Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • waailap
    Oosterhesselen
    prima 30 november 2014

    prima

    Reactie van Energiedirect.nl 2 december 2014

    Beste waailap,

    Bedankt voor je positieve review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • jan
    contract contact 29 november 2014

    Ik ben al een aantal jaren klant en alles wordt keurig geregeld. Je kan goede afspraken maken en het contact met medewerkers is prima. Een prijsvergelijking met centrale inkoop van een vereniging had geen invloed op mijn huidige contractprijs bij energie direct.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 december 2014

    Beste Jan,

    Bedankt voor je mooie review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Kevin
    EnergieDirect reageert niet op klachten 28 november 2014

    Vorige week tweemaal een klacht ingediend via de website van EnergieDirect en tot mijn verbazing krijg ik hier totaal geen reactie op. Het lijkt mij dat wanneer je klachten hebt, dat deze dan serieus genomen worden en dat je hier in ieder geval een antwoord op krijg.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 december 2014

    Beste Kevin,

    ik zie dat je inmiddels al reactie hebt gekregen van mijn collega over de eerder verstuurde email. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik dat natuurlijk graag. Je kunt dan een e-mail sturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • John
    Geleen
    Goede Energie leverancier 26 november 2014

    Goede leverancier, geen problemen gehad. Alles netjes geregeld, zelfs toen ik verkeerde standen had doorgegeven waardoor er natuurlijk verkeerde bedragen werden afgehouden, werd dit prima opgelost en verrekend door Energiedirect.nl. Ik ben eigenlijk alleen maar overgestapt omdat een andere leverancier, door een aanbieding goedkoper was.

    Reactie van Energiedirect.nl 28 november 2014

    Beste John,

    Nogmaals bedankt voor deze mooie review, zoals net telefonisch besproken ontvang je vandaag ook een aanbod van ons per e-mail.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Peter
    goed geregeld 24 november 2014

    Prima leverancier. jaarafrekening met hoge teruggave zonder probleem afgewerkt. Na overstappen na een andere leverancier heeft energiedirect keurig en op tijd alles afgewerkt zoals het hoort.

    Reactie van Energiedirect.nl 28 november 2014

    Bedankt voor de leuke review Peter.

    We zien je in de toekomst graag terug als klant!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    MG.
    Geverifieerde klant
    Huizen
    voor het eerst over gestapt na 26 jaar Nuon 17 november 2014

    Het was best spannend, hoe zou het gaan ? Nadat het contract was gekomen met daarbij wat ik kon verwachten en met ingang van wanneer ik daadwerkelijk zou overstappen. Daarna werd het stil ook na bovengenoemde data. De meterstanden hadden moeten worden opgevraagd en ik kon ook niet inloggen op des site omdat ik nog geen levering had gehad. Ik heb toen met de klantenservice gebeld en heb daar een prima gesprek mee gehad. Zij vertelde dat de data soms kon verschuiven ivm weekend enz. Kort daarop werden de meterstanden opgevraagd en kreeg ik een mail dat ik was overgestapt. Kort daarop ook het maandbedrag. Ik kon toen ook op inloggen op de site. Tot nu toe alles prima gegaan. Verder kan ik nog niet oordelen dus ik ben wat aan de voorzichtige kant met mijn beoordeling.

    Reactie van Energiedirect.nl 18 november 2014

    Beste MG,

    Bedankt voor het prettige gesprek van zojuist. Ook via deze weg nog een bedankje voor deze mooie review, ook al was deze niet helemaal voor ons:-)

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • GHA.
    Den Ham
    prima leverancier 15 november 2014

    Altijd netjes en correct behandeld door deze leverancier. Na 5 jaar overgestapt door prijs verschil

    Reactie van Energiedirect.nl 17 november 2014

    Beste klant,

    Bedankt voor deze mooie review!

    Wellicht zien we je volgend jaar weer terug?

    Met vriendelijke groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Norbruis
    Bijzonder slechte service 13 november 2014

    Contract verkeerd opgesteld en mag van Energie Direct betalen voor een openstaande post van vorige bewoners. Telefonisch gesproken met aantal medewerkers maar daar blijft het lastig te begrijpen dat Energie Direct hierin een fout heeft gemaakt. Ook het opeens wijzigen van automatisch incasso zonder toestemming van de klant blijft verbazingwekkend. Slechte service en niet kunnen luisteren heeft mij er toe geleid op te stappen. Absoluut geen aanrader dus.

    Reactie van Energiedirect.nl 17 november 2014

    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Graag kijk ik het een en ander voor je na. Wil je jouw postcode en huisnummer sturen naar onlineservice@energiedirect.nl?

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Jessica van Kempen
    Zeer slecht met uitbetalen van tegoed jaarnota 12 november 2014

    We zijn tot 3 september 2014 klant geweest bij energiedirect en overgestapt naar een andere leverancier. De jaarnota is toen opgemaakt en wij krijgen € 685,36 terug. Dit bedrag moet volgens de jaarnota uiterlijk voor 13 november 2014 bij ons binnen zijn. Vandaag is het 12 november en nog steeds geen geld. Inmiddels diverse mails verstuurd over wanneer wij het bedrag kunnen verwachten maar hierop nog steeds geen antwoord. Wij waren altijd tevreden over Energiedirect alleen is het nu door dit volledig verdwenen. Mijn advies stap niet over naar Energiedirect vanwege het wel snel geld willen innen maar zeker niet snel terugbetalen.

    Reactie van Energiedirect.nl 13 november 2014

    Hoi Jessica,

    Bedankt voor je review.

    Ik zie dat je gister telefonisch contact met ons hebt gehad over dit onderwerp. Op onze jaarnota staat inderdaad vermeld dat wij het bedrag uitkeren voor de 13de van de volgende maand. Dit betekent ook dat dit bedrag voor de 13de wordt overgemaakt. Niet dat het dan op of voor de 12de op je rekening staat. De verwerking bij jouw of onze bank kan iets langer duren.

    Als het goed is staat het bedrag vandaag ook op je rekening.

    Ik hoop dat je hiermee voldoende informatie hebt.

    Ik wens je een fijne dag,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    RHV.
    Geverifieerde klant
    Uden
    makkelijk en duidelijk 11 november 2014

    interactie via internet was duidelijk te volgen en ook telefonisch prima bereikbaar.

    Reactie van Energiedirect.nl 11 november 2014

    Beste RHV.,

    Bedankt voor je positieve reactie! Geweldig!

    Met vriendelijke groet,

    Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 12 van de12 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Ilona
    ZEER slecht!!!! 7 november 2014

    Ga NOOIT bij energiedirect. Een service van niks! Jaarnota klopte niks van. Moest opeens €2500 bij betalen. Na een paar maanden pas hebben ze toegegeven dat ze een fout hebben gemaakt. Iets later kreeg ik alsnog een brief van deurwaarder en nu moet ik opeens €3200 betalen. Helpen doen ze me niet terwijl ik ALLE bewijsstukken heb dat het niet klopt en toegezegd hebben dat ik het niet hoef ze betalen. Ze doen helemaal niks! Als je ze belt krijg je ook nog een grote mond. Zeer onprofessioneel! Ik heb nu alles overgedragen aan mijn advocaat dus ik ben benieuwd. Dit alles heeft mij bloed zweet en tranen gekost, ik vind het op z'n zachts gezegd een vreselijke maarschappij bah! Maar ik ben er nog niet klaar mee.

    Reactie van Energiedirect.nl 11 november 2014

    Beste Ilona, Naar aanleiding van ons contact via Facebook op 11-11-2014 kan ik je het volgende berichten. We hebben afgesproken dat we automatisch bericht van je gaan ontvangen. Zodra we het bericht hebben ontvangen kunnen we opnieuw berichten. Groetjes Shifayz

    Reactie van Ilona 18 november 2014probleem is niet opgelost

    Zoals ik al dacht dat het zou lopen is het ook gebeurd. De jaarnota is 'verkocht' aan de deurwaarder en er valt niks meer aan te doen. Ook al klopt er niks van het bedrag. Belachelijk! Dit is informatie die ik al wist, blijkbaar kan dit allemaal. Ik ga dit tot een rechtzaak laten lopen. Ik vind het schandalig. Oja ik kreeg ook nog even via facebook een bericht dat ik gezegd zou hebben dat ik het bedrag niet wilde betalen dus dat ze het daarom naar deurwaarder hebben gestuurd. Ik heb zwart op wit staan dat ik het niet HOEFDE te betalen. Maar inderdaad €3200 ga ik NU ook niet betalen als het niet klopt! **** vind ik het en dan ook nog zo behandeld worden alsof ik hier degene ben die fout zit. Mensen aub ga NOOIT een contract aan met deze energiemaatschappij. Wij zitten nu bij EnergieFlex, en die zijn super! Je wordt fatsoenlijk behandeld en nemen de tijd voor je om alles uit te leggen, en je kan iedere dag je verbruik nakijken en je hebt geen jaarnota's. Overigens heb ik ook vantevoren 5 jaar bij Essent een contract gehad, en ook nooit problemen. Maar ga echt NOOIT bij ENERGIEDIRECT!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    G.M. Klein Velderman
    Deventer
    Kort door de bocht wat betreft betalingen 7 november 2014

    Alles gaat via de mail, maar een einddatum kreeg ik niet. Betalingsregelingen zijn niet mogelijk, er is niet met Energiedirect te onderhandelen, terwijl ik al jaren klant was. Je krijgt geen alerts wanneer je te veel energie gebruikt.

    Reactie van Energiedirect.nl 11 november 2014

    Beste G.M. Klein Velderman, Wat vervelend om te lezen dat je tijd als klant bij energiedirect.nl niet is bevallen. Ik wil je vragen je gegevens (postcode + huisnummer of klantnummer) te sturen naar onlineservice@energiedirect.nl. We gaan je gegevens dan raadplegen en kijken wat er mis is gegaan. Groetjes Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Rene
    Kaatsheuvel
    Matige comunicatie 6 november 2014

    Laatst heb ik mij via de VLB-bond aangemeld voor een 1-jarig contract bij Energiedirect. In het begin ben ik regelmatig gebeld en gemaild of de overstap van Greenchoice naar Energiedirect goed is verlopen. Ik heb toen aangegeven dat eea nog niet afgewerkt was met oude leverancier. Nu ben ik sinds 1 oktober lid, en het eerste probleem met Energiedirect doet zich al aan. Ik heb gekozen om zeker in het begin niet te kiezen voor automatische incasso, en nu beginnen al gelijk de problemen. Eerst krijg ik bericht via e-mail dat automatische incasso niet is gelukt en deze begin november opnieuw wordt geincasseerd. HALLO. IK HEB GEEN TOESTEMMING VOOR AUTOMATISCHE INCASSO GEGEVEN. Dus al al bij al geeft dit mij geen goed gevoel bij deze nieuwe energieleverancier.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 november 2014

    Beste Rene,

    Wat vervelend dat je geen goed gevoel hebt bij je overstap naar ons. Ik wil dit vervelende gevoel graag bij je wegnemen.

    Wil je in een e-mail naar onlineservice@energiedirect.nl je klantgegevens sturen? Dan zoeken we samen een oplossing.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Mariska
    Verhuis tarieven flink omhoog belachelijk 31 oktober 2014

    Contact gehad met energiedirect die zeggen ligt aan de belastingen. Gas tarief naar € 0,65167 elektra hoog € 0,24587 elektra laag € 0,22425 Oude tarief Gas tarief naar € 0,59175 elektra hoog € € 0,23263 elektra laag € 0,21170 Gas tarief met 6 cent omhoog volgens regioverschillen is dit maximiaal 2 cent maximaal. Elektra kan nog wel ermee door. Belachelijk gewoon. En maar afwimpelen om de mail dat het aan de gemeentelijke belastingin ligt terwijl tarieven bij andere veel lager liggen. En als ik opnieuw afsluit bieden ze ook lager aan. kort om nooit meer energiedirect op deze manier.

    Reactie van Energiedirect.nl 4 november 2014

    Hoi Mariska,

    Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je bij de review hebt doorgegeven.

    Groetjes Renske

    Reactie van Mariska 11 november 2014probleem is deels opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Marc
    Onduidelijk en niet correct communiceren 27 oktober 2014

    Ik had laatst een achterstand die ik van Energiedirect in termijnen mocht betalen. Er stond nog een klein bedrag van open. Uit de specificatie blijkt dat hiervoor € 25 in rekening is gebracht i.v.m. te laat voldoen van de laatste termijn. Ik kreeg vandaag ook een sms met de dreiging dat als ik dit bedrag niet zou overmaken de energie afgesloten zou worden. Meteen gebeld met een medewerker. Zij wilde uitstel verlenen tot 4 nov terwijl ik 7 nov had gevraagd als uiterste datum om dit bedrag te betalen. Dat was niet mogelijk en de kosten voor de deurwaarder van € 40 zouden voor mijn rekening komen. Terwijl Energiedirect al € 25 aanmaningskosten in rekening had gebracht. De medewerkster zei dat deze specificatie niet klopte maar dat het totale uitstaande bedrag wel klopte? In de ontvangen brief van 24 oktober staat dat ik moest bellen om tot een oplossing te komen. Hoe kun je een klant nou een specificatie sturen als de medewerker aangeeft dat deze niet correct is. Een correctie via een mailtje en niet via een officiële brief doet daar niet aan af. Het gaat om een bedrag van € 32,89 waar Energiedirect nu ineens € 57,89 van maakt. Gezien dit akkefietje en de hogere tarieven denk ik dat overstappen de beste oplossing is.

    Reactie van Energiedirect.nl 27 oktober 2014

    Beste Marc,

    Ik heb je zojuist telefonisch gesproken. Ik hoop dat ik het wat heb kunnen verduidelijken.

    Een prettige dag nog toegewenst!

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • zoe van leusen
    prijsgarantie? 23 oktober 2014

    Bij ons overstap naar energie direct werd belooft dat wij altijd de laatste prijs garantie krijgen. .nu paar jaar later geven alle prijsvergelijkers aan, dat andere leveranciers goedkoper zijn...tja..overstappen dan maar??

    Reactie van Energiedirect.nl 24 oktober 2014

    Beste klant,

    We kunnen je natuurlijk altijd een aanbod doen om te kijken of het voordeliger kan. Mocht je hier interesse in hebben, dan kan je een e-mail sturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Groetjes Ilse

    Reactie van zoe van leusen 19 november 2014probleem is opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • WLM Pustjens
    Geverifieerde klant
    Linne
    Goede Keuze 23 oktober 2014

    Overstappen geen probleem allemaal prima geregeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 oktober 2014

    Beste meneer Pustjens,

    Ik ben blij dat je zo positief bent over de overstap. Ik wens je alvast een prettig weekend toe!

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Geen naam
    Geverifieerde klant
    Etten-Leur
    Prima 20 oktober 2014

    Alles goed en duidelijk

    Reactie van Energiedirect.nl 21 oktober 2014

    Bedankt voor de mooie review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • T.C. Jansen-Evertsen
    Geverifieerde klant
    Nederasselt
    goed 19 oktober 2014

    Goed georganiseerd

    Reactie van Energiedirect.nl 21 oktober 2014

    Beste T.C. Jansen-Evertsen,

    Bedankt voor deze review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • S.W.H.
    Geverifieerde klant
    Rheden
    Prima 19 oktober 2014

    Ik heb niets gemerkt van de overstap. Helemaal prima geregeld!

    Reactie van Energiedirect.nl 21 oktober 2014

    Hallo S.W.H.

    Goed om te lezen dat de overstap zo geruisloos is verlopen.

    Bedankt voor je positieve review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.A.P. van Gessel
    Gouda
    Energiedirect versus Budget energie en de truukjes..... 17 oktober 2014

    Ik ben overgestapt door het aantrekkelijke aanbod van Budgetenergie, maar een "instinker" is dat het vastrecht voor een half jaar eerst betaald moet worden voordat je echt kan overstappen. Ik denk dat ik bij die club niet thuishoor. En bij mijn ouwe trouwe Energiedirect blijf.. Maar die beloont haar vaste klanten niet... Een dilemma of op zoek naar de volgende aanbieder !!

    Reactie van Energiedirect.nl 21 oktober 2014

    Beste H.A.P. van Gessel,

    We zijn natuurlijk blij met onze trouwe klanten, daarom heb ik mijn collega gevraagd om contact op te nemen over het huidige contract. Hierover heeft hij ook een e-mail gestuurd waar op gereageerd kan worden.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Henk
    De Meern
    Energie Direct 17 oktober 2014

    Beste ***,

    Fijn dat jullie zelf toegeven dat het vaak fout gaat en dat er verschillende procedure's nodig zijn om in je contract te krijgen dat je een welkomstbonus eventueel zou kunnen krijgen, want het is niet duidelijk wanneer en waarom niet, je deze bonus wel/niet zal krijgen.

    Jouw reactie roept alleen maar meer vragen op en ik denk niet dat dit een echte goede oplossing is geweest om op deze manier te reageren.

    Dus mensen, jullie kunnen het lezen, regels zijn vaag en ze proberen er zich makkelijk vanaf te kunnen maken.

    Blijf ajb weg bij deze club.

    En het is zo dat ik het wel aan had gedurfd, lef ontbreekt het me niet aan :-) maar als ik al op voorhand weet dat jullie heel flexibel zijn met wel/niet toekennen van de welkomstbonus, wil ik helemaal niets met jullie te maken hebben.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Henk
    de meern
    Slechte afhandeling welkomstbonus 16 oktober 2014

    Hoi, Ik stond op het punt om een contract af te sluiten bij Energiedirect.nl. Na het lezen van de reviews en dan vooral over de welkomstbonus die niet in het contract zouden komen te staan, heb ik besloten om toch maar geen klant te worden. Als je de reviews leest over deze bonus zie ik meest alleen maar negatieve reactie's. De meeste 5 sterren reviews gaan over de goede overstap, nogal wiedes, ze willen de klant dus overstap regelen ze wel goed. Ik wil alleen maar zeggen, mensen kijk ook naar de slechte reviews en niet alleen naar de 5 sterren.

    Reactie van Energiedirect.nl 17 oktober 2014

    Beste Henk,

    Wat jammer om te lezen dat je de overstap na het lezen van de reviews toch niet hebt aangedurfd.

    Wanneer er een aanmelding wordt gedaan via een vergelijkingssite met een welkomstpremie staat deze in het contract vermeld. Aan het daadwerkelijk uitkeren van deze premie zijn echter wel bepaalde voorwaarden verbonden, deze staan ook in het contract.

    Een van de voorwaarden bij een welkomstpremie is vaak dat het contract afgemaakt dient te worden, de premie wordt dan pas uitgekeerd na 12 maanden als het om een jaarcontract gaat.

    Het kan ook voorkomen dat er een vergissing wordt gemaakt bij het aanmelden zelf, niet iedere manier van aanmelden bij energiedirect.nl zorgt voor een welkomstpremie.

    Wanneer je nog vragen hebt over een eventuele overstap of opmerkingen nemen we graag contact met je op.

    Je kunt dan een e-mail sturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • A. J. J. Harsveld van der Veen
    Geverifieerde klant
    Utrecht
    Prima 14 oktober 2014

    Energie direct is een prima leverancier, het tarief is goed en de afhandeling bij het overstappen was goed en snel.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 oktober 2014

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. Welkom als klant bij energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet, Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H. Beentjes
    Het slimme contract 14 oktober 2014

    Ik wil iedereen waarschuwen voor valkuilen in het contract waardoor je je bonus kan vergeten. Ze hadden in mijn contract de datum voor levering elektra ongeveer 20 dagen later laten ingaan. Bij energiedirect zeiden ze dat mijn contract met de vorige leverancier voor elektra nog niet was afgelopen. Terwijl ik helemaal geen contract had met die leverancier. Uiteindelijk toch mijn bonus gekregen. Tot slot beste mensen van energiedirect ,sluit voortaan een contract af waar gas en elektra op dezelfde dag starten.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 oktober 2014

    Beste klant,

    Ik zie inderdaad dat wat je beschreven hebt inmiddels is opgelost. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je dit aangeven via onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Reactie van H. Beentjes 22 oktober 2014probleem is opgelost

    Zie preview 14 oktober met als titel "Het slimme contract„

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?