Beloon uzelf en stap nu over!
Hulp nodig?

Klantreviews Energiedirect.nl

  • Vergelijken & overstappen
  • Via Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om energie te vergelijken. Klik op de button hieronder en stap kosteloos over.
  • Energie vergelijken
  • S.Y.C. Parr-Riphagen
    Geverifieerde klant
    Best
    tevreden 1 maart 2016

    Goede klantenservice, aanpassen en vernieuwen van contract was met 1 telefoontje geregeld. Duidelijke offerte, goede tarieven. Per 1 januari prijsaanpassing naar beneden op initiatief van EnergieDirect doorgevoerd. Ik ben nu bijna 3 jaar klant en ben erg tevreden; ik kan het je aanbevelen!

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor uw positieve review. We hopen u nog lang te mogen voorzien van energie. En mocht u ooit vragen hebben kunt u uiteraard bij ons terecht.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • J. de Lange
    Geverifieerde klant
    Harderwijk
    slechte communicatie 29 februari 2016

    Kreeg geen nieuwe contract. Nadat ik zelf een mail gestuurd had werd er door Energiedirect contact gezocht. Na een discussie kreeg ik toch een contract toegezonden. Pas na 6 weken was het bevestigd!

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat u niet direct het contract toegestuurd hebt gekregen. Normaal is dit een automatisch proces. Mijn excuses voor het ongemak.

    Mocht u nog vragen hebben verzoek ik u dit per e-mail te sturen naar antwoordconsumentservice@energiedirect.nl. Dit in verband met geen contactgegevens op de website.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Reactie van J. de Lange 9 maart 2016probleem is opgelost

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    A Huizenga
    Geverifieerde klant
    Harlingen
    Goed maar ook minpuntjes 28 februari 2016

    Ik was als klant best tevreden, had ook geen behoefte om na het jaarcontract over te stappen naar een andere leverancier. Ik kreeg veel aanbiedingen en heb toen een mail verzonden naar energiedirect met de vraag wat zij te bieden hadden. Nooit en dan ook nooit antwoord gekregen op mijn mail. Heb toen een mail verzonden dat ze een goede tevreden klant lieten lopen en dat ik ging overstappen omdat ik geen antwoord heb gekregen. Het klantencontact is voor verbetering vatbaar en ver beneden pijl.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 februari 2016

    Beste meneer Huizinga,

    Vervelend om te horen dat u geen aanbod meer van ons hebt ontvangen. Dit is natuurlijk hartstikke zonde, wij willen uiteraard geen klanten verliezen door eigen fouten. Ik zal deze feedback zeker meenemen om dergelijke miscommunicatie te voorkomen. Bedankt voor deze terugkoppeling.

    Met vriendelijke groet,

    Michael

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    H.J.K.
    Geverifieerde klant
    Breda
    Alles in orde 28 februari 2016

    Na 1 jaar Energiedirect.nl vanwege de beste tarieven verlengd. Ik was benieuwd naar de afrekening van het eerste jaar. Kort na opgave van de meterstanden volgde de afrekening. Snel en foutloos. De keuze om te verlengen was dus terecht vanwege uitsluitend positieve ervaringen.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. We hopen dat wij je nog lang mogen voorzien van energie.

    Groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • HAGD.
    Geverifieerde klant
    Erp
    goed 28 februari 2016

    de overstap ging snel en goed. heb er niets van gemerkt.

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. Fijn dat de overstap soepel is verlopen.

    Groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • n.j.H.
    Geverifieerde klant
    Enschede
    Interessante aanbiedingen en probleemloos overstappen 27 februari 2016

    Ik heb wel eens de aanbiedingen van energiecontract deurverkopers vergeleken met mijn voormalige energie aanbieder. Bleek allemaal lood om oud ijzer, minimale verschillen op de maandelijkse factuur. Daarbij zag ik op tegen de mogelijke problemen bij het overstappen en het direct moeten beslissen onder druk van een verkoper. Daarom jarenlang bij dezelfde energieleverancier gebleven, niet wetende hoeveel geld ik jaarlijks liet liggen. Totdat ik via vrienden hoorde dat je via energieleveranciers.nl zonder problemen kan overstappen naar andere energie aanbieders, met daarbij ook nog zeer interessante welkomstbonussen. En uiteraard zonder druk van een verkoper. Alles zeer correct verlopen, maandelijks tarief ongeveer gelijk aan vorige aanbieder maar wel een 200+ euro welkomstbonus :) na een jaar een mail ontvangen van energieleveranciers.nl dat ik mijn contract beter opnieuw kan afsluiten ipv door laten lopen, eind december zal ik mijn 2e bonus ontvangen :D Echt top!

    Reactie van Energiedirect.nl 2 maart 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. leuk om te horen dat je via energieleveranciers.nl een mooi aanbod hebt gekregen.

    Groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 3 van de3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Dick Mink
    De stroom is goed maar de service belabberd 25 februari 2016

    Direct energie Misschien herkent u dit, misschien ook niet, maar dan weet u na het lezen dat het kan gebeuren. Vanuit oogmerk duurzaamheid hebben wij maart 2015 zonnepanelen op ons dak laten monteren met een capaciteit voor op te wekken stroom ongeveer gelijk aan ons verbruik. Direct na installatie vroeg ik onze leverancier van elektriciteit om het voorschot bedrag op nul te stellen. De reden hiervoor is eenvoudig: de optelsom van vaste kosten voor levering en netwerkbeheer (circa € 240) blijven onder de negatieve energieheffing (circa € 318 retour). Dit betekent dat als per saldo geen stroom wordt afgenomen, de leverancier geld terug moet betalen aan de klant. Nu de werkelijkheid: 1) Het systeem van onze leverancier kon niet op nul voorschot worden gezet en bleef steken op €1 per maand. Dat bedrag werd niet maandelijks geïncasseerd, maar bij de jaarnota afgerekend. Toch moest ik op de factuur lezen dat ik € 3 per maand aan administratiekosten moest betalen vanwege ‘handmatige facturatie’. Wat onzin is want de machtiging om automatisch te incasseren werd niet gebruikt, maar was wel beschikbaar. Bovenal had ik telefonisch en schriftelijk verzocht om geen voorschot meer te hoeven betalen en ook onderbouwd waarom. De noodzaak om maandelijks iets af te rekenen kwam uitsluitend voort uit een knullig werkend systeem van mijn leverancier. 2) De jaarnota welke ik in januari 2016 ontving bracht niet de verwachte teruggave, maar een schrikbarend bedrag van bijna € 2.000 te betalen! Blijkt dat er bij het verwerken van mijn meterstanden een nulletje was verschoven. Nu kan dat gebeuren, maar omdat mijn leverancier contracthouder is met de netwerkbeheerder, mocht ik verwachten dat die dit zou oplossen met de netwerkbeheerder a.d.h.v. door mij verstrekte foto’s met de werkelijke meterstanden. Dit werd gewoonweg geweigerd, ze deden niets, en ik mocht het zelf gaan oplossen. Uit het contact met mijn netwerkbeheerder bleek dat die een speciale afdeling heeft waar energieleveranciers met dit soort problemen terecht kunnen. Ik mijn geval was de netwerkbeheerder gelukkig bereid de omgekeerde weg te volgen. Dus zij stuurden via hun speciale afdeling mijn foto’s door aan de facturatie afdeling van mijn leverancier en pas toen ontving ik een gecorrigeerde factuur. Een slecht staaltje service van de service afdeling van mijn leverancier. Kennelijk ben ik als duurzame klant niet gewenst bij mijn weinig duurzame leverancier. Ik voel mij heel slecht behandeld, eigenlijk weggepest en de energie die ik van ze kreeg dreef mij direct dit stuk te openbaren. Als u wilt weten is dit waar gebeurd, dan kan ik u zweren dat het bovenstaande een echte ervaring weergeeft. En als u wilt weten welke leverancier het betreft, dan kan ik u verklappen dat het EnergieDirect betreft. Ten slotte kan ik u melden dat wij inmiddels zijn overgestapt naar een andere leverancier en nooit meer klant van EnergieDirect zullen worden. En u bent nu gewaarschuwd.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • A.M. Aukes
    Geverifieerde klant
    Appingedam
    Een keus maken is slechts een klik op de goedkoopste. 25 februari 2016

    Energielevering is gegarandeerd bij alle energiebedrijven; en dat geldt ook voor Energiedirect.nl. Echter wijzigen aanbieders tegen het eind van het jaar het tarief. Hierdoor kan voor het maken van een overeenkomst nimmer met zekerheid gesteld worden dat de aangeboden tarieven in het nieuwe jaar voordeliger zijn. Ook mijn overstap hield daar rekening mee. Zodoende was het jaarlijks wisselen naar een aanbieder altijd de goedkoopste die de levering kreeg. En viel voor de levering om de energie dit jaar te leveren de keus op Energiedirect.nl.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 februari 2016

    Beste klant,

    Fijn om te horen dat wij als goedkoopste naar voren zijn gekomen en dat u voor ons heeft gekozen als energieleverancier. Mocht u nog ergens vragen over hebben, dan helpen we u graag.

    Met vriendelijke groet,

    Michael

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • M.G.K.
    Geverifieerde klant
    Weert
    TOP! 25 februari 2016

    Alles soepel en netjes verlopen.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 februari 2016

    Beste M.G.K.,

    Fijn om te horen dat alles netjes en soepel is verlopen. Als we u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag van u.

    Met vriendelijke groet,

    Michael

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • R Goedhart
    Geverifieerde klant
    Hoogvliet Rotterdam
    enrgiedirect? Goed uitkijken 25 februari 2016

    EnergieDirect lokt klanten met lage tarieven binnen. Vervolgens komen ze na een paar weken met het bericht dat het maandbedrag niet klopt en adviseren ze je ineens veel meer te betalen. Wat mij betreft niet mee in zee gaan.

    Reactie van Energiedirect.nl 29 februari 2016

    Beste meneer Goedhart,

    Wij bieden als energieleverancier inderdaad lage tarieven aan. Deze veranderen echter niet na een aantal maanden. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van het verbruik dat plaatsvindt. Kunt u ons een e-mail sturen met de meterstanden van dit moment met het verzoek een herberekening uit te voeren? Dan kunnen wij beter beoordelen waar een eventuele stijging vandaan komt.

    Met vriendelijke groet,

    Michael

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    J.C.A.G.
    Geverifieerde klant
    Eindhoven
    Goed 24 februari 2016

    Geen enkel probleem gehad bij de overstap. Alles is naar wens gegaan, heb sms ontvangen bij de start van de energie levering.

    Reactie van Energiedirect.nl 25 februari 2016

    Beste Klant,

    Welkom! Fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen bij de overstap:)

    Groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    Corien
    Geverifieerde klant
    Ede
    Probleemloze overstap, maar ga ze niet bellen 24 februari 2016

    Energiedirect.nl kwam voor mij als voordeligste uit de bus,

    dus mijn keuze was snel gemaakt. overstap liep probleemloos.

    Toevallig net een vriendin gesproken die ook klant is bij Energiedirect.nl en zij deed mij het verslag van een torenhoge telefoonrekening ( ruim 50 euro voor het klantenservicenummer) die ze ontving na het stellen van een aantal vragen bij Energiedirect.nl.

    Nog vreemder was dat de klantenservice niet begreep hoe dit kon,

    maar dit wordt uitgezocht.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Hoi Corien,

    Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wel vervelend om te horen dat je vriendin zulke hoge telefoonkosten heeft gekregen voor ons telefoonnummer. Dit kost namelijk 70 cent per gesprek plus je eigen belkosten. Zou je haar willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@energiedirect.nl? Dan gaan we meteen voor haar aan de slag!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    f.m.P.
    Geverifieerde klant
    Landgraaf
    Fluitje van een cent 22 februari 2016

    Na het kenbaar maken van het overstappen heb ik alleen maar hoeven afwachten. Alles liep gesmeerd en functioneert tot grote tevredenheid.

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Dankjewel voor deze positieve review!

    Groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A Zawodny
    Geverifieerde klant
    Den Dungen
    AZ 22 februari 2016

    Ik ben zeer tevreden!

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, dat gaan we zo houden natuurlijk!

    Groet,

    Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    M Bouma
    Geverifieerde klant
    Maarssen
    " Goede waar behoeft geen krans" 21 februari 2016

    Aan andere energie aanbiedingen mee gedaan via onder andere eigen huis. Allemaal redelijke aanbiedingen, maar voor mij niet voldoende. Energie Direct stond daar niet eens bij. Zelf maar op zoek gegaan, met Energie Direct als beste resultaat. Verreweg de goedkoopste. En overstappen zonder problemen. Goeie deal!!

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Beste M Bouma,

    Goed om te lezen dat de overstap zo soepel is verlopen:) Bedankt voor het mooie cijfer!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    E.v.E.
    Geverifieerde klant
    Zevenaar
    Uitstekend 20 februari 2016

    Zeer tevreden !

    Reactie van Energiedirect.nl 24 februari 2016

    Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review!

    Groetjes Renske

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    HPM
    Geverifieerde klant
    Westkapelle
    Vooralsnog prima 17 februari 2016

    Nu ruim een jaar klant en onlangs voor een jaar bijgetekend n.a.v. een aanbieding via energieleveranciers.nl. Voor mij de goedkoopste energieleverancier van dit moment. Vooralsnog geen klachten, prima zo.

    Reactie van Energiedirect.nl 18 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor je positieve review. Ik hoop dat wij je nog lang mogen voorzien van energie.

    Met vriendelijke groet,

    Rick

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 2 van de2 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    reviewer
    AJvdM
    Geverifieerde klant
    Apeldoorn
    Uitstekende service per direct 14 februari 2016

    Van het moment dat ik begon met dit bedrijf werd ik ieder moment op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Zonder elk probleem ging ik over van mijn vorige provider naar Energiedirect. Al hun beloftes zijn uitgekomen.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 februari 2016

    Beste klant,

    Bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen! Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan horen we dit graag.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 1 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    senior
    Geverifieerde klant
    Venlo
    Uitstekend 13 februari 2016

    Zowel de overstap naar Energiedirect, alsmede de contractverlenging is met één telefoontje gemakkelijk geregeld. Energiedirect gaf daarbij alternatieven, maar had respect voor mijn keuze, zonder mij iets te willen opdringen.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 februari 2016

    Beste Hans,

    Bedankt voor deze mooie review! Het is dan ook erg fijn om dit te horen. Mochten we je ooit ergens mee kunnen helpen, horen wij dit uiteraard graag.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • 0 van de1 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
    A. de Jong
    Geverifieerde klant
    Alkmaar
    Slecht. 13 februari 2016

    Hoe durft u ik ben geen 3 maanden lid van u.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 februari 2016

    Beste meneer de Jong,

    Ik wil graag voor je bekijken wat ik voor je kan doen. Zou je aan kunnen geven wat er precies aan de hand is? Ik ga dit dan voor je nakijken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • S.J. Koen
    Geverifieerde klant
    Joure
    Teleurgesteld 13 februari 2016

    Begin dit jaar was energiedirect de goedkoopste, maar jammer genoeg na het nemen van een jaar kontrakt word ik gebeld of ik een twee jarig kontrakt wil. De dame in kwestie drong erg aan om een twee jarig kontrakt te nemen. Ik heb uiteraad nee gezegt, zodra het één jarig kontrakt voorbij is ga ik naar een andere leverancier die niet gelijk andere kontrakten begint te verkopen.

    Reactie van Energiedirect.nl 15 februari 2016

    Beste mevrouw Koen,

    Erg jammer om te horen dat het zo is verlopen. Ik heb dit signaal intern doorgezet om hier actie op te ondernemen. Het is niet de bedoeling om een contractsverlening op te dringen. Mochten we verder nog iets voor je kunnen doen, horen we dit uiteraard graag.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Durkje
    Zaandam
    Geen blijfpremie en Welkomstpremie is via vergelijkingssite hoger 12 februari 2016

    Vraagje aan Energiedirect. In principe ben ik op dit moment tevreden (geweest) ben nu echter overgestapt omdat jullie geen blijfpremie geven .Kunnen jullie mij vertellen waarom ? In principe wil ik niet weg bij jullie maar omdat jullie mij een geen "blijfpremie" geven moet ik wel weg. En heb ik dit dus ook gedaan.

    Het lijkt mij gunstiger om klanten te houden en ze een premie te geven als ze blijven, deze moet dan natuurlijker niet slechter zijn dan een vergelijkingssite.

    Kan energiedirect mij dit uitleggen, en misschien ook voor andere geintereseerde lezers. En graag niet een mailtje dat ik kan informeren want dan kunnen andere lezers dit niet lezen.

    Alvast bedankt energiedirect

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • L.p.cH.
    Geverifieerde klant
    Oosterhout
    Supersnelle overstap zonder problemen 12 februari 2016

    Snelle overstap heb zelf niks hoeven te regelen bij onze oude leverancier een nadeel werd door een extern bedrijf gebeld over het contract dit werd opgedreund door de medewerker en met een vraag kon ze niet zo goed uit de weg heb daarna zelf nog contact opgenomen en kreeg ik een medewerker die er meer van af wist

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Beste Leon,

    Goed dat de overstap zo vlot is verlopen!

    Jammer dat de manier waarop niet zo goed is gegaan. Kan ik je verder nog ergens mee helpen?

    Groetjes Ilona

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • mD.
    Geverifieerde klant
    Veere
    gewoon goed 12 februari 2016

    goede energie leverancier

    Reactie van Energiedirect.nl 12 februari 2016

    Bedankt voor je feedback! Dit waarderen wij zeer.

    Groetjes Ilona

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • Memelink
    overstapvergoeding 11 februari 2016

    Het is snel verdiend als je een nieuwe klant de overstapvergoeding (zoals ED zegt) bij de jaarnota terugbetaalt, mits die klant binnen het jaar vertrekt dan kun je naar de overstapvergoeding fluiten. Zo steekt EnergieDirect, in mijn geval, 250 euro in zijn zak.

    Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

    Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?