Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    jaycey
    ga NIET voor energie direct 20 juni 2014

    Energie direct heeft een mooi verhaal over lage prijzen,

    Maar je gaat er al snel achter komen dat ze waar ze kunnen rare bedragen gaan vragen. Zo betaal je 25euro extra als je een betalingsregeling wel treffen. Vervolgens word je bestookt met smsjes en mailtjes dat je het bedrag nog niet hebt betaald. Dan moet je zelf weer gaan bellen om duidelijk te maken dat er een brtalingsregeling was. De klantenservice was 2dagen niet bereikbaar,dus dan ben je al een hoop geld kwijt aan belkosten.

    Als je dan door alle commotie een dag te laat het geld op hun rekening staat,krijg je 2weken(!) Later bericht dat de betalingsregeling is gestopt en je nog even 40€ extra moet betalen. Deze berichten krijg je overigens savonds rond 20.00uur als de klantenservice niet meer bereikbaar is.

    Het is dus zeer slecht geregeld met veel communicatiefouten in het bedrijf waar jij als klant de dupe van bent.

    denk dus ook niet dat energie direct goedkoop is, want ze weten hun geld toch wel op een misselijke manier te krijgen.

    Ga voor een professionele energieleverancier!!

    Reactie van Energiedirect.nl 20 juni 2014

    Beste Jaycey,

    Wat vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent.

    Helaas kan ik via deze weg niet je gegevens nakijken. Daarom wil ik je verzoeken een e-mail te sturen met je persoonlijke gegevens naar onlineservice@energiedirect.nl.

    Graag zien wij een reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de5 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Se northolt van den Brink
    Espel
    Teleurstelling 17 juni 2014

    Eerder tevreden klant geweest. Nu weer terug en al veel eigen kosten kwijt. Werd niet duidelijk genoeg meegedacht dat op 16 dagen na mijn overstap boete vrij zou zijn en nu na 4 maanden en 14 dagen kwam ik door omstandigheden pas met de boete rekening. Nu zegt energie direct dat ik dus 14 dagen te laat ben.....dag geld ( heb het ook niet nodig zeker..) ik ga na dit jaar weg. Voel mij niet klantvriendelijk behandeld.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M.W Vervuurt
    Geverifieerde klant
    Alkmaar
    Snel stroom en gas 15 juni 2014

    Nog weinig ervaring met jullie, maar tot nu toe is alles correct verlopen.

    Klein min puntje is dat ik maar voor € 15.00 het maandelijkse bedrag kon verhogen of per keer.

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juni 2014

    Beste M. W. Vervuurt,

    Welkom bij energiedirect.nl! Er zit inderdaad een grens aan het aanpassen van het voorschotbedrag. Dit is omdat het voorschotbedrag anders in een keer heel laag of hoog gezet kan worden. Is het voorschotbedrag inmiddels naar wens?

    Anders kun je een e-mail sturen naar onlinservice@energiedirect.nl. Dan kunnen we dit voor je in orde maken.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • C. J.V.
    Geverifieerde klant
    Sint Philipsland
    Geen enkel probleem! 13 juni 2014

    Ik heb van de overstap totaal niets gemerkt eigenlijk.

    En zo hoort het ook.

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juni 2014

    Beste C.J.V.

    Zo hoort een overstap inderdaad te verlopen, welkom!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JW.
    Geverifieerde klant
    Rijssen
    prima 12 juni 2014

    totaal geruisloos en tot nog toe zonder problemen

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juni 2014

    Beste JW.

    Bedankt voor je review. en natuurlijk welkom bij energiedirect.nl.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JS.
    Geverifieerde klant
    Nieuwlande
    Overstappen is gemakkelijk 12 juni 2014

    Ben onlangs overgestapt naar Energiedirect. Een fluitje van een cent! a) Eerst uitzoeken welke leverancier het goedkoopste is en dan b) gegevens e.d. online invullen en c) de overstap wordt voor je geregeld, je hoeft nergens achteraan. Perfect gedaan Energiedirect!

    Reactie van Energiedirect.nl 16 juni 2014

    Beste JS.

    Bedankt voor je mooie compliment!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    waardeloos 11 juni 2014

    Eesrt allerlei onzinverhalen dan uiteindelijk een goed verhaal dus van alles besproken en niets gezegd aanmaning 25 euro toch betalen!!

    Uiteindelijk betaald wat krijg ik nu weer een mail dat ik moet betalen dit is gebeurd!!!

    Echte waardeloos bedrijf onaardige klantenservice met ondeskundig personeel!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • LFMB.
    Geverifieerde klant
    Sittard
    Overstap energieleverancier 9 juni 2014

    Overstap is zonder problemen verlopen, alleen niet voldoende op de hoogte gehouden in welk stadia de overstap was.

    Van onze oude leverancier geen enkel teken (Essent) om je als jarenlange klant te behouden.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    BS.
    Groningen
    Geen problemen. 7 juni 2014

    Prima leverancier. Het jaartje ervaring heeft mij geen problemen opgeleverd. Nu dat ik bij overstap 25% goedkoper kan bleek Energiedirect toch aardig duur.

    Reactie van Energiedirect.nl 11 juni 2014

    Beste Klant,

    Ik begrijp uit je review dat je de levering bij ons als aardig duur hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog informatie willen verkrijgen voor een aanbod, dan kan je dit aangeven via onlineservice@energiedirect.nl. We zullen je dan een zo scherp mogelijk aanbod doen.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • MLP.
    Amsterdam
    Heel tevreden 5 juni 2014

    Duidelijk, snel, fijne website en leuke actietarieven voor kennismaking

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    m kandemir
    Geverifieerde klant
    Ede
    top!!! 5 juni 2014

    ben dit jaar overgestapt en het ging allemaal prima en goed..

    Ik hoefde niks te doen alles werd geregeld.

    Reactie van Energiedirect.nl 5 juni 2014

    Beste m kandemir,

    Bedankt voor je leuke review.

    Goed om te lezen dat alles zo soepel is verlopen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 6 van de6 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    visser
    Philippine
    contract na 1 jaar bij Energie- Direct 3 juni 2014

    Let op de bijkomende kosten na een 1 jarig contract.

    U word dan vaste klant bij Energie Direct, en weg is uw voordeel.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M.V.
    Geverifieerde klant
    Ulestraten
    Gewoon stroom 2 juni 2014

    Snelle service, vriendelijke medewerkers (telefonisch) en nu hebben we gewoon stroom. Dat klinkt saai en gemiddeld, maar dat is toch wat we willen? Gewoon stroom, zonder gedoe!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • N Pater
    Geverifieerde klant
    Zeist
    Alles in 1x goed geregeld had het niet verwacht 2 juni 2014

    Energie direct is goed ze regelen alles voor je ik ben altijd bang om over te stappen want het gaat meestal niet zoals het moet en ze beloven je van alles, maar hier is het gelijk goed gegaan

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • een nieuwe klant
    Geverifieerde klant
    Leeuwarden
    best goed 1 juni 2014

    de overgang ging goed alleen omdat we zonnepanelen hadden was het nog wel even een gedoe om het juiste bedrag maandelijks in rekening te laten brengen. We hebben 3x gebeld met een 0900 nr.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • H van den Berg
    Geverifieerde klant
    Nijmegen
    Uitstekend 28 mei 2014

    Prima geregeld. Na vergelijking bleek energie direct de goedkoopste voor mij. Overstap was zo geregeld en contract overgang ging zonder problemen. Top!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de5 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    youssef
    eindhoven
    wat een bende bij energie direct 27 mei 2014

    het overstappen heeft energie direct zo slecht geregeld dat ik uiteindelijk een flinke boete kreeg van mijn oude leverancier, energie direct heeft beloofd dat ze de overgan goed zouden regelen en pas in laten gaan als mijn oude contract afloopt.

    en presies dat hebben ze niet gedaan en ze willen de boete niet betalen terwijl ze daar echt schuld aan hebben.

    ik raad mensen echt aan om 2 keer na te denken voor men overstapt naar energie direct.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 4 van de5 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    youssef yahia
    eindhoven
    uitermate slecht 27 mei 2014

    een bedrijf waar klanten aan hun lot worden overgelaten, dingen beloven en uiteindelijk heel veel meer kosten hebben dan zou moeten. niet overstappen naar deze leverancier.

    meest klantonvriendelijke leverancier die ik heb meegemaakt.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • E..I. Daanje
    Geverifieerde klant
    Appingedam
    voldoende 25 mei 2014

    Vriendelijk en correct geholpen,waarbij wijzigingen direct worden doorgevoerd en naar de klant gemaild

    Reactie van Energiedirect.nl 26 mei 2014

    Bedankt voor je mooie review!

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • A.C.B.
    Geverifieerde klant
    Zeijen
    overstappen makkelijk 25 mei 2014

    Het was heel makkelijk om over te stappen.

    Energiedirect regelde alles, je hoefde alleen aan de nieuwe leverancier je meterstanden door te geven

    Reactie van Energiedirect.nl 26 mei 2014

    Zo simpel kan een overstap inderdaad zijn! Bedankt voor je positieve review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Anoniem
    Geverifieerde klant
    Strijen
    Overstappen is makkelijk. 23 mei 2014

    Via Energieleveranciers.nl ben ik zonder problemen overgestapt van NLE naar Energiedirect.nl

    Zeer makkelijk te regelen. zeker wanneer de leveranciers onderling inzage hebben in Contract Einde Register (CER). Begrijp ook niet waarom nog vele mensen twijfelen en bij hun oude vaak duurdere leverancier blijven hangen.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 mei 2014

    Welkom bij energiedirect.nl! Goed om te lezen dat alles zo soepel is verlopen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • P.D.
    Geverifieerde klant
    Horst
    Energiedirect.nl goed 20 mei 2014

    De overstap verliep goed allen vond ik de voorwaarden op het eerste oog nog niet helemaal helder ogen.

    Reactie van Energiedirect.nl 21 mei 2014

    Beste Klant,

    Ik ben blij te horen dat de overstap goed is verlopen. Mocht je nog uitleg willen over de voorwaarden, dan kun je dit in een e-mail aangeven via onlineservice@energiedirect.nl. We nemen dan contact met je op om verdere toelichting te geven.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • TAHMF.
    Geverifieerde klant
    Helmond
    Goede leverancier 19 mei 2014

    Gewoon een goede energieleverancier. Niks gemerkt, geen vertragingen, alles ging goed :) Tevreden klant dus.

    Reactie van Energiedirect.nl 19 mei 2014

    Beste TAHMF,

    Bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden met ons bent.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • H.T.J. Arts
    Geverifieerde klant
    Assendelft
    Geeft gevoel van persoonlijke benadering. Scherpe aanbieding. 17 mei 2014

    Toegankelijk site. Goede vergelijking was mogelijk.

    Geen verborgen bijkomende kosten. Prettig contact. Geen onnodig doorverbinden, door korte lijnen.

    Reactie van Energiedirect.nl 19 mei 2014

    Beste H.T.J. Arts,

    Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je het contact met ons als prettig ervaart en de kosten transparant voor je zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • E.J.N.
    Geverifieerde klant
    Oostvoorne
    Duidelijk en gelijk geregeld. 13 mei 2014

    Energiedirect kwam goed uit de tests qua kosten en aanbieding. Geen fratsen en gewoon een mooi tarief. Ook de klantenservice beviel me goed. Het was helder en het bedrijf kwamen betrokken over.

    Reactie van Energiedirect.nl 14 mei 2014

    Beste klant,

    Hartelijk dank voor je mooie compliment. We zijn blij om te horen dat zowel de tarieven als de service je goed is bevallen.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?