Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • Anoniem
    Geverifieerde klant
    Strijen
    Overstappen is makkelijk. 23 mei 2014

    Via Energieleveranciers.nl ben ik zonder problemen overgestapt van NLE naar Energiedirect.nl

    Zeer makkelijk te regelen. zeker wanneer de leveranciers onderling inzage hebben in Contract Einde Register (CER). Begrijp ook niet waarom nog vele mensen twijfelen en bij hun oude vaak duurdere leverancier blijven hangen.

    Reactie van Energiedirect.nl 26 mei 2014

    Welkom bij energiedirect.nl! Goed om te lezen dat alles zo soepel is verlopen.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • P.D.
    Geverifieerde klant
    Horst
    Energiedirect.nl goed 20 mei 2014

    De overstap verliep goed allen vond ik de voorwaarden op het eerste oog nog niet helemaal helder ogen.

    Reactie van Energiedirect.nl 21 mei 2014

    Beste Klant,

    Ik ben blij te horen dat de overstap goed is verlopen. Mocht je nog uitleg willen over de voorwaarden, dan kun je dit in een e-mail aangeven via onlineservice@energiedirect.nl. We nemen dan contact met je op om verdere toelichting te geven.

    Groetjes Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • TAHMF.
    Geverifieerde klant
    Helmond
    Goede leverancier 19 mei 2014

    Gewoon een goede energieleverancier. Niks gemerkt, geen vertragingen, alles ging goed :) Tevreden klant dus.

    Reactie van Energiedirect.nl 19 mei 2014

    Beste TAHMF,

    Bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden met ons bent.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • H.T.J. Arts
    Geverifieerde klant
    Assendelft
    Geeft gevoel van persoonlijke benadering. Scherpe aanbieding. 17 mei 2014

    Toegankelijk site. Goede vergelijking was mogelijk.

    Geen verborgen bijkomende kosten. Prettig contact. Geen onnodig doorverbinden, door korte lijnen.

    Reactie van Energiedirect.nl 19 mei 2014

    Beste H.T.J. Arts,

    Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je het contact met ons als prettig ervaart en de kosten transparant voor je zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • E.J.N.
    Geverifieerde klant
    Oostvoorne
    Duidelijk en gelijk geregeld. 13 mei 2014

    Energiedirect kwam goed uit de tests qua kosten en aanbieding. Geen fratsen en gewoon een mooi tarief. Ook de klantenservice beviel me goed. Het was helder en het bedrijf kwamen betrokken over.

    Reactie van Energiedirect.nl 14 mei 2014

    Beste klant,

    Hartelijk dank voor je mooie compliment. We zijn blij om te horen dat zowel de tarieven als de service je goed is bevallen.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • niet
    Geverifieerde klant
    Venlo
    Prima 13 mei 2014

    Tot nu toe tevreden over Energiedirect.nl. Goede prijzen, goede service.

    Reactie van Energiedirect.nl 14 mei 2014

    Beste klant,

    Goed om te horen dat je tot nu toe tevreden over ons bent. We zullen er alles aan doen om je ook in de toekomst tevreden te houden.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    J De Wind
    Geverifieerde klant
    Kootstertille
    Energiedirect 13 mei 2014

    Ik ben in april overgestapt van Eneco naar Energiedirect.

    De ervaring is dat wat ze in de mail zetten niet altijd klopt.

    Met name de voortgang van het proces.

    Zij beloofden dat ik ruim van tevoren een mail zou krijgen die ik nooit heb gekregen.

    Zelf maar gemaild en geen antwoord gekregen.

    Toen maar gebeld ze hadden de mail wel ontvangen maar ze hadden hem niet beantwoord.(Zat wel een week tussen)

    Wat ik ook waardeloos vindt dat ze 10 cent per minuut vragen.

    Maar voor de rest is het goed.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • reviewer
    R.P.K.
    Geverifieerde klant
    Rotterdam
    Prima 11 mei 2014

    Pas half jaar, geen klachten!

    Reactie van Energiedirect.nl 12 mei 2014

    Beste R.P.K.

    Fijn om te zien dat je tevreden bent, bedankt voor het plaatsen van deze review.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    D Sikkema
    Geverifieerde klant
    Drachten
    perfecte site 11 mei 2014

    alles staat goed en overzichtelijk op de site

    Reactie van Energiedirect.nl 12 mei 2014

    Bedankt voor deze review en het mooie compliment over onze website.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Vincent
    Klantenservice energie direct 9 mei 2014

    Klant geworden door een verkoper aan huis welke vertelde dat overstappen kosteloos zou zijn en geregeld wordt door energie direct. Achteraf bleek overstappen toch niet mogelijk en nu een boete gekregen van € 100.

    Klantenservice geeft bij mailen geen gehoor en bij de telefonische klantenservice wordt je ook niet geholpen. Klantenservice zegt alleen; wij zijn niet bij de verkoop aan de deur geweest dus kunnen dit niet beoordelen. Klacht indienen is ook niet mogelijk.

    Ik zou iedereen aanraden niet een contract te tekenen wanneer iemand van energie direct aan de deur komt.

    Reactie van Energiedirect.nl 12 mei 2014

    Beste Vincent,

    Wat vervelend dat je hebt begrepen van de verkoper dat overstappen kosteloos zou zijn.

    Ik wil dit graag voor je nakijken. Wil je je gegevens sturen naar onlineservice@energiedirect.nl?

    Dan nemen we contact met je op.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • s van rietschoten
    Geverifieerde klant
    Wormer
    prima 8 mei 2014

    prima prijzen en geen poesppas precies zoals het hoort te zijn

    Reactie van Energiedirect.nl 9 mei 2014

    Beste S. van Rietschoten,

    Bedankt voor je positieve review.

    Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan zitten wij voor je klaar deze te beantwoorden.

    Groetjes Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • k.S.
    Geverifieerde klant
    Drachten
    Goedkoop en eenvoudig je energie regelen 7 mei 2014

    Eenvoudig via internet me contract afgesloten. Heb een snelle reactie ontvangen met daar in me contract. Kan gegevens snel via internet veranderen . Zoals bijvoorbeeld me maand bedrag wijzigen. Sta dus niet 10 min in de wachtrij om te bellen en me zaakjes te regelen .

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • jvl
    Geverifieerde klant
    Geldrop
    service verlenende energie ldversncier 7 mei 2014

    Duidelijke en persoonlijke site waar je in 1 oogopslag grgrvens vsn je huidige contrsct kunt zien. Makkelijk wijzigingen kunt aanpassen en doorgeven.

    Reactie van Energiedirect.nl 9 mei 2014

    Beste van jvl,

    Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je onze website als positief ervaart.

    Mocht je ooit vragen hebben in de toekomst, dan zitten wij klaar om deze te beantwoorden.

    Groetjes Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • P.G. van HARTINGSVELDT
    Geverifieerde klant
    Schermerhorn
    er moet geld op de plank komen. 7 mei 2014

    Ik merk geen verschil met eerdere engerie leveranciers

    Ik heb geen klachten. Het enige wat energieleveranciers willen is bij hun energie afnemen. De prijs wordt het 1e jr laag gehouden en daarna moet je als consument overstappen. Het gas/stroom blijft het zelfde alleen bij de één betaal je meer als bij de ander. Meer kan ik er niet van maken

    Reactie van Energiedirect.nl 9 mei 2014

    Beste P.G. van Hartingsveldt,

    Wat fijn om te horen dat je geen klachten hebt.

    Wanneer een contract periode is afgelopen, val je automatisch terug op de dan geldende variabele tarieven. Je hebt dan de mogelijkheid je contract te verlengen met een leuke aanbieding. Overstappen is niet altijd noodzakelijk.

    Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je dit altijd aangeven, wij helpen je graag verder.

    Groetjes Wieneke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • BAJS.
    Geverifieerde klant
    Dordrecht
    Tja.... 7 mei 2014

    Na een maand terug over gestapt naar het oude vertrouwde eneco. Was me eens goed gaan verdiepen in energie direct en de recensies waren niet zo best, vooral na afloop van de aanbieding las ik. 1 keer de klantenservice gemaild met een vraag, geen reactie. Daarvan en van de recensies kreeg ik de kriebels, dus toen eneco erg zn best deed om me terug te krijgen als klant heb ik dat snel gedaan. Nu betaal ik misschien wat meer, maar nog nooit gezeur gehad en ze zijn altijd bereikbaar. En voor die zekerheid betaal ik dan maar iets meer.

    Reactie van Energiedirect.nl 8 mei 2014

    Beste BAJS,

    Wat jammer om te horen dat je na de korte periode bij ons weer terug bent gegaan naar Eneco. Wanneer we je nog ergens mee kunnen helpen kun je ons een e-mail sturen naar: onlineservice@energiedirect.nl.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • H.B.
    Geverifieerde klant
    Leidschendam
    matig 6 mei 2014

    Na aanmelding zag ik dat ik geen groene stroom had gekozen. Dat

    wilde ik telefonisch wijzigen dat werd beloofd maar ik kon het niet controleren. Weer gebeld nee het was niet gewijzigd het werd alsnog gedaan. Het was niet mogelijk om te controleren hoe mijn contract er uit zag want die mogelijkheid kwam pas na ingang van het contract. Of mijn bonus per maand wordt verrekend weet ik ook niet het is wel beloofd. Maar ze beloofden al eerder iets wat pas bij een tweede gesprek werd uitgevoerd. Een schriftelijk bewijs krijg je niet.

    Ik vul nu voor de derde maal een enquette in. Je moet blijven herhalen zelfs bij een vragenlijst. Hier ontbreekt weer een verzendtknop. Wie verzint deze werkverschaffing?

    Reactie van Energiedirect.nl 8 mei 2014

    Beste Klant,

    Wat vervelend dat de overstap niet helemaal soepel is verlopen.

    Wil je een e-mail met daarin je klantgegevens sturen naar onlineservice@energiedirect.nl?

    Dan nemen we contact met je op om alles te bespreken en zo snel mogelijk in orde te maken.

    Groetjes Renske

    Reactie van H.B. 20 mei 2014probleem is deels opgelost

    Ze vinden het jammer dat dit gebeurt is. Het feit dat je pas op mijn Energiedirect kunt zien hoe je er contractueel voor staat als het contract van kracht is blijft raar. Je mag het dus pas weten als je niet meer terug kunt.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • R Killesteijn
    Berkel en Rodenrijs
    Prima leverancier 6 mei 2014

    Overgestapt omdat het nu ergens anders weer goedkoper is. Verder nooit problemen gehad met Energiedirect.nl dus een prima leverancier.

    Reactie van Energiedirect.nl 6 mei 2014

    Beste klant,

    Bedankt voor deze review en natuurlijk het mooie compliment.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • S.
    Amersfoort
    Het kan beter 5 mei 2014

    De levering en het opmaken van een contract is snel gedaan en geregeld.

    Alleen de klantenservice is niet altijd goed bereikbaar, hierdoor maak je zelf onnodige kosten als je lang in de wacht hangt met je mobiele telefoon, ook het doorschakelen naar personen zou makkelijker kunnen via een keuzemenu welke al van toepassing is, maar waar schijnbaar nog niet de goede mensen achter zitten.

    Ook het uitbetalen van tegoeden welke je terug ontvangt na een beëindiging van je contract gaat niet altijd even soepel, en daar wordt een datum waarop zij gaan uitkeren ook zonder overleg verschoven. Als jij als consument te laat betaald, krijg je direct een herinnering en/of aanmaning, maar zij mogen wel in gebreken blijven bij het uitbetalen van jouw tegoed?

    Dit wordt met een email notificatie duidelijk gemaakt, waarop jij als consument zijnde niet kan antwoorden. Dit vind ik erg ongepast.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 mei 2014

    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat je ervaring met ons niet helemaal positief is geweest.

    Het klopt dat het de afgelopen maanden erg druk is geweest en je daardoor op bepaalde momenten wat langer in de wacht hebt gestaan. Deze drukte is inmiddels voorbij zodat de gemiddelde wachttijd is afgenomen. Wel blijven er altijd pieken waardoor het op incidentele momenten iets langer dan gebruikelijk kan duren.

    E-mails zijn aan ons te sturen via klantenservice@energiedirect.nl. Bij automatische e-mails gaat een antwoord erop inderdaad naar een noreply-adres'.

    Wanneer je nog concrete vragen hebt waar je mee geholpen wil worden, mag je een e-mail sturen aan onlineservice@energiedirect.nl. Vermeld daarin minimaal je klantnummer en/of postcode en huisnummer.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • W.J.H.M Clemens
    Geverifieerde klant
    Boxtel
    Dat is gemakkelijk 2 mei 2014

    Lang getwijfeld over het overgaan op een andere energieleverancier en nu toch maar gedaan.

    Koste eigenlijk helemaal geen moeite en is probleemloos verlopen

    Prima ,ik hoop dat ik in de toekomst dat zo blijft gaan

    Reactie van Energiedirect.nl 2 mei 2014

    Bedankt voor je positieve review, zulke berichten zijn uiteraard leuk om te lezen.

    Groetjes Mel.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • I.IR.
    Amsterdam
    Top 1 mei 2014

    Elk jaar weer een reminder voor de afloop van mijn contract. Helemaal super!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • AA uit Monster
    Geverifieerde klant
    Monster
    Eerste beoordeling. 1 mei 2014

    Ik heb eigenlijk niet veel kontakt met Energie direct en ga er van uit dat alles goed verloopt .

    Tot op heden geen problemen, maar ik ben nog maar kort bij deze energie leverancier.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 mei 2014

    Bedankt voor je vertrouwen in energiedirect.nl en natuurlijk van harte welkom.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J.H.S.
    Wichmond
    Goed 30 april 2014

    Geen problemen met de aansluiting. Geen overbodige reclame/mail ontvangen

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • HMH.
    Geverifieerde klant
    Zeist
    prima service - nergens omkijken naar gehad! 30 april 2014

    Ik was op zoek naar een nieuwe energieleverancier. Op energiedirect.nl kon ik makkelijk leveranciers vergelijken. De overstap was snel gemaakt (met bedenktijd) en documenten werden snel via mail geleverd. Ik ben tevreden!

    Reactie van Energiedirect.nl 1 mei 2014

    Bedankt voor je positieve review!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M. van der Ham
    Geverifieerde klant
    Wormerveer
    Geruisloze overdracht 30 april 2014

    De overgang van de NLE naar Energiedirect is vrijwel geruisloos verlopen.

    Nette mails met de juiste informatie van Energiedirect en van NLE een duidelijk afschrift van de laatste afrekening.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 mei 2014

    Fijn om te horen dat de overstap geruisloos is verlopen.

    Welkom bij energiedirect.nl!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • lK.
    Geverifieerde klant
    's-Gravenhage
    geen probleem 29 april 2014

    Totaal moeiteloos gegaan, zonder problemen. Ik vind het altijd een enorm gedoe, maar dit was piece of cake...HEERLIJK

    Reactie van Energiedirect.nl 30 april 2014

    Beste Klant,

    Bedankt voor je leuke bericht. Ik ben blij te horen dat je de overstap als heerlijk en gemakkelijk hebt ervaren.

    Groetjes,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?