Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • C. Waleboer
    Geverifieerde klant
    Spijkenisse
    Slechte administratie 8 maart 2016

    Ik betrek al sinds December 2014 gas en electro van EnergieDirekt en niet sinds 3 maanden.

    Reactie van Energiedirect.nl 9 maart 2016

    Beste Klant,

    Het klopt inderdaad dat je al vanaf december 2014 klant bij ons bent. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee:) Ik begrijp echter niet goed wat je bedoelt met je review over ons.

    Zou je via een e-mail naar webcare@energiedirect.nl meer informatie over je review willen sturen?

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • L. van Wijk
    Geverifieerde klant
    Haren Gn
    Prima service 8 maart 2016

    Ik heb zeer goede ervaringen met het aanvragen van de levering via Energiedirect.nl Snel en goed geregeld!

    Reactie van Energiedirect.nl 9 maart 2016

    Dankjewel voor je compliment!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • h m.m el refaei
    Geverifieerde klant
    Leiden
    heelgoed 6 maart 2016

    heel goed gregelt

    Reactie van Energiedirect.nl 8 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. Ik hoop dat je nog naar tevredenheid klant bent van energiedirect.nl

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • NC.
    Geverifieerde klant
    Ermelo
    Onmacht 6 maart 2016

    Na paar mailtjes dat ik geen energie leverancier had nam ik nogmaals een contract met energie direct. Plots had ik 2 contracten op mijn huis en hun namen het 2 jr contract als "waar" aan. Na 1 jr kreeg ik mailtjes dat mijn contract afliep. Toen ik me erin ging verdiepen kwam ik erachter dat ik 2 contracten had. Ik kon er niet vanaf, moest boete betalen en toen ik vroeg om het bandje dat was opgenomen van het telefoongesprek was de opname apparatuur toevallig kapot en kon niet beluisterd worden. Toen ik vroeg om de berekening zou ik na 6 weken teruggebeld worden , wat niet gebeurd is. Hoezo krijg ik van energiedirect mailtjes dat mijn contract afloopt na 1 jr als ik zogenaamd een 2jr contract heb. Terugbellen kan ik, tegen extra hoog tarief en bij de Klachtencommissie reageerden ze ineens wel, maar bleven op hun standpunt staan dat Ik boete moest betalen.... ONMACHT dat is wat ik hierbij voel... hun tegen mij.... en Nee Bedankt, heb de boete betaald en wil ze Nooit Meer.... (duur lesje)

    Reactie van Energiedirect.nl 8 maart 2016

    Beste NC,

    Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over ons. Ik heb in het klantenbestand gekeken en daaruit blijkt dat de klacht al is behandeld helaas niet naar tevredenheid.

    Ik kan hierin ook helaas niets betekenen om de ongenoegen weg te nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • verschrikkelijk ! in alle opzichten ! *****! 4 maart 2016

    ik ben dus voor 1 jaar lid geweest van energie direct ik kreeg een jaar nota nabij de €400 dus die wou ik ook gewoon betalen en wou dat in termijnen doen dus ik alvast een termijn van 175euro gestort voor dat de betlalings termijn was verstreken ! ( is voor mij een heel hoop geld ! ik leef van een uitkeering en moest natuurlijk ook gewoon me maandelijkste termijn betalen van 76 euro overigens alleen voor de electra want mijn gas meter staat uit ! dus nabij de 250 euro overgeboekt van me uitkeering in 1 maand ! vervolgens wordt ik gebeld door een mevrouwtje van het bedrijf die zij dus dat ik alles in 1 keer MOEST voldoen wat ik dus niet kon want ik heb maar een uitkering dus zij zegt oke ik zal een termijn bedrag voor je aanvragen !(HET WAS EEN HEEEL BRUTAAL VROUWTJE !) dus ik zeg oke en ze zegt ik zal even de gegevens erbij pakken ik wordt in de wacht gezet en half uur later zit in nog in de wacht nouw ik opgehangen ik denk ze zal het wel geregeld hebben dan !

    maar neej volgende dag kreeg ik meteen weer een mail van deze *** praktijk met het bedrag wat er open stond plus 25 euro herinderings kosten en het moest weer in 1 keer betaald worden ! uiteindelijk ik weer contact gezocht met hun en neej ik kreeg met geen enne mogelijkheid op een termijnbedrag of kwijtschelding van me 25 euro herinderings kosten ! toen heb ik dus die zelfdemaand nog een aanbetaling gedaan van 125 euro dus 300 ingelost toen ik dat deed kreeg ik weer een mail dat het bedrag van de herinderring dus nu een 40 euro is geworden ! waar ik het all helemaal niet mee eens was heel vaak gebeld met geen een mogelijkheid met die **** wat af te spreken neej meneer u moet gewoon betalen en heel snell !! alsof je tegen een muur oploopt zo is dat praten met die mensen (heb wel de gesprekken opgenomen ! want dit is egt niet normaal hoe hun dit afhandelen ! voor als eigen bescherming ) ben nu heel blij dat ik van deze maatschapij nu af ben gekomen alles betaald en snell overgestapt want met zulke mensen wil ik nix te maken hebben !

    DUS EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2 ! NOOIT MET DEZE ENERGIE **** MAATSCHAPij IN ZEE GAAN ZE PROBEREN JE ALLEEN MAAR EXTRA KOSTEN IN REKENING TE BRENGEN EN JE KAAL TE PLUKKEN ! ZEKER ALS JE ALS JE OP EEN UITKEERING ZIT EN HET NIET IN 1 KEER KAN AFLOSSEN ZOEK DAN EEN EERLIJKE MAATSCHAPij WANT DEZE BRENGT JE GRAAG IN NOG MEER PROBLEMEN !!

    Reactie van Energiedirect.nl 4 maart 2016

    Beste heer,

    Ik vind het jammer om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met energiedirect.nl. Graag wil ik uitzoeken wat er gebeurd is om zo de juiste acties uit te zetten zodat dit niet meer voorkomt. Ik zie helaas geen gegevens staan, dus zou ik je vriendelijk willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@energiedirect.nl, samen met je vraag/situatie en je postcode en huisnummer.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M.W.B.
    Geverifieerde klant
    Heemskerk
    prima 3 maart 2016

    probleemloos nieuw contract, met bonus, na afloop van vorig contract. Leverantie van zowel electra als gas werd niet onderbroken. Betaling verloopt eveneens zonder problemen(automatisch).

    Reactie van Energiedirect.nl 4 maart 2016

    Beste klant,

    Fijn om te lezen dat de verlenging van het contract goed is verlopen. Bedankt voor je positieve feedback.

    Met vriendelijke groet,

    Ron

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • T.J.M. van de Pol
    Geverifieerde klant
    Goirle
    prima 2 maart 2016

    de overstap van essent naar Energiedirect is zonder problemen verlopen

    Reactie van Energiedirect.nl 3 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de overstap zonder problemen is gelukt.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • h Neggers
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    Goed 2 maart 2016

    Een goed contact, word goed en professioneel opgenomen en afgehandeld. Mvg Henry

    Reactie van Energiedirect.nl 3 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. Ik hoop dat u lang naar tevredenheid klant van ons blijft.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Laetitia
    Geverifieerde klant
    Ede
    prima 2 maart 2016

    Ik ben al een paar jaar klant, nooit problemen gehad. Alles kan online geregeld worden, en de jaarlijkse energieafrekening wordt snel afgehandeld, inclusief de terugbetaling. Als mijn verbruik lager is wordt het voorschotbedrag automatisch ook verlaagd, ik hoef er niet om te vragen. Ik kreeg via de site Energieleveranciers zelfs een leuke premie in het vooruitzicht als ik klant zou blijven.

    Reactie van Energiedirect.nl 3 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. We hopen dat u nog lang naar tevredenheid klant van ons blijft.

    Met vriendelijk groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • H.D. Valeton
    Geverifieerde klant
    Oude Pekela
    Uitstekend 2 maart 2016

    Een objectieve onafhankelijke energie vergelijker die een heldere en overzichtelijke weergave van leveranciers aanbiedt. Duidelijke uitleg en zeer gebruiksvriendelijke omgeving.

    Reactie van Energiedirect.nl 3 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u via deze gebruiksvriendelijke vergelijkings website een contract met ons hebt afgesloten.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • S.Y.C. Parr-Riphagen
    Geverifieerde klant
    Best
    tevreden 1 maart 2016

    Goede klantenservice, aanpassen en vernieuwen van contract was met 1 telefoontje geregeld. Duidelijke offerte, goede tarieven. Per 1 januari prijsaanpassing naar beneden op initiatief van EnergieDirect doorgevoerd. Ik ben nu bijna 3 jaar klant en ben erg tevreden; ik kan het je aanbevelen!

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. We hopen u nog lang te mogen voorzien van energie. En mocht u ooit vragen hebben kunt u uiteraard bij ons terecht.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J. de Lange
    Geverifieerde klant
    Harderwijk
    slechte communicatie 29 februari 2016

    Kreeg geen nieuwe contract. Nadat ik zelf een mail gestuurd had werd er door Energiedirect contact gezocht. Na een discussie kreeg ik toch een contract toegezonden. Pas na 6 weken was het bevestigd!

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat u niet direct het contract toegestuurd hebt gekregen. Normaal is dit een automatisch proces. Mijn excuses voor het ongemak.

    Mocht u nog vragen hebben verzoek ik u dit per e-mail te sturen naar antwoordconsumentservice@energiedirect.nl. Dit in verband met geen contactgegevens op de website.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Reactie van J. de Lange 9 maart 2016probleem is opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    A Huizenga
    Geverifieerde klant
    Harlingen
    Goed maar ook minpuntjes 28 februari 2016

    Ik was als klant best tevreden, had ook geen behoefte om na het jaarcontract over te stappen naar een andere leverancier. Ik kreeg veel aanbiedingen en heb toen een mail verzonden naar energiedirect met de vraag wat zij te bieden hadden. Nooit en dan ook nooit antwoord gekregen op mijn mail. Heb toen een mail verzonden dat ze een goede tevreden klant lieten lopen en dat ik ging overstappen omdat ik geen antwoord heb gekregen. Het klantencontact is voor verbetering vatbaar en ver beneden pijl.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 februari 2016

    Beste meneer Huizinga,

    Vervelend om te horen dat u geen aanbod meer van ons hebt ontvangen. Dit is natuurlijk hartstikke zonde, wij willen uiteraard geen klanten verliezen door eigen fouten. Ik zal deze feedback zeker meenemen om dergelijke miscommunicatie te voorkomen. Bedankt voor deze terugkoppeling.

    Met vriendelijke groet,

    Michael

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.J.K.
    Geverifieerde klant
    Breda
    Alles in orde 28 februari 2016

    Na 1 jaar Energiedirect.nl vanwege de beste tarieven verlengd. Ik was benieuwd naar de afrekening van het eerste jaar. Kort na opgave van de meterstanden volgde de afrekening. Snel en foutloos. De keuze om te verlengen was dus terecht vanwege uitsluitend positieve ervaringen.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. We hopen dat wij je nog lang mogen voorzien van energie.

    Groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • HAGD.
    Geverifieerde klant
    Erp
    goed 28 februari 2016

    de overstap ging snel en goed. heb er niets van gemerkt.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. Fijn dat de overstap soepel is verlopen.

    Groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • n.j.H.
    Geverifieerde klant
    Enschede
    Interessante aanbiedingen en probleemloos overstappen 27 februari 2016

    Ik heb wel eens de aanbiedingen van energiecontract deurverkopers vergeleken met mijn voormalige energie aanbieder. Bleek allemaal lood om oud ijzer, minimale verschillen op de maandelijkse factuur. Daarbij zag ik op tegen de mogelijke problemen bij het overstappen en het direct moeten beslissen onder druk van een verkoper. Daarom jarenlang bij dezelfde energieleverancier gebleven, niet wetende hoeveel geld ik jaarlijks liet liggen. Totdat ik via vrienden hoorde dat je via energieleveranciers.nl zonder problemen kan overstappen naar andere energie aanbieders, met daarbij ook nog zeer interessante welkomstbonussen. En uiteraard zonder druk van een verkoper. Alles zeer correct verlopen, maandelijks tarief ongeveer gelijk aan vorige aanbieder maar wel een 200+ euro welkomstbonus :) na een jaar een mail ontvangen van energieleveranciers.nl dat ik mijn contract beter opnieuw kan afsluiten ipv door laten lopen, eind december zal ik mijn 2e bonus ontvangen :D Echt top!

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. leuk om te horen dat je via energieleveranciers.nl een mooi aanbod hebt gekregen.

    Groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Dick Mink
    De stroom is goed maar de service belabberd 25 februari 2016

    Direct energie Misschien herkent u dit, misschien ook niet, maar dan weet u na het lezen dat het kan gebeuren. Vanuit oogmerk duurzaamheid hebben wij maart 2015 zonnepanelen op ons dak laten monteren met een capaciteit voor op te wekken stroom ongeveer gelijk aan ons verbruik. Direct na installatie vroeg ik onze leverancier van elektriciteit om het voorschot bedrag op nul te stellen. De reden hiervoor is eenvoudig: de optelsom van vaste kosten voor levering en netwerkbeheer (circa € 240) blijven onder de negatieve energieheffing (circa € 318 retour). Dit betekent dat als per saldo geen stroom wordt afgenomen, de leverancier geld terug moet betalen aan de klant. Nu de werkelijkheid: 1) Het systeem van onze leverancier kon niet op nul voorschot worden gezet en bleef steken op €1 per maand. Dat bedrag werd niet maandelijks geïncasseerd, maar bij de jaarnota afgerekend. Toch moest ik op de factuur lezen dat ik € 3 per maand aan administratiekosten moest betalen vanwege ‘handmatige facturatie’. Wat onzin is want de machtiging om automatisch te incasseren werd niet gebruikt, maar was wel beschikbaar. Bovenal had ik telefonisch en schriftelijk verzocht om geen voorschot meer te hoeven betalen en ook onderbouwd waarom. De noodzaak om maandelijks iets af te rekenen kwam uitsluitend voort uit een knullig werkend systeem van mijn leverancier. 2) De jaarnota welke ik in januari 2016 ontving bracht niet de verwachte teruggave, maar een schrikbarend bedrag van bijna € 2.000 te betalen! Blijkt dat er bij het verwerken van mijn meterstanden een nulletje was verschoven. Nu kan dat gebeuren, maar omdat mijn leverancier contracthouder is met de netwerkbeheerder, mocht ik verwachten dat die dit zou oplossen met de netwerkbeheerder a.d.h.v. door mij verstrekte foto’s met de werkelijke meterstanden. Dit werd gewoonweg geweigerd, ze deden niets, en ik mocht het zelf gaan oplossen. Uit het contact met mijn netwerkbeheerder bleek dat die een speciale afdeling heeft waar energieleveranciers met dit soort problemen terecht kunnen. Ik mijn geval was de netwerkbeheerder gelukkig bereid de omgekeerde weg te volgen. Dus zij stuurden via hun speciale afdeling mijn foto’s door aan de facturatie afdeling van mijn leverancier en pas toen ontving ik een gecorrigeerde factuur. Een slecht staaltje service van de service afdeling van mijn leverancier. Kennelijk ben ik als duurzame klant niet gewenst bij mijn weinig duurzame leverancier. Ik voel mij heel slecht behandeld, eigenlijk weggepest en de energie die ik van ze kreeg dreef mij direct dit stuk te openbaren. Als u wilt weten is dit waar gebeurd, dan kan ik u zweren dat het bovenstaande een echte ervaring weergeeft. En als u wilt weten welke leverancier het betreft, dan kan ik u verklappen dat het EnergieDirect betreft. Ten slotte kan ik u melden dat wij inmiddels zijn overgestapt naar een andere leverancier en nooit meer klant van EnergieDirect zullen worden. En u bent nu gewaarschuwd.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • A.M. Aukes
    Geverifieerde klant
    Appingedam
    Een keus maken is slechts een klik op de goedkoopste. 25 februari 2016

    Energielevering is gegarandeerd bij alle energiebedrijven; en dat geldt ook voor Energiedirect.nl. Echter wijzigen aanbieders tegen het eind van het jaar het tarief. Hierdoor kan voor het maken van een overeenkomst nimmer met zekerheid gesteld worden dat de aangeboden tarieven in het nieuwe jaar voordeliger zijn. Ook mijn overstap hield daar rekening mee. Zodoende was het jaarlijks wisselen naar een aanbieder altijd de goedkoopste die de levering kreeg. En viel voor de levering om de energie dit jaar te leveren de keus op Energiedirect.nl.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 februari 2016

    Beste klant,

    Fijn om te horen dat wij als goedkoopste naar voren zijn gekomen en dat u voor ons heeft gekozen als energieleverancier. Mocht u nog ergens vragen over hebben, dan helpen we u graag.

    Met vriendelijke groet,

    Michael

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M.G.K.
    Geverifieerde klant
    Weert
    TOP! 25 februari 2016

    Alles soepel en netjes verlopen.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 februari 2016

    Beste M.G.K.,

    Fijn om te horen dat alles netjes en soepel is verlopen. Als we u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag van u.

    Met vriendelijke groet,

    Michael

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • R Goedhart
    Geverifieerde klant
    Hoogvliet Rotterdam
    enrgiedirect? Goed uitkijken 25 februari 2016

    EnergieDirect lokt klanten met lage tarieven binnen. Vervolgens komen ze na een paar weken met het bericht dat het maandbedrag niet klopt en adviseren ze je ineens veel meer te betalen. Wat mij betreft niet mee in zee gaan.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 februari 2016

    Beste meneer Goedhart,

    Wij bieden als energieleverancier inderdaad lage tarieven aan. Deze veranderen echter niet na een aantal maanden. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van het verbruik dat plaatsvindt. Kunt u ons een e-mail sturen met de meterstanden van dit moment met het verzoek een herberekening uit te voeren? Dan kunnen wij beter beoordelen waar een eventuele stijging vandaan komt.

    Met vriendelijke groet,

    Michael

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    J.C.A.G.
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    Goed 24 februari 2016

    Geen enkel probleem gehad bij de overstap. Alles is naar wens gegaan, heb sms ontvangen bij de start van de energie levering.

    Reactie van Energiedirect.nl 25 februari 2016

    Beste Klant,

    Welkom! Fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen bij de overstap:)

    Groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Corien
    Geverifieerde klant
    Ede
    Probleemloze overstap, maar ga ze niet bellen 24 februari 2016

    Energiedirect.nl kwam voor mij als voordeligste uit de bus,

    dus mijn keuze was snel gemaakt. overstap liep probleemloos.

    Toevallig net een vriendin gesproken die ook klant is bij Energiedirect.nl en zij deed mij het verslag van een torenhoge telefoonrekening ( ruim 50 euro voor het klantenservicenummer) die ze ontving na het stellen van een aantal vragen bij Energiedirect.nl.

    Nog vreemder was dat de klantenservice niet begreep hoe dit kon,

    maar dit wordt uitgezocht.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Hoi Corien,

    Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wel vervelend om te horen dat je vriendin zulke hoge telefoonkosten heeft gekregen voor ons telefoonnummer. Dit kost namelijk 70 cent per gesprek plus je eigen belkosten. Zou je haar willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@energiedirect.nl? Dan gaan we meteen voor haar aan de slag!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    f.m.P.
    Geverifieerde klant
    Landgraaf
    Fluitje van een cent 22 februari 2016

    Na het kenbaar maken van het overstappen heb ik alleen maar hoeven afwachten. Alles liep gesmeerd en functioneert tot grote tevredenheid.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Dankjewel voor deze positieve review!

    Groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A Zawodny
    Geverifieerde klant
    Den Dungen
    AZ 22 februari 2016

    Ik ben zeer tevreden!

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, dat gaan we zo houden natuurlijk!

    Groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M Bouma
    Geverifieerde klant
    Maarssen
    " Goede waar behoeft geen krans" 21 februari 2016

    Aan andere energie aanbiedingen mee gedaan via onder andere eigen huis. Allemaal redelijke aanbiedingen, maar voor mij niet voldoende. Energie Direct stond daar niet eens bij. Zelf maar op zoek gegaan, met Energie Direct als beste resultaat. Verreweg de goedkoopste. En overstappen zonder problemen. Goeie deal!!

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Beste M Bouma,

    Goed om te lezen dat de overstap zo soepel is verlopen:) Bedankt voor het mooie cijfer!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?