Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 3 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Anni
    Tilburg
    Energie direct wil geen nieuwe klanten 15 september 2015

    Wilde overstappen. Belde dus energie direct. Naar een aantal vragen die ik had ivm de levering en het contract, duur, kosten etc... werdt de vrouw aan de telefoon steeds zenuwachtiger en onvriendelijker. Op een gegeven moment viel ze mij steeds in het woord en later begon ze tegen mij te schreeuwen. Uiteraard wilde ik niet meer overstappen. Ik probeerde haar dat (nog steeds beleefd en vriendelijk!) mede te delen maar dat lukte niet omdat zij niet luisterde en mij steeds onderbrak. Ik vroeg of ik een ander medewerker mag spreken. Dat mocht ook niet van haar. Uiteindelijk hing ZIJ de telefoon op! Ik vond het verbazingwekkend en fascinerend tegelijk. Waarschijnlijk had zij een slechte dag en/ of is zij erg gefrustreerde geweest. Dus wie zich aan wil laten schreeuwen voor 0,70 € per gesprek moet idd bij energie direct zijn. Anders niet.

    Reactie van Energiedirect.nl 23 september 2015

    Beste Anni,

    Graag wil ik mijn excuses aanbieden voor het onprettige gesprek dat je met een van mijn collega's hebt gehad. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest en absoluut ook niet onze normale werkwijze.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M CA.
    Geverifieerde klant
    Schagen
    misleidend bij beëindiging contract 14 september 2015

    goedkoop aanbod, maar als je na een jaar opzegt, krijg je mails dat je mogelijk moet bijbetalen omdat je te vroeg opzegt.

    Reactie van Energiedirect.nl 21 september 2015

    Beste Klant,

    Bedankt voor je review. Als wij een melding krijgen dat onze klanten gaan overstappen versturen we een e-mail waarbij we aangeven dat er mogelijk een opzegvergoeding in rekening gebracht kan worden. Het in rekening brengen van een boete gebeurt uiteraard pas als er daadwerkelijk te vroeg wordt opgezegd.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Jan
    geen enkele reactie 14 september 2015

    Twee maanden geleden een klacht ingediend over de afrekening die niet klopt. Nog steeds geen antwoord voor mij geen energiedirect meer.

    Reactie van Energiedirect.nl 21 september 2015

    Beste Jan,

    Bedankt voor je review. Ik zie dat wij op je klacht een reactie hebben verstuurd op 25-08-2015 en de nota ook terug te vinden is op Mijn energiedirect.nl. Graag hoor ik van je of je deze reactie hebt ontvangen anders zorg ik ervoor dat je alsnog een reactie ontvangt.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    HW.
    Groningen
    EnergieDirect is een prima aanbieder 8 september 2015

    Energiedirect biedt scherpe prijzen en mooie welkomacties. De kosten blijven laag, dus prima partij om te kiezen. Zowel de aanmelding als de afmelding zijn voorspoedig verlopen, ook het tussentijds wijzigen van het voorschot is geen probleem. Kortom, prima aanbieder!

    Reactie van Energiedirect.nl 23 september 2015

    Beste klant,

    Wij vinden het erg fijn om te horen dat je het zo ervaren hebt. Wij doen ons beste om lage prijzen blijvend aan te bieden. Ik hoop dat je nog een lange tijd klant bij energiedirect.nl blijft.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    alex
    hulst
    slecht geholpen, ruikt naar ****! 8 september 2015

    Niet duidelijk, liegen en ontkennen dat is waar deze organisatie goed in is pas dus op met deze ****. Het is onderdeel van essent en ook budgetenergie is dezelfde club. Mijn advies mijden en boycotten!

    Reactie van Energiedirect.nl 23 september 2015

    Beste Alex,

    Ik vind het jammer om te horen dat je het zo hebt ervaren. Energiedirect.nl is een dochter onderneming van Essent maar wij zijn 2 aparte bedrijven, Budgetenergie is geen onderdeel hiervan. Om je verder te kunnen helpen ontvang ik graag je gegevens in een e-mail die je kunt sturen naar klachten.kcc@energiedirect.nl. Zodra we je gegevens hebben nemen we contact met je op om dit te bespreken. Alvast bedankt voor je medewerking.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Reactie van alex 30 september 2015probleem is niet opgelost

    Uiteindelijk steelt energiedirect de incassokosten gewoon bij de eindafrekening. We krijgen 385 Euro terug omdat er blijkbaar VEEL te VEEL is betaald door ons. Dus naast het onterecht incassokosten in rekening brengen voor voorschotbedragen die ook nog eens veel te hoog blijken te zijn laat dit bedrijf om 40 euro een vaste klant vanaf 2011 gaan naar een wel fatsoenlijke leverancier. Blijkbaar zijn interne problemen geoon op klanten te verhalen bij Essent en haar dochters, kommer en kwel en mijn advies is dan ook bedenk goed of je de frustratie wilt als er wat misgaat bij het bedrijf zelf.....

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Erwin Brummelhuis
    Wierden
    Prima, geen gedoe! 8 september 2015

    Ik heb nu bijna 3 jaar mijn energie via energiedirect.nl. Nooit geen gedoe gehad en een duidelijk overzicht van mijn afgenomen producten, jaarrekeningen, facturen en voorschotten. Het is wel een nadeel dat na en zachte winter (zoals afgelopen jaren) automatisch je voorschot naar beneden wordt bijgesteld. Via de site is je voorschot echter makkelijk weer aan te passen. Ik verhoog daarom altijd meteen mijn voorschot weer zodat ik het jaar erop niet extra bij hoef te betalen!

    Reactie van Energiedirect.nl 25 september 2015

    Beste Erwin,

    Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Om zeker te weten dat je niet voor verassingen komt te staan bij de jaarafrekening kunnen we ook altijd een tussentijdse berekening van je termijnbedrag voor je maken. Zo weet je zeker dat alles klopt.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de6 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    alex
    ZEER SLECHT LEES VERDER WEES GEWAARSCHUWD: 8 september 2015

    Beste Otla, Met verbazing zie ik deze mail en ik heb dan ook per direct de overstap naar Delta gemaakt. Op 18 Mei vraagt u mei 115,xx over te maken danwel te incasseren wat niet ging in het verleden omdat er een blokkade was op mijn bankrekening. Daarom betaalde mijn vriendin dit altijd`vanaf haar ING rekening. Vervolgens stort mijn vriendin op 9 juni 115,xx niet wetende dat u op mijn rekening van de ASN bank 91,88 euro gestort heeft, hier kom ik pas achter na het controleren van de afschrijvingen (u stuurt geen ENKEL bericht over het bedrag wat u terugstort op 4 juni) Daarna incasseert u ook nog eens ZONDER toestemming van mij 177 euro van de ASN bank op 25 juni waardoor mijn schuldsaneringstraject in gevaar komt doordat de zorgpremie niet betaald kan worden..... welke ik storneer omdat u daar geen toestemming voor heeft EN omdat het bedrag van 177 Euro van de ING rekening moet komen zoals dat altijd al ging. Hier even een overzicht van de betalingen : Af & Bij: energiedirect Datum Omschrijving Type Bedrag (€) 10-08-2015 Naam: Energiedirect GT 177,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af 09-07-2015 Naam: Energiedirect GT 177,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af 09-06-2015 Naam: Energiedirect GT 115,12 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af 11-05-2015 Naam: Energiedirect GT 207,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af 09-04-2015 Naam: Energiedirect GT 207,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af 09-03-2015 Naam: Energiedirect GT 207,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af 09-02-2015 Naam: Energiedirect GT 207,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af 09-01-2015 Naam: Energiedirect GT 207,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af 12-12-2014 Naam: Energiedirect GT 207,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af 10-11-2014 Naam: Energiedirect GT 207,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af 09-10-2014 Naam: Energiedirect GT 207,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Af Hoewel het overzicht op zorgvuldige wijze is samengesteld, kan ING bank N.V. niet instaan voor de juistheid of volledigheid van het overzicht. De ING aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, van welke aard dan ook, die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van het overzicht. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Pagina 2 van 2 Datum Omschrijving Type Bedrag (€) 09-09-2014 Naam: Energiedirect GT 207,00 Omschrijving: Betaling A Kiepe klantnummer 875053 IBAN: NL71ABNA0629639183 Vervolgens ontstaat er onduidelijkheid over het openstaande bedrag omdat die 91,88 nergens gecommuniceerd is, meerdere gesprekken heb ik hierover gehad maar blijkbaar stond de toon u niet zo aan want NIEMAND is hier ingedoken. Er is vanuit mijn zijde nooit onwil geweest, de houding van uw incasso afdeling is ronduit arrogant te noemen en incapabel: niet kunnen opzoeken omdat er 2 systemen zijn (niet mijn probleem) niet willen terugbellen, enz. Deze mail schrijven en construeren kost mij zon 2 uur, samen met alle belacties zit ik nu op een werkdag van 8 uur ongeveer en wat telefoonkosten. Maar blijkbaar is de tijd die ik hier al insteek vanaf notabene eind juni helemaal niets waard en moet ik gewoon opdraaien voor uw starheid, fouten enz... Ik heb deze gang van zaken overigens al voorspeld eind juli, echt erbarmelijk dat het ook nog eens realiteit is geworden. Ik heb 61,88 euro gestort op uw rekening en beschouw de zaak hiermee als afgedaan, hoewel een excuses op zijn plaats zou zijn. In afwachting op u reactie, Alexander Kiepe

    Reactie van Energiedirect.nl 23 september 2015

    Beste Klant,

    Ik begrijp inderdaad dat het vervelend is hoe dit heeft gelopen. In verband met je gegevens heb ik je een e-mail toegestuurd met uitleg hierover. Verder wil ik je wel erop wijzen dat in je bovenstaande review een aantal persoonlijke gegevens van je staan. Het is te adviseren om deze gegevens niet openbaar te plaatsen en indien mogelijk je bericht aan te passen.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Reactie van alex 30 september 2015probleem is niet opgelost

    Dit bedrijf steelt gewoon de onterechte incassokosten bij de eindafrekening.

    We krijgen ook nog eens veel terug, het maandbedrag was blijkbaar ook nog eens veel te hoog geschat door deze ***.......

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • TA.
    Apeldoorn
    Duidelijke website 7 september 2015

    Snel en helder informatie. Alles wat je nodig hebt.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 september 2015

    Dankjewel voor deze mooie review en natuurlijk het mooie cijfer!

    Groetjes

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • A.E.C. van der Aalst
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    Prijs kwaliteit is goed 6 september 2015

    De prijs die voorgesteld werd klopte precies, geen addertjes. Het verrekende bedrag aan het eind van de looptijd klopte ook (jammer dat mijn verbruik blijkbaar veel hoger was dan verwacht, helaas) De overstap naar mijn huidige leverancier verliep iets minder vlekkeloos doordat alles via de site moet en mijn account per direct stop gezet was. Wellicht overweeg ik volgend jaar weer terug te gaan naar energie direct

    Reactie van Energiedirect.nl 10 september 2015

    Beste A.E.C. van der Aalst,

    Dankjewel voor het plaatsen van deze uitgebreide review. We zien je uiteraard graag volgend jaar terug als klant bij energiedirect.nl.

    Groetjes

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • pr
    Geverifieerde klant
    Groningen
    geen enkel probleem 5 september 2015

    Alles verloopt prima. Goede communicatie over wat en wanneer. Ik stap vrijwel ieder jaar over naar een andere leverancier. Op basis van een beloofde korting. Dat is altijd goed gegaan. Slechts 1 keer ging het enigszins mis, maar dat werd veroorzaakt door de netbeheerder, die een registratiefout maakte. De overgang van de ene naar de andere leverancier gaat tegenwoordig naadloos doordat leveranciers gebruiken maken van een systeem waarin 'einde contractdatum' staat.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 september 2015

    Dat is goed om te horen. Als we je nog met andere zaken kunnen helpen horen wij dat uiteraard graag. Dankjewel voor je reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Karen

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    RR.
    Geverifieerde klant
    Sas van Gent
    Goed 4 september 2015

    Komt afspraken na. Correcte afhandeling

    Reactie van Energiedirect.nl 10 september 2015

    Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat alles naar wens verloopt.

    Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag.

    Met vriendelijke groet,

    Michael

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Margret
    Geverifieerde klant
    Emmen
    te vroeg voor een beoordeling 3 september 2015

    Vooralsnog kan ik er niets over zeggen. Nog maar een paar maand maak ik gebruik van Energiedirect.nl en 'aansluiten'en nota's sturen lijkt mij niet zo moeilijk. Kom over een jaar maar weer vragen.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 september 2015

    Beste Margret,

    Bedankt voor deze reactie. Graag horen wij over één jaar hoe je ervaring met energiedirect.nl dan is geweest.

    Groetjes Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    JKG.
    Geverifieerde klant
    Groningen
    Niet besparen, maar bijbetalen! 2 september 2015

    Niets nieuws aangeschaft, geen andere dingen gedaan. Toch 500 euro meer betalen, en het maandelijkse bedrag met 60 euro omhoog. Lekker dan.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 september 2015

    Beste klant,

    Ik heb twee keer geprobeerd je telefonisch te bereiken. Helaas zonder resultaat. Ik wil je de uitleg geven over de jaarnota waarop je een hoger verbruik hebt gehad dan het jaar ervoor. Als je nog vragen hebt help ik hier graag mee. Je kunt dan contact opnemen met de klantenservice of een mail sturen naar klantenservice@energiedirect.nl

    Met vriendelijke groet,

    Karen

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    GAIB.
    Geverifieerde klant
    's-Gravenhage
    Prima 29 augustus 2015

    Overstappen verliep vlekkeloos, sindsdien prima service en mooie tarieven. Aanrader wat mij betreft!

    Reactie van Energiedirect.nl 8 september 2015

    Hallo GAIB.

    Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    AD.
    Geverifieerde klant
    Berlicum
    goed tot nu toe. ik weet het nog niet zo goed 28 augustus 2015

    goede overstap. niks hoeven te doen, alles online, duidelijk

    Reactie van Energiedirect.nl 8 september 2015

    Beste AD,

    Fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent.

    Bedankt voor het plaatsen van deze review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    walinga
    leeuwarden
    slechte communicatie bij energie direct! 28 augustus 2015

    Energie Direct besteed haar debiteurenbeheer uit aan Global Collect.

    Ondanks het feit dat ik zwart op wit middels een printscreen aantoon dat een specifieke betaling is uitgevoerd, is deze kennelijk niet bij Energie Direct bekend en wordt ik dus herhaaldelijk aangemaand.

    Ik heb denk ik inmiddels met minimaal 5 verschillende medewerkers

    daar gesproken, maar niemand kan het voor mij oplossen.

    Ten einde raad neem ik nu zelf maar contact op met GLOBAL COLLECT.

    Al met al een tijdrovend en negatief gebeuren, waarbij ik tot op heden niet erg onder de indruk ben van het getoonde begrip of klantvriendelijkheid.

    In plaats van te komen met een oplossing en het tonen van begrip dreigen ze met verhogingen en gerechtelijke stappen.

    Zo ga je toch niet met je klanten om?

    Reactie van Energiedirect.nl 8 september 2015

    Beste klant,

    Ik heb uw gegevens nagekeken. Het blijkt dat u achteraf betaald. Voorbeeld: we hebben eind juli de betaling voor de maand juni ontvangen.

    Het spijt me u dit te berichten. We ontvangen de termijnbedragen graag zoals we vooraf overeen zijn gekomen. De medewerkers van de afdeling klantenservice hebben dit ook aan u uitgelegd.

    Ondanks dit bericht wil ik u wel een fijne dag toewensen.

    Groetjes,

    Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    e.h.m. van der Randen
    Geverifieerde klant
    Hoorn
    waardeloos 27 augustus 2015

    een officiele aanmelding is er nooit van gekomen omdat Energiedirect mijn gegevens niet had ontvangen! Ze wilden ook geen enkele moeite doen om dit uit te zoeken, zoals b.v. contact op nemen met Engergieleveranciers. Ik heb dus GEEN contract met Engergiedirect!!!

    Reactie van Energiedirect.nl 8 september 2015

    Beste Klant,

    Ik vind het jammer om te horen dat het nooit tot een aanmelding is gekomen. Bij een aanmelding via een partner hebben we helaas geen inzicht in de aanmeldingen die niet binnengekomen zijn. Wij adviseren altijd om een nieuwe aanmelding via de partner te doen. Ik hoop dat we in de toekomst iets meer voor je kunnen betekenen.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • N.E. Stelling
    Geverifieerde klant
    Winschoten
    goed 27 augustus 2015

    geen problemen met overstappen van leverancier

    Reactie van Energiedirect.nl 8 september 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve feedback! Mocht u vragen hebben dan vernemen we deze graag van u.

    Groetjes,

    Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    j.l.S.
    Geverifieerde klant
    Julianadorp
    goed geregeld 25 augustus 2015

    Overstappen zonder rompslomp . alles verliep vlekkeloos

    Reactie van Energiedirect.nl 15 september 2015

    Fijn om te horen dat het naar tevredenheid is. Bedankt voor uw bericht.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    C. Tuijthof
    Gouda
    VERBROKEN BELOFTES 24 augustus 2015

    Ik stapte over van Nuon, met de belofte dat de eventuele boete van NUON door Energie direct onmiddellijk betaald zou worden. Welnu, de boete was rond de 100 EURO en nu verteld energie direct me dat ze me dat pas ah einde van het jaar of NOG later gaan terug betalen. TRAP ER NIET IN. Stap NIET over.

    Reactie van Energiedirect.nl 25 augustus 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor uw reactie.

    Tijdens de opname van het gesprek wordt uitgelegd dat de opzegvergoeding wordt vergoed omstreeks het moment dat de jaarafrekening wordt opgemaakt. Hiermee bent u akkoord gegaan.

    Luister daarom altijd goed naar de voorwaarden die een medewerker toelicht tijdens de opname.

    Groetjes Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • FAH VAN HELVOORT
    Geverifieerde klant
    Boxtel
    goed 19 augustus 2015

    ik was zeer tevreden over energiedirect,alles is correct afgehandeld

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Y. Surup
    Geverifieerde klant
    Zevenaar
    Goed 19 augustus 2015

    Tevreden

    Reactie van Energiedirect.nl 19 augustus 2015

    Beste Y. Surup,

    Bedankt voor het plaatsen van deze review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Ingrid Jager
    's-Hertogenbosch
    Ondeskundig personeel 17 augustus 2015

    wij hebben idd bericht ontvangen, maar het voorschotbedrag wijkt af. Zij incasseren automatisch € 551, ik maak zelf € 48 over van mijn rekening en mijn dochter heeft ook nog een € 40,53 betaald omdat zij anders zou worden opgenomen in het Register van Wanbetalers!! Dus totaal € 639,53 betaald voor gebruik van 1168 KWh en 303 m3 gas!!! Omdat zij correcties op correcties maken, zien zij de bomen in het bos niet meer. Ingrid

    Reactie van Energiedirect.nl 18 augustus 2015

    Hoi Ingrid,

    Uit uw bericht begrijp ik dat de kosten die in de jaarnota zijn berekend volgens u niet kunnen kloppen. We zijn benieuwd wat er volgens u niet klopt aan de jaar- of correctienota. Omdat ik zelf niet over uw klant- of adresgegeven beschik adviseer ik u om uw vraag te stellen middels een e-mail naar klantenservice@energiedirect.nl. We proberen u dan zo snel mogelijk te helpen.

    Met vriendelijke groet,

    Rogier

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J.A.C. van den Berg
    Geverifieerde klant
    Haarlem
    Prima 16 augustus 2015

    Duidelijk en overzichtelijk

    Reactie van Energiedirect.nl 17 augustus 2015

    Beste J.A.C van den Berg,

    Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Ron Uitterlinden
    Geverifieerde klant
    Milheeze
    Is het zeker welverdiend waard! 16 augustus 2015

    Nu heb toen ik deze woning kreeg,goed kieskeurig en afwegend en zoekend,hun dus: energiedirect gekozen,tot heden 16-08-2015 steeds tevreden,ben nu klant bij hun sedert eind mei ca 2014!

    Reactie van Energiedirect.nl 17 augustus 2015

    Hallo Ron,

    Fijn om te lezen dat je al een meer dan een jaar tevreden bent, dat gaan we zo houden natuurlijk!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?