Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • JE.
    Elst
    Soepel en overzichtelijk 14 april 2015

    Het overstappen verliep weer prettig en snel! Erg overzichtelijk en geen overtollige informatie!!

    Reactie van Energiedirect.nl 14 april 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review! We zijn blij met je als klant bij energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • angie
    Geverifieerde klant
    's-Gravenhage
    goed geregeld 14 april 2015

    Soepel en netjes is de overstap verlopen. Zonder problemen.

    Reactie van Energiedirect.nl 14 april 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je leuke review! We zijn blij dat je zo tevreden bent.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • W.A.M. van Dreumel
    Geverifieerde klant
    Oss
    Ik ben tevreden 14 april 2015

    Naar mijn mening, vanuit mijn persoonlijke ervaring is Energie-direct een bedrijf dat hun werk goed wil doen en vanuit oprechtheid en behulpzaamheid hun klanten aan zich wil binden. Het aanmelden/overstappen destijds verliep soepel en probleemloos en ik ben tot op de dag van vandaag zeer tevreden. Ik hoop dat zij in toekomst op deze manier door gaan én in deze oneerlijke tijden blijven proberen hun medemens zo goedkoop mogelijk van energie te voorzien...

    Reactie van Energiedirect.nl 14 april 2015

    Beste klant,

    We doen ons uiterste best om iedereen tevreden te houden. Bedankt voor je leuke review! Ook in de toekomst moet het helemaal goed komen.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Melvin
    Vleuten
    Prima 14 april 2015

    Ben nu zo drie maanden klant.

    Overgestapt vanaf Essent.. ( moederbedrijf volgens mij )

    Geen verbruikersmanager helaas meer maar daar staan wat scherpere tariefen tegenover.

    Plus een "energietegoed" einde van de looptijd.

    Overstap volledig via Gaslicht.com en verliep super.

    Communicatie naar mij toe ook goed.

    Tot op heden tevreden..!

    Reactie van Energiedirect.nl 14 april 2015

    Hoi Melvin,

    Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Ik ben blij om te horen dat de hele overstap zo soepel is verlopen.

    Op dit moment hebben we inderdaad nog geen verbruiksmanager, dit kan in toekomst natuurlijk wel nog veranderen:)

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • A.J.R.
    Geverifieerde klant
    's-Hertogenbosch
    Soepel overstappen 13 april 2015

    De overstap van mijn vorige provider naar Energiedirect is zeer soepel verlopen. De communicatie was direct en informatief.

    Reactie van Energiedirect.nl 14 april 2015

    Beste A.J.R.

    Dankjewel voor het plaatsen van deze leuke review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • LK.
    Geverifieerde klant
    Zwolle
    Energiedirect is prima. Energieleveranciers waardeloos. 12 april 2015

    Zelf heb ik nooit problemen gehad met energiedirect.nl. Voor mijn ouders en andere familie heb ik vroeger ook laten overstappen naar energiedirect.nl. Nu ik op kamers zit als student, wist ik al dat ik naar energiedirect.nl ging. De vraag was echter of ik ergens nog een leuke aanbieding of actie kon vinden voor mij als student zijnde. Via Google kwam ik terecht bij Energieleveranciers.nl. Hier zag ik een mooie deal van ongeveer 22 euro pm voor energie. Gezien mijn kamer geen gas heeft en een eenpersoons appartement is, was dit voldoende. Het leek mij goedkoop dus ik had ze nog nagebeld om te vragen voor de zekerheid of het wel klopte. Zij bevestigden dit dus en daarom sloot ik het af. Echter een maand later wanneer ik de rekening kreeg werd dit ineens 40 euro pm. Ik heb hiervoor terug gebeld en ineens konden zij niets meer doen of wisten ze nergens van af en konden ze niets anders doen dan mij doorverwijzen naar energiedirect.nl... Toen heb ik dus Energiedirect gebeld en zij beweerden dat het kwam doordat ze schatten gebaseerd op vorige bewoners. Erg interessant als ik in nieuwbouw woon en de eerste bewoner ben... Na 3 maanden zullen zij herberekening op mijn gebruikerskosten en zal het bedrag aangepast worden...

    Reactie van Energiedirect.nl 13 april 2015

    Beste LK,

    Het komt inderdaad regelmatig voor dat onze voorschotberekening afwijkt van de berekeningen die worden opgesteld voordat je het contract afsluit. Dit komt omdat op deze websites gebruik wordt gemaakt van een verbruik dat je zelf invoert, of anders een gemiddeld verbruik.

    In Mijn.energiedirect.nl kun je zelf je voorschotbedrag aanpassen, of zoals we hebben aangegeven het bedrag door ons laten herberekenen, door na 3 maanden je meterstanden aan ons door te geven. Het is verstandig om dit te doen, omdat bij nieuwbouw de netbeheerder een schatting doet van het energieverbruik van dit adres. Op basis van deze schatting hebben we dus het huidige voorschotbedrag berekend.

    Met vriendelijke groet,

    Rogier

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • rijkieroos
    Geverifieerde klant
    Uitgeest
    snelle overstap 12 april 2015

    snelle probleemloze overstap.

    Reactie van Energiedirect.nl 13 april 2015

    Beste klant,

    Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen. Bedankt voor de positieve review.

    Met vriendelijke groet,

    Rogier

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • I.J.H.M. van Dijk
    Bladel
    Goede energiemaatschappij 9 april 2015

    Ik heb een goede ervaring met energiedirect.nl. Ik heb nooit storingen gehad oid.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 april 2015

    Beste I.J.H.M. van Dijk,

    Goed op te lezen dat je nooit storingen hebt, helaas kunnen wij als jouw energielevercier dit niet veroorzaken of verhelpen, dit is de netbeheerder:)

    Desondanks bedankt voor deze mooie review, ik wens je een fijn weekend!

    Groetjes

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    smit
    incompetente tussenhandelaar van energie 9 april 2015

    Anderhalf jaar geklooi gehad wegens incompetente klantenservice en dito administratie. Die verzint 5 cijferige meterstanden voor mijn geijkte 6 cijferige meter. Na overstap naar een andere firma en een negatief review heb ik eind maart een afsluitend gesprek gehad met een dame van de administratie. Die beloofde mij het uiteindelijk openstaande bedrag van 15 euro kwijt te schelden wegens de bezorgde overlast. Nu - 9 april 2015 - presteren ze het weer om met een deurwaarder te dreigen voor die 15 euro. Blij dat ik daar weg ben. Wat een amateuristische club!!

    Reactie van Energiedirect.nl 10 april 2015

    Beste smit,

    Wat vervelend om te horen dat alles zo gelopen is. Ik zal ervoor zorgen dat de kosten die nu openstaan geannuleerd worden. Dit had mijn collega ook al doorgezet naar de juiste afdeling, helaas is dit niet nog in orde gemaakt. Mijn excuses hiervoor.

    Alle herinneringen die nog volgen hierover kunt u negeren.

    Ik wens u nog een fijn weekend.

    Groet,

    Renske

    Reactie van smit 17 april 2015probleem is opgelost

    Direct na mijn review bij jullie een e-mail van Energiedirect ontvangen. Met excuses als "het is niet goed intern doorgegeven". Inmiddels opgelost, maar het blijft een zwakke broeder door dit probleem meer dan 1 jaar te laten slepen.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • E.J.
    Geverifieerde klant
    Hellendoorn
    Zeer goed 8 april 2015

    De overschrijving is heel soepel verlopen. Alleen nog geen overzicht gekregen wat de maandelijkse afschrijving wordt.

    Reactie van Energiedirect.nl 9 april 2015

    Beste klant,

    Inmiddels is je voorschotbedrag per e-mail bekend gemaakt zie ik. Ik ben blij om te horen dat je de overstap als soepel hebt ervaren. Welkom als klant bij energiedirect.nl!

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • PJ.
    Geverifieerde klant
    Gasselternijveen
    prima 8 april 2015

    overstap verliep vlekkeloos

    Reactie van Energiedirect.nl 9 april 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je positie review en welkom als klant bij energiedirect.nl!

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • polar
    Geverifieerde klant
    Erm
    Perfecte overstap 7 april 2015

    Overstappen naar Energiedirect was een fluitje van een cent.

    Alles was prima georganiseerd, geen enkel probleem met overstappen.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 april 2015

    Bedankt voor uw positieve reactie. We proberen een overstap zo makkelijk mogelijk te maken.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • EJB.
    Geverifieerde klant
    Groningen
    Overstappen was goed te doen, daarna weinig informatie 6 april 2015

    Makkelijk en overzichtelijk uitzoeken welke energieleverancier je graag wil. Vervolgens is overstappen ook een piece-of-cake. Hierna ben je over gestapt en hoor je er maar weinig van, dit kan beter.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 april 2015

    Bedankt voor uw reactie/feedback. Elke mening telt i.v.m. de verbetering van onze service.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • RB ZEFRIN
    Geverifieerde klant
    Ugchelen
    kan nog geen goede beoordeling geven, i.v.m. verblijf in buitenland 5 april 2015

    Kan dat nog niet beoordelen, zie boven, ben vanaf 1 mei 2015 thuis Dit i.v.m. eventueel contact opnemen met mij. Zie wel op computer met internet bankieren dat ik een te hoge rekening heb gekregen!!

    Reactie van Energiedirect.nl 7 april 2015

    kan u een e-mail sturen naar onlineservice@energiedirect.nl en daarbij aangeven wat wij te veel in rekening hebben gebracht? Ik kan u dan verder helpen. Alvast bedankt. Groetjes Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M.W.M.
    Geverifieerde klant
    Voorburg
    Stijlloze actie energiedirect.nl 5 april 2015

    Ik zag een aanbieding van energiedirect.nl. Aangezien mijn contract bij essent binnen een paar maanden afliep had ik interesse. Energiedirect gaf aan dat ze bij de overstap zouden letten op dat je geen boete voor te vroeg opzeggen zou ontvangen. Ik heb mij direct aangemeld voor de overstap. De overstap is door energiedirect.nl 10 dagen te vroeg in gang gezet, waardoor ik 100 euro boete aan essent moest betalen . Ik vind dit echt stijloos van energiedirect. Energiedirect had op zn minst kunnen aangeven dat ik beter nog 10 dagen had kunnen wachten. Ik raad iedereen af om in deze mooie praatjes te geloven. Al met al ben ik er slechter vanaf gekomen.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 april 2015

    Beste M.W.M., We hebben op 05-01-2015 een e-mail verstuurd met daarin de startdatum 22-01-2015. Op dat moment zat u nog in de wettelijke bedenkperiode. Helaas heeft u geen contact opgenomen om de startdatum te wijzigen of de aanvraag te annuleren. Had u wel contact opgenomen dan hadden we kunnen uitleggen dat we de startdatum niet kunnen aanpassen. We wachten maximaal 75 dagen op de einddatum van de vorige leverancier. Dit staat ook in de voorwaarden waar u akkoord mee gaat. Met vriendelijke groet, Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • hK.
    Geverifieerde klant
    Zuidhorn
    overstappen 2 april 2015

    Ik ben nu voor de tweede keer klant geworden bij Energiedirect. Ze hadden een hele goede aanbieding. De overstap ging heel goed. Alles wordt geregeld. Als er iets geregeld of aangepast moet worden dan kun je dat het beste telefonisch doen. Via internet werkt het trager of word je opdracht niet uitgevoerd

    Reactie van Energiedirect.nl 7 april 2015

    Bedankt voor uw feedback! U kunt ook uw vragen stellen via Facebook of Twitter. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie. Groetjes Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A.B. Tuiten
    Grou
    Geld terug?? 1 april 2015

    Energiedirect schrijft keurig netjes het maandbedrag af, maar na het verschijnen van de jaarnota waarbij ik recht heb op een terugbetaling van Euro 385,- storten ze mij het geld niet terug. 1. Op de nota stond: Terugbetaling binnen 6 weken. Dat is al heel lang. 2. Na die 6 weken een mail gestuurd. Binnen 5 werkdagen antwoorden wij u terug, niet dus. 3. Weer een mail gestuurd, geen antwoord. 4. Gebeld met het dure klantennummer van Euro 0,70. Niet normaal toch zo duur? De medewerker kon de vraag niet beantwoorden. Ik verbind u door met de financiële afdeling. Helaas, er is niemand beschikbaar. Dat geloof je toch niet? 5. Weer een mail gestuurd. Ditmaal antwoord: Er is waarschijnlijk een fout gemaakt, u krijgt niets terug!!!!!! Belachelijk toch? Er wordt een onderzoek ingesteld. Geen tijdsindicatie hoe lang dat gaat duren. WAT EEN ZEER KLANTONVRIENDELIJK BEDRIJF. Nooit lid van worden. Ik kan fluiten naar mijn Euro 385,- waar ik gewoon recht op heb. Wie helpt mij? Andries Tuiten De Waring 28 9001 HZ in Grou

    Reactie van Energiedirect.nl 7 april 2015

    Beste heer Tuiten,

    Ik heb uw dossier geraadpleegd. Hieruit blijkt dat we u € 217,70 hebben terug betaald. We zijn bezig om te controleren of dit bedrag hoger moet zijn. Ik wil u vragen ons de tijd te geven het op te lossen. Ik kan helaas nog niet zeggen wanneer we het onderzoek afgerond hebben. Mijn excuses voor het ongemak. We doen ons best het zo spoedig mogelijk op te lossen. Met vriendelijke groet, Shifayz

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Ron H.
    Geverifieerde klant
    Amsterdam
    Goed 29 maart 2015

    Goede maatschappij, alleen bij start wat problemen. Te vroege levering veroorzaakte wat gedoe met vorige leverancier. ( miste de kortingen) Uiteindelijk wel goed opgelost door Energiedirect.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 april 2015

    Beste Ron,

    Bedankt voor je posititieve review. Ik ben blij dat het probleem bij de start van de levering is opgelost.

    Ik wens je nog een hele fijne dag toe!

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    CJI.
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    belachelijk 29 maart 2015

    Ik ben uiteindelijk geen klant geworden, omdat hun €1000,- in vooruit wilde hebben, ondanks dat ik nergens een betalingsachterstand heb. Daar kan en wil ik natuurlijk niet mee akkoord gaan

    Reactie van Energiedirect.nl 1 april 2015

    Beste klant,

    Het klopt dat we in specifieke gevallen een borg van € 1000,- vragen. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je een e-mail toesturen naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Ik wens je nog een fijne dag toe.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J.P. Möller
    Geverifieerde klant
    Nieuw-Vennep
    snel overstappen 29 maart 2015

    Voordelige tarieven en snel overstappen. Prima geregeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 april 2015

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je ons hebt gekozen en zo tevreden bent.

    Ik wens je nog een hele prettige dag toe.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • R.J.C. Hageman
    Zwaag
    overstappen naar andere leverancier. 27 maart 2015

    Ik vraag me af wat voor mensen er bij Energiedirect werken. Ik ben overgestapt en krijg daarna de mededeling dat mijn contract loopt tot 1 april 2015 en dat ik overstap per 2 april 2015. Daar staat dan onder dat ze een boete moeten berekenen omdat ik voortijdig zou zijn overgestapt. Nadat ik een e-mail had gezonden en had aangetoond dat ik dus niet voortijdig ben overgestapt, maar op tijd, krijg ik weer een email waarin staat dat ik dus niet ben overgestapt en dat zij doorgaan met leveren. Dus maar weer een e-mail gestuurd en gezegd dat ik wel ben overgestapt, maar bijtijds. Ik hoop dat ze het nu eens snappen.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 april 2015

    Beste klant,

    Ik heb u zojuist gebeld om bovenstaande te bespreken. Ik hoop dat hiermee de vraag is beantwoord.

    Bedankt voor de periode dat u bij ons klant bent geweest.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Dansberg
    Rotterdam
    Sluit geen contract af bij Energiedirect.nl 27 maart 2015

    Energiedirect gaat slordig en onlogisch om met het afwikkelen van je contract wanneer je overstapt naar een andere energie maatschappij.

    Dit kost je een hoop extra geld. Begin er niet aan!

    Reactie van Energiedirect.nl 28 maart 2015

    Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de overstap.

    Ik wil dit graag bespreken, kun je via een e-mail naar onlineservice@energiedirect.nl je klantgegevens sturen? Dan kunnen we hierover contact opnemen.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Isabelle
    nooit meer energie direct ! 27 maart 2015

    Hallo, gisteren heb ik het bedrag van mijn jaarnota zonder factuur of melding geincasserd gekregen:559€ Ik heb dus geen kans gehad om een betalingsregeling aan te vragen. Bij het bellen van de customer service, kreeg ik te horen dat het mijn schuld als ik geen email had ontvangen, echter ontving ik wel andere emails van hun ! Zij kon mij niet bevestigen dat de email verstuurd was. Daarnaast, liet ze horen dat alle Nederlanders een foto bewaren van hun metenstaand (in dit geval van vorig jaar!) bewaren. Als niet Nederlander, was ik geschroken door de insinuatie. In 2014 had ik het echter wel doorgegeven maar dat is mijn word tegen hun word dus ze hebben gelijk ! omdat ik de fotos van de metenstaand 2014 niet heb bewaard ! Kortom, klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij energie Direct, maar een ding is zeker, de klant heeft nooit gelijk ! Schandalig !

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • MHWA.
    Geverifieerde klant
    Someren
    alles top geregeld, je merkt het niet eens. 27 maart 2015

    goed geregeld met handige persoonlijke online pagina.

    Reactie van Energiedirect.nl 28 maart 2015

    Bedankt voor je mooie review!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • LJ Muszynski
    Geverifieerde klant
    Rotterdam
    super :) 23 maart 2015

    Ik ben erg blij, het kan niet beter provider.

    Reactie van Energiedirect.nl 23 maart 2015

    Beste Muszynski,

    Altijd fijn om te lezen dat onze klanten blij zijn. Dank u wel voor de reactie.

    Groet Tamara

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?