of betalingsachterstand te voorkomen

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • tevreden klant
    Geverifieerde klant
    Almelo
    makkelijk en snel 1 maart 2015

    Overstappen op energie direct.nl gaat makkelijk en snel. We zijn keurig op de hoogte gesteld van de voortgang van de overstap.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2015

    Beste meneer Smit,

    Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de overstap.

    Met vriendelijke groet,

    Tamara

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Erik
    Goedkoop is duurkoop? 1 maart 2015

    Ik ben onlangs overgestapt van Energiedirect naar Nuon. Het contract met ED loopt af per 2 maart a.s. Nuon kan dit ook zien en plant de start van levering per 3 maart a.s. De reactie van E.D. is om meteen een 'dreigmail' te sturen waarin staat dat er een contract is t/m 3 maart. Kortom 2x 50 Euro boete voor contractbreuk betalen en de toegezegde bonus wordt niet uitgekeerd. In andere reviews ben ik al meer van dit soort praktijken tegengekomen van deze club, waarbij ook automatisch contracten worden verlengd bij afloop van een contract. Nuon kon de datum niet meer aanpassen en heeft het contract geannuleerd en 14 dagen later laten ingaan. Ik zal de verdere ontwikkelingen toevoegen aan deze review.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • G.J. Wardekker
    Geverifieerde klant
    Amersfoort
    Fluitje van een cent 1 maart 2015

    Veranderen van leverancier is echt een fluitje van een cent. Perfect geregeld. Ik denk dat dat ook te danken is aan onze ' slimme meter'. Geen meterstanden doorgeven. Voorschotbedrag prima. Administratief klopte alles zonder gedoe.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2015

    Beste meneer Wardekker,

    Fijn dat je de overstap als prettig ervaart. Met de slimme meter heb je zelf minder handeling en lezen wij de meterstanden uit. Dat is erg prettig.

    Met vriendelijke groet,

    Tamara

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • reviewer
    A Huizenga
    Geverifieerde klant
    Harlingen
    Uitstekend 1 maart 2015

    Het overstappen ging zo soepel dat ik er helemaal niets van gemerkt heb, af en toe een mailtje. Ook de financiële afwikkeling is probleemloos verlopen geen tegenvallers of verrassingen. Top.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    ontevreden klant
    Geverifieerde klant
    Maastricht
    SLECHT 28 februari 2015

    Niet nemen een puinhoop bij ED pas betaald weet niet eens voor welk periode staat niet op factuur

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M Borsje
    Geverifieerde klant
    Hilversum
    Inderdaad goedkoper????? 27 februari 2015

    Ik ben overgestapt naar Energie Diect op voorspraak van een vergelijkingssite. Energiedirect zou aanzienlijk goedkoper zijn. Tot mijn verbazing zijn de voorschot maandbetalingen echter hoger dan bij mijn vorige leverancier. Afwachten dus maar tot an de eind/jaarafrekening

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Niels
    Geverifieerde klant
    Enschede
    Overstappen ging uitstekend 26 februari 2015

    Ik had altijd de perceptie dat overstappen zal leiden tot veel problemen en dat het financieel voordeel minimaal zal zijn. Via energieleveranciers.nl kwam snel en helder in beeld welke energieleverancier financieel (welkomsbonus) gezien de beste optie zou zijn voor mij. Toch de overstap naar een andere energieleverancier maar gewaagd. Na het invullen van mijn gegevens/meterstanden verliep alles vanzelf, zelfs de communicatie was helder. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar overstappen is een aanrader :)

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2015

    Beste Niels,

    Fijn om te lezen dat je overstap je positief verbaasd heeft. We willen de overstap altijd zo soepel mogelijk laten verlopen.

    Bedankt voor je reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Tamara

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    J Meijer
    Geverifieerde klant
    Bergen op Zoom
    Slecht. 25 februari 2015

    Bij het afsluiten van energiedirect had ik een bedrag van 110euro afgesproken. Opeens werd er 210euro afgeschreven. Na 3 maanden moeilijk doen en rondbellen heb ik het eindelijk kunnen veranderen, maar dit NOOIT meer.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2015

    Beste meneer Meijer,

    Naar aanleiding van ons telefonisch contact heb ik u net een e-mail gestuurd.

    Ik zie graag uw reactie tegemoet.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Van Ginkel
    Inflexibel 25 februari 2015

    Ik ben al jaren teruggekomen als klant van Energiedirect. Ik betaal al jaren mijn voorschotten op tijd, nooit problemen gehad. Totdat ik 1x hun flexibiliteit vraag. Ik krijg alleen maar een starre houding van hun met de mededeling dat ik niet dubbel betaal maar dat ik geld terugkrijg van mijn vorige energieleverancier. Ten eerste hoe weten zij of ik wel of niet wat terugkrijg? Daarnaast geven zij zelf aan dat mijn vorige leverancier binnen 6 weken terug moet betalen. Dat betekent dat ik dus wel dubbel moet betalen omdat ik niet direct mijn geld terug ontvang van mijn vorige leverancier. Ik heb nogmaals bovenstaande bij hun neergelegd als klacht en uiteindelijk betaald voor de door hun opgelegde datum. Toch ontvang ik nu weer een factuur met incassokosten er bovenop. En dat nog in afwachting van hun reactie, maar direct extra kosten in rekening brengen kunnen ze wel direct doen. Mijn advies, stap sowieso nooit halverwege de maand over want dan betaal je dubbele kosten en het kan Energiedirect helemaal niets schelen. En ook geen flexibiliteit vanuit dit bedrijf verwachten, ook al ben je diverse jaren klant (geweest).

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2015

    Beste klant,

    Ik heb je getracht telefonisch te bereiken, dit is helaas niet gelukt. We kunnen helaas de situatie niet veranderen. Ik heb je een e-mail gestuurd met alle informatie.

    Met vriendelijk groet.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    KW.
    Geverifieerde klant
    Groningen
    Overgang zonder problemen 22 februari 2015

    De overgang van onze oude energieleverancier naar energiedirekt verliep zonder problemen. Correcte afhandeling van administratieve gegevens, zoals voorschotbedrag, afgesproken korting In het contract en incasso.

    Reactie van Energiedirect.nl 23 februari 2015

    Beste KW,

    Bedankt voor de positieve review.

    Met vriendelijke groet,

    Rogier

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H van Iperen-Verhoeven
    Geverifieerde klant
    Meerkerk
    Heel goed. 20 februari 2015

    Als je wil over stappen naar een andere energieleverancier ga dan naar,ENERGIEDIRECT !!! Ik kan het aanbevelen, je wordt correct geholpen. Niet wachten maar doen !!!

    Reactie van Energiedirect.nl 23 februari 2015

    Beste H van Iperen-Verhoeven,

    Hartelijk dank voor deze positieve review!

    Met vriendelijke groet,

    Rogier

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?