Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    B.Boektje
    Geverifieerde klant
    Heiloo
    zeer goed 7 mei 2015

    Ik heb met Energiedirect,nl een voordelig jaar gehad.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 mei 2015

    Beste B Boektje,

    Wat fijn om te horen dat je overstap voordelig is geweest. Wij vinden het ook heel belangrijk dat je grip op je knip houdt.

    Bedankt voor je review.

    Fijn weekend.

    Groetjes,

    Manouk

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M.h. de Boer
    Geverifieerde klant
    Rottevalle
    niks te klagen 7 mei 2015

    Gewoon goed en als het goedkoper is dan een ander gewoon doen

    Reactie van Energiedirect.nl 7 mei 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. We zijn blij met je als klant bij energiedirect.nl.

    Ik wens je nog een prettige dag toe.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JdW
    Geverifieerde klant
    Kootstertille
    Beoordeling 5 mei 2015

    Goede site even wat gegevens invullen en je ziet ineen opslag wat de mogelijkheden zijn.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • F. J. Bloem
    Geverifieerde klant
    Sint Pancras
    Echt goed 5 mei 2015

    Ik kan haast geen enkel voorbeeld geven, waarom ik niet heb willen blijven bij Energie direct. Alles was 'straight forward' geregeld, zowel hun aanbod van een jaar geleden, de reguliere berichtgeving, de informatie op je eigen pagina op hun website, tot de afwikkeling van de overgang naar een andere leverancier. Wat ik jammer vond is, dat er niet een goed bod mogelijk was om te maken dat het contract zou kunnen worden verlengd. Mogelijk en hopelijk is dat een volgende keer verholpen.

    Reactie van Energiedirect.nl 6 mei 2015

    Beste F.J. Bloem,

    Ik word heel blij van je postieve review. Natuurlijk zijn er ook altijd puntjes van verbetering. Deze nemen we zeker mee voor in de toekomst.

    Groetjes,

    Mirelle

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • PP van Rijen
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    Easy switch 5 mei 2015

    Een paar muisklikken om over te stappen van energie leverancier, gemakkelijker kan het niet. Enkele mailtjes volgen over de status van de uitvoering en ook van de "oude" leverancier. Dus pak je voordeel en stap over, no excuse!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Jan
    Geverifieerde klant
    Hoofddorp
    snel en makkelijk 5 mei 2015

    De overstap verliep soepel en correct

    Reactie van Energiedirect.nl 6 mei 2015

    Fijn om te horen, Jan!

    Bedankt voor je positieve review.

    Groetjes,

    Mireille

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.B.
    Geverifieerde klant
    Leidschendam
    Ik kon de bediende maar moeilijk overtuigen van mijn voorstel om een lagere voorheffing te krijgen uit eindelijk was het voorschot aanmerkelijk te ho 4 mei 2015

    Alles liep verder naar behoren.

    Reactie van Energiedirect.nl 6 mei 2015

    Beste H.B,

    Bedankt voor je review!

    Groetjes,

    Mireille

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • zeer tevreden klant
    Geverifieerde klant
    Arcen
    Zeer goede energieleverancier 4 mei 2015

    De overstap naar Energiedirect ging uiterst soepel en vlotjes. Alle stappen werden duidelijk via de mail uitgelegd en het afgesloten contract met daarin de afgesproken prijzen voor stroom en gas en de beloofde premies werden ook via mail doorgestuurd. Verder is op je persoonlijke site op hun website ook alles terug te vinden wat van belang is zoals wanneer je contract afloopt. Na afloop van het contract werd de beloofde premie keurig verrekend op de eindnota.

    Reactie van Energiedirect.nl 6 mei 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. Je hebt de overstap, het contract en de nagekomen beloftes als prettig ervaren. En zo hoort het ook!

    Groetjes,

    Mireile

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Agersa
    Geverifieerde klant
    Hengelo
    zij hebben zich niet aan de afspraak van onze ingangsdatum gehouden 4 mei 2015

    Waardeloos dat zij zonder ons te informeren zomaar vroegtijdig ons vorige contract hebben opgezegd waardoor wij € 100,- boete moesten betalen.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 mei 2015

    Beste Agersa,

    Bedankt voor je review. Ik begrijp dat het niet helemaal goed is gegaan met de overstapdatum. Ik kan op dit moment geen gegevens van je vinden. Zou je het bericht daarom per e-mail kunnen toesturen naar onlineservice@energiedirect.nl? Dan kijk ik voor je wat we kunnen betekenen.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • cf Bekker
    Geverifieerde klant
    Castricum
    zeer tevreden 3 mei 2015

    ik ben zeer tevreden over de energieleverancier

    Reactie van Energiedirect.nl 4 mei 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. Wij zijn ook zeer tevreden met je als klant.

    Ik wens je een prettige avond toe.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    w Verschuur
    Emst
    zeer betrouwbaar,geen problemen gehad 3 mei 2015

    prima bedrijf geen problemen gehad ,maar ja ik stap elk jaar over en pak elk jaar de bonus bij een ander bedrijf, zou handig zijn als een bedrijf voor het aflopen van een contract de klant een aanbieding deed dan hoefde we misschien niet over te stappen . maar dan verdiend energieleveranciers .nl weer niks , we zijn dus lekker bezig gr w.v.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 mei 2015

    Beste W Verschuur,

    Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Als je contract bijna afloopt kunnen we je altijd een nieuw aanbod doen, wellicht dat overstappen dan niet meer nodig is :)

    Groetjes,

    Manouk

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • MG van Duijn
    Geverifieerde klant
    Callantsoog
    tevredenheid telt 3 mei 2015

    zeer tevreden dat ik ben overgestapt naar energiedirect

    Reactie van Energiedirect.nl 8 mei 2015

    Beste MG van Duijn,

    Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het plaatsen van je review.

    Groetjes,

    Manouk

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • P AM.
    Geverifieerde klant
    Rotterdam
    Good Service 30 april 2015

    Good Service and no technical or administrative problems.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 mei 2015

    Dear Petra,

    Thank you for the nice review. Enjoy your weekend.

    Regards,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Sylvia Hoogerdijk
    Leidschendam
    tevreden klant 28 april 2015

    Erg tevreden over Energiedirect al dik tweeenhalfjaar!!! Nooit geen gezeur en is er iets zoeken ze het voor je uit. TOP!!!!

    Reactie van Energiedirect.nl 30 april 2015

    Hoi Sylvia,

    Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent ons bedrijf, bedankt voor het nemen van de moeite om deze leuke review te plaatsen!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • bert vermeulen
    Geverifieerde klant
    Hoogeloon
    heel goed 28 april 2015

    energiedirect komt beloftes na

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Elizabeth
    Zonnemaire
    Gewoon goed en duidelijk 27 april 2015

    Ik ben 2 x bij energie direct geweest voor een jaarcontract. Ik kan het je aanraden. Overzichtelijke website. Goede nota. Alles is heel duidelijk. Wat ik ook prettig vond is dat je zelf je tarief kunt aanpassen bij wijzigingen. In mijn geval waren dat zonnepanelen, die ik je overigens ook kan aanbevelen.

    Reactie van Energiedirect.nl 28 april 2015

    Hallo Elizabeth,

    Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je contract bij ons en de website. Wij vinden het ook fijn dat je alles zelf regelt:) Zo kunnen we onze kosten laag houden en al onze klanten grip op hun knip!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Ro Nanhekhan
    Vleuten
    Schande ! Energiedirect kan alleen dreigen met incasso. 25 april 2015

    Voor incasso's ben ik niet bang. Ik heb een brief geschreven naar energiedirect en hun reactie is ronduit onder de maat. Intussen heb ik mijn Jurist al ingeschakeld om de zaak over te nemen. Het is net zo'n bedrijf die drammerig met de voet tussen de deur mensen wil provoceren. Ik heb het programma Radar benaderd. Er zijn veel klachten en ze willen iets ondernemen. Intussen meerdere mensen gesproken die slechte en nare ervaringen hebben met energiedirect. Ze zeggen ook vooral als je overstapt dan doen ze heel lastig. Schijnt dat Essent ook onderdeel maakt van Energiedirect. Wie weet meer hierover. Zo schuiven ze en lijkt het dat je voordelig overstapt maar ze spelen onder 1 hoedje. Bij de consumentenbond doen ze geen zaken meer met energiedirect. Zijn echt niet betrouwbaar. Op het internet willen ze vriendelijk overkomen en sturen ze mij een dreigbrief. Volgende keer zet ik deze dreigbrief op internet en kan iedereen het zien. Energiedirect laat je menselijke kent zien. Weet 1 ding: eerlijkheid duurt het langst. Het zal mij niet verbazen als mensen massaal bij jullie weggaan. Dat gebeurd al lang al. Wat zijn jullie voor een bedrijf ??? Volgende keer zal ik het ook doortwitteren ........... Hoop dat jullie oplossingsgericht werken en denken.

    Reactie van Energiedirect.nl 28 april 2015

    Beste Ro,

    Zojuist heb ik je 2 keer geprobeerd telefonisch te bereiken op het telefoonnummer in onze administratie, helaas kreeg ik geen gehoor.

    Ik heb je eindnota bekeken en ben het met je eens dat een nota is met daarop een hoog verbruik. Daarom wil ik je vragen om onze in een e-mail naar onlineservice@energiedirect.nl de huidige meterstanden toe te sturen.

    Dan kunnen we controleren of de eindnota correct is, wanneer de meterstanden op de eindnota niet correct zijn kunnen we de nota pas corrigeren.

    Zonder deze meterstanden kan ik helaas niet helpen terwijl ik dit wel graag wil.

    Ik hoor graag van je.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Gerda Huizing
    Groningen
    Bedrogen 24 april 2015

    Ben net een paar week geleden overgestapt naar Energiedirect en nu al erg ontevreden. De call centre meneer vertelde dat ik geen boete hoefde te betalen van mijn oud energieleverancier en dat ik zonder moeit kon overstappen. Krijg ik van mijn oude energieleverancier een rekening van 425 euro in de bus die ik even spoedig moet betalen. Ben ik even het haasje. Bij energiedirect kunnen ze daar niets aan doen en niet terug halen wie die meneer is geweest dus ik moet gewoon die 425 euro betalen. Conclusie ben bedrogen en voel me in mijn hemd gezet. Energiedirect bedankt.

    Reactie van Energiedirect.nl 28 april 2015

    Beste Gerda,

    Mijn collega heeft je zojuist een e-mail gestuurd met daarin meer uitleg over de overstapkosten. Wanneer je een contract bij ons afsluit waarin staat dat we de opzegkosten voor het voortijdig beeindigen van je contract zullen vergoeden doen we dit natuurlijk ook.

    Het is wel zo dat wij dit niet onderling met je vorige energieleverancier verrekenen maar met onze klant zelf. We zullen de vergoeding verrekenen met de voorschotnota's.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Reactie van Gerda Huizing 5 mei 2015probleem is niet opgelost

    Ik ben een aantal keren gebeld en om een lang verhaal kort te maken, moet ik gewoon betalen. Iedereen vind het vervelend kunnen er niets aan doen en bieden hun excuus aan. Voel me nog steeds belazerd en zodra ik van Energiedirect af kan dan ga ik dat doen.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • w.h.
    Geverifieerde klant
    Leeuwarden
    niet attent gemaakt op einde periode 23 april 2015

    voor het verstrijken van de periode een mail gestuurd over eventueel voortzetten contract. daarop is niet tijdig gereageerd. heb toen zelf contact opgenomen. toen e.e.a. wel correct afgehandeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 april 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor het toesturen van je review. Ik ben blij te horen dat het nu netjes is opgelost.

    Ik wens je nog een prettige dag toe.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J.w.a. Gouverneur
    Geverifieerde klant
    Apeldoorn
    Overstap is prima verlopen. 22 april 2015

    Overstappen van energie maatschappij is niet mijn dagelijkse bezigheid. gelukkig biedt Energiedirect daarbij de helpende hand.

    Zonder dat ik zelf ook maar iets behoefte te doen, nou ja alleen aanmelden en gegevens door geven, hebben zij alles voor mij prima geregeld.

    Nu genieten van een goed tarief en proberen de energiekosten laag te houden.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 april 2015

    Beste klant,

    Kijk, dat horen we graag! Welkom als klant bij energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • A.C.M. van Dijk
    Geverifieerde klant
    Enschede
    Uitstekend 22 april 2015

    Prijs goed. Service goed. Geen klachten.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 april 2015

    Beste klant,

    Dat horen we graag! We zijn blij dat je voor energiedirect.nl hebt gekozen.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Petra
    's-Gravenhage
    Niets mis mee 22 april 2015

    overgestapt omdat ik elders een lager tarief kon krijgen. Maar nooit problemen met ze gehad. Duidelijke site en meterstanden doorgeven gaat ook vlot. Nu heb ik het wel over alles digitaal, ik weet niet hoe mensen het ervaren die dit niet hebben/doen.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 april 2015

    Beste Petra,

    Jammer dat je inmiddels weer bent overgestapt, maar we zijn alsnog blij te horen dat je de levering als positief ervaren hebt.

    Je bent in de toekomst altijd weer welkom.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • P Bakker
    Geverifieerde klant
    Peize
    prima bedrijf 22 april 2015

    Uiteindelijk was ik goedkoper uit dan gedacht !zal ongetwijfeld ook met de zachte winter te maken hebben gehad. Maar toch leuk om zoveel geld terug te krijgen.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 april 2015

    Beste Piet,

    Bedankt door je positieve review. Van dat extra geld weet je vast wat leuks te doen!

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JPM Dusée-Schouten
    Geverifieerde klant
    Vlijmen
    Probleemloze overstap 20 april 2015

    Heb goede ervaring met energieleverancier., afspraken werden nagekomen en latere aanpassingen waren geen probleem., ook de jaarafrekening was correct en snel afgewerkt.

    Reactie van Energiedirect.nl 21 april 2015

    Beste JPM Dusée-Schouten,

    Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Ik wens je een fijne dag!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Josefine
    Geverifieerde klant
    Amstelveen
    goed informatie en makelijk te gebruiken 18 april 2015

    Ik ben heel tevreden met Energiedirect.nl. Ik heb de juist energie leverencier via deze website gevonden. Er zit veel informatie en het is zeer makelijk te gebruiken.

    Reactie van Energiedirect.nl 20 april 2015

    Beste Josefine,

    Goed om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor deze positieve review!

    Met vriendelijke groet,

    Rogier

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?