Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • T Hartemink
    Geverifieerde klant
    Assen
    perfect 2 juli 2014

    Was ontzettend makkelijk via internet. Eerst vergelijking gedaan en een druk op de knop en geregeld. Ik hoefde ook niet lang te wachten op de papieren.

    Reactie van Energiedirect.nl 3 juli 2014

    Beste T Hartemink,

    Fijn om te lezen dat de overstap zo makkelijk geregeld was. Welkom bij energiedirect.nl!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • jwm wilmsen
    Geverifieerde klant
    's-Hertogenbosch
    goed 30 juni 2014

    De overgang van de ene leverancier naar Energiedirect is zonder problemen heel soepel verlopen.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 juli 2014

    Beste jwm wilmsen,

    Bedankt voor de positieve review.

    Welkom bij Energiedirect.nl.

    Als er nog vragen zijn horen wij dit natuurlijk graag.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • PlM.
    Geverifieerde klant
    Amsterdam Zuidoost
    Vergelijk eerst 29 juni 2014

    Probeer over te stappen en ervaart u zelf.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 juli 2014

    Beste PlM,

    Bedankt voor je review.

    Als je nog vragen of opmerkingen hebt kun je deze altijd stellen aan onlineservice@energiedirect.nl.

    Gropet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JD.
    Geverifieerde klant
    Amsterdam
    Ging Prima 27 juni 2014

    geen problemen gehad, de overstap ging zonder fouten.

    Reactie van Energiedirect.nl 30 juni 2014

    Beste JD,

    Bedankt voor je positieve bericht op deze website. We doen er alles om je als klant tevreden te houden.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Patrick
    Geverifieerde klant
    Haarlem
    Beoordeling Energiedirect 26 juni 2014

    De welkomstpremie is zeer aangenaam van Energiedirect. Hoewel wij slechts twee maanden klant zijn en deze premie nog uitgekeerd moet worden, is 155 euro natuurlijk een welkom bedrag op de jaarrekening.

    Het is wel bizar dat Energiedirect ons voorschotbedrag op 465 euro per maand (!) had ingesteld. Dat met een gelijkvloerse woning, twee personen en amper 100 m2. Met enige moeite is het ons gelukt om dit bedrag bij te stellen naar een redelijk en fatsoenlijk maandbedrag.

    Reactie van Energiedirect.nl 27 juni 2014

    Beste Patrick,

    Bedankt voor je positieve review en fijn om te lezen dat je blij bent met de welkomstpremie die we aanbieden.

    Een voorschotbedrag van € 465,- is inderdaad een hoog bedrag. Is alles nu in orde, of kan ik nog iets voor je betekenen?

    Je kan je reactie e-mail naar onlineservice@energiedirect.nl. Vermeld daarbij je peroonlijke gegevens.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • CB.
    Geverifieerde klant
    Kampen
    Uitmuntend 25 juni 2014

    Ik ben naar energiedirect gegaan door te vergelijken op internet. Nu ik er eenmaal bij ben heb ik niets anders te melden dan dat alles klasse geregeld is van het begin tot het eind. Mensen die nog twijfelen moeten dit echt doen en probeer het anders voor een jaar. Administratief is hier alles ook uitmuntend geregeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 juni 2014

    Beste CB.

    Fijn om te horen dat de overstap zo goed is verlopen. Bedankt voor je positieve review met daarin mooie complimenten.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M.K.
    Geverifieerde klant
    's-Gravenhage
    Pobleemloos 24 juni 2014

    Doen, probeemloze overschakeling

    Reactie van Energiedirect.nl 26 juni 2014

    Beste M.K.

    Dankjewel voor deze mooie review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Joep
    Groningen
    Slechte klantenservice en valse boetes 24 juni 2014

    Afgelopen maart ben ik verhuisd naar het oude adres van mijn broer. De verhuizing heb ik netjes doorgegeven net zoals de standen. Maar op een of andere manier kreeg ik ineens twee boetes voor het voortijdig eindigen van het contract. Één van mijn oude adres en één van mijn nieuwe (twee verschillende bedragen nota bene), van totaal 250 euro.

    Het bleek dat de energiebedrijf waar mijn broer bij zat, zichzelf hier had op gedwongen op de naam van mijn broer, mijn broer heeft dit opgelost met OXXIO en de misverstand uit de weg geholpen. Zelf ben ik achter Energiedirect gegaan om dit allemaal uit te leggen, maar moest 'zelf' achter OXXIO aan gaan om dit op te lossen.

    Na heel veel telefoontjes, en weigeren van betalen van deze twee onterechte boetes heb ik eindelijk toch gelijk gekregen en ben ik doorgegaan met het contract wat ik bij hun heb.

    Begin deze maand kreeg ik ineens een mail binnen met daarin een herinnering van een openstaande bedrag van €100,-. Het was mij niet duidelijk waarvoor dit was, en ik moest het binnen 5 dagen betalen anders kwam er een boete van €25,- overheen. Na 6 dagen heb ik eindelijk de klantenservice goed te pakken kunnen krijgen waar dit bedrag voor is, maar zelfs dat was niet duidelijk.

    Het volgende meldden ze mij als eerste:

    Het bedrag was nog van de €401,03 die open stond. Hiervan hebt u €151,03 betaald en er rest nog €250,-.

    Die €151,03 was de energie die ik hun verschuldigd was, en €250,- was de onterechte boetes. En hij snapte zelf maar niet waar die overgebleven €150,- gebleven was, maar ik had in ieder geval nog €100,- open staan plus dat ik een keer een onterechte €100,- van hun terug gestort kreeg.

    Er klopt hier niks van, en legde hem ook alles uit.

    Vervolgens zegt hij dat het bedrag komt van de maand mei, maar dat was al automatisch incasso gegaan en kon het ook niet van die maand zijn. Hij bevestigde dat, en zei toen dat het van de maand maart was, maar dit was ook al betaald en veranderde direct in de maand april.

    Uit eindelijk maar besloten om deze €100,- te betalen, maar niet direct. Ik had het ook druk en kon het ook niet kwijt. Ik heb het vandaag (24-06-2014) betaald, en wordt ik vervolgens gebeld dat ik een rekening van €125,- open heb staan. Waarbij ik helemaal ging flippen over de telefoon omdat ze mij constant de boel lastig maken en dat ik het toch betaald had. Die €25,- weiger ik ook te betalen, omdat ze zelf 'NIET' aan hun wettelijke afspraken houden.

    Je moet namelijk eerst een normale rekening sturen voordat je gaat dreigen met sancties als een boete van €25,-.

    Ik raad daarom ook qua klantenservice energiedirect niemand aan. Ze hebben me veel stress veroorzaakt, en heb ook al aangegeven dat ik het zeer slordig vind van hun dat ze geen excuses en geen compensatie voorstel hebben gegeven voor deze hele toestand.

    Nadat ik dit heb gezegd, kreeg ik een bloemetje thuis met daarop hun excuses voor het ongemak. Ik waardeer dit wel, maar dit is verre van een compensatie waar ik naar vroeg.

    Ik hoop dat andere mensen niet zoveel gedoe hebben gehad met energiedirect, maar wees in ieder geval op je hoede.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 juni 2014

    Beste Joep,

    Wat vervelend om te horen dat er zoveel onduidelijkheid is geweest over de nota's. Wanneer ik nog iets voor je kan doen hoor ik dat graag. Je kunt in een e-mail naar onlineservice@energiedirect.nl je klantgegevens sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Groetjes Renske

    Reactie van Joep 3 juli 2014probleem is opgelost

    Ik heb een compensatie gekregen en de 25 euro boete is met terugwerkende kracht verwerkt op een rekening. Het is nu in ieder geval goed afgehandeld.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • sweetie
    Prettige communicatie, vlotte webcare 24 juni 2014

    Sinds vorig jaar klant bij Energiedirect. Overstap is snel geregeld en weinig van gemerkt ook, wat dus heel prettig is. Alleen het voorschot klopte in eerste instantie niet; is toen gelukkig direct naar mijn wens aangepast dankzij de vlotte webcare (via Facebook). Goede communicatie en snel antwoord op vragen.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 juni 2014

    Beste sweetie,

    Bedankt voor je mooie compliment over onze webcareafdeling, dit is erg leuk om te lezen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Marielle
    Geverifieerde klant
    Kaatsheuvel
    Super! 24 juni 2014

    prima overstap geweest en goed geregeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 juni 2014

    Beste Marielle,

    Bedankt voor je review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    jaycey
    ga NIET voor energie direct 20 juni 2014

    Energie direct heeft een mooi verhaal over lage prijzen,

    Maar je gaat er al snel achter komen dat ze waar ze kunnen rare bedragen gaan vragen. Zo betaal je 25euro extra als je een betalingsregeling wel treffen. Vervolgens word je bestookt met smsjes en mailtjes dat je het bedrag nog niet hebt betaald. Dan moet je zelf weer gaan bellen om duidelijk te maken dat er een brtalingsregeling was. De klantenservice was 2dagen niet bereikbaar,dus dan ben je al een hoop geld kwijt aan belkosten.

    Als je dan door alle commotie een dag te laat het geld op hun rekening staat,krijg je 2weken(!) Later bericht dat de betalingsregeling is gestopt en je nog even 40€ extra moet betalen. Deze berichten krijg je overigens savonds rond 20.00uur als de klantenservice niet meer bereikbaar is.

    Het is dus zeer slecht geregeld met veel communicatiefouten in het bedrijf waar jij als klant de dupe van bent.

    denk dus ook niet dat energie direct goedkoop is, want ze weten hun geld toch wel op een misselijke manier te krijgen.

    Ga voor een professionele energieleverancier!!

    Reactie van Energiedirect.nl 20 juni 2014

    Beste Jaycey,

    Wat vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent.

    Helaas kan ik via deze weg niet je gegevens nakijken. Daarom wil ik je verzoeken een e-mail te sturen met je persoonlijke gegevens naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Graag zien wij een reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de5 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Se northolt van den Brink
    Espel
    Teleurstelling 17 juni 2014

    Eerder tevreden klant geweest. Nu weer terug en al veel eigen kosten kwijt. Werd niet duidelijk genoeg meegedacht dat op 16 dagen na mijn overstap boete vrij zou zijn en nu na 4 maanden en 14 dagen kwam ik door omstandigheden pas met de boete rekening. Nu zegt energie direct dat ik dus 14 dagen te laat ben.....dag geld ( heb het ook niet nodig zeker..) ik ga na dit jaar weg. Voel mij niet klantvriendelijk behandeld.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M.W Vervuurt
    Geverifieerde klant
    Alkmaar
    Snel stroom en gas 15 juni 2014

    Nog weinig ervaring met jullie, maar tot nu toe is alles correct verlopen.

    Klein min puntje is dat ik maar voor € 15.00 het maandelijkse bedrag kon verhogen of per keer.

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juni 2014

    Beste M. W. Vervuurt,

    Welkom bij energiedirect.nl! Er zit inderdaad een grens aan het aanpassen van het voorschotbedrag. Dit is omdat het voorschotbedrag anders in een keer heel laag of hoog gezet kan worden. Is het voorschotbedrag inmiddels naar wens?

    Anders kun je een e-mail sturen naar onlinservice@energiedirect.nl. Dan kunnen we dit voor je in orde maken.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • C. J.V.
    Geverifieerde klant
    Sint Philipsland
    Geen enkel probleem! 13 juni 2014

    Ik heb van de overstap totaal niets gemerkt eigenlijk.

    En zo hoort het ook.

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juni 2014

    Beste C.J.V.

    Zo hoort een overstap inderdaad te verlopen, welkom!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JW.
    Geverifieerde klant
    Rijssen
    prima 12 juni 2014

    totaal geruisloos en tot nog toe zonder problemen

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juni 2014

    Beste JW.

    Bedankt voor je review. en natuurlijk welkom bij energiedirect.nl.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JS.
    Geverifieerde klant
    Nieuwlande
    Overstappen is gemakkelijk 12 juni 2014

    Ben onlangs overgestapt naar Energiedirect. Een fluitje van een cent! a) Eerst uitzoeken welke leverancier het goedkoopste is en dan b) gegevens e.d. online invullen en c) de overstap wordt voor je geregeld, je hoeft nergens achteraan. Perfect gedaan Energiedirect!

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juni 2014

    Beste JS.

    Bedankt voor je mooie compliment!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    waardeloos 11 juni 2014

    Eesrt allerlei onzinverhalen dan uiteindelijk een goed verhaal dus van alles besproken en niets gezegd aanmaning 25 euro toch betalen!!

    Uiteindelijk betaald wat krijg ik nu weer een mail dat ik moet betalen dit is gebeurd!!!

    Echte waardeloos bedrijf onaardige klantenservice met ondeskundig personeel!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • LFMB.
    Geverifieerde klant
    Sittard
    Overstap energieleverancier 9 juni 2014

    Overstap is zonder problemen verlopen, alleen niet voldoende op de hoogte gehouden in welk stadia de overstap was.

    Van onze oude leverancier geen enkel teken (Essent) om je als jarenlange klant te behouden.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    BS.
    Groningen
    Geen problemen. 7 juni 2014

    Prima leverancier. Het jaartje ervaring heeft mij geen problemen opgeleverd. Nu dat ik bij overstap 25% goedkoper kan bleek Energiedirect toch aardig duur.

    Reactie van Energiedirect.nl 11 juni 2014

    Beste Klant,

    Ik begrijp uit je review dat je de levering bij ons als aardig duur hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog informatie willen verkrijgen voor een aanbod, dan kan je dit aangeven via onlineservice@energiedirect.nl. We zullen je dan een zo scherp mogelijk aanbod doen.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • MLP.
    Amsterdam
    Heel tevreden 5 juni 2014

    Duidelijk, snel, fijne website en leuke actietarieven voor kennismaking

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    m kandemir
    Geverifieerde klant
    Ede
    top!!! 5 juni 2014

    ben dit jaar overgestapt en het ging allemaal prima en goed..

    Ik hoefde niks te doen alles werd geregeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 5 juni 2014

    Beste m kandemir,

    Bedankt voor je leuke review.

    Goed om te lezen dat alles zo soepel is verlopen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 6 van de6 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    visser
    Philippine
    contract na 1 jaar bij Energie- Direct 3 juni 2014

    Let op de bijkomende kosten na een 1 jarig contract.

    U word dan vaste klant bij Energie Direct, en weg is uw voordeel.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M.V.
    Geverifieerde klant
    Ulestraten
    Gewoon stroom 2 juni 2014

    Snelle service, vriendelijke medewerkers (telefonisch) en nu hebben we gewoon stroom. Dat klinkt saai en gemiddeld, maar dat is toch wat we willen? Gewoon stroom, zonder gedoe!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • N Pater
    Geverifieerde klant
    Zeist
    Alles in 1x goed geregeld had het niet verwacht 2 juni 2014

    Energie direct is goed ze regelen alles voor je ik ben altijd bang om over te stappen want het gaat meestal niet zoals het moet en ze beloven je van alles, maar hier is het gelijk goed gegaan

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • een nieuwe klant
    Geverifieerde klant
    Leeuwarden
    best goed 1 juni 2014

    de overgang ging goed alleen omdat we zonnepanelen hadden was het nog wel even een gedoe om het juiste bedrag maandelijks in rekening te laten brengen. We hebben 3x gebeld met een 0900 nr.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?