Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Petra Hoebink
    Velp, Gelderland
    Goed totdat je geld terug krijgt dan zeer slechte service 17 september 2014

    Vorig jaar contract afgesloten bij hun en "onlangs" jaar rekening gehad. Blijk dat ik 511,-+een maand termijn die ze er gelijk hebben afgehaald terug krijg. Zover geen probleem. zou het voor de 13e uiterlijk! terug krijgen rond de 5e geloof ik heb ik naar ze gebeld omdat ik het toch wel lang vond duren (een maand) kreeg te horen dat het nu eenmaal zo was en dat ik tot de 13e moet wachten. Prima..wachten dan maar, 13e komt en gaat en geen geld. Aangezien ik onder beheer sta heb ik mijn beheerder gebeld en die heeft contact opgenomen.. tja..het stond vast , beheerder moest een mailtje sturen ...heeft ze gedaan en dus weer bellen , tja meneer weet het niet..raar.. is niet vrijgegeven, ik stuur een notitie vaar de afdeling ..een weekend later bel ik dan maar weer, um tja..niks gezien, geen mail .. uw beheerder moet schriftelijk een brief sturen, mijn beheerder weer bellen naar hun toe. Inderdaad ze kunnen geen mail vinden (al is die wel verzonden en aangekomen. ..) en wat raar dat ze het nog niet betaald hebben .. mail?brief? hoeft niet hoor geeft de medewerker aan. alles is immers al een jaar lang geregistreerd ...tja nou ik ga het in het systeem zetten en we zullen het uitbetalen. Sorry voor de overlast.. hoe lang het duurt... ohh dat duurt nog wel twee weken hoor..tja..kan niet sneller.. Nou mensen, jullie begrijpen wel dat bij Energiedirect je twee dingen krijgt, stroom en frustratie. maar geen geld...dat moet je zo snel mogelijk betalen...

    Reactie van Energiedirect.nl 23 september 2014

    Beste Petra Hoebink,

    Zojuist heb ik een e-mail verstuurd met daarin meer uitleg over de situatie.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • rrfB.
    Winterswijk
    goede ervaring met energiedirect 17 september 2014

    alles liep naar wens bij energiedirect

    Reactie van Energiedirect.nl 22 september 2014

    Beste klant,

    Dat is fijn om te horen. Bedankt voor je positieve berichtje.

    Ik wens je nog een prettige avond toe!

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Aberham de Vries
    Extreem hoog ingeschaald voorschot 16 september 2014

    Abonnement bij Energiedirect afgesloten omdat zij qua prijs en review score als èèn van de betere uit de loting kwamen. Hoe werkt de berekening van je maandelijkse kosten bij Energiedirect? Zij vragen het verbruik van de afgelopen 3 jaar op bij jouw netbeheerder en nemen hier een gemiddelde van. Indien je het hier niet mee eens bent mag je dit bedrag zelf met 10% verlagen. Is dit nog steeds aan de hoge kant dan kunnen ze na 3 maanden verbruik een nieuwe schatting maken en het voorschot herzien. Mijn situatie is dat ik alleen woon in een appartement. De kosten van een normaal huishouden (1 persoon) variëren normaal tussen de 95 euro en 125 euro (excuses als dit een paar euro scheelt) Wat was het berekende voorschot van Energiedirect van iemand in mijn situatie? 220 euro per maand! Na 10% reductie welke ik zelf mag doorvoeren is hier nog 198 euro van over. Extreem hoog! Dit bedrag is ontstaan door het gebruik van de vorige huurders wat natuurlijk helemaal niets met mijn eigen situatie te maken heeft. Na contact met Energiedirect werd mij verteld dat 200+ per maand normaal verbruik is voor 1 persoon en zagen ze geen reden om dit bedrag te verlagen. Na 3 maanden mocht ik terugbellen om het nog eens te proberen. Het fijne is ook dat op het moment dat deze eerste berekening word vrijgegeven de bedenktermijn van 14 dagen al is verstreken en je hier dus niet meer onder uit kunt komen. Misschien is het voor de meeste mensen geen probleem om ongeveer 100 euro extra per maand te betalen voor 3 maanden. In mijn situatie is dit echter veel geld. Mijn ervaring is dus zeer teleurstellend, maar misschien verwacht ik ook wel gewoon te veel. Overstappen lijkt de enige optie, bij leverancier X zou ik voor 96 euro per maand klaar zijn. Dat dit misschien door gebruik hoger uitvalt is natuurlijk mijn eigen verantwoordelijkheid, maar om proactief alvast 100 euro extra te incasseren vind ik buiten proportioneel.

    Reactie van Energiedirect.nl 18 september 2014

    Beste klant,

    Ik begrijp dat je met een collega van me hebt gesproken en niet tevreden bent met het voorschotbedrag wat voor je is vastgesteld. Ik wil graag voor je kijken wat ik voor je kan betekenen.

    Zou je hiervoor je vraag en je klantnummer per e-mail kunnen toesturen naar onlineservice@energiedirect.nl? Ik neem dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    JHMH.
    Thorn
    Zeer goed 15 september 2014

    Energie direct komt volledig na hetgeen ze beloven

    Reactie van Energiedirect.nl 15 september 2014

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve reactie! Ik wens je nog een prettige dag toe.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • n van leest
    Geverifieerde klant
    Barendrecht
    Prima 14 september 2014

    Overzichtelijk

    Reactie van Energiedirect.nl 15 september 2014

    Beste klant,

    Ik begrijp dat je ons overzichtelijk vindt. Ik ben blij dat je positief bent over de levering van energiedirect.nl.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A.J.
    Geverifieerde klant
    Venlo
    Prima leverancier 8 september 2014

    Prima leverancier, in het verleden ook gebruik gemaakt van hun diensten en nooit problemen gehad.

    Reactie van Energiedirect.nl 10 september 2014

    Beste A.J.

    Bedankt voor de mooie review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de4 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.M. Beentjes
    Misleiding 6 september 2014

    Ik had een contract met energiedirect van een jaar voor gas en elektra. In dat contract hebben ze de datum voor elektra later laten ingaan dan de datum van het gas, zodat je bij het beëndigen van het contract je de beloofde bonus voor €164,-voor elektra niet krijgt. Ik vind dit heel misleidend en achterbaks.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 september 2014

    Beste klant,

    Ik kon je helaas telefonisch niet bereiken.

    Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met daarin een voorstel om dit passend op te lossen. Ik hoop dat je daarmee voldoende bent geholpen.

    Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag als reactie op de e-mail.

    Met vriendelijke groet,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    HJK.
    Geverifieerde klant
    Vaassen
    Goed 4 september 2014

    Snelle probleemloze overstap.

    Reactie van Energiedirect.nl 5 september 2014

    Beste HJK,

    Bedankt voor de positieve review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Dirk Oerlemans
    Geverifieerde klant
    Nijmegen
    Prima leverancier 4 september 2014

    Prima leverancier, alles kan ik online zelf regelen via mijn energiedirect.nl. Als ik vragen had was de klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam.

    Reactie van Energiedirect.nl 5 september 2014

    Dankjewel Dirk voor deze mooie review.

    Fijn weekend.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • MK.
    Geverifieerde klant
    Rijswijk
    Super 3 september 2014

    Online formulier ingevuld daarna werd alles voor mij geregeld.Het was super handig tijdens mijn verhuizing. Ik ben tevreden!

    Reactie van Energiedirect.nl 4 september 2014

    Bester MK,

    Bedankt voor je positieve review!

    Ik wens je een fijne dag vandaag.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • anoniem
    Geverifieerde klant
    Groningen
    prima 2 september 2014

    vlot afgesloten.

    Reactie van Energiedirect.nl 3 september 2014

    Beste anoniem,

    Bedankt voor je positieve feedback.

    Gr. Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • j.l.S.
    Geverifieerde klant
    Julianadorp
    prima geregeld 1 september 2014

    Zonder problemen en kosten over gestapt

    Reactie van Energiedirect.nl 1 september 2014

    Beste j.l.S.

    Bedankt voor de positieve review.

    Ik wens je een fijne dag.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • E.M.P.C.P.
    Brunssum
    contract 28 augustus 2014

    Altijd goed behandeld en hun afspraken nagekomen. Helaas dat ze nu niet de beste tarieven voor mij hebben. Wie weet het komend jaar. Doe een tegenbod voor vaste klanten die overstappen.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 september 2014

    Beste E.M.P.C.P.

    Bedankt voor de positieve review. We hopen je in de toekomst opnieuw als klant te mogen verwelkomen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    L Cappel
    Geverifieerde klant
    Nijmegen
    Overstap van Greenchoice naar Energiedirect soepel verlopen 24 augustus 2014

    Ik heb vrij weinig gemerkt van de overstap: het was aanmelden via Energieleveranciers.nl en verder werd alles geregeld.

    Het contract dat Energiedirect me mailde, heb ik direct gecheckt en de tarieven klopte. Dus dat was in orde.

    Ook de eindafrekening van Greenchoice was helemaal juist. Al was er even wat verwarring bij mij, doordat de belastingtarieven waren veranderd. Hierdoor leken de bedragen niet te kloppen, maar ze klopte wel.

    Al met al een soepele overstap. Laten we hopen dat de jaarafrekening van Energiedirect net zo soepel gaat lopen.

    Reactie van Energiedirect.nl 25 augustus 2014

    Beste L Cappel,

    Bedankt voor de positieve review. De fijnste overstap is een soepele overstap:)

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • FAH VAN HELVOORT
    Geverifieerde klant
    Boxtel
    zeer correct 19 augustus 2014

    Alles verloopt volgens afspraaken ik verwacht nog leuke actie.s i.v.m 10 jaar bestaan.

    Reactie van Energiedirect.nl 20 augustus 2014

    Beste FAH van Helvoort,

    Goed om te horen dat alles volgens afspraken verloopt.

    Energiedirect.nl bestaat inmiddels 12 jaar. Als je al 10 jaar klant van ons bent, kunnen we kijken of we je iets leuks kunnen bieden. Je mag dan een e-mail sturen aan onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • MCH Jansen
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    Eenvoudige overstap, maar vervolgtraject niet even duidelijk 19 augustus 2014

    Het was een makkie om over te stappen, maar hoe eea verder zou gaan, was me niet duidelijk. Uiteindelijk contact opgenomen en werd het me uitgelegd.

    Reactie van Energiedirect.nl 20 augustus 2014

    Beste MCH Jansen,

    Fijn om te horen dat je de overstap als eenvoudig hebt ervaren.

    Gelukkig heb je telefonisch meer duidelijkheid gekregen toen je aangaf dat niet alles verder meteen duidelijk zou zijn. We vermelden dit overigens wel zo volledig mogelijk in je contract.

    Als je nog tips over de communicatie omtrent de aanmelding hebt, verneem ik deze graag van je. Je kunt ze mailen aan onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • p menninga
    sneek
    welkomstpremie 19 augustus 2014

    Ook ik had een contract van een jaar die in augustus afliep,ik ben vorig jaar overgestapt omdat mij een welkomstpremie van 300 euro was toegezegd. Maar ook ik kan deze niet terugvinden in de eindafrekening. Ik heb hierover contact gehad met energie direct maar zij zeggen dat hierover niks bij hun bekend is. En omdat het niet in je contract staat heb je dus geen poot om op te staan. Ook ik blijf hier wel een zuur gevoel aan over houden ,ook omdat het juist om de welkomstpremie is dat ik ben overgestapt en niet zozeer om de lage tarieven . groet p menninga

    Reactie van Energiedirect.nl 20 augustus 2014

    Beste P. Menninga,

    Vervelend om te horen dat je geen welkomstpremie hebt ontvangen; ondanks het feit dat je dit wel had verwacht.

    Als de aanmelding via het kanaal is verlopen waar de welkomstpremie is toegezegd, zou deze verrekend moeten worden op de jaarnota.

    Graag kijk ik het voor je na. Ik wil je vragen om een kopie van je bericht samen met je klantnummer en/of postcode en huisnummer te mailen aan onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Vasiliki
    Deurne
    Welkompremie van 340,- euro 18 augustus 2014

    Beste mensen,

    Vorig jaar benaderd door een callcenter, Energiedirect geeft een welkompremie van 340,- euro en dat werd aan met de eindafrekening in mindering gebracht.

    Daar werd in de eindafrekening niet over gerept, had met de klantenservice gebeld en daar werd doodleuk gezegd dat er alleen een 50, - euro korting werd gegeven en dat stond in het contract. De mail die ze daarop stuurden als bewijs heb ik vorig jaar echt niet gekregen, want ik heb al mijn mailtjes nog gewoon in mijn mailbox staan. MENSEN trap er niet in als ze jullie benaderen via een callcenter want ze lichten de mensen gewoon op!

    ik heb de consumentenbond gebeld en die hebben mij als advies gegeven dat ik een aangetekende brief moet sturen!

    Verder ga ik nog informeren of KASSA en RADAR meer klachten heeft gekregen over deze praktijken.

    Reactie van Energiedirect.nl 20 augustus 2014

    Beste Vasiliki,

    Ik heb je bericht gelezen en kijk graag na in hoeverre wij bij het aangaan van het contract iets foutief gecommuniceerd zouden hebben.

    Daarvoor ontvang ik graag je klantnummer en/of postcode en huisnummer, samen met een kopie van je bericht, op onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Angeline
    overstap is (nog) niet goed gegaan 16 augustus 2014

    Vandaag kreeg ik een brief van mijn oude energieleverancier Eon dat ik een boete van 100 euro krijg voor contractbreuk! Contractdatum was 30 september 2014, overstapdatum naar Energiedirect 3 augustus 2014. Ik schrok me een hoedje want ik was er volledig vanuit gegaan dat volgens de orderbevestiging van Prizewize, de overstap naar Energiedirect netjes en ordelijk zou gaan verlopen. Dat staat ook zwart op wit vermeld. Ik zie heel goede recensies op deze site voor Energiedirect en ga er dan ook vanuit dat mijn geval een vergissing is geweest en dat het wordt opgelost. Daarom alvast een positieve 5 sterren.

    Reactie van Energiedirect.nl 20 augustus 2014

    Beste Angeline,

    Vervelend om te horen dat je een boete hebt gekregen door je overstap aan ons.

    In de algemene voorwaarden is opgenomen dat de levering binnen 75 dagen na de aanmelding dient te starten. Graag verneem ik je klantnummer en/of postcode en huisnummer in een e-mail aan onlineservice@energiedirect.nl. Ik kijk dan na hoe de overstap verlopen is qua bepaling van de startdatum.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Reactie van Angeline 29 augustus 2014probleem is opgelost

    Energiedirect.nl heeft in wezen niets verkeerd gedaan en gehandeld volgens hun algemene voorwaarden. Het probleem zit hem in de voorfase, namelijk bij Prizewize, daar is het faliekant mis gegaan. Prizewize heeft drie keer een herinnering gestuurd dat mijn energiecontract tot het einde loopt. Bij de derde keer dacht ik: oke, dat moet ik dan maar doen. En dat is een hele grote en dure fout geweest die mij 200,01 euro heeft gekost. Energiedirect.nl is mij voor 50 euro tegemoet gekomen voor het leed en alle moeite die ik erin heb gestoken om mijn recht te halen, leed dat eigenlijk is veroorzaakt door Prizewize. In de orderbevestiging van Prizewize stond in de voorwaarden van overname wat neerkwam op het volgende: "langer dan 2,5 maand is contractbreuk en direct overstappen, korter dan 2,5 maand is in orde" en wat bleek achteraf Energiedirect rekent in 75 dagen! Dat hoorde ik pas 2 weken terug. Dat betekent dat ik wel precies volgens de regels van Prizewize heb gehandeld, namelijk net binnen de 2,5 maand. Volgens de regels van Energiedirect was ik 2 dagen te vroeg. Dure grap dus. Prizewize geeft geen strobreed toe en zegt letterlijk: mevrouw dat is uw eigen verantwoordelijkheid. En daar mag ik het mee doen. Eon, mijn oude leverancier heeft op 18 juli mijn beloofde welkomstpremie op mijn rekening gestort en heeft dat bedrag een paar dagen terug weer ingenomen. Hoorde bij de boete die ik heb gekregen. Toen ze de welkomstpremie hadden gestort wist ik zeker dat ik het allemaal goed had gedaan...mis dus. Het afgelopen jaar heb ik erg veel bezuinigd op mijn energiegebruik waardoor ik iedere maand teveel had betaald. Dit bedrag krijg ik natuurlijk gewoon terug. Maar het mooie is dat Eon dit beschouwd als een cadeau aan mij! Terwijl iedereen die een beetje na kan denken, weet dat dit een sigaar uit eigen doos is. Het is allemaal zo doorzichtig maar goed weer wat geleerd. En met wie ik in ieder geval wel en geen zaken wil doen.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    Ron Uitterlinden
    Geverifieerde klant
    Milheeze
    betaalbaar! 16 augustus 2014

    Nu vermoedelijk in het zuiden van Nederland nog niet zo bekend,maar blij dat ik jullie vond! denk wel aanrader voor andere mensen die zoeken!

    Reactie van Energiedirect.nl 20 augustus 2014

    Beste Ron,

    Bedankt voor je compliment. We doen er alles aan om je als klant tevreden te houden.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Hans van den Endert
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    heel goed gedaan 15 augustus 2014

    Mijn overstap werd door ed goed geregeld. Ik hoefde niets te doen.

    Reactie van Energiedirect.nl 20 augustus 2014

    Beste Hans,

    Goed om te horen dat je overstap zonder problemen is verlopen. We doen er ook alles aan zodat je bij een overstap aan ons zo min mogelijk zelf hoeft te doen.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    J.H.R. Paulus
    Geverifieerde klant
    Sambeek
    Energiedirect, direct energie. 14 augustus 2014

    Via internetvergelijkingen uiteindelijk gekomen bij Energiedirect. Duidelijke taal en gekozen voor het pakket wat bij mij het beste past. Chronisch (multiple) ziek en dus is de computer het aangewezen middel om zaken te regelen en zeker wanneer je gaat verhuizen. Werd uit balans gebracht door brieven, die mij erop wezen om snel een energieleverancier te nemen, anders zou ik afgesloten worden met de nodige hoge bijkomende kosten. Altijd die dreigende taal, terwijl je een consument bent. Het is toch de toon van de gebezigde taal, die de muziek maakt. Dat moet m.i. anders, heel anders. Niet van Energiedirect overigens. Getracht om versneld energie te krijgen, ging wel maar dan zou ik een zgn. wilsverklaring moeten ondertekenen om afstand te doen van de 14 dagen bedenktijd. Niet aan begonnen, Energiedirect gaf de juiste antwoorden. Nadien werd me een en ander duidelijk en gewoon de 14 dagen bedenktijd laten verlopen. Vanaf dat moment geen problemen, meterstanden doorgegeven en doorgekregen wat mijn maandelijkse voorschotnota zou zijn. En dan heb je officieel energie. Energiedirect: netjes, voorkomend en behulpzaam. de goedkoopste (op dat moment).

    Reactie van Energiedirect.nl 20 augustus 2014

    Beste J.H.R. Paulus,

    Fijn om te horen dat je tevreden bent met de manier waarop wij je aanmelding hebben verwerkt.

    Het klopt dat een wilsverklaring normaal gesproken noodzakelijk is om een aanvraag te bespoedigen als de netbeheerder dreigt met een snelle afsluiting. Je tekent dan voor het afzien van de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. Gelukkig was in jouw geval de spoed niet dusdanig dat dit per se noodzakelijk was.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Bosch
    Geverifieerde klant
    Groningen
    Uitstekende prijsvechter 13 augustus 2014

    Als je niet van papierwerk en gedoe houdt, dan is energiedirect een perfecte keuze. Goede online omgeving voor het regelen van alle energiezaken, maar vooral de prijzen liggen goed in de markt. Ik ben zeer tevreden.

    Reactie van Energiedirect.nl 14 augustus 2014

    Beste Bosch,

    Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat onze website een goede online omgeving voor je is.

    Mocht je ooit vragen hebben over je contract, dan zitten we klaar deze te beantwoorden.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Johan Scholten
    Netjes terug gebeld naar mijn review 12 augustus 2014

    Ik had tijdens mijn 1e review aangegeven dat Ik nu 3 maanden energiedirect heb en op de website nog steeds niet mijn meterstanden zie. Ik bleek ruim 2 maanden bij energiedirect te zitten ;-) Ben vandaag netjes gebeld en men gaf aan dat er e.e.a. inderdaad niet helemaal correct gaat met het registreren/ uitlezen van de meterstanden via de website. Men tracht dit z.s.m. op te lossen. Toch netjes dat er contact gezocht is!!

    Reactie van Energiedirect.nl 14 augustus 2014

    Beste Johan Scholten,

    Bedankt voor je positieve review.

    Ik heb dit doorgegeven aan de collega die je gesproken hebt.

    Mocht je nog andere vragen hebben over je contract, dan zitten wij klaar deze te beantwoorden.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.J.J.L.
    Geverifieerde klant
    Maastricht
    Licht en warmte voor je geld . 12 augustus 2014

    Mijn voorschotbedrag vond ik nogal hoog ingeschat.Maar er was een mogelijkheid om dit bedrag te verminderen. Heb ik gedaan en is goed verwerkt in mijn afschrijvingen. Energiedirect biedt een eenmalige korting van € 130,00 die via de jaarrekening wordt verrekend. Daar verheug ik me nu al op. Zit er dan wederom weer warmpjes bij. Chapeau !

    Reactie van Energiedirect.nl 14 augustus 2014

    Beste H.J.J.L.

    Bedankt voor je positieve review.

    Mocht je ooit vragen hebben over je contract, dan zitten we klaar deze te beantwoorden.

    Ik wens je nog een fijne dag toe.

    Met vriendelijke groet,

    Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?