Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Mia
    Rijen
    Geen welkomspremie 11 augustus 2014

    Evenals Niels schreef op 8 aug. 2014. Ook wij zijn overgestapt omdat er een welkomspremie uitbetaald zou worden na een jaar. Nu is het zover, en inderdaad netjes het jaaroverzicht gekregen met het nieuwe voorschot. Maar ook bij ons geen woord over de premie. Evenals bij Niels> staat niet in het contract. Wij zijn overgestapt via consumind. Beetje naar gevoel hieraan overgehouden. Verder geen problemen gehad met overstappen.

    Reactie van Energiedirect.nl 12 augustus 2014

    Beste Mia,

    Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken over de welkomstpremie. Een van mijn collega's zal binnenkort contact met u opnemen.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • tevreden klant
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    de overstap is prima verlopen 10 augustus 2014

    Ik ben via Energieleveranciers overgestapt naar Energiedirect.nl. De overstap is goed verlopen. Ik heb duidelijke informatie ontvangen via email, niet teveel en niet te weinig, precies goed.De manier waarop ik wordt aangesproken vind ik ook prettig. Kortom prima.

    Reactie van Energiedirect.nl 12 augustus 2014

    Beste tevreden klant,

    Wat een ontzettend mooi compliment over de overstap, bedankt!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    gj Scholten
    Geverifieerde klant
    Zwolle
    Geen meterstanden te zien 10 augustus 2014

    Ik heb nu 3 maanden energiedirect maar zie op de website nog steeds niet mijn meterstanden.

    Reactie van Energiedirect.nl 12 augustus 2014

    Beste gj Scholten,

    Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken over het verbruik en de meterstanden in Mijn energiedirect.nl.

    Op dit moment is het eigen verbruik inderdaad nog niet zichtbaar. We gaan uitzoeken hoe dit komt en dit zo snel mogelijk oplossen. Bedankt voor je review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • R.F.MR.
    Geverifieerde klant
    Raalte
    energiedirect 9 augustus 2014

    We zijn net overgestapt en dit is tot nu toe zonder problemen verlopen.

    Reactie van Energiedirect.nl 14 augustus 2014

    Beste R.F.MR.

    Dank je wel voor je review.

    Mocht je ooit vragen hebben over je contract, dan zitten we klaar deze te beantwoorden.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Niels
    Geen problemen, maar ook geen welkomstpremie 8 augustus 2014

    Makkelijke overstap gehad. Ook daarna geen problemen. Tot zover prima. Ik ben overgestapt vanwege een welkomstpremie van ronde 300-350 euro. Deze kon ik niet terugvinden in mijn contract. na contact met ED bleek dit geen probleem; de premie zou aan het einde van het jaar worden verrekend met de jaarnota. Enkele dagen geleden dan de jaarnota ontvangen. prima op tijd, maar er wordt met geen woord gerept over de welkomstpremie. Na contact met ED bleek de boodschap: "Niet in contract, jammer dan..." Toch een nare smaak...

    Reactie van Energiedirect.nl 14 augustus 2014

    Beste Niels,

    Na het plaatsen van je review zie ik dat je contact hebt gehad met een van onze medewerkers.

    Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • T.K.B.
    Geverifieerde klant
    Rotterdam
    Doen wat je van hen verwacht. 7 augustus 2014

    Geen bijzonderheden.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 augustus 2014

    Beste T.K. B.

    Bedankt voor je review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • h van der Heiden
    Geverifieerde klant
    Almelo
    prima 7 augustus 2014

    ik ging van de goedkope prijs uit maar ondervond ook dat het een klantvriendelijke bedrijf is die met de mensen mee denkt.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 augustus 2014

    Beste h van der Heiden,

    Goed om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad met onze klantenservice:-)

    Bedankt voor je mooie review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Jan
    Geverifieerde klant
    Dodewaard
    Probleemloos 6 augustus 2014

    Overstappen is probleemloos gegaan.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 augustus 2014

    Hallo Jan,

    Bedankt voor je positieve review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • IGS.
    Geverifieerde klant
    Amsterdam
    Uitstekende overstapservice 6 augustus 2014

    Het overstappen van budgetenergie naar energiedirect.nl ging geheel vlekkeloos. Hulde aan beide energiemaatschappijen.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 augustus 2014

    Beste IGS.

    Bedankt voor dit mooie compliment, welkom bij energiedirect.nl.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • W.W.B.
    Geverifieerde klant
    Hendrik-Ido-Ambacht
    tussentijdse beoordeling energiediensten. 3 augustus 2014

    Tot nu toe geen problemen. Snelle overgang van NEM naar Energie direct.

    Reactie van Energiedirect.nl 4 augustus 2014

    Beste W.W.B.,

    Ik ben blij de te horen dat de overstap goed is gegaan. Welkom als klant bij energiedirect.nl!

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Hans
    Kapelle
    Prima leverancier 2 augustus 2014

    Natuurlijk was het eerst best spannend om een andere leverancier te kiezen. Uiteindelijk was dit de derde keer en durfde ik het ook wel aan om een iets onbekendere leverancier te kiezen. Voordelen waren immers dat het de goedkoopste tarieven waren en daarnaast dat het op deze site werd genoemd. Dus hoppa de stap gezet en prima verlopen. Netjes meterstanden op verzoek doorgeven en alles gaat vanzelf. Nu dus ook weer overgestapt naar nu de goedkoopste.

    Reactie van Energiedirect.nl 4 augustus 2014

    Beste Hans,

    Bedankt voor je positieve bericht. We zijn blij dat je voor energiedirect.nl hebt gekozen.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • w verschuur
    Geverifieerde klant
    Emst
    goedgeregeld 2 augustus 2014

    In principe maakt het mij niet uit welke leverancier ik heb ik zoek altijd de goedkoopste

    Reactie van Energiedirect.nl 4 augustus 2014

    Beste klant,

    We zijn een prijsvechter op de markt, dus dan ben je bij ons aan het goede adres. We zijn blij dat je voor energiedirect.nl hebt gekozen.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • SH.
    Geverifieerde klant
    Amsterdam
    Goedkoop en geen klachten 1 augustus 2014

    Tot nu toe geen klachten over Energiedirect. Gekozen op basis van laagste prijs en tot nu toe prima.

    Reactie van Energiedirect.nl 4 augustus 2014

    Beste SH.,

    Bedankt voor je positieve beoordeling en welkom als klant bij energiedirect.nl!

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • piet
    Geverifieerde klant
    Amersfoort
    overstap ging makkelijk 31 juli 2014

    Moet je ook doen

    Reactie van Energiedirect.nl 4 augustus 2014

    Beste Piet,

    Ik begrijp dat je de overstap/aanmelding bij energiedirect.nl als prettig hebt ervaren en je het andere klanten ook zou aanraden. Ik ben blij dat te horen. Bedankt voor je positieve review.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Renee
    Slechte service! 31 juli 2014

    Ben sinds 14 juli 2013 lig bij energie direct, kwam als 1 van de voordeligste uit de test en kreeg een welkomstbonus. Jaar is inmiddels voorbij en niks geen problemen gehad. Maar ook niks meer vernomen van me welkomstbonus. Dus mailtje gestuurd en daarin uitgelegd wat het probleem is. Werd net gebeld dat het misschien zo is afgesproken maar het staat niet in mijn contract dus kort gezegd had ik gewoon pech. Het was een lastig gesprek en het meisje gaf ook aan 1 van haar eerste gesprekken. Dat is allemaal niet erg maar zo verlies je wel je klanten. Niet klantvriendelijk. Ga gelijk kijken om over te stappen. Heel jammer allemaal.

    Reactie van Energiedirect.nl 4 augustus 2014

    Beste Renee,

    Ik begrijp dat er een welkomstpremie in je contract zat verwerkt. Echter heb je hier nu niets meer van gehoord. Ik kijk graag met je mee hoe het zit met de welkomstpremie, om te kijken of ik iets voor je kan doen. Je kunt hiervoor je vraag en je adresgegevens toesturen naar onlineservice@energiedirect.nl, dan kan ik je gegevens inzien.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • CA
    Baarlo
    Tarieven OK, ondersteuning mwah 29 juli 2014

    Overstap was vlekkeloos, geen verhuiskosten ook pre voor ons geweest bij keuze. Helaas is de verdere ondersteuning matig en is de beantwoording van vragen niet altijd even behulpzaam en duidelijk. Overstap na 1 jaar ging ook niet bepaald van zelf ondanks vragen om nieuw contract, waardoor wij toch 2 maanden te veel betaald hebben...

    Reactie van Energiedirect.nl 31 juli 2014

    Beste CA,

    Uit je review begrijp ik dat je nog een aantal vragen hebt en dat je ontevreden bent over de overstap naar een andere leverancier.

    Graag wil ik eventuele onduidelijkheden voor je oplossen.

    Zou je je vragen en naam en adres gegevens willen e-mailen naar onlineservice@energiedirect.nl?

    Ik kijk uit naar je reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Soefia
    Helmond
    Niks mis met Energiedirect.nl 29 juli 2014

    Ik zit zelf in de energie wereld en weet dat het goedkoper is om ieder jaar over te stappen en een jaar contract VAST te nemen.

    Volgend jaar word het een andere leverancier! Maar nooit Oxio.

    Reactie van Energiedirect.nl 31 juli 2014

    Beste Soefia,

    Bedankt voor je positieve review!

    Mocht je ooit vragen hebben over je contract dan horen wij dat graag.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • d.rS.
    Geverifieerde klant
    Kampen
    prima 28 juli 2014

    Goede service

    Reactie van Energiedirect.nl 30 juli 2014

    Bedankt voor uw positieve feedback! We doen ons best alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

    Met vriendelijke groet,

    Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J.H.M.
    Emmen
    de overstap 26 juli 2014

    Ik ben vorig jaar probleemloos overgestapt naar Energiedirect.nl

    die boden mij op dat moment het voordeligste energiecontract voor een jaar.Heb geen enkel probleem gehad en verwacht bij het opnieuw overstappen ook geen problemen met het afronden van het lopende contract door Energiedirect.nl gezien de soepele overgang vorig jaar.

    Heb geen telefonisch contact hoeven zoeken met de klantenservice,alles was duidelijk.

    Reactie van Energiedirect.nl 28 juli 2014

    Hallo J.H.M.

    Bedankt voor deze mooie review.

    Dit horen we natuurlijk graag.

    Ik wens je nog een hele fijne dag,

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M.M. de Jong
    Geverifieerde klant
    Waddinxveen
    Nieuw abonnement Energiedirect 23 juli 2014

    Voor het eerst me aangemeld bij Energiedirect i.v.m. een

    verhuizing.alles verliep op rolletjes. Ben zeer tevreden op de manier hoe het werd afgehandeld. Een aanrader!

    Reactie van Energiedirect.nl 4 augustus 2014

    Beste M.M. de Jong,

    Welkom bij energiedirect.nl. Goed om te horen dat je positief bent over de manier waarop je bij ons klant bent geworden.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M DC.
    Geverifieerde klant
    Veenendaal
    Neemt verantwoordelijkheid 18 juli 2014

    Er was iets niet goed gegaan met de overgang naar de nieuwe energie leverancier. waardoor ik een boete kreeg van mijn oude energie leverancier. na een aantal telefoontjes werd ik terug gebeld door Energiedirekt en die heeft mij de boete vergoed. dus voor mij goed geregeld en zal volgende keer weer gebruik maken van de dienstverlening.

    Reactie van Energiedirect.nl 21 juli 2014

    Beste M DC,

    Bedankt voor je positieve review.

    We horen dit natuurlijk graag.

    Tot de volgende keer.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A.F.H. Roovers
    Geverifieerde klant
    Breda
    overstappen is makkelijker dan je denkt 15 juli 2014

    doe net als ik ,en met een paar klikken ben je klaar en verdien je een paar honderd euro.

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juli 2014

    Beste A.F.H. Roovers,

    Je hebt helemaal gelijk, een overstap is vaak erg snel en makkelijk geregeld.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    J.T.H. de Clercq
    Geverifieerde klant
    Gouda
    duidelijk en goed berijkbaar 12 juli 2014

    Heeft vaak goede aanbiedingen die voor de klant duidelijk is,

    goede kwaliteit en vergeleken met de andere energieleveranciers goed betaalbaar?

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juli 2014

    Beste J.T.H. de Clercq,

    Bedankt voor je positieve review. Goed om te lezen dat alles zo duidelijk is.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    ANieman
    energiedirect reageert niet, geen enkele reactie 11 juli 2014

    In verband met een verhuizing heb ik de adviezen van de site van energiedirect opgevolgd, waarbij in het oude huis de energieafname stopt per 31 augustus en bij het nieuwe huis de energieafname begint op 25 juli.

    Nadat ik keurig de instructies van de site heb opgevolgd, krijg ik twee e-mails, in de ene staat "gefeliciteerd met je nieuwe woning" en in de andere "jammer.....lees alles goed, we leggen stap voor stap uit hoe we het contract op een goede manier beëindigen. Opzegvergoeding...".

    Hier gaat duidelijk iets mis in de communicatie, ik wil geen contract opzeggen, alleen een verhuizing regelen waarbij ik tijdelijk op 2 adressen energie afneem. Inmiddels heb ik diverse keren ge-e-maild, op 6 juli, 8 juli en 10 juli: geen reactie.

    Vandaag een e-mail gestuurd dat eventuele kosten op energiedirect verhaald gaan worden als gevolg van het niet reageren op e-mails.

    Ben je 4 jaar achter elkaar zonder problemen klant, heb je na 4 jaar voor het eerst contact bij een verhuizing waarbij je wel meer te doen hebt, reageren ze nergens op, waardeloos, echt waardeloos.

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juli 2014

    Beste ANieman,

    Wat vervelend om te horen dat je geen reactie hebt gekregen op je e-mails. Ik wil graag voor je nakijken wat er aan de hand is.

    Kun je je klantgegevens sturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Reactie van ANieman 3 september 2014probleem is opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    P.K.N.
    Geverifieerde klant
    Waalwijk
    Verbruik bijwerken loopt achter op voorschot 11 juli 2014

    Betaal nu 3 maanden maar kan niet de huidige meterstand doorgeven waardoor ik niet weet of mijn voorschot te hoog of te laag is. En ik hou niet van bijbetalen of teveel betalen.

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juli 2014

    Beste P.K.N.

    Om te controleren of het maandbedrag klopt met je verbruik hebben we inderdaad de meterstanden nodig.

    Als je de huidige meterstanden samen met je klantgegevens stuurt naar onlineservice@energiedirect.nl kan ik dit voor je controleren.

    Groetjes Renske

    Reactie van P.K.N. 23 juli 2014probleem is deels opgelost

    Je krijgt een snelle, duidelijke en volledige reactie. De wil is er zeker, maar helaas beschikken ze op dit moment nog niet over de middelen om op elk gewenst moment de meterstanden door te geven en dus je voorschotbedrag regelmatig en realistisch aan te passen.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?