Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • JH.
    Geverifieerde klant
    Nijmegen
    snel geregeld 21 januari 2016

    Snel prijzen vergeleken en afgesloten.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je feedback. Hopelijk is de overstap goed verlopen.

    Mocht je vragen hebben, dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    A.G.M.
    Geverifieerde klant
    Sneek
    Prima Energieleverancier 21 januari 2016

    Ben al eerder klant geweest maar ben toen overgestapt naar een ander i.v.m goedkopere leverancie, maar nu weer terug bij Energie Direct , vorige keer altijd tot volle tevredenheid en nu de afgelopen maanden ook de overgang is zonder problemen verlopen een aanrader, waarom 4 i.p.v 5 sterren? omdat nooit iemand in deze wereld perfect is.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor de positieve feedback. Met 4 van de 5 sterren zijn we uiteraard ook tevreden, die laatste ster geeft dan nog ruimte voor verbetering.

    Ik hoop erop dat toekomstige contacten ook naar tevredenheid behandeld worden.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    MSK
    Geverifieerde klant
    Noordwijkerhout
    Goedkope energie leveraar 20 januari 2016

    Energiedirect heeft keurig alles geleverd, energie dus. Nadeel is dat je je maandbedrag niet tussentijds kunt aanpassen. Ook de eindafrekening is onduidelijk en onoverzichtelijk.je krijgt niet echt je voordeel terug want ze houden er nog belasting op in.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je feedback.

    Het is echter wel mogelijk om het termijnbedrag tussentijds aan te passen. Hier zitten wel restricties op, wellicht dat het hieraan lag.

    Belasting moeten we helaas afstaan aan de overheid.

    Mocht je vragen hebben over een jaar- of eindnota, willen we je hierbij graag bij helpen. Ik zou je hierin vriendelijk willen vragen om je vraag te sturen naar antwoordconsumentservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    VJS.
    Geverifieerde klant
    Zwolle
    Prima 20 januari 2016

    Geruisloze overgang van essent naar ED 👍

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor de positieve reactie. Fijn om te horen dat de overstap soepel is verlopen. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Mark
    Geverifieerde klant
    Enschede
    prima om naar over te stappen 18 januari 2016

    Kwamen als goedkoopste uit de vergelijking en is prima bevallen. Na een jaar ook netjes de overstapvergoeding uitgekeerd gekregen.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Fijn om te zien dat je tevreden over ons bent.

    Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 6 van de7 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    G. Santos
    Geverifieerde klant
    Veghel
    Kan beter 16 januari 2016

    Aanmelding ging prima. Na een tijd heb ik een nieuwe aanbod van energiedirect gekregen omdat de prijzen lager waren geworden, op zicht netjes tegenover de klant (ik dus) . Ik kon mijn welkom premie van €300 behouden en dan zou de prijs van gas naar 54 cent gaan (3 cent minder) en van stroom naar 20 (1 cent minder) voor een contract van 2 jaar. Via een opgenomen bandje heb ik deze contract geaccepteerd. Na een paar dagen krijg ik een duurdere contract op mijn mail dus heb ik gebeld en na half uur aan de telefoon zeggen ze tegen mij dat de contract met de lagere tarieven gewoon een fout van een externe partij was ( lekker makkelijk). Nu heb ik na veel zeuren mijn oude contract voor een jaar ( wat in eerst instantie volgens de medewerker niet mogelijk was) terug. Op mijn persoonlijke omgeving op energiedirect.nl worden ook nog andere tarieven aangegeven dan op mijn contract. Slordig allemaal.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    S.J. Rolsma
    Geverifieerde klant
    Tilburg
    jaarlijkse overstap 15 januari 2016

    Overstappen naar een andere leverancier loont. Als je blijft bij je huidige energieleverancier krijg je helaas geen vaste klanten korting. Dit keer zonder probleem overgestapt naar Energiedirect. Contract met groene stroom. Na het afsluiten zag ik wel dat Energiedirect onderdeel is van het niet zo schone Essent-concern.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je feedback.

    Helaas is niet iedereen geïnteresseerd in groene stroom dus zal het aanbod hierin verschillen per leverancier. Bij energiedirect.nl wordt onze groene stroom opgewekt door 100% windenergie.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    JMK.
    Geverifieerde klant
    Medemblik
    Overstappen 15 januari 2016

    Hoewel je kunt aangeven dat je op een bepaalde datum wilt overstappen, heeft Energiedirect toch een minimaal 2 weken nodig om het contract aan te zetten. Heb ik dus minimaal 2 weken zonder energieleverancier gezeten en kreeg zelfs een brief van de netbeheerder met de dreiging tot afsluiting, waarna ik hier achteraan heb moeten zitten. (Ik werd gelukkig niet afgesloten.) Tip: Sluit het nieuwe energiecontract ruim op tijd af, en niet in de laatste week terwijl dat geen probleem zou mogen zijn.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je feedback.

    Bij een aanmelding zullen we veelal nooit binnen 14 dagen gaan leveren. Dit heeft te maken met de wettelijke bedenktijd.

    In gevallen van spoed, kan er wel contact worden opgenomen om het aanmeld proces te versnellen.

    In ieder geval fijn om te lezen dat je niet bent afgesloten.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    mpa eijkemans
    Geverifieerde klant
    Schijndel
    Het ging prima! 15 januari 2016

    Om te besparen in dure tijden kwam ik via internet bij energiedirect terecht, om daar de leveranciers te vergelijken. Er stonden er meerdere goeie tussen, dus kiezen was wat moeilijk, maar daarom pakte ik maar de een of twee na goedkoopste.

    Heb veel bespaard, maar vanwege samenwonen(partner had al energiecontract) nu niet meer...zodra dit contract van partner afgelopen is, ga ik opnieuw vergelijken bij energiedirect.nl

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je feedback.

    Fijn om te lezen dat je blij bent met je keuze.

    Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer een mooi aanbod geven na het contract van je partner is afgelopen.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M.M.
    Geverifieerde klant
    Rotterdam
    Prima partij om naar over te stappen 14 januari 2016

    Goede welkomstaktie en duidelijke en heldere communicatie. Overgestapt vanaf Essent zonder enig probleem. Lof aan beide partijen.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant.

    Bedankt voor uw positieve review. Excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.R. Barneveld
    Geverifieerde klant
    Edam
    Correct & Tevreden 13 januari 2016

    De overgang naar Energiedirect ging eigenlijk even vloeiend als het beëindigen van het contract. Tussentijds over gegaan naar een slimme meter en deze verwerking is naar tevredenheid verwerkt in de eind nota. Alleen jammer dat Energiedirect geen tijdig voorstel gaf om eventueel mijn contract te verlengen.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw postieve reactie en feedback. Indien u nog geen verlengaanbod hebt ontvangen mijn excuses daarvoor. Omdat ik helaas geen gegevens kan zien op de website verzoek ik u om een e-mail te sturen naar antwoordconsument@energiedirect.nl mijn collega zorgt er dan voor dat er een aanbod komt. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Ze zien het altijd anders 9 januari 2016

    Ben al 8 mnd. met ze bezig, het is ontstaan toen er een aantal maanden lang een te laag bedrag is afgeschreven doordat de meterstand niet goed door is gekomen. Nu haal ik die in door per maand het dubbele over te maken. Was met *** ook zo geregeld. Dat houdt ik me aan, heb inmiddels 4/5 betaald. Maar ze zien me nog als wanbetaler omdat ze twee systemen blijken te hebben. Een systeem voor de maandelijke betalingen, waar ik ook op extra aflos, en een systeem waar ik de schuld op had moeten betalen. Fijn dat hun dat zo doen maar dat weet ik als klant niet. Dus het ene systeem met die schuldbetalingen blijft maar onbetaald in hun ogen. En dat ik op die andere dan veel teveel betaal, ach daar hebben ze het niet over. Heb de betalingsbewijzen doorgedaan, ze kunnen het zien maar doen er gewoon niets mee. Nu wippen ze me eruit, gaan we gezellig met het incassobedrijf aan het stoeien. Echt zeer onbeschoft. Al die vriendelijke jongelui aan de telefoon doen hun best, maar iedere keer verandert er niets.

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Beste klant,

    Ik vind je situatie heel vervelend. Graag wil ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen en zo niet, wil ik graag duidelijkheid creëren voor je. Uit je bericht kan ik helaas geen klantgegevens halen, daarom zou ik je willen vragen of je vraag plus klantnummer en postcode/huisnummer te sturen naar webcare@energiedirect.nl.

    Voor mij is het namelijk zonder je dossier niet volledig duidelijk wat er is gebeurd en wat er is misgegaan.

    Ik zie je mail graag tegemoet.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Frank uit Tilburg
    Geverifieerde klant
    Tilburg
    Eerlijke leverancier 7 januari 2016

    Ze doen wat ze zeggen!

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M Casemier
    Roden
    goed voor elkaar 7 januari 2016

    Geen problemen met de energie leverancier

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Leuk om te horen dat u tevreden bent over ons. Sorry voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    PW.
    Geverifieerde klant
    Groningen
    Meer dan prima.!! 1 januari 2016

    Energiedirect, een zusje van Essent / RWE heeft het geheel zeer correct afgewikkeld. Wel werd ik na 4 maanden benaderd om een twee jarig contract aan te gaan voor een scherper totaaltarief. Na me te hebben verdiept in dit aanbod en na telefonische controle en bevestiging via e-mail v/d afspraken heb ik dit aanbod aanvaard.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor de postieve reactie en fijn om te horen dat u het contract heeft aangepast naar aanleiding van het aanbod. We hopen u nog lang van energie te voorzien. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    E.D.
    's-Gravenzande
    MATIG 30 december 2015

    Bij de jaarlijkse eindafrekening, kreeg ik een bedrag terug. Ik heb maanden moeten zeuren, waar dat geld bleef, slecht telefonisch contact, afspraken komen ze niet na

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Vervelend om te lezen dat u ongenoegen ervaart. Ik wil u vriendelijk vragen om uw ongenoegen per e-mail kenbaar te maken op antwoordconsument@energiedirect.nl. Dan kunnen wij kijken of we de ongenoegen weg kunnen nemen.

    Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    BB.
    Geverifieerde klant
    Deventer
    super 29 december 2015

    super eenvoudig en goedkoop ! een groot energie bedrijf had mij uitgenodigd om te testen dat zij de goedkoopste waren...was ik met energie direct toch 6 euro per maand goedkoper uit!! lachen toch??

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor de positieve review. Leuk om te horen dat u bij ons toch goedkoper uit bent. Excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    TevredenKlant
    Groningen
    Niet twijfelen maar overstappen 28 december 2015

    Na klant te zijn geweest bij meerdere leveranciers heb ik eindelijk een leverancier gevonden die waarmaakt wat hij belooft. Duidelijk, overzichtelijk, betrouwbaar en geen omkijken naar. Super!

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve feedback. Uiteraard streven we hier naar en daarom ben ik blij om te lezen dat de overstap en afspraken naar tevredenheid verlopen zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    N van Walem
    Geverifieerde klant
    Amsterdam
    Behoorlijk slecht 28 december 2015

    Administratief een zooitje, klantenservice niet bestaand.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over ons. Ik wil u vriendelijk verzoeken uw klacht te sturen naar antwoordconsument@energiedirect.nl. Dan kunnen wij kijken of we de ongenoegen weg kunnen nemen. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijk groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M.W.V.
    Geverifieerde klant
    Hengelo
    Goed gevoel 24 december 2015

    Vlekkeloze overstap, houdt je goed op de hoogte. Vriendelijke klantenservice.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te lezen dat je overstap goed is verlopen.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Iris
    Geverifieerde klant
    Deventer
    tot volle tevredenheid 22 december 2015

    Wij hebben een jaar -tot onze volle tevredenheid- gebruik gemaakt van Energiedirect. Vanwege onze persoonlijke omstandigheden hebben we daarna moeten overstappen naar een andere energiemaatschappij. Maar als ik naar service, overstapservice en betaalgemak van Energiedirect kijk, weet ik zeker dat we binnen afzienbare termijn weer bij hen terug komen.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. We zien je graag terug als klant. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    niet eens over nadenken! 22 december 2015

    Alles prima totdat je een keer een geschil hebt. Mail wordt niet beantwoord, je wordt niet terug gebeld en je krijgt niemand te spreken die echt iets kan of mag. Vervolgens wel op hele agressieve wijze proberen te incasseren (onterecht), sms'en, bellen, mailen. Beter iets meer betalen voor een eerlijke leverancier.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Vervelend dat u in deze situatie zit. Omdat ik geen gegevens kan zien wil ik u vriendelijk vragen om uw klacht te sturen naar webcare@energiedirect.nl Dan kunnen wij kijken of we de ongenoegen weg kunnen nemen.

    Mijn excuses voor het ongemak en de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 5 van de5 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    sharon
    vlijmen
    klacht 21 december 2015

    Ook ik ben er ingetrapt. Werd gebeld energiedirect. Naar een duur jaar wel interesse in voordelen. Kreeg 300€ korting op eindejaars afrekening en me boete bij de oude energieleverancier werd betaald. En lage tarieven. Oke ik doe mee dacht ik. Helaas boete valt op de mat van me oude leverancier of ik dit even over kon maken. Bel ik energie direct op, nee die krijg u terug op u eindejaarsafrekening. Oke maar wie betaald die nu? Mijn spaarrekening is leeg. Ja helaas niets aan te doen, als ik een mailtje zou sturen en dan is er een kleine kans dat ik hem eerder terug krijg. Ik me mailtje gestuurd wachtend op antwoord. Maar over de 300€ is nergens iets bekend. Wat jammer dat mensen zich namens energiedirect zo mogen ****. Jammer zo aan het einde van het jaar. I.p.v een leuke kerstviering geld sparen voor me boete. Hopelijk komt energiedirect met een oplossing. Dat het toch eerder word gestort op mijn rekening om zo te kunnen betalen. En word er nog iets tegemoet gekomen met de 300€ is beloofd is aan de telefoon. En owja overal word gezegd dit gesprek word opgenomen, het kan wel worden opgenomen maar wat heb je eraan als je vragen heb, en niet meer diegene terug kan worden gevonden?

    Reactie van Energiedirect.nl 11 februari 2016

    Beste Sharon,

    Ik vind het erg jammer om te horen dat je aanmelding zo is gelopen, dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Door technische problemen hebben wij tot op heden nog niet kunnen reageren op je bericht. Echter zie ik dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice en het probleem opgelost is. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

    Met vriendelijke groet,

    Denis

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    G hoeve
    Beek
    Overstappen 21 december 2015

    Ik ben benaderd door energie direct, alleen moest ik meteen kijken op mijn email voor de contracten die hij meteen stuurde. Ik heb zelf nog een contract lopen bij een andere maatschappij en die verloopt pas eind maart.. Ze namen de boete over tot die tijd en ik zelf hoefde daar geen probleem over te maken. Maar is dat ook zo!! Wie heeft hier ervaring in.. Laat me dat even weten.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw review. Mocht u vragen hebben kunt u deze stellen via antwoordconsument@energiedirect.nl. Mijn excuses voor de late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    J. van Haaften
    Geverifieerde klant
    Papendrecht
    Goed 15 december 2015

    Na enig zoeken en vergelijken gekozen voor energie direct met telefonische hulp en overleg met energieleveranciers.

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je review.

    Fijn om te lezen dat energieleveranciers je naar tevredenheid geholpen heeft met je overstap.. Hopelijk is de overstap zelf ook naar verwachting verlopen voor je.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?