Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    ANieman
    energiedirect reageert niet, geen enkele reactie 11 juli 2014

    In verband met een verhuizing heb ik de adviezen van de site van energiedirect opgevolgd, waarbij in het oude huis de energieafname stopt per 31 augustus en bij het nieuwe huis de energieafname begint op 25 juli.

    Nadat ik keurig de instructies van de site heb opgevolgd, krijg ik twee e-mails, in de ene staat "gefeliciteerd met je nieuwe woning" en in de andere "jammer.....lees alles goed, we leggen stap voor stap uit hoe we het contract op een goede manier beëindigen. Opzegvergoeding...".

    Hier gaat duidelijk iets mis in de communicatie, ik wil geen contract opzeggen, alleen een verhuizing regelen waarbij ik tijdelijk op 2 adressen energie afneem. Inmiddels heb ik diverse keren ge-e-maild, op 6 juli, 8 juli en 10 juli: geen reactie.

    Vandaag een e-mail gestuurd dat eventuele kosten op energiedirect verhaald gaan worden als gevolg van het niet reageren op e-mails.

    Ben je 4 jaar achter elkaar zonder problemen klant, heb je na 4 jaar voor het eerst contact bij een verhuizing waarbij je wel meer te doen hebt, reageren ze nergens op, waardeloos, echt waardeloos.

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juli 2014

    Beste ANieman,

    Wat vervelend om te horen dat je geen reactie hebt gekregen op je e-mails. Ik wil graag voor je nakijken wat er aan de hand is.

    Kun je je klantgegevens sturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Reactie van ANieman 3 september 2014probleem is opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    P.K.N.
    Geverifieerde klant
    Waalwijk
    Verbruik bijwerken loopt achter op voorschot 11 juli 2014

    Betaal nu 3 maanden maar kan niet de huidige meterstand doorgeven waardoor ik niet weet of mijn voorschot te hoog of te laag is. En ik hou niet van bijbetalen of teveel betalen.

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juli 2014

    Beste P.K.N.

    Om te controleren of het maandbedrag klopt met je verbruik hebben we inderdaad de meterstanden nodig.

    Als je de huidige meterstanden samen met je klantgegevens stuurt naar onlineservice@energiedirect.nl kan ik dit voor je controleren.

    Groetjes Renske

    Reactie van P.K.N. 23 juli 2014probleem is deels opgelost

    Je krijgt een snelle, duidelijke en volledige reactie. De wil is er zeker, maar helaas beschikken ze op dit moment nog niet over de middelen om op elk gewenst moment de meterstanden door te geven en dus je voorschotbedrag regelmatig en realistisch aan te passen.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    LA.
    Geverifieerde klant
    Nijmegen
    Alles prima verlopen 11 juli 2014

    Ongeveer twee maanden geleden ben ik overgestapt van E.on naar Energiedirect. Alles is perfect velopen, precies op het moment dat mijn contract ophield bij E.on is Energiedirect gaan leveren.

    Fluitje van een cent.

    Reactie van Energiedirect.nl 14 juli 2014

    Hoi LA,

    Bedankt voor je zeer positieve review. Als er ooit vragen zijn kan je deze natuurlijk ook altijd via facebook of twitter stellen uiteraard.

    Met vriendelijke groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    BK.
    Amsterdam
    Prima 10 juli 2014

    Alles was heel helder, alles digitaal, ook meterstanden doorgeven.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    Gert Nutterts
    Klazienaveen
    Komen afspraken niet na / Slechte communicatie 10 juli 2014

    Als u bij Energiedirect komt via een aanbieding met welkomsbonus (in mijn geval eind 2012). Let dan goed op dat dit wel expliciet in 't contract vermeldt staat.

    Maak overal een (scherm)kopie van en bewaar dit tot de jaarafrekening. Inclusief uw oorspronkelijk aanvraag. Ook of u wel of niet hoog/laag tarief hebt afgenomen.

    Vooral als u net in uw huis trekt en een wilsverklaring moet overhandigen is dit blijkbaar erg belangrijk.

    Ik zag mij geconfronteerd met het feit dat de welkomstbonus niet verrekend was en dat hoog/laag tarief gerekend was. Dit terwijl ik met 200% zekerheid weet dat ik geen hoog/laag had afgesloten en een welkomstbonus zou krijgen.

    Achteraf leggen ze de bewijslast bij u. Dus zorg dat u kunt aantonen wat u heeft afgenomen en wat u is beloofd.

    Tevens wil ik u waarschuwen dat ondanks dat zij u ten alle tijde houden aan afspraken (die zij niet altijd correct uitleggen en u ongewenst in gebreke blijkt te zijn) zij op elk moment gemaakte afspraken kunnen verbreken en dat verschil normaal achten.

    Heeft u een regeling betreffende een jaarregeling waar u de afgesproken aflossing van betaald? Dan kan het alsnog naar het incassobureau als er over iets anders (in mijn geval de hoogte van het voorschotbedrag) een conflict ontstaat.

    Is uw verbruik drastisch gedaald (in mijn geval meer dan 1000m3). Reken niet op een reactie als u uw maandbedrag wil aanpassen naar een passend bedrag.

    Of u zich aansluit bij deze energie leverancier moet u zelf weten. De tarieven zijn op zich niet slecht, daarom ben ik destijds ook klant geworden.

    Maar ik ben in ieder geval eind dit jaar na 2 jaar klant te zijn geweest bij hun weg. Dit omdat ik er niet tegen kan als dingen moeilijker gemaakt worden dan nodig.

    Minima, ouderen en overige mensen met beperkingen zou ik deze aanbieder wel ten strengste willen afraden. Vooral als u gevoelig bent voor onverwachte stress situaties.

    Reactie van Energiedirect.nl 11 juli 2014

    Beste Gert Nutterts,

    Wat vervelend om te horen dat u deze ervaringen hebt gehad met energiedirect.nl. Ik wil u gegevens bekijken en contact met u opnemen om alle onderwerpen/vragen te bespreken. Ik wil u vragen u postcode en huisnummer of klantnummer te versturen naar onlineservice@energiedirect.nl. We zorgen er dan voor dat er contact met u wordt opgenomen.

    Ondanks de situatie wens ik u alvast een fijn weekend toe.

    Groetjes Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Quandor
    't is toch allemaal zó simpel 10 juli 2014

    Sinds 2 dagen ben ook ik lid van de club. Ondanks het feit dat de levering nog moet gaan beginnen, ben ik ervan overtuigd dat er niets mis kan gaan. Ik heb dan ook met enige verbazing alle reviews hier gelezen (met name dan de negatieve). Je krijgt van je oude leverancier een eindnota met daarop de door jouzelf opgegeven meterstanden.

    Wat is nu simpeler dan je meterstand op te schrijven op de datum van ingang van je contract met Energie Direct en deze (bijv.) maandelijks bij te houden?

    Zo controleer je je eindnota en is discussie onmogelijk.

    Voorschotbedrag : je weet van eerdere jaren wat je verbruik is en daaraan gekoppeld je voorschotbedrag per maand.

    Wat is nu simpeler dan zélf aan Energie Direct vóór ingangsdatum contract / levering energie, je jaarverbruik door te geven en hen op te dragen het maandbedrag daarop te baseren?

    Komt er een ander bedrag? Even mailen! Wordt het niet adequaat opgepakt, dan de automatische incasso storneren. Discussie / aanmaningen? Nee, hoor, je hebt immers het 'bewijs' in handen dat je vooraf verteld hebt welk maandbedrag je wil hebben. Dat 'win' je dus altijd.

    Zelf even bij de les blijven, een paar mailtjes sturen en álle ontvangen én verstuurde mailtjes / correspondentie goed bewaren en de meterstanden noteren, da's alles om later, áls er al problemen zouden zijn, goed beslagen ten ijs te komen.

    Hoe simpel kan iets zijn?

    Reactie van Energiedirect.nl 10 juli 2014

    Beste Quandor,

    Goed om te lezen dat je je eigen administratie en je verbruik controleert.

    Het is inderdaad belangrijk dit zelf goed bij te houden.

    Mocht je nog vragen hebben over je contract, kun je een e-mail sturen met je adres gegevens naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Wij helpen je graag verder.

    Bij deze nog een fijne dag gewenst.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M.S.H. Janssen
    Geverifieerde klant
    Oss
    Geen gedoe 9 juli 2014

    Overstap is prima geregeld. Gewoon effe de standen van de meters doorgeven via de website. De rest ging vanzelf. Prima.

    Reactie van Energiedirect.nl 9 juli 2014

    Beste M.S.H. Janssen,

    Bedankt voor je mooie compliment, goed om te horen dat alles zo makkelijk verlopen is.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    MB.
    Geverifieerde klant
    Dordrecht
    Overstap zonder problemen 8 juli 2014

    Overstap via internet geregeld en zonder problemen. Eindafrekening ook snel op de mat. Verder geen bijzonderheden, gewoon een overstap zoals je mag verwachten.

    Reactie van Energiedirect.nl 9 juli 2014

    Beste MB.

    Bedankt voor je review, goed om te horen dat de overstap zonder bijzonderheden is verlopen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    ajam haemers
    Geverifieerde klant
    Hoensbroek
    te snel.. 7 juli 2014

    Daar is het ni

    og veel te vroeg voor...heb 250 overstapkosten betaald, en kan pas na een jaar oordelen of ik er goed aan heb gedaan.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 juli 2014

    Beste Ajam,

    Vervelend om te horen dat je zo'n hoge opzegvergoeding hebt gehad bij je vorige leverancier.

    Ik hoop dat je na de jaarnota een tevreden klant van ons bent en blijft.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.H.
    Amsterdam
    Helemaal tevreden 6 juli 2014

    Ik had geen enkel probleem met Energiedirect.nl

    Reactie van Energiedirect.nl 7 juli 2014

    Beste H.H.,

    Fijn om te horen dat alles vlekkeloos is gegaan.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Martijn
    Geverifieerde klant
    Apeldoorn
    Gebruikersgemak voorop 3 juli 2014

    Gebruikersgemak voorop!

    Het is moeilijk vast te stellen in hoeverre wij nu de keuze hebben kunnen maken voor een zo voordelig mogelijke energieleverancier. Qua gebruikersgemak hebben we echter weinig aan te merken.

    Reactie van Energiedirect.nl 3 juli 2014

    Hoi Martijn,

    Dankjewel voor de mooie review, goed om te lezen dat de overstap zo makkelijk is verlopen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • R van Urk
    Almelo
    goed 3 juli 2014

    best wel een goed bedrijf geen problemen mee gehad tot nu toe

    alleen essent kan het aan mij goedkoper leveren

    mvg Raymond van Urk

    Reactie van Energiedirect.nl 3 juli 2014

    Hallo Raymond,

    Bedankt voor je review.

    Heb je van ons ook al een aanbod gekregen om met dat van Essent te vergelijken? Als je dit wilt kun je hiervoor een e-mail sturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • k schollema
    Hardenberg
    goede en makkelijke site 3 juli 2014

    deze site is makkelijk ,goede overzicht om tot een goede keuze te komen. cijfer een 10

    Reactie van Energiedirect.nl 3 juli 2014

    Beste k schollema,

    Bedankt voor het prachtige cijfer!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    dhr Timmer
    Geverifieerde klant
    Groningen
    beoordeling 2 juli 2014

    Overgang verliep prima. Voorschotbedrag werd wel veel te hoog vastgesteld. Dit gebeurt eigenlijk standaard bij alle energieleveranciers. Blijkbaar wordt dit gebruikt als gratis vorm van bedrijfsfinanciering.

    Zelf wijzigen via internet ging niet, omdat het verschil te groot was en heb toen contact opgenomen met EnergieDirect waarna het bedrag is aangepast.

    Reactie van Energiedirect.nl 3 juli 2014

    Beste meneer Timmer,

    Bedankt voor je review over de overstap.

    Het klopt inderdaad dat bij het wijzigen van een voorschotbedrag via Mijn energiedirect.nl een bepaald percentage aangehouden wordt. Goed om te lezen dat het na contact met een van mijn collega's wel is aangepast.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • T Hartemink
    Geverifieerde klant
    Assen
    perfect 2 juli 2014

    Was ontzettend makkelijk via internet. Eerst vergelijking gedaan en een druk op de knop en geregeld. Ik hoefde ook niet lang te wachten op de papieren.

    Reactie van Energiedirect.nl 3 juli 2014

    Beste T Hartemink,

    Fijn om te lezen dat de overstap zo makkelijk geregeld was. Welkom bij energiedirect.nl!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • jwm wilmsen
    Geverifieerde klant
    's-Hertogenbosch
    goed 30 juni 2014

    De overgang van de ene leverancier naar Energiedirect is zonder problemen heel soepel verlopen.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 juli 2014

    Beste jwm wilmsen,

    Bedankt voor de positieve review.

    Welkom bij Energiedirect.nl.

    Als er nog vragen zijn horen wij dit natuurlijk graag.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • PlM.
    Geverifieerde klant
    Amsterdam Zuidoost
    Vergelijk eerst 29 juni 2014

    Probeer over te stappen en ervaart u zelf.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 juli 2014

    Beste PlM,

    Bedankt voor je review.

    Als je nog vragen of opmerkingen hebt kun je deze altijd stellen aan onlineservice@energiedirect.nl.

    Gropet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JD.
    Geverifieerde klant
    Amsterdam
    Ging Prima 27 juni 2014

    geen problemen gehad, de overstap ging zonder fouten.

    Reactie van Energiedirect.nl 30 juni 2014

    Beste JD,

    Bedankt voor je positieve bericht op deze website. We doen er alles om je als klant tevreden te houden.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Patrick
    Geverifieerde klant
    Haarlem
    Beoordeling Energiedirect 26 juni 2014

    De welkomstpremie is zeer aangenaam van Energiedirect. Hoewel wij slechts twee maanden klant zijn en deze premie nog uitgekeerd moet worden, is 155 euro natuurlijk een welkom bedrag op de jaarrekening.

    Het is wel bizar dat Energiedirect ons voorschotbedrag op 465 euro per maand (!) had ingesteld. Dat met een gelijkvloerse woning, twee personen en amper 100 m2. Met enige moeite is het ons gelukt om dit bedrag bij te stellen naar een redelijk en fatsoenlijk maandbedrag.

    Reactie van Energiedirect.nl 27 juni 2014

    Beste Patrick,

    Bedankt voor je positieve review en fijn om te lezen dat je blij bent met de welkomstpremie die we aanbieden.

    Een voorschotbedrag van € 465,- is inderdaad een hoog bedrag. Is alles nu in orde, of kan ik nog iets voor je betekenen?

    Je kan je reactie e-mail naar onlineservice@energiedirect.nl. Vermeld daarbij je peroonlijke gegevens.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • CB.
    Geverifieerde klant
    Kampen
    Uitmuntend 25 juni 2014

    Ik ben naar energiedirect gegaan door te vergelijken op internet. Nu ik er eenmaal bij ben heb ik niets anders te melden dan dat alles klasse geregeld is van het begin tot het eind. Mensen die nog twijfelen moeten dit echt doen en probeer het anders voor een jaar. Administratief is hier alles ook uitmuntend geregeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 juni 2014

    Beste CB.

    Fijn om te horen dat de overstap zo goed is verlopen. Bedankt voor je positieve review met daarin mooie complimenten.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M.K.
    Geverifieerde klant
    's-Gravenhage
    Pobleemloos 24 juni 2014

    Doen, probeemloze overschakeling

    Reactie van Energiedirect.nl 26 juni 2014

    Beste M.K.

    Dankjewel voor deze mooie review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Joep
    Groningen
    Slechte klantenservice en valse boetes 24 juni 2014

    Afgelopen maart ben ik verhuisd naar het oude adres van mijn broer. De verhuizing heb ik netjes doorgegeven net zoals de standen. Maar op een of andere manier kreeg ik ineens twee boetes voor het voortijdig eindigen van het contract. Één van mijn oude adres en één van mijn nieuwe (twee verschillende bedragen nota bene), van totaal 250 euro.

    Het bleek dat de energiebedrijf waar mijn broer bij zat, zichzelf hier had op gedwongen op de naam van mijn broer, mijn broer heeft dit opgelost met OXXIO en de misverstand uit de weg geholpen. Zelf ben ik achter Energiedirect gegaan om dit allemaal uit te leggen, maar moest 'zelf' achter OXXIO aan gaan om dit op te lossen.

    Na heel veel telefoontjes, en weigeren van betalen van deze twee onterechte boetes heb ik eindelijk toch gelijk gekregen en ben ik doorgegaan met het contract wat ik bij hun heb.

    Begin deze maand kreeg ik ineens een mail binnen met daarin een herinnering van een openstaande bedrag van €100,-. Het was mij niet duidelijk waarvoor dit was, en ik moest het binnen 5 dagen betalen anders kwam er een boete van €25,- overheen. Na 6 dagen heb ik eindelijk de klantenservice goed te pakken kunnen krijgen waar dit bedrag voor is, maar zelfs dat was niet duidelijk.

    Het volgende meldden ze mij als eerste:

    Het bedrag was nog van de €401,03 die open stond. Hiervan hebt u €151,03 betaald en er rest nog €250,-.

    Die €151,03 was de energie die ik hun verschuldigd was, en €250,- was de onterechte boetes. En hij snapte zelf maar niet waar die overgebleven €150,- gebleven was, maar ik had in ieder geval nog €100,- open staan plus dat ik een keer een onterechte €100,- van hun terug gestort kreeg.

    Er klopt hier niks van, en legde hem ook alles uit.

    Vervolgens zegt hij dat het bedrag komt van de maand mei, maar dat was al automatisch incasso gegaan en kon het ook niet van die maand zijn. Hij bevestigde dat, en zei toen dat het van de maand maart was, maar dit was ook al betaald en veranderde direct in de maand april.

    Uit eindelijk maar besloten om deze €100,- te betalen, maar niet direct. Ik had het ook druk en kon het ook niet kwijt. Ik heb het vandaag (24-06-2014) betaald, en wordt ik vervolgens gebeld dat ik een rekening van €125,- open heb staan. Waarbij ik helemaal ging flippen over de telefoon omdat ze mij constant de boel lastig maken en dat ik het toch betaald had. Die €25,- weiger ik ook te betalen, omdat ze zelf 'NIET' aan hun wettelijke afspraken houden.

    Je moet namelijk eerst een normale rekening sturen voordat je gaat dreigen met sancties als een boete van €25,-.

    Ik raad daarom ook qua klantenservice energiedirect niemand aan. Ze hebben me veel stress veroorzaakt, en heb ook al aangegeven dat ik het zeer slordig vind van hun dat ze geen excuses en geen compensatie voorstel hebben gegeven voor deze hele toestand.

    Nadat ik dit heb gezegd, kreeg ik een bloemetje thuis met daarop hun excuses voor het ongemak. Ik waardeer dit wel, maar dit is verre van een compensatie waar ik naar vroeg.

    Ik hoop dat andere mensen niet zoveel gedoe hebben gehad met energiedirect, maar wees in ieder geval op je hoede.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 juni 2014

    Beste Joep,

    Wat vervelend om te horen dat er zoveel onduidelijkheid is geweest over de nota's. Wanneer ik nog iets voor je kan doen hoor ik dat graag. Je kunt in een e-mail naar onlineservice@energiedirect.nl je klantgegevens sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Groetjes Renske

    Reactie van Joep 3 juli 2014probleem is opgelost

    Ik heb een compensatie gekregen en de 25 euro boete is met terugwerkende kracht verwerkt op een rekening. Het is nu in ieder geval goed afgehandeld.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • sweetie
    Prettige communicatie, vlotte webcare 24 juni 2014

    Sinds vorig jaar klant bij Energiedirect. Overstap is snel geregeld en weinig van gemerkt ook, wat dus heel prettig is. Alleen het voorschot klopte in eerste instantie niet; is toen gelukkig direct naar mijn wens aangepast dankzij de vlotte webcare (via Facebook). Goede communicatie en snel antwoord op vragen.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 juni 2014

    Beste sweetie,

    Bedankt voor je mooie compliment over onze webcareafdeling, dit is erg leuk om te lezen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Marielle
    Geverifieerde klant
    Kaatsheuvel
    Super! 24 juni 2014

    prima overstap geweest en goed geregeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 juni 2014

    Beste Marielle,

    Bedankt voor je review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    jaycey
    ga NIET voor energie direct 20 juni 2014

    Energie direct heeft een mooi verhaal over lage prijzen,

    Maar je gaat er al snel achter komen dat ze waar ze kunnen rare bedragen gaan vragen. Zo betaal je 25euro extra als je een betalingsregeling wel treffen. Vervolgens word je bestookt met smsjes en mailtjes dat je het bedrag nog niet hebt betaald. Dan moet je zelf weer gaan bellen om duidelijk te maken dat er een brtalingsregeling was. De klantenservice was 2dagen niet bereikbaar,dus dan ben je al een hoop geld kwijt aan belkosten.

    Als je dan door alle commotie een dag te laat het geld op hun rekening staat,krijg je 2weken(!) Later bericht dat de betalingsregeling is gestopt en je nog even 40€ extra moet betalen. Deze berichten krijg je overigens savonds rond 20.00uur als de klantenservice niet meer bereikbaar is.

    Het is dus zeer slecht geregeld met veel communicatiefouten in het bedrijf waar jij als klant de dupe van bent.

    denk dus ook niet dat energie direct goedkoop is, want ze weten hun geld toch wel op een misselijke manier te krijgen.

    Ga voor een professionele energieleverancier!!

    Reactie van Energiedirect.nl 20 juni 2014

    Beste Jaycey,

    Wat vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent.

    Helaas kan ik via deze weg niet je gegevens nakijken. Daarom wil ik je verzoeken een e-mail te sturen met je persoonlijke gegevens naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Graag zien wij een reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?