Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    lox
    Geverifieerde klant
    Amersfoort
    they got the power! 12 oktober 2014

    je weet toch..

    Reactie van Energiedirect.nl 14 oktober 2014

    Hoi Lox,

    Bedankt voor je ontzettend leuke reactie!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • DS.
    Haulerwijk
    Nooit problemen gehad 11 oktober 2014

    1 jaar lang gehad als leverancier en geen problemen ondervonden. 1x contact gehad met de helpdesk en die hebben mij goed en vriendelijk te woord gestaan

    Reactie van Energiedirect.nl 14 oktober 2014

    Beste DS,

    Bedankt voor je leuke review, we zien je graag in de toekomst terug als klant:)

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JSDH.
    's-Gravenhage
    Prima 10 oktober 2014

    Geen klachten. Overgestapt ivm. aanbieding

    Reactie van Energiedirect.nl 14 oktober 2014

    Bedankt voor je mooie review en ons telefoongesprek van zojuist.

    We zien je volgend jaar graag terug;)

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    h.a
    amsterdam
    slechte bedrijf 9 oktober 2014

    Ze kunnen goed **** :( pas op mensen trap niet in hun val blijf aub weg bij deze club,want ze betalen je niet terug wat ze beloven,maar pakken het af en proberen wat dieper in je portomonee te graaien terwijl je al weg ben bij hun

    Reactie van Energiedirect.nl 10 oktober 2014

    Hoi h.a.

    Bedankt voor je review.

    Als klanten alle betalingen altijd netjes voldoen dan keren wij natuurlijk uit waar onze klant recht op heeft.

    Graag verdiep ik me in je case

    Stuur je gegevens even naar onlineservice@energiedirect.nl

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • P.M. Westland
    Geverifieerde klant
    IJsselstein
    Geruisloze /Probleemloze overstap. 9 oktober 2014

    Voor ons is deze overstap de goedkoopste.

    Doe hier dus ook je voordeel mee.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 oktober 2014

    Beste P.M. Westland,

    Bedankt voor je positieve review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • DAV.
    Rotterdam
    nooit problemen gehad, goed geholpen 5 oktober 2014

    Snel en gemakkelijk afsluiten via deze site, vervolgens alle benodigde onderdelen gehad en snel kunnen regelen!!

    Reactie van Energiedirect.nl 7 oktober 2014

    Beste DAV.

    Bedankt voor het mooie compliment.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    E R Hirschfeld
    Geverifieerde klant
    Wichmond
    duidelijke taal en alles waar gemaakt 4 oktober 2014

    mijn overstap naar Energiedirect verliep zo gemakkelijk, dat ik het jammer vond, dat het contract weer opgezegd moest worden. Door een prima aanbod van Nuon, dat ik niet af kon slaan, waar ik al vele tientallen jaren klant bent geweest, heb ik mij alsnog over laten halen, om Nuon weer als energieleverancier te kiezen.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 oktober 2014

    Beste E R Hirschfeld,

    Fijn dat de overstap zo goed is verlopen, wel jammer om te lezen dat je toch weer terug bent gegaan naar je vorige energieleverancier.

    Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen als klant:)

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • RFGB.
    Geverifieerde klant
    Almere
    werkt prettig 2 oktober 2014

    je kan goed zien wat er geboden wordt en is het dus makkelijk een keuze te maken. Voorts is het invullen van de aanvraag heel overzichtelijk. Het enige wat ik niet prettig vond, was dat ik aan heb gegeven dat ik per acceptgiro wil betalen en werd het toch een automatische incasso, maar dat werd snel weer herstelt. Alles bij elkaar ben ik best wel tevreden en hoop dat het zo zal blijven.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 oktober 2014

    Beste RFGB,

    Fijn om te horen dat je tevreden bent over de overstap en dat je uiteindelijk goed geholpen bent in het aanpassen van de betaalwijze.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Teleurgestelde
    Geverifieerde klant
    's-Hertogenbosch
    Spijt 24 september 2014

    Ik voel me bekocht en heb spijt dat ik ben overgestapt. De goedkope aanbieding kreeg ik niet. Nooit meer overstappen via deze site.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 september 2014

    Beste Teleurgestelde,

    Wat vervelend dat je de aanbieding niet hebt ontvangen. Wanneer je hierover contact wilt kun je een e-mail sturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Dan nemen we contact met je op om dit te bespreken.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • R.W.
    Geverifieerde klant
    Amsterdam
    Vlot en accuraat 23 september 2014

    Keurige correcte informatie. Vlotte afhandeling.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 september 2014

    Beste R.W.

    Bedankt voor de positieve review. Goed om te lezen dat alles vlot is verlopen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • B.M. Plomp
    Geverifieerde klant
    Oostzaan
    Mwa 19 september 2014

    Het bedrag dat ik volgens Energieleveranciers.nl zou gaan betalen bij Energiedirect week nogal af van het daadwerkelijke bedrag dat ze mij nu in rekening brengen. En uiteraard niet in mijn voordeel... Zoals te verwachten kreeg ik op mijn klacht een antwoord-mail vol smoesjes waar ik niks voor koop. Erg jammer en bijna zonde van mijn (overstap)moeite.

    Reactie van Energiedirect.nl 22 september 2014

    Beste klant,

    In je bericht geef je aan dat je voorschotbedrag hoger is vastgesteld dan je verwacht had.

    We lossen dit graag telefonisch met je op. Hiervoor kun je in een e-mail naar onlineservice@energiedirect.nl sturen, met daarin een datum en tijdstip wanneer je hiervoor bereikbaar bent. Zo kunnen we je duidelijke uitleg geven en je probleem oplossen.

    Ik wens je nog een prettige avond toe.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • rw Hendrikx
    Geverifieerde klant
    Westkapelle
    redelijk 19 september 2014

    Ik heb natuurlijk door het korte contact met Energiedirect weinig nog te melden. Wat ik wel heel vervelend vond is als volgt: Ik had me aangemeld als nieuwe klant bij Energiedirect. Energiedirect zou alles regelen. Mijn vorige contract was bij Delta voor 5 jaar die op de een bepaalde datum afliep. Mijn contract bij Energiedirect ging pas 2 weken later in met als gevolg dat ik bij Delta naar een tijdelijk contract voor 2 weken moest. Bij de einddatum van het contract van Delta waren zij niet op de hoogte en werd dus (gelukkig) door Delta benaderd hoe en wat. Energiedirect had meer als een maand ervoor hen al op de hoogte kunnen brengen. Ik vond dit uiterst onprettig en niet netje geregeld, ook niet naar Delta toe en voor mij met de angst tijdelijk geen levering te hebben. Heb begrepen na contact met Energiedirect dat dit normaal zo schijnt tegaan bij ieder. Vind ik niet netjes. Misschien iets voor deze tijd.

    Reactie van Energiedirect.nl 22 september 2014

    Beste klant,

    Het klopt inderdaad dat de nieuwe energieleverancier dit altijd rond de startdatum pas naar de oude leverancier verzend.

    Dit doen we om tot het laatste moment eventueel flexibel te kunnen zijn, mocht de overstap niet door kunnen gaan.

    Mocht je hierover nog vragen hebben, dan kun je altijd een e-mail sturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Reactie van rw Hendrikx 29 september 2014probleem is opgelost

    Er was geen probleem. Alleen een opmerking dat ik de afhandeling van bepaalde zaken niet netjes was en wat kort door de bocht.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    AEN
    twee maanden wachten op teruggave geld 18 september 2014

    Wacht 4 weken na verhuizing nog steeds op de eindnota, ik zou ongeveer 400 euro teruggestort moeten krijgen. Krijg ik een mail van energiedirect waarin staat dat de eindnota en uitbetaling 2 maanden gaat duren. En dat terwijl ik een slimme meter heb en energiedirect dus een dag na de verhuizing al de meterstanden kon uitlezen en de nota kon opmaken. Bovendien zou de eindnota volgens de "kwaliteitscriteria" van energiedirect binnen 6 weken klaar zijn. Energiedirect houdt zich dus niet aan haar eigen kwaliteitscriteria en maakt even extra winst door rente te trekken op tegoeden van haar klanten. Ben benieuwd of de autoriteit Consument en Markt en de kantonrechter hier ook mee akkoord gaan.

    Reactie van Energiedirect.nl 23 september 2014

    Beste AEN,

    Zojuist heb ik mijn collega's gevraagd om de eindnota op te maken. De meterstanden voor een eindnota moeten altijd goedgekeurd zijn door de netbeheerder, ook moeten de meterstanden geregistreerd worden in een landelijk systeem. Daarom is dit niet iets wat een dag later al in orde gemaakt kan worden.

    De meterstanden zijn nu goedgekeurd, de eindnota staat klaar in Mijn energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Reactie van AEN 7 oktober 2014probleem is opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Petra Hoebink
    Velp, Gelderland
    Goed totdat je geld terug krijgt dan zeer slechte service 17 september 2014

    Vorig jaar contract afgesloten bij hun en "onlangs" jaar rekening gehad. Blijk dat ik 511,-+een maand termijn die ze er gelijk hebben afgehaald terug krijg. Zover geen probleem. zou het voor de 13e uiterlijk! terug krijgen rond de 5e geloof ik heb ik naar ze gebeld omdat ik het toch wel lang vond duren (een maand) kreeg te horen dat het nu eenmaal zo was en dat ik tot de 13e moet wachten. Prima..wachten dan maar, 13e komt en gaat en geen geld. Aangezien ik onder beheer sta heb ik mijn beheerder gebeld en die heeft contact opgenomen.. tja..het stond vast , beheerder moest een mailtje sturen ...heeft ze gedaan en dus weer bellen , tja meneer weet het niet..raar.. is niet vrijgegeven, ik stuur een notitie vaar de afdeling ..een weekend later bel ik dan maar weer, um tja..niks gezien, geen mail .. uw beheerder moet schriftelijk een brief sturen, mijn beheerder weer bellen naar hun toe. Inderdaad ze kunnen geen mail vinden (al is die wel verzonden en aangekomen. ..) en wat raar dat ze het nog niet betaald hebben .. mail?brief? hoeft niet hoor geeft de medewerker aan. alles is immers al een jaar lang geregistreerd ...tja nou ik ga het in het systeem zetten en we zullen het uitbetalen. Sorry voor de overlast.. hoe lang het duurt... ohh dat duurt nog wel twee weken hoor..tja..kan niet sneller.. Nou mensen, jullie begrijpen wel dat bij Energiedirect je twee dingen krijgt, stroom en frustratie. maar geen geld...dat moet je zo snel mogelijk betalen...

    Reactie van Energiedirect.nl 23 september 2014

    Beste Petra Hoebink,

    Zojuist heb ik een e-mail verstuurd met daarin meer uitleg over de situatie.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • rrfB.
    Winterswijk
    goede ervaring met energiedirect 17 september 2014

    alles liep naar wens bij energiedirect

    Reactie van Energiedirect.nl 22 september 2014

    Beste klant,

    Dat is fijn om te horen. Bedankt voor je positieve berichtje.

    Ik wens je nog een prettige avond toe!

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Aberham de Vries
    Extreem hoog ingeschaald voorschot 16 september 2014

    Abonnement bij Energiedirect afgesloten omdat zij qua prijs en review score als èèn van de betere uit de loting kwamen. Hoe werkt de berekening van je maandelijkse kosten bij Energiedirect? Zij vragen het verbruik van de afgelopen 3 jaar op bij jouw netbeheerder en nemen hier een gemiddelde van. Indien je het hier niet mee eens bent mag je dit bedrag zelf met 10% verlagen. Is dit nog steeds aan de hoge kant dan kunnen ze na 3 maanden verbruik een nieuwe schatting maken en het voorschot herzien. Mijn situatie is dat ik alleen woon in een appartement. De kosten van een normaal huishouden (1 persoon) variëren normaal tussen de 95 euro en 125 euro (excuses als dit een paar euro scheelt) Wat was het berekende voorschot van Energiedirect van iemand in mijn situatie? 220 euro per maand! Na 10% reductie welke ik zelf mag doorvoeren is hier nog 198 euro van over. Extreem hoog! Dit bedrag is ontstaan door het gebruik van de vorige huurders wat natuurlijk helemaal niets met mijn eigen situatie te maken heeft. Na contact met Energiedirect werd mij verteld dat 200+ per maand normaal verbruik is voor 1 persoon en zagen ze geen reden om dit bedrag te verlagen. Na 3 maanden mocht ik terugbellen om het nog eens te proberen. Het fijne is ook dat op het moment dat deze eerste berekening word vrijgegeven de bedenktermijn van 14 dagen al is verstreken en je hier dus niet meer onder uit kunt komen. Misschien is het voor de meeste mensen geen probleem om ongeveer 100 euro extra per maand te betalen voor 3 maanden. In mijn situatie is dit echter veel geld. Mijn ervaring is dus zeer teleurstellend, maar misschien verwacht ik ook wel gewoon te veel. Overstappen lijkt de enige optie, bij leverancier X zou ik voor 96 euro per maand klaar zijn. Dat dit misschien door gebruik hoger uitvalt is natuurlijk mijn eigen verantwoordelijkheid, maar om proactief alvast 100 euro extra te incasseren vind ik buiten proportioneel.

    Reactie van Energiedirect.nl 18 september 2014

    Beste klant,

    Ik begrijp dat je met een collega van me hebt gesproken en niet tevreden bent met het voorschotbedrag wat voor je is vastgesteld. Ik wil graag voor je kijken wat ik voor je kan betekenen.

    Zou je hiervoor je vraag en je klantnummer per e-mail kunnen toesturen naar onlineservice@energiedirect.nl? Ik neem dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    JHMH.
    Thorn
    Zeer goed 15 september 2014

    Energie direct komt volledig na hetgeen ze beloven

    Reactie van Energiedirect.nl 15 september 2014

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve reactie! Ik wens je nog een prettige dag toe.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • n van leest
    Geverifieerde klant
    Barendrecht
    Prima 14 september 2014

    Overzichtelijk

    Reactie van Energiedirect.nl 15 september 2014

    Beste klant,

    Ik begrijp dat je ons overzichtelijk vindt. Ik ben blij dat je positief bent over de levering van energiedirect.nl.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A.J.
    Geverifieerde klant
    Venlo
    Prima leverancier 8 september 2014

    Prima leverancier, in het verleden ook gebruik gemaakt van hun diensten en nooit problemen gehad.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 september 2014

    Beste A.J.

    Bedankt voor de mooie review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.M. Beentjes
    Misleiding 6 september 2014

    Ik had een contract met energiedirect van een jaar voor gas en elektra. In dat contract hebben ze de datum voor elektra later laten ingaan dan de datum van het gas, zodat je bij het beëndigen van het contract je de beloofde bonus voor €164,-voor elektra niet krijgt. Ik vind dit heel misleidend en achterbaks.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 september 2014

    Beste klant,

    Ik kon je helaas telefonisch niet bereiken.

    Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met daarin een voorstel om dit passend op te lossen. Ik hoop dat je daarmee voldoende bent geholpen.

    Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag als reactie op de e-mail.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    HJK.
    Geverifieerde klant
    Vaassen
    Goed 4 september 2014

    Snelle probleemloze overstap.

    Reactie van Energiedirect.nl 5 september 2014

    Beste HJK,

    Bedankt voor de positieve review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Dirk Oerlemans
    Geverifieerde klant
    Nijmegen
    Prima leverancier 4 september 2014

    Prima leverancier, alles kan ik online zelf regelen via mijn energiedirect.nl. Als ik vragen had was de klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam.

    Reactie van Energiedirect.nl 5 september 2014

    Dankjewel Dirk voor deze mooie review.

    Fijn weekend.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • MK.
    Geverifieerde klant
    Rijswijk
    Super 3 september 2014

    Online formulier ingevuld daarna werd alles voor mij geregeld.Het was super handig tijdens mijn verhuizing. Ik ben tevreden!

    Reactie van Energiedirect.nl 4 september 2014

    Bester MK,

    Bedankt voor je positieve review!

    Ik wens je een fijne dag vandaag.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • anoniem
    Geverifieerde klant
    Groningen
    prima 2 september 2014

    vlot afgesloten.

    Reactie van Energiedirect.nl 3 september 2014

    Beste anoniem,

    Bedankt voor je positieve feedback.

    Gr. Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • j.l.S.
    Geverifieerde klant
    Julianadorp
    prima geregeld 1 september 2014

    Zonder problemen en kosten over gestapt

    Reactie van Energiedirect.nl 1 september 2014

    Beste j.l.S.

    Bedankt voor de positieve review.

    Ik wens je een fijne dag.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?