Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • R Killesteijn
    Berkel en Rodenrijs
    Prima leverancier 6 mei 2014

    Overgestapt omdat het nu ergens anders weer goedkoper is. Verder nooit problemen gehad met Energiedirect.nl dus een prima leverancier.

    Reactie van Energiedirect.nl 6 mei 2014

    Beste klant,

    Bedankt voor deze review en natuurlijk het mooie compliment.

    Groet,

    Hielke

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • S.
    Amersfoort
    Het kan beter 5 mei 2014

    De levering en het opmaken van een contract is snel gedaan en geregeld.

    Alleen de klantenservice is niet altijd goed bereikbaar, hierdoor maak je zelf onnodige kosten als je lang in de wacht hangt met je mobiele telefoon, ook het doorschakelen naar personen zou makkelijker kunnen via een keuzemenu welke al van toepassing is, maar waar schijnbaar nog niet de goede mensen achter zitten.

    Ook het uitbetalen van tegoeden welke je terug ontvangt na een beëindiging van je contract gaat niet altijd even soepel, en daar wordt een datum waarop zij gaan uitkeren ook zonder overleg verschoven. Als jij als consument te laat betaald, krijg je direct een herinnering en/of aanmaning, maar zij mogen wel in gebreken blijven bij het uitbetalen van jouw tegoed?

    Dit wordt met een email notificatie duidelijk gemaakt, waarop jij als consument zijnde niet kan antwoorden. Dit vind ik erg ongepast.

    Reactie van Energiedirect.nl 7 mei 2014

    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat je ervaring met ons niet helemaal positief is geweest.

    Het klopt dat het de afgelopen maanden erg druk is geweest en je daardoor op bepaalde momenten wat langer in de wacht hebt gestaan. Deze drukte is inmiddels voorbij zodat de gemiddelde wachttijd is afgenomen. Wel blijven er altijd pieken waardoor het op incidentele momenten iets langer dan gebruikelijk kan duren.

    E-mails zijn aan ons te sturen via klantenservice@energiedirect.nl. Bij automatische e-mails gaat een antwoord erop inderdaad naar een noreply-adres'.

    Wanneer je nog concrete vragen hebt waar je mee geholpen wil worden, mag je een e-mail sturen aan onlineservice@energiedirect.nl. Vermeld daarin minimaal je klantnummer en/of postcode en huisnummer.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • W.J.H.M Clemens
    Geverifieerde klant
    Boxtel
    Dat is gemakkelijk 2 mei 2014

    Lang getwijfeld over het overgaan op een andere energieleverancier en nu toch maar gedaan.

    Koste eigenlijk helemaal geen moeite en is probleemloos verlopen

    Prima ,ik hoop dat ik in de toekomst dat zo blijft gaan

    Reactie van Energiedirect.nl 2 mei 2014

    Bedankt voor je positieve review, zulke berichten zijn uiteraard leuk om te lezen.

    Groetjes Mel.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • I.IR.
    Amsterdam
    Top 1 mei 2014

    Elk jaar weer een reminder voor de afloop van mijn contract. Helemaal super!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • AA uit Monster
    Geverifieerde klant
    Monster
    Eerste beoordeling. 1 mei 2014

    Ik heb eigenlijk niet veel kontakt met Energie direct en ga er van uit dat alles goed verloopt .

    Tot op heden geen problemen, maar ik ben nog maar kort bij deze energie leverancier.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 mei 2014

    Bedankt voor je vertrouwen in energiedirect.nl en natuurlijk van harte welkom.

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J.H.S.
    Wichmond
    Goed 30 april 2014

    Geen problemen met de aansluiting. Geen overbodige reclame/mail ontvangen

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • HMH.
    Geverifieerde klant
    Zeist
    prima service - nergens omkijken naar gehad! 30 april 2014

    Ik was op zoek naar een nieuwe energieleverancier. Op energiedirect.nl kon ik makkelijk leveranciers vergelijken. De overstap was snel gemaakt (met bedenktijd) en documenten werden snel via mail geleverd. Ik ben tevreden!

    Reactie van Energiedirect.nl 1 mei 2014

    Bedankt voor je positieve review!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M. van der Ham
    Geverifieerde klant
    Wormerveer
    Geruisloze overdracht 30 april 2014

    De overgang van de NLE naar Energiedirect is vrijwel geruisloos verlopen.

    Nette mails met de juiste informatie van Energiedirect en van NLE een duidelijk afschrift van de laatste afrekening.

    Reactie van Energiedirect.nl 1 mei 2014

    Fijn om te horen dat de overstap geruisloos is verlopen.

    Welkom bij energiedirect.nl!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • lK.
    Geverifieerde klant
    's-Gravenhage
    geen probleem 29 april 2014

    Totaal moeiteloos gegaan, zonder problemen. Ik vind het altijd een enorm gedoe, maar dit was piece of cake...HEERLIJK

    Reactie van Energiedirect.nl 30 april 2014

    Beste Klant,

    Bedankt voor je leuke bericht. Ik ben blij te horen dat je de overstap als heerlijk en gemakkelijk hebt ervaren.

    Groetjes,

    Ilse

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JH.
    Geverifieerde klant
    Katwijk
    Eerste ervaringen 29 april 2014

    Overstappen gaat probleemloos, klantenservice is goed

    Reactie van Energiedirect.nl 29 april 2014

    Bedankt voor dit leuke compliment!

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J.M.M.B.
    Geverifieerde klant
    Cuijk
    Overstappen 29 april 2014

    Leveringsvoorwaarden waren duidelijk omschreven en via de mail werden we telkens op de hoogte gesteld over onze toekomstige overstap. Dit gaf een vertrouwd gevoel en tot nu toe hebben we nog geen problemen ervaren.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 april 2014

    Bedankt voor je positieve review.

    Goed om te horen dat alles tot nu toe goed is verlopen en je er een vertrouwd gevoel bij hebt.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J.H.G. Cleber
    Geverifieerde klant
    Bunde
    O,K 28 april 2014

    Ik kan bijna geen mening geven omdat ik pas van 11 -4-14 ben aangesloten, dus kan ik geen mening geven.

    Voor wat betreft de overgang is alles correct en heb ik geen lasten ondervonden bij de overname.

    Gr Jean Cleber.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 april 2014

    Dankjewel voor je review.

    We zijn altijd erg blij met berichten, tips en suggesties van onze (toekomstige) klanten.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • VMJ.
    Geverifieerde klant
    Delft
    Tevreden klant 27 april 2014

    Ik ben best tevreden hoe makkelijk het overstappen van de eine levenrancier naar de andere gemaakt wordt. Bovendien is de site mooi overzichtelijk gehouden, waardoor je makkelijk de prijzen maar ook de duurzaamheit van de energie kunt zien.

    Alleen hopen, dat de vergeijkingen ook echt onafhankelijk en objectief door Energieleveranciers.nl gedaan zijn.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 april 2014

    Fijn om te horen dat de overstap zo makkelijk is verlopen. Bedankt voor je review.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Eppink
    Geverifieerde klant
    Almelo
    Overstappen was wel heel simpel 27 april 2014

    Ik twijfelde in het begin of hun wel onafhankelijk waren. Maar naar wat onderzoek te doen kwam ik er achter dat energie direct wel degelijk de voordeligste keuze was voor mij. Over stappen was zo geregeld. Volgend jaar mogen ze me weer helpen met overstappen!

    Reactie van Energiedirect.nl 29 april 2014

    Bedankt voor je positieve review.

    Goed om te lezen dat de overstap zo geregeld was en natuurlijk fijn dat je nu een voordelige keuze hebt gemaakt.

    Met vriendelijke goet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Jan
    valkuil 25 april 2014

    Na enige vergelijkingssites bezocht te hebben uitgekomen bij energiedirect.nl (ED). Na aanmelden binnen korte tijd een mail met daarachter geplakt de hele "mik mak "aan info, contract etc. allemaal keurig en snel.

    Alleen de ingangsdatum van mijn contract klopte niet. Dat zou mij geld gaan kosten bij mijn huidige leverancier. (contractbreuk en missen van vaste klantenkorting) .

    Gemaild naar ED, geen reactie, gebeld (onnodig kosten) en aangegeven dat ED niet via hun eigen overstapplan te werk was gegaan. (ik was binnen gestelde 75 dagen trouwens).

    En gemeld dat ED blijkbaar geen informatie opgevraagd had over de einddatum contract bij mijn huidige leverancier en zelf een overstapdatum bepaalt.

    De telefoniste gaf aan dat ED in de landelijke database geen einddatum heeft kunnen vinden, huidige energieleverancier zou mij niet aangemeld hebben.

    Mijn huidige leverancier gebeld die zegt bij monde van de telefoniste vreemd wij melden wel aan! ED zegt telefonisch toe nieuwe ingangsdatum in te voeren. Ik vraag om een bevestiging van de nieuwe datum via de mail maar na een week nog geen reactie.

    Zelf datum aanpassen via de site en via inlog gegevens lukt niet. Tussentijds ben ik wel gebeld door een callcenter klantenservice ED -denk ik- , hoe ik de overstap heb ervaren. U begrijpt het al , aangegeven dat ik het tot op heden klantonvriendelijk vindt.

    Maar ik zal wachten op reactie want 2e paasdag zit er tussen dus je moet ED wel de gelegenheid geven te reageren. Maar vandaag 12 dagen na aanmelden telefonisch gemeld dat ik geen gebruik maak van het contract en op zoek ga een ander mogelijk iets klantvriendelijker leverancier.

    Voor wie dit aangaat misschien heeft U er iets aan !!

    Reactie van Energiedirect.nl 28 april 2014

    Beste Jan,

    Bedankt voor de review.

    In onze administratie zie ik inderdaad dat er eerder contact is geweest over de startdatum van het contract.

    Mijn collega heeft een aansturing gemaakt om de startdatum aan te passen naar 1 juni(zoals ook de einddatum van het contract bij de huidige leverancier is).

    De afdeling die uiteindelijk de startdatum heeft aangepast heeft niet doorgekregen dat na de aanpassing een bevestiging per e-mail gewenst was. Vandaar dat deze ook niet is verzonden.

    Ik vind het jammer dat de aanmelding hierdoor geannuleerd is maar heb hier natuurlijk wel begrip voor.

    Met vriendelijke groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    John
    Apeldoorn
    Beoordeling EnergieDirect 23 april 2014

    Goede service. Maar geen voortzetting van de collectieve aanbieding. EnergieDirect geeft aan niet meer deel te nemen aan de diverse collectieve aanbiedingen en kan daarom geen scherpe prijs meer bieden.

    Reactie van Energiedirect.nl 23 april 2014

    Beste klant,

    Fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren.

    Ik vind het wel jammer om te horen dat je aangeeft dat we geen scherpe prijs meer kunnen bieden. Het klopt dat we op dit moment onze focus niet op collectieve aanbiedingen/veilingen hebben liggen maar contracten die je bijvoorbeeld op deze website bij ons afsluit, zijn meestal niet onvoordeliger dan contracten die via gewonnen veilingen afgesloten worden.

    Daarnaast is het bij ons voor bestaande klanten mogelijk om hun contract bij ons te verlengen tegen dezelfde tarieven die we op www.energiedirect.nl aanbieden aan nieuwe klanten.

    Als je ergens mee geholpen wilt worden, mag je altijd je adresgegevens en je vraag mailen aan onlineservice@energiedirect.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • KK.
    Geverifieerde klant
    Rotterdam
    Voordelig 22 april 2014

    Klantvriendelijk, goede prijsverhoudingen in vergelijking met de concurrentie

    Reactie van Energiedirect.nl 23 april 2014

    Beste klant,

    Bedankt voor je mooie compliment. We proberen de tarieven altijd zo scherp mogelijk te houden zodat je grip op je knip kunt houden.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • JGPS.
    Geverifieerde klant
    's-Heerenberg
    Energie direct, simpel zoals het moet 22 april 2014

    Goede wijn behoeft geen krans.

    Alle kosten overzichtelijk op één (digitaal) overzicht, gewoonweg simpel en doeltreffend daar kunnen andere energie leveranciers een voorbeeld aan nemen.

    Reactie van Energiedirect.nl 23 april 2014

    Beste klant,

    Bedankt voor je mooie compliment. We vinden het inderdaad belangrijk dat nota's van onze klanten duidelijk te begrijpen zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • j.A.M. BOUWMEESTER
    Geverifieerde klant
    Stampersgat
    Ik weet het niet. tot heden is het goed. 21 april 2014

    Vraag.

    Ik heb slimme meters. Bij de vorige energieleverancier kreeg ik ieder twee maanden het verbruik door.

    Krijg ik die nu ook nog door ?

    Reactie van Energiedirect.nl 23 april 2014

    Beste klant,

    Energiedirect.nl kan tegenwoordig ook slimme meters uitlezen. We worden daarin steeds handiger zodat we steeds minder meterstanden hoeven op te vragen.

    Als je slimme meters aanstaan, en we hebben al de mogelijkheid deze uit te lezen, vragen we bij de start van de levering de meterstanden dan ook niet op.

    In Mijn energiedirect.nl is er de mogelijkheid om een overzicht van het huidige verbruik te zien. Als we je enkele maanden leveren, kun je inloggen en bekijken of dit bij jou ook al mogelijk is. Wanneer het nog niet zichtbaar is, zal dit in de nabije toekomst wel het geval zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • W.J. Frijling
    Geverifieerde klant
    Wolvega
    Op rolletjes 21 april 2014

    Overstappen naar Energiedirect ging vlekkeloos.

    Het contact met de kantenservice was daarnaast een uiterst positieve ervaring.

    Reactie van Energiedirect.nl 23 april 2014

    Beste klant,

    Fijn om te horen dat het overstappen naar ons probleemloos is verholpen en je bij de klantenservice goed geholpen bent.

    Je mag toekomstige vragen ook altijd via Twitter of Facebook aan ons Online Service Team stellen.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Adriaansen
    Geverifieerde klant
    Nuland
    Kunnen niet waar maken waar je wel voor hebt kunnen kiezen 21 april 2014

    De door mij gewenste ingangsdatum (verhuizing snel op komst) bleek achteraf niet waargemaakt te kunnen kunnen worden, terwijl deze datum wel aangegeven werd als mogelijke startdatum.

    In mijn persoonlijke gegevens zou ik de door hun bepaalde ingangsdatum kunnen wijzigen, maar dat bleek een wassen neus te zijn.

    ***Mis je wat oplettendheid, dan kom je er te laat achter dat je energie niet afgesloten wordt op het moment dat je zelf aan hebt gegeven.***

    Bij telefoneren duurde het lang voordat er opgenomen werd. De telefoniste wist mij te vertellen dat zij circa een maand nodig hadden om de ingang van het contract te kunnen realiseren en dat andere energieleveranciers mij ook niet zouden kunnen helpen.

    Na eigenwijs informeren bij de eerst volgende energieleverancier waar wel snel werd opgenomen bleek direct dat zij (Essent) wél de ingangsdatum konden bieden zoals ik het wilde. Essent bied mij nu naar tevredenheid mijn enegie.

    Het is inmiddels 4 maanden geleden dat ik energiedirect heb opgezegd, nog voor ik daadwerkelijk energie bij ze afgenomen heb.

    Ik heb ze 2x per mail een bevestiging van de annulering gevraagd en nooit ontvangen.

    Energiedirect een aanrader? Naar mijn ervaring absoluut niet. Energiedirect.nl is alles behalve direct!

    Reactie van Energiedirect.nl 23 april 2014

    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat je een nare ervaring met je aanmelding bij ons hebt gehad.

    Het is belangrijk om te weten dat na een aanmelding 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd door ons in acht genomen dient te worden. Op het moment dat je snel de sleutels van je huis krijgt en je netbeheerder dreigt met een afsluiting (meestal wordt er een brief gestuurd) dan kunnen we een spoedprocedure starten waarmee de levering spoediger in kan gaan. Daarvoor dient inderdaad wel contact met ons te worden opgenomen.

    Als er geen brief is gestuurd, kan de levering na de wettelijke bedenktijd door ons worden aangevraagd bij je netbeheerder. Het duurt dan nog enkele dagen voordat we de meterstanden opvragen.

    Ik vind het vreemd om te horen dat je geen bevestiging van je opzegging hebt ontvangen. Ik kijk graag voor je na wat er is misgegaan en kan je die bevestiging alsnog sturen. Als je dat wilt, mag je je adresgegevens mailen aan onlineservice@energiedirect.nl

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • SSW.
    Geverifieerde klant
    Assendelft
    Dubbele betaling en weet nog niet of ik juist ben afgesloten 20 april 2014

    Ik ging er vanuit dat bij mijn afsluiting alles in een keer top was. Ze hadden me geholpen om een spoedje te regelen aangezien ik in een nieuwbouw woon en er nog geen leverancier was aangesloten.

    Ik dacht dus dat alles goed was gegaan totdat ik opeens meerdere afschrijvingen in een maand zie. Ik belde dus direct op of dit klopt en we kwamen erachter dat de rekening can een andere persoon ook van mijn rekening was afgeschreven. Dit was gelukkig wel snel gevorrigeerd, maar toen ik vroeg of ik nou goed geregistreerd stond konden ze me geen antwoord geven. Eigenlijk weet ik het nu nog steeds niet en moet ik maar snel wat belletjes gaan plegen. Het is niet dat ze voor mij iets konden uitzoeken aangezien ze een zooitje van gemaakt hadden.

    Positieve ervaring: 2 keer snel geholpen

    Negatieve ervaring: weet nog niet waar ik aan toe ben

    Reactie van Energiedirect.nl 23 april 2014

    Beste klant,

    Ik heb je verhaal gelezen en het klinkt alsof iemand anders je rekeningnummer bij een andere aanmelding had doorgegeven.

    Om je beter te kunnen helpen, ontvang ik graag een kopie van dit bericht en je klantnummer en/of postcode en huisnummer via een e-mail aan onlineservice@energiedirect.nl. Ik kijk dan voor je na wat er aan de hand is en hoe we het zo snel mogelijk kunnen oplossen.

    Met vriendelijke groet,

    Ralf

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • SP.
    Geverifieerde klant
    Leeuwarden
    Prima en duidelijke informatie waar je wat mee kunt. 17 april 2014

    Normaal gesproken houd ik er niet van om over te stappen naar een andere energieleverancier, al dat gedoe.

    Totdat ik werd getipt dat je hiermee op je energienota toch geld kunt besparen.

    En gaat heel erg simpel en snel vanuit je eigen stoel!

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • HHR.
    Geverifieerde klant
    Doorwerth
    Duidelijke informatie en lage kosten. 16 april 2014

    Ik ben overgestapt op Energiedirect, aangezien deze bovenaan de lijst van goedkope energieleveranciers stond.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Henk
    Geverifieerde klant
    Nijmegen
    Prima 16 april 2014

    Prima geregeld. Overstap gedaan via deze website en binnen enkele weken was de overstap voor elkaar.

    Energiedirect hield netjes rekening met de einddatum van mijn vorige contract.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?