Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M Bouma
    Geverifieerde klant
    Maarssen
    " Goede waar behoeft geen krans" 21 februari 2016

    Aan andere energie aanbiedingen mee gedaan via onder andere eigen huis. Allemaal redelijke aanbiedingen, maar voor mij niet voldoende. Energie Direct stond daar niet eens bij. Zelf maar op zoek gegaan, met Energie Direct als beste resultaat. Verreweg de goedkoopste. En overstappen zonder problemen. Goeie deal!!

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Beste M Bouma,

    Goed om te lezen dat de overstap zo soepel is verlopen:) Bedankt voor het mooie cijfer!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    E.v.E.
    Geverifieerde klant
    Zevenaar
    Uitstekend 20 februari 2016

    Zeer tevreden !

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    HPM
    Geverifieerde klant
    Westkapelle
    Vooralsnog prima 17 februari 2016

    Nu ruim een jaar klant en onlangs voor een jaar bijgetekend n.a.v. een aanbieding via energieleveranciers.nl. Voor mij de goedkoopste energieleverancier van dit moment. Vooralsnog geen klachten, prima zo.

    Reactie van Energiedirect.nl 18 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. Ik hoop dat wij je nog lang mogen voorzien van energie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    AJvdM
    Geverifieerde klant
    Apeldoorn
    Uitstekende service per direct 14 februari 2016

    Van het moment dat ik begon met dit bedrijf werd ik ieder moment op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Zonder elk probleem ging ik over van mijn vorige provider naar Energiedirect. Al hun beloftes zijn uitgekomen.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen! Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan horen we dit graag.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    senior
    Geverifieerde klant
    Venlo
    Uitstekend 13 februari 2016

    Zowel de overstap naar Energiedirect, alsmede de contractverlenging is met één telefoontje gemakkelijk geregeld. Energiedirect gaf daarbij alternatieven, maar had respect voor mijn keuze, zonder mij iets te willen opdringen.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 februari 2016

    Beste Hans,

    Bedankt voor deze mooie review! Het is dan ook erg fijn om dit te horen. Mochten we je ooit ergens mee kunnen helpen, horen wij dit uiteraard graag.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A. de Jong
    Geverifieerde klant
    Alkmaar
    Slecht. 13 februari 2016

    Hoe durft u ik ben geen 3 maanden lid van u.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 februari 2016

    Beste meneer de Jong,

    Ik wil graag voor je bekijken wat ik voor je kan doen. Zou je aan kunnen geven wat er precies aan de hand is? Ik ga dit dan voor je nakijken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • S.J. Koen
    Geverifieerde klant
    Joure
    Teleurgesteld 13 februari 2016

    Begin dit jaar was energiedirect de goedkoopste, maar jammer genoeg na het nemen van een jaar kontrakt word ik gebeld of ik een twee jarig kontrakt wil. De dame in kwestie drong erg aan om een twee jarig kontrakt te nemen. Ik heb uiteraad nee gezegt, zodra het één jarig kontrakt voorbij is ga ik naar een andere leverancier die niet gelijk andere kontrakten begint te verkopen.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 februari 2016

    Beste mevrouw Koen,

    Erg jammer om te horen dat het zo is verlopen. Ik heb dit signaal intern doorgezet om hier actie op te ondernemen. Het is niet de bedoeling om een contractsverlening op te dringen. Mochten we verder nog iets voor je kunnen doen, horen we dit uiteraard graag.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Durkje
    Zaandam
    Geen blijfpremie en Welkomstpremie is via vergelijkingssite hoger 12 februari 2016

    Vraagje aan Energiedirect. In principe ben ik op dit moment tevreden (geweest) ben nu echter overgestapt omdat jullie geen blijfpremie geven .Kunnen jullie mij vertellen waarom ? In principe wil ik niet weg bij jullie maar omdat jullie mij een geen "blijfpremie" geven moet ik wel weg. En heb ik dit dus ook gedaan.

    Het lijkt mij gunstiger om klanten te houden en ze een premie te geven als ze blijven, deze moet dan natuurlijker niet slechter zijn dan een vergelijkingssite.

    Kan energiedirect mij dit uitleggen, en misschien ook voor andere geintereseerde lezers. En graag niet een mailtje dat ik kan informeren want dan kunnen andere lezers dit niet lezen.

    Alvast bedankt energiedirect

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • L.p.cH.
    Geverifieerde klant
    Oosterhout
    Supersnelle overstap zonder problemen 12 februari 2016

    Snelle overstap heb zelf niks hoeven te regelen bij onze oude leverancier een nadeel werd door een extern bedrijf gebeld over het contract dit werd opgedreund door de medewerker en met een vraag kon ze niet zo goed uit de weg heb daarna zelf nog contact opgenomen en kreeg ik een medewerker die er meer van af wist

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Beste Leon,

    Goed dat de overstap zo vlot is verlopen!

    Jammer dat de manier waarop niet zo goed is gegaan. Kan ik je verder nog ergens mee helpen?

    Groetjes Ilona

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • mD.
    Geverifieerde klant
    Veere
    gewoon goed 12 februari 2016

    goede energie leverancier

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Bedankt voor je feedback! Dit waarderen wij zeer.

    Groetjes Ilona

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Memelink
    overstapvergoeding 11 februari 2016

    Het is snel verdiend als je een nieuwe klant de overstapvergoeding (zoals ED zegt) bij de jaarnota terugbetaalt, mits die klant binnen het jaar vertrekt dan kun je naar de overstapvergoeding fluiten. Zo steekt EnergieDirect, in mijn geval, 250 euro in zijn zak.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Bep
    EnergieDirect 10 februari 2016

    Ik werd gebeld met het bericht dat ze samen zijn gegaan met oxxio en dat ik even wat mailtjes moest bevestigen om het goed te regelen. Onder valse voorwendselen ben ik overgestapt en het was een drama om het weer te veranderen. Ik riskeerde een grote boete van oxxio maar gelukkig heb ik daarna oxxio gebeld om het even te checken, die zeiden dat ze dit wel vaker hoorde en dat dit de manier was van energiedirect om nieuwe klanten te regelen.

    Reactie van Energiedirect.nl 11 februari 2016

    Beste Bep,

    Dit is niet de manier waarop wij klanten willen laten overstappen omdat dit onjuiste informatie is. Om dit verder uit te kunnen zoeken ontvang ik graag je postcode en huisnummer samen met het bovenstaand verhaal op webcare@energiedirect.nl. Alvast bedankt voor je medewerking en je review.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A L de Cruz
    Amstelveen
    waardeloos 9 februari 2016

    Zij vertellen dat ze zijn samen gegaan met Delta en dat is niet zo.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Dit klopt inderdaad niet. Ik heb een klacht hierover aangemaakt zodat degene die bij u aan de deur stond, hierop aangesproken wordt zodat dit in de toekomst in ieder geval niet meer gebeurd.

    Bedankt voor uw feedback hierover.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • E.h.W.
    Geverifieerde klant
    Amsterdam
    Makkelijk en goedkoop 8 februari 2016

    Overstappen ging zeer gemakkelijk, zonder dat ik er zelf wat aan moest doen (behalve meterstanden doorgeven). De maandprijs was een stuk lager dan wat ik voorheen betaalde, of kon gaan betalen bij concurrenten. Geen 5 sterren omdat ik onlangs wel ben lastiggevallen door een aanhoudende verkoper die me een contractverlenging wilde aansmeren (volgens mij extern bedrijf).

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen! Minder fijn dat de aanhoudende verkoper als vervelend wordt ervaren, excuses hiervoor.

    Mocht je ooit nog vragen hebben m.b.t. je contract, kun je ons altijd bereiken.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • A Willemsen
    Geverifieerde klant
    Raalte
    goed geen probleem 4 februari 2016

    heel soepele overstap alles precies op tijd geregeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Fijn om te horen dat je overstap goed is verlopen!

    Bedankt voor de positieve review.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • MSJM.
    Geverifieerde klant
    Rotterdam
    ok 30 januari 2016

    ok

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • H.D.
    Geverifieerde klant
    Oostrum
    Duidelijkheid 29 januari 2016

    Erg tevreden. Zijn duidelijk over de gang van zaken. Overstappen duurde alleen langer dan ik had verwacht maar overal erg tevreden. Je kunt makkelijk inloggen en al je gegevens bekijken en aanpassen.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Durkje
    Zaandam
    Let op of je welkomstpremie in mindering wordt gebracht 29 januari 2016

    Helaas je moet je eindnota goed in de gaten houden. Volgens mijin kontract zou de welkomstpremie in mindering worden gebracht op mijn eindnota. Niet dus. Ik moest nabetalen terwijl ik met de welkomstpremie terug zou moeten krijgen.

    Slecht zaak dat dit(de welkomstpremie) in tijd van automatisering niet vanzelf gaat. Opletten dus met energiedirect.

    Het verschil is 204 euro niet een klein bedrag dus. Genoeg om een klacht in te dienen

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Mijn excuses voor de late reactie. Ik vind het jammer om te lezen dat de welkomstpremie niet correct op de eindnota verwerkt is. Ik zag dat mijn collega dit voor je in orde heeft gemaakt en ook dat het rond dezelfde dag van de eindnota verwerkt wordt.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • N.G.S.
    Geverifieerde klant
    Emmen
    Probleemloos 28 januari 2016

    Aan te raden,probleemloos overgestapt.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review.

    Fijn om te lezen dat alles goed verlopen is.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    Kaarkarin
    Geverifieerde klant
    Castricum
    Prima..... 23 januari 2016

    Best leuk hoe ze je te woord staan als je bel met vragen. Maar al je gebeld word door hun kom ik er niet altijd uit. Heb geen idee waarom ze nieuwe contracten aanbieden die duurder zijn als het contract wat ik reeds bezit............

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je feedback. We streven er naar om zowel inbound als outbound contacten naar tevredenheid te laten lopen.

    Voor je vraag over een verlenging, zou ik je vriendelijk willen verzoeken deze te stellen via e-mail naar antwoordconsumentservice@energiedirect.nl. We kunnen dit dan verder in detail bespreken mocht je dat willen.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JH.
    Geverifieerde klant
    Nijmegen
    snel geregeld 21 januari 2016

    Snel prijzen vergeleken en afgesloten.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je feedback. Hopelijk is de overstap goed verlopen.

    Mocht je vragen hebben, dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    A.G.M.
    Geverifieerde klant
    Sneek
    Prima Energieleverancier 21 januari 2016

    Ben al eerder klant geweest maar ben toen overgestapt naar een ander i.v.m goedkopere leverancie, maar nu weer terug bij Energie Direct , vorige keer altijd tot volle tevredenheid en nu de afgelopen maanden ook de overgang is zonder problemen verlopen een aanrader, waarom 4 i.p.v 5 sterren? omdat nooit iemand in deze wereld perfect is.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor de positieve feedback. Met 4 van de 5 sterren zijn we uiteraard ook tevreden, die laatste ster geeft dan nog ruimte voor verbetering.

    Ik hoop erop dat toekomstige contacten ook naar tevredenheid behandeld worden.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    MSK
    Geverifieerde klant
    Noordwijkerhout
    Goedkope energie leveraar 20 januari 2016

    Energiedirect heeft keurig alles geleverd, energie dus. Nadeel is dat je je maandbedrag niet tussentijds kunt aanpassen. Ook de eindafrekening is onduidelijk en onoverzichtelijk.je krijgt niet echt je voordeel terug want ze houden er nog belasting op in.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je feedback.

    Het is echter wel mogelijk om het termijnbedrag tussentijds aan te passen. Hier zitten wel restricties op, wellicht dat het hieraan lag.

    Belasting moeten we helaas afstaan aan de overheid.

    Mocht je vragen hebben over een jaar- of eindnota, willen we je hierbij graag bij helpen. Ik zou je hierin vriendelijk willen vragen om je vraag te sturen naar antwoordconsumentservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    VJS.
    Geverifieerde klant
    Zwolle
    Prima 20 januari 2016

    Geruisloze overgang van essent naar ED 👍

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor de positieve reactie. Fijn om te horen dat de overstap soepel is verlopen. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Mark
    Geverifieerde klant
    Enschede
    prima om naar over te stappen 18 januari 2016

    Kwamen als goedkoopste uit de vergelijking en is prima bevallen. Na een jaar ook netjes de overstapvergoeding uitgekeerd gekregen.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Fijn om te zien dat je tevreden over ons bent.

    Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?