Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 2 van de 2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    RJ Reeuwijk
    Mijn review van Energiedirect.nl 18 maart 2014

    Administratief maakt energiedirect er een potje van. Alle nota's (automatisch) betaald. Echter wanwege een enkelijke stornering handmatig betaald. Dit wordt kennelijk niet goed verwerkt. Krijg via mail aanmaningen. Nadat ik middels overzichten van de bank heb aangetoond dat alles voldaan is worden ze onbeschoft via mail. Kennelijk zien ze mij als wanbetaler en sommeren ze om vooruit te betalen. Inclusief incassokosten! Ze zijn daar echt niet goed wijs!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de 5 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Frans
    Mijn review van Energiedirect.nl 14 maart 2014

    Een aantal jaren gelden via een veiling van Eige Huis overgestapt naar EnergieDirect en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Zelfde kwaliteit als Essent alleen tegen een betere prijs. Maandbedrag kun je zelf bijstellen, door dit iets hoger te zetten voorkom ik verrassingen bij de jaarafrekening. De enkele keer dat ik contact had met de klantenservice werd ik binnen een paar minuten te woord gestaan en naar behoren geholpen. Afspraken met de helpdesk werden ook netjes nagekomen. Enige reden voor mij om weg te gaan om op dit moment zou zijn dat ik ergens ander goedkoper terecht kan tegen dezelfde service.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de 5 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    de Vries
    Mijn review van Energiedirect.nl 7 maart 2014

    Na de afrekening van energie direct moesten zij aan ons geld terug betalen en daar kun je maanden op wachten. Als zij geld van jou moeten weten ze het op de dag van je rekening te boeken.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 12 van de 13 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Karina
    Mijn review van Energiedirect.nl 4 maart 2014

    De policy van dit bedrijf is simpel. Ze schatten je maandelijks termijn heel laag in zodat het lijkt dat ze goedkoop zijn. Je jaarafrekening daarin tegen schrik je je een hartverlaming van. Als je dan een regeling probeert te treffen MOET dit binnen 6 maanden. Dus als je eindafrekening 1300 is moet je ruim 200 per maand inlossen PLUS je termijn die dan omhoog is gegaan. Wanneer je kunt aantonen dat je dat maandelijks niet kan ophoesten zijn ze niet bereid daar een oplossing voor te vinden maar schuiven ze het door naar Cannock Chase. Die het allemaal begrijpt en het zelf ook niet snapt waarom ze zo een druk leggen.

    Vervolgens krijgt energie direct het weer van Cannock chase terug terwijl je 75 euro per maand wil betalen en dat ook meerdere malen aangeeft. En Energie direct legt dat meteen in de prullebak want ze schuiven het door naar een gerechtelijke deurwaarder. Binnen een half jaar komen beslag leggen en heb je helemaal niets meer.

    De bereidwilligheid tot betalen kan energie direct niets boeien zolang het maar binnen die 6 maanden is.

    Daar ze claimen heel goedkoop te zijn maar ze zijn hele centen duurder dan andere maatschappijen.

    De mensen op de klantenservice zijn vriendelijk maar hebben geen kaas gegeten en doen alleen wat hun word opgedragen. Er is geen mogelijkheid een gedegen betaling af te spreken en ze duwen je verder de afgrond in.

    Nooit meer energie direct voor ons!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de 6 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Roelof
    Mijn review van Energiedirect.nl 1 maart 2014

    Zelfde kwaliteit als Essent omdat het van essent is. Goede levering dus, maar goed we wonen in NL dus ik verwacht ook niet anders. Goedkoopste in mijn regio zelfs met groenestroom. Goede service (overigens afgesloten via ACN waardoor nog betere klantenservice en goedkopere prijzen) Heel tevrden dus!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 15 van de 17 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Michel
    Mijn review van Energiedirect.nl 18 februari 2014

    Energie direct doet wel allemaal leuk met die reclame's etc.. maar ik ben overgestapt naar een andere leverancier en de 1ne na de andere rekening krijg ik van E.D ze zijn heel klant onvriendelijk ik kreeg zelfs een antwoord van wij communiceren niet verder?? sorry hoor maar dan ben je echt niet goed bezig gelukkig zit ik bij United consummers als ik hun een mail doe wordt het netjes behandeld en binnen 24uur bij energie direct moet je 5 dagen wachten tot je antwoord krijg en bellen doe ik nie want ik ga nie nog meer geld aan hun geven.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 7 van de 10 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M.J. Ockhuisen
    Mijn review van Energiedirect.nl 14 februari 2014

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 21 van de 21 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Gerben
    Mijn review van Energiedirect.nl 9 februari 2014

    Prijs is best redelijk alleen afhandeling van problemen is ontzettend slecht.

    Bij overstappen van maatschappij werd er ineens 7000 euro van onze rekening afgeschreven door Energiedirect, dit was de jaar afrekening. Dit hebben we door de bank laten storneren en hierna ben ik gaan bellen met Energiedirect. Volgens hun klopte het allemaal en moest ik maar gewoon betalen. Ik ben toen een en ander uit gaan zoeken en heb toen weer terug gebeld. Toen kreeg ik te horen dat ik maar gewoon moest betalen en dat ik wel een betalingsregeling kon treffen. Na uitgelegd te hebben dat het een verbruik was die normaal gesproken in drie jaar er nog niet doorheen ging ( dit bedrag/verbruik was binnen een half jaar ) moest ik alsnog betalen. Vele telefoontjes later werden we gebeld door iemand van de netbeheerder dat onze meter waarschijnlijk vervangen moest worden omdat deze waarschijnlijk stuk was. Hierna nooit meer wat van Energiedirect gehoord. Onbeschoft, brutaal en onprofessioneel.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 9 van de 13 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    W.G.Smits
    Mijn review van Energiedirect.nl 2 februari 2014

    Mijn klantnummer is 156864. Naast het probleem dat ik geen afrekening over 2013 in beeld kan krijgen, zijn nu ook mijn wachtwoord en gebruikersnaam niet meer te gebruiken.

    Er is een scala aan mogelijkheden om contact te maken, maar om mijn verhaal te vertellen en daar antwoord op te krijgen lukt niet.

    Kunt en wilt u reageren op dit mailtje.

    Afzender W.G.Smits

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 8 van de 10 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    e. zonneveld
    Mijn review van Energiedirect.nl 17 januari 2014

    Na het overstappen naar energiedirect, draaien ze de hoog/laag meterstanden om dit heeft 2 maanden geduurd voor het goed stond.

    Geen duidelijke site met meterstanden, ik heb een nieuwe slimme meter, maar op de site zie je geen hoog/laag standen en eens in 2 a 3 maanden het verbruik.

    Kortom over een paar maanden ben ik er weer weg ben benieuwd hoe ze dat aanpakken.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 26 van de 26 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M. Roijen
    Mijn review van Energiedirect.nl 7 januari 2014

    Ik ben eindelijke weg bij Energiedirect!! De meest klantonvriendelijke service die ik ooit heb meegemaakt. Schrijven zonder pardon meer dan € 2000 euro van mijn rekening af. In plaats van het verschil (afrekening jaarnota). Dus krijg daarna weer bijna net zoveel terug, maar daar heb ik toch wat voor moeten doen! Later is er vanalles verkeerd met de maandelijkse incasso waar ik zelf achterkom en dan voor bel. Tarieven worden achteraf opeens aangepast, waardoor je dan moet bijbetalen. Het bellen met de klantenservice heeft me het nodige gekost want ze laten je gewoon wachten, wachten en nog eens wachten. Advies: stap nooit over naar energiedirect wegens de prijs, want je krijgt alleen maar ergernis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 21 van de 21 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M vd Bosch
    Mijn review van Energiedirect.nl 30 december 2013

    Energiedirect is een verschrikkelijke club. Niet toegankelijk, reageren niet op email. Hebben hun administratie niet op orde en wentelen de problemen op de klant af. Komen afspraken niet na. Tarieven die eerst zijn afgesproken blijken achteraf onder diverse voorwaarden niet te gelden. Kortom onbetrouwbare club, 100% dochter van ESSENT. Dus gewoon niet doen, wil je geen problemen bijf weg bij Energiedirect en ESSENT.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 9 van de 9 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Esther
    Mijn review van Energiedirect.nl 20 december 2013

    Tot mijn verrassing zojuist ruim 900 euro bijgeschreven (correctie jaarnota staat erbij) ??? Wij zijn een halfjaar geleden overgestapt naar ESSENT. Financiele meevaller maar hou het maar even apart. Inloggen kan ik nl niet meer.

    Essent is ook niet echt klantvriendelijk overigens. Paar keer een web reactie ingediend voor offerte nieuwe cv ketel echter nooit een reactie mogen ontvangen.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 8 van de 8 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    j den brok
    Mijn review van Energiedirect.nl 19 december 2013

    nooit meeeeeer ed

    nadat ik november 2012 een contact met ed heb gemaakt voor een jaar met 305,00 bonus en ik deze een maand voor afloop opgezegt heb met afloop november 2013 door over te stappen naar essent dit op hun site per mail gedaan heb met een bevestiging van hun laten ze twee dagen naar opzeging in oktober alles overzetten naar essent met als gevolg geen 305,00 bonus en 100,00 euro boete ik heb daar contact over gehad en zij schuiven het gewoon aan de kant essent medere malen contact met hun gehad en zij willen geen kant op een waardeloos bedrijf en nooit meer ed en een dikke plus voor essent die mij de bonus en de boete vergoed uit coulance omdat er zo veel mis gegaan is dus een dikke plus voor essent en nooit maar ook mooit meer ed dus mensen let goed op de goedkoopste is in mijn geval de slechste

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 15 van de 15 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Janssen
    Mijn review van Energiedirect.nl 9 december 2013

    De jaarnota is een puinhoop. Sinds ik zonnepanelen heb geïnstalleerd gaat het helemaal de verkeerde kant op met de rekeningen van Energiedirect. Ze houden geen rekening met teruglevering en beloven steeds het op te lossen. De klantenservice is duur (10cpm) en volstrekt ontoereikend. Als je een oplossing vraagt online of via de email krijg je steeds een nieuw behandelingsnummer. Er gaat bij elke communicatie weer iemand anders mee aan het werk wordt beloofd. Ben al anderhalf jaar verder en nog steeds zit ik (na ruim 30 pagina's mailen) met de puinhoop!

    Samengevat: NOOIT meer ENERGIEDIRECT!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 13 van de 13 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Patricia
    Mijn review van Energiedirect.nl 9 december 2013

    In eerste instantie kon ik alle jaar nota s bekijken behalve die van vorig jaar. Nadat ik een email had gestuurd was het antwoord dat ik in kon loggen en mijn jaar nota op de site in kon zien. Dit is ongeveer 2 weken geleden en tot vandaag toe kan ik niet meer op de site komen maar ook nergens mijn beklag doen. Ik heb een heel mooi mailtje van stop de crisis ontvangen en ik ga zeker overstappen naar een andere aanbieder.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 15 van de 18 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Louise
    Mijn review van Energiedirect.nl 7 december 2013

    1: Inloggen via de website: onmogelijk. Dan ben ik ineens niet bekend.

    2: Na het opgeven van de meterstanden kreeg ik altijd een melding dat het niet klopte en dat ze zelf een schatting zouden maken. Hierover heb ik een aantal keer gebeld maar dit probleem bleef aanhouden zolang ik klant was.

    3: De eindrekening was erg hoog na het overstappen. Hoe is het mogelijk dat ik moet bij betalen als hun een berekening maken van 4 personen (dit had ik opgegeven toen ik klant werd) terwijl de gezinssamenstelling vrijwel direct veranderde naar 2 personen.

    *Goedkoper? Nee!

    *Klantenservice? Ze doen alsof ze die hebben.

    *Inloggen via de site is vrijwel onmogelijk geweest voor mij.

    *meterstanden doorgeven is nutteloos omdat ze zelf maar wat invullen. Dit uiteraard in nadeel van de klant.

    *Bellen voor de meterstanden is niet mogelijk, telefonisch veranderen ze er niks aan.

    *Ze laten je in de waan dat je dingen goed geregeld heb, achteraf blijkt dat de veranderingen nooit zijn door gevoerd.

    TIP: Zoek verder, hier heb je niks aan.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 13 van de 13 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A.P.M. Bouman
    Mijn review van Energiedirect.nl 5 december 2013

    Hierbij een mailtje dat ik tevergeefs probeer te versturen aan Energiedirect:

    Oei, joei, zei Sinterklaas

    Daar hebben ze je bij je taas

    Die gemaakte overstap

    Is een nogal dure grap

    De verkoper maakte je blij

    Maar je bent er gewoon bij

    100 euro kost je dat

    en wie geeft het wat?

    Lulkoek kreeg je te horen

    Praatjes om je te bekoren

    “Actie van de Consumentenbond”

    Wat ben je een stomme hond!

    Ja, laten we proberen het leuk te houden. Maar zo leuk vind ik het niet.

    Ik kwam bij ... om een cameraatje te kopen.

    Na afloop van de aankoop, had de verkoper nog een aanbieding, i.s.m. de Consumentenbond:

    € 50,- bonus bij afsluiten van een leveringsovereenkomst met Energie.direct.

    Ik heb toen gezegd dat ik nog een lopend contract had bij Essent. Maar volgens deze verkoper gaf dat niets.

    Dat regelden de energieleveranciers onderling en daar hoefde ik me geen zorgen over te maken, zei hij.

    En zie nu! Had ik nog luttel meer dan een maand gewacht met een eventuele overstap,

    dan had ik nu € 100,- meer op mijn rekening staan.

    En dat hakt er bij mij in; het wordt nu een ietwat soberder Kerst.

    Jullie worden bedankt. Kunnen jullie in het vervolg jullie verkopers wat zorgvuldiger selecteren?

    En beter instrueren.

    Vraagje van hem: Groene of grijze stroom? Ik: hoeveel kost groene stroom meer? Hij: vier euro. Ik: vier euro, per maand? Hij: per jaar.

    BLURB

    Jullie voorlopig nieuwe klant no. 1376528

    A.P.M. Bouman

    P.S. Wat brengen jullie in rekening als ik mijn overeenkomst voortijdig opzeg?

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 16 van de 16 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    S. Brunings
    Mijn review van Energiedirect.nl 4 december 2013

    Ben na een paar maanden overgestapt. Die mensen daar liggen allemaal te slapen! Drie keer krijg ik een rekening over oktober, in oktober zelf maar ook in november en nu ook gisteren wéér! Heb tot twee keer toe zelf met de klantenservice gebeld en twee keer een kopie van mijn afschrift gestuurd waar toch echt wel staat dat ik die rekening betaald heb! Ze liggen daar duidelijk te slapen! Mijn maandelijkse rekening was bijna €400 per maan (berekend over de afgelopen 5 jaar) Ik woon hier net, ALLEENSTAAND. Hiervoor woonde een gezin bestaande uit 3 leden. Met veel touwtrekken hebben ze een nieuwe berekening gemaakt, berekend over de afgelopen 5 maanden en hebben ze hem terug gebracht naar €160. En nu krijg ik wéér een rekening van €400! Terwijl ik twee maanden geleden nog een excuus kreeg van de klantenservice voor de 'miscommunicatie'. Pardon? Jullie doen je werk niet, ik betaal gewoon mijn rekeningen! En nu ben ik overgestapt. Wil nooit meer wat met ze te maken hebben!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 18 van de 20 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Joyce
    Mijn review van Energiedirect.nl 21 november 2013

    In februari kreeg ik een woning, ik ben ivm nare omstandigheden echter niet naar deze woning verhuisd. Dit gelijk aangegeven maar energie direct bracht wel even de kosten voor een maand in rekening en de levering. Na een half jaar touwtrekken verlies ik na al mijn stress en slapeloze nachten de strijd... Wat een niet-menselijke manier van handelen hebben ze hier.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 14 van de 16 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    G. Witkamp
    Mijn review van Energiedirect.nl 21 november 2013

    Waardeloze service.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 12 van de 15 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    J. Phielix
    Mijn review van Energiedirect.nl 14 november 2013

    Ben zojuist klant geworden en probeer in te loggen . Moet eerst een wachtwoord aanmaken, maar krijg verder geen respons. Een contactformulier is niet te vinden . Dan maar bellen en na 5 minuten krijg je te horen, op een ander tijdstip bellen. Ik vind de behandeling waardeloos

    Op deze manier kan ik niet eens de aanmelding annuleren.

    Mijn klantnummer zou zijn: 1390061.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 14 van de 16 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Bert Achterkamp
    Mijn review van Energiedirect.nl 5 november 2013

    Mijn persoonlijke ervaring is dat zolang er niets bijzonders aan de hand is Energiedirect een goede keus is.

    Sinds er echter bij mij een fout in aansluitadres is gemaakt doordat iemand zich onterecht op ons adres had aangemeld komt de ware kwaliteit naar boven. Die is ronduit ondermaats, de klantenservice geeft wel antwoord, maar beantwoord mijn vragen tot heden niet. Ik ben hier al zeker 2 maanden met ze in contact. Een toelichting geven op een foutieve financiële correctie lukt ze simpelweg niet. Van de ene medewerker naar de andere worden de vragen doorgespeeld. Werkelijk schandalig begint het te worden. Gezien mijn ervaring zou ik niet overstappen naar Energiedirect. Wel jammer want het begin was wel een goede ervaring.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 18 van de 20 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Steven
    Mijn review van Energiedirect.nl 29 oktober 2013

    Op 1 januari 2010 sloot ik een contract af via de www.vastelastenbond.nl bij energiedirect. Men schatte mijn verbruik op de voorafgaande jaren… Helaas was ik tijdens 2010-2013 ernstig ziek, kankerpatient, andere terminale ziekte, vorig jaar december een hartaanval en ik sta er alleen voor zonder familie, heb een hypotheek en er kwam veel op me af tijdens die periode, psychisch, fysisch… er werd een burn-out geconstateerd bij het ziekenhuis… Men noemt dit tegenwoordig een aanpassingsstoornis… Door dit alles was ik nalatig met veel dingen zoals ik de meterstanden door te geven maar wat ik betaalde klopte met wat ik betaalde in een grotere vorige woning in Rotterdam dus ik dacht het klopt wel…

    Tijdens die periode waren er ook 2 gaslekken in de meterkast. De meterkast is in de gang van de flat… Ik kwam eens thuis en de energieleverancier had de kast opengebroken en zei je hebt geluk dat de hele flat niet ontploft is… Ik vraag me af wat dit lek me heft gekost? Ook daar wilde energiedirect niet naar luisteren...

    In juni gaf ik na 2.5 jaar me meterstanden door en schrok me rot dat ik 3700 euro moest betalen en het werd gelijk van me rekening afgeschreven. Ik heb tig keer contact gehad met de vaste lastenbond en energiedirect. Me medisch dossiers verstuurd, open kaart gespeeld met mijn medische gegevens… Men wilde me 6 maanden betalingsregeling geven… Dat is nog 600 euro per maand en daar kwam dan ook nog 140 euro per maand bij aan energiekosten?

    Er was eerst sprake dat het zou kunnen verspreid worden over meerdere jaren als ik een nieuw contract afsloot of dat de vastelastenbond met de accountant iets voor mij zou kunnen betekenen. Uiteindelijk allemaal valse hoop… van mijn 870 euro per maand moet ik nu het bedrag van bijna 3700 in 11 termijnen betalen + de maandelijkse termijnen en als ik 1 dag te laat betaal dan gelijk vordert men het hele bedrag in. Ik schrijf dit vanuit het ziekenhuis met 40 graden koorts en heb net energiedirect gebeld om te vragen om tot een meer humane oplossing te komen omdat ik het gewoon niet meer red en men mij zo de schuldsanering in duwt. Schuldhulpverlening helpt je alleen als je boven de 10 000 euro schulden hebt…

    Ik wil betalen maar wat ik niet heb kan ik niet betalen en nu loop ik achter met mijn hypotheek en ik moet keuzes maken wat wel en niet te betalen… Energiedirect is een heel hard bedrijf, ik vroeg als het naar een incassobureau gaat wat de extra kosten waren en of ik daar dan een regeling kon treffen maar de vrouw in kwestie wilde me daar geen informatie over geven en zei kan ik anders nog wat voor u doen en verbrak de verbinding… Men wilt je gewoon niet informeren en helpen zodat je alle mogelijkheden kan onderzoeken om het financieel te redden… TOEN WAS DE MAAT VOL VOOR MIJ...

    Dus als u denkt te besparen bij de vastelastenbond of energiedirect en u bent aan de minima… bedenk u dan dat dit bedrijf weinig persoonlijk bereidwillig is om naar een persoonlijke situatie te kijken als er iets fout gaat… De vastelastenbond heeft er alles aan gedaan maar stuitte zelf tot eigen frustratie tegen een keiharde muur aan…

    Energiedirect heeft zelf een te kleine schatting gemaakt en kan op zijn minst daar ook een stukje verantwoordelijkheid in nemen en begrijpen waarom ik niet met de meterstanden bezig was... ik zat op survival mode...

    Ik heb ALLE bewijsstukken verstuurd dat ik hier niet sta te liegen... sterker nog, ik schrijf dit vanuit het ziekenhuis...

    Danku Energiedirect voor u medeleven…

    klantnummer 507201

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 15 van de 20 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    C. van Mook
    Mijn review van Energiedirect.nl 24 oktober 2013

    Energie direct.

    Kunt niet eens een betalingsregeling treffen.

    Meteen dreigen met incasso.

    Een waardeloos bedrijf.

    Vandaar ik overstap.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?